omerkot כתב:אני חושב שאתה מייחס לזה חשיבות מופרזת. למשחקים של נינטנדו זה לא משנה כלום (הם נכנסים גם ב2 ג'יגה) ואחסון גדול יותר הרי זמין לחלוטין והעלויות נמוכות.
omerkot כתב:כאמור, אחסון זה לא אישו. מי שירצה להפיץ משחק גדול לקונסולה הזו יוכל לעשות את זה גם עם קלטות של 128GB. אני עדיין לא יודע איך הקלטות האלה נראות בפנים אבל אם הן מכילות זכרון ROM צרוב בסגנון של פעם בתוספת של כמה ג'יגות פלאש אז אנחנו מדברים על מחיר זניח בעליל.
Laskin כתב:על מה אתה מדבר? אתה יודע כמה RAVING RABBIDS אפשר להכניס ב-16 גיגה?!
DrKeo כתב:omerkot כתב:כאמור, אחסון זה לא אישו. מי שירצה להפיץ משחק גדול לקונסולה הזו יוכל לעשות את זה גם עם קלטות של 128GB. אני עדיין לא יודע איך הקלטות האלה נראות בפנים אבל אם הן מכילות זכרון ROM צרוב בסגנון של פעם בתוספת של כמה ג'יגות פלאש אז אנחנו מדברים על מחיר זניח בעליל.
כרטיסי 3DS הם לא כרטיסי פלאש? האמת שאחסון זה ממש אישו בימנו, אנשים לא רוצים להסתובב עם 15 קלטות, הם רוצים לטעון לקונסולה משחקים, אם זה ממקור דיגיטלי או פיזי, ופשוט לשחק בהם בחופשיות. אם אין אכסון בגודל סביר בקונסולה זה לא ממש יתאפשר, כלומר אלה אם משחקים יוגבלו ל16GB ואז גם עם 128GB אפשר להחזיק לא מעט משחקים. אבל שוב, אם הסטנדרט שלהם הוא 16GB, איזו חברת צד ג' נורמאלית תתמוך בהם כשמשחקי הדור הנוכחי באים ב50GB היום?
omerkot כתב:האמת שמשחקים היום יורדים יותר מהר מאשר הזמן שלוקח ללכת לחנות בשביל לרכוש אותם... לענין הקלטות, אני לא יודע מה יהיה שם... אם זה יהיה 100% פלאש אז זה יהיה מעט יקר אבל מהמון סיבות זה מיותר ולא הגיוני לצרוב את המשחקים על פלאש. מבדיקה זריזה עושה רושם שהקלטות של נינטנדו (עד ה3ds כולל) מורכבות מRom קלאסי צרוב וכמות קטנה מאוד של זכרון מחיק eeprom/flash לצורך שמירות.
omerkot כתב:זו לא הגבלה טכנית אלא פועל יוצא של העובדה שה3DS היא קונסולה ניידת ברזולוציה אפסית וגם 8GB זה אינסוף עבורה.
נינטנדו תכניס מה שהיא תכניס ותמכור מה שהיא תמכור. יכול להיות שהיא תאפשר לחבר זכרון חיצוני ליחידת הבסיס והרחבות זכרון ליחידה הניידת שיאפשרו גמישות. אנחנו עדיין יודעים מעט מדי פרטים...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 52 אורחים