Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 מאי 2014, 05:21

וואו, זה נראה טוב.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 מאי 2014, 21:24

זה באמת נראה הדבר הכי מעניין שאינסומניאק עשו מאז בערך ימי הפס2, אני מנחש שטכנית הוא לא המשחק הכי מתקדם שיש (אינסומניאק אף פעם לא נחשבו למפלצות טכנולוגיה במיוחד) אבל לדעתי הוא בין היפהיפיים והנעימים לעין שראיתי, פשוט בגלל אומנות מושלמת, הצבעים העזים והעיצוב, סרט אנימציה בזמן אמת.

גם הגיימפליי נראה מאוד מקורי ומרענן, גם אם לוקח ממשחקים אחרים השילוב בין כל המכניקות עושה רושם מעולה, אני מקנא בבעלי הבוקס שתפסו את אינסומניאק בדיוק בזמן שהם עושים קאמבק שכזה אחרי דור כל כך בינוני על הפס3 (ועוד אחרי פיוז לקינוח שחתם בכלל את הבינוניות שלהם), זה נראה כמו החלום הרטוב של איך שהייתי רוצה שאינפמוס יראה על דור חדש, בלי קשר בהכרח לסגנון הגראפי.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 08 מאי 2014, 21:28

הטריילר הלהיב אותי.

בלינג למה בינוניים? המשחקי ראצ'ט שלהם לא נחשבים לטובים?
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 מאי 2014, 05:44

bling כתב:זה באמת נראה הדבר הכי מעניין שאינסומניאק עשו מאז בערך ימי הפס2, אני מנחש שטכנית הוא לא המשחק הכי מתקדם שיש (אינסומניאק אף פעם לא נחשבו למפלצות טכנולוגיה במיוחד) אבל לדעתי הוא בין היפהיפיים והנעימים לעין שראיתי, פשוט בגלל אומנות מושלמת, הצבעים העזים והעיצוב, סרט אנימציה בזמן אמת.

גם הגיימפליי נראה מאוד מקורי ומרענן, גם אם לוקח ממשחקים אחרים השילוב בין כל המכניקות עושה רושם מעולה, אני מקנא בבעלי הבוקס שתפסו את אינסומניאק בדיוק בזמן שהם עושים קאמבק שכזה אחרי דור כל כך בינוני על הפס3 (ועוד אחרי פיוז לקינוח שחתם בכלל את הבינוניות שלהם), זה נראה כמו החלום הרטוב של איך שהייתי רוצה שאינפמוס יראה על דור חדש, בלי קשר בהכרח לסגנון הגראפי.

הם הוציאו במהלך הדור 5 משחקי ראטצ'ט וקלנק. אחד היה בינוני (משחק הקואופ) כל השאר, כולל שני המשחקים הדיגיטליים (נקסוס כל כך טוב), היו מצוינים. Crack In Time הכי טוב בסדרה.
משחקי רזיסטנס ופיוז באמת היו בינוניים מאוד, אבל עם ראטצ'ט וקלאנק הם עשו עבודה מדהימה במהלך הדור, עם גרפיקה מרהיבה בסגנון הכמו-פיקסר שהם שכללו במהלך השנים.

הם לא החברה הכי עקבית בתעשייה, אבל הם הוכיחו מספיק פעמים שיש להם את היכולת לפתח משחקים נהדרים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 מאי 2014, 22:05

ברור שהם הוכיחו מספיק פעמים, פשוט לא הרבה מדי בדור הפס3 והתחילו להתעורר ספקות במיוחד כשפיוז היה זבלון לכל דבר, משהו שאינסומניאק בחיים לא התדרדרה אליו עד כדי כך לפני.
מבחינת ראטצ'ט לפי מה שראיתי TOD ו CIT היו באמת סבבה, השאר, לא נחשבים למדהימים במיוחד, כולל כמה פרויקטים כושלים כמו משחק ה TOWER DEFENCE ומשחק ה CO-OP שעשו תחת המותג.

בוא נגיד שקשה לאמר שהיה להם דור מבריק במיוחד, ולפחות הטריילר הזה נראה כמו הדבר הכי מעניין שעשו מזה שנים.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 09 מאי 2014, 10:14

הפואנטה היא שהרשמים שלך מושתתים יותר מדי על בלעדיות לפס4 או לXB1. נחמד גם לקראות את גרילה מנסים וראינו מה קרה עם משחק השיגור שלהם מלא ההייפ.

אם סאנסט אוברדרייב יהיה הצלחה גדולה אז אני בטוח שהם יגיעו להסכמה על היותו בלעדי (אולי גם גרסת מחשב) למרות שהIP שייך לחלוטין לאינסומניאק. בעלות הIP הייתה אחת הסיבות שהמשחק הזה לא ממומן ע"י סוני.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 מאי 2014, 11:10

bling כתב:ברור שהם הוכיחו מספיק פעמים, פשוט לא הרבה מדי בדור הפס3 והתחילו להתעורר ספקות במיוחד כשפיוז היה זבלון לכל דבר, משהו שאינסומניאק בחיים לא התדרדרה אליו עד כדי כך לפני.
מבחינת ראטצ'ט לפי מה שראיתי TOD ו CIT היו באמת סבבה, השאר, לא נחשבים למדהימים במיוחד, כולל כמה פרויקטים כושלים כמו משחק ה TOWER DEFENCE ומשחק ה CO-OP שעשו תחת המותג.

בוא נגיד שקשה לאמר שהיה להם דור מבריק במיוחד, ולפחות הטריילר הזה נראה כמו הדבר הכי מעניין שעשו מזה שנים.

שני משחקים ראטצ'ט וקלאנק פשוט מצוינים ושני משחקי ראטצ'ט וקלאנק בעלי קנה מידה קטן יותר פשוט מצוינים זה לא הרבה מדי בדור הפס3?
הם פיתחו גם 3 משחקי רזיסטנס מעפנים, פיוז מעפן ומשחק הקואופ המעפן, כי כמו שאמרתי, הם לא אחידים באיכות המשחקים שלהם (סביר להניח שזה פשוט צוות טוב וצוותים לא טובים, כי אין סיכוי שצוות אחד יכל לפתח 8 משחקים בדור הזה).

את המשחק הזה, אין ספק שעושה הצוות הראשי שלהם ועם הגיימפליי שהם שחררו, זה הופך לעוד יותר ברור.
אם הם יתרכזו פחות בכמות במהלך הדור הזה, הם יוכלו גם לשמור על האיכות הגבוהה שהם מסוגלים לה, כמו שהם הוכיחו 4 פעמים במהלך 7 השנים האחרונות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 09 מאי 2014, 22:43

"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 מאי 2014, 14:54

swiss-the-engine כתב:http://microsoft-news.com/rumor-microsofts-e3-2014-related-announcements-leaked-reveals-upcoming-xbox-exclusive-games/

אם כך מה שרשום שם נכון, אז מייקרוסופט באמת הולכים להפציץ.
קצת תמוה הקטע של RYSE 2, אבל יש מצב שהם לא ירצו לוותר מהר כל כך על הכותר הזה. גם בהחלט אמין שהוא נראה מדהים, כי קרייטק.

גם בטאלאטודס חדש יכול להיות אדיר.

השירות GAMES WITH GOLD נשמע נהדר. הכל תלוי במשחקים שינתנו, כמובן. אין לי בעיה שהם ישנו את זה כך שהגישה למשחקים תוגבל למשך המנוי, כמו בPS+, כך שהם יצליחו להשיג משחקים טובים יותר לשירות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 מאי 2014, 15:05

Nucleus_Dawn כתב:
שני משחקים ראטצ'ט וקלאנק פשוט מצוינים ושני משחקי ראטצ'ט וקלאנק בעלי קנה מידה קטן יותר פשוט מצוינים זה לא הרבה מדי בדור הפס3?
הם פיתחו גם 3 משחקי רזיסטנס מעפנים, פיוז מעפן ומשחק הקואופ המעפן, כי כמו שאמרתי, הם לא אחידים באיכות המשחקים שלהם (סביר להניח שזה פשוט צוות טוב וצוותים לא טובים, כי אין סיכוי שצוות אחד יכל לפתח 8 משחקים בדור הזה).

את המשחק הזה, אין ספק שעושה הצוות הראשי שלהם ועם הגיימפליי שהם שחררו, זה הופך לעוד יותר ברור.
אם הם יתרכזו פחות בכמות במהלך הדור הזה, הם יוכלו גם לשמור על האיכות הגבוהה שהם מסוגלים לה, כמו שהם הוכיחו 4 פעמים במהלך 7 השנים האחרונות.

אני לא חובב פלטפורמרים גדול אבל אם נשפוט לפי הממוצעים אז 2 הראטצ'טים הדיגיטליים הם בעלי ממוצע 76 שזה רחוק מלהיות נהדר, בינוני אולי במקרה הטוב.

2 משחקי הריטייל המלאים סבבה וכותרי ה CO OP וה TOWER DEFENCE גרועים.
רזיסטנס סדרה סבירה יחסית אבל היא גם בינונית למדי ורחוקה מלהבריק.
פיוז זוועה ברמה של זבלון לכל דבר.

בקיצור, דור בינוני, זה ברור שהם יצאו עם שם הרבה פחות טוב מהדור הזה מאשר איך שהם נכנסו אליו, והרבה פקפקו בהם לקראת החשיפה של SO, צריך סימן יותר טוב מזה?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 מאי 2014, 15:28

bling כתב:אני לא חובב פלטפורמרים גדול אבל אם נשפוט לפי הממוצעים אז 2 הראטצ'טים הדיגיטליים הם בעלי ממוצע 76 שזה רחוק מלהיות נהדר, בינוני אולי במקרה הטוב.

2 משחקי הריטייל המלאים סבבה וכותרי ה CO OP וה TOWER DEFENCE גרועים.
רזיסטנס סדרה סבירה יחסית אבל היא גם בינונית למדי ורחוקה מלהבריק.
פיוז זוועה ברמה של זבלון לכל דבר.

בקיצור, דור בינוני, זה ברור שהם יצאו עם שם הרבה פחות טוב מהדור הזה מאשר איך שהם נכנסו אליו, והרבה פקפקו בהם לקראת החשיפה של SO, צריך סימן יותר טוב מזה?

הממוצע לא מעניין במיוחד. כחובב פלטפורמרים ששיחק במשחקים האלו, אני יכול להגיד שהם ממש מצוינים, עם עיצוב שלבים כיפי מאוד, נשקים נהדרים, שליטה מצוינת, סיפור משעשע ועיצוב אומנותי מרהיב ביופיו.
זה דור שבו הם פיתחו משחקים טובים יותר, מאשר בדור הקודם (משחקי R&C לPS2 היו פחות טובים באופן משמעותי למדי) ובכך הראו מגמת שיפור נהדרת.
הצוות ב' שלהם לא הצליח לפתח משחקים מוצלחים כל כך. בגלל זה הוא צוות ב', כנראה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 מאי 2014, 15:56

Nucleus_Dawn כתב:
הממוצע לא מעניין במיוחד. כחובב פלטפורמרים ששיחק במשחקים האלו, אני יכול להגיד שהם ממש מצוינים, עם עיצוב שלבים כיפי מאוד, נשקים נהדרים, שליטה מצוינת, סיפור משעשע ועיצוב אומנותי מרהיב ביופיו.
זה דור שבו הם פיתחו משחקים טובים יותר, מאשר בדור הקודם (משחקי R&C לPS2 היו פחות טובים באופן משמעותי למדי) ובכך הראו מגמת שיפור נהדרת.
הצוות ב' שלהם לא הצליח לפתח משחקים מוצלחים כל כך. בגלל זה הוא צוות ב', כנראה.

סבבה זו דעתך, בכל זאת הממוצע לדעתי כן מעניין כשמדברים על התמונה היותר גדולה והוא מייצג לטעמי נכונה יותר את דעת הרוב (זו דעתי ואין צורך לפתוח דיון על זה) וע"פ זה הם רחוקים מהימים היפים שלהם כבר לא מעט שנים (משחקי ה R&C הטובים יצאו יחסית בתחילת הדור).

בכל אופן, דיון עקר, העיקר ש SO נראה מעולה.
הדבר היחיד שקצת הפריע לי מבחינת מה שראיתי זה יותר מדי אויבים, אני מקווה שזה לא יתחיל להרגיש קצת מעיק בשלב מסויים ושידעו לגוון את המשחק ולא שבכל פינה יסתובבו מיליארד יצורים, אבל אני בטוח שהוא יהיה עשוי טוב.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 09 מאי 2014, 16:46

מה הממוצע של משחקי ראצ'ט מימי הפס2?

אני דווקא קצת התבאסתי על כמות האוייבים... אני די ציפיתי לכמויות שיש בדד ריזינג
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 מאי 2014, 03:14

סאנסט נראה מעולה וקפץ לראש הרשימה של המשחקים על הONE שהייתי ממש רוצה לשחק בהם בשנה הקרובה, אפילו יותר מQB אבל זה בטוח ישתנה אחרי שנראה גיימפליי מטורף שלו בתערוכה :)
עד אז - וואו, איזה כיף זה נראה :)
זה ממש שילוב של ג'ט סט רדיו עם קראקדאון ודד רייזינג עם אלמנטים של ראצ'ט בעיצוב של TF2.
וזה שילוב אדיר!!! :D

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 מאי 2014, 08:50

swiss-the-engine כתב:מה הממוצע של משחקי ראצ'ט מימי הפס2?

אני דווקא קצת התבאסתי על כמות האוייבים... אני די ציפיתי לכמויות שיש בדד ריזינג

3 משחקים עם ציונים של 90,91 ו 88 ומשחק אחד (DEADLOCK) עם ציון יחסית מאכזב של 81.

ובקשר לכמויות אויבים, זה עדיין עולם פתוח יש רצון להסתובב קצת בסביבה ולהנות מפלטפורמה וכל המכניקות בלי שכל שנייה יקפוץ עלי נחיל של אויבים, אני לא אוהב יותר מדי ספאם שכזה, וגם באינפמוס זה היה מעצבן.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 מאי 2014, 22:10

bling כתב:3 משחקים עם ציונים של 90,91 ו 88 ומשחק אחד (DEADLOCK) עם ציון יחסית מאכזב של 81.

ובקשר לכמויות אויבים, זה עדיין עולם פתוח יש רצון להסתובב קצת בסביבה ולהנות מפלטפורמה וכל המכניקות בלי שכל שנייה יקפוץ עלי נחיל של אויבים, אני לא אוהב יותר מדי ספאם שכזה, וגם באינפמוס זה היה מעצבן.

אז, לא שונה כל כך משני משחקי ראטצ'ט עם ציון של 88 89, אם אתה משתמש בממוצע ציונים כbe all שקובע כמה חברה יודעת לפתח משחקים.
שימשיכו לעשות את מה שהם טובים בו, במקום משחקים חומים ואפורים והם יהיו במצב מצוין. מה שקרה להם עם DEADLOCK זה בדיוק מה שקרה להם בניסיונות הפחות טובים במהלך הדור הזה. מישהו (אצלם, או מבחוץ) אמר להם שהם צריכים להיות יותר "בוגרים" והמשחקים סבלו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 מאי 2014, 15:53

אמממ אבל אני כן החשבתי את 2 משחקי ראטצ'ט המלאים שהם הוציאו לפס3, זה יהיה טיפשי אם אני לא אחשיב אותם כי הממוצע שלהם די דומה :)

וכן ברור שהם צריכים לדבוק בסגנון שהם טובים בו, זה נשמע גם מהדיבורים שלהם על SO שזה המשחק שהם באמת רצו לעשות הרבה זמן ורואים את זה, הוא תואם מאוד את הסגנון שלהם.

ד"א ב GAF מישהו התמרמר על כך שאינסומניאק דור שלם היתה בינונית למדי על הפס3 ושזה מעצבן שאיך שהם עברו ל X1 הם מוציאים את המשחק שהם רצו לעשות 20 שנה ושחקני ה PS שהיו איתם לאורך רוב הזמן לא יוכלו להנות ממנו ושעכשיו הוא צריך X1 כדי לשחק בו וכו' אז מישהו מאינסומניאק ענה לו בפורום כך:
sorry you feel that way, but know we had to partner with the right group that believed in us and the vision of the game, wanted to see that vision came to life, and was ok with us retaining the rights to our creation.
In all of those regards, Microsoft has been a terrific partner in making Sunset Overdrive reality.

כן כמו שאפשר להבין מדבריו סוני לא היתה פרטנרית ולא האמינה מספיק בחזון שלהם ורצתה בעלות על ה IP בניגוד ל MS, במילים אחרות הוא אומר שהם פנו לסוני וש SO היה יכול להיות על ה PS4 אבל הם דפקו את זה, שזה די באסה שלא נוכל להנות מהמשחק בגלל שתאגיד מתנהל בצורה מחורבנת (שזה נכון לא רק לסוני אלא כולם אבל עדיין) :/

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 מאי 2014, 00:07

הייתי מבין את הטעון של אינסומניאק עכשיו כשפיל ספנסר עומד בראש החטיבה שהוא גיימר על ובאמת הולך לעשות טוב לXBOX אבל נשמע לי מוזר שזה מה שהם אומרים על מיקרוסופט כשהם התחילו את תהליך הפיתוח כשדן מטריק היה בראש הקבוצה שהוא היה סוג של חליפה דושבאג. ביחוד שסוני היו ידועים עד לא מזמן כנותני הזדמנות לכל מני פרוייקטים מוזרים ואיזוטרים כמו המשחקים של that game company או קוונטיק דרים.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 מאי 2014, 16:12

DrKeo כתב:הייתי מבין את הטעון של אינסומניאק עכשיו כשפיל ספנסר עומד בראש החטיבה שהוא גיימר על ובאמת הולך לעשות טוב לXBOX אבל נשמע לי מוזר שזה מה שהם אומרים על מיקרוסופט כשהם התחילו את תהליך הפיתוח כשדן מטריק היה בראש הקבוצה שהוא היה סוג של חליפה דושבאג. ביחוד שסוני היו ידועים עד לא מזמן כנותני הזדמנות לכל מני פרוייקטים מוזרים ואיזוטרים כמו המשחקים של that game company או קוונטיק דרים.

יכול להיות של MS היתה אקסטרה מוטיבציה בלהבטיח את ה IP הזה גם אם זה אומר להכנע לדרישות של אינסומניאק ולוותר על הזכויות עליו שזה משהו שסוני בטח לא הסכימה לעשות (גם עכשיו לסוני יש את הזכויות על סדרת RATCHET וה IP לא שייך לאינסו), יכול להיות בגלל שהמפתחת הזו כל כך מזוהה עם סוני זה היה נראה להם קלף משמעותי או שהקונספט מאוד מצא חן בעיניהם והם הרגישו שזה יהיה קילר לא קטן עבור הקונסולה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 מאי 2014, 16:17

DrKeo כתב:הייתי מבין את הטעון של אינסומניאק עכשיו כשפיל ספנסר עומד בראש החטיבה שהוא גיימר על ובאמת הולך לעשות טוב לXBOX אבל נשמע לי מוזר שזה מה שהם אומרים על מיקרוסופט כשהם התחילו את תהליך הפיתוח כשדן מטריק היה בראש הקבוצה שהוא היה סוג של חליפה דושבאג. ביחוד שסוני היו ידועים עד לא מזמן כנותני הזדמנות לכל מני פרוייקטים מוזרים ואיזוטרים כמו המשחקים של that game company או קוונטיק דרים.

זה לא כזה מפתיע. עד עכשיו, הם עבדו עם אינסומנייק בצורה מסוימת. הם מימנו את הפיתוח ואת ההפצה ובתמורה הם קיבלו את הזכויות עבור הכותרים שאינסומניאק יצרה.
אינסומניאק רצו לשנות את הסטאטוס קוו ביניהם וסוני לא רצו לקבל עסקה פחות טובה, לראייתם.
אינסומניאק התחילה לעבוד עם EA על פיוז, כתגובה וזה לא הלך מושלם, כי כנראה שהיה עליהם לחץ להפוך את המשחק לגוש הבנאליות המשעמם שהוא יצא.
עושה רושם שמייקרוסופט, שהיא יצרנית הקונסולות הטובה ביותר בלעבוד עם חברות שלא בבעלותה, ראו בתנאים של אינסומניאק כעסקה מספיק טובה בשביל עוד בלעדי (תחום שסוני פחות לחוצה לגביו, בזכות כל הסטודיואים הפנימיים שלה) וככה נוצרה השותפות.

מייקרוסופט כבר שנים ארוכות עובדת בצורה דומה. ככה קיבלנו את גירס, למשל. גם ME התחיל ככה (ואני לא חושב שהם התערבו כל יותר מידי בחזון של שני המשחקים הללו). זה נוהל קלאסי של מייקרוסופט כמפיצה ואני מניח שפיל ספנסר ימשיך איתו. אני מאוד מקווה שהוא גם יוסיף לו כמה רכישות של סטודיואים מוכשרים (רכישה של אינסומניאק, למשל, תהייה נורא מעניינת, בכל הנוגע להיסטוריה של החברה, אם כי אני לא רואה את זה קורה, כי עושה רושם שהם מעדיפים להיות עצמאיים יותר כרגע) והקמה של כמה חדשים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 מאי 2014, 00:30

אני לא בטוח מה הלך שם אבל אני כן בטוח שעכשיו שפיל ספנסר עומד בראש החטיבה הXBOX הולכת ללכת בכיוון הרבה יותר טוב מבחינת בלעדיים, בטח נראה את ההשפעה עוד שנתיים פחות או יותר.

ולנושא אחר (בעצם כמעט אותו נושא), תמונות מסנסט:
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 10 מאי 2014, 16:29

ששששששששש!!!! רק מיקרוסופט מתאכזרת לאולפנים ומוציאה להם את האוויר מהמפרשים!!! סוני היא קדוש!! שששששששש!!!!
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 מאי 2014, 01:17

DrKeo כתב:אני לא בטוח מה הלך שם אבל אני כן בטוח שעכשיו שפיל ספנסר עומד בראש החטיבה הXBOX הולכת ללכת בכיוון הרבה יותר טוב מבחינת בלעדיים, בטח נראה את ההשפעה עוד שנתיים פחות או יותר.

ולנושא אחר (בעצם כמעט אותו נושא), תמונות מסנסט:
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

אני גם חושב כמוך ומאוד מקווה שההרגשה הזאת נכונה.
הצלחה של הXBOX היא הצלחה של כל גיימר באשר הוא.

המשחק הזה פשוט יפה. המשחקים שלא אינסומניאק לא מושווים לפיקסאר לעיתים תכופות סתם.
עם המשחק הזה ופורטנייט, אולי אפשר להגיד שיש מגמה של משחקים צבעוניים, עם זומבים לא מפחידים ואפלים, אלא סתם מוזרים ומגעילים. בעוד חמש שנים צפוי גל של דמעות מGAF, על זה שכל המשחקים אותו הדבר והלוואי שיעשו קצת משחקים שיותר מקורקעים במציאות, כמו איזה משחק יריות מגוף ראשון, בסטינג צבאי. משהו מקורי. אולי במלחמת העולם השנייה, או במלחמה מודרנית.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 11 מאי 2014, 06:29

ראיתי סירטון מישחקיות -וניראה כמו מישחק הורדה של 10 $

בטח ובטח לא משחק שקרוב להיות מוכן ב60$
אולי עם יעבדו המון על המשחק ,והוא יצא רק בסוף 2015

https://www.youtube.com/watch?v=CQ9FXIloYb8

אבל גם ככה נימאס לי מהמפתחת הזאת ,הרבה זמן

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 מאי 2014, 17:20

באיזה משחקים שלה יצא לך לשחק שנמאס לך ממנה?
ואיך לעזאזל זה נראה לך כמו משחק של 10 דולר? מה בדיוק? הגרפיקה הצבעונית היפה ביותר אולי שראינו בדור הזה בינתיים, או המשחקיות שרק קיבלנו הצצה אליה ונראית משהו שונה ומהנה במיוחד...?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 26 אורחים