DrKeo כתב:אני לא חושב שמדובר בטרגדי גדולה, זה לא שיש לסגה איזה 15 משחקים להציג. שנה שעברה למשל היה עדיף שEA לא הייתה עושה מסיבת עיתונאים, אולי סגה עושה בחוכמה.
לנו זו לא כזו טרגדיה. אבל זה עצוב בקטע נוסטלגי (ובטח שמהצד של סגה עצמם).
DrKeo כתב:אני לא חושב שמדובר בטרגדי גדולה, זה לא שיש לסגה איזה 15 משחקים להציג. שנה שעברה למשל היה עדיף שEA לא הייתה עושה מסיבת עיתונאים, אולי סגה עושה בחוכמה.
bling כתב:חלק מהשמועות העקשניות שרצות על פוללאוט 4 גם מדברות על פרזנטציה באורך של 30 דקות גיימפליי![]()
בנוסף יש גם שמועות פחות חיוביות שאומרות שהוא מתוכנן לצאת גם לדור הקודם, אם זה נכון זו תהיה מכה קשה למעריצי המשחק, בלי קשר לגראפיקה אין ספק שדור קודם מגביל את אפשרויות בניית העולם והגיימפליי שיכולים לעשות לסדרה כזו שאפתנית.
דרך אגב אני רוצה גם לתקן טעות שאמרתי מקודם, לגבי זה שהצוות של היטמן החדש לא יופיע, עכשיו הדיבורים מסביב מצביעים על כך שכן נראה את המשחק ב E3, כולל רמזים של צוות הפיתוח, אז תשכחו ממה שאמרתי
bling כתב:הדבר היחיד שעבר לי בראש מהידיעה זה "הלוואי שכל החשיפה לא תסתכם בטריילר סינמטי".
swym כתב:דליפות. דליפות never changes
bozeman כתב:אז... תנסו לא לחפש אותן לפחות...
Laskin כתב:יש כ"כ הרבה הכרזות בE3, שלא אכפת לי אם יהרסו כמה.
אגב, זוכרים שהיום חשיפה של AC החדש?
Laskin כתב:יש כ"כ הרבה הכרזות בE3, שלא אכפת לי אם יהרסו כמה.
אגב, זוכרים שהיום חשיפה של AC החדש?
DrKeo כתב:אם זה רק טריילר CGI אז זאת לא ממש דליפה הורסת. למי אכפת? כולנו ידענו שהם עובדים על FO4, זה היה בכל מקום, אז עכשיו יש אישור שיכריזו עליו ועדין לא נדע עליו כלום או נראה גיימפליי. ההכרזת CGI הזאת שהייתה אמורה להיות בE3 היא ספויילר בפני עצמו
אה, הוא גם נראה דושבאג מהתמונה והוא כנראה גם אחד כזה כי הוא לא יכל לסתום את הפה 4 שבועות.
bling כתב:וואו התסריט הכי גרוע לחשיפה זה שכל מה שיביאו ל E3 זה איזה טריילר CGI שבסופו נראה את הפלטפורמות PS3 ו 360 שוכנות לצד הדור הבא... האימה!
Death_119 כתב:אני דורש כפתור לייק!!!
Laskin כתב:תנו לי להקדים תרופה:
-מישהו מביא תמונות של משחק PS2 בעולם פתוח
-דודי מביא בולשוטס של משחק אחר בטענה שככה הם היו נראים
-מוכיחים לו שזה בולשוטס עם וידאו, ומביאים תמונות יפות יותר של FO3
-ויכוח על גירסאת PC מול 360
-סיכום שFO3 *לא* נראה כמו משחק PS2 וכולם מסכימים על זה...
-חוץ מדודי
DrKeo כתב:חוץ מזה שחוץ מדמויות ממש מכוערות, FO3 היה משחק יפיפה בזמנו. לא שאני רוצה להצית פה משהו
Death_119 כתב:מה? אולי ההפך. Rivet city היתה נראית זוועה, גם Megaton ועוד. כל המשחק היה נראה רע בכל ערי הפח (תרתי משמע) שהם יצרו. לא היה שום דבר יפה במשחק הזה מלבד הGore והסינמטיות של ההריגות.
DrKeo כתב:כרגיל, הזיכרון שלך מטעה אותך. FO3 נחשב לאחד המשחקים הכי יפים בזמנו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 25 אורחים