נושא *לא* E3 2025

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

Re: נושא *לא* E3 2025

הודעהעל ידי glass man » 23 נובמבר 2025, 20:50

Hypno כתב:מה אתם ממורמרים ממגבונק. זה שהוא 3D כבר עושה אותו יותר טוב מכל המשחקים שיצאו בהשראת VS.
בוודאי שהוא יכול להיות מועמד ל Best Debut Indie Game כי זה מה שהוא. מה הקשר עכשיו השפעה על התעשייה. אתה כנראה לא מבין את הקטגוריות.

ומה DS2 והיידס 2? מגבונק לא מועמד בקטגוריה איתם.

כן כן, מגיע לו להיות Best Debut Indie Game כל כך מגיע לו לזכות בפרס אינדי הבכורה שאין לו אפילו 4 ביקורות ממבקרים בתעשיה ולכן אין לו ממוצע לא בMC ולא בOC כל כך מגיע למשחק שאין 4 מבקרים ששיחקו בו לזכות בפרס כלשהו לול.

אני מבין יותר טוב ממך את הקטגוריות. אין מניעה שמשחק בכורה ראשון של סטודיו אינדי ישפיע על התעשיה ע'ע E33 וHK ששניהם היו משחקי בכורה אינדים של הצוותים שלהם והשפיעו רבות על התעשיה.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 23 נובמבר 2025, 21:23

מגיע לו להיות מועמד. לא אמרתי דבר על זכייה.

זה שאתה מחפש ביקורות למשחקי אינדי, ועוד כזה שמגיע משום מקום, ועוד בלעדי למחשב, מראה כמה מנותק אתה ממה שמצליח ופופולארי בתעשייה.
ביקורות עיתונאים זה פאסה. הם מעולם לא הצליחו לכסות את שוק המחשב כמו שצריך, ולבטח הם אינם מסוגלים לכסות את השוק אחרי המהפכה הדיגיטלית.

PEAK הוא משחק אינדי, ארלי אקסס עם 6 ביקורות 'רשמיות'. הוא מכר מעל 10 מיליון עותקים ומועמד בקטגוריית משחק המולטיפלייר הטוב ביותר השנה. תתמודד.
תהייה בטוח שמאחורי הקלעים מחזיקי הפלטפורמה 'רבים' כדי להבטיח שהוא יגיע אליהם קודם כשהוא יגיע לקונסולות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 נובמבר 2025, 08:34

Hypno כתב:מה אתם ממורמרים ממגבונק. זה שהוא 3D כבר עושה אותו יותר טוב מכל המשחקים שיצאו בהשראת VS.
בוודאי שהוא יכול להיות מועמד ל Best Debut Indie Game כי זה מה שהוא. מה הקשר עכשיו השפעה על התעשייה. אתה כנראה לא מבין את הקטגוריות.

ומה DS2 והיידס 2? מגבונק לא מועמד בקטגוריה איתם.

הוא ripoff ברמה של ״נראה כמו חיקי סיני שפלייסטיישן נאלצים להוריד מהחנות״. זה לא סוג המשחקים שאמורים להיות מעומדים לפרסים.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 24 נובמבר 2025, 09:48

דווקא Peak הביא רעיון מגניב, מקורי וביצוע שהרבה אהבו. מתחבר לתת לו מועמדות. מגהבונק פשוט לקח את VS והזיז את המצלמה לצורך העניין. זה נורא בעיניי. אפילו לא ניסה לשנות את העיצובים של דברים ממש בסיסיים...

קפץ לי לא מזמן משחק דומה ל VS בנייד, בעולם של Deep rock - ואללה הוא באמת ממש דומה, אבל א', עם גרפיקה ממש יפה, ב' נשקים מסוג שונה לגמרי, ג' עולמות משחק שנראים אחרת, ד' סוג שדרוגים שונים, ה' ממשק אחר לחלוטין. אף אחד לא אמר שאי אפשר לעשות משחק "בסגנון" או "בהשראת". זה מה שכל העולם /תעשיות הבידור עושות. אבל יש בסגנון/בהשראת ויש העתקה בוטה ומגעילה. ולהעתקות בוטות ומגעילות, לטעמי, לא מגיעה מועמדות/זכייה בשום דבר. לא משנה כמה הן פופולריות.

תסתכל נגיד על Balatro משנה שעברה/לפני שנתיים(לא זוכר)-באמת מגיע למגהבונק להתמודד על אותו פרס ?
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 24 נובמבר 2025, 12:23

Hypno כתב:מגיע לו להיות מועמד. לא אמרתי דבר על זכייה.

זה שאתה מחפש ביקורות למשחקי אינדי, ועוד כזה שמגיע משום מקום, ועוד בלעדי למחשב, מראה כמה מנותק אתה ממה שמצליח ופופולארי בתעשייה.
ביקורות עיתונאים זה פאסה. הם מעולם לא הצליחו לכסות את שוק המחשב כמו שצריך, ולבטח הם אינם מסוגלים לכסות את השוק אחרי המהפכה הדיגיטלית.

PEAK הוא משחק אינדי, ארלי אקסס עם 6 ביקורות 'רשמיות'. הוא מכר מעל 10 מיליון עותקים ומועמד בקטגוריית משחק המולטיפלייר הטוב ביותר השנה. תתמודד.
תהייה בטוח שמאחורי הקלעים מחזיקי הפלטפורמה 'רבים' כדי להבטיח שהוא יגיע אליהם קודם כשהוא יגיע לקונסולות.

די עם התירוצים הרגשניים האלה. תהיה הגיוני. ball x pit יושב על ממוצע 84 בגרסת המחשב והוא אינדי גם כן. .
Ball x pit הוא גם משחק בהשראת vampire survivors (לדעתי פחות טוב מVS) אבל הם לקחו את זה למקום שלהם ועשו vampire survivors שהוא משולב עם משחק "פופקורן"
או Breakout או איך שאתה לא בוחר לקרוא לזה. ball x pit עשו את מה שקליימן ציפה והביאו "משהו משלהם" ולכן גם המבקרים התעניינו בו.

תכיר בזה שמגהבונק ספציפית לא ראוי, כמו שנדב אמר חיקוי סיני ותו לא. לתת לו פרס זה זילות של המעמד של VGA זה לזלזל במפתחים שהשקיעו את הנשמה, זה לזלזל בגיימרים שמחכים לVGA כדי לשמוע על משחקים שראויים לזמן שלהם.

ועל האקסבוקס, שוב אין לו שום מחלת ילדות, האקסבוקס תכף בן 30 ויש לו חום גבוה...
אתה מחרטט קאז אתה לא טענת שבאופן אישי לדעתך זה יהיה המכשיר הכי משתלם, כי אז אף אחד לא היה מתווכח איתך כי זה מטופש להתווכח על טעם אישי.
אתה טענת, שבגלל שמייקרוסופט לא מצליחה באסטרטגיה הישנה של להביא מכירות לאקסבוקס, להביא חנויות נוספות למכשיר בייחוד סטים, יתן לה אופציה לקבל את המשחקים שמדלגים עליה בדרך כלל ודרך כך לשפר את מצבה ומעמדה בשוק.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 נובמבר 2025, 14:17

אכן, PEAK משחק מקורי ומעניין, MEGABONK חיקוי בוטא שתפס פופולריות. PEAK צריך להיות ברשימה הזו, MEGABONK ממש לא.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 24 נובמבר 2025, 22:21

אין לשפוט ספר על פי כריכתו וכו'. מעניין אם אמרתם על VS שהוא חיקוי ויז'ואלי בוטה של משחקי קסלבאניה ישנים.
אם מגבונק היה חיקוי בוטה שלא מוסיף דברים מעצמו היו בטוחים שהוא לא משיג ביקורות שחקנים כאלה גבוהות, והמעט שהסתכלתי בביקורות שליליות לא מציינים דברים בסגנון.

מוזר לדבר על חיקויים בוטים כאשר אפיק פשוט גנבו בלי בושה את המכניקה של PUBG, זרקו את fortnite save the world לאשפתות אחרי פיתוח שנים ונהיו רק באטל רויאל.

PEAK לא יכול להיות ברשימה של best indie debut כי הוא לא משחק בכורה. מדובר בשיתוף פעולה של שני אולפנים קיימים שהוציאו משחקים.
Ball x Pit ממפתח שהוציא משחקים בעבר.
אז כן, לקטגוריית best indie debut מגבונק מגיע להיות שם. ביקורות מצויינות, מכירות מצויינות. משחק כביכול בכורה.
האם יש עוד משחקים שיכלו להיות מועמדים על חשבון מגבונק או משחקים אחרים? בוודאי. למשל TVGS.

גלאס, אתה עושה בדיקה מינימלית לפני שאתה כותב דברים? ל Ball x Pit יש הרבה ביקורות כי הוא משחק שיצא לכל הפלטפורמות. לרוב האתרים אין מושג במשחקים בלעדיים למחשב. ל Ball x Pit יש הרבה ביקורות כי הוא מופץ ע"י אחת מפיצות האינדי המוכרות והאהובות שיש והיא האחראית לשיווק וההגעה לעיתונאים. ל Ball x Pit יש הרבה ביקורות כי הוא משחק gamepass day 1.

הזלזול שלך במשחקי אינדי מדגימה את התפיסה הדינוזאורית שלך של התעשייה והתהליכים שקורים בה. בסדר, מבקרים 'לא התעניינו' במגבונק כי הוא חיקוי דלוח. והם לא התעניינו ב Schedule I, והם לא התעניינו ב Peak, ולא התעניינו ב CloverPit, לא בפאלוורלד (21 ביקורות!), לא בואלהיים וכו' וכו'.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 24 נובמבר 2025, 22:48

קאז, תספר לי שאף פעם לא סיימת את החוברות של "בלי סודות" בכיתה א' בלי לספר לי שלא סיימת, כי אתה לא מבין עברית.
למה אני אומר את זה? כי אני בשום מקום לא טענתי שBall x pit צריך לזכות בפרס של אינדי בכורה. אלא שהוא מעניין את המבקרים מספיק כדי שיבקרו אותו.

שנית (אם העברית שלך מספיקה כדי לקרוא ולהבין עד כאן)
מה אתה משווה את VS לחיקוי העלוב הזה שהוא מגהבונק? VS לקח השראה מקסטלוניה, מbullet hells מogre battle וauto chess ומשחקי רוגלייק, כדי ליצור משהו מיוחד שהוא רק שלו.

אני לא מזלזל באינדים נתחיל עם העובדות אני מכיר מפתחים אינדים שבחלק מהמשחקים שלהם שיחקת.
שנית, יש לי פלטיניום בחלק מהמשחקים האינדים.
והנקודה הסופית והכי חשובה, רק בשרשור הזה אמרתי שאני הולך לשחק בVampire Crawlers.
אתה מודע לזה שזה dungeon crawler עם קרבות בגוף ראשון נכון?
אתה מודע לזה שDQ הם גם כן.... dungeon crawlers שרובם המוחלט הם עם קרבות בגוף ראשון נכון?
אתה מבין שדנג'ן קרולרס זה הז'אנר האהוב עלי, כן? אני ליטרלי קהל היעד של זה.
לפחות בניגוד אליך אני לא מזייף התלהבות ממשחקים שלא מעניינים אותי רק כי הם משרתים אותי בויכוח אני מתלהב ממשחקים כשאני מתלהב מהם בין אם הם אינדים או AAA.

והכי חשוב? זיינת את המוח כי cloverpit אהוב ליבך, קיים רק למחשב, וקיבל ביקורות כי הוא מספיק עניין את המבקרים בניגוד למגהבונק כי הוא לפחות לא חיקוי סיני עלוב.
אתה פשוט לא מדבר על זה כי המבקרים קטלו את cloverpit העלוב הזה, עם ממוצע 77, והצדיקים כשמם כן הם, צדיקים יראי שמים שנתנו לו 6.8 צדיק הרי יודע נפש בהמתו, והמשחק הזה בהמה...במובן הרע.

הכי חשוב, מגהבונק זבל עופות איך שלא תסובב.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 24 נובמבר 2025, 22:56

Hypno כתב:אין לשפוט ספר על פי כריכתו וכו'. מעניין אם אמרתם על VS שהוא חיקוי ויז'ואלי בוטה של משחקי קסלבאניה ישנים.
אם מגבונק היה חיקוי בוטה שלא מוסיף דברים מעצמו היו בטוחים שהוא לא משיג ביקורות שחקנים כאלה גבוהות, והמעט שהסתכלתי בביקורות שליליות לא מציינים דברים בסגנון.

מוזר לדבר על חיקויים בוטים כאשר אפיק פשוט גנבו בלי בושה את המכניקה של PUBG, זרקו את fortnite save the world לאשפתות אחרי פיתוח שנים ונהיו רק באטל רויאל.

מישהו פה הילל את פורטנייט? מישהו כאן בפורום בכלל משחק פורטנייט? המלצנו שיקבל את משחק האינדי של השנה? לא הבנתי מה זה קשור בכלל? עם אילו רוחות רפאים אתה מתכתב לעזאזל? אתה לא מסוגל להגיב לעניין?<
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 24 נובמבר 2025, 23:22

נדב והילד שלו משחקים פורטנייט,אבל לא זכור לי שנדב הילל את פורטנייט זו כנראה עקיצה לא מוצלחת לזה שנדב משחק פורטנייט עם הבן שלו ו/או עקיצה משולבת לזה שאני אמרתי שפורטנייט מזיז קונסולות ומגהבונק אף פעם לא יזיז קונסולות. ואני לא חוזר בי כי ממש עכשיו יש באנדל כזה ליום שישי השחור, למהגבונק או לאינדים של קאז אף פעם לא יהיה באנדל כזה, יש לו נדודי שינה בגלל העניין הזה. אי אפשר להדגיש מספיק את העובדה שקאז לא רק מהלל את "מגהבונק" מצאת החמה עד צאת הנשמה. הוא מגדיל לעשות ואומר שמגהבונק יכול לנצח למייקרוסופט את מלחמת הקונסולות של הדור הבא, ולהעיף מכשירים מהמדף אם היה לו באנדל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 נובמבר 2025, 00:36

מה אני צריך לגונן על פורטנייט? הבן שלי אובססיבי ואני משחק איתו. אם זה לא היה המצב בחיים לא הייתי משחק בו, כעדות לא נגעתי במשחק מ-2017 כשהוא יצא ועד 2024 כשהבן שלי התחיל לשחק - 7 שנים.

מגבונק נראה כמו חיקוי ממש בוטא, ברמה מביכה, זה נראה כמו המשך של VS.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 33 אורחים