GTA V - הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: GTA V - הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 ספטמבר 2013, 23:54

swym כתב:השאלה היא למה הערכת את המחירות שלו ב-25 מיליון. בVGC שלא עוקבים אחרי דיגיטל Modern Warfare 3 עומד על כבר משהו כמו 30 מליון עותקים. יש לך מספרים אחרים?
חוץ מזה, אתה צריך להבדיל בין משחקים שמכרו הרבה על פלטפורמה בודדת בגלל שאין שום אפשרות אחרת להשיג אותם, לבין משחקים שמוכרים על פני כמה פלטפורמות ואז ברור שהמספרים מתפזרים באופן שוויוני יותר. אבל בשורה התחתונה אף משחק לא מכר 40 מליון עותקים עד היום, בין אם על פלטפורמה בודדת או על מספר פלטפורמות שונות.
לא הייתי מתווכח אם היית אומר 30 מליון, למרות שגם זה מספר מטורף שרוקסטאר היו חותמים עליו במקום. אבל 40 מליון? that will be a first

אני חושב שעם 160 מיליון לקוחות פוטנציאלים, GTA V הוא אולי המשחק היחיד שמסוגל להגיע למספר הזה. יהיה הישג עצום, אבל לא משהו לחלוטין לא אפשרי.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 ספטמבר 2013, 01:21

swym כתב:השאלה היא למה הערכת את המחירות שלו ב-25 מיליון. בVGC שלא עוקבים אחרי דיגיטל Modern Warfare 3 עומד על כבר משהו כמו 30 מליון עותקים. יש לך מספרים אחרים?
חוץ מזה, אתה צריך להבדיל בין משחקים שמכרו הרבה על פלטפורמה בודדת בגלל שאין שום אפשרות אחרת להשיג אותם, לבין משחקים שמוכרים על פני כמה פלטפורמות ואז ברור שהמספרים מתפזרים באופן שוויוני יותר. אבל בשורה התחתונה אף משחק לא מכר 40 מליון עותקים עד היום, בין אם על פלטפורמה בודדת או על מספר פלטפורמות שונות.
לא הייתי מתווכח אם היית אומר 30 מליון, למרות שגם זה מספר מטורף שרוקסטאר היו חותמים עליו במקום. אבל 40 מליון? that will be a first

בויקיפדיה של BLACK OPS כתוב שאקטיויז'ן אישרה שהמשחק מכר 25 מליון עותקים נכון ל2011 מתישהו. על המשחק השני הם עדיין לא דיווחו רשמית, אני מסתמך על הראשון.

דבר שני - שוב, זה לא יהיה חסר תקדים, שוב - כמה משחקי ווי.
עכשיו לPS3 יש בסיס משתמשים ממש גדול וחלק נכבד ממנו מחכה בקוצר רוח לGTA5, רוקסטאר אילו אמרו היום שיכול להיות שיהיה ממש קשה למצוא אותו בחנויות בהרבה מקומות בשיגור וקצת אחריו. נראה אם זה עד כדי כך גדול כמו שאני חושב, או קצת פחות כמו שאתה. עניין של חודש עד שנוכל להעריך טוב יותר, לא הרבה זמן :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 ספטמבר 2013, 01:24

אגב, שים לב שכתבתי שאני חושב שיעשה זאת בשנתיים וחצי הקרובות, זה כולל שיגור מחדש על הPS4 והONE וכמובן בPC, עם מודים והכל - הגירסה שאני, ועוד מליונים יקנו בפעם השנייה.
ובגלל שזה ופרום אז לא אכפת לי לאכול כובעים וירטואלים כל היום - למעלה מ-45 מליון בשלוש שנים :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 12 ספטמבר 2013, 01:30

Laskin כתב:
בויקיפדיה של BLACK OPS כתוב שאקטיויז'ן אישרה שהמשחק מכר 25 מליון עותקים נכון ל2011 מתישהו. על המשחק השני הם עדיין לא דיווחו רשמית, אני מסתמך על הראשון.

עכשיו לPS3 יש בסיס משתמשים ממש גדול וחלק נכבד ממנו מחכה בקוצר רוח לGTA5, רוקסטאר אילו אמרו היום שיכול להיות שיהיה ממש קשה למצוא אותו בחנויות בהרבה מקומות בשיגור וקצת אחריו. נראה אם זה עד כדי כך גדול כמו שאני חושב, או קצת פחות כמו שאתה. עניין של חודש עד שנוכל להעריך טוב יותר, לא הרבה זמן :)

יש רק משחק אחד שעשה יותר מ40 מיליון יחידות בWII (או בכלל) וזה WII SPORTS, שהגיע עם כל WII שנמכר במערב במשך שנים.
המשחק השני הכי נמכר הוא מריו קארט, שמכר 34 מיליון.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
infected aviad
Trainee

הודעהעל ידי infected aviad » 12 ספטמבר 2013, 01:33

אתם שמים לב על מה אתם מתווכחים?
"המשחק לא מכר 40 מיליון, רק 30 מיליון. איזו בושה."
תמונה
it is not a shame to have dreams unfulfilled, it is a shame to have dreams not trying to fulfill. - Herman Cain

תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 12 ספטמבר 2013, 01:36

infected aviad כתב:אתם שמים לב על מה אתם מתווכחים?
"המשחק לא מכר 40 מיליון, רק 30 מיליון. איזו בושה."

אני מדברים על צפי למכירות של המשחק. זו חלק מהסיבה שהדיון הזה קיים. זו בעיה?
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 ספטמבר 2013, 02:07

Nucleus_Dawn כתב:
יש רק משחק אחד שעשה יותר מ40 מיליון יחידות בWII (או בכלל) וזה WII SPORTS, שהגיע עם כל WII שנמכר במערב במשך שנים.
המשחק השני הכי נמכר הוא מריו קארט, שמכר 34 מיליון.

אני די בטוח שהוא מכר 40 מליון רק בארה"ב, אבל בטח זה כולל באנדלים. הוא מכר קרוב לשמונים מליון עפ"י כמה מקורות. (WII SPORTS)
והתבלבלתי עם 30 מליון, שם יש גם את WII SPORTS RESORT. ויש להם עוד 4 משחקים שעברו את ה-20 מליון, וזה רק על פלטפורמה אחת.
מזל שGTA V ייצא לפחות על 5 פלטפורמות, צריך למכור שמונה מליון בממוצע על כל פלטפורמה כדי להגיע לתחזית שלי. סביר בהחלט.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 ספטמבר 2013, 02:08

Nucleus_Dawn כתב:
כי הם לא רצו לעשות שטחים פתוחים שאין בהם שום דבר לעשות. זו היתה אחת הביקורות הגדולות על SA. אני מתאר לעצמי שהם העדיפו לעשות פחות ויותר טוב, מאשר יותר ופחות טוב. ברוב התחומים, הם הצליחו.

מערכת הירי של GTA IV אחלה לגמרי. לא מבוססת יותר מידי סקיל, אבל עושה את העבודה. היא מהווה התקדמות עצומה מזו בSA, שלא רק שהיתה הרבה פחות מבוססת סקיל (לא היה את הקטע המגניב של לכוון לאזורים שונים בגוף, כמו בIV), היא גם לא תמיד עבדה כמו שצריך, נדבקה לגופות, עברה לכוון לגופות, במקום לאויבים חיים, לא היתה חכמה מספיק לזהות אויבים קרובים ומסוכנים וכיוונה על רחוקים יותר ועוד כל מיני בעיות שהיו בה.
מערכת הירי בGTA IV היתה המערכת הכי טובה בסדרה. זו אחת המכאניקות שהם שיפרו. הם גם התקדמו בעוד כמה וכמה תחומים. הם לא התקדמו בגודל העולם, אבל זה רק פרמטר אחד.

זה לא רק ״לא התקדמו בגודל העולם״, זה הרבה יותר מזה. גודל העולם נסוג לאחור, הוא קטן באיזה 70%, הכלים שהיו לך נסגו לאחור (אין טנק, אין מטוסים ואין מטוסי קרב), הנשקים נסגו לאחור (פחות הנשקים עצמם, יותר ה״ראליזם״ גרם לזה שבקושי יצרת פיצוץ מכונית עם שתי מחסניות שלמות של רובה מה שהפך את כל נושא יצירת המהומות וההשתוללות בעיר לפחות כיפית. שופר משמעותית בהרחבות אבל בgta4 זה היה קטסטרופה) והרכבים נסגו לאחור (איטיים טותר וכבדים, שליטה נוראית).

כל זה יחד גרם לנסיגה אדירה במקביל להתקדמות במשחק. הפירוט עלה, הכל היה מלא בהרבה יותר תוכן ומצד שני כל מה שציינתי מקודם גרם לי להנות פחות מהמשחק. לא אמורה להיות נסיגה כל כך דרסטית בשביל ליצור משחק מפורט יותר, הם. היו צריכים לבנות את המקסימום פירוט שהם יכלו מסביב לסטנדרט שהם עשו כבר. תוך שתי שניות הייתי מוותר על תוכניות הטלביזיה, אינטרנט קפה ו99% מהאזורים הפנימיים (שביננו רק אזורים ממש מיוחדים כמו הבנק או המוזאון היו מושקעים, השאר היה די זבל) בשביל עולם גדול יותר להשתולל בו עם אופנועי שטח, מטוסי סילון ונשקים אמיתיים.

בנושא השליטה, שוב פעם מדובר נסיגה מרה והתקדמות טובה. מכוניות? נסיגה מרה, איטיות, צפות, מתנהגות כמו סירה. שליטה בדמות? נסיגה מרה, אופוריה עשתה את המשחק כבד, מגושם ואיטי. מערכת ירי? הרבה יותר טובה מכל gta אחר בזה אין ספק אבל בכלל קיים משחק עם מערכת ירי גרועה יותר? המערכת ירי של gta4 נוראית, הכי טובה בסדרה אבל נוראית.

אבל אחרי כל מה שאמרתי יש בדיוק סיבה אחת מרכזית למה gta4 הוא צעד אחורה, המשימות. הן פשוט משמימות ולמרות שבחלק האחרון שלו יש כמה משימות הרבה יותר טובות, הטרוף של vc וsa הפך למשימות ירי אחרי משימות ירי אחרי משימות ירי. אני זוכר זמנים שבהם נהגתי במכונית על שלט רחוק מתחת לרכב כדי לפוצץ אותו וב4 הכל היה אפור ורפטטיבי.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 ספטמבר 2013, 02:16

אנ דווקא מבין את ה"נסיגה" הזאת...
זה משחק ארגז-חול. להעביר לעולם תלת מימדי פשוט למדי (אם אני אמעיט רגע בהישג של GTA3) זה דבר אחד, אבל להעביר אותו לHD ולהתמקד בפרטים הקטנים עם נסון לתת תחושה ריאליסטית, כזו שפתאום שופטים כל דבר - זה אפילו יותר קשה לדעתי. אז למדנו כבר מGTA VC וSA שהמשחק הראשון בדור הוא סוג של בטא, המנוע מתחיל להתחמם והכל יותר "בכללי", ואחר כך בא הכיף האמיתי, רק שאנחנו בעידן הPOST RDR ולכן אני בטוח שזה יהיה גם דגש על גיימפליי וכתיבה טובה בהרבה. והפעם הקפיצה תהיה בפעם אחת ולא בפעמיים בדור, אז היא תהיה משמעותית יותר.
זו הייתה נסיגה לצורך חדירה, אני מניח.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 ספטמבר 2013, 18:14

Laskin כתב:אנ דווקא מבין את ה"נסיגה" הזאת...
זה משחק ארגז-חול. להעביר לעולם תלת מימדי פשוט למדי (אם אני אמעיט רגע בהישג של GTA3) זה דבר אחד, אבל להעביר אותו לHD ולהתמקד בפרטים הקטנים עם נסון לתת תחושה ריאליסטית, כזו שפתאום שופטים כל דבר - זה אפילו יותר קשה לדעתי. אז למדנו כבר מGTA VC וSA שהמשחק הראשון בדור הוא סוג של בטא, המנוע מתחיל להתחמם והכל יותר "בכללי", ואחר כך בא הכיף האמיתי, רק שאנחנו בעידן הPOST RDR ולכן אני בטוח שזה יהיה גם דגש על גיימפליי וכתיבה טובה בהרבה. והפעם הקפיצה תהיה בפעם אחת ולא בפעמיים בדור, אז היא תהיה משמעותית יותר.
זו הייתה נסיגה לצורך חדירה, אני מניח.

אני ממש לא מסכים עם זה, אולי רק גודל המפה רלוונטי אבל כל שאר הדברים שציינתי? הם ממש לא קשורים. וגם גודל המפה לא לעניין יחד עם הורדת כל הכלים שקשורים אליה. כשאתה מתחיל פרוייקט אתה מגדיר את העמודים של הפרוייקט וכשהגדירו את GTA4 היו צריכים להגדיר כעמוד "נתחיל מהגודל של SA ונראה כמה נוכל לדחוף מעל זה". לתת את הגרפיקה שהם נתנו הם יכלו עם עולם בגודל של SA? בטח. גיימפליי? לא אמור להשתנות למרות שאישית הגיימפליי של 4 הרבה פחות טוב מזה של SA חוץ מאשר המערכת ירי. כלומר רוקסטאר עשו דיאבולוציה טוטאלית למשחק בשביל לעשות אבולוציה במקומות אחרים ועל הדרך הם הרסו המון מGTA. האם הסיפור היה כתוב טוב יותר, מועבר טוב יותר ועשוי טוב יותר? בטח. אבל איך זה עוזר לי שהעיר רבע גודל מהמשחק הקודם, שהגיימפליי נכה יחסית למשחק הקודם, שהנשקים לא עושים נזק כמו במשחק הקודם, שהמשימות אפורות ומשעממות ביחס למשחק הקודם והורידו לי את השאיפות הכי גדולות של שחקן GTA כשהוא מתחיל לשחק במשחק, להגיע לטנק ולמטוס?

אתם מסתכלים על זה הפוך, אתם מדברים על זה כאילו זה היה משחק שיגור וכאילו שעוברים לדור הבא אז יש לך פחות משאבים. ההפך, המשחק הזה יצא שלוש שנים בתוך הדור הזה (כשהם כבר עשו "ניסוי מנוע" בשנה הראשונה של הדור עם המשחק פינגפונג), אחרי אנצ'רטד, אחרי גירס, אחרי ME, אחרי ביושוק, אחרי AC ואחרי MW. רוקסטאר עשו על קונסולה חלשה פי 10 עם רבע תקציב משחק כמו SA, אז למה הם לא הצליחו לעשות את זה עם פי 4 תקציב ופי 10 כוח?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 ספטמבר 2013, 10:36

כי הם התרכזו בפרזנטציה וחשבו שזה יפצה על דברים אחרים... אם לשפוט מהביקורות שקיבל - זה עבד להם לא פחות ממושלם.
לקח לאנשים שנה כדי להביט אחורה ולהתעלם מההישג הטכני שהיה, ולהתרכז בגיימפליי והעובדה שהיה חסר מטוסים וכד'.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 12 ספטמבר 2013, 18:56

DrKeo כתב:אני ממש לא מסכים עם זה, אולי רק גודל המפה רלוונטי אבל כל שאר הדברים שציינתי? הם ממש לא קשורים. וגם גודל המפה לא לעניין יחד עם הורדת כל הכלים שקשורים אליה. כשאתה מתחיל פרוייקט אתה מגדיר את העמודים של הפרוייקט וכשהגדירו את GTA4 היו צריכים להגדיר כעמוד "נתחיל מהגודל של SA ונראה כמה נוכל לדחוף מעל זה". לתת את הגרפיקה שהם נתנו הם יכלו עם עולם בגודל של SA? בטח. גיימפליי? לא אמור להשתנות למרות שאישית הגיימפליי של 4 הרבה פחות טוב מזה של SA חוץ מאשר המערכת ירי. כלומר רוקסטאר עשו דיאבולוציה טוטאלית למשחק בשביל לעשות אבולוציה במקומות אחרים ועל הדרך הם הרסו המון מGTA. האם הסיפור היה כתוב טוב יותר, מועבר טוב יותר ועשוי טוב יותר? בטח. אבל איך זה עוזר לי שהעיר רבע גודל מהמשחק הקודם, שהגיימפליי נכה יחסית למשחק הקודם, שהנשקים לא עושים נזק כמו במשחק הקודם, שהמשימות אפורות ומשעממות ביחס למשחק הקודם והורידו לי את השאיפות הכי גדולות של שחקן GTA כשהוא מתחיל לשחק במשחק, להגיע לטנק ולמטוס?

אתם מסתכלים על זה הפוך, אתם מדברים על זה כאילו זה היה משחק שיגור וכאילו שעוברים לדור הבא אז יש לך פחות משאבים. ההפך, המשחק הזה יצא שלוש שנים בתוך הדור הזה (כשהם כבר עשו "ניסוי מנוע" בשנה הראשונה של הדור עם המשחק פינגפונג), אחרי אנצ'רטד, אחרי גירס, אחרי ME, אחרי ביושוק, אחרי AC ואחרי MW. רוקסטאר עשו על קונסולה חלשה פי 10 עם רבע תקציב משחק כמו SA, אז למה הם לא הצליחו לעשות את זה עם פי 4 תקציב ופי 10 כוח?

אתה לא יודע מה היו היכולות של המנוע שלהם ב2007.
הגיימפליי יותר טוב מבSA, לדעתי וזה כולל את המכוניות, שדרשו הרבה יותר סקיל.
הנשקים לא צריכים לעשות נזק כמו במשחק הקודם. זה משחק חדש.
המשימות היו נהדרות, לדעתי. נהניתי מהן מאוד. נכון שלא היו משימות מטוסים, אבל עם כמה שהשליטה במטוסים בSA היתה נוראית, זה לא בהכרח נורא ואיום.

בשורה התחתונה, אתה מתלונן על זה שסדר העדיפויות שלהם לא זהה לשלך. זו תלונה במקום לחלוטין, אבל אתה מנסה להציג אותה כאילו זו הדרך היחידה להסתכל על זה.

גם שנים אחרי יציאת המשחק, לא חסרים אנשים שאוהבים אותו, אפילו כשההישג הטכני שלו כבר לא מרשים בעליל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 12 ספטמבר 2013, 13:21

Laskin כתב:

אתה מודע לעובדה שה-25 מליון עותקים היו אחרי משהו כמו קצת יותר מחצי שנה של המשחק בשוק, נכון? ברור לך שהוא המשיך לעמוד בטבלאות עם תג מחיר מלא או כמעט מלא לפחות עד יציאת המשחק הבא בסדרה. בשקלול של כל שאר הדברים אתה יכול להיות די בטוח שלמספרים של מעל מיליארד וחצי דול הוא כבר הגיע. וזה עוד במשחק שמקבל השקה מקבילה לכל הפלטפורמת, בזמן שGTA מקבל יציאה מדורגת (במקרה הטוב - ע"ע סאן אנדראס שלא קיבל פורט לקונסולות הדור הנוכחי), ופורטים במחיר מלא נוטים למכור קצת פחות טוב.

בנוסף, עדיין אין אף משחק ווי שמכר 40 מליון עותקים ככה שזה כן יהיה חסר תקדים. המשחק הכי קרוב לזה מכר 34 מליון עותקים, וזה בתג מחיר נמוך יותר ובבאנדל עם חתיכת פלסטיק. גם אף משחק GTA אחר לא הגיע למספרים שמתקרבים ל-40 מליון, וזה למרות שחלקם יצאו על הרבה יותר מפלטפורמה אחת ועם בסיס משתמשים לא פחות גדול.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 ספטמבר 2013, 13:25

Nucleus_Dawn כתב:
המשימות היו נהדרות, לדעתי. נהניתי מהן מאוד. נכון שלא היו משימות מטוסים, אבל עם כמה שהשליטה במטוסים בSA היתה נוראית, זה לא בהכרח נורא ואיום.

בשורה התחתונה, אתה מתלונן על זה שסדר העדיפויות שלהם לא זהה לשלך. זו תלונה במקום לחלוטין, אבל אתה מנסה להציג אותה כאילו זו הדרך היחידה להסתכל על זה.

גם שנים אחרי יציאת המשחק, לא חסרים אנשים שאוהבים אותו, אפילו כשההישג הטכני שלו כבר לא מרשים בעליל.

אבל הסדר עדיפויות של רוקסטאר הפך להיות 100% הסדר עדיפויות שלי ו-0% הסדר עדיפויות של GTA4 בGTA5 אז וואללה, תראה מה קרה פתאום.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 ספטמבר 2013, 13:28

טוב אז נכנעתי להייפ ועשיתי לראשונה בחיי pre order למשחק לפני שיצאו לו ביקורות וחוות דעת של אנשים ששיחקו בו,חסר לרוקסטאר ששוב הפילה אותי בהייפ,אם זה יאכזב בחיים אני לא סומך עליהם שוב.
יצא לי 198 ש"ח מ BASE,שזה יותר זול ב 80 ש"ח מהמחיר הכי זול בארץ.

לקחתי גם סיכון לא קטן עם הפס3 המקרטע שלי,אם לא יעבוד טוב עדיין יש לי לגיבוי את הפס3 של החבר,אם גם זה לא יעבוד I'm fucked

אני שוקל גם לבטל את ההזמנה של הפס4,למה אני צריך אותו כשיש לי על הפס3 לשחק ב GTA5,וביונד ובאטמן וביושוק אינפיניט ו XCOM?
יש לי משחקים בכיף עד פברואר 2014 כשיצא אינפמוס,עד אז אולי יהיו הצעות מחיר אחרות או שנתוודע לתקלות,לא יודע פשוט השקות חלשות של הקונסולות הבאות לדעתי,בשביל WATCH DOGS שיהיה נחות לעומת GTA וגם לא נראה מי יודע מה טוב יותר לא שווה לקנות קונסולה,אין לי הייפ מספיק.
Nucleus_Dawn כתב:

לא היה לי כח לקרוא את כל הכתבה אבל פסקת הסיום כבר צרמה לי:
Writing off GTA 4 as the "boring" openworld crime game is like wishing the Beastie Boys had continued making dumb party rhymes rather than reaching out and creating Paul's Boutique. It's like wishing Tarantino had kept remaking Reservoir Dogs, rather than stretching himself with the soulful middle-aged paean of Jackie Brown

בנאדם שמעדיף את ג'קי בראון על פני כלבי אשמורת זה בנאדם שאני לא ארצה שייעץ לי לגבי שום דבר :P
ואני יודע שאתה לא אוהב את זה קאוטיק אבל לך לתגובות,סנן לפי BEST לקבלת התגובות האהודות ביותר,ותראה מה קהל הקוראים של יורוגיימר (שהוא רחוק מלהיות פאנבואי או מתלהם) חושב על המשחק והכתבה :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 12 ספטמבר 2013, 14:59

DrKeo כתב:אבל הסדר עדיפויות של רוקסטאר הפך להיות 100% הסדר עדיפויות שלי ו-0% הסדר עדיפויות של GTA4 אז וואללה, תראה מה קרה פתאום.

אתה באמת חושב שרוקסטאר הולכים לוותר על דמויות מעניינות, ביקורת חברתית, כתיבה מוצלחת ועולם פתוח אורגני ומלא אישיות, בשביל להכניס עוד סוגי רכבים ולעשות עולם גדול יותר? אם הם לא היו מסוגלים לעמוד בסטנדרט של מה שהם הגדירו בIV (ושם הם הרימו את הרף בכל הפרמטרים הכי חשובים של משחק GTA, לדעתי) בעולם בגודל של V, אז הם לא היו עושים את העולם כל כך גדול.
בGTA IV היה מדובר ב"או זה, או זה", בגלל מגוון סיבות. נראה שבV המצב הוא שהם הצליחו להכניס גם את הדברים שאתה אוהב, לצד הדברים שחשובים להם יותר ומגדירים את הסדרה.

בלינג, תפסיק לשלוח אנשים לתגובות לכתבות/סרטוני יוטיוב/טוויטר. אלו לא דברים שאפשר לקבוע לפיהם הלך רוח, קונצנזוס או את דעת הרבים.
אם אתה חושב שכלבי אשמורת 2, 3, 4, 5 ,6 ו-7, שהיו הורסים את הסרט הראשון לעד עדיפים על סרטים חדשים של טרנטינו, שנותנים חופש ליצירתיות שלו, אז מגניב. מזל שטרנטינו לא מסכים איתך, כי לעמוד במקום זה משעמם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 ספטמבר 2013, 16:45

Nucleus_Dawn כתב:
אתה באמת חושב שרוקסטאר הולכים לוותר על דמויות מעניינות, ביקורת חברתית, כתיבה מוצלחת ועולם פתוח אורגני ומלא אישיות, בשביל להכניס עוד סוגי רכבים ולעשות עולם גדול יותר? אם הם לא היו מסוגלים לעמוד בסטנדרט של מה שהם הגדירו בIV (ושם הם הרימו את הרף בכל הפרמטרים הכי חשובים של משחק GTA, לדעתי) בעולם בגודל של V, אז הם לא היו עושים את העולם כל כך גדול.
בGTA IV היה מדובר ב"או זה, או זה", בגלל מגוון סיבות. נראה שבV המצב הוא שהם הצליחו להכניס גם את הדברים שאתה אוהב, לצד הדברים שחשובים להם יותר ומגדירים את הסדרה.

בלינג, תפסיק לשלוח אנשים לתגובות לכתבות/סרטוני יוטיוב/טוויטר. אלו לא דברים שאפשר לקבוע לפיהם הלך רוח, קונצנזוס או את דעת הרבים.
אם אתה חושב שכלבי אשמורת 2, 3, 4, 5 ,6 ו-7, שהיו הורסים את הסרט הראשון לעד עדיפים על סרטים חדשים של טרנטינו, שנותנים חופש ליצירתיות שלו, אז מגניב. מזל שטרנטינו לא מסכים איתך, כי לעמוד במקום זה משעמם.

תזכיר לי איך אוירה, עלילה, כתיבה של דמויות וכו' קשורים בכלל לגודל של העולם? זה הכל ענייני צד שמפותחים בנפרד, ניקו באליק היה פחות מעניין אם היה עוד 10X10 קילומטר של היערות של ניו ג'רסי בקצה המפה ואולי איזה הר מושלג בקצה שלהם עם עיירה קטנטנה סטייל אספין למעלה? אולי מיני משחק של סקי, מטוסי קרב ואופנועי שטח? העיקר שיש אינטרנט, זה הכי חשוב.

בסופו של דבר GTA4 הוסיף בעיקר טכנולוגיה, בשאר הדברים אלה היו פשוט החלטות עיצוביות שלפחות לדעתי בעיקר פגעו במשחק והם התחילו להתרחק מהן בפרקים ובתקווה יתרחקו לגמרי ב5.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 13 ספטמבר 2013, 01:10

DrKeo כתב:תזכיר לי איך אוירה, עלילה, כתיבה של דמויות וכו' קשורים בכלל לגודל של העולם? זה הכל ענייני צד שמפותחים בנפרד, ניקו באליק היה פחות מעניין אם היה עוד 10X10 קילומטר של היערות של ניו ג'רסי בקצה המפה ואולי איזה הר מושלג בקצה שלהם עם עיירה קטנטנה סטייל אספין למעלה? אולי מיני משחק של סקי, מטוסי קרב ואופנועי שטח? העיקר שיש אינטרנט, זה הכי חשוב.

בסופו של דבר GTA4 הוסיף בעיקר טכנולוגיה, בשאר הדברים אלה היו פשוט החלטות עיצוביות שלפחות לדעתי בעיקר פגעו במשחק והם התחילו להתרחק מהן בפרקים ובתקווה יתרחקו לגמרי ב5.

היה חשוב להם לתת עומק לעולם בדרכים שאתה לא אהבת. אני כן אהבתי. זה הכל סובייקטיבי.
ברור שיש קשר בין כמות התוכן ואיכותו. הם לא יכלו להוסיף עוד המון תוכן ולשמור על אותה איכות שהיתה חשובה להם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 ספטמבר 2013, 17:11

Nucleus_Dawn כתב:
היה חשוב להם לתת עומק לעולם בדרכים שאתה לא אהבת. אני כן אהבתי. זה הכל סובייקטיבי.
ברור שיש קשר בין כמות התוכן ואיכותו. הם לא יכלו להוסיף עוד המון תוכן ולשמור על אותה איכות שהיתה חשובה להם.

אין לי בעיה עם הדרכים שבהן הם הוסיפו עומק לעולם, יש לי בעיה עם זה שהם הרסו את המשחק בשביל לעשות את זה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 13 ספטמבר 2013, 01:14

DrKeo כתב:אין לי בעיה עם הדרכים שבהן הם הוסיפו עומק לעולם, יש לי בעיה עם זה שהם הרסו את המשחק בשביל לעשות את זה.

For each, his own.
תמונה

Almogj
Minion

הודעהעל ידי Almogj » 12 ספטמבר 2013, 20:50

זהו זה. הזמנתי אותו מPC Games. עכשיו רק לחכות עד שהוא יוצא ><

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 ספטמבר 2013, 21:28

Nucleus_Dawn כתב:
For each, his own.

אני חייב לציין שאני לא רואה שמץ של קשר בין תוכן נפרד מהגיימפליי עצמו כמו סיפור, כתיבה, סרטוני מעבר וכו' לבניה של עוד אזורים. אני מזכיר לך שלבנות שטחים פתוחים זה לא כמו לבנות עיר, זה הרבה יותר פשוט. זה היה נותן למעצבים יותר חופש בבניה של המשימות, זה היה נותן לכלים כמו מטוסי סילון מקום להתקיים וזה היה נותן לשחקן להרגיש קצת יותר חופש. אני חושב שרוקסטאר חשבו שהם לא צריכים את הדברים האלה בגלל כל הפירוט שהם מכניסים למשחק אבל מסתבר שהם כן היו צריכים.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 12 ספטמבר 2013, 22:02

DrKeo כתב:אני חייב לציין שאני לא רואה שמץ של קשר בין תוכן נפרד מהגיימפליי עצמו כמו סיפור, כתיבה, סרטוני מעבר וכו' לבניה של עוד אזורים. אני מזכיר לך שלבנות שטחים פתוחים זה לא כמו לבנות עיר, זה הרבה יותר פשוט. זה היה נותן למעצבים יותר חופש בבניה של המשימות, זה היה נותן לכלים כמו מטוסי סילון מקום להתקיים וזה היה נותן לשחקן להרגיש קצת יותר חופש. אני חושב שרוקסטאר חשבו שהם לא צריכים את הדברים האלה בגלל כל הפירוט שהם מכניסים למשחק אבל מסתבר שהם כן היו צריכים.

השקיעו משאבים בלעשות את העיר דחוסה ומלאה בדברים לעשות ובכל התוכן הנפרד מהגיימפליי. כמות המשאבים מוחלטת. לא נשארו משאבים לאזורים פתוחים בסטנדרט האפשרי. הקשר ברור.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 ספטמבר 2013, 00:27

רשמים מGTA ONLINE
http://www.youtube.com/watch?v=uqSiz4n6rkw
נשמע כמו הכיף הכי גדול שיכול להיות :)

מעניין שהמולטיפלייר לא יוצא יחד עם המשחק, ככה שהביקורות לא יהיו שלמות, לפחות אלו שלא יחכו *שבועיים* אחרי (כשהמולטיפלייר ישתחרר), מצד שני - צריך בטח לשחק בו חודש כדי לתת ביקורת בכל מקרה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 13 ספטמבר 2013, 01:14

Laskin כתב:רשמים מGTA ONLINE
http://www.youtube.com/watch?v=uqSiz4n6rkw
נשמע כמו הכיף הכי גדול שיכול להיות :)

מעניין שהמולטיפלייר לא יוצא יחד עם המשחק, ככה שהביקורות לא יהיו שלמות, לפחות אלו שלא יחכו *שבועיים* אחרי (כשהמולטיפלייר ישתחרר), מצד שני - צריך בטח לשחק בו חודש כדי לתת ביקורת בכל מקרה

כן, רק חסרה פעילות שתתן לי לשטוף את הכלים עם חבר בבית הוירטואלי או לחילופין לעשות קניות.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 10 אורחים