Metal Gear Solid - הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: Metal Gear Solid V - הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 14 פברואר 2014, 02:27

Laskin כתב:הקטע של הONE SHOT ממש ממש מגניב, אבל אני מחד שזה אומר שלא ניתן לדלג על קטעי מעבר, מה שיכול לבאס קצת.
מקווה שתהיה האופציה, גם בתמורה לשניות ספורות של מסך טעינה.
אגב, באנצ'רטד יכולת להעביר קטעי מעבר ובתוך שניה זה היה קופץ לסצינה הבאה. נוטי דוג די מטורפים, אף פעם לא הבנתי איך הם הצליחו לעשות את זה... חוץ מהעובדה שהטעינה הראשונה ארוכה מהגלות, כמובן :)
ברצינות, נראה לי שהוא טוען כל נתון אפשרי בערך מהבלו-ריי בטעינות שלהם. בLAST OF US זה בכלל היה מגוחך. בפעם הראשונה חשבתי שהמשחק לא עולה.

צריך לחכות כמה שניות עד שאפשר להעביר. אם אתה מנסה להעביר את הסרטון מוקדם מידי, אז רשום לך בצד שהמשחק עושה loading.

נוטי דוג כל כך מטורפים, שהם עשו את זה עוד במשחקי הPS2 שלהם.
אני חושב שזה פחות נושא של כוח עיבוד ויותר נושא של כמה זה חשוב לחבר'ה שמפתחים את המשחק.
לנוטי דוג זה היה חשוב כבר לפני יותר מעשור וזה חשוב להם גם היום וזה מגניב לגמרי, לדעתי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 14 פברואר 2014, 09:15

DrKeo כתב:אגב, יותר בנושא המשחק, כמעט כל המשחק מתחילתו עד סופו יהיה SINGLE SHOT כך שסרטוני המעבר יהיו המשך ישיר של הגיימפליי בלי להחליף זוויות צילום ואז יחזרו לגיימפליי בלי להחליף זוית צילום כך שהמצלמה לא קופצת כמעט כלל במשחק. בנוסף חוץ מזמן הטעינה הראשוני המשחק יהיה ללא אף זמן טעינה והפעם הם לא מכוסים על ידי סטוני מרונדרים מראש סטייל אנצ'רטד אלה ממש משחק שמשוחק מההתחלה עד הסוף בלי אף מסך טעינה. ברוכים הבאים לדור הבא :)

אגב, קוג'ימה רומז שהמשחק רץ ב1080P ב60FPS על הפס4. או במילים אחרות, אם הגרסת ONE באמת כל כך נחותה לגרסת הפס4 הONE מת בשבילי (אלה אם מכריזים על גרסת PC כמובן!). בנוסף הוא אמר שגרסת הפס4 היא פורט מגרסת הPC כך שאני מחזיק אצבעות שגרסת הPC באמת תצא מתישהו.

אז קוג'ימה כן לוקח צד במלחמת הקונסולות הזאת:
"I think, between the home consoles available in the domestic market, the PS4 is the best. It’s also excellent for graphics, being able to render 1080p at 60fps with room to spare. Since it does it a little better than other hardware, the image quality of the PS4 is the most beautiful. It’s the closest to the photorealistic quality we are aiming at."

הניסיון ל SINGLE SHOT נשמע מעניין אבל יכול גם להעיק, תחשוב על זה, כל פעם שירצו להראות איזה קטע סיפורי של נגיד SKULL FACE שבכלל נמצא בבסיס באפגניסטן 100 קילומטר ממך המצלמה פתאום תעבור באיזה מעוף ציפור ולא יהיה CUT פשוט לבסיס שלו?
איך בדיוק זה יתבצע?

זה נשמע מסקרן וקוג'ימה תכל'ס אלוף בטכניקות קולנועיות (גם אם מפשל לפעמים בסיפור עצמו...) ככה שאני לא ממש מערער עליו, הטריילר SINGLE SHOT של GZ שביג בוס מטפס מהסלעים היה עשוי בצורה מעולה.
(הנה הטריילר למי שרוצה לראות ולהבין למה הכוונה בטכניקה הזו, שימו לב שזווית המצלמה לעולם לא נחתכת, כל הטריילר "מצולם" בזמן אמת כאילו מישהו יחיד מסתובב עם מצלמה ומתעד הכל)

וחשבתי שזה ידוע מזמן העניין של ה 60 FPS ו 1080P על 2 הקונסולות עוד בערך מהזמן שקוג'ימה חשף שהוא עובד על גרסאות הדור הבא, אבל לך תדע יכול להיות שיש עדכון שלילי בנושא בנוגע ל ONE, בכל זאת זה היה מזמן ויכול להיות שהם לא התנסו מספיק בחומרה בזמנו ונתנו לגבי ה ONE הערכה שגויה.
מוזר לי שאתה פוסל מכשיר שלם בגלל זה, אתה הרי אמרת שזה עניין של כלים שישתפרו ו MGS:GZ זה משחק שעדיין נחשב שיוצא בהשקה מבחינת הכלים וידע הפיתוח, בשביל שעתיים של גיימפליי תבחר בקונסולה אחת על השנייה?
חכה ל MGS5 שעד שהוא יצא תדע מה המצב מבחינת ה ONE, אם הבעיות שלה יפתרו אז אין סיבה שהוא לא ירוץ ב 1080P על ה ONE (לטעמי הוא ירד ל 30 פריימים בכל מקרה על 2 הגרסאות ויש מצב שעד שיצא ב 2015-16 הוא גם יבוטל לדור הקודם)

בקשר לציטוט של קוג'ימה הוא נלקח מתוך פרסומת לפס4 ביפן, יש להם הרי את הפרסומות של "שיחות עם המפתחים" שיושב מפתח ומהלל את המכשיר ועד כמה הוא מדהים והם עשו אחת כזו עם קוג'ימה.
קראתי כבר דיעה שאומרת שהוא לא נקט עמדה כי ביפן ה ONE יוצא אחרי הפס4 ולכן הוא בכלל לא התייחס אליו אלא למה שרלוונטי לשוק הביתי היפני.

ד"א הוא גם ציין שהפיתוח לדור הבא כל כך קל שאתה מעביר משחק שאתה בונה על ה PC לקונסלות כמו כלום והוא הביע געגועים לפיתוח על הPS2 וה PS3 למרות שהם היו קשים כי הוא "נהנה מהאתגר", בנאדם מוזר :P

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 פברואר 2014, 13:55

נושא הטעינה זה לא בדיוק מדע טילים, המעבד די חופשי בזמן הזה ורק הזיכרן עובד אז אפשר להריץ סרטון וזה למה גם על מכשיר עתיק כמו הפס2 אפשר לעשות את זה, פשוט צריך לבצע את זה זה הכל. בדור הזה הזיכרון ענקי אז אפשר גם להחזיק בזיכרון כל מה שצריך בשביל לעשות סצנת מעבר אמיתית בזמן אמיתי וגם יש מקום לטעון את השלב הבא אז אני מנחש שגם מאנצ'רטד החדש נראה את זה.

בלינג, לא אמרתי שאני אקנה פס4 כי הONE חלשה יותר, את זה ידעתי כבר לפני שנה. אמרתי שאני אקנה פס4 אם MGS5, משחק שאני מחכה לו יותר מכל משחק אחר בדור הזה, יהיה עליון בהרבה באחת הקונסולות. בסוף יהיה לי גם ONE וגם פס4, פשוט MGS5 יכול להיות הסיבה שהפס4 תהיה הראשונה מבינהן זה הכל.

אגב, קוג'ימה אמר "רוב המשחק" יהיה בסינגל שוט, זה לא אומר שהוא לא מבצע קפיצה מאזור לאזור בצילום פעם בכמה זמן. אם זה משחק של 20 שעות, אף אחד לא יבכה כל SINGLE SHOT ימשך רק שעתיים או שלוש :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 14 פברואר 2014, 17:57

שמע, השתמשת במונח די פאטאלי ("ה X1 תחשב למתה בשבילי"), אתה לא באמת מתפלא שפירשתי את זה כהצהרה שלא תקנה את המכשיר על סמך זה :)

ובקשר להצהרת ה SINGLE SHOT, טוב לדעת, חשבתי שבאמת הוא ינסה להתעקש על העיקרון הזה ושזה עלול להוביל לסצינות די מאולצות בגלל זה, טוב לדעת שהוא אמר הרוב ולא הכל, עכשיו אני לא מודאג ובטוח שהפרזנטציה תהיה פיצוץ.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 17 פברואר 2014, 08:22

תמונות חדשות מMGS5 על הPS4... לא סתם, זה מלך הCosplay של MGS על פי קוטאקו:
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

נראה שגם הוא מאוכזב מהאורך של Ground zeroes וישר דילג לMGS5 :D.
אחלה רעיון לתחפושת לפורים לטעמי, התכוונתי לסוס.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 פברואר 2014, 09:21

פאק, COSPLAY זה הדבר הכי חסר חיים שיש מחוץ לפורים, אבל התמונות מהממות בטירוף, באמת בין המושקעים שראיתי.
----------------------------------------------------------------
והנה משהו שיעסיק את האינטרנט בימים הקרובים- KONAMI שחררה השוואה בין הגרסאות השונות של GZ (כנראה לקחו שם החלטה לגמור עם כאב הראש הזה מוקדם כדי שזה לא יעסיק את כולם לקראת יציאת המשחק עצמו ויקח ממנו פוקוס-חכם מצידם) ומסתבר שאין פלא שכתבים דיווחו על הבדלים גדולים בין ה PS4 ל ONE- גרסת ה PS4 רצה ב 1080P בעוד שה ONE וגרסאות הדור הקודם- ב 720P. (תיקון קל: לפי ההערה על האפסקייל נראה שגרסאות הדור הקודם רצות על מתחת ל 720P)

פאק אפילו לא הצליחו להוריד את זה ל 900P ל ONE, באמת יש בעיה חמורה עם הכלים והחומרה.

הנה:
תמונה
לפחות גרסת ה ONE ב 60 פריימים.

תמונות להשוואה:
PS3
תמונה
PS4
תמונה

X360:
תמונה
XB1:
תמונה

ניתוח כללי על ההבדלים בין NEXT GEN לדור קודם (לא יודע אם ה X1 נכלל שם :P):
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

פירוט נוסף באתר הרשמי של KONAMI - מומלץ להכנס כדי לראות את התמונות בגודל מלא.

עכשיו, בתכל'ס, אני בטוח שההבדלים בולטים אם העיתונאים ציינו שגרסת ה PS4 נראית טוב יותר בצורה בולטת בלי DF או שיגידו להם את הרזולוציה ורק מהעין כשראו את הגרסאות אבל בתכל'ס מהתמונות אני בקושי מצליח לראות את ההבדלים בין גרסאות הדור הקודם לדור הבא אז בטח שבין ה X1 ל PS4 בקושי אני אראה.
לא יודע אם אני עטלף עיוור אם שסתם התמונות לא באמת ממחישות את זה מספיק...
נערך לאחרונה על ידי bling ב 17 פברואר 2014, 09:47, נערך פעם 1 בסך הכל.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 17 פברואר 2014, 09:46

איזה מסך יש לך? אפילו על המסך ה720פ החלופי המסכן שיש לי אפשר לראות הבדלים.

אגב, גרסאות הדור הקודם הם לא 720פ אלא פחות. בגלל זה כתוב בסוגריים scaling internally. שאפו לקונאמי שסיפקו את הפרטים. הנה, העולם לא קרס. צוות ה PR ידע כבר את העובדות האלה וזה שזה עכשיו פומבי לא יגרום להם להפעיל מכבש לחצים על המפתחים לשינוי או ליפול על חרבם מפאת האסון.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 פברואר 2014, 09:48

יש לי מסך סביר, אני רואה הבדלים אבל לא כאלו חמורים.
כן שמתי לב להערה הזו של ה SCALE ותיקנתי.

לי זה נראה מכוון כדי למנוע את הדיבורים הללו ואת הסערה כשהמשחק יוצא.

הנה ה GIF הזה ממחיש טוב יותר את ההבדלים:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 פברואר 2014, 10:26

bling כתב:יש לי מסך סביר, אני רואה הבדלים אבל לא כאלו חמורים.
כן שמתי לב להערה הזו של ה SCALE ותיקנתי.

לי זה נראה מכוון כדי למנוע את הדיבורים הללו ואת הסערה כשהמשחק יוצא.

הנה ה GIF הזה ממחיש טוב יותר את ההבדלים:
תמונה

צעד חכם (והוא לא הצריך הפעלת לובי בסנאט של האיחוד האירופי, בארה"ב, ביפן ובאו"ם, אז בכלל טוב). עכשיו אנשים עלולים לדבר על איך המשחק, במקום על כמה פיקסלים יש, כאשר מכניסים אותו לקופסא שחורה אחת, לעומת אחרת.
מאוד משונה שהחברה הראשונה שעושה את זה, זו קונאמי. אפילו בשביל חברה יפנית הם לרוב מנותקים מהמציאות, אז יפה שלפחות צוות אחד שלהם פועל מול התקשורת בצורה סבירה.

רואים שהמשחק cross gen. מרגיש קצת פספוס, למען האמת, אבל ברור למה הם החליטו לעשות את זה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 פברואר 2014, 10:42

Nucleus_Dawn כתב:
צעד חכם (והוא לא הצריך הפעלת לובי בסנאט של האיחוד האירופי, בארה"ב, ביפן ובאו"ם, אז בכלל טוב). עכשיו אנשים עלולים לדבר על איך המשחק, במקום על כמה פיקסלים יש, כאשר מכניסים אותו לקופסא שחורה אחת, לעומת אחרת.
מאוד משונה שהחברה הראשונה שעושה את זה, זו קונאמי. אפילו בשביל חברה יפנית הם לרוב מנותקים מהמציאות, אז יפה שלפחות צוות אחד שלהם פועל מול התקשורת בצורה סבירה.

רואים שהמשחק cross gen. מרגיש קצת פספוס, למען האמת, אבל ברור למה הם החליטו לעשות את זה.

לא מפתיע שאם תהיה חברה יפנית שתעשה את זה, זה יהיה קוג'ימה, הוא הרי היפני הכי מערבי שיש, הוא מחובר למערב, למה שמעסיק את העיתונות וההארדקורים באינטרנט במערב (יש לי תחושה קלה שביפן כל הדיבורים הללו על רזולוציה ואפילו גרפיקה בכלליות מעניינים להם את הקשקש...), יש לו משתמש בטוויטר עם מאות אלפי עוקבים שחלקם הגדול דוברי אנגלית ולכן הוא כותב שם באנגלית שבורה, וגם המשחקים שלו באופיים מערביים, אז כן לא מפתיע שהוא יודע שהדבר הזה יעורר רעש ולכן העדיף לשחרר את המידע מוקדם כדי שכשהמשחק יצא עוד חודש וחצי זה יהיה חדשות ישנות וכולם יחלקו רשמים במקום לספור פיקסלים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 פברואר 2014, 11:02

זה מאוד משונה לי... הרי ההבדלים לא עד כדי כך גדולים בין הONE לPS4.
זה משונה בעיקר כי גירסאות הדור הקודם נראות פשוט מעולה, ביחס לכח שלהן, וחשבתי שזה מעיד על מנוע מאוד יעיל.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 17 פברואר 2014, 11:19

Laskin כתב:זה מאוד משונה לי... הרי ההבדלים לא עד כדי כך גדולים בין הONE לPS4.
זה משונה בעיקר כי גירסאות הדור הקודם נראות פשוט מעולה, ביחס לכח שלהן, וחשבתי שזה מעיד על מנוע מאוד יעיל.

הם כן מאוד גדולים. אם אני לא טועה נדב פרסם לפני כמה ימים שההבדל בGPU עומד על 30% מבחינת יכולת עיבוד, לגבי הזכרונות אני לא זוכר אבל גם בזה של הGPU וגם בRAM יש הבדלים לטובת הPS4, גם מבחינת המעבד יש יתרון קל של 10% אם אני לא טועה לPS4. במצטבר היא קונסולה הרבה יותר חזקה מהאקסבוקס וזה בא לידי ביטוי כיום בכל משחק כמעט. אבל אולי אני טועה ולא זוכר נכון.

שחר, המשחק ממש לא נראה Cross gen, הוא נראה ממש טוב. לא קפיצה גדולה ממה שיש היום, אבל בהחלט לא איזה תוצר ביניים. הסרטונים של 5 שמציגים סביבה הרבה יותר מרשימה מראים זאת טוב יותר מהכול והציבו אותו לטעמי כמשחק הכי מרשים ויזואלית שהוצג עד היום.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 פברואר 2014, 11:26

לא אמרתי שאין הבדלים, אתה יודע מה - אפילו של 50%, אבל מדובר כאן ביכולת לעבד פי 2 יותר פיקסלים ולשמור על FPS חלק באותה המידה.
מעניין אם הPS4 יהיה יציב על 60FPS גם במקומות היותר מורכבים/יפים/סצינות האקשן הכי גדולות בMGS V, כי יש מצב שהONE תעבוד מושלם על 60 והPS4 תהיה יותר באיזור ה-30-40 באותן סצינות.
אבל אם אכן תרוץ חלק גם שם - יש פה הבדלים גדולים ממה שאני חשבתי.
או שקוג'ימה פשוט ממש התאים אותו לברזלים של הPS4, כמו שחלקכם אומרים, ולא לאלו של הONE.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 פברואר 2014, 11:38

יש הבדלים בכרטיס מסך, הזכרון יותר מהיר וגם המעבד יותר מהיר בקצת (אין מספרים של הפס4 אבל יש השוואות טכניות שערך אתר וגם מפתח אישר את זה, מי שרוצה להטריח אותי אני אחפש), ואל תשכח לאסקין שהרבה יותר קל לפתח לו, אין זיכרון מפוצל לשבור את הראש ואין ESRAM קטנטן שצריך להזרים דרכו, וגם יותר משאבי מערכת מהפס4 מוקדשים למשחקים (משהו ש MS אמורה לשחרר קצת בעתיד) ובנוסף להכל (ואין לי מושג איך MS הצליחה לפשל עד כדי כך) אומרים שכרגע סביבת הפיתוח של הפס4 טובה יותר, פה לפחות זה בר תיקון כש MS תוציא כלים טובים יותר אבל MGS:GZ כבר נדפק מן הסתם.

יש סיכוי טוב כמו ש KEO אמר שברגע שיוציאו כלים טובים יותר הפער קצת יצטמק כי זה באמת מוגזם מאוד.

ואומרים גם שיש הבדל ב FPS לטובת ה PS4 בגרסה הזו, לפחות לפי הציוץ הבא של מישהו שראה את הגרסאות:
תמונה

גם קוג'ימה אמר שהפס4 מריץ ב 1080P ו 60 פריימים עם room to spare אז אין סיבה שיהיו נפילות חדות.

ואני מסכים עם DEATH, מגס5 בסביבת המדבר עומד בטופ של הגראפיקה של משחקי הדור הבא, ביחד עם הכרישים הגדולים של ה DEVISION, וויטצ'ר 3 וכל החבר'ה הללו, הוא בין משחקי הדור הבא הכי מרשימים שיש.
יש לי חשד בהחלט הגיוני שאז כשהוצג הטריילר והקונסולות היו יחסית בחיתוליהן (ועוד זה הוצג כגרסת ה X1 שקוג'ימה טען שרץ ב 1080P/60 FPS...) זה היה מחשב PC שהריץ את זה :/
הלוואי ויראה טוב ככה על הקונסולות.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 פברואר 2014, 11:49

לא, DEVISION ו-WITCHER נמצאים רמה אחת מעל, הם לא דבר שניתן לעשות על הדור הזה בלי ירידה פשוט מטורפת בפירוט. בוא נגיד שהתמונות שהיו מדגימות את ההבדלים בין 2 הגרסאות, כפי שעשו כאן - היה פשוט שמיים וארץ.
אני חושב שהFOX ENGINE מדהים, אבל הוא ממש לא ברמה של "לגמרי דור הבא" כמו שני המשחקים הללו. הוא משהו כמו 70 אחוז דור הבא ;)

אגב, מן הסתם - מפתחים גם יכולים לנצל את הזכרון המיוחד של הPS4 יותר טוב וגם את הGPGPU וכמובן גם את הכלים, שגם אם יותר טובים כבר עכשיו - זה לא ההבדלים של פי 2 ורבע כמו שאנו רואים כאן.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 פברואר 2014, 11:59

לאסקין, יש בעיה טכנית עם להריץ 1080P על ה X1 ופריימרייט גבוה בלי לבצע הקרבות חמורות, זה קשור ל ESRAM ולנתונים טכניים אחרים שמקשים על כך, KEO אומר שזה אמור להפתר עם כלים טובים יותר אבל כמובן שתמיד יהיה פער לטובת הפס4 בין אם באפקטים טובים יותר/טקסטורות חדות יותר או רזולוציה גבוהה יותר אבל זה יותר נכון יהיה למשחקי דור הבא שידחפו את הפלטפורמות, כרגע נראה שיש ל X1 באמת בעיה לעשות זאת בכל מנוע מורכב כי כנראה שיש איזה צוואר בקבוק שבתקווה יפתר בעתיד.

וכן הפער באמת גדול במיוחד, יש פה הרבה גורמים שמשחקים לרעת ה X1.

ואני חושב שהתמונה הזו
תמונה

בין המרשימות שקיימות ממשחקי הדור הבא, אם זה 70 אחוז אז כנראה שיש רק 2 משחקי דור הבא מבחינתך -DEVISION שבוודאות כמעט מוחלטת ראית ממנו טריילר מחורטט והוויטצ'ר 3 שלא בהכרח מציג מודל או סביבות הרבה יותר מרשימות מבחינת נכסים אבל פשוט יש בו הרבה יותר פירוט בסביבה ענקית וזה מקור היופי שלו והיתרון על פני MGS5 אבל זה לא עושה את MGS5 לא דור הבא בגלל זה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 פברואר 2014, 12:15

דודי, לא אמרתי מילה על MGS5. הוא באמת נראה נהדר, בזכות הscale המדהים שלו. אחד המשחקים הכי מרשימים שהציגו לדור הבא. נופל אך ורק מהוויטצ'ר 3 ואולי Devision (שאנחנו לא באמת יודעים איך יראה, בסופו של דבר).
GZ, לעומת זאת, באמת נראה משחק cross gen. הוא נראה סבבה לגמרי, אבל הוא ממש לא מרשים כמו מה שהראו לנו מ5. הוא לא נראה לי יותר טוב מAC4, למשל (אם כי אני קצת מוטה, כי אני משחק בו על המחשב, שעליו הוא נראה יותר טוב מגירסאות הדור החדש).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 פברואר 2014, 12:20

אני מסכים עם קאוטיק, GZ זה לא MGS5, הם לקחו איזו סביבה פשוטה ומצומצת מהדבר האמיתי וניסו לדחוף אותה לשוק מהר כדמו במחיר מלא, ברור ש MGS5 יהיה רמה מעל ורוב הסיכויים שירוץ גם ב 30 פריימים ולא ב 60.

ודווקא אין כזה פער רציני קאוטיק בין גרסת המחשב של AC4 לבין גרסת הפס4, בין הגרסאות היותר קרובות שניתן למצוא של PC וקונסולות (אולי רק NFS RIVALS יותר קרוב) מלבד כמובן פריימרייט, מבחינת מראה הן די זהות.
נערך לאחרונה על ידי bling ב 17 פברואר 2014, 12:23, נערך 2 פעמים בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 פברואר 2014, 12:22

bling כתב:אני מסכים עם קאוטיק, GZ זה לא MGS5, הם לקחו איזו סביבה פשוטה ומצומצת מהדבר האמיתי וניסו לדחוף אותה לשוק מהר כדמו במחיר מלא, ברור ש MGS5 יהיה רמה מעל ורוב הסיכויים שירוץ גם ב 30 פריימים ולא ב 60.

ודווקא אין כזה פער רציני קאוטיק בין גרסת המחשב של AC4 לבין גרסת הפס4, בין הגרסאות היותר קרובות שניתן למצוא של PC וקונסולות מלבד כמובן פריימרייט, מבחינת מראה הן די זהות.

טכנולוגיית הצללים הרכים של NVIDIA, הAA של NVIDIA, PHYSX והאנימציות של הצמחים הם חלק מהדברים שמעלים את גירסאת המחשב כמה מדרגות מעל זו של הPS4.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 פברואר 2014, 12:24

טוב נו כל השטויות שבלעדיות ל NVIDIA, בעיקרון אז גם גרסת ה PC שהיתה רצה על כרטיס חזק של AMD היתה רמה מתחת לא?

ויש לגרסת הפס4 AA נפלא, באמת תקרא ב DF, התמונה יפהיפיה וחלקה בטירוף.
נערך לאחרונה על ידי bling ב 17 פברואר 2014, 12:25, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 פברואר 2014, 12:25

bling כתב:טוב נו כל השטויות שבלעדיות ל NVIDIA, בעיקרון אז גם גרסת ה PC שהיתה רצה על כרטיס חזק של AMD היתה רמה מתחת לא?

זה נכון. אני מוטה גם בגלל שזו גירסאת PC וגם בגלל שיש לי כרטיס מסך של NVIDIA.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 פברואר 2014, 14:56

חדשות רעות למיקרוסופט, אם MGS5 הסופי ירוץ בהפרש כל כך גדול מהפס4 אני אאלץ לקנות השנה פס4 ולא ONE. מיקרוסופט באמת צריכה להסגר כבר על הכלים שלה.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 17 פברואר 2014, 16:50

DrKeo כתב:חדשות רעות למיקרוסופט, אם MGS5 הסופי ירוץ בהפרש כל כך גדול מהפס4 אני אאלץ לקנות השנה פס4 ולא ONE. מיקרוסופט באמת צריכה להסגר כבר על הכלים שלה.

מה זה הכלים שלה? היא נותנת פטיש לכל מתכנת :)? הדליפו את הסיפריות שמייקרוסופט נתנה למפתחים? המפתחים עצמם עובדים מול הספריות הללו כקופסא שחורה, אז איך יודעים אם ישנה בעיית אופטימיזציה?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 פברואר 2014, 18:11

DrKeo כתב:חדשות רעות למיקרוסופט, אם MGS5 הסופי ירוץ בהפרש כל כך גדול מהפס4 אני אאלץ לקנות השנה פס4 ולא ONE. מיקרוסופט באמת צריכה להסגר כבר על הכלים שלה.

ואיך בדיוק תדע עד כמה ההפרש יהיה גדול בדיוק? תחכה ל 2015-16 לקראת יציאת MGS5 ועד אז לא תקנה אף קונסולה? אין לך סיכוי לדעת זאת השנה, אף אחד לא יודע בשלב הזה כולל בטח קוג'ימה עצמו.

עזוב אותך, קנה את המכשיר שהמשחקים שלו יהיו הכי לטעמך (שזה ה X1 רק בגלל שהשנה יש לך משחק של רמדי שמבחינתך שווה יותר מכל מה שהוכרז עד כה ל PS4 ביחד), בכל מקרה יהיו לך מולטיפלטפורם עליונים במחשב ועד MGS5 כבר יהיו מספיק בלעדיים לסוני שגם אם הפער ישאר אותו הדבר תקנה את ה PS4 בשבילו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 פברואר 2014, 19:24

Nigga כתב:אתה צריך להפסיק להשתמש בטיעון הזה. גם אם הכלים יהיו במצב הכי אופטימלי שיש זה לא יעזור.
זה לא מה שהיה בדור הקודם.

תנשום עמוקה דין, אני יודע שקשה לך לחשוב מחוץ לעולמה של סוני לחמש דקות אבל תנסה.

בלינג, אין לי מושג מה יהיה הפרש הביצועים ברגע שיהיו כלים נורמאלים להתעסקות עם הESRAM, יכול להיות שהשיפור יהיה קטן מדי, יכול להיות שהוא יהיה רציני. מה שבטוח הוא שהם חייבים לעשות את זה כי המון מפתחות לא מצליחות לשבור את ה60FPS עם 1080P, לפחות שT10 יפרסמו איך הם עשו את זה כדי שמפתחים אחרים יקבלו דוגמה.

דודי, מפתחים אומרים שלא נתנו להם כלים להתנהל מול הESRAM כמו שצריך. אז יש לך שתי אופציות, או שאתה כמפתח כותב קוד מסובך יותר שיודע לפצל את הFB שלך לפייג'ינג או שהAPI ידע לבד לעשות את זה בשבילך בתוך ה"קופסה השחורה".

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 27 אורחים