Uncle Pey'j כתב:Kingdom Come יוצא מחר ובעוד כמה שעות למיטב הבנתי יורד האמברגו ביקורות שלו - מה דעתכם,עוד להיט של תחילת השנה או שהקומבו יישבר כאן? אני באמת לא יודע מה לחשוב על המשחק,מצד אחד הוא נראה מדהים ואני אומנם לא מומחה להיסטוריה של התקופה,או להיסטוריה בכלל,אבל זה בהחלט נראה שהמפתחים עשו אקסטרה מאמץ ליצור שיחזור כמה שיותר אותנטי של ימי הביניים עם דגש חזק על ריאליזם - ראיתי בדיוק הרגע GIF קצר של תנאי הראות ביער בלילה וזה כמעט pitch black ושימוש בלפיד הוא בגדר חובה..מהמקרים הבודדים שלילה באמת נראה כמו לילה. אני חושב שמה שעלול להכשיל את המשחק הוא כל הבלגן סביב הבמאי שלו עם הדעות הקיצוניות והגזעניות שלו (ברצינות,תעיפו מבט בטוויטר שלו על רשימת המעקב זה לא משאיר מקום לספקות) זה בהחלט יכול להוביל למצב של חרם צרכנים ולכישלון מסחרי של המשחק ומי יודע,אולי גם הביקורות עצמן יושפעו מזה,משחקים חטפו ציונים נמוכים על הרבה פחות. בכל מקרה יהיה מעניין.
DrKeo כתב:אכן היו באירופה לא לבנים עוד במאה ה13 אבל הם היו בכמויות כל כך קטנות שלהתחיל לשזור אותם במשחק שמתרחש במאה ה15 זה הגיוני בערך כמו ש50% מהאוכלוסיה בre5 היא לבנה. אני בטוח שאפשר לשזור שם איזה npc חצי שחור חצי ערבי אם ממש מתאמצים, הרי אחרי הפלישה המוסלמית לספרד ופורטוגל הנוצרו שאריות.
DrKeo כתב:יש משהו נשגב מבינתי במשחקים של אינסומניאק, מעולם לא שחקתי במשחק שלהם שממש מצליח להתחבר למשהו כיפי. רזיסטנס, ספיירו, רצ'ט וקלאנק, כולם הרגישו לי כמו פוטנציאל לא ממומש.
Laskin כתב:אגב, חיפשתי בטוויטר של היוצר (DANIEL VARVA הזה) את "הדיעות הקיצוניות והגזעניות" שלו ולא מצאתי משהו כזה, רק שכמה לצ"חים זיינו לו את השכל על זה שאין במשחק שלו שחורים והוא מתווכח איתם שזה בגלל שהם לא היו נפוצים באיזור הזה בתקופה הזאת.

This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 19 אורחים