נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

kririn
Sage

Re: נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

הודעהעל ידי kririn » 11 דצמבר 2015, 20:04

TR היה טעות ,כי הם לא הכניסו יד לכיס עמוק מספיק ,לקנות את כל הזיכיון
סתם מפלצים את ההשקה ,אני בטוח שTR יגיעה בסוף למספרים טובים ,אבל כמולטיפלטפורם

צריך לזכור שהכסף בפיתוח ,לפחות רובו ,כבר נעשה ,רק צריך לעשות פורטים ,ופרסום מחדש בהשקה לPC וPS4

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 דצמבר 2015, 23:36

הטעות עם tr לא הייתה הפלטפורמה, זה לא שהמשחק מכר פי 5 על הפלייסטיישן מה360 או משהו כזה. הטעות הייתה התאריך יציאה בשילוב עם דיבורים חוזרים ונשנים על ״אל תדאגו, זה יוצא לפס4 ולpc".
We're just normal men. We're just innocent men

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 12 דצמבר 2015, 00:06

TR מכר בNPD כ-200אלף עותקים. כ25K על ה360.

היילו 5 בשני חודשי ה NPD שלו על 1.2 מליון, בלי באנדלים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 דצמבר 2015, 00:27

מעניין מה היו הבאנדלים המוכרים בנובמבר כי כנראה כל ה1.3 מליון מכשירי ONE נמכרו עם באנדלים ורובם כנראה TR ו-FO4. אגב, עכשיו שמתחילות להחשף המכירות של FO4 מישהו עדין מתלהב מהנתון "שלחנו 12 מליון יחידות DAY ONE"?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 12 דצמבר 2015, 00:58

DrKeo כתב:מעניין מה היו הבאנדלים המוכרים בנובמבר כי כנראה כל ה1.3 מליון מכשירי ONE נמכרו עם באנדלים ורובם כנראה TR ו-FO4. אגב, עכשיו שמתחילות להחשף המכירות של FO4 מישהו עדין מתלהב מהנתון "שלחנו 12 מליון יחידות DAY ONE"?

ברור שזה עדין נתון מלהיב. אם רק בארה"ב בלי בנדלים הם עשו בערך כמו סקיירים, אז רק תאר לך כמה הם עשו על המחשב שלא נכלל בכלל בNPD ובאירופה שבה הז'אנר עוד יותר פופולארי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 דצמבר 2015, 01:02

Nucleus_Dawn כתב:
DrKeo כתב:מעניין מה היו הבאנדלים המוכרים בנובמבר כי כנראה כל ה1.3 מליון מכשירי ONE נמכרו עם באנדלים ורובם כנראה TR ו-FO4. אגב, עכשיו שמתחילות להחשף המכירות של FO4 מישהו עדין מתלהב מהנתון "שלחנו 12 מליון יחידות DAY ONE"?

ברור שזה עדין נתון מלהיב. אם רק בארה"ב בלי בנדלים הם עשו בערך כמו סקיירים, אז רק תאר לך כמה הם עשו על המחשב שלא נכלל בכלל בNPD ובאירופה שבה הז'אנר עוד יותר פופולארי.

אתה מודע לזה שהמשחק מכר רק 9% יותר מFO3 כן? משחק שמכר כל חייו 12 מליון והם משוויצים במספרים של GTA. הנתון "שלחנו 12 מליון" היה נתון ריק לגמרי והמספרים רק מוכיחים את זה. שלא נדבר על כמה מהר המשחק דרדר בטבלאות באנגליה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 12 דצמבר 2015, 01:11

DrKeo כתב:
Nucleus_Dawn כתב:

אתה מודע לזה שהמשחק מכר רק 9% יותר מFO3 כן? משחק שמכר כל חייו 12 מליון והם משוויצים במספרים של GTA. הנתון "שלחנו 12 מליון" היה נתון ריק לגמרי והמספרים רק מוכיחים את זה. שלא נדבר על כמה מהר המשחק דרדר בטבלאות באנגליה.

המשחק מוכר כמו סקיירים, פחות או יותר. סליחה. זה לא מדויק. המשחק בעל נתונים דומים בNPD לאלו של סקיירים. כלומר, אם הנתונים של הNPD דומים, במציאות, הוא מוכר אפילו יותר טוב.

המשחק להיט עצום. אני מסכים שהוא כנראה לא GTA V, כי הוא לא המשחק הכי נמכר בהיסטוריה של התעשייה, אבל עדין - להיט עצום. העובדה שתוך זמן קצר במיוחד הוא מכר 12 מיליון יחידות לחנויות, זה רק עוד נתון שמדגים עד כמה מדובר בלהיט עצום. "רק" המשחק הכי נמכר מאז GTA V.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 דצמבר 2015, 01:23

המשחק ימכור בסביבות סקיירים, בדיוק כמו שאמרתי בזמנו ונתון ה12 מליון הוא בולשיט שליחה לחנויות חסר כל ערך כי ברור לכולנו שהמשחק הזה לא מוכר 12 מליון ביום הראשון, בשבוע הראשון וכנראה גם לא בחודש הראשון. הוא יעשה את ה20 מליון שלו, אני די בטווח בזה, לא מזלזל במשחק בשום צורה, רק בנתון המסנוור של השליחת 12 מליון יחידות.

אגב, בכל טרטוריה שקבלנו נתונים עליה FO4 מכר פחות מCOD ובארה"ב ספציפית הוא מכר כמעט חצי. כנראה שהוא לא ימכור כמו BO3.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 12 דצמבר 2015, 12:05

DrKeo כתב:המשחק ימכור בסביבות סקיירים, בדיוק כמו שאמרתי בזמנו ונתון ה12 מליון הוא בולשיט שליחה לחנויות חסר כל ערך כי ברור לכולנו שהמשחק הזה לא מוכר 12 מליון ביום הראשון, בשבוע הראשון וכנראה גם לא בחודש הראשון. הוא יעשה את ה20 מליון שלו, אני די בטווח בזה, לא מזלזל במשחק בשום צורה, רק בנתון המסנוור של השליחת 12 מליון יחידות.

אגב, בכל טרטוריה שקבלנו נתונים עליה FO4 מכר פחות מCOD ובארה"ב ספציפית הוא מכר כמעט חצי. כנראה שהוא לא ימכור כמו BO3.

סקיירים לא מכר את ה25 מיליון שלו בשנה. זה לקח לו הרבה זמן. בדומה לסקיירים, לפולאאוט 4 יהיו רגליים מאוד ארוכות. הן יצעדו מעבר לCOD הבא. יכול להיות שגם מעבר לזה שאחריו.

אין שום דבר מפגר בנתון של שליחה לחנויות. הוא נתון כזה מרשים, כי ככה נראים נתונים של המשחק המוכר ביותר מאז GTA V. אני מסכים איתך שצריך להסתכל עליו בפרופורציות. הן פשוט במקרה לא "וואו! המשחק מכר מעל 12 מיליון יחידות כבר עכשיו!!!" שאתה חושב שמישהו פה חושב והן גם לא "בולשיט גמור" שאתה חושב.
מעטים מאוד המשחקים שזוכים להתאדר בנתון כזה. רק אלו שמוכרים כמויות אדירות מסוגלים לזה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 דצמבר 2015, 18:12

כל מה שאני אומר הוא שנתון שליחה ראשונית לחנויות ממש לא אומר כמה משחק מוכר, הוא אומר "תראו כמה הצלחנו לשכנע את גיימסטופ לקנות". נתון שליחת יום ראשון שלהם ושל GTA5 כמעט זהה וברור לכולנו שאם FO4 ימכור חצי מGTA5 זה יהיה סופר מרשים.

לסקיירים אגב היו רגלים כל כך ארוכות שבשבוע המקביל להשבוע (חודש אחרי שהוא יצא) הוא חזר למקום הראשון באנגליה לשבועיים ונשאר בטופ 10 עד סוף פברואר. אני לא בטוח שFO4 מסוגל לעשות את זה, יש לי הרגשה שלמכירות של סקיירים הוא לא יגיע כבר למרות שהוא לא יהיה רחוק ממנו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 דצמבר 2015, 18:12

כל מה שאני אומר הוא שנתון שליחה ראשונית לחנויות ממש לא אומר כמה משחק מוכר, הוא אומר "תראו כמה הצלחנו לשכנע את גיימסטופ לקנות". נתון שליחת יום ראשון שלהם ושל GTA5 כמעט זהה וברור לכולנו שאם FO4 ימכור חצי מGTA5 זה יהיה סופר מרשים. ברגע שהנתון מביא מרווח טעות בתוצאה של 300%, אז צריך לקחת את הנתון בגרגר מלח. כן, משחק ששולח 12 מליון לחנויות לא ימכור 100,000 עותקים כל חייו, זאת בהחלט אנדקציה, אבל לא צריך לעוף על הנתון כי כמו שזה נראה עכשיו גיימסטופ וחבריהם מצטערים שהנתונן של המשלוח הראשוני לא קרוב יותר ל6 מליון.

לסקיירים אגב היו רגלים כל כך ארוכות שבשבוע המקביל להשבוע (חודש אחרי שהוא יצא) הוא חזר למקום הראשון באנגליה לשבועיים ונשאר בטופ 10 עד סוף פברואר. אני לא בטוח שFO4 מסוגל לעשות את זה, יש לי הרגשה שלמכירות של סקיירים הוא לא יגיע כבר למרות שהוא לא יהיה רחוק ממנו.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 13 דצמבר 2015, 10:51

Kazz כתב:אם מיקרוסופט תלו את תקוותיה על חודשי נובמבר-דצמבר כדי לסגור את הפער מהפס4 אז זה לא קורה, אלא ההיפך. וכל זה קורה בעונת חגים שחונה של סוני מבחינת בלעדיים לעומת 'הליין-אפ הכי טוב אי פעם של XBOX' לXB1. לא רואה את ההיצע של מיקרוסופט ב2016 משפר את הדברים.

נראה שמיקרוסופט בעיקר תולה את תקוותיה בלהפוך את ה-One למצליחה יותר מה-360 - ובקצב הזה המספרים עובדים לה מצויין. ברור שהם בתחרות עם הPS4 על אותו הקהל, אבל נראה שהמצב שלהם מספיק חיובי בשביל להרשות לעצמם לברך את סוני על זה שהקונסולה שלה מצליחה יותר. בניגוד לסיבוב הקודם, הפעם הן לא צריכות לדאוג מהWii ששותה להן את כל שחקני הקזואל והילדודס (למשה אפילו להיפך).

לגבי פולאאוט: אין לו את בסיס המשתמשים על הקונסולות של Skyrim וגם לא את הביקורות החיוביות חסרות הפרופורציה ככה שגם לי קשה לראות רגליים ארוכות באותה המידה כמו סקיירים אלא אם כן תוכנית הDLC שלהם משמעותית יותר הפעם. אבל המספרים די מדברים בעד עצמם:
2.5 מליון משתמשים רשומים בסטים - http://steamspy.com/app/377160
לצורך ההשוואה: סקיירים הוא הRPG עם הכי הרבה משתמשים בסטים ועומד על פחות מ-10 מליון. לניו וגאס (שמכר יותר מ-3) יש קצת מעל 4 מליון.
בז'אנרים אחרים, לבורדרלנדס 2 יש קרוב ל-6 מליון משתמשים. לHL2 יש 5.2 מליון. לביושוק אינפיטניט מעל 4 מליון. לGTA V 3.5 מליון (אבל לא כל משתמשי GTA V על המחשב הם בסטים).
Fallout 4 הוא המשחק מ-2015 עם הכי הרבה משתמשים בסטים אחרי GTA V. המשחק במחיר מלא לשנת 2015 שמגיע אחרי פולאאוט 4 הוא the Witcher 3 (ושוב, לא כל המשתמשים שלו הם בסטים) עם קצת מעל מליון יחידות.
http://steamspy.com/genre/RPG

על הXbox One הוא המשחק השני הכי פופולארי כרגע לפי המדד (הסודי) שלהם אחרי Black Ops 3:
https://store.xbox.com/en-US/Xbox-One?s ... ostPopular
אבל כשזה מגיע למדרגים הוא זכה כבר לכמעט 50,000 דירוגים. לשם השוואה, BO3 עם פחות מ-30,000. גם היילו 5 וגם באטלפורונט עם פחות מ30,000. כשמסתכלים על משחקים ישנים יותר אז דסטיני קצת מעל 50,000 דירוגים וminecraft מעל 100,000. הוויצר 3 עם 40,000. משחקי COD הישנים יותר על אזור ה50,000. משחקי אססינס קריד הישנים על אזור ה30,000-40,000 בעוד החדש על בקושי 5,000.

"שלחנו 12 מליון עותקים לחנויות" הן רק אינדיקציה ולא מדד אבסולוטי. אבל כשהכותרת הזו מלווה ב"חנויות כבר ביקשו לחדש את המלאי", ולצידה אנחנו מקבלים את כל הנתונים המספריים האלו שמהווים איזשהי אינדיקציה לביצועי מכירות - אז כנראה שזה לא שמליוני עותקים של המשחק עוד שוכבים להם במחסנים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 דצמבר 2015, 13:11

מהנתוני מכירות שיש לנו כרגע, 2+ מליון בארה"ב בחודש שלם וירידה מהירה מהטופ באנגליה, כנראה שכן יושבים מליונים על המדפים של חנויות. אני בטוח שהם ימכרו בסוף אבל אני לא רואה את המשחק הזה עד סוף 2015 משפשף את ה12 מליון. הנתון של חנויות שקנו כבר מלאי חדש, הוא חסר משמעות כי אולי TARGET לא הזמינו מספיק בזמן שוולמארט הזמינו יותר מדי, אני בטוח שיש מקומות שבהם הוא היה SOLD OUT ומקומות שבהם יש כל כך הרבה עותקים שהעובדים אוכלים עליהם ארוחת צהרים :)

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 15 דצמבר 2015, 19:50

MGS V עדיין לא הגיע למיליון עותקים ב NPD.

LTD ב NPD: ספלאטון מכר יותר מבלאדבורן.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 15 דצמבר 2015, 21:37

ולחשוב שבדור הקודם היינו עכשיו בשנת הגיימינג הכי טובה איי פעם עם ביושוק, cod modern warfare, היילו 3 rockband, mass effect והכל בתקופה של שלושה חודשים. כל הכבוד על המכירות, אבל איפה המשחקים :).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 דצמבר 2015, 21:58

Death_119 כתב:ולחשוב שבדור הקודם היינו עכשיו בשנת הגיימינג הכי טובה איי פעם עם ביושוק, cod modern warfare, היילו 3 rockband, mass effect והכל בתקופה של שלושה חודשים. כל הכבוד על המכירות, אבל איפה המשחקים :).

והאורנג' בוקס!

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 16 דצמבר 2015, 07:18

Kazz כתב:MGS V עדיין לא הגיע למיליון עותקים ב NPD.

LTD ב NPD: ספלאטון מכר יותר מבלאדבורן.

ספלטון זה הצלחה מפתיעה מאוד מבחינת מכירות ,אישית אני לא יתקרבתי אליו שהיה לי WIIU ,אבל ניראה שהרבה אוהבים את המשחק
מסיבה שלא מובנת לי

לאומת זאת בלאדבורן ,מראש נועד לחובבי נישה מאוד מסוימת ,של משחקי סופר ארד קור ,למרות הציונים המאוד טובים שלו
זה פשוט משחק למזוכיסטים ,כמו המשחקי סולס

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 21 דצמבר 2015, 16:20

Death_119 כתב:ולחשוב שבדור הקודם היינו עכשיו בשנת הגיימינג הכי טובה איי פעם עם ביושוק, cod modern warfare, היילו 3 rockband, mass effect והכל בתקופה של שלושה חודשים. כל הכבוד על המכירות, אבל איפה המשחקים :).

גם השנה קיבלת COD, היילו ורוקבאנד... זה פשוט כבר לא אותו דבר.
ביושוק ומאס אפקט אולי לא היה בשלושת החודשים האחרונים, אבל מצד שני אפשר להתנחם בMGS ופולאאוט. המצב השנה בתעשיית המשחקים עדיף פי כמה על שנה שעברה, ו-2007 יש רק אחת.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 דצמבר 2015, 16:38

שנה שעברה הייתה קטסטרופה אבל 2007 באמת הייתה שנה יחודית וסופר איכותית. השנה הזאת הייתה מלאה בהמשכים איכותיים אבל 2007 הייתה השורש של טרנדים בתעשיה והתחלה של דברים מאוד מרגשים. אולי גם השנה יצא COD וגם ב2007 אבל אפשר להשוות את האיכות, החדשנות והאימפקט של COD4 ב2007 לעומת COD:BO3 השנה?

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 21 דצמבר 2015, 16:45

עבורי 2015 הייתה שנה פשוט מעולה. ארגזים של משחקי AAA, מכל הז'אנרים... מספיק לציין את MGS 5, Fallout 4, The Witcher 3, Halo 5, Rise of the Tomb Raider ועוד רבים וטובים.

עריכה: שכחתי את באטמן ארקהם נייט שגם מאוד אהבתי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 דצמבר 2015, 17:56

Wan7ed כתב:עבורי 2015 הייתה שנה פשוט מעולה. ארגזים של משחקי AAA, מכל הז'אנרים... מספיק לציין את MGS 5, Fallout 4, The Witcher 3, Halo 5, Rise of the Tomb Raider ועוד רבים וטובים.

עריכה: שכחתי את באטמן ארקהם נייט שגם מאוד אהבתי.

כן, 2015 הייתה שנה מדהימה, אין בכלל ויכוח.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 ינואר 2016, 17:44

מיקרוסופט מכסה בעזרת סטטיסטיקה ריקה בתוכן על המכירות משחקים ב2015 שלה. היא מכריזה שהכותרים הבאים עברו את המליון יחידות:
היילו 5
פרוצה 6
TR
הרימייק של גירס

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 04 ינואר 2016, 17:49

DrKeo כתב:מיקרוסופט מכסה בעזרת סטטיסטיקה ריקה בתוכן על המכירות משחקים ב2015 שלה. היא מכריזה שהכותרים הבאים עברו את המליון יחידות:
היילו 5
פרוצה 6
TR
הרימייק של גירס

אבל אני רוצה לדעת כמה היילו 5 הצליח. אני צריך לדעת כמה מחטים וורודים נורו על ידי שחקנים מאז ההשקה, לא כמה יחידות הם מכרו!!!
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 ינואר 2016, 00:10

שחר, עדין אין מידע על מחטים ורודים :/

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 06 ינואר 2016, 00:35

DrKeo כתב:שחר, עדין אין מידע על מחטים ורודים :/

זה ממש נהדר. אחרי ההנחות המוקדמות למכירות גרועות, מסתבר שכל מה שהיה צריך זה חג מולד והוא כבר הרבה מעל מיליון יחידות. גם מגיע לו. הרושם שלי הוא שמדובר במשחק פשוט מצוין.
חלק משמעותי מזה בוודאי נמכר בבאנדלים. מעניין כמה הONE באמת מכרה בדצמבר. בקרוב נדע, אני מניח. הנתון היחיד שראיתי דיבר על זה שזה עדיף על ה360 באותה תקופה בחיים שלה וקפיצה של 80% משנה שעברה (שזה בכלל לא הגיוני, כי שנה שעברה היא מכרה כמות עצומה בדצמבר).
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 49 אורחים