PS4 | הנושא הרשמי 2

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

Re: PS4 | הנושא הרשמי 2

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 11 מרץ 2019, 18:48

Stick כתב:אפרופו בלופינט, יש שמועות או דיבור לגבי הפרויקט הבא שלהם? מאוש מעניין אותי לראות איזה רימייק הם יעשו אחרי העבודה הנהדרת על sotc.

יש פה ושם דיבורים,הדעה הרווחת כרגע היא שמדובר בפרויקט של איזשהו IP ששייך לסוני,ככל הנראה Demon's Souls שסוני היא מחזיקת ה-IP שלו,והביקוש אליו די רציני. אופציה אחרת היא אולי סייפון פילטר,ויש כאלו שחושבים שאולי יש מצב גם לMGS הראשון,אבל זו ממש פנטזיה בהתחשב בקונאמי של היום.

זה כנראה דימון סולס.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 11 מרץ 2019, 18:58

אני שומע את הדיבור על דימון סולס הרבה זמן ואני באמת לא כל כך מבין את זה..
כפאנבוי רציני של סדרת סולס אני מאוד אוהב את המשחק הזה, וזה נכון שהוא זמין רק על הps3 ובגרסה די מקרטעת טכנית, אז נניח רימאסטר hd ו60fps סטנדרטי אני לגמרי יכול להבין.
אבל כמשחק הוא די בגדר פרוטוטייפ, דארק סולס שיצא ישר אחריו הוא פשוט המשחק האמיתי שדימון סולס הוא הדמו הטכני והקונספטואלי שלו. וכמובן שאחרי זה גם דארק סולס 2 ו3 הביאו טוויסט טיפה שונה לאותו המשחק.. באמת שקשה לי להבין למה צריך להשקיע כל כך הרבה משאבים ואיכות בלפתח לדימון סולס רימייק מלא.
הוא גם משחק ps3, אפילו הרבה זמן לא עבר והוא יושב על אותו מנוע בדיוק כמו דארק סולס ככה שאם כבר.. הייתי מעדיף לראות את דארק סולס בגרסה מודרנית אמיתית.
לא שיש צורך ברימייק לדארק סולס, פשוט אם כבר עושים רימייק ללא צורך לסולס כלשהו.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 13 מרץ 2019, 09:20

לדארק סולס כבר עשו רימאסטר לא מזמן... לא רימייק, אבל המשמעות היא שכנראה אפשר לשכוח מרימייק. אני מניח שאנשים יעדיפו רימייק לדמון סולס על פני עוד רימאסטר.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 13 מרץ 2019, 09:47

ברור שיעדיפו רימייק, כי למה לא? אני לא חושב שיש משחק אחד שאנשים יעדיפו לקבל אליו רימאסטר זול מרימייק של בלופוינט.
אבל האם צריך רימייק למשחק שלא באמת נותן משהו מיוחד? הרי דארק סולס והמשכיו פשוט עשו את כל מה שדימון סולס עשה בצורה הרבה יותר טובה ושלמה. דימון סולס באמת מרגיש לעיתים כמו הדמו הטכני והקונספטואלי לדארק סולס, אז למה צריך לעשות לו רימייק כל כך מושקע?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 מרץ 2019, 10:59

יש כל כך הרבה משחקים שהייתי שמח לראות רימייק שלהם, אף אחד מהם לדעתי לא מהדור הקודם... כשאני מדמיין רימייק אני רוצה משהו שעברו מאז היציאה שלו איזה 15 שנים. אמנם דימון סולס כבר היה לפני עשור אבל הוא באמת סוג של אבטיפוס של הז'אנר, זה יהיה הזוי לבחור בו כפרוייקט הבא שלהם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 מרץ 2019, 11:01

אני לא יודע למה ישר קופצים למסקנה שבלופויינט עושה רימייק גרפי מלא כמו SOTC. הרי הם מעולם לא עשו משהו כזה לפני SOTC, הם תמיד עשו פורטים ולפעמים פלפלו אותם עם טקסטורות יותר חדות. כלומר יכול להיות שמעכשיו כל עבודה שלהם תהיה "SOTC", אבל הם גם יכולים לעשות סתם פורטים קצת יותר חדים כמו האוסף של MGS או טרילוגית אנצ'רטד.

אני גם לא חושב שצריך כזה לעוף עליהם, הם סך הכל לקחו משחק עתיק ועשו לו שכבת צבע חדשה. לעשות משהו כמו RE2 רימייק, זה באמת מעיד על גדולה של סטודיו. גם רצ'ט וקלאנק לפס4 היה אתגר גדול פי כמה ממה שהם התמודדו איתו. הם סך הכל לקחו מנוע משחק בן 14 שירוץ היום על כל אייפון ועטפו אותו במודלים יפים יותר. שלא נדבר עלזה שהם עבדו מבסיס פשוט מדהים - המשחק נראה לא רע בכלל גם היום, האנימציות משגעות (הסוס הכי טוב בגיימינג עד RDR2 שיצא ב-2018) והאומנות במשחק הזה פשוט עוצרנת נשימה. אני בספק אם קיים עוד משחק שפורט ישיר שכזה שלו עם גרפיקה מעודכנת יראה כל כך טוב.
We're just normal men. We're just innocent men

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 13 מרץ 2019, 11:15

לטעמי הסוס הטוב ביותר בגיימינג גם אחרי RDR 2 :).
בכל מקרה הם אמרו כשיצא SOTC שהם התחילו כבר עבודה על הפרויקט הבא ושהוא הפרויקט הכי גדול שלהם, ככה שרימייק לפחות בסגנון של SOTC זה די וודאי.
והרימייק עצמו מצויין, הם לא רק שיפרו את הגרפיקה אלא גם שינו לפעמים לגמרי צורה של טקסטורות מבחינת העיצוב הבסיסי, אבל עדיין שמרו נהדר על הוייב הייחודי של המשחק.
כן, כמובן שעזר שהם עשו רימייק לאחד המשחקים הגדולים אי פעם, ומבחינת גיימפלי הם לא נגעו (מלבד שיפור השליטה), אבל זה באמת רימייק מאוד מוצלח.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 מרץ 2019, 11:21

המנוע של המשחק הקודם עדין רץ מתחת, הם עשו עדכון קוסמטי (למרות שהבנתי שהם הוסיפו שפור שליטה או שניים) אבל בסופו של דבר הם עשו שכבת צבע יפה על משחק קיים ואני די בטוח שרוב הסטודיואים בתעשיה מסוגלים לעשות את זה. כלומר מגניב אם הם עושים עוד אחד וזה לגמרי כיף כשיש רימייק טוב למשחק שאהבת או פספסת, אבל אני לא תופס יותר מדי מבלו פויינט, אני חושב שהם חברת "עבודה שחורה" וכמובן שמישהו צריך לעשות את העבודה הזאת אבל היא לא מרשימה אותי מדי :)

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 13 מרץ 2019, 11:27

קיאו אני חושב שאתה לא נותן להם מספיק קרדיט..
אם אני זוכר נכון מהוידאו המעולה של DF משנה שעברה שכלל ראיונות מעמיקים עם המפתחת,הקוד של sotc ממש לא היה קל להמרה לx86,אלוהים ישמור,אני די בטוח שהם אפילו אמרו שהיו חלקים שנכתבו באסמבלי כדי לסחוט את המיץ מהפס2.
ההנחה שבלופוינט יעשו ׳סופר רימאסטר׳ מעתה והלאה נובעת כנראה בגלל שהם אמרו שהפרויקט הבא שלהם יהיה גם הוא רימייק/רימאסטר ויהיה יותר אמבציוזי מכל מה שהם עשו עד כה,מילים שלהם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 מרץ 2019, 11:37

SOTC הוא לא רימייק, הוא רימאסטר, פשוט אחד מושקע ממש. אני בטוח שהקוד היה לא פשוט להמרה אבל עם כל הכבוד הם מריצים את המשחק על קונסולה חזקה פי 300 (אשכרה פי 300, 6GFLOPS מול 1830GFLOPS) וכל חברה שיודעת לכתוב מנוע או לעשות פורטים הייתה יכולה לעשות את זה. ובעצם כבר עשו את זה בעבר, הרי הם עשו את הרימאסטר הקודם של SOTC לפס3, קונסולה חלשה פי כמה וקשה לפיתוח פי כמה.

אף אחד לא אמר שהם לחצו על כפתור והמשחק רץ על הפס4 וזה לא ממש נעים להמיר אסמבלי ל-C++, אבל אתה יודע מה יותר קשה מלהמיר משחק בן 14 שמסוגל לעבוד על אייפון לקונסולה מודרנית? אשכרה לפתח משחק מאפס ולעשות אותו איכותי וכיפי :)

הם חברת קבלן, אני לא חושב שיש משהו מרגש בהם. זאת חברה של עבודה שחורה שלוקחת משימות שחברות רציניות יותר מעדיפות לא לעשות. יש כל מני חברות שכאלה כמו iron galaxy או Vicarious Visions ואני מוצא את כולן כמשעממות במיוחד. נניח Vicarious Visions עשו עבודה מצויינת באותה מידה על טרילוגית קראש, אבל לא הייתי כותב עליהם הביתה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 מרץ 2019, 21:57

הולי פאקינג שיט, מגאטון בדרך?
סוני על פי השמועות ״בשיחות מתקדמות״ לרכוש את... take two
https://www.vg247.com/2019/03/13/sony-t ... out-rumor/

נשמע הזוי אבל המניה עלתה ב-5% בגלל השמועות שדווחו באתרים מסויימים, זה יכול להיות הדבר הכי גדול בערך שקרה... אי פעם בתעשייה?
לפחות אז לא יהיו ויכוחים מתי תצא גירסת המחשב של GTA VI עם קאז

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 13 מרץ 2019, 21:59

Laskin כתב:הולי פאקינג שיט, מגאטון בדרך?
סוני על פי השמועות ״בשיחות מתקדמות״ לרכוש את... take two
https://www.vg247.com/2019/03/13/sony-t ... out-rumor/

נשמע הזוי אבל המניה עלתה ב-5% בגלל השמועות שדווחו באתרים מסויימים, זה יכול להיות הדבר הכי גדול בערך שקרה... אי פעם בתעשייה?

נשמע שזה כבר די הופרך,סתם איזו שמועה הזויה:

יש עוד בתוך הציוץ.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 מרץ 2019, 22:42

כן, השאלה היא אם יש סיבה לספקולציות האלה...
זה היה לגמרי בגדר שמועה, ועדיין נשאר כך (:
מן הסתם אפילו אם זה באמת בשלב ה״שיחות מתקדמות״ שום מקור לא יכול לאשר אם זה קורה או לא, ושום מקור רשמי לא יאשר שמתקיימות שיחות כאלה, אלא אם זה באמת בשלבי סיכום.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 מרץ 2019, 00:48

מוכרח להודות שלמרות שז נשמע מופרך - אני כן יכול להבין את הסיכוי הקטן שזה כן קורה, במידה וסוני חושבת *ממש* רחוק ומפחדת/צופה ששירותי הענן השונים יוציאו אותה משוק הקונסולות לאט לאט.
מותגים כמו 2K וכמובן GTA הם כסף גדול ובטוח לטווח ארוך מאוד, שיכריחו חצי מקהילת הגיימינג בערך לרכוש את הקונסולה שלהם / לרכוש בחנות שלהם גם בעוד 7 דורות בערך (:
ובורדרלנדס יכול לספק להם את הGAS שחסר.
ובואו נתפרע ונדמיין לרגע משחק ביושוק של נוטי דוג, או מקס פיין של סנטה מוניקה... או להפך ^_^
וגם - סוף סוף יהיה The Agent!
It’s happening!!!
(סביר שלא, אבל זרמו עד שתגיע ההכחשה)

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 14 מרץ 2019, 10:31

תרגיל בהסקת מסקנות:
- לסוני יש שווי שוק של 60 מיליארד ומזומנים (או שקול מזומנים) בשווי של בערך 13 מיליארד
- השווי הכולל של טייק 2 הוא מעל 10 מיליארד (כמעט 90$ למניה), ולפי השמועה הזו (שווי של 130$ למניה) סוני צריכה להוציא משהו כמו 16 מיליארד במזומן בשביל לקנות אותה.
- מסקנה #1: לסוני אין מספיק כסף מזומן בשביל לקנות את טייק 2.
- נניח שסוני תגייס עוד חוב (הלוואות, הקצאת מניות, השקעות פרטיות) בשביל שהיא תוכל לקנות את טייק 2. זה ישאיר את סוני בלי שקל (או ין) על התחת.
- בשביל להשיק קונסולה חדשה צריך הרבה מאד מזומנים ליצור, שינוע וניהול מלאי. לסוני לא יהיה כסף לקונסולה חדשה.
- מסקנה #2: אם סוני הולכת לקנות את Take 2 ותיכנס לחובות בגלל זה, היא כנראה מוותרת על השקת קונסולה חדשה ולא תהיה PS5.
- השווי של Take 2 נובע ישירות מההצלחה של הכותרים שלה על ריבוי פלטפורמות. אם סוני תגביל את ההפצה של הכותרים אז הערך בפועל של Take 2 יהיה נמוך יותר, ובעלי המניות של סוני לא יאהבו את זה שקונים חברה מהדיווידנדים שלהם רק בשביל למחוק את השווי שלה.
- מסקנה #3: סוני תוציא את המשחקים של Take 2 גם לפלטפורמות אחרות על מנת שהכסף שהושקע בחברה יחזיר את עצמו. זה מסתדר יופי עם זה שסוני גם ככה מוותרת על הPS5 כי נגמרו לה המזומנים - כי אז אין לה מניעה להפוך למולטיפלטפורם לחלוטין.
- תחזית: סוני מוותרת על E3 השנה כי היא ירדה מהקונסולה החדשה ואין לה מה להכריז. בשנת 2020 היא חוזרת ומכריזה על Agent כמשחק לדור הבא של הXbox, לניידת החדשה של נינטנדו, לPC (אקסלוסיביות לחנות של Epic), ובשירות PSNow עם סטרימינג לאנדרואיד וiOS.

או שאולי כל השמועה הזו בעצם לא מבוססת... מזכיר את הקשקושים על "אפל קונה את נינטנדו" ו"מיקרוסופט קונה את EA", רק עוד יותר מופרך.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 מרץ 2019, 11:55

אני כל כך בספק אם סוני מוכנה להוציא 10+ מליארד דולר (ההצעה של ריקטלו לפני עשור הייתה 2 מליארד דולר ב-26$ למניה, בשמועה הזאת על סוני מדברים על 130$ למניה, זה כבר משמעותית צפונית ל-10 מליארד דולר) בשביל לקנות חברה שכזו לא משנה כמה פרנצ'ייזים יש לה. מעבר לזה יהיה מדובר בדיכאון ענקי אם משחקי רוקסטאר וביושוק למניהם יהיו תקועים על קונסולה חלשה במקום ה-PC :)

הנה רעיון, במקום להוציא איזה 13 מליארד על T2, מה עם להוציא מליארד אחד ובודד על ארבע חברות AAA ממש טובות סטייל רמדי או קוג'ימה פרודקשן?

אם היית אומר לי לפני שנה, לפני שמיקרוסופט יצאה למסע הקניות, שהם מתכננים לקנות את T2 אולי הייתי מאמין לזה. גם יש להם את המזומן וגם המצב הפיתוח הפנימי שלהם היה קטסטרופאלי כך שזה היה פותר להם את הבעיה הזאת בלי להתחיל לקנות אולפנים בנפרד ולנסות לבנות פורטפוליו. בנוסף הם יכולים לחרוש על יותר משוק אחד, הם גם הבעלים של ה-PC וגם מתכננים להיות על בערך כל פלטפורמה עם GAME PASS ומה ימכור יותר GAME PASS מאשר GTA6? אבל היום אני גם לא הייתי מאמין על מיקרוסופט ושמועה שכזו. אגב, אפילו אתרים כמו IGN שאוהבים לקפוץ בראש כמו חמור לא עלו על הרכבת הזאת:
https://www.ign.com/articles/2019/03/13 ... g-take-two

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 מרץ 2019, 21:39

הא!
סוני חידשו את הטריידמארק של Wild
אז אולי יש עוד משחק לצפות לו בדור הזה בכל זאת (;

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 19 מרץ 2019, 22:32

[quoteמותגים כמו 2K וכמובן GTA הם כסף גדול ובטוח לטווח ארוך מאוד, שיכריחו חצי מקהילת הגיימינג בערך לרכוש את הקונסולה שלהם / לרכוש בחנות שלהם גם בעוד 7 דורות בערך (: [/quote]

Gta ,ניהיה באמת גדול רק מאז הps2
בתקופת הps1 ,היה פופולרי אבל לא ענק
כמו gta3
כרגע זה 3 דורות ,ורוב הזכיונות בתחום לא מחזיקים הרבה דורות
לקנות בהימור ל7 דורות ,זה הימור ענקי
אתה לא יכול לדעת מה יפול
ומה יצמח

מי ניחש שפורטניט יהיה ענקי ?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 מרץ 2019, 00:45

Laskin כתב:הא!
סוני חידשו את הטריידמארק של Wild
אז אולי יש עוד משחק לצפות לו בדור הזה בכל זאת (;

יש להם עדין את הטריידמארק של אייג'נט? :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 מרץ 2019, 09:40

לא הם ״נטשו״ אותו אם אני זוכר נכון

אגב, קולין מוריארטי אומר שיש עוד משחק ״רציני״, צד ב׳ של סוני שעוד לא נחשף. הניחוש הרווח כרגע הוא שמדובר במשחק של ready at dawn

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 מרץ 2019, 10:03

יש לו את זה ביותר עמום? הרי יש להם משחק צד ב' גדול כמעט כל שנה (האורדר, DS, ספיידרמן, BB, ניהו) כך שאם זה הכי מפורט שהוא יכול להביא, גם אני יכלתי להגיד את זה :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 מרץ 2019, 10:33

נו יופי אבל זה עוד אחד שטרם הוכרז, נחמד לדעת שיהיה עוד בנוסף, ב-2019/2020 לא? :)
יש כרגע את DS ו... מה עוד? ניהו לא היה בלעדי לגמרי וגם השני בטח לא יהיה...

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 20 מרץ 2019, 10:39

יש גם את הרימייק של בלופויינט שהוא כנראה שוב משחק של סוני. וRAD הם לא צד א'? הייתי בטוח שכן.. אם הם צד ב' ועדיין עובדים על בלעדי לסוני אז זה כנראה האורדר 2. הייתי שמח לראות אותו, לראשון היה הרבה פוטנציאל ולדעתי אפשר לגרום לו להתממש.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 מרץ 2019, 10:50

לא, RAD לא שייכים לסוני... הם עושים כבר 4 שנים משחקים לאוקולוס בבלעדיות. אבל הם 200+ עובדים שם, קשה לי להאמין שזה כל מה שהם עושים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 מרץ 2019, 10:51

Laskin כתב:נו יופי אבל זה עוד אחד שטרם הוכרז, נחמד לדעת שיהיה עוד בנוסף, ב-2019/2020 לא? :)
יש כרגע את DS ו... מה עוד? ניהו לא היה בלעדי לגמרי וגם השני בטח לא יהיה...

יש להם עדין את דרימס, DS, TLOU2, GOT, DAYS GONE וניהו 2. אני די בטוח שהם סגורים עד סוף הדור הזה שנגמר עוד מעט. כלומר מדובר ב-5 משחקים ואני לא רואה סיבה בכלל להוציא משחקי פס4 אחרי נניח אוגוסט 2020 שזה עוד שנה ו-5 חודשים. מבחינתי הם יכולים לסגור את הדור ככה.

סטיק, לא רק ש-RAD הם לא צד א', הם בכלל לא עבדו עם סוני מאז האורדר. הם עשו משחק אינדי מולטי פלטפורם וכל מני משחקים קטנים לאוקולוס מאז האורדר.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 26 אורחים