PS4 | הנושא הרשמי 2

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: PS4 | הנושא הרשמי 2

הודעהעל ידי Laskin » 27 מרץ 2019, 17:53

לא, אלא שזה "ינחם" אותם בתקופות שאין משחקי 8 ו-9 :) ימלא את החלל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 מרץ 2019, 17:57

אני אגלה לך סוד, כל מי שיש לו קסדת vr, התפקיד העיקרי שלה הוא לצבור אבק ואם מישהו יעדיף לשחק במשחק של 6 בחינם במקום לשחק בסיקרו או dmc5 או re2 אז כנראה שהוא מאושפז איפשהו. המשחקי vr 9 האלה, צריך חתיכת כמות של משחקים כדי לגשר בינהם כי יש רק אחד כזה.

פלטפורמת vr זה כמו הסוויטצ׳, אתה לא יכול לסמוך על מפתחות חיצוניות. סוני צריכה להוציא 8 משחקים בשנה כשחלקם aaa ענקיים לpsvr אם הם רוצים שזה יצליח, כמו שנינטנדו עושה עם הסוויטצ׳.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 מרץ 2019, 10:55

למה זה צריך להיות "במקום"? ולמה להגזים עם משחקי 6? יש מספיק משחקי 7-8, וזה הרי לא נועד שישחקו בו 20 שעות ברצף, מדובר בחוויות ומשחקים להעביר שעה פה, שעה שם, לא מרתון. וכן - זה הרבה יותר טוב מאשר שיצבור אבק כמו שאתה אומר שקורה להרבה בעלי VR ביתי, אני מציע פתרון, בעיניי מעולה, לבעייה שאתה מסכים איתי שקיימת, וסוני כפי שנתוני המכירות מראים - מובילים בהפרש גדול על המתחרים, אז זה יכול לתת אפילו עוד יותר "פוש" לרכישת החומרה, שתוביל עוד יותר השקעה מצד סוני, וגם מצד ג'.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 28 מרץ 2019, 10:59

Psvr במתכונת הקיימת לא תיהיה מינסטרים
גם עם יצאו 2 מישחקי aaa כל חודש

המחיר יקר מידי ,ומחיב בנוסף ps4 או ps4 pro
מקומית זה מתאים רק לשחקן בודד
החיבורים די מסורבלים ל2019
יש פגיע בביצועים בשימוש של זה
יש ניתוק מהעולם ,שזה חלק מהמטרה ,אבל לא כולם
יכולים להרשות לעצמם ניתוק ברמה כזאת

כדי שvr באמת יצליח ,המחיר צריך להיות זול בהרבה
הvr צריך להיות איכותי
הוא צריך להיות אלחוטי ,ובנוסף שיהיו גם מתחרות טובות אחרות ,שמפתחות יוכלו לעשות פורטים
ברגע שהוא יהיה אלחוטי ,אפשר יהיה לעשות כיסאות לvr ,כמו שהיה בארקיד בעבר
עם כל הכבוד ,vr זה לא אולם הולוגרמות
צריך לתכנן vr ומישחקי vr לסביבה בטוחה
שאנשים והציוד שלהם לא יפגעו

גם ככה אנשים לא יכולים לרוץ בבית ,כמו שדמות מישחק עולם פתוח רצה
עדיף שדברים כמו הליכה וריצה ,לא יהיו חלק מהתחום
חוץ ממכשירים מיוחדים כמו אולמות ארקיד
או לחלופין חדרי כושר שירצו לתת חוויה באימון אירובי

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 מרץ 2019, 11:03

Laskin כתב:למה זה צריך להיות "במקום"? ולמה להגזים עם משחקי 6? יש מספיק משחקי 7-8, וזה הרי לא נועד שישחקו בו 20 שעות ברצף, מדובר בחוויות ומשחקים להעביר שעה פה, שעה שם, לא מרתון. וכן - זה הרבה יותר טוב מאשר שיצבור אבק כמו שאתה אומר שקורה להרבה בעלי VR ביתי, אני מציע פתרון, בעיניי מעולה, לבעייה שאתה מסכים איתי שקיימת, וסוני כפי שנתוני המכירות מראים - מובילים בהפרש גדול על המתחרים, אז זה יכול לתת אפילו עוד יותר "פוש" לרכישת החומרה, שתוביל עוד יותר השקעה מצד סוני, וגם מצד ג'.

זה במקום כי חוץ מאשר לילדים בני 14 אין לאף אחד זמן לשחק בכל המשחקים הטובים שיוצאים. בשלושה החודשים האחרונים יוצא משחק גדול כל שבוע ולשחק במשחקי VR של 6 זה לא בדיוק האטרקציה הכי גדולה. אני לא מסכים איתך על הבעיה, אני חושב שהבעיה היא שאין משחקים טובים, אתה חושב שאם יחלקו את המשחקים הלא טובים בחינם זה איכשהו יהפוך לאטרקטיבי. או שהם ישקיעו ב-VR כאילו זאת אשכרה פלטפורמה אמיתית או ש-PSVR תהיה מקום מאוד משעמם. בנתיים זה מקום מאוד משעמם והאמת שאני לא מצפה שסוני תתמוך ב-VR יותר מדי, יש לה הסטוריה של אביזרים שבסוף לא מקבלים תמיכה כמו ה-PS EYE, EYE TOY וה-MOVE.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 28 מרץ 2019, 12:44

יש לה הסטוריה של אביזרים שבסוף לא מקבלים תמיכה כמו ה-PS EYE, EYE TOY וה-MOVE.

את האמת ,זה נפוץ בתעשיה המון זמן
רוב הרובוט לדוגמה ?

אני חושב שסוני הוציאה את הPSVR ,כדי לצבור ניסיון ופטנטים בתחום הזה
קשה לי להאמין שהם ציפו למשהו שיהיה ענק בדור הזה

וזה שהם עוברים את המכירות בPC לא אומר יותר מידי
יש כמה מתחרות שונות בתחום ,ומצריך מחשב חזר לישתמש בזה

זה כמו להגיד שהקארטון VR של גוגל מוכר הכי הרבה
את האמת אין לי מושג כמה הוא מכר באמת ,אבל אני מנחש בגלל הזמינות והמחיר
אז להשוות אותו לPS VR?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 מרץ 2019, 13:06

אבל מדובר בחוויות ומשחקים של 2-3 שעות, זה לא "אוכל זמן" כמו משחק רגיל, זה יותר כמו על חשבון פרק בנטפליקס פעם בלילה... אתה באמת חושב שאם היית מקבל כל חודש משחק של איזה 7-8 אז לא היית לכל הפחות משתעשע איתו שעה-שעתיים, והקסדה לא הייתה צוברת כל כך הרבה אבק.
לגבי כשלונות קודמים - זה ברור שאי אפשר להתווכח עם זה, אבל פה מדובר בתוסף יקר בטירוף ובעצם חסר תקדים במחיר שלו שנמכר יפה מאוד, אז נראה שיש פה אינטרס ברור להמשיך עם זה. סוני מובילה את תחום הVR למרות שהוא מוגבל בטירוף על החומרה שלה... זה הישג יפה ואני לא חושב שפתאום תרצה לוותר על זה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 מרץ 2019, 13:44

הקסדה צוברת אבק אצלי בבית כי ה-setup הוא יותר מדי עבודה והמשחקים לא מספיק מושכים. אם היו משחקים כמו GOW ל-PSVR, תהיה בטוח שהיא הייתה מוכרת כמו לחמניות וכולנו היינו רוצים אחת. אבל אין, יש רק משחקים קטנים או משחקים MEH (עם יוצא דופן אחד, אסטרו בוט). אתה באמת חושב שקסדה צוברת אבק כי אנשים לא רוצים לשלם על משחקי VR? היא צוברת אבק כי אין להם מה לקנות. מדי פעם אני נכנס לאזור VR בסטים ופשוט אין שם משחקים שמושכים אותי. לשחק במשחק VR זה לא 3 שעות במקום נטפליקס, זה 3 שעות במקום משהו וחלק מהמשהו הזה הוא נטפליקס, סרטים, טלביזיה לינארית ומשחקי וידאו אחרים. יש לאנשים יותר מדי מה לעשות היום וחוויה ביינונית מינוס היא לא משהו שאנשים מחפשים כשם אפילו לא מספיקים לראות את כל הסדרות שהם רוצים לראות או לשחק בכל המשחקים שהם רוצים לשחק.

אז כן, אני חושב שהבעיה היא שאין לאנשים מה לקנות, לא כי הם מחכים שמישהו יחלק להם בחינם את מה שהם יכלו לקנות אבל החליטו שלא כי זה לא עניין אותם מספיק.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 מרץ 2019, 14:31

הכוונה היא שגם משחק של 3 שעות אתה לא משחק אותם ברצף בVR אלא שעה פה, חצי שעה שם וכו'.
בסדר, אתה לא חושב שזה יעשה הרב שינוי, אני חושב שבהחלט יעודד הרבה אנשים שהם "על הגבול" ללכת ולרכוש, אין באמת טעם להמשיך לדון בזה :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 מרץ 2019, 01:06

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 30 מרץ 2019, 14:25

איפה אנצ׳רטד 4 ובלאדבורן?

אם לא היה שם את הוריזון אז לא הייתי שואל על אנצ׳רטד 4 (אולי ישן מדי) ואם לא היה שם את ספיידרמן אז אולי לא הייתי שואל על בלאדבורן (צד ב׳)

קצת תמוה להוריד את 2 מהבלעדיים הטובים שלהם אבל סבבה :)

בסכ״ה ממש אחלה של דור לבלעדיים של סוני.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 מרץ 2019, 08:50

סוני הורגת את drive club. החל מאוגוסט המשחק וכל התוכן שלו ירדו מpsn והחל ממרץ 2020 השרתי אונליין יסגרו.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 01 אפריל 2019, 15:57

סוני מתחילה לעשות מהלכים של דושבאגס שוב, גם הלקוחות של הפלוס חמים עליהם אחרי שהורידו משחקי פס3 וויטה (שזה מקובל) אבל לא פיצו בהרמת הרמה של משחקי הפס4 (לראייה החודש הזוועתי האחרון) או הוסיפו לפחות משחקים ל VR אם כבר רוצים לתמוך רק בפלטפורמות רלוונטיות.

לדרייב קלאב קהילה קטנה אבל אדוקה שמאוד אוהבת את המשחק, כמה באמת כבר השרתים של דרייב קלאב תופסים מקום שם על השרת שלהם? חברה ששוחה בכסף ועושה מליארדים בשנה רק מהפלוס המחורבן שלהם, למה להוריד משחק שיצא בדור הנוכחי ושיש לו עדיין קהילה פעילה?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 אפריל 2019, 16:01

לא ברור, ביחוד שעלות שרתים היא ביחס ישיר לכמות האנשים שמשחקים אז אם הקהילה גדולה הם כנראה יכולים לעשות שם כסף ואם היא קטנה אז ממילא העלות שרתים קטנה. זה מאוד מוזר, לפחות שיחכו שנה ויתרצו את זה ביציאה של הדור הבא.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 01 אפריל 2019, 16:29

bling כתב:סוני מתחילה לעשות מהלכים של דושבאגס שוב, גם הלקוחות של הפלוס חמים עליהם אחרי שהורידו משחקי פס3 וויטה (שזה מקובל) אבל לא פיצו בהרמת הרמה של משחקי הפס4 (לראייה החודש הזוועתי האחרון) או הוסיפו לפחות משחקים ל VR אם כבר רוצים לתמוך רק בפלטפורמות רלוונטיות.

לדרייב קלאב קהילה קטנה אבל אדוקה שמאוד אוהבת את המשחק, כמה באמת כבר השרתים של דרייב קלאב תופסים מקום שם על השרת שלהם? חברה ששוחה בכסף ועושה מליארדים בשנה רק מהפלוס המחורבן שלהם, למה להוריד משחק שיצא בדור הנוכחי ושיש לו עדיין קהילה פעילה?

את האמת אני עדין בפלוס רק בגלל
כמה מישחקים שצברתי ,ועדין לא יצא לי לעבור אותם
אחרת הייתי יוצא מהפלוס מיזמן

טכנית יש גם הנחות דיגיטליות שקשורות בפלוס
אבל אני משתדל לקנות עותקים פיזים בגלל עניין
היד שני

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 אפריל 2019, 16:49

מסתבר שזה עניין של רישיון של המכוניות, שצריך לחדש כל 5 שנים

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 אפריל 2019, 17:24

פורצה הורייזן ל360 עדין נמכר היום בone עם bc, חבל שסוני לא מתחזקים כמו מיקרוסופט.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 01 אפריל 2019, 17:25

אולי ms עשתה הסכמים אחרים

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 אפריל 2019, 23:45

DrKeo כתב:פורצה הורייזן ל360 עדין נמכר היום בone עם bc, חבל שסוני לא מתחזקים כמו מיקרוסופט.

מיקרוסופט גם עדיין תומכת בסטודיו הזה, סוני פירקו אותם או הפסיקו את החוזה או משהו ,לא?
לא שתאורטית הם לא יכולים להמשיך לשלם עבור זה בכל זאת, ולדעתי הם לגמרי כן, אלא אם זה באמת מליונים (ואני בספק אם זה המצב), אבל המצב כן קצת שונה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 אפריל 2019, 12:10

קולין מוריארטי אמר בפודקאסט האחרון שלו ש"עוד לא ראיתם את הסוף של R&C על הPS4", מה שכנראה אומר שהפרוייקט צד ג' של סוני שעוד לא הוכרז הוא אולי משחק ראצ'ט חדש... שזה נחמד, אני מניח. אם תהיה קפיצה גדולה מהקודם, שהיה בעצם סוגשל רימייק - זה יהיה אפילו יותר מנחמד.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 אפריל 2019, 12:36

אנשים דברו פה על BB2, אני לא חובב R&C גדול אז בשבילי זאת אכזבה גדולה לעומת משהו כמו BB2. הייתי מעדיף כבר רימייק למשחק איכות מהעבר מבלופויינט. אגב, שמתם לב שלמרות שכולם זורקים השערות לכל מני משחקים שיכולים להיות הרימייק של בלופויינט, אף אחד לא מדבר בשום מקום על ICO שכשחושבים על זה הוא חתיכת מועמד די ברור לרימייק מושקע להתחשב בזה שהמשחק הקודם שלהם היה SOTC?

האמת שהמשחק הזה כל כך פשוט שאולי אפילו הייתי שם אותו כמועמד לדור הבא כסוג של proof of concept ל-RT על הפס5, זה המשחק המושלם להדגים תאורה גלובלית וצללים ב-RT.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 07 אפריל 2019, 12:48

אנשים פשוט מסתמכים על המעט משפטים שנאמרו על הפרויקט הזה, אחד מהם הוא שזה הפרויקט הגדול ביותר של החברה.
קשה לי להאמין שהם מתייחסים כך לICO לאחר SOTC.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 אפריל 2019, 13:12

בתור מישהו שלא שיחק במשחקי סולס ולא הכי מעוניין לעשות זאת - BB2 הרבה הרבה פחות מעניין אותי באופן אישי.
עם זאת, מבין שלאור הצלחת הז'אנר - זה יעשה הרבה יותר "באז" ויעורר הרבה יותר עניין, למרות שגם סדרת R&C מוכרת סבבה והכל, אבל זה מגיע עם הרבה פחות הייפ לדעתי.
אבל, וזה אבל גדול - אם באמת יציגו קפיצה רצינית זה יכול להיות משחק ממש מעניין, להראות כמו "סרט פיקסאר", עוד יותר מהרימייק שהיה לא רע בכלל, מהבחינה הזאת.

לגבי ICO - משחק פשוט מדי ועם מכניקות שלדעתי לא יעברו את מבחן הזמן... אבל פחות אכפת לי ממה שBP עושים כרגע, אם זה רימייק נוסף. רימייקים זה בונוס חביב, לא מעבר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 אפריל 2019, 13:43

ולעשות רימייק ל-DS זה כן פרוייקט גדול? אם ICO זה פרוייקט קטן, גם DS זה פרוייקט קטן ושניהם נפסלים. מצד שני אף אחד לא אמר שהם עובדים על פרוייקט אחד.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 07 אפריל 2019, 15:04

DrKeo כתב:ולעשות רימייק ל-DS זה כן פרוייקט גדול? אם ICO זה פרוייקט קטן, גם DS זה פרוייקט קטן ושניהם נפסלים. מצד שני אף אחד לא אמר שהם עובדים על פרוייקט אחד.

לדעתי זה גם לא יהיה רימייק לDS, כבר אמרתי שזה פרויקט די הזוי בלי באמת חצי סיבה הגיונית לעשות אותו.
זה יכול להיות סתם פשוט רימייק מלא למשחק עם הרבה יותר מערכות מSOTC, מערכות שהם מעולם לא התעסקו איתן ולכן זה פרויקט גדול יותר מבחינתם.
מצד שני זה גם יכול להיות פשוט רימייק עם יותר חופש יצירתי מצידם, ולא רק 1 ל1 במנוע מתקדם כמו SOTC, וגם אז זה הגיוני שמבחינתם זה פרויקט שאפתני יותר.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 58 אורחים