נושא הדור הבא

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא הדור הבא

הודעהעל ידי DrKeo » 28 אפריל 2020, 22:51

Laskin כתב:ממה שהבנתי הוא יהיה בחינם לחודשיים האלה שמקבלים בחינם והוא כן כלול ב”gamepass” של ה״סטאדיה פרו״.
אבל כן, עד שלא יהיו להם משחקים בלעדיים מעניינים - זה לא יעבוד, לפחות לא במודל הכלכלי הזה.

סטדיה פרו זה כמו PS+, לא כמו גיימפאס. יש להם כל חודש כמה משחקים שאפשר "לקחת", והם מתחלפים כל חודש. העניין הוא שאחרי שהם מתחלפים, הם לא זמינים לך יותר. יעני זה כמו הרע בPS+ (מעט משחקים בחודש) והרע בGAMEPASS (אתה מאבד מה שיוצא מהשירות) ביחד.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 29 אפריל 2020, 00:24

אז הדיבור עכשיו ב-ERA הוא שמחר יוכרז האירוע של MS..מגניב,והוא לא באמת יהיה "אירוע" מבחינת סדר הגודל שלו בלי קשר למצב,אלא יותר כמו מנה ראשונה לפני הסטרים הגדול של MS במקום E3.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 אפריל 2020, 00:50

אני + יכולות של מתכנת עם פוטושופ + XSS:

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 29 אפריל 2020, 09:08

אתה אומר לא רק המשחקים יראו כמו גרסה מוגבלת ופחות סקסית של ה X אלא גם הקונסולה עצמה :)

בקשר להערכות, אני מאמין שהכתב מגיימרביט צודק בהערכת זמן לפחות, מאוד סביר להגיוני שעד יוני כבר תהיה החשיפה, אם ההשקה היא השנה אז מכונת ההייפ כבר חייבת להתחיל לעבוד.

אני מקווה שבאירוע המקדים של מייקרוסופט יראו לפחות משהו קונקרטי מהדור הבא, גם אם זה גיימפליי ראשוני למשחק שיצא רק ב 22, רק שיהיה כבר מושג למה לצפות.

אה וסטאדיה סאקס, חלקנו היינו סקפטיים מההתחלה, קליימן בכלל היה מדוייק כשאמר שזה יהיה עוד פרויקט גוגל טיפוסי והפלא ופלא, זה אכן כך! סתם זרקו כמה בוטנים לשוק ״מתפרץ״ ששמו ״גיימינג״ כדי לסמן ווי, אם במזל זה הצליח למרות המאמץ המינימלי שלהם אז מעולה, אם לא אז בסדר זרקו כמה בוטנים לא קרה כלום אפילו לא מכה קלה בכנף וממשיכים הלאה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 29 אפריל 2020, 09:38

עם באמת יוציאו גירסה חלשלושה מוזלת
מה שמכנים פה בינתים סדרת s
זה ישאיר את כל השוק מאחורה, מבחינת אפשרויות לשינוי גדול בתחום

Ps5 -אנחנו פחות או יותר מבינים את הכח
סדרת x גם
PC מישחקים , בהדרגה יותר ויותר מחשבי משחקים יכללו מעבדי 8 ליבות או יותר
16 ומעלה ג'יגה זיכרון ram או יותר
וכרטיס גרפי מכובד תומך rt
וגם כונן ssd
אז מהבחינה הזאת מפתחות יוכלו בהדרגה לצעוד קדימה
לא מדבר על השנתיים הראשונות , בגלל העניין הכלכלי וכנראה
ניראה הרבה קרוס גאן בהתחלה , אבל אחרי שנתיים יוכלו להוציא
משחקים שהדור הקיים לא מסוגל להריץ בלי יותר מידי פשרות

אבל עם מכניסים לדור הבא גירסה חלשלושה
רק למכור בזול ( מה שכנראה הרבה יקנו כי זה זול )
זה מאוד יגביל מפתחות בגלל המחנה המשותף הנמוך

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 אפריל 2020, 10:09

bling כתב:אתה אומר לא רק המשחקים יראו כמו גרסה מוגבלת ופחות סקסית של ה X אלא גם הקונסולה עצמה :)

בקשר להערכות, אני מאמין שהכתב מגיימרביט צודק בהערכת זמן לפחות, מאוד סביר להגיוני שעד יוני כבר תהיה החשיפה, אם ההשקה היא השנה אז מכונת ההייפ כבר חייבת להתחיל לעבוד.

אני מקווה שבאירוע המקדים של מייקרוסופט יראו לפחות משהו קונקרטי מהדור הבא, גם אם זה גיימפליי ראשוני למשחק שיצא רק ב 22, רק שיהיה כבר מושג למה לצפות.

אה וסטאדיה סאקס, חלקנו היינו סקפטיים מההתחלה, קליימן בכלל היה מדוייק כשאמר שזה יהיה עוד פרויקט גוגל טיפוסי והפלא ופלא, זה אכן כך! סתם זרקו כמה בוטנים לשוק ״מתפרץ״ ששמו ״גיימינג״ כדי לסמן ווי, אם במזל זה הצליח למרות המאמץ המינימלי שלהם אז מעולה, אם לא אז בסדר זרקו כמה בוטנים לא קרה כלום אפילו לא מכה קלה בכנף וממשיכים הלאה.

אני בטוח שנראה לפחות 2 משחקי דור הבא ״אמיתיים״, גם אצל סוני וגם אצל מיקרוסופט, עד סוף יוני.

לגבי סטאדיה - כן, כרגע המצב עדיין גרוע, מאוד, אבל זה עדיין בחיתולים, צריך לזכור שהם הקימו סטודיואים במטרה לפתח משחקים בבלעדיות לסטאדיה ונצל את היתרונות התאורטיים שלה כמו שצריך, את התוצאות של מה שזה לא יהיה אנחנו נראה בטח רק בעוד שנה-שנתיים מהיום, במקרה הטוב.
אני גם חושב שהיו צריכים לחכות עם זה עד שתהיה להם ספרייה ראויה ובלעדיים נורמליים, אבל מאחר וגם ככה זו השקה מאוד איטית ולא משהו גלובאלי, הם החליטו כן פשוט ״לזרוק״ את זה עלינו, וחבל כי זה עושה שם רע לפלטפורמה, אבל אני לא בטוח שזה ישנה הרבה אם מתישהו כן יהיה להם שירות שווה ובלעדיים טובים.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 29 אפריל 2020, 10:36

אם נראה בלעדיים מהם, זה יהיה לפחות עוד שלוש שנים. עד אז יש לי אפס אמונה בפלטפורמה וביכולת של גוגל להשיק מוצר צרכני נורמלי.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 אפריל 2020, 11:35

עד שנראה מגוגל משהו כבר יהיה למיקרוסופט Xcloud פעיל לגמרי עם אלפי משחקים וסנכרון מלא עם העותק של המשחקים במחשב ובאקסבוקס בשילוב עם גיימפאס שיכיל מאות משחקים, כולל כל הבלעדיים שלהם מכל הדורות והדור הבא. ולגוגל יהיה את Assassin creed Odyssey...

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 30 אפריל 2020, 18:48

חדשות בקרוב,האמת? מתחיל להימאס עלי הטיזים האלה מכל האינסיידרים אבל ההתרגשות שלי מהדור הבא תמיד משתלטת בערך דקה אחרי שאני מתרגז מכל טיז כזה.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 30 אפריל 2020, 18:51

אין לי בעיה עם הטיזרים, רק מעצבנת אותי העובדה ש"בקרוב" לפעמים משמש כדי לתאר כמה שעות, לפעמים כמה ימים, ולפעמים חודש וחצי :).
כאילו, לא צריך להיות אינסיידר כדי לדעת שנשמע על הדור הבא "בקרוב", עוד חודש היה אמור להיות E3. שיבוא ויגיד עד כמה בקרו, ואז יהיה על מה לדבר :).

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 30 אפריל 2020, 19:02

בשעה טובה,הנה זה סוף סוף:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 אפריל 2020, 19:04

יש את השמועות על התצוגה של MS ב-5 למאי, זה יום שלישי הקרוב. נקווה שזה נכון כי כל כך בא לי לראות משחק שהוא fully blown דור הבא, משהו שיעיף לי את הראש. מה עם איזה RYSE 2 בצד של מיקרוסופט? הייתי מת לראות מה הצוות הזה מסוגל לעשות עם SSD, מעבד חזק ו-12TF להתחשב באיזה מדהים RYSE נראה על 1.3TF, יגואר פתטי ודיסק קשיח איטי מווות. בעצם, הצוות הזה עדין קיים בכלל אחרי כל הבלגן בקרייטק?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 אפריל 2020, 19:05

Uncle Pey'j כתב:בשעה טובה,הנה זה סוף סוף:

הללויה. אז השמועות טעו, 7 למאי :)

אוקיי, אז יום חמישי הבא ב-18:00. אבל בבקשה שישנו פורמט, אני לא מסוגל לצפות ב-inside Xbox בפורמט שהיה עד היום. ראבק, פשוט תעשו סוג של round table עם מייג'ור נלסון ופיל ספנסר ותעלו כל פעם כמה מפתחים שעובדים על המשחק הבא שמציגים, פטפטו עליו קצת ותציגו טריילר/גיימפליי. כל החרא הזה של inside Xbox פשוט בלתי נסבל, כל כך הרבה שעמום צריך לבלוע בשביל טיזר 20 שניות של RARE.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 30 אפריל 2020, 19:07

DrKeo כתב:יש את השמועות על התצוגה של MS ב-5 למאי, זה יום שלישי הקרוב. נקווה שזה נכון כי כל כך בא לי לראות משחק שהוא fully blown דור הבא, משהו שיעיף לי את הראש. מה עם איזה RYSE 2 בצד של מיקרוסופט? הייתי מת לראות מה הצוות הזה מסוגל לעשות עם SSD, מעבד חזק ו-12TF להתחשב באיזה מדהים RYSE נראה על 1.3TF, יגואר פתטי ודיסק קשיח איטי מווות. בעצם, הצוות הזה עדין קיים בכלל אחרי כל הבלגן בקרייטק?

גם אני הייתי מת לראות את זה,אבל יש כנראה את לוקהארט אז לעולם לא נדע :)
לגבי קרייטק,לפי האתר שלהם הם התחילו לא מזמן עבודה על פרוייקט AAA חדש והם מגייסים עובדים אז לכל הפחות יש להם משהו בקנה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 אפריל 2020, 19:08

ראבק, לוקהארט לא תשפיע על הגרפיקה של משחקי דור הבא :)

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 30 אפריל 2020, 19:11

אתה יודע מה מצחיק קיאו? שבחיים לא נדע אם צדקת או לא,כאילו,אם לוקהארט קיים (ואם הייתי אדם מאמין,הייתי מתפלל כל יום שהוא לא :D ) אז אנחנו לא נדע מה הם היו יכולים לעשות אם הם היו מטרגטים רק את סדרה X ואם לוקהארט לא קיים/מבוטל,לא נדע אם הייתה יכולה להיות לו השפעה שלילית על הדור הבא..

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 אפריל 2020, 19:12

אם אתה חושב שקונסולה עם שליש כוח GPU תשפיע על האיכות של משחקי צד א' וג' (הרי גם חברות צד ג' יפתחו לה, לא?) אז אתה תדע כי משחקים של סוני יראו חצי דור מעל כל משחק אחר בדור הזה.

או זה, או שמפתחים פשוט יפתחו לפס5 ול-XSX (שזה נניח מה, 80% מהקהל של הדור הבא?) ואז יחתכו רזולוציה ואיכות של טקסטורות ל-XSS וזהו. בו נגיד שאם גרסה מסויימת תסבול, זאת כנראה תהיה גרסת ה-XSS ולא גרסת ה-XSX והפס5. הרי זה די ברור שהגרסה המובילה תהיה גרסת הפס5, בדיוק כמו בדור האחרון, כי היא הולכת להיות הקונסולה הכי פופולרית בהפרש.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 30 אפריל 2020, 19:17

אוקיי נקודה טובה,לרגע שכחתי מסוני משום מה..חצי נחמה אני מניח,אבל אני ממשיך בטענה שלי שאם יש דבר אחד שיכול לדפוק את MS בדור הבא כשזה מגיע לצד א' (ואולי אפילו לעורר אנטגוניזם מסויים כלפיהם מצד ג') זה לוקהארט וזה כל כך מתסכל אם זה יהיה המצב כי הכל היה במקום הנכון: השירותים,החומרה של סדרה X,בנייה והרחבה של סטודיואים של צד א',תאימות לאחור,רצון טוב של הקהילה שהם עבדו שנים להרוויח מחדש.. אוף.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 אפריל 2020, 19:24

אני חושב ש-MS מנסה להגיד שהחומרה למטה לא משנה, צריך לבנות הכל scale-able. לבנות את המשחק פעם אחת והוא רץ על ה-XSS, על ה-XSX, על ה-PC ועל XCLOUD. בסופו של יום מטרגטים את ה-12TF של ה-XSX ושאר הגרסאות הן פשוט נגזרת שלה. ראינו איך משחקי דור הבא מגיעים לסוויטצ' (בגרסתם הצולעת), אז למכשיר עם אותו API, בול אותו GPU (רק עם מספר TF שונה), אותו סוג זיכרון, אותו CPU ואותו SSD? ברור שזה יהיה באופן יחסי קל. גם צריך לזכור ש-MS עצבה את הXSS במיוחד לזה, לא מדובר במכשיר רנדומאלי שמקווים שיוכל להריץ משחקי דור הבא כמו הסוויטצ'.

בכל מקרה, אני חושב שצריך לזכור שקונסולה זה לא רק GPU, זה גם CPU, אכסון וזיכרון. אם כל החלקים הללו באיכות המתאימה באופן יחסי לרזולוציה שרוצים להשיג על ה-XSS, אז בסוף GPU ב-99.9% מהמקרים זה פשוט רזולוציה שונה. מקרה הכי גרוע יהיה בגרסת ה-XSS רזולוציה דינאמית והיא תפול לפעמים ל-1080P או 900P. מי שקונה XSS יבין, בעצם רוב הסיכויים שהוא לא יבחין בכלל בגלל שמדובר או בקונסולה נוספת לחדר של הילדים או קונסולה לבית שהוא לא הארד קור.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 30 אפריל 2020, 19:29

אם רק ה-GPU היה שונה מילא,אבל ה-CPU בטוח יהיה בתדר נמוך יותר,למפתחים יהיה פחות זיכרון זמין (נכון שזה אולי מתקזז עם רזולוציה אבל בשורה התחתונה הראם של ה-XSS יהיה הבייסליין שלהם במקום ה-XSX) ה-SSD אולי באמת יישאר זהה אם נפח שייחתך בחצי או משהו. דווקא מ-MS הייתי מצפה לגישה אחרת,בייחוד עם מה שקרה עם ה-360 ושם זה עוד היה יחסית שולי- לארקייד רק היה חסר ה-HDD וזה די דפק אותם לאורך כל הדור,רק לחשוב מה יקרה עם SOC חלש יותר ואילו תגובות אולי יגיעו ממפתחים.

דור הבא אידיאלי מבחינתי הוא כזה:
-שתי קונסולות- XSX ופס5,כשמן הסתם הפס5 הוא המכנה המשותף הנמוך ביותר אליו יכוונו מפתחים
- שסוני תתעשת ותלך על 512GB/S רוחב פס לפס5,באמת,אני לא האדם הכי טכני בעולם ואני עדיין לא מבין איך אפשר לקחת GPU שיותר חזק מה-RX5700XT,לצרף אליו CPU ו-I/O עם מה שנראה כמו איזה DSP סופר מתקדם רק לסאונד ולצפות לביצועים טובים עם רוחב פס זהה (!!) כשכבר בביקורות על ה-RX5700XT ראו שיש לו בעיית רוחב פס. הזוי.
-ביטול של XB GOLD מצד MS
-זו ירידה לפרטים קטנים,אבל בבקשה אל תיגעו בקאש L3 :) אגב,לגבי L1 ו-L2 אני רגוע כי הם זהים ליגואר,אבל חיתוך ב-L3 יהיה כואב ולא יאפשר לי לספקלץ רמות ביצועים מבנצ'מארקים של 3700X ;)
נערך לאחרונה על ידי Uncle Pey'j ב 30 אפריל 2020, 19:35, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 30 אפריל 2020, 19:32

Uncle Pey'j כתב:בשעה טובה,הנה זה סוף סוף

מגניב. בינתיים יובי אישרה שתהיה שם. האמת שמשחק הדור הבא שהכי בא לי לראות כבר זה פיפא. מת לראות אם יהיה סוף סוף שדרוג משמעותי כי אני חושב שלאורך כל הדור הזה הסדרה היתה ממש סטגנטית מבחינת גיימפליי (במבט כולל).

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 30 אפריל 2020, 19:40

בהמשך לסטרים של MS שבוע הבא,אושר שיהיה מדובר רק בתוכן צד ג' כשצד א' של MS יהיה בזמן אחר בהמשך הקיץ,כנראה במשבצת של E3.. זה די מבאס,נמאס לי כבר מהשתיקה שלהם לגבי היילו אינפיניט.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 אפריל 2020, 19:43

Uncle Pey'j כתב:אם רק ה-GPU היה שונה מילא,אבל ה-CPU בטוח יהיה בתדר נמוך יותר,למפתחים יהיה פחות זיכרון זמין (נכון שזה אולי מתקזז עם רזולוציה אבל בשורה התחתונה הראם של ה-XSS יהיה הבייסליין שלהם במקום ה-XSX) ה-SSD אולי באמת יישאר זהה אם נפח שייחתך בחצי או משהו. דווקא מ-MS הייתי מצפה לגישה אחרת,בייחוד עם מה שקרה עם ה-360 ושם זה עוד היה יחסית שולי- לארקייד רק היה חסר ה-HDD וזה די דפק אותם לאורך כל הדור,רק לחשוב מה יקרה עם SOC חלש יותר ואילו תגובות אולי יגיעו ממפתחים.

דור הבא אידיאלי מבחינתי הוא כזה:
-שתי קונסולות- XSX ופס5,כשמן הסתם הפס5 הוא המכנה המשותף הנמוך ביותר אליו יכוונו מפתחים
- שסוני תתעשת ותלך על 512GB/S רוחב פס לפס5,באמת,אני לא האדם הכי טכני בעולם ואני עדיין לא מבין איך אפשר לקחת GPU שיותר חזק מה-RX5700XT,לצרף אליו CPU ו-I/O עם מה שנראה כמו איזה DSP סופר מתקדם רק לסאונד ולצפות לביצועים טובים עם רוחב פס זהה (!!) כשכבר בביקורות על ה-RX5700XT ראו שיש לו בעיית רוחב פס. הזוי.
-ביטול של XB GOLD מצד MS
-זו ירידה לפרטים קטנים,אבל בבקשה אל תיגעו בקאש L3 :) אגב,לגבי L1 ו-L2 אני רגוע כי הם זהים ליגואר,אבל חיתוך ב-L3 יהיה כואב ולא יאפשר לי לספקלץ רמות ביצועים מבנצ'מארקים של 3700X ;)

אם הזיכרון פורפורציונאלי מבחינת הרזולוציה, אז למה שמשהו מבחינת הזיכרון יפגע בxsx?

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 30 אפריל 2020, 19:47

BiA כתב:
Uncle Pey'j כתב:בשעה טובה,הנה זה סוף סוף

מגניב. בינתיים יובי אישרה שתהיה שם. האמת שמשחק הדור הבא שהכי בא לי לראות כבר זה פיפא. מת לראות אם יהיה סוף סוף שדרוג משמעותי כי אני חושב שלאורך כל הדור הזה הסדרה היתה ממש סטגנטית מבחינת גיימפליי (במבט כולל).

מסכים לגמי. למעשה המשחק לא עבר קפיצה משמעותית בכלל מימי הפס3. כמובן שהכל מעט יפה וחלק יותר, אבל בחיי שעל פיפא 15 אמרתי שהוא יכל להיות בפס3 ומאז לא הייתה שום קפיצה משמעותית (פיפא 20 זה המשחק הראשון שלא שיחקתי מעבר לשעה פה או שם, ויש לי כ100 שעות בכל משחק בסדרה לבד בלי לדבר על משחקים עם חברים).
אבל אני חושב שכמו כל דור, פיפא 21 יהיה עדיין משחק פס4. בתקווה נראה קפיצה בפיפא 22.

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 30 אפריל 2020, 20:04

כן, נראה לי שבסביבות 2009 הייתה קפיצה אדירה גם גרפית וגם עם כל העניין של UT שהיה חדש ומרענן, אבל בערך בתחילת הדור או שנה-שנתיים אח"כ הגענו לפיק של מה שאפשר להוציא במתכונת הנוכחית ומאז זה כבר די אותו דבר (כמובן שמרגישים שינויים משנה לשנה אם משחקים כבד באונליין, אבל העקרונות זהים). לכן גם אני לראשונה השנה ויתרתי.

האמת שזה שכל הכדורגל העולמי בהקפאה די תרם לזה שלא הרגשתי צורך לשחק בכלל. אולי אני אוריד PES מהפאס בהזדמנות לנסות לראות מה המצב שם, אני זוכר שהורדתי לפני כמה חודשים והמצ'מייקינג המעפן לא מצא לי כלום איזה עשר דקות, וההגדרות שלי סבבה.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 31 אורחים