Klayman כתב: (שגם ככה יש לי מחשב בשבילם, אז גם ה PS והאקסבוקס הן מכונות בלעדיים מבחינתי)
Laskin כתב:זה שהם לא יעשו את זה - אני מסכים, אבל הם יכולים... סה"כ בלי השלטים החכמים שלהם ובלי מסך ובטריה - אין סיבה שלא יוכלו לעמוד במחיר של 150 דולר, וזה ישבור לגמרי את כל השוק, לא פחות... כן, אפילו בלי צד ג' חזק הם יכולים לעשות זאת במחיר כזה. זה גם לא חייב להיות במקום, הם יכולים עדיין להשאיר מקום למכשיר הנייד, למקרה שבעתיד תרצה בכל זאת לשחק ככה, אבל למה לא למכור גירסת בסיס ממש זולה? לא מובן לי. כאילו, זו נינטנדו אז אני כן "מבין", אבל זה לא עוזר לי להבין באמת
DrKeo כתב:אגב, יש לנו מספרים של r&d? כי העובדה שנינטנדו עשירה יותר מכל סוני, שלא נדבר מחטיבת המשחקים של סוני, זאת עובדה מדוחות פיננסים. אבל נושא הr&d לדעתי פתוח עד שנחפור מספרים.
Noneimportant כתב:DrKeo כתב:אגב, יש לנו מספרים של r&d? כי העובדה שנינטנדו עשירה יותר מכל סוני, שלא נדבר מחטיבת המשחקים של סוני, זאת עובדה מדוחות פיננסים. אבל נושא הr&d לדעתי פתוח עד שנחפור מספרים.
זה לא נכון בכלל.
אם אתה מדבר על שווי שוק ו/או מנייה, המנייה של סוני כרגע שווה 31.02 ושווי השוק שלהם הוא 39.19B לעומת נינטנדו עם מנייה של 25.85 ושווי שוק של 25.11B
בנוגע להכנסות, בדיווח של השנה הפיננסית שנגמרה ב-31 במרץ 2016, המכירות מ-PSN בלבד (השירות עצמו, לא חטיבת הפלייסטיישן) הסתכמו ב-529.1bn לעומת 504.4bn של נינטנדו.
ככל הנוגע ל-Total Cash, לסוני מחזיקה ב-12.38B (לפי הלינק למניות למעלה) וניטנדו ב-7.43B, אבל לסוני יש גם חובות בסך 9.32B לעומת נינטנדו בלי חובות.
ה-Operating Cash Flow של סוני הוא 6.87B לעומת 320.92M של נינטנדו.

Laskin כתב:אני חושב שלמרות שהם עקשנים יותר - אם מיקרוסופט סובבה את האסטרטגיה שלה מכל מני בחינות בגלל תגובות הגיימרים - גם נינטנדו עשויה עוד לעשות פה 180 מעלות...
אבל אם הייתי צריך להמר אז בטח לא הייתי מהמר על האופציה הזאת :/ וזה מה שמעצבן אותי...

swiss-the-engine כתב:Klayman כתב: (שגם ככה יש לי מחשב בשבילם, אז גם ה PS והאקסבוקס הן מכונות בלעדיים מבחינתי)
נו אז זה לא אומר שעדיף קונסולה של נינטנדו ומחשב? הרי הבלעדיים של XB או PS מאוד קרובים למה שיש במחשב.
Noneimportant כתב:DrKeo כתב:אגב, יש לנו מספרים של r&d? כי העובדה שנינטנדו עשירה יותר מכל סוני, שלא נדבר מחטיבת המשחקים של סוני, זאת עובדה מדוחות פיננסים. אבל נושא הr&d לדעתי פתוח עד שנחפור מספרים.
זה לא נכון בכלל.
אם אתה מדבר על שווי שוק ו/או מנייה, המנייה של סוני כרגע שווה 31.02 ושווי השוק שלהם הוא 39.19B לעומת נינטנדו עם מנייה של 25.85 ושווי שוק של 25.11B
בנוגע להכנסות, בדיווח של השנה הפיננסית שנגמרה ב-31 במרץ 2016, המכירות מ-PSN בלבד (השירות עצמו, לא חטיבת הפלייסטיישן) הסתכמו ב-529.1bn לעומת 504.4bn של נינטנדו.
ככל הנוגע ל-Total Cash, לסוני מחזיקה ב-12.38B (לפי הלינק למניות למעלה) וניטנדו ב-7.43B, אבל לסוני יש גם חובות בסך 9.32B לעומת נינטנדו בלי חובות.
swiss-the-engine כתב:Noneimportant כתב:DrKeo כתב:אגב, יש לנו מספרים של r&d? כי העובדה שנינטנדו עשירה יותר מכל סוני, שלא נדבר מחטיבת המשחקים של סוני, זאת עובדה מדוחות פיננסים. אבל נושא הr&d לדעתי פתוח עד שנחפור מספרים.
זה לא נכון בכלל.
אני מאוד מאוד בטוח שבערך כל מה שנרשם פה לא קשור בכלל לנקודה ש"נינטנדו חברה יותר עשירה מסוני". בכלל לא קשור. בכלל. טוב אולי טיפ טיפה.
DrKeo כתב:Laskin כתב:אני חושב שלמרות שהם עקשנים יותר - אם מיקרוסופט סובבה את האסטרטגיה שלה מכל מני בחינות בגלל תגובות הגיימרים - גם נינטנדו עשויה עוד לעשות פה 180 מעלות...
אבל אם הייתי צריך להמר אז בטח לא הייתי מהמר על האופציה הזאת :/ וזה מה שמעצבן אותי...
אתה תראה מנינטנדו אך ורק הורדת מחיר כתגובה לגיימרים אם הסוויטצ' לא תמכור טוב. בשלב מאוחר יותר תראה אותה עוברת לטגרה מבוססת וולטה או פסקל עוד שנה או שנתיים מה שיתן לה בטח בוסט קטנטן בביצועים ובוסט ענקי בסוללה, אולי אפילו מסך גדול יותר עם סוויטצ' XL או שהיא תהיה קלה יותר ודקה יותר. זאת נינטנדו, אלה הדברים שהיא עושה. אתה לא הולך לראות פה 180 מעלות כי אין להם לאיפה לעשות 180 מעלות, הקנוסולה יצאה והיא מה שהיא.
אגב, אלה הקלטות:
erezronen כתב:אני מופתע כל פעם מחדש שאנשים עדיין משום מה חושבים שנינטנדו תחליט "להתעורר" יום אחד ולהוציא קונסולה שתהיה מתחרה ישירה לפלייסטיישן ולאקסבוקס. מפלס הציפיות בפורום הזה לפני חודשיים-שלושה (קונסולה שבמצב נייד תהיה חזקה קצת יותר מה-Xbox One ובתוך הדוק תהיה חזקה יותר מה-PS4pro וכו') היה מנותק מהמציאות. מנותק מכל מה שנינטנדו עשתה בעשור האחרון.

DrKeo כתב:swiss-the-engine כתב:Noneimportant כתב:DrKeo כתב:אגב, יש לנו מספרים של r&d? כי העובדה שנינטנדו עשירה יותר מכל סוני, שלא נדבר מחטיבת המשחקים של סוני, זאת עובדה מדוחות פיננסים. אבל נושא הr&d לדעתי פתוח עד שנחפור מספרים.
זה לא נכון בכלל.
אני מאוד מאוד בטוח שבערך כל מה שנרשם פה לא קשור בכלל לנקודה ש"נינטנדו חברה יותר עשירה מסוני". בכלל לא קשור. בכלל. טוב אולי טיפ טיפה.
זה עניין של חתך זמן ועכשיו נפלת על חתך זמן מאוד ספציפי שבו סוני מעל נינטנדו. אם היית מסתכל לפני חצי שנה המצב היה הפוך.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 29 אורחים