במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Stick
Sage

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי Stick » 11 ספטמבר 2016, 17:19

בקיצור, אבודים?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 ספטמבר 2016, 17:28

Stick כתב:בקיצור, אבודים?

אבודים ירדה ברמה בעונה 4-5 ודרדרה לתחת בעונה 6 כך נראה לי שפה המצב יותר טוב. אבל זה מצחיק כי הבנתי מהרבה אנשים שיש ווייב אבודים במשחק הזה.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 11 ספטמבר 2016, 17:52

כן, די מזכיר את אבודים האמת.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 11 ספטמבר 2016, 17:59

DrKeo כתב:
Stick כתב:בקיצור, אבודים?

אבודים ירדה ברמה בעונה 4-5 ודרדרה לתחת בעונה 6 כך נראה לי שפה המצב יותר טוב. אבל זה מצחיק כי הבנתי מהרבה אנשים שיש ווייב אבודים במשחק הזה.

לאבודים היו שתי עונות ראשונות טובות שבזמן אמת נהנתי לראות, ו4 עונות בינוניות עד גרועות.
ובכל זאת היום אני לא אמליץ לאף אחד לראות אותה, גם לא רק את עונות 1-2 הכן טובות שנהנתי מהן.
כי בדיוק כמו שאינטר הסביר על המשחק (אותו לא שיחקתי) הן היו טובות בגלל התפתחויות עלילתיות וסקרנות שנבנתה נהדר, אבל ההתרה הייתה מאכזבת ביותר והרסה את כל מה שנבנה.
עונה 6 (או בכלל כל עונה אחרי השנייה) לא הייתה רק עונה רעה בפני עצמה, היא גם השפיעה ישירות על איכות העונות הראשונות ובסופו של דבר פגעה בכל הסדרה וברמתה.
לכן אני לא מגדיר היום את אבודים כסדרה עם עונות טובות ועונות רעות (כמו שאולי חשבתי לפרקים בזמן הצפייה) אלא כסדרה רעה עם שתי עונות מעניינות.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 11 ספטמבר 2016, 18:01

אבודים הידרדרה כבר בעונה 3! בסופה נטשתי את הסדרה ולא הבטתי לאחור. אם זה המצב, אני שמח שלא קניתי אותו עדיין.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 11 ספטמבר 2016, 18:12

לדעתי עונה 3 הייתה הכי חלשה בכל הסדרה, אבל לא רציתי להכנס לזה :) .

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 ספטמבר 2016, 18:29

אם נתיחס ספציפית לעונה 3 אז היא מחולקת לחצי ראשון מזעזע ברמות אחרות וחצי שני שכלל כמה מהקטעים הכי טובים בסדרה. בכל מקרה עונה 4 הייתה מוזרה, עונה 5 הייתה טפשית אבל הסיום שלה השאיר סקרנות די גדולה ועונה 6 התחילה בקונספט פשוט גאוני שאם היו משחקים עליו כמו שצריך הסדרה הייתה נגמרת נהדר ובמקום זה קבלנו דגנרציה טוטאלית וקונספט כל כך מפגר שהקאתי קצת בפה. עונה 2 של אבודים עדין אחת העונות הכי טובות אי פעם בטלבזיה לדעתי, כל המסתורין סביב התחנות ודארמה היה משהו שלא הרגשתי מעולם בסדרה. הם פשוט הצליחו להרוס את זה לגמרי בהמשך העונות, ביחוד במסע בזמן של עונה 5.

תמיד כשאני חושב על מסתורין מרתק שנפתר בצורה נהדרת אני חושב על ביושוק אינפנט. המשחק מלא מסתורין ושאלות הזויות בחצי הראשון שלו ובמהלך החצי השני כל שאלה ושאלה נענת בצורה יפה והגיונית ומה שמרגישים שלא צריך לחשוף עליו יותר מדי נשאר מסתורי בטוב טעם, פשוט נהדר. אחת הסיבות שאני כל כך אוהב את אינפנט. הקטע הזה שאתה ממש בתחילת המשחק ופתאום קולט שרביעית אקפלה שרה את "god only knows" שזה שיר משנות ה-60 והמשחק מתרחש בשנות ה-20. החוט הזה ממשיך דרך כל המשחק עם שירים של REM או Tainted Love עד שהוא נפתר יחסית לקראת סופו (בליווי girls just want to have fun) בצורה הגיונית ומספקת, פשוט נהדר.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 11 ספטמבר 2016, 18:58

האמת שאני ממש מסכים איתך, פשוט החצי הראשון של העונה השלישית ממש אבל ממש גרם לי לסבול (ראיתי אותי ישירות אחרי העונה השנייה ולא בזמן אמת, ככה שהאכזבה הייתה כפולה).
חוץ מזה אני מסכים לגמרי עם כל מה שאמרת, אבל זאת הנקודה - עונה 2 לצורך העניין היא מצוינת, ולא רק שהיא מצוינת כסדרת טלוויזיה, היא גם מעניינת בטירוף מבחינת השאלות שלה וגם מיוחדת בתוך כל הנוף הטלוויזיוני (כמו שאמרת, אין עוד דבר כזה).
הבעיה היחידה של העונה הזו היא שאין לה פתרון. וזה סבבה לגמרי ומובן, זו עונה שנייה מתוך סדרה של שש ולכן בזמן אמת זה לא גורע ממנה, אבל כשנגמרת הסדרה והפתרון לא מתקרב בכלל לגובה שהם הרימו.. זה בצורה ישירה פוגע גם בעונה הזאת.
לא צריך להיות גאון כדי להבין שהם פשוט קפצו הרבה, הרבה מעל מה שהם יכלו להתמודד איתו בסדרה הזאת, ולכן למרות שהיא לפרקים אפילו מצוינת (בזמן אמת), בדיעבד מבינים שגם הרגעים האלו הם די ריקים מתוכן וחסרי משמעות.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 11 ספטמבר 2016, 19:18

ואם אפשר להתייחס לשנייה להשוואה עם ביושוק אינפינט, אני ממש לא חושב שביושוק עשה איזה משהו יוצא דופן מבחינה סיפורית (כסיפור בכלל, כעלילת משחק מחשב ברור שהוא יוצא דופן ופחות או יותר המשחק עם העלילה הכי טובה אבר), יש המון סיפורים מורכבים יותר או פחות ממנו שמשתמשים באותן השיטות לזריעת מסתורין ולסגירת מעגל בסיומם.
אבל זה נעשה קודם כל כי אלו סיפורים שלמים עם סוף מובהק שיושב שם מתחילת הסיפור ורק מחכה שתגיע אליו, הבעיה הכי עמוקה של אבודים היא שפשוט לא היה לו סוף, בגדול הכותבים ישבו איתנו וחיכו לראות איך זה נגמר כמו כולם..
ובכל זאת, הם ידעו טוב מאוד שמסתורין מעורר עניין ולכן הכניסו את כל אותם הרמזים כדי להתכתב איתם בסוף, רק ש.. בסוף חלק מהדברים לצערם לא הסכימו להתכתב עם הסוף שהם מצאו.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 ספטמבר 2016, 23:05

היום היה היום הראשון זה הרבה זמן שלא שיחקתי Overwatch. הסיבה היא ששיחקתי 5 שעות בRise of the Tomb Raider.

הוא ממש מצוין. כל המכאניקות המלוטשות עד אינסוף של המשחק הקודם, עם סביבה גדולה ומעניינת יותר לחקור, יותר קברים מעניים ועם עלייה של כמה רמות באיכות הset pieces. כרגע ברחתי ממסוק בגולאג וזו היתה סצינה נהדרת למדי. אני מצפה לראות מה עוד מצפה לי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 ספטמבר 2016, 00:11

Stick כתב:ואם אפשר להתייחס לשנייה להשוואה עם ביושוק אינפינט, אני ממש לא חושב שביושוק עשה איזה משהו יוצא דופן מבחינה סיפורית (כסיפור בכלל, כעלילת משחק מחשב ברור שהוא יוצא דופן ופחות או יותר המשחק עם העלילה הכי טובה אבר), יש המון סיפורים מורכבים יותר או פחות ממנו שמשתמשים באותן השיטות לזריעת מסתורין ולסגירת מעגל בסיומם.
אבל זה נעשה קודם כל כי אלו סיפורים שלמים עם סוף מובהק שיושב שם מתחילת הסיפור ורק מחכה שתגיע אליו, הבעיה הכי עמוקה של אבודים היא שפשוט לא היה לו סוף, בגדול הכותבים ישבו איתנו וחיכו לראות איך זה נגמר כמו כולם..
ובכל זאת, הם ידעו טוב מאוד שמסתורין מעורר עניין ולכן הכניסו את כל אותם הרמזים כדי להתכתב איתם בסוף, רק ש.. בסוף חלק מהדברים לצערם לא הסכימו להתכתב עם הסוף שהם מצאו.

אתה מכיר עוד יצירות מסתורין שכל חידה בהן מרגישה מרתקת והפיתרון הגיוני וזורם כמו בביושוק אינפנט? אני לא שואל בקטע רע, פשוט אם אתה מכיר אני ממש אשמח לצרוך עוד תוכן כזה. ואני מסכים לגמרי, כשאתה בתוך עונה 2 של אבודים אתה מרגיש שאתה רואה את הדבר הכי טוב אי פעם וכשאתה נמצא 3+ עונות מאוחר יותר ולא ענו על כלום, אתה מבין שאין להם באמת תשובות מספקות. כשאבודים רצה הייתי שומע את הפודקאסט של דימון לינדלוף וקרלטון קיוז שהיה מצחיק, מרתק, אנטלגנטי והם התיחסו שם לכל שבריר של מידע בפרק ונראה שהם ממש יודעים מה הם עושים ולאיפה הם הולכים. אבל ככל שהסדרה התקדמה, המסתורין נעשה לעוס ונראה שהם אבדו כיוון, ביחוד בעונה 6.

יש בעונה ראשונה לחישות ביער, אתם מתמקדים בהן המון בשתי עונות הראשונות; אז פשוט נוטשים אותן לגמרי עד עונה 6 (מה שכמובן הוציא כל עניין במסתורין הזה, כלומר 3+ עונות אפילו לא התיחסו אליהן שזה כמעט 4 שנים למי שראה את הסדרה בזמן אמיתי) ובעונה 6 פותרים אותן בתשובה טפשית שנדחפה לתוך העלילה בצורה הכי רנדומאלית ולא קשורה בשום צורה לקו עלילה. כל זה ועוד הם מגלים את התשובה כשהארלי רץ ביער עם חברים, עוצר לשניה ואומר משהו בסגנון של "רגע חבר'ה, אני חושב שאני יודע מה הן הלחישות" (כשכמובן אין שום הקשר עלילתי או סיבה לזה) וזהו פחות או יותר. אין שום סיבה, אין שום payoff, סתם סימון V על "ענינו למעריצים" וממשיכים הלאה. כלומר מסתורין שיכל לקבל תשובה בקלות בעונה 2 או 3 כשלקהל עוד אכפת בקו עלילה שנהנה ממנו, נדחף לעונה 6 בצורה לא קשורה כשלאף אחד לא אכפת מזה כל כך. כאילו הם רצו למשוך אותו עוד ועוד, פחדו לענות, ובסוף פספסו את הרכבת. זה הרגיש לי קצת כמו כשאני שומר שיקויים חזקים בRPG לקטע קשה או לבוס גדול ובסוף אני מסיים את המשחק כשהמלאי שלי מפוצץ בשיקויים חזקים.

אבל עם כל מה שעצבן אותי בעונות המאוחרות של אבודים, שום דבר לא עצבן אותי מהפיתרון ל-flash sideways. הם עשו setup פשוט גאוני לשני עולמות מקבילים שהולכים להתנגש אחד עם השני, דבר שיכל להסביר חצי מהמסתורין שנפרש לאורך עונה 1-5, ואז פשוט השמידו הכל עם פיתרון מטומטם ברמות אחרות. שלא נדבר על זה שבפודקאסט הם דברו אלף פעם על איך הם לא הולכים לעשות קונספט של פרגטורי או לימבו. ממש מדכא, הייתי סולח להם על הכל אם הם היו עושים סיפור שני יקומים מקבילים שקורסים אחד לתוך השני והאי הוא איכשהו המרכז.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 14 ספטמבר 2016, 13:41

שיחקתי בדמו של הורייזן שלוש. די וואו. נראה לי אני יחשוב עליו שהוא משחק של 9 ומשהו. גם דמו ארוך ויש אפשרות אפילו סתם לעשות free roam באונליין אחרי שעושים את כל המירוצים שיש בדמו.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 ספטמבר 2016, 13:49

כן, שמעתי על הדמו אתמול ובאתי להוריד, אבל הוא רק באקס בוקס בינתיים :(
נראה משחק מצויין... אחכה קצת עם הקנייה שלו, כדי לראות שגירסת הPC רצה כמו שצריך ותומכת בSLI

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 14 ספטמבר 2016, 17:56

Laskin כתב:כן, שמעתי על הדמו אתמול ובאתי להוריד, אבל הוא רק באקס בוקס בינתיים :(
נראה משחק מצויין... אחכה קצת עם הקנייה שלו, כדי לראות שגירסת הPC רצה כמו שצריך ותומכת בSLI

הדמו שלו ייצא לPC רק אחרי יציאת המשחק.
אתה יכול לנסות לראות איך פורזה 6 החינמי עובד לך. הטכנולוגיה מאחורי שני המשחקים מאוד דומה, בסופו של דבר.

ראיתי גיימפליי בסיקור טכני של DF ואני לא זוכר משחק מירוצים שנראה לי כל כך טוב. עדין... כל הזמן חשבתי שאני רוצה ברנאאוט שנראה כל כך טוב.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 15 ספטמבר 2016, 16:10

פורצה 3 והאוסף של ביושוק יורדים לי ברגעים אלה לאקסבוקס. יש גם את Recore. ואת דאוס אקס שעדיין לא סיימתי. ועדיין, רוב שעות המשחק שלי מוקדשות לסימולטור-החלפת-חיתולים-2017. אוף.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 15 ספטמבר 2016, 17:40

עסק מסריח, אין ספק...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 19 ספטמבר 2016, 23:18

סיימתי את אנצ'רטרד 4... איזו הפקה מרשימה של משחק לא קצר בכלל.
מבאס לחזור לשחק עכשיו משחקים פחות טובים...

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 24 ספטמבר 2016, 00:57

אני אחרי כמה משחקים ראשונים באונליין של פיפא 17, והוא ממש אחלה של משחק. אני בהחלט צריך להתרגל אליו, אבל זה ככה כל שנה.

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 24 ספטמבר 2016, 18:00

סיימתי סוף סוף את ארקהיים נייט, סיפור טוב, נותן אחלה סגירה לסדרת המשחקים.
היו יותר מדי אינטראקציות עם הטנק במשחק שהיו מיותרות והתחילו להציק בשלב מסויים, מלבד זה אין לי טענות למשחק.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 ספטמבר 2016, 01:11

סיימתי כרגע את אינסייד. נראה לי שאני צריך לקחת שבוע חופש.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 26 ספטמבר 2016, 04:29

סיימתי את דאוס אקס. אני יודע שהוא לא מקבל אהבה כמו המשחק הקודם אבל אני חושב שסה"כ הוא לא פחות טוב או לפחות המשך ראוי. רוב התלונות הן על הסיפור שהוא יותר מצומצם ואולי פחות "חשוב". אני מסכים עם זה וכן מעדיף את הסיפור של המשחק הקודם שיותר תפס אותי, אבל גם כי אני מרגיש ש"הגודל" של הסיפור השפיע על הגיימפלי מבחינת שלבים או משימות חיצוניות גדולות שאהבתי במשחק הקודם והיו פחות מאלה במשחק הזה. מצד שני הגיימפלי ב hub יותר מוצלח בנוכחי, וגם הסייד קווסטים טובים יותר.

מעבר לזה העיר הראשית מעוצבת נהדר - האווירה ברחובות, השילוב של ארכיטקטורה ישנה בעולם עתידני יותר, וגם בפרטים הקטנים - אין הרבה קופי פייסט, כל חדר מעוצב במחשבה ולפרטי פרטים וזה לגמרי סבבה במשחק שמעודד אותך למצוא כל סוד ולחפור בכל מקום, לפרוץ לכל בית ולקרוא המון אימיילים :)
מבחינת גיימפלי זה דאוס אקס, אין כאן שום דבר חדש, יש לך המון אופציות באיך אתה ניגש או פותר כל משימה. יש איזה שידרוג אחד או שניים נחמדים שהוספתי לארסנל שלי אבל בגדול כמעט לא נגעתי בשידרוגים החדשים שהם די OP.

אבל מה שהשאיר לי טעם של עוד זה משהו שאנשים באינטרנט גילו וראיתי רק אחרי שסיימתי את המשחק. משהו די צדדי שרוב האנשים יפספסו, משהו שאתה יכול להתווכח על מה הוא בכלל אומר אבל אחרי שאתה רואה את זה ומחבר כל מיני רמזים ופרטים קטנים מהמשחק שהיו לך בראש לדעתי לפחות זה לחלוטין ברור והגיוני מה זה, ואני עכשיו לגמרי מסוקרן לראות לאן הם יקחו את זה במשחק הבא - שאגב כנראה לא נצטרך לחכות לו עוד 5 שנים ויגיע מוקדם מהצפוי כי הם מן הסתם לא צריכים לעבוד עוד פעם מחדש על המנוע וכי אנחנו כבר יודעים מג'ים סטרלינג שהם או צוות נפרד שלהם התחילו לעבוד על ההמשך של המשחק הנוכחי עוד מאמצע 2015.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 30 ספטמבר 2016, 13:08

סיימתי את דום. היה קצת קל מדי (על ultraviolence) אבל ממש כיף. הנשקים לא הרגישו מאוזנים במיוחד (super shotgun all the way) אבל עדיין גאנפליי מצוין שמרגיש ממש טוב. גם עיצוב השלבים היה לא יותר מטוב+, והעלילה לא מעניינת במיוחד.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 03 אוקטובר 2016, 14:58

אני מאוד נהנה מRise Of The Tomb Raider. הקברים האופציונליים מצויינים, ובכלל השילוב של המשחקיות בין אקשן לחקירה סבבה לגמרי. מה שכן, הוא לגמרי משחק על OCD בקטע של לאסוף כמה שיותר, אז צריך להזהר מזה :P.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 04 אוקטובר 2016, 15:06

Klayman כתב:אני מאוד נהנה מRise Of The Tomb Raider. הקברים האופציונליים מצויינים, ובכלל השילוב של המשחקיות בין אקשן לחקירה סבבה לגמרי. מה שכן, הוא לגמרי משחק על OCD בקטע של לאסוף כמה שיותר, אז צריך להזהר מזה :P.

האמת שבדיוק סיימתי אותו. משחק מהנה, אבל אני לא מבין איך יש אנשים שטוענים שהוא טוב מאנצ'רטד (או ברמה שלו). מלבד החידות, אנצ'רטד משמעותית טוב יותר בהכל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 אוקטובר 2016, 19:34

הרפרנס האחרון שלי הוא tr 2013 ואנצ׳רטד 3 אבל לפחות בהם המצב הפוך, tr טוב בכל דבר חוץ מהעלילה והסט פיס.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 39 אורחים