DrKeo כתב:אבל אני חושב שבכלליות יש לפס6 בעיית שיווק קשה כי אם כבר הכל 4k/60 על הפס5 וגם יש לה ssd עם זמני טעינה מהירים, וכמובן שיש להן בדיוק אותם משחקים בגלל קרוסג׳ן אינסופי אז מה הנקודות שיווק של הפס6? אני לא רואה אחת מעבר ל״זה הפרו החדש״.
InterAl כתב:בסדר, אפשר לעשות אולי איזושהי פרודיה תאגידית, לא צריך לבנות את פאקינג דיסני וורלד בשביל זה. הקטע הפוליטי לא ממש קשור לפארק עצמו.
הבעיה בפארק שעשועים היא שזה קצת אינפנטילי ולא קשור. יכול להיות נחמד כמשהו נקודתי, אבל בשביל להציג את דיסני וורלד כמו שצריך יצטרכו הרבה מעבר.
glass man כתב:DrKeo כתב:אבל אני חושב שבכלליות יש לפס6 בעיית שיווק קשה כי אם כבר הכל 4k/60 על הפס5 וגם יש לה ssd עם זמני טעינה מהירים, וכמובן שיש להן בדיוק אותם משחקים בגלל קרוסג׳ן אינסופי אז מה הנקודות שיווק של הפס6? אני לא רואה אחת מעבר ל״זה הפרו החדש״.
אני מסכים איתך לחלוטין. זו בדיוק הסיבה שאני גם חושב כמוך שהPS6 תהיה הקונסולה הכי פחות נמכרת של סוני מאז הPS3.
בדיוק שמענו גם שאנוידיה חוזרת לייצר את הRTX 3060, כרטיס שהוא לא טוב בהרבה ממה שיש בSeries X כלומר, נוידיה חייבת להיות בטוחה מאוד שהבנצמרק הגרפי הולך להישאר סביב הPS5/X הרבה מאוד שנים אם היא מרגישה בנוח למכור לאנשים כרטיס מסך מ2021 ב2026.
אני לא יודע אם ספיידרמן 3 שאמור לצאת ב2028 יהיה בלעדי לPS6 או קרוס ג'ן, אבל יש מצב גדול לדעתי שסוני אולי תחליט לנעול אותו לPS6 כדי לדרבן אנשים לשדרג לדור הבא.
אלה צעדים שלא יגרמו לPS6 להתקרב למה שהפס4 והפס5 מכרו.אינסומאנייק פשוט לא מנסים לדחוף גרפיקה עם ספיידרמן, לא רואה אנשים נוטשים את הPS5 רק בשבילו.
DrKeo כתב:הם חברה ציבורית, יש מצב שיש לתאריך שחרור קשר להכנסות של השנה הפיננסית. בכל מקרה, אם הם חושבים שהוויצ'ר 4 יצא בנניח Q2 2027, זה לא כזה תלוש להוציא את ההרחבה ב-Q3 2026.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 11 אורחים