bling כתב:ה RE שחודשו על הגיימקיוב הם בין המשחקים ששומרו הכי טוב, כאילו כן הם עברו קצת שיפוץ אבל הם באמת די נצחיים במראה שלהם, הרימייק היה ממש נראה טוב ביחס לזה שמדובר במשחק בן יותר מ 12 שנה.
Laskin כתב:גירס חדש כבר 86% הוכרז... it is known
bozeman כתב:רק תיקון - ME4 כבר הוכרז ושנה שעברה קרינו טריילר "קונספט" - השנה אני מקווה לקבל תאריך ולפחות טריילר מנוע.
swiss-the-engine כתב:bozeman כתב:רק תיקון - ME4 כבר הוכרז ושנה שעברה קרינו טריילר "קונספט" - השנה אני מקווה לקבל תאריך ולפחות טריילר מנוע.
תאכלס לדעתי כבר אין שום ערך לטריילרים מתוך מנוע. מנועים כיום יכולים כמעט לבלבל אותך ולחשוב שזה CGI.
bozeman כתב:swiss-the-engine כתב:bozeman כתב:רק תיקון - ME4 כבר הוכרז ושנה שעברה קרינו טריילר "קונספט" - השנה אני מקווה לקבל תאריך ולפחות טריילר מנוע.
תאכלס לדעתי כבר אין שום ערך לטריילרים מתוך מנוע. מנועים כיום יכולים כמעט לבלבל אותך ולחשוב שזה CGI.
ועדיין זה קצת יותר מראה על בשלות של משחק לעומת CGI.
bozeman כתב:זה מראה כי CGI נעשה על ידי חברה חיצונית, לא קשור בשיט לכל דבר במשחק. טריילר מנוע בד"כ לפחות כבר מקושר למשחק לאססטס שלו, לסגנון לתנוע וזה גם די מדבר שהמשחק יחסית מפותח כבר כי יש לו את הדברים האלו. אז הוא מאוד מבויים, וערוך, ועם בולשוטס מטורף, אבל עדיין יותר קשור למשחק.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 31 אורחים