A lot of people are taking the cancellation of PSX as a sign that the PS5 is coming next year, but it seems like the exact opposite to me. Not really seeing much of a case for 2019. Sony will probably get through its currently announced lineup by mid-2020 or so, and then it'll be time for a new console.
DrKeo כתב:אני כבר רואה את זה, E3 2019 -מיקרוסופט חושפת את היילו אינפנט, מראה גיימפליי של גירס 5, מראה פייבל של PLAYGROUND, פורצה 8 ומכריזה שהיא קנתה עוד שלושה סטודיואים. אז תתחיל התצוגה של סוני, הם יראו קליפ של COD ואז יגידו "טוב חבר'ה, היה נהדר, נתראה ב-E3 2020!". בקיצור, נחיה ונראה
חזור
bling כתב:טוב אז חילצת הכרזה איכשהו, אם תקבל עוד הכרזה סטייל ניהו 2 בשנה הבאה זה ירצה אותך ויהפוך את המסיבה שלהם לראוייה פתאום? תמיד יכול להגיע איזה משחק A או AA צד ב׳ במיוחד מיפן, אבל נראה לי שאנחנו מדברים פה על הכרזות יותר גדולות ובשנה שעברה לא קיבלנו באמת בלעדי גדול וחזק מסוני מה שאומר שגם בשנה הבאה לא בטוח שנקבל בלעדי גדול וחזק מסוני כמו המשחק הבא של גרילה שאתה מצפה לו.
Laskin כתב:- הם יכולים להראות לראשונה את DS בצורה שנבין משהו (:
- הם בטוח לדעתי יביאו טריילר של משחק של גרילה, שאני מקווה שיהיה משחק פילר סינמטי במיוחד, שיקשר בין הורייזון 1 ל-2
- הם יכולים לעשות הסכם בלעדיות זמני או אפילו להפתיע ולקנות את הסטודיו של היוצר של ICO, ולהציג את המשחק הבא שלו שכבר בטח בשלבים מתקדמים...
- או אותו דבר על המשחק הבא של קן לוין? סתם בא לי כבר לראות את שניהם אז אני מכניס אותם להשערות פה (;
- אולי רימייק לג׳ק ודקסטר? מתישהו זה חייב לקרות
- יראו בטוח את הרימייק של MedEvil או איך שלא כותבים את זה... אבל לא יודע אם זה נחשב, הוא כבר הוכרז.
- חשיפה מחדש של Wild? לא כולנו שכחנו ממנו, סוני!
- כמובן, The Agent שרוקסטאר עובדים עליו בסודיות כבר למעלה מעשור, במרתפים חשוכים במדינה שלא נזכיר את שמה, של חברת הבת שנבנתה במיוחד עבורו - רוקסטאר צפון (קוריאה).
It’s happening!!!
omerkot כתב:בהנחה שהPS5 תהיה דומה מבחינה ארכיטקטונית לPS4 הרי שהם יכולים להכריז על כמה משחקים מתקופת המעבר בתור משחקי PS4.
אחרי ההכרזה על הPS5 הם יספרו איך שהמשחקים האלה באים גם לPS5 ובהשקה לשחרר גירסאות מוגבלות שלהם לPS4 במקביל לגרסאות האמיתיות שלהם לPS5.
Uncle Pey'j כתב:אני לא חושב שזה בר השוואה בכלל- האימולטור של ה-One מריץ משחקי אקס בוקס 360 (עם קצת אינפוט לאג מלמעלה אגב) על מכונה וירטואלית ואני רוצה לראות הקונסולה הבאה של MS עושה אימולציה למשחקי XBO,נשמע כמו דבר איום ונורא,וכל השיפורים שאתה מדבר עליהם הם Per game ואני לא חושב ש-MS יצללו חזרה למשחקים מהדור הקודם ויתחילו את אותו התהליך,בייחוד כשחלק לא קטן מהם גם ככה כבר קיבלו פאטץ' בעקבות ה-XBX. אני לא חושב שנראה משהו שאפילו קרוב לזה בדור הבא,יותר מדי עבודה ומעט מדי תמורה.
האפשרות הכי ריאלית היא הרצה של משחקי דור נוכחי בגרסאת ה-XBX/Pro שלהם,כאשר משחקים עם רזולוציה דינאמית ופריימרייט פתוח פשוט יוכלו לדחוף את עצמם לקצה בזכות ה-Overhead של החומרה החדשה.
Sony has registered a new patent that seems to be suggesting support of backward compatibility for the PS5. Read on see why the patent could suggest we could be getting the ability to play our PS4, PS3, PS2 and PS1 games on the Playstation 5.
The patent was filed privately before, probably as a placeholder, but updated on October 2nd, 2018.
The patent titled “Remastering by emulation” is registered to Sony Interactive Entertainment America LLC, the parent company of the Playstation brand.
As summary of the patent is as follows:
Each asset such as a texture called for by legacy software such as a legacy computer game software has a unique identifier associated with it. The unique identifier can be rendered by imposing a hash on the asset, and then the asset stored with its identifier in a data structure. An artist remasters the textures for presentation on a higher resolution display than envisioned in the original software, and stores them back in the data structure with their identifiers. The original software is then played on the higher resolution display, with asset (such as texture) calls being intercepted, identified, and the data structure entered to retrieve the remastered asset having a matching identifier. The remastered asset is then inserted on the fly into the game presentation.
Sounds awfully like Backward Compatibility doesn’t it? It also seems to suggest that Sony will be foregoing the “Remaster” route that they went will the PS5. The Xbox One is held in high regard due to its massive support of Xbox and Xbox 360 games, with Sony going the same route with the PS5, it’ll only be beneficial for us gamers.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 20 אורחים