נושא הדור הבא

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: נושא הדור הבא

הודעהעל ידי bling » 27 ספטמבר 2018, 23:47

כל מילה בסלע קיאו.

אין פשוט איייין מצב ל 2019 מצד סוני, אם זה קורה זה יהיה המאורע הכי הזוי שהולך נגד כל היגיון וסימן אפשרי שקרה בתעשייה הזו.

בעידן של היום לשמור ככה על מידע בכזו רמה שאין שום שמועה קונקרטית על כלום לגבי מכשיר שהולך להחשף בתחילת שנה הבאה? מי שמע על דבר כזה?

מילא הפתעה של הרגע האחרון שאפילו חלק מהסטודיואים לא היו מעודכנים לגביה כמו ה GDDR5, אבל חשיפה שלמה שמתקרבת ואין מידע שרץ בחוץ?

בולשיט.

מה זה פה 1995 עם הסאטורן ב E3 שסגה זרקה מגהטון על הבמה שהוא יוצא עכשיו בלי שידעו מאיפה זה בא?

אין דבר כזה בעידן האינטרנט. מה שכן יש זה המון מיסאינפורמציה ו״מחנות״ ודיבייטים על כלום. עד שאין סימנים מוחשיים רציניים שמגיע דור חדש שזה אומר הדלפות משמעותיות שמגיעות לאתרים גדולים ולא כל מני משפטים סתמיים של אינסיידרים שאומרים ״יש מצב ל 2019 ויש מצב גם ל 2020, זה יכול להשתנות״ אז מבחינתי ההשקה היא במינימום 2020.

והאינסיידר הזה באמת לא מוסיף הרבה, ברור שיש משחקים בפיתוח לדור הבא וברור שסוני יכולה תיאורתית גם להחליט להוציא קונסולה חדשה בתחילת 2019 אפילו כמו שסגה החליטה לשחרר קונסולה לארה״ב בלייב E3 כאילו זה דמו חדש בחנות של ה PSN, בפועל, אין שום סימן לזה שזה קורה ככה שאני לא רואה כל כך מה האינסיידר הזה הוסיף שלא ידענו. סימן טוב לאינסיידר חלש זה שאתה יכול לאמר את כל מה שהוא אמר גם ללא ידע ״בלעדי״ ולהיות צודק.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 29 ספטמבר 2018, 22:53

טוב,עדכון קטן: להפתעתי הגמורה,ג'ייסון שרייר ענה לי בת'רד נקסט ג'ן של Era כשביקשתי ממנו בנימוס להציל את מחנה 2020 :) ,ומעבר לזה שהוא נשמע מאוד בטוח שאין מצב לפס5 ב-2019,מההודעה שלו גם אפשר להבין את מה שאני אומר כבר הרבה זמן- לא יוכרזו עוד טריפל A אקסקלוסיביים לפס4..*אהמ* קיאו *אהמ*. אני מזכיר לכם,מדובר באחד העיתונאים הכי מקושרים בתעשייה,לא צריך לזלזל במה שהוא אומר.
הנה התשובה שקיבלתי:
A lot of people are taking the cancellation of PSX as a sign that the PS5 is coming next year, but it seems like the exact opposite to me. Not really seeing much of a case for 2019. Sony will probably get through its currently announced lineup by mid-2020 or so, and then it'll be time for a new console.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 ספטמבר 2018, 22:59

אני כבר רואה את זה, E3 2019 -מיקרוסופט חושפת את היילו אינפנט, מראה גיימפליי של גירס 5, מראה פייבל של PLAYGROUND, פורצה 8 ומכריזה שהיא קנתה עוד שלושה סטודיואים. אז תתחיל התצוגה של סוני, הם יראו קליפ של COD ואז יגידו "טוב חבר'ה, היה נהדר, נתראה ב-E3 2020!". בקיצור, נחיה ונראה :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 29 ספטמבר 2018, 23:01

DrKeo כתב:אני כבר רואה את זה, E3 2019 -מיקרוסופט חושפת את היילו אינפנט, מראה גיימפליי של גירס 5, מראה פייבל של PLAYGROUND, פורצה 8 ומכריזה שהיא קנתה עוד שלושה סטודיואים. אז תתחיל התצוגה של סוני, הם יראו קליפ של COD ואז יגידו "טוב חבר'ה, היה נהדר, נתראה ב-E3 2020!". בקיצור, נחיה ונראה :)
חזור

בכנות,אני לא חושב שזה יקרה,אבל לא יפתיע אותי אם סוני תוותר על הנוכחות שלה ב-E3 הבאה ותצמצם אותה לאיזה מתכונת מגזין סטייל inside xbox או משהו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 ספטמבר 2018, 23:02

אתה יכול לציין לי שנה מאז 1995 שסוני לא הכריזה על בלעדי ב-E3 או פחות או יותר "לא הגיעה" לתערוכה?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 29 ספטמבר 2018, 23:05

כיף לשמוע שהוא מעריך 2020, רק מה, לא הבנתי למה הביטול של ה PSX דווקא מחזק את התיאוריה של 2020. לי נראה שהביטול עומד בפני עצמו ולא מנבא אף מגמה לאף צד, לא 2019 ולא 2020.

גם הוא לא אומר מפורשות אגב שלא יוכרזו עוד דברים לפס4 :)

קיאו לשאלתך, ב E3 האחרון היא לא הכריזה על בלעדי חדש.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 ספטמבר 2018, 23:09

ניהו 2.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 29 ספטמבר 2018, 23:14

טוב אז חילצת הכרזה איכשהו, אם תקבל עוד הכרזה סטייל ניהו 2 בשנה הבאה זה ירצה אותך ויהפוך את המסיבה שלהם לראוייה פתאום? תמיד יכול להגיע איזה משחק A או AA צד ב׳ במיוחד מיפן, אבל נראה לי שאנחנו מדברים פה על הכרזות יותר גדולות ובשנה שעברה לא קיבלנו באמת בלעדי גדול וחזק מסוני מה שאומר שגם בשנה הבאה לא בטוח שנקבל בלעדי גדול וחזק מסוני כמו המשחק הבא של גרילה שאתה מצפה לו.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 29 ספטמבר 2018, 23:37

אם מה ששרייר חושב שנכון,סוני לא באמת צריכה להיות בלחץ ממחסור בהכרזות,היא פשוט צריכה לרווח מספיק את האקסקלוסיביים שלה עד אמצע 2020 כמו שהוא חושב ואחרי זה לאף אחד כבר לא באמת יהיה אכפת וכולם יתרכזו בדור החדש. חוץ מזה,לא חסר משחקי AAA מולטי פלטפורם סטייל Watch Dogs 3 שאנשים מעריכים שיחליף את AC שנה הבאה בחגים שימלאו לה פערים ויעיפו יחידות,כמו גם כמובן אולי ירידת מחיר שכבר הייתה צריכה להגיע לדעתי.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 29 ספטמבר 2018, 23:57

אני גם תמיד אמרתי שיש לה מספיק ליינאפ לסחוב איתו עד סוף הדור מבלי שהיא צריכה להכריז על שום דבר נוסף. ברור שזה יהיה מביך בתערוכת E3 הקרובה אין ספק אבל וואלה מייקרוסופט עברו כמה כאלה בדור הזה וזה כשהם אמורים להיות בשיא, ללא תירוץ סוף דור. הם פשוט התרכזו בהרבה צד ג׳ ואיכשהו דברים עברו סביר.

אנשים ביקרו אותם כמובן על זה שאין בלעדיים ולכן גם לא נתנו להם בהמוניהם את פרסי מסיבת התערוכה בדיוק אבל כמופע בידור זה לא היה יותר מדי מביך והם הצליחו לסחוב.

סוני צריכה פייסינג והגשה טובה ובתקווה זה לא יהיה מביך מדי. אגב הם יכולים להציג גיימפליי אמיתי ל DS (שזה משהו חדש) וגיימפליי קצת יותר רציני ל GOT בתוספת לגיימפליי מדהים נוסף ל TLOU2 שירחיב קצת על המכניקות החדשות ויציג איזה סט פיס מרשים שמערב אינפקטד ובני אדם בו זמנית ואפשר אפילו לצאת בהרגשה טובה שאומנם אין חדש אבל יא וואראדי כמה שהישן של סוני נראה טוב :)

אגב פייג׳, WD כבר מזמן לא מזיז קונסולות, אלא אם יובי יצליחו להמציא את המותג מחדש עם 3. גם AC לא מזיז קונסולות במיוחד. RDR2 שיש להם השנה בהחלט מזיז, שנה הבאה יהיה להם את קוד כרגיל ואני מתאר לעצמי שיהיה צד ג׳ גדול שהם יצליחו לתפוס שעדיין לא הוכרז.

היו להם כבר תקופות בתחילת הדור בעיקר של בלעדיים חלשים שהם עדיין מכרו יפה בזכות צד ג׳, מה שכן צריך לאמר שגם למתחרה היו בלעדיים חלשים עד לא קיימים, אבל זה לא משהו שצפוי להשתנות משמעותית עד הסארלט.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 ספטמבר 2018, 00:33

bling כתב:טוב אז חילצת הכרזה איכשהו, אם תקבל עוד הכרזה סטייל ניהו 2 בשנה הבאה זה ירצה אותך ויהפוך את המסיבה שלהם לראוייה פתאום? תמיד יכול להגיע איזה משחק A או AA צד ב׳ במיוחד מיפן, אבל נראה לי שאנחנו מדברים פה על הכרזות יותר גדולות ובשנה שעברה לא קיבלנו באמת בלעדי גדול וחזק מסוני מה שאומר שגם בשנה הבאה לא בטוח שנקבל בלעדי גדול וחזק מסוני כמו המשחק הבא של גרילה שאתה מצפה לו.

הם הכריזו על ניהו 2 והראו גיימפליי ראשון של DS, TLOU2 ו-GOT וכולם אמרו שהיה להם חרא של E3. מה הם יעשו שנה הבאה? שוב גיימפליי של GOT, DS ו-TLOU2? די נו, זה E3 זה? תהיה להם ה-E3 הכי גרועה בהסטוריה. כן, אני יודע שסוני יעני לבד במשחק הקונסולות היום, מיקרוסופט בלי משחקים וזה. אבל נניח, רק נניח, שנראה גיימפליי של היילו אינפנט והוא לגמרי ממציא את היילו מחדש. רק נניח שלייגראונד מראים את פייבל והוא אדיר. רק נניח שהגיימפליי של גירס 5 באמת נראה טוב והוא רענן כמו שהטריילר מרמז. רק נניח שנינג'ה ת'אורי מראים טיזר למשחק שלהם (הלבלייד כבר בן שנתיים ב-E3 2019). ומול זה סוני תראה.. .כלום? איך הגישה לדור הבא תראה? איך הפאסון של סוני יהיה בכניסה לדור הבא? היא מוציאה את המשחקים הכי טובים של הדור שלה לשוק ב-2018-2020 והתפיסה הציבורית עליה תהיה נמוכה? לא יודע, נשמע לי תלוש. אין מצב שהם לא מכריזים על אף AAA, אין מצב.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 30 ספטמבר 2018, 01:25

קיאו כמה נניח בהודעה אחת תהיה בריא :)

גם נניח שלא יקרה כלום ממה שאמרת, יותר סיכוי מאשר שמה שאמרת יקרה.

הרי מייקרוסופט לא מפספסת הזדמנות לפספס הזדמנות בדור הזה, היו לה יותר משנתיים להביך את סוני מבחינת בלעדיים ואיפה הם היו? במצב מביך לא פחות שלמרבה ההלם רק התדרדר בהמשך הדור במקום להשתפר בזמן שסוני מפציצה.

היתה להם הזדמנות להביך אותם עם משחקים גדולים בגולד למשך לא מעט חודשים ברצף ואיפה הם היו? שוב חילקו משחקים מביכים בדיוק כמו שסוני חילקה בפלוס.

יותר הגיוני להניח שנראה שם גירס, טיזר היילו, מקסימום טיזר פייבל, פורצה והרבה צד ג׳, וכל מה שקשור לסקארלט כמובן שלא יחשפו.

נראה לי שאם המשחקים הגדולים שנשארו לה יעמדו בציפיות אז הפאסון שלה ישרוד יפה עד 2020 שם הם יוכלו לשקם אותו גם ב PS MEETING וגם ב E3 של אותה השנה. אתה באמת באמת חושב שמישהו יזכור עד אז את הפאסון האבוד של E3 2019? :) תהיה מציאותי, אני מבין אותך שאתה רוצה תצוגה יותר נומרלית מסוני ושבעיקר אתה לא רוצה להפסיד בהימור שלך לגבי הוריזון 2 P: אבל חייבים להודות ש E3 חלש ב 2019 זה אפילו לא מכה קלה בכנף לסוני הנוכחית ולאיפה שהיא נמצאת בדור הזה מבחינת מעמד.
נערך לאחרונה על ידי bling ב 30 ספטמבר 2018, 01:33, נערך 3 פעמים בסך הכל.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 ספטמבר 2018, 01:25

- הם יכולים להראות לראשונה את DS בצורה שנבין משהו (:
- הם בטוח לדעתי יביאו טריילר של משחק של גרילה, שאני מקווה שיהיה משחק פילר סינמטי במיוחד, שיקשר בין הורייזון 1 ל-2
- הם יכולים לעשות הסכם בלעדיות זמני או אפילו להפתיע ולקנות את הסטודיו של היוצר של ICO, ולהציג את המשחק הבא שלו שכבר בטח בשלבים מתקדמים...
- או אותו דבר על המשחק הבא של קן לוין? סתם בא לי כבר לראות את שניהם אז אני מכניס אותם להשערות פה (;
- אולי רימייק לג׳ק ודקסטר? מתישהו זה חייב לקרות
- יראו בטוח את הרימייק של MedEvil או איך שלא כותבים את זה... אבל לא יודע אם זה נחשב, הוא כבר הוכרז.
- חשיפה מחדש של Wild? לא כולנו שכחנו ממנו, סוני!
- כמובן, The Agent שרוקסטאר עובדים עליו בסודיות כבר למעלה מעשור, במרתפים חשוכים במדינה שלא נזכיר את שמה, של חברת הבת שנבנתה במיוחד עבורו - רוקסטאר צפון (קוריאה).
It’s happening!!!

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 30 ספטמבר 2018, 01:34

והנה לאסקין העלה לא מעט אפשרויות, לגמרי ריאליות כהרגלו שיכולות להציל לסוני את E3 :)

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 30 ספטמבר 2018, 01:53

Laskin כתב:- הם יכולים להראות לראשונה את DS בצורה שנבין משהו (:
- הם בטוח לדעתי יביאו טריילר של משחק של גרילה, שאני מקווה שיהיה משחק פילר סינמטי במיוחד, שיקשר בין הורייזון 1 ל-2
- הם יכולים לעשות הסכם בלעדיות זמני או אפילו להפתיע ולקנות את הסטודיו של היוצר של ICO, ולהציג את המשחק הבא שלו שכבר בטח בשלבים מתקדמים...
- או אותו דבר על המשחק הבא של קן לוין? סתם בא לי כבר לראות את שניהם אז אני מכניס אותם להשערות פה (;
- אולי רימייק לג׳ק ודקסטר? מתישהו זה חייב לקרות
- יראו בטוח את הרימייק של MedEvil או איך שלא כותבים את זה... אבל לא יודע אם זה נחשב, הוא כבר הוכרז.
- חשיפה מחדש של Wild? לא כולנו שכחנו ממנו, סוני!
- כמובן, The Agent שרוקסטאר עובדים עליו בסודיות כבר למעלה מעשור, במרתפים חשוכים במדינה שלא נזכיר את שמה, של חברת הבת שנבנתה במיוחד עבורו - רוקסטאר צפון (קוריאה).
It’s happening!!!

-אני חושב שאתה הבנאדם היחיד בעולם שחושב שגרילה מפתחת איזשהו משחק ביניים עלום בין הורייזון 1 ל-2,אבל אם זה יהיה המצב אתה תיזכר כאן לדורות :)
-לא חושב שהם ירכשו את הסטודיו של אודאה,הבנאדם עזב את סוני לא סתם ואני לא בטוח שסוני רוצים אותו חזרה אצלם,אני גם לא חושב שהוא רוצה לחזור. מעבר לזה,ה'סטודיו' שלו כרגע מורכב מ-10 מפתחים. אם הבנתי נכון,הקטע שלהם הוא פיתוח קונספטים למשחקים בהתבסס על איזו קרן מימון או משהו כזה,ואז לצאת ולמכור אותם למפתחות חיצוניות או משהו כזה,אז לא ברור איך דבר כזה משתלב במבנה הסטודיואים של סוני.
-אופציה,אבל לא מרגיש כמו משהו שיוכרז אצלם,נראה יותר חומר של TGA.
-נהה,הסדרה מתה לצערנו. אין באמת מי שיעבוד עליה אצל סוני-XDEV הם אולי האופציה היחידה אבל הם בכלל סטודיו תמיכה מאוד קטן וכנראה מקצים משאבים שגם ככה אין להם ל-Medievil ונוטי דוג עסוקים עד מעל הראש עם TLOU2 והסטודיו השני השמועתי שלהם בסן דייגו כנראה יתחיל עבודה על אנצ'רטד.
-אופציה לא רעה,אבל לא יודע..מישל אנסל עובד כרגע על BG&E2 ואני בספק אם נראה משהו מ-Wild כל זמן שזה המצב. בכל זאת,לא פוסל.
-חלומות לא עולים כסף :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 ספטמבר 2018, 02:15

כן, נראה לי שקצת פספסתם את הנקודה. זה לא משנה אם יתגשם דבר אחד שכתבתי או אפס דברים או כולם; אם סוני לא מכריזה על כלום לדור הזה ומן הסתם לא יכולה להראות כלום לדור הבא, תהיה לה מסיבת E3 גרועה ממש. לא אמרתי שתהיה לסוני מסיבה גרועה, מן הסתם אני דווקא זה שחושב שהפס4 יקבל עוד תוכן; אמרתי שזה לא הגיוני בעליל שהם לא יכריזו אפילו על משחק חדש אחד ב-E3 הקרוב. אם זה יקרה מיקרוסופט צריכה בערך להפליץ כדי לגמור אותה ב-E3.

אה כן, ו-WILD מת :)

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 30 ספטמבר 2018, 09:01

בהנחה שהPS5 תהיה דומה מבחינה ארכיטקטונית לPS4 הרי שהם יכולים להכריז על כמה משחקים מתקופת המעבר בתור משחקי PS4.
אחרי ההכרזה על הPS5 הם יספרו איך שהמשחקים האלה באים גם לPS5 ובהשקה לשחרר גירסאות מוגבלות שלהם לPS4 במקביל לגרסאות האמיתיות שלהם לPS5.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 30 ספטמבר 2018, 10:24

לא מבין מה הדאגה לe3 2019 ?
הכרזה על ps4 פרו סלים ,ב250 דולר
כבר תיהיה הכרזה גדולה

תוסיפו לזה כמה צד שלישי גדולים
כמה משחקים בילעדים שיצאו גם לps4 וגם לps5
כמה רימיקים
וההכרזה הענקית ,שהps5 בפיתוח ,ומתוכנן ל2020
בלי להראות אותו בפועל ,אבל להראות כמה דמוים
טכנולוגים ,בסרטון וידיאו ,שכמובן בפועל ירוצו על מחשב חזק ,אבל את זה הקהל לא ידע

סוני לא צריכים הרבה ,לעשות e3 ,2019
בצורה מכובדת
הם גם לא באמת חייבים להשיק את הps5
ב2020
זה מאוד יהיה תלוי ,איך הps4 יתפקד במכירות
ומה ms תעשה

לms בעיה גדולה יותר ,חומרה שלאומתה
הxbo x ,יראה חלשלוש ,ב400 דולר בהשקה
שהיום הx נימכרה ב500 דולר

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 ספטמבר 2018, 11:12

סוני לא תדבר על הפס5 שם קרירין, לא דמואים ולא שום דבר, אולי רק תרמוז שב-E3 2020 הולכים להיות דברים באמת מיוחדים או משהו כזה, לא מעבר

והורדת מחיר לא מעניינת גיימרים באמת בתערוכה. זו הכרזה נחמדה תמיד, אבל זה לא מפצה על מחסור בהכרזות חדשות של משחקים, בעיני הגיימרים שזה כל מה שמעניין אותם במסיבת עיתונאים

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 ספטמבר 2018, 13:58

omerkot כתב:בהנחה שהPS5 תהיה דומה מבחינה ארכיטקטונית לPS4 הרי שהם יכולים להכריז על כמה משחקים מתקופת המעבר בתור משחקי PS4.
אחרי ההכרזה על הPS5 הם יספרו איך שהמשחקים האלה באים גם לPS5 ובהשקה לשחרר גירסאות מוגבלות שלהם לPS4 במקביל לגרסאות האמיתיות שלהם לPS5.

האמת שזאת נקודה די טובה רק בכיוון ההפוך. הם יכולים לתייג את המשחקים שיוצאים בתקופת מעבר כפס4 וגם פס5 כשאחת נניח היא 1080/30 והשניה 4k/60. זה יכול ליצור מצב די יחודי במעבר הדורי הזה, כמו בpc. זה אומר שפתאום לא הזוי להוציא משחק 8 חודשים אחרי שהפס5 יצאה כי הוא יהיה עדין מרשים ב4k/60 על הפס5, הוא עדין רץ על שתיהן ורלוונטי לשני הדורות. מה זה משנה אם ds ידחה ל2021 אם גם 120 מליון בעלי פס4 וגם 5 מליון בעלי פס5 יכולים לשחק בו?

השאלה האמיתית היא איפה זה יושב מבחינת צד ג׳ וזכויות. פיל ספנסר דבר כבר כמה פעמים בעבר על הbc של הone ושכל מה שצריך לעשות זה קמפול אוטומטי של כמה דקות והמשחק רץ על הone כך שאפשר בתאוריה להביא ביום אחד את כל הספריה של ה360 לone. הבעיה היחידה היא שההסכם זכויות שחרור של המשחקים הוא מתקופת ה360 ולכן הוא לא חל על הone. זה אומר שכל משחק ומשחק צריך לעבור אישור של המפיצה שהיא הבעלים שלו ולכן להביא משחקי 360 לדור הזה היא בעיה משפטית בלבד, לא טכנית.

אז מכאן עולות השאלות על הדור הזה והבאת המשחקים לדור הבא עם bc:
1) מה הסטטוס של החוזים לדור הזה? האם מיקרוסופט וסוני חשבו מראש על הבעיה הזאת כי הם ידעו שהם עוברים לx86 וכנראה תהיה תמיכה לאחור מהדור הזה והלאה? כלומר האם יש סעיף שאומר שrdr2 יכול לצאת לכל פלטפורמה של מיקרוסופט או סוני בעתיד ללא אישור של T2?
2) האם החוזים של הbc של מיקרוסופט חלים גם על הסקארלט והיורשות שלה? כלומר האם בday one יש לסקארלט מאות משחקי 360 בbc?
4) האם יש הבדל בין סוני למיקרוסופט? כלומר האם חברה אחת חשבה לשים סעיף כזה מול צד ג׳ והשניה לא? כלומר בקונסולה אחת אולי יהיו 100% מהמשחקים של הדור הזה ביום הראשון ובשניה יהיה קלאסטרפאק משפטי שיגרום להם לטפטף במשך השנים.
5) ונניח ששתי החברות לא חשבו על הנושא הזה בתחילת הדור, האם מיקרוסופט התעוררה באמצע הדור בגלל הפרוייקט bc שלהם וזה אומר שיהיה להם חצי דור בbc בזמן שהחצי הראשון יהיה הליך זכויות מתיש?

הולך להיות מעניין. ולמי שרוצה להגיד שbc לא משנה, תסתכלו על הnpd האחרון כשבטופ 10 הcod הכי נמכר היה mw2 ל360 שהגיע בדיוק בbc לone שנצח את cod האחרון שהוא רק בן 8 חודשים ונמצא על 3 פלטפורמות. כנ״ל על rdr כשהגיע לbc והיה ביג דיל. רק תחשבו שקונסולה אחת תריץ את gtav ופורטנייט ביום הראשון והשניה לא. תתארו לכם ש100% מהספריה שלכם הולכת אתם לעד ומשחקים גם פתאום רצים ב4k. זה משמעותי, מאוד משמעותי. לשחק בטרילוגית ביושוק או כל סדרת היילו או כל משחקי אנצ׳רטד או כל משחקי gow ב4k/60 בלי צורך לקנות אותם שוב? לדעתי זה קילר פיצ׳ר בדור הבא, חובה.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 30 ספטמבר 2018, 14:03

אני מעריך שאם נקבל BC,רוב השיפורים יגיעו מהיכולת להריץ משחקים עם dynamic res על הרזולוציה הכי גבוהה שהם יכולים להגיע אליה,או כאלה עם unlocked framerate. אני לא חושב שתראה את GOW ב-4K/60 או משהו כזה בלי רימאסטאר שסוני ידחפו לך בתשלום לדוגמא ובכלל,אני חושב שיהיה להם מאוד קשה לשווק לאנשים רימאסטרים של הדור הנוכחי הפעם אם BC היא אכן פיצ'ר (ואני לחלוטין חושב שכן) כי אחרי כל הפאטצי'ם של הפרו וה-X באמת כבר יהיה קשה לשכנע אנשים ש"המשחק עכשיו רץ ב-4K,אבל באמת".
בשבילי לפחות,BC זה שיקול מרכזי מאוד אם אני קופץ פנימה בשיגור או מחכה לפחות שנתיים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 ספטמבר 2018, 14:46

כל אמולטור בpc וגם האמולטור של הone הדגימו שאפשר להריץ באיזה רזולוציה שתרצה ובאיזה fps שתרצה משחקי bc. יש שלל משחקי one ואקסבוקס מקורית שרצים ב4k על הx ללא נגיעה בקוד שלהם, אמולטור נטו (למשל rdr רץ על הx ב4k).

אז אני נותן לשתי החברות את הקרדיט שהן יעשו את זה. במקרה של הסקארלט אני בטוח ב1000%, הרי הone כבר עושה, במקרה של סוני הסיכוי קטן יותר אבל נתן להם את הספק.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 30 ספטמבר 2018, 15:38

אני לא חושב שזה בר השוואה בכלל- האימולטור של ה-One מריץ משחקי אקס בוקס 360 (עם קצת אינפוט לאג מלמעלה אגב) על מכונה וירטואלית ואני רוצה לראות הקונסולה הבאה של MS עושה אימולציה למשחקי XBO,נשמע כמו דבר איום ונורא,וכל השיפורים שאתה מדבר עליהם הם Per game ואני לא חושב ש-MS יצללו חזרה למשחקים מהדור הקודם ויתחילו את אותו התהליך,בייחוד כשחלק לא קטן מהם גם ככה כבר קיבלו פאטץ' בעקבות ה-XBX. אני לא חושב שנראה משהו שאפילו קרוב לזה בדור הבא,יותר מדי עבודה ומעט מדי תמורה.
האפשרות הכי ריאלית היא הרצה של משחקי דור נוכחי בגרסאת ה-XBX/Pro שלהם,כאשר משחקים עם רזולוציה דינאמית ופריימרייט פתוח פשוט יוכלו לדחוף את עצמם לקצה בזכות ה-Overhead של החומרה החדשה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 ספטמבר 2018, 16:54

Uncle Pey'j כתב:אני לא חושב שזה בר השוואה בכלל- האימולטור של ה-One מריץ משחקי אקס בוקס 360 (עם קצת אינפוט לאג מלמעלה אגב) על מכונה וירטואלית ואני רוצה לראות הקונסולה הבאה של MS עושה אימולציה למשחקי XBO,נשמע כמו דבר איום ונורא,וכל השיפורים שאתה מדבר עליהם הם Per game ואני לא חושב ש-MS יצללו חזרה למשחקים מהדור הקודם ויתחילו את אותו התהליך,בייחוד כשחלק לא קטן מהם גם ככה כבר קיבלו פאטץ' בעקבות ה-XBX. אני לא חושב שנראה משהו שאפילו קרוב לזה בדור הבא,יותר מדי עבודה ומעט מדי תמורה.
האפשרות הכי ריאלית היא הרצה של משחקי דור נוכחי בגרסאת ה-XBX/Pro שלהם,כאשר משחקים עם רזולוציה דינאמית ופריימרייט פתוח פשוט יוכלו לדחוף את עצמם לקצה בזכות ה-Overhead של החומרה החדשה.

זה לא פר משחק, זה כמו באמולטור, רק צריך פרופיל. זה לא שונה מלמשל V-SYNC דינמי שכל משחק 360 מקבל על ה-ONE לא משנה איזה, האמולטור של הONE כופה את זה. באותה מידה אמולטור של ה-X כופה 4K, רק צריך משפטית אישר שהמשחק יעבור את השדרוג. אני משער שרוב המפיצות לא נותנות שיעשו את זה כשהן מאשרות BC למשחקים שלהן.

בכל מקרה, מיקרוסופט מאשרת שאין שום נגיעה בקוד מקור של המשחק, הכל נעשה בכפיה של האמולטור בדיוק כמו נניח לשחק משחקי WII על הדולפין ב-4K. יכול להיות שיש טיפה עבודה על פרופיל של כל משחק אבל לעשות את זה לקרם של הדור הנוכחי זה לגמרי מתבקש.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 אוקטובר 2018, 19:01

שמועה לכך שהפס5 תתמוך בהרצה לאחור, פטנט שסוני הגישה שקשור בעקיפין בנושא:

Sony has registered a new patent that seems to be suggesting support of backward compatibility for the PS5. Read on see why the patent could suggest we could be getting the ability to play our PS4, PS3, PS2 and PS1 games on the Playstation 5.

The patent was filed privately before, probably as a placeholder, but updated on October 2nd, 2018.

The patent titled “Remastering by emulation” is registered to Sony Interactive Entertainment America LLC, the parent company of the Playstation brand.

As summary of the patent is as follows:

Each asset such as a texture called for by legacy software such as a legacy computer game software has a unique identifier associated with it. The unique identifier can be rendered by imposing a hash on the asset, and then the asset stored with its identifier in a data structure. An artist remasters the textures for presentation on a higher resolution display than envisioned in the original software, and stores them back in the data structure with their identifiers. The original software is then played on the higher resolution display, with asset (such as texture) calls being intercepted, identified, and the data structure entered to retrieve the remastered asset having a matching identifier. The remastered asset is then inserted on the fly into the game presentation.

Sounds awfully like Backward Compatibility doesn’t it? It also seems to suggest that Sony will be foregoing the “Remaster” route that they went will the PS5. The Xbox One is held in high regard due to its massive support of Xbox and Xbox 360 games, with Sony going the same route with the PS5, it’ll only be beneficial for us gamers.

https://gearnuke.com/sony-planning-back ... ps5-rumor/

אם באמת תהיה הרצה לאחור לכל דורות הפלייסטיישן זה יהיה מגהטון.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 20 אורחים