ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Kazz
Veteran

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי Kazz » 15 ינואר 2017, 22:18

erezronen כתב:הערכות הכוח שרצו כאן ובאינטרנט לפני כמה חודשים היו יותר פרועות מ"קונסולה בכח של ה-One".

קשה לענות לשלל הנקודות שעלו כאן בצורה מסודרת, אבל אנסה לענות על כמה עיקריות:

1. ה-Wii היתה כישלון? בעיני מי בדיוק? ברור שבעיניים של גיימרים שמעניין אותם משחקים יותר רציניים (בהיעדר הגדרה אחרת) היא לא ממש ענתה על הציפיות שלהם, אבל בחייאת - זו היתה הקונסולה המצליחה בעולם במשך שנים, הפכה את נינטנדו לחברה הכי גדולה ביפן, מילאה את חשבון הבנק שלה במספיק מזומנים כדי לממן את הכישלון שבא אחריה (וכנראה עוד כשלונות פוטנציאליים), גרמה לסוני ומיקרוסופט לחקות אותה (סוני כמעט במדוייק, מיקרוסופט פוטנציאלית בלבד), והולידה את אחד ממשחקי המחשב הכי מצליחים מבחינת מכירות בכל הזמנים (Wii Sports). הלוואי על כולנו כשלונות כאלה.

2. כשה-3DS הוכרזה, במקביל ל-Vita, נשמעו בדיוק אותם קולות שנשמעים עכשיו. למה נינטנדו לא הולכת ראש בראש מול סוני בכח חישובי, ובמקום זה מוציאה עוד גימיק בחומרה מוזרה? גם אז היו המון נביאי זעם שטענו שזהו, נינטנדו דופקת לעצמה את קו הניידות, היא הולכת לנחול כישלון מוחץ נגד סוני שעקפה אותה בסיבוב כמו בימי הפס2. לא קרה.

3. למי איכפת מהניידות שהבאתי כדוכמה? ובכן, אני לא יודע אם שמת לב, אבל ה-Switch היא בתכלס קונסולה ניידת. זה טאבלט. יש יופי של קישוריות לטלוויזיה, אבל זה לגמרי טאבלט. ה-Switch ממשיכה את האבולוציה של הקונסולות הניידות של נינטנדו בדיוק כמו שהיא ממשיכה את זו של הנייחות. עדיין מוקדם לראות אם תהיה יורשת ל-3DS או שזה הולך להיות המוצר היחיד של נינטנדו, אבל ממש לא אופתע לגלות שהאופציה השניה היא הנכונה.

4. מסורתית, נינטנדו מוציאים הרבה פחות כסף על R&D מסוני ומיקרוסופט. צוות פיתוח החומרה שלהם כולל בדרך כלל פחות מעשרה עובדים. הניסויים הטכנולוגיים לא מרחיקי לכת. הם עובדים בדרך כלל עם רכיבי חומרה זולית יחסית. הגב של סוני ומיקרוסופט בתחום הזה, כמו גם בנכונות לספוג הפסדים בשנות החיים הראשונות של הקונסולה, גדול משמעותית מזה של נינטנדו. זה ברור לחלוטין מאיך שנראות ההשקות שלהם בעשור האחרון. יש גם עניין של מודל כלכלי: נינטנדו היא חברה מסורתית מאוד, שממעטת לקחת סיכונים ומסתכלת בעיקר על תזרים מזומנים מיידי. לסוני ומיקרוסופט יש מלא תתי מחלקות שתורמות בסופו של דבר לאיזונים ולמאזנים, והן יכולות להרשות לעצמן, בעידוד המנהלים הגדולים כמובן, לקחת קרדיט של כמה שנים קדימה. נינטנדו לא עובדת ככה.

5. אבל בסופו של דבר, נראה שאנחנו חוזרים לנקודה אחת בכל עשרות הדיונים האלה: יש כאן איזושהי ציפיה שנינטנדו תהפוך להיות החברה ש*אתם* רוצים שהיא תהיה. שזה לגיטימי ומובן, וברור שמאכזב לגלות שזה שוב לא קרה. אבל זה לא קורה כבר עשור. נינטנדו כבר לא שם. הרכבת עזבה את התחנה. אולי במקום להתאכזב כל פעם מחדש כדאי פשוט להודות בזה, ואז להחליט אם אתם מוותרים לגמרי על החברה או מוכנים לתת לא צ'אנס ולהנות ממה שהיא כן מספקת, למרות הכל?

6. קאז, מצטער להגיד את זה, אבל עוד התבטאויות בסגנון האחרונה שלך בהודעה הקודמת ואתה תמצא את עצמך מחוץ לפורום. מבין את התיסכול, אבל עדיין, שמור על מינימום תרבות דיון.

2. לא אכפת לי מהניידות ואין לי דיעה עליהם לכאן או לכאן והשקפתי על נינטנדו לא הושפעה מהעסקים שלה בתחום הזה.

3. בפרזנטציה של נינטנדו הם הדגישו יותר מפעם אחת שמדובר בראש ובראשונה בקונסולה נייחת ביתית. הסוויצ' חלשה מדי בשביל לספק את מי שמעוניין בקונסולות בית חזקה ומרשימה ויקרה מדי בשביל מי שרוצה קונסולה ניידת. מה גם שהגודל שלה עושה אותה פחות פרקטית לניידות וגם התרחישי משחק שהם הציגו הם כנראה הקונסולה בחולשתה. לשחק בספליטסקרין מצ'וקמק עם חצי-שלט פצפון ולא נוח. או המשחקים מבוססי קול שלא יעבדו במסיבות ובהתאספויות.

4. אני לא יודע איך אפשר להסתכל על מה שנינטנדו עשו ולהגיד שהם לא לוקחים סיכונים. הווי לא הייתה סיכון? הווי יו לא הייתה סיכון עם הגיימפאד שלה ורעיון שני מסכים? הסוויצ' זה לא סיכון שמנסים לעשות אותה גם כזו וגם כזו ושהם יכולים לצאת קירחים מכאן ומכאן? לתמחר ככה את השלטים זה לא סיכון? שירות אונליין בתשלום זה לא סיכון? אין יכולת צ'אט קולי במכשיר עצמו זה לא סיכון?

מה לעזאזל סיכון או יקר בלעשות פלטפורמה מבוססת x86? איך נינטנדו כאלה ממוקדם תזרים מזומנים מיידי אבל הם עדיין מנסים להמציא את הגלגל כל פעם מחדש?

5. כן, אבל נינטנדו כל הזמן אומרים שהם למדו מהטעויות העבר. יש לחץ משקיעים. הם בכל זאת סוף סוף קפצו למימי הסמארטפון. הם כל הזמן מדברים על איך שהמשחקים שלהם גדולים בהרבה מהחומרה שהם עושים. וזה לא כאילו שהם מצליחים. אם נינטנדו היו הולכים בדרך שהיא חורה לי ומצליחים יהיה אפשר להצביע על אוכלוסיה גדולה של אנשים שזה מדבר עליהם אבל נינטנדו נוחלת כשלונות ושחקני הקור שלה הם הסובלים העיקריים והם שמשמיעים אי שביעות רצון וכו'. אז אם הסוויצ' תיכשל האם נינטנדו שוב יגרדו בראש ויתפלאו מה הם כבר צריכים לעשות?

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 16 ינואר 2017, 06:40

אני מסכים עם מה שאמרתה
יקרה מידי כקונסולה ניידת, חלשה מידי כניחת
הרע משני העולמות
אפילו מחירי המשחקים, הם מחירים של ניחת חזקה
זיכרון לשמירות , נמוך מידי ל2017
זה שיש התקנות למשחקים על גבי קלטות, שולל אחד מהיתרונות הגדולים של הפורמט הזה

פשוט אני בwow שהקונסולה מושקת במצב כזה
תיראו אני לא נביא,אולי תצליח אולי לא
הds היתה הצלחה ענקית, שהרוב כולל אני חשבנו שהpsp
תמחץ אותה
חלק מהמשחקים בתקופת ההשקה, היו משחקי n64
כמו גרסה מורחבת למאריו 64
אבל לקח זמן, וזה הצליח
לא אומר שזה יהיה המצב בNs, ואני כניראה לא יקנה בהשקה
אבל אין לדעת
לדעתי ב200 דולר, זה היה להיט
או 250 כולל משחק מבוקש

אמרתי דברים דומים על הwiiu, ונינטנדו פשוט לא הורידו מחיר לחומרה, באופן משמעותי
ופה זה כבר החלטה עסקית שלהם

בגדול יש הרבה פוטנציאל לעיקר ניידת, אבל בעלת חיבור נוח לטלוויזיה
אבל לא במחיר הזה,זה לא מחיר טוב למה שמקבלים לטעמי

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 16 ינואר 2017, 07:10

MGS FREAK כתב:
swym כתב:אוקי, השילוב של העיר האמיתית עם מריו נראה מזעזע על גבול הביזאר - כאילו מישהו ניסה לדחוף דמות מיקימאוסית במשחק שנראה כמו העולם אמיתי. .

משהו כזה ?

יותר גרוע. בתמונה שהבאת אלו לפחות שתי דמויות שנראות מצוירות - כל אחת עם ארט סטייל שונה לחלוטין אבל עדיין לא משהו שמתיימר להיראות ריאליסטי (וגם הסביבה לו). המריו הזה יותר הזכיר לי מודים נשכחים כמו בנדר בGTA:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 ינואר 2017, 13:52

אני לא בטוח כמה זה נכון, כל האתרים הגדולים לקחו את החדשה הזאת ורצו איתה אבל לדעתי זאת פרשנות לא נכונה על הדברים של רג'י. רג'י דבר בראיון על כך שה-voice chat של הסוויטצ' יהיה דרך אפליקציה שתהיה בטלפון, כולם מסיקים מזה כרגע שכדי לדבר אונליין בסוויטצ' צריך לעבור דרך הסמארטפון. לדעתי הוא התכווןן שמדובר באפליקציה שיודעת לרוץ גם על הטלפון וגם על הסוויטצ'. נחיה ונראה, אני בספק אם אי אפשר לעשות VC בלי סמארטפון לידך, נשמע מגוחך אפילו בשביל נינטנדו.

זה הציטוט שכולם הסיקו ממנו את הצ'ט מהסמארטפון בלבד, לדעתי זה לא חד משמעי בכלל:

"I think it would be helpful maybe to step back. Because I think it's important there's an understanding of the bigger vision. "The bigger vision is that we are going to provide an overall online service, subscription-based, that not only will capture the multiplayer opportunity, but also the voice chat capability that we're going to provide through a global app. "The reason for that is, it continues to reinforce our commitment to online, and do so in a way that will enable the consumer to enjoy their Nintendo Switch and to still be able to play those connected experiences-like Splatoon, like Kart, like fill in the blank-while they're on the go. "Instead of having some sort of bulky gamer headset, you'll be able to do it right off your smartphone, put in your earbuds that you use for your standard mobile device. We think that's a pretty sweet solution. That's part of the overall opportunity that we see in a subscription service.

עריכה:
אוקיי, אז נראה שבאמת אפשר לעשות VOICE CHAT רק דרך אפליקציה באייפון ולא דרך הסוויטצ' עצמה. הזוי ברמות אחרות. זה מהאתר הרשמי של נינטנדו:
Online lobby and voice chat

Our new dedicated smart device app will connect to Nintendo Switch and let you invite friends to play online, set play appointments, and chat with friends during online matches in compatible games─all from your smart device.

A free, limited version of this app will be available for download in summer 2017.

We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 ינואר 2017, 16:54

עדין מצחיק:

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 16 ינואר 2017, 19:27

אתם מדברים על אונליין, אבל מתי בכלל נינטנדו מוציאה
משחקי אונליין מורכבים?

מאריו קורט וssb זה משחקי מסיבה
שהאונלין נותן לעשות את המסיבה מהבית
סלמון אולי הכי מורכב, לא יודע לא שיחקתי
אבל לא בדיוק ניראה כמו משחק אסטרטגי

התשלום על השרות גרוע, גם עם היה להם משהו ברמה של הlive
במיוחד שאין מספיק תוכן
לפחות באחרות יש המון משחקי אונליין, חלקם רק אונליין
הNs בטח אפילו לו תקבל cod

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 16 ינואר 2017, 20:11

אני די בטוח שזה לא ממש היה אפשרי גם ב wii u או לפחות מאוד מאוד מוגבל. זה כנראה בגלל שגם עם הסוויץ' הם שואפים בין היתר להיות פלטפורמה שהיא kids friendly ורוצים להימנע מכל מיני תופעות שכיחות שקשורות באנשים זרים עם מיקרופון. אני מניח שלייבא את זה לסמארטפון זה סוג של פתרון עבורם, אבל פתרון די מסורבל למי ש VOICE CHAT חשוב לו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 ינואר 2017, 00:22

idan כתב:אני די בטוח שזה לא ממש היה אפשרי גם ב wii u או לפחות מאוד מאוד מוגבל. זה כנראה בגלל שגם עם הסוויץ' הם שואפים בין היתר להיות פלטפורמה שהיא kids friendly ורוצים להימנע מכל מיני תופעות שכיחות שקשורות באנשים זרים עם מיקרופון. אני מניח שלייבא את זה לסמארטפון זה סוג של פתרון עבורם, אבל פתרון די מסורבל למי ש VOICE CHAT חשוב לו.

איך אתה עם אוזניות של אייפון וסוויטצ' יחד באוזניים? הסאונד עובר לאייפון דרך האפ? לא יודע, מוזר, ממש מוזר. בWIIU אפשר בערך לסלוח אבל הפעם מדובר בשנת 2017 והאונליין בתשלום, אין באמת תירוץ; ביחוד שהם הוציאו את האפליקצית parent control.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 17 ינואר 2017, 01:16

לא אמרתי שזה רעיון מבריק, רק ניסיתי להסביר למה הם אולי עושים את זה. ב COD ועוד כמה משחקי מולטי צד שלישי ל"מבוגרים" על ה WII U כן היה צ'אט חופשי ככה שלא מדובר באיזה עניין טכני אלא בחירה מודעת. אולי זאת הדרך שלהם לתת VOICE CHAT בכל המשחקים על הקונסולה שלהם מבלי להתפשר על היותם שומרי הסף שמגנים על אוזניהם הרגישות של הילדים. לא יכול לחשוב על סיבה אחרת שהם יסבכו פונקציה כל כך פשוטה, אפילו נינטנדו לא עד כדי כך מפגרים טכנולוגית.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 ינואר 2017, 01:44

איך הם לא שומרי הסף? זאת אפליקציה שלהם. איך זה יעזור לילדים? יהיה להם שם בדיוק אותה שליטה כמו בתוך המערכת הפעלה שלהם, אפילו פחות. כלומר WTF? איפה החיובי פה?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 ינואר 2017, 08:59

DrKeo כתב:איך הם לא שומרי הסף? זאת אפליקציה שלהם. איך זה יעזור לילדים? יהיה להם שם בדיוק אותה שליטה כמו בתוך המערכת הפעלה שלהם, אפילו פחות. כלומר WTF? איפה החיובי פה?

אני חושב שהבנתי. זה הכל קנוניה אחת ענקית!
מה נינטנדו צריכים כדי להיות רווחיים? נכון! קונסולה ניידת מצליחה. מה הבעיה הכי משמעותית של קונסולה ניידת? נכון! שהסוללה שלה נגמרת.
מה שניטנדו עושים עכשיו, זה להוציא לשוק קונסולה שתדגיש בפני כל המשתמשים שלה כמה טכנולוגית הסוללות הנוכחית לא מספקת. הסוללה של הטאבלט תגמר אחרי שעתיים. הסוללות של השלטים לא יטענו בלי לקנות מחזיק-מטען ב30$. הסוללות של הטלפונים יגמרו ממש מהר בגלל שאפליקציית הצ'אט שלהם הולכת להיות סופר לא יעילה. בזכות העובדה שהסוויטצ' הולכת להיות תופעה תרבותית ברמה של פוקימון גו, פחות או יותר לכל אדם בהכרה יהיה אותה. כולם ירגישו על בשרם שסוללות זה קקי ושחייבים לעשות משהו. אנשים ייצאו לרחובות בזעם. יפגינו נגד חברות המפתחות סוללות. יזרקו בקבוקי תבערה למפעלי סוללות מיושנים. יביאו לכך שנאט"ו, האיחוד האירופאי, האיחוד הטרנס אטלנטי, ממשלת ארה"ב, איגוד מדינות דרום אמריקה ומקסיקו וציר רוסיה-איראן-סוריה-צפון קוריאה-סין יחוקקו חוקים שיכריחו את יצרני הסוללות לייצר רק סוללות טובות ולמכור אותם במחיר סמלי וללא רווח ואז! אז!!!!!!! נינטנדו תוכל להוציא 3DS-2 עם סוללה שלא נגמרת איזה יומיים או משהו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 17 ינואר 2017, 12:22

המממ... לא נראה לי.
טראמפ מחסל את נאט"ו בעוד שלושה ימים, תרזה מיי מחסלת את האיחוד האירופאי בעוד כמה שעות, הTPP כלל לא נחתם ואינו הולך להחתם (והוא פסיפי, כל הנסיונות של אובמה לחתום הסכם עם האיחוד האירופאי כשלו לחלוטין ולכן מעולם לא היתה מסגרת טרנס אטלנטית) שלא לדבר על זה שיפן וסין הולכות לקבל מלחמת סחר כך שספק אם מישהו בכלל הולך לקנות את הסוויץ' הזו אחרי שהיא תחטוף מכסים שיעלו את המחיר שלה בעוד 100$... החגיגה נגמרה.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 17 ינואר 2017, 13:32

DrKeo כתב:איך הם לא שומרי הסף? זאת אפליקציה שלהם. איך זה יעזור לילדים? יהיה להם שם בדיוק אותה שליטה כמו בתוך המערכת הפעלה שלהם, אפילו פחות. כלומר WTF? איפה החיובי פה?

אני מניח שאייפונים זה עדיין פחות נפוץ אצל ילדים קטנים? אז בתאוריה תהיה להם פחות גישה לאפליקציה מאשר לקונסולה שנינטנדו מאוד רוצים למכור להורים שלהם, במינמום זה לפחות עוד מכשול אחד בדרך. מן הסתם זה לא יותר סביר מהאופציה ההגיונית של לתת את האפשרות להגביל את זה דרך התוכנה במכשיר, אבל אני באמת מאמין שנינטנדו ילכו מאוד רחוק בשביל למנוע את התרחיש של צ'אט בין ילד בן 5 לבחור בן 30 על הפלטפורמה שלהם, גם ברמה התדמיתית-עסקית וגם כי הם מאוד מוזרים בקטעים האלה.
הם מגבילים את כמות הרכישות היומית שאתה יכול לבצע בחנות שלהם, הם ביטלו איזה שירות שלם ב 3ds של שליחת הודעות פרטיות בין חברים או משהו כזה כי ילדים שלחו שם תמונות וכתבו דברים לא יפים אחד לשני, הם לא נתנו שום אפשרות לVOICE CHAT במשחקי מולטי מובהקים כמו ספלטון והסבירו את זה ברצון לשמור על אווירה נקייה.. הם לכל הפחות מאוד עקביים בכך שבשביל הלקוחות ילדים (או ההורים שלהם) הם יעיקו מאוד על הלקוחות הבוגרים שלהם.
בכל אופן לדעתי זה איכשהו יותר קרוב לאמת מאשר החרטא שרג'י מספר על אוזנייה גדולה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 ינואר 2017, 15:17

זה עדין לא הגיוני כי יש להם אלף מגבלות על המכשיר עבור ילדים, לא לתת לעשות voice chat זה סתם עוד אופציה. דווקא עניין הטלפון לא באמת עוזר, היום לילדים בני 10 יש סמארטפון וזה פשוט לא הגיוני לסמוך על זה שיהיה לילד מכשיר או לא יהיה לו בכדי להגביל. כל הנושא הזה לא ברור לי לגמרי וגם לא ברור לי מה נינטנדו מרוויחה מלעשות את הAPP הנפרד הזה, הוא כל כך הרבה יותר עבודה מאשר סתם לשים הגדרה של "אל תאפשר צ'אט קולי" בהגדרות הורים.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 17 ינואר 2017, 15:40

נו ואותו דבר בדיוק היה נכון גם ל WII U ועדיין הם בחרו להגביל את כולם במקום להוסיף את האופציה הרלוונטית ולסמוך שההורים ישתמשו בה ב Parental Controls Settings. גם בלהגביל את כל המשתמשים על הקונסולה לסכום רכישה מסוים אין הרבה הגיון והם עדיין עשו את זה במקום להכניס מגבלה ב Parental Controls Settings , הרי גם זה סתם עוד אופציה שאפשר להכניס.. שלא נדבר שאני לא מכיר הרבה ילדים קטנים שמסתובבים עם כרטיסי אשראי ועדיין זאת ההחלטה שנינטנדו לקחו עבור מקרי קצה של הורים שאולי שמרו את הפרטים של האשראי ב eShop והילדים שלהם עלולים להתפרע בחנות. והם עדיין יכולים לתת את האפשרות להגביל דרך האפליקציה, זה לא שולל את העניין, פשוט מעמיד עוד מכשול בפני לא מעט ילדים קטנים שעדיין אין להם סמארטפון.
אתה מחפש הגיון סולידי בחברה שאתה בעצמך טוען ש 90% מההחלטות שלה לא הגיוניות, אני בסך הכל מנסה להצביע על מה לדעתי עומד מאחורי ההחלטה הלא הגיונית שלהם. אבל היי, אנערף , אולי יש להם סיבה דבילית אחרת.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 ינואר 2017, 16:19

כל הדברים שאתה מדבר עליהם הם או תוצר של עצלנות (למשל להגביל את כולם בWIIU) או תוצר של חסימה מכלילה (למשל האשראי). אבל האפליקציה לאייפון היא פיצ'ר שהשקיעו בו זמן וכסף כשהם יכלו לעשות פיתרון עצלני בהרבה. כלומר מה המטרה מאחורי האפליקציה? איזה יתרונות יש שם? זה גובל בהזוי. להגיד שהם יכלו להגביל אשראי רק באופציות מסויימות וכו' זה לבקש מהם לעבוד כדי לעשות פיתרון מתוחכם יותר. אבל כאן אנחנו מדברים על זה שהם אשכרה עבדו יותר כדי להגיע לתוצאה מוזרה שכזו, WTF?

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 17 ינואר 2017, 16:31

DrKeo כתב:כל הדברים שאתה מדבר עליהם הם או תוצר של עצלנות (למשל להגביל את כולם בWIIU) או תוצר של חסימה מכלילה (למשל האשראי). אבל האפליקציה לאייפון היא פיצ'ר שהשקיעו בו זמן וכסף כשהם יכלו לעשות פיתרון עצלני בהרבה. כלומר מה המטרה מאחורי האפליקציה? איזה יתרונות יש שם? זה גובל בהזוי. להגיד שהם יכלו להגביל אשראי רק באופציות מסויימות וכו' זה לבקש מהם לעבוד כדי לעשות פיתרון מתוחכם יותר. אבל כאן אנחנו מדברים על זה שהם אשכרה עבדו יותר כדי להגיע לתוצאה מוזרה שכזו, WTF?

שלוש מילים שמסכמות מבחינתי את כל ההתנהלות של נינטנדו בכל הנוגע לאונליין של הסוויץ'. עד לשישי האחרון הייתי בטוח ב-90% שאני קונה בהשקה ובמקום זה אני מחפש עכשיו עותק של splatoon במחיר נורמלי,לפחות על ה-WII U לא יגבו ממני תשלום על שירותי אונליין שהיו מתאימים ל-2006. לפחות סוני היו מספיק הוגנים כדי לא לגבות על האונליין של הפס3 כסף בהתחלה.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 17 ינואר 2017, 16:41

אתה יכול לוותר על ספלטון... הוא אוברייטד בטירוף. הקונספט חביב אבל הביצוע מרושל ומגושם והתוצאה היא שרוב הזמן אתה לא משחק במשחק עצמו אלא באיזה פלטפורמר 2 ביט באיכות של גיימבוי של תמנונוני מקפצץ בין פלטפורמות. חבל על הכסף.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 17 ינואר 2017, 16:51

omerkot כתב:אתה יכול לוותר על ספלטון... הוא אוברייטד בטירוף. הקונספט חביב אבל הביצוע מרושל ומגושם והתוצאה היא שרוב הזמן אתה לא משחק במשחק עצמו אלא באיזה פלטפורמר 2 ביט באיכות של גיימבוי של תמנונוני מקפצץ בין פלטפורמות. חבל על הכסף.

קיבלתי,מתחיל את wind waker hd במקום :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 ינואר 2017, 17:20

Uncle Pey'j כתב:
DrKeo כתב:כל הדברים שאתה מדבר עליהם הם או תוצר של עצלנות (למשל להגביל את כולם בWIIU) או תוצר של חסימה מכלילה (למשל האשראי). אבל האפליקציה לאייפון היא פיצ'ר שהשקיעו בו זמן וכסף כשהם יכלו לעשות פיתרון עצלני בהרבה. כלומר מה המטרה מאחורי האפליקציה? איזה יתרונות יש שם? זה גובל בהזוי. להגיד שהם יכלו להגביל אשראי רק באופציות מסויימות וכו' זה לבקש מהם לעבוד כדי לעשות פיתרון מתוחכם יותר. אבל כאן אנחנו מדברים על זה שהם אשכרה עבדו יותר כדי להגיע לתוצאה מוזרה שכזו, WTF?

שלוש מילים שמסכמות מבחינתי את כל ההתנהלות של נינטנדו בכל הנוגע לאונליין של הסוויץ'. עד לשישי האחרון הייתי בטוח ב-90% שאני קונה בהשקה ובמקום זה אני מחפש עכשיו עותק של splatoon במחיר נורמלי,לפחות על ה-WII U לא יגבו ממני תשלום על שירותי אונליין שהיו מתאימים ל-2006. לפחות סוני היו מספיק הוגנים כדי לא לגבות על האונליין של הפס3 כסף בהתחלה.

כנ"ל, שמרתי להזמנה מראש לשיגור של סוויטצ', האירוע של שישי גרם לי לוותר. 50$ יותר ממה שחשבתי ורק זלדה עד החגים. באמת הגזימו, במינימום תכריזו על איזה SSB, AC או מטרויד ככה לעורר עניין. זה מצחיק כי הליינאפ להשנה הוא סבבה סך הכל, כלומר יש מריו וזלדה אז מה יכול להיות רע? אבל באמת שאין להם את המסה הקריטית לגרום לי לקנות את המכשיר למרות שאני מוצא את עצמי כל הזמן מסתובב באמזון ורוצה להזמין בגלל זלדה.

אולי זאת הזמנה לשישי השחור באיזה 200$ כשמריו וזלדה כבר בחוץ.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 17 ינואר 2017, 18:31

למרות שקשה לי לצבור ביטחון במה שנינטנדו עושים אחרי השבוע האחרון, אני איכשהו עדיין מאמין שהם לא סיימו עם ההכרזות לליינאפ שלהם ל 2017. מיאמוטו כבר אישר מזמן שהם עובדים על פיקמין חדש והייתה שמועה שרטרו עובדים על IP חדש (עברו איזה 3 שנים מאז המשחק הקודם שלהם) שלכאורה אמור לצאת השנה. גם היה דיבור על איזה משחק של יוביסופט ועוד כמה פורטים של משחקי WII U מצד ההיא בטוויטר שפגעה ברוב התחזיות שלה.
אם הייתי משוכנע שיהיה להם ליינאפ מטורף שמדבר אלי (ולא מורכב ממשחקים שכבר שיחקתי בהם) הייתי זורם עם האכזבה היחסית מהחומרה והמחיר כניסה (לא רק של הקונסולה, גם של הרחבת זיכרון, שלט נוסף ואונליין בתשלום..), אבל כרגע הם אפילו לא הואילו בטובם לשים מסלולים חדשים במריו קארט בשביל לנסות לפתות אותי לדאבל דיפ ככה שאם כמה שרציתי לזרוק עליהם כסף באמת שאין לי שום סיבה להסתכל לכיוון שלהם לפחות עד שמריו יוצא, בתקווה שעד אז הם יכריזו על מספיק דברים מעניינים ב E3, אם לא ל 2017 אז לפחות לשנה הבאה.
מה שאומר שאני ישחק זלדה במרץ על ה Wii u עם כל ה 720P הזוהרים שלו, כי אחרי הטריילר האחרון שלו באמת שיהיה קשה להתאפק .

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 ינואר 2017, 19:30

אם יש להם עוד משחקים גדולים להשנה אז זאת הטעות הכי גדולה שהם עשו, לא להכריז עליהם. יש להם מריו בחגים ו-E3 הוא ביולי כך שקשה לי להאמין שבE3 פתאום יופיעו משחקים שיצאו באוגוסט עד אוקטובר שיגרו את כולנו. באמת שהייתי זורם אפילו רק עם פורטי WIIU ב1080P כדי למלא את החלל, ממש חבל שהלוז כל כך ריק.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 ינואר 2017, 20:28

מחר יש direct לפייראמבלם. מדהים אותי שהמשחק הזה כל כך בשל שהוא יוצא השנה ויש לו מחר סטרים רק בשבילו אבל נינטנדו החליטה להציג אותו בטיזר כל כך כללי שגרם לו להראות כמו משחק שיעברו שנים עד שנקבל גיימפליי ממנו.

זה פשוט מראה זלזול בקור לדעתי. נינטנדו מעדיפה לבזבז 10 דקות על טראש כמו 1 2 switch מאשר להראות שבריר גיימפליי מפייראמבלאם.

עריכה:
כרגע הבנתי שפייראמבלאם זה משחק דיינסטי ווריירס סטייל המשחק זלדה מלפני שנתיים, קצת פחות core ממה שחשבתי. הם בטח גם יציגו את המשחק הסלולרי של פייראמבלאם בתצוגה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 ינואר 2017, 22:53

DrKeo כתב:אם יש להם עוד משחקים גדולים להשנה אז זאת הטעות הכי גדולה שהם עשו, לא להכריז עליהם. יש להם מריו בחגים ו-E3 הוא ביולי כך שקשה לי להאמין שבE3 פתאום יופיעו משחקים שיצאו באוגוסט עד אוקטובר שיגרו את כולנו. באמת שהייתי זורם אפילו רק עם פורטי WIIU ב1080P כדי למלא את החלל, ממש חבל שהלוז כל כך ריק.

אני לא חושב שזו באמת טעות. הרי בכל מקרה יהיה קשה למצוא סוויטצ' כמה שבועות אחרי ההשקה. ככה הם יכולים לשמור הפתעות לE3 ולהנות מעוד ספייק במכירות ופרסום חיובי. אם זה נכון, לדעתי זה מאוד חכם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 ינואר 2017, 23:39

אם קשה למצא סוויטצ' באוגוסט אני צנצנת. אחת החנויות אונליין הגדולות באנגליה קבלה 1000 חתיכות, כרגיל נינטנדו מתחילה עם מלאי תחת. אם יהיה מחסור בהמשך השנה אז סתם נינטנדו לא תצליח ליצר בקצב מינימאלי מכשירים, זה לא ווי ולא פס4. אגב, כשהפס4 מכרה כמויות WII לא היה מחסור כי בניגוד לנינטנדו הם לא יצרו מחסור מכוון.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 30 אורחים