Laskin כתב:ציפיות בלתי ריאליות, באמת.
שנה ראשונה, המכשיר בלתי אפשרי לרכישה ברוב העולם, לא יצא שום בלעדי שמוכר 10-20 מליון יחידות באמצע הדור בתקופה הזו, זה כסף על השולחן.
Uncle Pey'j כתב:"חשיבה לטווח קצר" זו הגדרה מדויקת למה שסוני עושה בשנה וחצי-שנתיים האחרונות ואני אגדיל ואומר שיש פה גם סוג של גרידיות שלא ראיתי ממנה בעבר,וכן,אני לא תמים,אני יודע שמדובר בחברה שצריכה לייצר רווחים,עדיין,יש כאן משהו אחר.
Laskin כתב:מהמכשירים הם לא עושים רווח, אלא מהמשחקים.
אתה לא משקיע במשחק מאות מליוני דולרים כדי לשחרר אותו לקהל יעד של 5 מליון משתמשים בערך (שירכשו במחיר מלא).
אגב, כל זה לא היה קורה אם היו מקשיבים לי ועושים משחקים בסקייל קטן יותר עם צוות קטן יותר מכל חברה, רק כדי להפציץ בגרפיקה מבלי להוציא מאות מליונים על הפרוייקטים האלה, או בקצרה:
אם היו עושים TLLים
סוני לא ידעו שיהיו חוסרים אבל אני גם לא חושב שהם תכננו לייצר 30 או אפילו 15 מליון יחידות בשנה הראשונה, וכמובן שלא כל ה-15 מליון הרי היו רוכשים דווקא את המשחקים האלה בהשקה, הם צריכים למקסם רווחים, הם הביאו את ראצ׳ט, ריטרנל ודימון סולס ותארו לעצמם, בצדק מסתבר, שזה בהחלט מספיק.
Klayman כתב:אזהרה: דעה לא פופולרית
האמת? אני די מבסוט מכל האירוע.
מצטער אם זה לא רגיש כלפיכם, אבל ואללה, מתאים לי עוד GOW על ה PS4PRO שלי.הדור הבא? כשיגיע למצב שיהיו אשכרה קונסולות לרכישה בחנויות (XSX יש יותר, לפחות בארץ זה נראה), אז נראה. עד אז, אני בסבבה. זה גם אומר שחזון משחקי ה RT בלבד מתרחק עוד מעט, וכמי שאין לו קונסולת דור הבא או כרטיס תומך - זה אחלה מבחינתי.
Klayman כתב:אזהרה: דעה לא פופולרית
האמת? אני די מבסוט מכל האירוע.
מצטער אם זה לא רגיש כלפיכם, אבל ואללה, מתאים לי עוד GOW על ה PS4PRO שלי.הדור הבא? כשיגיע למצב שיהיו אשכרה קונסולות לרכישה בחנויות (XSX יש יותר, לפחות בארץ זה נראה), אז נראה. עד אז, אני בסבבה. זה גם אומר שחזון משחקי ה RT בלבד מתרחק עוד מעט, וכמי שאין לו קונסולת דור הבא או כרטיס תומך - זה אחלה מבחינתי.
Laskin כתב:אין לי מושג מה ההפתעה שלכם פה.
הכל היה ידוע מראש גם בלי שהם יגידו את זה.
ובמיוחד GT, שמן הסתם יהיה עם RT ובלי שום טעינות כמעט אז אני משוכנע שיפרידו בין שחקני הפס4 ל-5 וההבדלים יהיו מאוד משמעותיים בגלל זמני הטעינה שהם עקב אכילס של המשחק הזה (זה, וימאוצ׳י עצמו).
ה״כעס״ גם לא ברור לי בכלל, כי המתחרה הישירה שלהם לא מביאה בכלל בלעדיים של הדור הבא, אז לפחות יש פה *משהו*... וגם משהו די יפה אם תשאלו אותי, דימון סולס, ריטרנל, ראצ׳ט - שלושתם פרויקטים די מושקעים, והם יוצאים בחצי שנה הראשונה בבלעדיות מוחלטת. יש גם דברים קטנים יותר כמו destruction all stars שממש לא הצליח אבל לפחות ניסו
שוב, אני די בטוח שהורייזון, GOW וGT7 היו מיועדים באמת לשנה הזו, אבל כנראה שרק אחד יצליח לעמוד בזמנים, הקורונה הייתה ממש מכה רצינית לפרוייקטים גדולים, וזה דפק להם את התכניות ״להפטר״ משלושתם כבר בשנה הראשונה של המכשיר, ככה שיוצא שהם מורחים את התקופה הזו גם עד אמצע 2022 או משהו כזה, אולי גם עד החגים.
idan כתב:עם כל האכזבה המוצדקת, אתם מתעלמים מהעובדה שנכון לעכשיו שום חברה אחרת בתעשייה לא נקטה עמדה שונה (חוץ מסוני עצמה עם משחקים בסקייל קטן יותר). זה לא יכול להיות מקרי.
idan כתב:זה נכון, אבל אני לא מתעניין ב PR של סוני, כבר גילינו לפני שנה שהם שיקרו לנו ועשו סיבוב על האסטרטגיה החדשה של מיקרוסופט שבמקרה או לא במקרה חופפת לבערך אותו לוח זמנים של סוני מבחינת קרוס גן. אני מדבר על כל הצד ג׳, היוביסופט ו EA של העולם, גם הם לא התחייבו למשחקי נקסט גן עד עכשיו. וגם אלה שכן התחייבו כמו סקווראניקס, המשחקים שלהם לא באמת נראים יותר נקסט גן ממשחקי קורס גן כמו הורייזן למרות שלפחות forspoken פותח בוודאות עם מחשבה על הדור הבא מהיום הראשון. ולכן אני מעלה את הסברה שיש כאן גם עניין טכנולוגי, שהכלים כנראה עדיין לא לגמרי שם בשביל לנצל את החומרה החדשה ובגלל זה בין היתר כל החברות מרשות לעצמן למשוך את הקרוס גן יותר מבעבר. זו התאוריה לפחות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 23 אורחים