swiss-the-engine כתב:שיחקתי במשחק רק כמה שעות אבל אני די בטוח שה"קושי" שלו נובע מההרגל של רוב השחקנים עם משחקי H&S. זה תמיד BUTTON MASHING ואתה כולך חזק ברמות על. כמו שסטיק אומר, צריך להיות זהיר ולשחק בצורה מט'ודית ומעבר לזה יש את הקושי בכך שלא ברור לאן צריך ללכת ואפשר בכיף ללכת למקום שאתה פשוט לא אמור להיות בו כי כולם שם ה-ר-ב-ה יותר חזקים ממך.
Klayman כתב:גרסאת הPC מעולה, ותכלס, לדעתי, הוחזקה אחורה בגלל הקונסולות במקרה הזה. אין שום סיבה למסכי טעינה כל כמה דקות, ולא להשאיר את עיר פתוחה לחלוטין. הגרפיקה מצויינת, הסאונד עשיר ומלא - והמשחק מאוד משתדל ללכת ברוח של המשחקים הקודמים בסדרה. אני אומנם רק בהתחלה, אבל מי ששיחק בקודמים, ירגיש לגמרי בבית פה (מעבר לניטפיקינג קטנים פה ושם). החברה שאחראית לפורט PC, היא Nixxes, שעד עכשיו לא יצא לי להתקל בפורט PC רע שלהם. חברה שעושה את העבודה שלה נאמנה.
Kazz כתב:הם עשו את הפורט של ת'יף לפס4. וגרסאת המחשב רחוקה מלהיות חפה מבעיות לפי מה שאני מבין.
Klayman כתב:לא תודה. שיתמקדו בפורטים המעולים שהם עושים. אם אני זוכר נכון, הדבר האחרון שהם "פיתחו" היו קרבות הבוס בדאוס אקס האחרון. החלק הכי חלש של המשחק. הם מאוד טובים בפורטים ואופטימיזציה למחשב, שישארו שם.
erezronen כתב:מסתבר ש-South Park לא ישווק בארץ בצורה רשמית בכלל (דהיינו - יוביסופט לא שולחים עותקים שלו למפיצה שלהם בישראל). מאוד מוזר.
Death_119 כתב:כן, אני בטוח שברגע שהHill billies במדינת ישראל יראו שיש קלאס של -"יהודי" הם יקבלו זאת בהומור. בכלל שילוב של התייחסות ברורה ליהודים ורקטום לא תלך טוב פה בארץ. המקקים השחורים עוד יקראו למשחק "משיגענע".
Stick כתב:או שהם חושבים שאנחנו מדינת עולם שלישי חשוכה שלא יכולה להתמודד עם כמה בדיחות על יהודים, או שמדובר בהוראה ישירה של קרטמן.
בסטים לא אמורה להיות בעיה להזמין את המשחק נכון?
erezronen כתב:
למיטב ידיעתי הוא חסום להזמנה ישירה מהארץ ב-Steam, ועדיין לא ברור אם יעשו בעיות של Redeem לקודים שנקנו במקומות אחרים (מקסימום עושים את ה-Redeem עם איזה פרוקסי אמריקאי וזהו).
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 20 אורחים