DrKeo כתב:תמיכה לאחור היא מאוד חשובה, ביחוד ב-2018 כשהיא עובדת בצורה דיגיטלית. קניתי את HL2 בסטים ב-2004, בשיאה של הפס2, ומאז ועד היום יש לי את HL2 והמשחק נגיש לי בכל רגע נתון על המחשב עם כל היתרונות של מחשב ב-2018 כמו למשל לשחק בו ב-1440P (כשבמקור שחקתי בו ברזולוציה הכי מפנקת של 2014, ב-1024X1280).
זה בדיוק מה שאני מצפה מהפס5 והסקארלט. אם קניתי את גירס 2 ב-2008, אני מצפה שהמשחק ירוץ לי על הסקארלט, יהיה לי זמין דיגיטלית ובמינימום של המינימום ירוץ טוב יותר ממה שהוא רץ במקור, כמובן עם עדיפות ל-4K. אני רוצה לראות כל משחק ומשחק שקניתי אי פעם אצל סוני או מיקורוסופט ברשימה שלי ובכל רגע אני אוכל להוריד אותו ולהתחיל לשחק. כשיצא גירס 6 אני רוצה לשחק בגירס 1-5 אם קניתי אותם בעבר ושתהיה לי האפשרות לקנות אותם. כשחקן PC אני לוקח את זה כמובן מאליו ואני רוצה שגם בקונסולות זה יהיה מובן מאליו.
Laskin כתב:אם שום משחק היום לא דורש באמת יותר מ-8 גיגה זכרון אפילו על המחשב, אני לא חושב שיש כל סיבה הגיונית לעשות משהו שהוא יותר מלהכפיל את זה בדור הבא. כמה מפתחים לדעתך באמת יפתחו משחקים שינצלו 32 גיגה ראם? כמה מחשבים יש או יהיו לדעתך ב-2024 כמות כזו של זכרון פנימי, שמשחקים יכולים להרשות לעצמם לכוון לשם?
ב-2013 למצוא מחשב עם 8 גיגה זכרון זה היה סופר סופר נפוץ, אם הזכרון שלי לא בוגד בי.
Laskin כתב:ה נכון שמפתחים ישתמשו בכמה שיתנו להם, אבל עד גבול מסויים... מפתחים לא פתאום יתחילו לנצל 32 גיגה זכרון רק בגלל שיש להם את זה על קונסולות... רובם ירצו גם לפתח למחשב וזה יהיה לא ריאלי עוד שנתיים לצפות שלאנשים יהיה את האמצעים לרכוש את זה בהמוניהם. גם לא ב-2023. בPS6 זה כבר בטח כן יהיה ריאלי, אבל לקפות כבר עכשיו מ-8 ל-32 זה נראה לי פסיכי. ל-24 עוד איכשהו אולי, וגם אז לא יכוונו בגירסאות המחשב ליותר מ-16 גיגה במשך כל הדור הבא לדעתי, כמינימום. אולי זה אומר שלא תוכל להפעיל הגדרות מסויימות, אבל את המשחק יתכננו כך שיוכל לעבוד גם על מחשבים ממוצעים, וגם על קונסולות אחרות שיצאו בטח ויהיו חלשות יותר, נגיד סוויץ' 2/וואטאבר.
DrKeo כתב:אני לא מבין את הטיעון שיש קיפאון מ-2013 בזיכרון ב-PC כי הקונסולות נשארו אותו דבר. בדור לפניו הקונסולות השתנו איכשהו? הרי אם הקונסולות היו משנות איכשהו לקיפאון הזיכרון ב-PC, זה היה משמעותי בהרבה ב-2005 עד 2013.
לי היה 2GB זיכרון כשיצאה ה-360, ב-360 היה רק 256MB, שמינית ממה שהיה לי במחשב. אז בתאוריה עולם הזיכרון ב-PC היה אמור לקפוא סביב ה-2-4 גיגה כל הדור הקודם.
DrKeo כתב:זאת הסיבה שהפס4 פרו מצליחה לעשות 4K (אפילו אם משתמשים בדמקה, עדין לא מעט באפרים הם בסוף 4K)
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־ 18 אורחים