Laskin כתב:וזה גם מאוד שונה מכל החלטה של כל חברה אי פעם... אנחנו הרי צרכנים שלעולם לא צריכים לעמוד על המשמר לגבי שום מוצר מלבד תחום הקונסולות, עכשיו.
זה ברור וידוע שיש אדם אחר שעומד על המשמר עבור כולנו בענף המזון, הבידור, האלקטרוניקה, האנרגיה ובפוליטיקה... כל החלטה - צריכה לעבור דרך אדם שתפקידו הוא לעמוד על המשמר והוא תמיד יודע מה נכון אבסולוטית.
זה בעצם פוטר את האזרחים מלהשמיע את קולם. איזה מזל שיש אותו... תחשבו איך היה נראה עולם בו חברות יכולות לטעות מדי פעם, ואנחנו (!) היינו צריכים להשמיע את קולנו על מנת לשנות את ההחלטה השגויה, לטעמנו!
DrKeo כתב:נראה שגרסת הפס4 של Project Cars נמצא איפשהו בין MEDIUM ל-HIGH בהגדרות הPC. על הPC ההגדרה הכי גבוהה היא ULTRA, אחת מעל HIGH.

kririn כתב:מישהו אמר שאני לא יקנה PS4 ?
אני כן חושב שיש המון אנשים שלא יקנו במחיר ההשקה ,חלק מהם בגלל המצב של סוני
וחלק כי הם תפרנים בלי קשר למצב של סוני
קניתי דול שוק 4 ,חיברתי לPC ,וזה יספיק לי לשנתים הקרובות לפחות ,אותו דבר הXBO
kririn כתב:סוני עם הבעיות שלה -מצב כלכלי שעלול לגרום לפירוק
אני כן חושב שצריך לדבר על הנושא ,לא חושב שמישהו צריך לבחור במקום PS4 ,קונסולה של נינטנדו
אבל כן לחשוב על PC או XBO בימקום PS4
זה דעתי לפחות
מבחינתי יש לסוני כתאגיד -"עשן מהמפקדה" ,עם חלק פה מזלזלים בזה -זה זכותם
אני פשוט לא ילך להוציא סכומים גדולים על מוצרי סוני כרגע ,למרות שחלק מאוד מענינים אותי
bling כתב:הסרטון האחרון של קנדה נראה מדהים!
מזמן לא ראיתי רמת פירוט שכזו, והתאורה, אין לי מילים.
2 הסרטונים האחרים פחות מרשימים, יש בהם בעיית AA די בולטת ונראה לי בעיקר המסלולים משעממים, מצב הלילה נראה פחות טוב מאור יום.
מומלץ להוריד ל PC את הסרטון האחרון כדי להתרשם טוב יותר, לינק ישיר:
http://e1.dl.playstation.net/e1/campaignsite/driveclub/Driveclub_Cayoosh_Evening_PreOrder8OCT.mp4
האיכות עדיין לא אידיאלית מהסיבה הפשוטה שהמחשב שלי מריץ את הקובץ בלי בעיה, סרטונים באיכות גבוהה באמת מקרטעים אצלי
עדיין, עדיף מהנגן של הדפדפן.
Nucleus_Dawn כתב:
חוץ מNFS, בכלל יצא משחק מרוצים לדור הבא?
Nucleus_Dawn כתב:
אם המשחק יהיה טוב, הוא יכול גם ממש להצליח. יש וואקום לא קטן במירוצים בדור הבא. חוץ מNFS, בכלל יצא משחק מרוצים לדור הבא?
מצד שני, אולי הוא יוצא מאוחר מידי, כשיש כל מיני Project cars וGRID חדש ממש בקרוב.
Death_119 כתב:למי ששיחק באינפיימוס: אחרי שקיבלתם אתשהוא לטעמי מגניב ברמות הרבה יותר מהשניים הקודמים, הצלחתם לחזור להשתמש בשני האחרים?ספויילר: הצג
bling כתב:אני לא בטוח שפרויקט מכוניות מתחרה בדרייב קלאב, אם ראית את הסרטון אפשר לראות די בקלות שההיגוי שם רחוק מלהיות ריאליסטי, זה יותר קרוב לארקייד ונראה שהמשחקים מתמקדים בדברים שונים (סימולציה שרצה על 60 פריימים לעומת חצי ארקייד שכזה שרץ על 30 כשהדגש הוא מולטי כמעט בלבד).
GRID לא יוצא בכלל לדור הבא לא?
כנראה המתחרה הכי ישיר יהיה פורצה הוריזון שהרבה אנשים אומרים שמזכירים אחד את השני (אבל הכי הרבה אומרים שהוא מזכיר את PGR מי שמבין בז'אנר הזה).
דווקא חזרתי לניאון די בקלות, בעיקר אם אתה משחק גיבור, מהסיבה הפשוטה שהרבה יותר כיף להתנייד איתו והכח סכ"ה עוצמתי למדי ככה שמצאתי אותו הכי מאוזן במשחק.
מבחינת כח אש הכח הכי חזק אצל הגיבור זה העשן, אבל התנועה מוגבלת מאוד וקשה לברוח כשאתה במצוקה אז לפעמים החלפתי אליו בזמן קרב וחיפשתי לאחר מכן ניאון או מה שפתחת בשביל התניידות נורמלית.
bling כתב:אני לא בטוח שפרויקט מכוניות מתחרה בדרייב קלאב, אם ראית את הסרטון אפשר לראות די בקלות שההיגוי שם רחוק מלהיות ריאליסטי, זה יותר קרוב לארקייד ונראה שהמשחקים מתמקדים בדברים שונים (סימולציה שרצה על 60 פריימים לעומת חצי ארקייד שכזה שרץ על 30 כשהדגש הוא מולטי כמעט בלבד).
GRID לא יוצא בכלל לדור הבא לא?
כנראה המתחרה הכי ישיר יהיה פורצה הוריזון שהרבה אנשים אומרים שמזכירים אחד את השני (אבל הכי הרבה אומרים שהוא מזכיר את PGR מי שמבין בז'אנר הזה).
דווקא חזרתי לניאון די בקלות, בעיקר אם אתה משחק גיבור, מהסיבה הפשוטה שהרבה יותר כיף להתנייד איתו והכח סכ"ה עוצמתי למדי ככה שמצאתי אותו הכי מאוזן במשחק.
מבחינת כח אש הכח הכי חזק אצל הגיבור זה העשן, אבל התנועה מוגבלת מאוד וקשה לברוח כשאתה במצוקה אז לפעמים החלפתי אליו בזמן קרב וחיפשתי לאחר מכן ניאון או מה שפתחת בשביל התניידות נורמלית.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 29 אורחים