PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Laskin » 11 מאי 2014, 17:32

וזה גם מאוד שונה מכל החלטה של כל חברה אי פעם... אנחנו הרי צרכנים שלעולם לא צריכים לעמוד על המשמר לגבי שום מוצר מלבד תחום הקונסולות, עכשיו.
זה ברור וידוע שיש אדם אחר שעומד על המשמר עבור כולנו בענף המזון, הבידור, האלקטרוניקה, האנרגיה ובפוליטיקה... כל החלטה - צריכה לעבור דרך אדם שתפקידו הוא לעמוד על המשמר והוא תמיד יודע מה נכון אבסולוטית.
זה בעצם פוטר את האזרחים מלהשמיע את קולם. איזה מזל שיש אותו... תחשבו איך היה נראה עולם בו חברות יכולות לטעות מדי פעם, ואנחנו (!) היינו צריכים להשמיע את קולנו על מנת לשנות את ההחלטה השגויה, לטעמנו!

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 מאי 2014, 09:41

Laskin כתב:וזה גם מאוד שונה מכל החלטה של כל חברה אי פעם... אנחנו הרי צרכנים שלעולם לא צריכים לעמוד על המשמר לגבי שום מוצר מלבד תחום הקונסולות, עכשיו.
זה ברור וידוע שיש אדם אחר שעומד על המשמר עבור כולנו בענף המזון, הבידור, האלקטרוניקה, האנרגיה ובפוליטיקה... כל החלטה - צריכה לעבור דרך אדם שתפקידו הוא לעמוד על המשמר והוא תמיד יודע מה נכון אבסולוטית.
זה בעצם פוטר את האזרחים מלהשמיע את קולם. איזה מזל שיש אותו... תחשבו איך היה נראה עולם בו חברות יכולות לטעות מדי פעם, ואנחנו (!) היינו צריכים להשמיע את קולנו על מנת לשנות את ההחלטה השגויה, לטעמנו!

די. אתה עושה לי צמרמורות. אני לא אוהב לחשוב על דיסטופיות כאלה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 מאי 2014, 05:49

נראה שגרסת הפס4 של Project Cars נמצא איפשהו בין MEDIUM ל-HIGH בהגדרות הPC. על הPC ההגדרה הכי גבוהה היא ULTRA, אחת מעל HIGH.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 מאי 2014, 08:45

DrKeo כתב:נראה שגרסת הפס4 של Project Cars נמצא איפשהו בין MEDIUM ל-HIGH בהגדרות הPC. על הPC ההגדרה הכי גבוהה היא ULTRA, אחת מעל HIGH.

ראיתי את ההשוואה ואני לא יודע עכשיו לאיזה הגדרות להכניס את זה, אבל אני חושב שגרסת ה PS4 עומדת בכבוד מול ה PC, יופי של עבודה המפתחת הזו עשתה, במיוחד שזה על 1080P ו 60 FPS.

ו GAF כבר מתחיל עם ה GIFים לקראת E3 :D
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 מאי 2014, 10:49

bling כתב:ראיתי את ההשוואה ואני לא יודע עכשיו לאיזה הגדרות להכניס את זה, אבל אני חושב שגרסת ה PS4 עומדת בכבוד מול ה PC, יופי של עבודה המפתחת הזו עשתה, במיוחד שזה על 1080P ו 60 FPS.

ו GAF כבר מתחיל עם ה GIFים לקראת E3 :D
תמונה

כן זה נראה מצויין, פרוייקט מכוניות בכמעט HIGH זה בהחלט הישג.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 מאי 2014, 12:31

שיעשו אופציה לULTRA ב-30 פריימים, זה יהיה נחמד.... אבל רק לסינגל, מן הסתם :)

והגיף הזה הוא הכי טוב שראיתי השנה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 14 מאי 2014, 08:14

שמועה -בכירי סוני יחטפו קיצוץ של 50% מהשכר ,ולא יהיו בונוסים
סוני אולי הפסידה המון כסף בריבעון הזה

http://www.maxconsole.com/maxcon_forums ... ke-bonuses

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 14 מאי 2014, 16:26

קרירין, הבנו שסוני כתאגיד לא במצב משהו, אבל זה פחות מעניין מידיעות בסגנון שבאות מנינטנדו כי שם הבעיות שלהם נוגעות באופן ישיר לטופיק של הפורום הזה שהוא משחקים ולכן פוטנציאלית הן יכולות לגרום לשינויים לא קטנים ומידיים בתחום עצמו.
פה זה תאגיד עם מיליון שכבות ומחלקות ועד שנראה משהו שרלוונטי למחלקה שעליה אנחנו מדברים בפורום מי יודע כמה זמן יעבור אם בכלל, אז כן, שווה להזכיר את זה כשקורה שם משהו חריג, אבל לא לחפור על כל התפתחות בנושא כאילו זה יכול לגרום מחר לביטול של אנצ'רטד.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 14 מאי 2014, 17:22

נינטנדו עם הבעיות שלה -(אני עדין מחכה להכרזה על משחקים מענינים מבחינתי לWIIU )

וסוני עם הבעיות שלה -מצב כלכלי שעלול לגרום לפירוק
אני כן חושב שצריך לדבר על הנושא ,לא חושב שמישהו צריך לבחור במקום PS4 ,קונסולה של נינטנדו
אבל כן לחשוב על PC או XBO בימקום PS4

זה דעתי לפחות

מבחינתי יש לסוני כתאגיד -"עשן מהמפקדה" ,עם חלק פה מזלזלים בזה -זה זכותם
אני פשוט לא ילך להוציא סכומים גדולים על מוצרי סוני כרגע ,למרות שחלק מאוד מענינים אותי

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 מאי 2014, 13:56

אתה באמת חושב שיש מישהו מלבדך בעולם שלא יקנה PS4 כי המצב של סוני פחות טוב כתאגיד?

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 14 מאי 2014, 22:43

מישהו אמר שאני לא יקנה PS4 ?

אני כן חושב שיש המון אנשים שלא יקנו במחיר ההשקה ,חלק מהם בגלל המצב של סוני
וחלק כי הם תפרנים בלי קשר למצב של סוני

קניתי דול שוק 4 ,חיברתי לPC ,וזה יספיק לי לשנתים הקרובות לפחות ,אותו דבר הXBO

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 14 מאי 2014, 14:52

kririn כתב:מישהו אמר שאני לא יקנה PS4 ?

אני כן חושב שיש המון אנשים שלא יקנו במחיר ההשקה ,חלק מהם בגלל המצב של סוני
וחלק כי הם תפרנים בלי קשר למצב של סוני

קניתי דול שוק 4 ,חיברתי לPC ,וזה יספיק לי לשנתים הקרובות לפחות ,אותו דבר הXBO

מי? מי לא יקנה במחיר השקה, בגלל המצב של סוני? למה שמישהו יחשוב פעמיים, אם כן לקנות, או לא לקנות, בגלל שהחברה לא מרוויחה בדוחות השנתיים שלה (שאליה פחות משברירי האחוז של קהל היעד נחשף)?
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 מאי 2014, 14:54

kririn כתב:סוני עם הבעיות שלה -מצב כלכלי שעלול לגרום לפירוק
אני כן חושב שצריך לדבר על הנושא ,לא חושב שמישהו צריך לבחור במקום PS4 ,קונסולה של נינטנדו
אבל כן לחשוב על PC או XBO בימקום PS4

זה דעתי לפחות

מבחינתי יש לסוני כתאגיד -"עשן מהמפקדה" ,עם חלק פה מזלזלים בזה -זה זכותם
אני פשוט לא ילך להוציא סכומים גדולים על מוצרי סוני כרגע ,למרות שחלק מאוד מענינים אותי

...
משתמע מכך - שבגלל המצב של סוני - אנשים לא רואים בהם כאופציה כרגע. וזה לא קשור בכלל. זה נכון אולי לטלויזיות שלהם ובודאי ללפטופים שכבר היסטוריה, אבל לא לפלייסטיישן.

אף אחד לא מסתכל על המצב של סוני ואומר לעצמו "טוב, עכשיו לא אקנה בגלל המצב שלהם".
שוב, חוץ ממך אולי :)
מי שתפרן לא יקנה קונסולה אז לא רלוונטי בכלל הטיעון הזה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 14 מאי 2014, 15:30

חלק כן רואים כמוני וחלק לא
גם עם סוני היו במצב מצוין ,עוד אין בילעדי אחד שאני באמת רוצה בPS4 ,ככה שמבחינתי זה גם ככה לא רלוונטי

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 מאי 2014, 15:31

בקשר לשורה הראשונה שלך - לא, אף אחד לא רואה את זה כמוך. ואם כן הוא פשוט מנותק מהמציאות וההגיון ולכן הדיעה שלו גם ככה נתפסת כ"הזויה" ;)
בקשר לשורה השנייה - ככה בדיוק גם אני מרגיש, וזה טיעון שונה לחלוטין ומקובל.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 16 מאי 2014, 13:24

סוני הקימו אתר שמאחסן סרטוני 1080פ של דרייבקלאב. אפשר להוריד ולראות כמו שצריך:

http://driveclub.eu.playstation.com/1080p

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 16 מאי 2014, 14:35

נראה מעולה
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 מאי 2014, 16:27

הסרטון האחרון של קנדה נראה מדהים!
מזמן לא ראיתי רמת פירוט שכזו, והתאורה, אין לי מילים.

2 הסרטונים האחרים פחות מרשימים, יש בהם בעיית AA די בולטת ונראה לי בעיקר המסלולים משעממים, מצב הלילה נראה פחות טוב מאור יום.

מומלץ להוריד ל PC את הסרטון האחרון כדי להתרשם טוב יותר, לינק ישיר:
http://e1.dl.playstation.net/e1/campaignsite/driveclub/Driveclub_Cayoosh_Evening_PreOrder8OCT.mp4

האיכות עדיין לא אידיאלית מהסיבה הפשוטה שהמחשב שלי מריץ את הקובץ בלי בעיה, סרטונים באיכות גבוהה באמת מקרטעים אצלי :)
עדיין, עדיף מהנגן של הדפדפן.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 מאי 2014, 11:33

bling כתב:הסרטון האחרון של קנדה נראה מדהים!
מזמן לא ראיתי רמת פירוט שכזו, והתאורה, אין לי מילים.

2 הסרטונים האחרים פחות מרשימים, יש בהם בעיית AA די בולטת ונראה לי בעיקר המסלולים משעממים, מצב הלילה נראה פחות טוב מאור יום.

מומלץ להוריד ל PC את הסרטון האחרון כדי להתרשם טוב יותר, לינק ישיר:
http://e1.dl.playstation.net/e1/campaignsite/driveclub/Driveclub_Cayoosh_Evening_PreOrder8OCT.mp4

האיכות עדיין לא אידיאלית מהסיבה הפשוטה שהמחשב שלי מריץ את הקובץ בלי בעיה, סרטונים באיכות גבוהה באמת מקרטעים אצלי :)
עדיין, עדיף מהנגן של הדפדפן.

אם המשחק יהיה טוב, הוא יכול גם ממש להצליח. יש וואקום לא קטן במירוצים בדור הבא. חוץ מNFS, בכלל יצא משחק מרוצים לדור הבא?
מצד שני, אולי הוא יוצא מאוחר מידי, כשיש כל מיני Project cars וGRID חדש ממש בקרוב.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 17 מאי 2014, 14:42

התחלתי לשחק בMercenery King שהגיע חינם חודש שעבר עם הPS+ ואני חייב לציין שממש הייתי מופתע, המשחק הוא מן רימייק מושקע של Metal Slug עם אלמנטים חדשים של Crafting של איסוף משאבים מאויבים מתים ובניית נשקים חדשים. ממש מהנה. יש גם אלמנטים של שדרוג הדמות מעבר לכלי הנשק. המשחק גם מאתגר וכולל אף הגבלה של זמן לביצוע משימות כמו המשחקים של פעם. מומלץ לכל מי שיש לו + ואפילו למי שסתם זוכר חסד נעורים לMetal Slug ודומיו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 18 מאי 2014, 08:24

למי ששיחק באינפיימוס: אחרי שקיבלתם את
ספויילר: הצג
כוח הוידאו
שהוא לטעמי מגניב ברמות הרבה יותר מהשניים הקודמים, הצלחתם לחזור להשתמש בשני האחרים?
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 מאי 2014, 13:07

Nucleus_Dawn כתב:
חוץ מNFS, בכלל יצא משחק מרוצים לדור הבא?

.......
FORZA?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 18 מאי 2014, 14:10

Nucleus_Dawn כתב:
אם המשחק יהיה טוב, הוא יכול גם ממש להצליח. יש וואקום לא קטן במירוצים בדור הבא. חוץ מNFS, בכלל יצא משחק מרוצים לדור הבא?
מצד שני, אולי הוא יוצא מאוחר מידי, כשיש כל מיני Project cars וGRID חדש ממש בקרוב.

אני לא בטוח שפרויקט מכוניות מתחרה בדרייב קלאב, אם ראית את הסרטון אפשר לראות די בקלות שההיגוי שם רחוק מלהיות ריאליסטי, זה יותר קרוב לארקייד ונראה שהמשחקים מתמקדים בדברים שונים (סימולציה שרצה על 60 פריימים לעומת חצי ארקייד שכזה שרץ על 30 כשהדגש הוא מולטי כמעט בלבד).
GRID לא יוצא בכלל לדור הבא לא?
כנראה המתחרה הכי ישיר יהיה פורצה הוריזון שהרבה אנשים אומרים שמזכירים אחד את השני (אבל הכי הרבה אומרים שהוא מזכיר את PGR מי שמבין בז'אנר הזה).
Death_119 כתב:למי ששיחק באינפיימוס: אחרי שקיבלתם את
כוח הוידאו
שהוא לטעמי מגניב ברמות הרבה יותר מהשניים הקודמים, הצלחתם לחזור להשתמש בשני האחרים?

דווקא חזרתי לניאון די בקלות, בעיקר אם אתה משחק גיבור, מהסיבה הפשוטה שהרבה יותר כיף להתנייד איתו והכח סכ"ה עוצמתי למדי ככה שמצאתי אותו הכי מאוזן במשחק.
מבחינת כח אש הכח הכי חזק אצל הגיבור זה העשן, אבל התנועה מוגבלת מאוד וקשה לברוח כשאתה במצוקה אז לפעמים החלפתי אליו בזמן קרב וחיפשתי לאחר מכן ניאון או מה שפתחת בשביל התניידות נורמלית.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 18 מאי 2014, 15:03

bling כתב:אני לא בטוח שפרויקט מכוניות מתחרה בדרייב קלאב, אם ראית את הסרטון אפשר לראות די בקלות שההיגוי שם רחוק מלהיות ריאליסטי, זה יותר קרוב לארקייד ונראה שהמשחקים מתמקדים בדברים שונים (סימולציה שרצה על 60 פריימים לעומת חצי ארקייד שכזה שרץ על 30 כשהדגש הוא מולטי כמעט בלבד).
כנראה המתחרה הכי ישיר יהיה פורצה הוריזון שהרבה אנשים אומרים שמזכירים אחד את השני (אבל הכי הרבה אומרים שהוא מזכיר את PGR מי שמבין בז'אנר הזה).

דווקא חזרתי לניאון די בקלות, בעיקר אם אתה משחק גיבור, מהסיבה הפשוטה שהרבה יותר כיף להתנייד איתו והכח סכ"ה עוצמתי למדי ככה שמצאתי אותו הכי מאוזן במשחק.
מבחינת כח אש הכח הכי חזק אצל הגיבור זה העשן, אבל התנועה מוגבלת מאוד וקשה לברוח כשאתה במצוקה אז לפעמים החלפתי אליו בזמן קרב וחיפשתי לאחר מכן ניאון או מה שפתחת בשביל התניידות נורמלית.

צודק. הנחתי שהוא יוצא גם לדור הבא, סתם כי נראה לי הגיוני שכל משחק שמוכרז לקונסולות יוצא לדור הבא.
גם לאסקין צודק, כמובן. פורזה 5 ממלא את הוואקום יפה בONE.
אני מניח שגם פורזה הורייזן יעשה עבודה טובה והוא באמת יותר דומה לדרייב קלאב.
גם לא ייצא השנה NFS חדש, אז יש מצב שלא יהיה איזה משחק מרוצים ארקיידי שייצא לשתי קונסולות הדור הבא השנה, אלא אם כן שכחתי עוד משהו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 18 מאי 2014, 15:20

bling כתב:אני לא בטוח שפרויקט מכוניות מתחרה בדרייב קלאב, אם ראית את הסרטון אפשר לראות די בקלות שההיגוי שם רחוק מלהיות ריאליסטי, זה יותר קרוב לארקייד ונראה שהמשחקים מתמקדים בדברים שונים (סימולציה שרצה על 60 פריימים לעומת חצי ארקייד שכזה שרץ על 30 כשהדגש הוא מולטי כמעט בלבד).

אבל
וידאו
הרבה יותר מהיר מניאון, זה נכון שהוא לא רציף, אבל עם מגע של כל משטח אתה יכל ללחוץ על עיגול שוב. הוא כל כך מהיר שזה פשוט מטורף. גם העובדה שיש לך הן יכולת Stealth והן מכונת ירייה הופכות את הגיימפליי עם הכוח הזה למאוד מגוון בגלל שתי הקצוות.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 29 אורחים