נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

הודעהעל ידי bling » 21 אוגוסט 2018, 19:10

זה שהם שמאל פרוגרסיבי די מטורלל לא מוריד מההבנה שלהם במשחקי וידאו :)

קצת מוגזם להחשיב כל גרסה אפשרית של סטריט פייטר 2 במיוחד שזה כולל את כל המכירות שלו בSNES CLASSICS ששם הוא היה חלק מליינאפ שלם, ואפילו פה אם תוריד אתה SNES CLASSICS אז יש סיכוי שבעתיד מונסטר האנטר וורלד יעבור אותו, תלוי אם גם שם יהיו הוצאות מחודשות.

בכל אופן זה המשחק הבודד הכי נמכר שלהם אי פעם, שזה יותר מרשים אותי אישית מאותו משחק שיוצא בגרסאות טורבו או אולטימייט או סופר או אולטרה או וואטאבר על פני מיליון פלטפורמות במשך 200 שנה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 אוגוסט 2018, 11:34

באטלפילד 5 נמצא די בצרות, ההזמנות מראש שלו חלשות ונמוכות בצורה דרסטית מהמשחק הקודם, והם מפגרים בערך ברמה של 85% מ COD BO4, שהוא בעצמו מפגר משמעותית ביחס ל COD הקודם, רק תבינו איזו נפילה זו ל BF5. זה הרבה בגלל RDR2 שיוצא באותה תקופה וגורם לנפילה חזקה בקרב כל משחקי החג הגדולים אבל באטלפילד הוא קורבן עיקרי של זה (מתאר לעצמי שגם הקונספט והבקלאש סביב זה לא הוסיפו הרבה).

התחזית של EA ל 13-14 מיליון לא הולכת לקרות על סמך זה.

מפי אנליסט של Cowen:

Cowen believes EA’s “Battlefield V” game may put the company's financial guidance at risk.-

The firm's analyst said preorders for “Battlefield V” are tracking more than 85 percent behind “Call of Duty: Black Ops 4,” which is substantially worse than previous instances.

“Battlefield 3” and “Battlefield 4” titles lagged “Call of Duty” by about 20 percent to 40 percent and “Battlefield 1” actually tracked ahead of “Call of Duty” at this point before launch.

"This is very far off the tracking levels of previous Battlefield titles in 2011, 2013, and 2016," he said. "With a release date directly in between CoD and RDR, we worry that BFV could be headed for a similar fate as 2016's Titanfall 2, which got squeezed out by its launch date directly between Battlefield 1 and Call of Duty: Infinite Warfare."

The analyst said the 13 million to 14 million unit sales, which he estimates is factored into EA's guidance for the title, is not looking achievable.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 22 אוגוסט 2018, 11:50

לא הייתי קונה אף אחד מהם, ובטח שאני לא מבין איך BLOPS4 מביא לעצמו כזאת ערימה של הזמנות מוקדמות עם כל סיטואציית הDLC סוגשל חובה שלו שעולה עוד איזה 40-50$
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 22 אוגוסט 2018, 11:57

באטל רויאל?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 22 אוגוסט 2018, 12:02

בשניהם אמור להיות BR.
?

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 22 אוגוסט 2018, 12:08

עבור BF5, לא בשיגור.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 אוגוסט 2018, 16:21

משחקים שנתיים מתים. לפעמים זה לוקח 5 שנים, לפעמים 15, אבל בסוף הם מתים. רק משחקי ספורט הם חריגים.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 אוגוסט 2018, 16:59

הגזמת קיאו, קוד יוצא ברציפות מאז קוד 4 וכוחו עוד במותנו, גם באטלפילד/ באטלפרונט חיים יפה מאוד על בסיס שנתי. השנה הזו חריגה הרבה בגלל RDR2 ואולי בגלל שינויים שעובר הז׳אנר בגלל פורטנייט וחבריו, אבל וואלה יותר מעשור להפציץ שנה אחרי שנה זה מוכיח הכל חוץ מ ״משחקים שנתיים מתים״ ואני אומר את זה בצער רב כמישהו שיש לו אינטרס שהדברים האלה לא יפציצו שנה אחרי שנה ושמשחקים יזכו למחזור פיתוח ארוך ומחשקע יותר, אבל אי אפשר להכחיש את המציאות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 אוגוסט 2018, 22:37

אין משחק שנתי שבאמת שורד בסוף. פרנצ'ייזים יכולים להמשיך לחיות גם 35 שנים אבל משחקים שנתיים? הם תמיד מתים בסוף. AC הרגיש את זה חזק ולקח חופש ועכשיו לוקח חופש שוב, סדרות אחרות גם ירגישו את זה. זוכר את גיטר הירו? את סקיילנדרס? כן, גם אקטיוויז'ן זוכרת אותם טוב מאוד. בתקופה שפרנצ'ייזים רק גדלים ומתנפחים, COD ו-BF בהליך צימוק והוא ימשיך כל עוד יעשו אותם שנתים.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 אוגוסט 2018, 23:57

מה הכוונה בתהליכי צימוק? הבנתי שקוד כנראה יחזרו לקמפיין בשנה הבאה ושזה לא עניין קבוע מה שקרה הם בלופס 4. לא הבנתי מה תהליך הצימוק של באטלפילד 5. אולי פספסתי משהו בנוגע לפיתוח של המשחק.

גיטר הירו וכל הקשקושים האלו היו משחקים שנתיים בעל חופש מוגבל מאוד מבחינת מה שאפשר לחדש, כאילו אפילו FIFA יכול לחדש יותר מזה מדי שנה מבחינת הפוטנציאל שלו מאשר המשחקים הללו, די ברור שזו תופעה שיכולה להיעלם, אבל משחקים כמו קוד ובאטלפילד נשענים על מסורת די חזקה וותיקה של גיימינג ותמיד תהיה דרישה לסגנון הזה של מולטי תחרותי (וגם לקמפיין ברמה מופחתת) עתיר תקציב שמדמה מלחמה, זה סגנון שקיים הרבה זמן בצורה כזו או אחרת ושני הסדרות הללו הן בערך היחידות היום שבאמת נותנות מענה לזה בשוק ה AAA.

אני לא רואה את זה נעלם ואם כן יקרה משהו דרמטי א כנראה זה יהיה בגלל תופעות אחרות שצמחו ולקחו להם את הקהל כמו פורטנייט, אבל זה לא קשור לאופי השנתי שלהם במידה וזה אכן מה שיקרה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 אוגוסט 2018, 01:00

בו נגיד את זה ככה, MW3 מכר 30 מליון ב-2011, ה-COD האחרון מכר 12 מליון וזה שלפניו 13 מליון. כן, זאת הצלחה גדולה עדין, אבל אין ספק שהמותג מתכוון.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 אוגוסט 2018, 09:03

עם פורטנייט ושות׳ - אני פשוט לא רואה את cod כמשחק הכי מוכר השנה. RDR2 יעבור אותו, ואולי הוא לא יהיה היחיד.
אני לא מאוד אתפלא אפ המשחק הבא לא יעבור את ה-10 מליון

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 23 אוגוסט 2018, 11:45

אז בזמנו באמת קוד היה מוכר בצורה סנסציונית אין ספק, השאלה היא מה עדיף היה לאקטיביז׳ן לעשות מבחינה עסקית, לשחרר כל כמה שנים כותר קוד בתקווה שזה יפצה על הוצאה שנתית או פשוט להוציא כל שנה ועדיין למכור ממש ממש אחלה?

מתאר לעצמי שאקטי לא טעתה באסטרטגייה שלה עם המותג, אף אחד לא מבטיח שקוד שיוצא כל שנתיים ימשיך למכור 30 מיליון.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 אוגוסט 2018, 11:48

אין לי ספק שזאת הדרך לעשות הכי הרבה כסף, זה נהדר בשביל השורה התחתונה. אבל זאת גם דרך להרוג פרנצ'ייזים ואני בטוח ש-GTAV לא היה מתקרב ל100 מליון יחידות אחרי 23 שנים שהפרנצ'ייז הזה קיים בתעשיה אם הוא היה יוצא שנתית. כנ"ל על כל משחק ששרד 20 שנים כמו זלדה, MGS, מריו וכדומה. אם משהו יוצא שנתית, הוא מעבד מהערך שלו לאט לאט.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 23 אוגוסט 2018, 11:59

בגדול מה שאתה אומר נשמע הגיוני אבל כולם רוצים לעשות הכי הרבה כסף בסופו של יום, אם זו השיטה הכי טובה זה רק אומר ששאר המותגים היו מתים גם לייצר משהו כזה אבל אין להם אפשרות טכנית כלשהי להגשים את זה (למזלנו :))

אני אשמח אם קוד השנה במיוחד יקבל מכה חזקה, רק כדי שיקבלו מסר שבלי קמפיין אין להם מה לחפש.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 אוגוסט 2018, 12:29

כשהמכירות יורדות, גם כשהן בסביבות ה10 מליון, אז יש שאלה כמה זה באמת משתלם. הרי להוציא משחק שנתית זה לא רק מכירה של מליונים, זה גם הוצאה. תמיד רץ המספר 250 מליון סביב cod אז השאלה היא האם 10 מליון יחידות שנמכרות מינוס 250 מליון דולר זה שווה יותר מ40 מליון יחידות מינוס 250-300 מליון דולר פעם בארבע שנים.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 23 אוגוסט 2018, 12:35

אז אתמול שוחרר ה NPD של יולי והמשחק הכי נמכר ביולי הוא... Octopath Traveler :shock:

מתי ראינו בפעם האחרונה משחק בסגנון הזה במקום הראשון? הזייה.

הסוויץ׳ שעליה יצא המשחק היא גם הפלטפורמה הכי מוכרת. כרגיל התעשייה במצב מעולה ולכולן הולך סבבה ויש עלייה בהכנסות בהשוואה לאותו החודש בשנה הקודמת.

קיר של טקסט של כל הסטטיסטיקות:

The games industry in the United States generated $749 million in revenue in July, according to industry-tracking firm The NPD Group. That’s up 14 percent from $655 million during the same period in 2017. Hardware and accessories drove most of that growth, although a big new Nintendo release and Grand Theft Auto V were able to help save the software sales.

Software

Octopath Traveler*
Grand Theft Auto V
Mario Kart 8*
Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy
The Legend of Zelda: Breath of the Wild*
Far Cry 5
Super Mario Odyssey*
The Crew 2
Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege
Mario Tennis Aces *
FIFA 18**
Lego Incredibles
God of War (2018)
Captain Toad: Treasure Tracker*
NBA 2K18
Call of Duty: WWII
Detroit: Become Human
MLB 18: The Show
Minecraft**
Destiny 2**
The rest of the charts

The best-selling games of 2018 so far
Far Cry 5
God of War (2018)
Monster Hunter: World
Grand Theft Auto V
Dragon Ball Fighterz
Mario Kart 8*
NBA 2K18
Super Mario Odyssey

The best-selling games over the last 12 months
NBA 2K18
Destiny 2**
Madden NFL 18
Super Mario Odyssey
Far Cry 5
Star Wars: Battlefront II**
Assassin’s Creed: Origins
Grand Theft Auto V
God of War 2018

Xbox One

Grand Theft Auto V
PlayerUnknown’s Battlegrounds
Far Cry 5
The Crew 2
FIFA 18
NBA 2K18
Overwatch

PlayStation 4

Grand Theft Auto V
God of War (2018)
Detroit: Become Human
The Crew 2
Far Cry 5
FIFA 18
Horizon Zero Dawn
NBA 2K18

Nintendo Switch*

Octopath Traveler
Mario Kart 8
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Super Mario Odyssey
Mario Tennis Aces
Captain Toad: Treasure Tracker
Splatoon 2
Donkey Kong Country: Tropical Freeze
Lego Incredibles

Nintendo 3DS*
Pokemon: Ultra Sun
Pokemon: Ultra Moon
WarioWare: Gold
Mario Kart 7
Captain Toad: Treasure Tracker
Super Smash Bros.
Super Mario 3D Land
Minecraft
Super Mario Maker
Detective Pikachu
*No digital sales
**No PC digital sales

The persistent narrative around Nintendo right now is that its Switch doesn’t have any games, and yet it is having a dominant summer 2018. After coming out on top with Mario Tennis Aces in June, Octopath Traveler took the No. 1 spot in July. That classic-style role-playing game blew up on the console and was able to have an impressive debut.

“Octopath Traveler was the best-selling game of July 2018,” said Piscatella. “Half of July’s top 10 best-sellers are Nintendo platform exclusives.”

“Nintendo is the top-selling full game software publisher for both July and year to date,” said Piscatella. “Nintendo Switch is the only platform showing year-on-year growth in full-game dollar sales with gains of nearly 70 percent when compared to a year ago, despite digital sales on Nintendo platforms not currently being tracked by The NPD Group. Year-to-date sales of full-game software on Nintendo Switch have more than doubled when compared to a year ago.”

Hardware

But it was the Switch that took July.

“Nintendo Switch was July’s best-selling hardware platform in both dollars and units sold,” said Piscatella. “This is the seventh month that Switch has led in hardware dollar sales since launching in March 2017, and the first since December 2017. Unit sales of Nintendo hardware in July 2018 reached its highest point for a July month since 2009.”

Microsoft and Sony are both doing just fine, though. Xbox One hardware sales are trending up. In terms of dollar sales, the Xbox One platform grew by 50 percent year-over-year in July. Year-to-date, it’s up more than 60 percent.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 אוגוסט 2018, 13:49

Npd הזוי לגמרי:
1) המשחקים של נינטנדו הם היחידים שלא כוללים דיגיטל ועדין חצי מהטופ 10 הם בלעדיים של נינטנדו.
2) משחק מ2013 נמצא במקום השלישי.
3) 7 מתוך 10 משחקים לא יצאו השנה.
4) המשחק ספורט הכי מוכר בארה״ב הוא... פיפא? מה?

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 23 אוגוסט 2018, 22:50

4 לא הגיוני בעליל...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 אוגוסט 2018, 22:54

avive כתב:4 לא הגיוני בעליל...

והוא עוד עם שתי כוכביות, כלומר זה לא כולל מכירות דיגיטליות ב-PC שזה בערך 100% מהמכירות ב-PC. מצד שני MADDEN ו-NBA2K יוצאים עכשיו אז אולי המכירות שלהם גוססות לקראת הגרסה החדשה. בעצם אפשר להגיד אותו דבר על פיפ"א אז... WTF? באמת שאני לא יודע להסביר את זה.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 23 אוגוסט 2018, 23:14

פיפ"א הכי מוכר בחודש יולי - אפשר להסביר את זה בהנחה ואולי גם במונדיאל שהסתיים לפני חודש ואולי עשה קצת חשק. אני זוכר שלפחות ב eshop הייתה הנחה גדולה על פיפ"א לא מזמן. אבל סה"כ ב 2018 או ב 12 חודשים האחרונים הכדורסל והפוטבול וגם הבייסבול לפניו, אם אני קורא את זה נכון.

GTA הכי הזוי.. מי אלה האנשים שקונים אותו ב 2018? למי עדיין אין את המשחק הזה? אנחנו מדברים פה על איזה 90 ומשהו מיליון פעם אחרונה שבדקתי ולא נראה שזה מתכוון לעצור. מטורף.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 24 אוגוסט 2018, 01:38

רק לי מוזר שבשתי הקונסולות gta מקום ראשון אבל בטוטאל קוד מקום ראשון וgta בכלל תשיעי?
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 24 אוגוסט 2018, 02:01

הרשימות של הקונסולות מתייחסות רק לחודש יולי .

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 24 אוגוסט 2018, 10:09

DrKeo כתב:Npd הזוי לגמרי:
1) המשחקים של נינטנדו הם היחידים שלא כוללים דיגיטל ועדין חצי מהטופ 10 הם בלעדיים של נינטנדו.
2) משחק מ2013 נמצא במקום השלישי.
3) 7 מתוך 10 משחקים לא יצאו השנה.
4) המשחק ספורט הכי מוכר בארה״ב הוא... פיפא? מה?

אני באמת לא יודע איך נינטנדו עושה את זה, איך תמיד היא יוצרת רמת Engagement כזו מטורפת בקונסולות שלה (לפחות המצליחות), הרי כולנו יודעים שאם Octopath היה יוצא בבלעדיות לפס4 או לוואן אז אומנם הוא היה זוכה לביקורות טובות והכל אבל מבחינה מסחרית גם אם היה מצליח הוא לא היה מתקרב לתהודה שקיבל על הסוויץ׳ ובטח לא למקום ראשון ב NPD.

אני יודע שבכלליות לקונסולה חדשה יש קהל הארדקורי במיוחד בהתחלה אבל אצל נינטנדו זה חורג מעבר לגבולות האלה וזה משהו שנמשך אצלם לאורך כל הדור, מי שיעשה משחק שמדבר לקהל שם יזכה תמיד באחוזי Attach rate הזויים.

כנראה באמת יש דבר כזה ״הקסם של נינטנדו״ אם היא מצליחה ליצור כזו רמת חיבור בין הלקוחות לפלטפורמה שלה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 24 אוגוסט 2018, 10:26

אני באמת חושב שזה אפקט הניידות. אני רכשתי את Hollow Knight למחשב ממש מזמן ולא הצלחתי להיכנס אליו באמת.. כשהוא יצא לסוויצ', ניצלתי קצת ''מטבעות נינטנדו'' (משתמשים בהם בין היתר להנחה על משחקים) שהיו לי ורכשתי אותו שוב, ומאז יש לי בו משהו כמו 20 שעות וצללתי הרבה יותר לעומקו. הקטע שאני יכול לשחק בו באוטובוס וגם במיטה אם אני רוצה, זה פלוס בלתי יאמן.

בזמנו המפתחים של steamworld dig 2 (משחק מאוד מומלץ!) אמרו שהם מכרו על הסוויצ' לבד יותר מכל שאר הפלטפורמות ביחד מבחינת כסף.
?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Laskin ו־ 30 אורחים