bling כתב:קונסולה יחסית חדשה ומלהיבה עם קהל שרוף ובמיוחד כשזה נוגע למעריצי נינטנדו שהם שרופים בריבוע מול קונסולה וותיקה עם בסיס משתמשים מפונק שיש לו יותר מבחר, וכמובן שגם הניידות עוזרת. זה באמת מרשים מה שהולך על הסוויץ׳ שלא תטעו, אבל ביום שנשמע על AAA חדש ונחשק שיוצא על קונסולה של נינטנדו במקביל לאחרות ושמצליח למכור שם הכי הרבה, זה היום שאני ארגיש שנינטנדו באמת חזרה להיות שחקנית מרכזית ורלוונטית מעבר לצד א׳.
bling כתב:קונסולה יחסית חדשה ומלהיבה עם קהל שרוף ובמיוחד כשזה נוגע למעריצי נינטנדו שהם שרופים בריבוע מול קונסולה וותיקה עם בסיס משתמשים מפונק שיש לו יותר מבחר, וכמובן שגם הניידות עוזרת. זה באמת מרשים מה שהולך על הסוויץ׳ שלא תטעו, אבל ביום שנשמע על AAA חדש ונחשק שיוצא על קונסולה של נינטנדו במקביל לאחרות ושמצליח למכור שם הכי הרבה, זה היום שאני ארגיש שנינטנדו באמת חזרה להיות שחקנית מרכזית ורלוונטית מעבר לצד א׳.
Kazz כתב:תעלומה בעיניי כל העניין של צריכת בידור on the go. למה למען השם? למה לקחת משהו שאתה מת לצרוך ובמקום לצרוך אותו במלוא הדרו בשיא הנוחות ובמקסימום ריכוז, אנשים מתעקשים לחוות אותו בתנאים ובמקומות שפוגעים בחוויה ובהנאה.
אוטובוס שמתנודד מצד לצד, המולת אנשים, צפיפות, שמש, אירועים שמצריכים תשומת לב מיידית, מסך קטן. בלתי נתפס לדעתי מי שמאמין שהוא נהנה ומחובר ליצירה באותה מידה כמו בבית.
וגם בבית, למה שארצה לשחק בסוויצ' במיטה? אתם לא שוכבים? גם עם הטלפון אחרי שתי דקות אני כבר לא יכול להמשיך להחזיק אותו מעל הראש.
שמיעת מוזיקה היא הפעולה היחידה שהגיוני לעשות on the go. פשוט תשימו איזה משחק throwaway בנייד להריגת זמן במקרים הרלוונטים.
DrKeo כתב:אבל עובדתית אנשים עושים את כל זה ונהנים מזה, גם 100% מהאנשים פה בפורום שיש להם סוויטצ' (אני חושב 5 אנשים?) עושים את זה. כלומר מסתבר שמה שמתאים לך ספציפית לא מתאים לכל אדם בעולם; האמת שאני די בטוח שזה לא מתאים לרוב האנשים בעולם. למה שאני אשחק משחקי אייפון באוטובוס אם אני יכול לסגור פינה על כמה מקדשים שלא עשיתי בזלדה? למה שאני לא אכנס למיטה עם אשתי ובזמן שהיא רואה טלביזיה אני אשחק במריו והארנבונים או אתקדם במריו קארט? כלומר, אנשים רואים סדרות על האייפד כל הזמן במיטה או בחדרים שאין בהם טלביזיה כי הטלביזיה תפוסה אז לשחק בביינדינג אוף אייזיק במיטה זה פשע? לא ברורה לי הגישה הזאת, אולי לך יש אורך חיים שמאפשר לך 100% מהזמן לשחק בכל משחק בצורה האידיאלית, אבל לנו בני האנוש יש אילוצים בחיים וניידות היא דבר ממש חשוב ב-2018. האם אני חושב שאנשים ישחקו ב-HL הבא בסוויטצ'? לא. אבל באינדי? או גריינד במשחק AAA שיש להם בסוויטצ'? למה לא? למה אני צריך מסך ענק וסראונד כדי לעשות אתגר קפיצה בחבל במריו גלקסי או לשחק geomety wars?
PS4 exclusive Spider-Man is the fastest-selling game of 2018 so far.
It narrowly beat previous record-holder Far Cry 5 (which was available on more platforms), and sold almost double that of the previous biggest exclusive of the year - God of War on PS4.
Not only that, but it's the fastest-selling Marvel-branded game in history, beating previous title LEGO Marvel Super Heroes by a big margin.
It's also the fastest selling individual format game since the PS4 version of Call of Duty: WWII in November last year. Spider-Man is the latest in a long-line of hit PS4 exclusive single-player games.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 27 אורחים