נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

הודעהעל ידי DrKeo » 02 ספטמבר 2018, 16:27

ומצד שני יש גם דברים כאלה:
https://www.eurogamer.net/articles/2018 ... m-to-sleep
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 02 ספטמבר 2018, 17:32

אופס?

סתם אני מאמין שאין מה לדאוג ושפשוט רוקסטאר לא בחרו בהדגמה הכי טובה עבור המשחק, בקונטקסט הנכון גם רכיבה על סוס במשך עשר דקות יכולה להרגיש מיוחד. וגם חלק מהתגובות כלפי ההדגמה היו ממש טובות, כולל אחד שאמר שזה הולךתלהיות המשחק הכי טוב אי פעם.

אבל יכול להיות שהמשחק עם פייסינג איטי ושחלק ימצאו אותו משעמם, פייסינג זה דבר די סובייקטיבי בסופו של דבר.

אני רק רוצה משימות טובות ומגוונות של רוקסטאר מבחינת הגיימפליי, אין לי בעייה עם קטעי רכיבה קצת ארוכים (כמו שבאנצ׳רטד 4 קטעי הטיפוס לא ממש פגמו לי בחוויה) כשהמשחק כזה מהמם במידה ובסוף קטעי הרכיבה האלו אנחנו עושים משהו מעניין מספיק.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 ספטמבר 2018, 18:23

המפתחת של dead cell אמרה שגרסת הסוויטצ׳ מכרה פי 4 מגרסת הפס4. בנוסף hollow knight הוא המשחק הכי מוכר בeshop בחודש האחרון. מסתבר שהאינדים ממש פורחים על הסוויטצ׳.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 06 ספטמבר 2018, 19:25

הבאתי כתבה על זה מ pcgamer.com בעבר. Steamworld Dig 2 מכר יותר מפי 2 על הסוויצ' ועוד הרבה כאלה. לדעתי גם the messenger שיצא לפני שבוע ימכור בטירוף שם. Hollow Knight בכלל התפוצץ בטירוף לתודעה מאז הגרסא לסוויצ'
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 06 ספטמבר 2018, 20:43

קונסולה יחסית חדשה ומלהיבה עם קהל שרוף ובמיוחד כשזה נוגע למעריצי נינטנדו שהם שרופים בריבוע מול קונסולה וותיקה עם בסיס משתמשים מפונק שיש לו יותר מבחר, וכמובן שגם הניידות עוזרת. זה באמת מרשים מה שהולך על הסוויץ׳ שלא תטעו, אבל ביום שנשמע על AAA חדש ונחשק שיוצא על קונסולה של נינטנדו במקביל לאחרות ושמצליח למכור שם הכי הרבה, זה היום שאני ארגיש שנינטנדו באמת חזרה להיות שחקנית מרכזית ורלוונטית מעבר לצד א׳.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 06 ספטמבר 2018, 21:13

בלינג ,יש לי כל קונסולה רלוונטית
היה לי גם xbo ,מכרתי אותו שהבנתי שכל הבילעדים
יגיעו גם לpc ,וגימפאד xbo לpc ,יש לי הרבה זמן

ואני אומר לך ,הנידות זה נקודת מכירה מאוד חזקה
אני לוקח את הns למשמרות לילה בעבודה
עם אני מצפה למשמרת רגועה

הרבה משחקים אני יעדיף גרסת ns ,בגלל זה
לא כל משחק ,לא כל זיכיון ,אבל הרבה
עם הפורט ,סביר
ועם זה לא משחק שמחיב גרפיקה ראליסטית טובה
להנות מימנו ,אני פשוט יקנה לns

סתם לדוגמה משחקים שאני מתכנן לקנות בעתיד לns
ההוסף של קראש
ההוסף של מגה מאן x
ההוסף של ספירו
כמה משחקי אינדי
סאוט פארק האחרון

זה מה שאני זוכר כרגע
ובלי לדבר על זכיונות נינטנדו ,כמו מטרויד וssb
ויושי ,שמתקרבים ,וטניס שעוד לא קניתי

חוץ מזה רואים את הns ,עם לקוחות שלא תמיד קונים קונסולה של נינטנדו
פורטניט הגיע לns ,כי היה לזה ביקוש
ואני מנחש שכבר ריווחי

הwiiu נכשלה ,למרות חובבי נינטנדו
לא היה משהו נוראי בwiiu
כן היו טעויות ,חלקם נינטנדו יכלה לתקן חלקם לא
אבל ההשקה של הps3 ,היתה גרוע בהרבה מההשקה של הwiiu

בכל זאת מעריצי נינטנדו לא יכלו להציל את הwiiu לבדם
ונינטנדו כניראה לא רצתה לדמם כסף על הwiiu

עם כבר הns מוכרת כל כך טוב
כי הקונסולה מאוחדת ,ואנשים מצפים להרבה משחקים טובים

המצב של הwiiu ,כניראה היה טוב יותר
עם כל ציוותי הפיתוח צד ראשון ושני
היו מפתחים רק לwiiu
זה לא היה מציל את הwiiu ,והחלטה עסקית גרועה
שה3ds עושה כסף
אבל בns ,הם יכולים להתמקד בפלטפורמה אחת
ולעשות הרבה כסף

מי שמשדרג מה3ds ,ומי שמשדרג מהwiiu
ולקוחות חדשים ,ולקוחות קזואלים
לכולם יש מה למצוא בns

זה המון לקוחות פוטנציאלים
ועוד לפני פוקימון ראשי
ועוד לפני נטפליקס ויוטיוב

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 06 ספטמבר 2018, 21:42

bling כתב:קונסולה יחסית חדשה ומלהיבה עם קהל שרוף ובמיוחד כשזה נוגע למעריצי נינטנדו שהם שרופים בריבוע מול קונסולה וותיקה עם בסיס משתמשים מפונק שיש לו יותר מבחר, וכמובן שגם הניידות עוזרת. זה באמת מרשים מה שהולך על הסוויץ׳ שלא תטעו, אבל ביום שנשמע על AAA חדש ונחשק שיוצא על קונסולה של נינטנדו במקביל לאחרות ושמצליח למכור שם הכי הרבה, זה היום שאני ארגיש שנינטנדו באמת חזרה להיות שחקנית מרכזית ורלוונטית מעבר לצד א׳.

לא יקרה על הסוויצ' וזה גם לא רלוונטי אליה.. אני יודע שכל משחק אינדי שהייתי רוצה לשחק בעבר, והיייתי קונה על המחשב, היום אני ממתין לגרסאת סוויצ'. אני שמח כמובן על המשחקים של נינטנדו עצמה, שהם אחלה.. ביונטה 2 (ושנה הבאה כנראה 3) הם אחלה, ואני באמת כרגע לא צריך מהם יותר :). סופר מריו אודיסי הוא אחד המשחקים הכי מהנים ששיחקתי בשנים האחרונות כנראה.. שמתי עליו איזה 30 שעות במכה מטורפת.

את הAAA וכו' אני אשחק על המחשב (או על הפרו עכשיו ;) ).
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 ספטמבר 2018, 22:29

bling כתב:קונסולה יחסית חדשה ומלהיבה עם קהל שרוף ובמיוחד כשזה נוגע למעריצי נינטנדו שהם שרופים בריבוע מול קונסולה וותיקה עם בסיס משתמשים מפונק שיש לו יותר מבחר, וכמובן שגם הניידות עוזרת. זה באמת מרשים מה שהולך על הסוויץ׳ שלא תטעו, אבל ביום שנשמע על AAA חדש ונחשק שיוצא על קונסולה של נינטנדו במקביל לאחרות ושמצליח למכור שם הכי הרבה, זה היום שאני ארגיש שנינטנדו באמת חזרה להיות שחקנית מרכזית ורלוונטית מעבר לצד א׳.

אף אחד לא יעדיף AAA עליו, רק מי שאין לו גישה לקונסולות הנייחות או למחשב. היתרון של אינדים הוא שהם זהים לגמרי על הסוויטצ', ביחוד שכשעל המסך הקטן ב-720P הם נראים חדים באותה מידה. אז זה די מתבקש לקנות אינדי מסויים לסוויטצ' שנותנת לך גם ניידות בזמן שהפס4 נותן לך גרפיקה זהה ולשחק על הטלביזיה בלבד. משחקים כמו COD? אני משער שאנשים פחות ששים לשחק במשחק AAA ברמה גרפית (וכנראה גם אונליין) נמוכה כל כך לעומת הפס4 וה-ONE. אבל מה אני אגיד לך, הולכים להיות לנו כמה מקרי מבחן. למשל פיפ"א יוצא בקרוב לכל הפלטפורמות במקביל וגם דום איטרנל אמור לצאת יחד לכל הקונסולות. מצד שני צריך לקחת בחשבון שיש לפס4 בסיס משתמשים גדול פי 4 משל הסוויטצ'.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 07 ספטמבר 2018, 08:50

אבל העניין עם גרסאות הns ,ריווחיות או לא
לא עם הגרסאות ps4 ,יותר ריווחיות

אנחנו חיים בתקופה ,שיותר קל למפתחות לעשות פורטים
זה לא כמו בסטורן ,ps1,n64
שהחומרה ,ותוכנה ,היו כל כך שונות
שחלק מהפורטים ,היו כל כך שונים ,לפעמים המנוע
גרפי עצמו ,היה שונה
ופורטים היה דבר קשה

היום ההבדל העיקרי בין הns ,למתחרות
זה הcpu
אבל הזיכרון ,והכרטיס מסך ,סטנדרטים
ככה שאני מעריך ,שזול יחסית לעשות פורט לns
גם חלק מהמנועים הגרפים ,כבר קיבלו תמיכה
כמו אנריל 4 לדוגמה

עם יש בעיה בפיפה ,זה שלפחות שנה קודמת
Ea ,לא התאימה את המנוע שלה לns
ופיפה לns ,שונה מהps4 וxbo

אבל מבחינת רווחים ,ניראה מה יקרה
עם זה יצדיק המשך תמיכה ,או לא

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 ספטמבר 2018, 13:47

כן אני מבין למה האינדים הולכים טוב על הסוויץ׳, ניידות זה יתרון גדול וגם יש קהל שצמא שם יותר מהקהלים הגדולים יותר של הקונסולות האחרות, זה לא קשור רק לסוויץ׳, זה ככה בכל קונסולה די חדשה ומלהיבה, גם הפס4 והאקסבוקס וואן בזמנו כשעוד היו חדשות ניפקו מספרים די הזויים ביחס לגודל הקהל שלהם על כל משחק חצי סביר, בגלל זה תחילת דור זה תמיד סוג של gold mine מבחינת הפוטנציאל של ip חדשים להקלט או סתם משחקים טובים שגם לא שייכים ל ip גדולים להצליח מעל השווי שלהם. להזכירכם עוד בתחילת הדור הקודם AC4 מכר מעולה על קונסולות הדור הבא, הרבה מעבר למשקל היחסי שלהן מבחינת קהל ויש מצב טוב שהפס4 והוואן היוו את רוב המכירות שלו למרות שהכילו שבריר מבסיס המשתמשים שהיה לפס3 ול 360 בזמנו.

במקרה של פיפ״א, לסוויץ׳ אין סיכוי מול ״קונסולות ה HD״, אבל דום זה באמת מקרה קצת יותר מעניין, אני חושב שהסוויץ׳ הולכת להפתיע שם מבחינת נוכחות במכירות, אולי אפילו לסיים שני אחרי אחת הקונסולות האחרות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 ספטמבר 2018, 15:22

אני לא חושב שזה רק עניין של קונסולה חדשה. הסוויטצ' כבר בת שנה וחצי כך שהיא לא רק יצאה (כמו במקרה של AC4 שהיה בשיגור, תקופה שלרוב אין מה לשחק אז כולם מתנפלים על אותם שלושה משחקים). זה העניין של הניידות ושהיא מספקת חוויה זהה לפס4 ולONE. הרי כשהיא מחוברת לטלביזיה הסוויטצ' נותנת באינדים 1080P בדיוק כמו הפס4 והONE בגרפיקה זהה (ברובם, הרי הם לא בדיוק שיא העומס הטכנולוגי לרוב) אבל בניגוד לפס4 ול-ONE אתה יכול לשלוף אותה ולהמשיך בשירותים, במיטה או באוטובוס. זה די ברור שכשמשחק הוא שקול לגמרי לגרסת הקונסולות החזקות אבל מתווסף לך היתרון של הניידות היא אוטומטית הופכת לגרסה הכי אטרקטיבית.

אני לא יודע אם זה יתורגם למשחקי צד ג' סטנדרטים, אני בספק, אבל בעולם של האינדים אני באמת לא רואה סיבה לקנות אותם לפס4 ולא לסוויטצ' אלה אם מדובר באיזה showcase גרפי כמו inside.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 ספטמבר 2018, 16:03

מה שאתה אומר הגיוני קיאו, אבל עדיין אני מרגיש שיש פה הייפ חזק מאוד כלפי הקונסולה הזו, יוזר בייס מאוד נאמן ואדוק, בהימור שלי המכירות של דום יפתיעו לטובה יותר ממה שמשערים, נצטרך לחכות ולראות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 ספטמבר 2018, 16:08

תראה את קליימן, הוא כבר לא רואה מטרה בלקנות אינדים לפס4 או למחשב. אני יכול להבין אותו, סך הכל זה הגיוני כי האופציה לשחק במיטה לפני השינה ואפס חסרונות זה טיעון די חזק. אני לא חושב שהייפ של קונסולה מניע את קליימן, היא גם כבר לא כל כך חדשה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 07 ספטמבר 2018, 16:37

הו לא... אפס הייפ קשור פה.. יש לי כל יום נסיעה של שעה וקצת בתחבורה ציבורית אז..........
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 07 ספטמבר 2018, 18:51

תעלומה בעיניי כל העניין של צריכת בידור on the go. למה למען השם? למה לקחת משהו שאתה מת לצרוך ובמקום לצרוך אותו במלוא הדרו בשיא הנוחות ובמקסימום ריכוז, אנשים מתעקשים לחוות אותו בתנאים ובמקומות שפוגעים בחוויה ובהנאה.

אוטובוס שמתנודד מצד לצד, המולת אנשים, צפיפות, שמש, אירועים שמצריכים תשומת לב מיידית, מסך קטן. בלתי נתפס לדעתי מי שמאמין שהוא נהנה ומחובר ליצירה באותה מידה כמו בבית.
וגם בבית, למה שארצה לשחק בסוויצ' במיטה? אתם לא שוכבים? גם עם הטלפון אחרי שתי דקות אני כבר לא יכול להמשיך להחזיק אותו מעל הראש.

שמיעת מוזיקה היא הפעולה היחידה שהגיוני לעשות on the go. פשוט תשימו איזה משחק throwaway בנייד להריגת זמן במקרים הרלוונטים.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 07 ספטמבר 2018, 19:32

Kazz כתב:תעלומה בעיניי כל העניין של צריכת בידור on the go. למה למען השם? למה לקחת משהו שאתה מת לצרוך ובמקום לצרוך אותו במלוא הדרו בשיא הנוחות ובמקסימום ריכוז, אנשים מתעקשים לחוות אותו בתנאים ובמקומות שפוגעים בחוויה ובהנאה.

אוטובוס שמתנודד מצד לצד, המולת אנשים, צפיפות, שמש, אירועים שמצריכים תשומת לב מיידית, מסך קטן. בלתי נתפס לדעתי מי שמאמין שהוא נהנה ומחובר ליצירה באותה מידה כמו בבית.
וגם בבית, למה שארצה לשחק בסוויצ' במיטה? אתם לא שוכבים? גם עם הטלפון אחרי שתי דקות אני כבר לא יכול להמשיך להחזיק אותו מעל הראש.

שמיעת מוזיקה היא הפעולה היחידה שהגיוני לעשות on the go. פשוט תשימו איזה משחק throwaway בנייד להריגת זמן במקרים הרלוונטים.

אני אמנם גם בחיים לא מצליח לעשות את זה (לשחק בנסיעה מבחינתי זו תחושה של הקאה או מוות תוך 5 דקות) אבל אתה יודע.. כל דבר עדיף לחוות בצורה האופטימלית ולא בצורה אחרת אבל לא תמיד זה נוח או יש זמן.
לדוגמה סרטים, למה לראות בבית ולא בקולנוע? יותר גרוע, למה לראות במסך מחשב? או בטאבלט? בתקופת הצבא בכל שבת שהייתי סוגר הייתי רואה לפחות שלושה סרטים בטאבלט מסריח, ואני מאוד אוהב סרטים לפחות כמו שקליימן אוהב משחקים.
אז למה? כי אני אוהב את זה (לראות סרטים, לשחק במשחקים, לקרוא ספרים.. כל אחד ותחביביו), זה מעביר את הזמן וזה המון זמן מת שיש לי אפשרות לעשות את זה בו. לא הייתי רואה עכשיו איזה סרט סופר מצופה ושאני מחכה לו שנים בתנאים לא אופטימליים, אני גם מניח שקליימן לא היה משחק את gow או משהו באוטובוס, אבל לא כל סרט או משחק חייב להיות 'אירוע' שהעולם עוצר מלכת לכבודו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 ספטמבר 2018, 00:59

אינדים זה לא HL3, רובם משחקים ארקיידים כיפים שלא בדיוק דורשים 200% אימרסיה. מעבר לזה, אנשים שונים עם הרגלי צריכה שונים. קליימן שעה+ בתחבורה ציבורית, למה שהוא לא יעסוק בתחביב האהוב עליו? לקחתי את הסוויטצ' כבר פעמיים למילואים וישבנו ושחקנו מריו קארט בנגמ"ש במשך 5 שעות, אתה יכול לעשות את זה עם פס4? זאת גם הזדמנות מעולה לעשות דברים שהם יותר grind בזמן שאתה שומע פודקאסט ונמצא בסיטואציה שאתה לרוב לא יכול לשחק בה כמו נסיעה באוטובוס או המתנה לרופא.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 08 ספטמבר 2018, 02:06

קולנוע זה לא דוגמה טובה כי אם אתה רואה משהו בקולנוע זה סרט חדש שלא זמין לצפייה בשירותים הביתיים. מי רואה במסך מחשב אם הוא בבית? ברור שיש תכנים בתעדוף נמוך שאני אראה על הצג ולא אעביר לטלוויזיה. בעניין משחקים, למה לקנות מכשיר נפרד בשביל משחקים ארקדיים כיפים כשיש מספיק כאלה על הטלפון.

מבחינה קונספטוטאלית הסוויצ' היא הרע משתי העולמות. זו קונסולה ניידת שנפגעת מהצורך להיות גם ביתית וזו קונסולה ביתית שנפגעת מהצורך להיות ניידת. גם עם ה WII U , שתי ה selling-points של המכשיר היו מנוגדים אחד לשני.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 ספטמבר 2018, 03:07

אבל עובדתית אנשים עושים את כל זה ונהנים מזה, גם 100% מהאנשים פה בפורום שיש להם סוויטצ' (אני חושב 5 אנשים?) עושים את זה. כלומר מסתבר שמה שמתאים לך ספציפית לא מתאים לכל אדם בעולם; האמת שאני די בטוח שזה לא מתאים לרוב האנשים בעולם. למה שאני אשחק משחקי אייפון באוטובוס אם אני יכול לסגור פינה על כמה מקדשים שלא עשיתי בזלדה? למה שאני לא אכנס למיטה עם אשתי ובזמן שהיא רואה טלביזיה אני אשחק במריו והארנבונים או אתקדם במריו קארט? כלומר, אנשים רואים סדרות על האייפד כל הזמן במיטה או בחדרים שאין בהם טלביזיה כי הטלביזיה תפוסה אז לשחק בביינדינג אוף אייזיק במיטה זה פשע? לא ברורה לי הגישה הזאת, אולי לך יש אורך חיים שמאפשר לך 100% מהזמן לשחק בכל משחק בצורה האידיאלית, אבל לנו בני האנוש יש אילוצים בחיים וניידות היא דבר ממש חשוב ב-2018. האם אני חושב שאנשים ישחקו ב-HL הבא בסוויטצ'? לא. אבל באינדי? או גריינד במשחק AAA שיש להם בסוויטצ'? למה לא? למה אני צריך מסך ענק וסראונד כדי לעשות אתגר קפיצה בחבל במריו גלקסי או לשחק geomety wars?

ובנושא אחר, מיקרוסופט צופה שפורצה הורייזן 4 יהיה המשחק פורצה הכי מוכר אי פעם על פי ההזמנות מראש.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 08 ספטמבר 2018, 06:54

כבר הסבירו ,אבל אני יתן גם דוגמה
גם אני הייתי מעדיף ,לשחק מול מסך גדול
והמערכת אודיו שלי
ולישתמש בגימפאד פרו ,ולא גויקונג

אבל מה לעשות ,שזה לא מציאותי בעבודה
ובתחום שלי ,לפעמים חלק מהעבודה
זה להיות בכוננות ,לא תמיד לא כל יום
אבל יכול להיות אפילו שעתיים רצוף ,בלי שאני צריך
לעשות כלום ,ויש ימים שנטו ,יש לי איזה 4 שעות
פנויות בעבודה ,אבל אני חייב להיות שם
בגלל התפקיד
ופה הns ,למשחקים ,ממלא תפקיד מצוין

יושב במחלקה שלי ,שרק אני שם בשעות האלו
ומשחק
תיאורטית ,אומנם אני יכול לתקוע ps4
ולהביא טלוויזיה קטנה
אבל יש סיכוי טוב שיגנב ,במיוחד בשעות שאני עובד
בפועל ,או שאני לא במשמרת
והרבה אנשים עוברים שם ,הרבה מהם
עובדים של חברות חיצוניות שנותנת שרות

את הns ,מאוד קל לקפל ,ואני מביא אותו רק למשמרות שקטות
וזה מאוד שונה מהמצב בwiiu

לwiiu ,היה יתרון רק בבית ,לישתמש בגיפאטבלט
עם אוזניות ,לא להפריע לאחרים
אבל היא לא היתה נידת

וזה חוץ מבעיות אחרות
חלקם עם נינטנדו היתה פותחת את הארנק
כמו סוני ,בהשקת הps3 ,היו נפתרות ,לפחות חלקית

דברים כמו מחיר ,הwiiu היתה יקרה יחסית
עד שמתה
שהps3 ו360 ,היו 200 דולר ,וכללו ארד דיסק
הwiiu פרימיום ,ירדה רק עד 300 דולר ,עם 32 ג'יגה
ונשארה ב300 דולר ,עד הסוף

דברים כמו יותר משחקי צד שני ,שהיה צריך לפתוח את הארנק בשביל זה
ביונטה 2 זה לא מספיק

הwiiu ,אולי לא היתה יכולה להיות להיט ענק
אבל כן למכור הרבה מעל 15 מיליון
עם נינטנדו היתה מוכנה להפסיד עליה

וזה מובן למה הם החליטו לא
אבל כקונסולה ,היא ממש לא רעה
כמו שעושים מימנה
תזכרו יש גרסת זלדה botw גם בwiiu
ובכללי כמה משחקים מאוד טובים

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 08 ספטמבר 2018, 10:35

DrKeo כתב:אבל עובדתית אנשים עושים את כל זה ונהנים מזה, גם 100% מהאנשים פה בפורום שיש להם סוויטצ' (אני חושב 5 אנשים?) עושים את זה. כלומר מסתבר שמה שמתאים לך ספציפית לא מתאים לכל אדם בעולם; האמת שאני די בטוח שזה לא מתאים לרוב האנשים בעולם. למה שאני אשחק משחקי אייפון באוטובוס אם אני יכול לסגור פינה על כמה מקדשים שלא עשיתי בזלדה? למה שאני לא אכנס למיטה עם אשתי ובזמן שהיא רואה טלביזיה אני אשחק במריו והארנבונים או אתקדם במריו קארט? כלומר, אנשים רואים סדרות על האייפד כל הזמן במיטה או בחדרים שאין בהם טלביזיה כי הטלביזיה תפוסה אז לשחק בביינדינג אוף אייזיק במיטה זה פשע? לא ברורה לי הגישה הזאת, אולי לך יש אורך חיים שמאפשר לך 100% מהזמן לשחק בכל משחק בצורה האידיאלית, אבל לנו בני האנוש יש אילוצים בחיים וניידות היא דבר ממש חשוב ב-2018. האם אני חושב שאנשים ישחקו ב-HL הבא בסוויטצ'? לא. אבל באינדי? או גריינד במשחק AAA שיש להם בסוויטצ'? למה לא? למה אני צריך מסך ענק וסראונד כדי לעשות אתגר קפיצה בחבל במריו גלקסי או לשחק geomety wars?

כל מילה בסלע. משחקים כמו hollow Knight, the messenger או steamworld dig 2 הם משחקים מושלמים לתצורה הניידת של הסוויצ' עם אוזניות טובות. לי אין בחילות באוטובוס, אז מבחינתי זה דלוקס.

המסך של הסוויצ' ממש לא גרוע, והיא עושה את העבודה בצורה מושלמת ומעבירה לי שעות על שעות של פקקים /סתם דרך לעבודה. האם הייתי מעדיף לשבת ולשחק כל משחק על טלוויזיית ה oled שלי? ואללה כן.. האם זה פרקטי בצורה כלשהי? לא כ"כ.
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 ספטמבר 2018, 09:41

טוב לטירוף כזה אני לא חושב שאף אחד ציפה, זאת אומרת ידענו שימכור טוב אבל אשכרה כזה טוב!?

כן, ספיידרמן הוא המשחק עם הפתיחה הכי טובה השנה ב UK. לא הבלעדי, המשחק, זה כולל בלוקבסטר ענקי כמו פאר קריי 5 שהתפרס על כל פלטפורמה אפשרית.

הוא מכר פי 2 (!) מ GOW, מכר בהפרש גדול יותר מכל משחק לגו של מארבל, ובכלל, זה משחק המארבל עם הפתיחה הכי גדולה אי פעם ואם מדברים על SKU בודד, אז זה המשחק הכי נמכר לפס4 מאז COD בנובמבר של שנה שעברה. טירוף!

PS4 exclusive Spider-Man is the fastest-selling game of 2018 so far.

It narrowly beat previous record-holder Far Cry 5 (which was available on more platforms), and sold almost double that of the previous biggest exclusive of the year - God of War on PS4.

Not only that, but it's the fastest-selling Marvel-branded game in history, beating previous title LEGO Marvel Super Heroes by a big margin.

It's also the fastest selling individual format game since the PS4 version of Call of Duty: WWII in November last year. Spider-Man is the latest in a long-line of hit PS4 exclusive single-player games.

סוני פשוט מתפוצצת בדור הזה ברמה שלא היתה בה לעולם, כמעט כל בלעדי גדול ומשמעותי שובר שיאים לסדרה שלו ושיאים בגיימינג באופן כללי, הם בסוג של god mode :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 ספטמבר 2018, 10:11

איזה כיף, טוב לשמוע שאינסומניאק מקבלים קצת ביטחון כלכלי ובכלליות נחמד לשמוע ש-1000% יגיע למשחק המשך כי נראה שהם הצליחו לנעול את המכניקות ממש טוב.

מעניין אם זה ידחוף את מארוול לעוד משחקים סופסוף. אני יודע שדיסני לא מתעניינת בלפתח לבד אז שיתופי פעולה זה מתבקש. אני די בשוק שהם עדין לא ניסו לעשות משחקים לדמויות שלהם, שמות כל כך גדולים ועדין לא קבלנו מעולם נגיד משחק קפטן אמריקה או איירונמן.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 ספטמבר 2018, 11:25

זה באמת הזוי שמארוול יושבת על כזה מכרה זהב במשך שנים ורק עכשיו היא מתחילה לזוז עם זה.

כאילו, היו מן הסתם משחקים שנושאים את המותג אבל זה היה פשוט רישיון די סטנדרטי שמאפשר להשתמש ב ip, רק עם ספיידי זה מרגיש שהם תופסים תפקיד אקטיבי משמעותי בלרומם את הזכיונות שלהם כמו שהם עשו בקולנוע, שהם תורמים מהיכולות שלהם ומנסים לנהל את הפרויקטים וזה הצעד הכי מתבקש שיש, הם יושבים שם על הרים של כסף פוטנציאלי וכבר בניסיון הראשון זה השתלם בענק.

יהיה מאוד מעניין לראות איך השת״פים הגדולים האחרים שלהם הולכים לצאת, על הנייר זה נשמע שגם שם הולכים להיות להם להיטים היסטריים. יש מצב שמה שהם עשו בקולנוע הם הולכים לעשות עכשיו בתעשיית הגיימינג :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 ספטמבר 2018, 11:51

חבל שהם עושים את הנוקמים עכשיו כי היה יכול להיות נחמד מקביל לקולנוע. כלומר משחק איירונמן, משחק ספיידרמן, משחק האלק וכך הלאה רק אז משחק נוקמים שמאגד את כולם יחד.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 27 אורחים