PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Laskin » 09 יוני 2014, 23:51

אוף גם אני לא רוצה להעיר את האשה... התצוגה של סוני שעה או שעתיים?
אם שעתיים זה יהיה גבולי ללכת לישון בשש ולקום בשמונה :(

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 יוני 2014, 23:53

bling כתב:סיכוי גבוה שבניגוד למה שחשבתי אני אראה את המסיבה בלייב, אין לי מצב רוח בכל מקרה לעשות שום דבר מחר אז שיזדיין העולם.

אתה כזה אנרכיסט מטורף!

:)

מקווה שהם ישפרו לך את מצב הרוח אחרי שתראה גיימפליי של UNCHARTED ואנשים יגידו ש"עכשיו מתחיל הדור הבא"!

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 יוני 2014, 00:07

Laskin כתב:
אתה כזה אנרכיסט מטורף!

מקווה שהם ישפרו לך את מצב הרוח אחרי שתראה גיימפליי של UNCHARTED ואנשים יגידו ש"עכשיו מתחיל הדור הבא"!

הציפיות שלי מהם די קרובות לאפס (אם לא שמעתם עכשיו VG24 אומרים שגם TLG לא יופיע השנה למרות שנמצא בפיתוח) ובכל מצב אחר הייתי עף לישון, ממליץ לכם גם לחסוך עוגמת נפש ועייפות מחר.

אגב, לאלו מאיתנו שיש PS4 סוני שחררה אפליקציית E3 דרך החנות שדרכה ישדרו את הסטרים, אם היא תהיה שווה משהו אז אין דרך טובה יותר לצפות במסיבה (אלא אם כן אתם אמריקאים שבדרך לקולנוע...)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 יוני 2014, 00:59

Laskin כתב:
אתה כזה אנרכיסט מטורף!

זה לא משנה כמה טוב יראה אנצ'רטד, דרך סטרים מפוקסל אי אפשר לשפוט משחק דור הבא גרפית אלה רק יותר מבחינת גיימפליי ואנימציות. צריך התקדמות טכנולוגית בעולם הSTREAM שתצליח להדביק את האיכות של הדור הזה, בעייתי.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 יוני 2014, 05:15

תמונות ראשונות לבלאדבורן:
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 11 יוני 2014, 21:15

^ Thief: souls edition :P
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 12 יוני 2014, 06:12

משחק של From שנראה ויזואלית טוב, בטח חטפתי מכה בראש.
נערך לאחרונה על ידי Death_119 ב 12 יוני 2014, 08:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 יוני 2014, 22:17

אני מסתכל מהפלאפון, ורואה את התמונות... הייתי בטוח שזה מהסרטון CG שיצא בתערוכה...
אבל כשלוחצים ומגדילים זה נראה קצת פחות טוב (:
עדיין מרשים, יחסית לחברה, אבל לא מפתיע אותי, התקציב שלהם השתנה משמעותית בעקבות ההצלחה בדוק הקודם

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 11 יוני 2014, 23:24

מה? אני מרגיש כאילו אני מתבונן בתמונות אחרות.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 יוני 2014, 23:30

swiss-the-engine כתב:מה? אני מרגיש כאילו אני מתבונן בתמונות אחרות.

אני חושב שאנשים מדברים ביחס למשחק של FROM SOFT, כלומר רוב המשחקים שלהם נראים כמעט דור אחורה. הוא נראה אחלה, זה לא הליגה של בטמן או האורדר או AC אבל זה בהחלט נראה דור הבא.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 11 יוני 2014, 23:48

נראה לגמרי כמו משהו שהייתי מצפה שיצא מfrom לדור הבא
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 יוני 2014, 23:54

swiss-the-engine כתב:נראה לגמרי כמו משהו שהייתי מצפה שיצא מfrom לדור הבא

לי זה נראה הרבה יותר ממה שאני מצפה מFROM לדור הבא והרבה פחות ממה שאני מצפה מכל חברה אחרת. ביחוד שמהגמפליי שדלף לפני כמה שבועות המשחק אשכרא נראה דור קודם.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 יוני 2014, 00:38

גם אני חושב שבשביל FROM מדובר בקפיצת מדרגה יחסית, והאומנות להיט!

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 12 יוני 2014, 00:55

איפה גרסת המחשב? מעניין אותי איך העסקה הזו נתפרה ואיך התנהל המו"מ. איך שאני רואה את זה FROM הפעם יכלו לדרוש יותר. הם הראו שהם מוציאים משחקים מצויינים ויש להם עדת מעריצים, הם כבר לא לא-ידועים ולכן יכלו לדרוש דברים. במקרה של דימון סולס פרום היו צריכים את סוני יותר, אחרי שני משחקי דארק סולס המצב אחרת ואפשר להגיד שסוני צריכה אותם הרבה יותר וזה בעקרון אמור להעניק להם יותר כוח במו"מ. אז מעניין אותי איך זה התנהל. 'בואו תעשו לנו בלעדי' -'ה IP יהיה רק בשליטה מלאה של סוני? אנחנו רוצים את האפשרות להוציא גרסת מחשב' -'אממ...אוקיי אבל רק אחרי X חודשים ואתם לא תדברו על הגרסה הזו לפני שהמשחק ייצא לפס4'.

אבל זה כנראה לא יקרה. לא חושב שיש IP של סוני שאי פעם קיבל גירסת מחשב (לא מחשיב משחקים של SOE) אבל פשוט מעניין אותי אם פרום ניסו לבקש אפשרות לגרסת מחשב וסוני שללו את זה. או בלעדי גמור או כלום.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 יוני 2014, 00:58

Kazz כתב:איפה גרסת המחשב? מעניין אותי איך העסקה הזו נתפרה ואיך התנהל המו"מ. איך שאני רואה את זה FROM הפעם יכלו לדרוש יותר. הם הראו שהם מוציאים משחקים מצויינים ויש להם עדת מעריצים, הם כבר לא לא-ידועים ולכן יכלו לדרוש דברים. במקרה של דימון סולס פרום היו צריכים את סוני יותר, אחרי שני משחקי דארק סולס המצב אחרת ואפשר להגיד שסוני צריכה אותם הרבה יותר וזה בעקרון אמור להעניק להם יותר כוח במו"מ. אז מעניין אותי איך זה התנהל. 'בואו תעשו לנו בלעדי' -'ה IP יהיה רק בשליטה מלאה של סוני? אנחנו רוצים את האפשרות להוציא גרסת מחשב' -'אממ...אוקיי אבל רק אחרי X חודשים ואתם לא תדברו על הגרסה הזו לפני שהמשחק ייצא לפס4'.

אבל זה כנראה לא יקרה. לא חושב שיש IP של סוני שאי פעם קיבל גירסת מחשב (לא מחשיב משחקים של SOE) אבל פשוט מעניין אותי אם פרום ניסו לבקש אפשרות לגרסת מחשב וסוני שללו את זה. או בלעדי גמור או כלום.

עד כמה המשחקים שלהם מכרו טוב על ה PC שהם ירצו להתעקש על כך?
למרות שאני משער שמכרו לא רע כי זה נראה לי סגנון שיושב טוב לשחקני PC כבדים.

בכל אופן זה מעבר רק להפצה של המשחק, סוני גם מפיקה אותו ולכן קשה לי לראות אותו מגיע אפילו ל PC במקרה הזה.

אבל אתה שואל איך המו"מ הלך?
סוני טרום תקופת סדרת סולס- *קחו X דולרים ותעשו לנו בלעדי*

סוני אחרי סדרת סולס- *קחו 10X דולרים ותעשו לנו בלעדי*
די פשוט :)

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 12 יוני 2014, 01:03

ולכן פרום בתיאוריה יכולים להגיד תנו 5X דולרים ותשאירו לנו אפשרות לגרסת מחשב.

בכתבה של ארס על הדרך שלהם למדוד מכירות, דארק סולס 1 היה על 1.3מליון עותקים, וזה משחק שלא דורש את סטים.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 12 יוני 2014, 01:18

Kazz כתב:ולכן פרום בתיאוריה יכולים להגיד תנו 5X דולרים ותשאירו לנו אפשרות לגרסת מחשב.

בכתבה של ארס על הדרך שלהם למדוד מכירות, דארק סולס 1 היה על 1.3מליון עותקים, וזה משחק שלא דורש את סטים.

אם גירסאת המחשב היתה שווה 5X+ דולרים, אז אולי הם היו עושים את זה. יכול להיות שהיא לא.
בלי קשר לזה, מדובר במשחק בהפצה של סוני ובפיתוח משותף של סוני וFROM. לא רואה מצב שהוא יהיה משהו חוץ מבלעדי לPS4. גם לא מצליח לחשוב על סיבה שסוני תרצה לפתח משחק שלא יהיה בלעדי לפלטפורמה שלה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 יוני 2014, 10:08

Nigga כתב:מסתבר שהטריילר של אנצ'רטד 4 היה ריל טיים..
http://www.eurogamer.net/articles/digit ... -at-60-fps

תקראו את ה UPDATE.

דין, הם מקשרים לאתר שמדווח שהם דיברו עם בחור מנוטי דוג שאישר להם לפי המילים שלו שהטריילר "בזמן אמת, IN-ENGINE", לי זה נשמע כמו עוד משחק מילים שאומר שזה IN-ENGINE פשוט, שזה כידוע לא גראפיקה של גיימפליי.

תחשוב על זה, המשחק רץ ב 60 פריימים וב FIDELITY ברמה שכזו...אתה קולט שמה שראינו פה עושה צחוק מכל משחק NEXT GEN שנראה עד היום, ועוד ב 60 פריימים?
סליחה אבל כשמשהו טוב מדי מכדי להיות אמיתי אז כנראה שהוא כזה, זה כמו בדיון שהיה עם SWYM ובאטמן שדיברנו שאחרי שראינו את AC יוניטי ו THE DIVISION אז אין סיבה להניח שבאטמן לא יראה ככה כי יש פה עוד משחקים בקאליבר שלו.

כשאתה רואה את אנצ'רטד שרץ ב 60 פריימים ומשתין על כל מה שראינו מהדור הבא ושום דבר לא מתקרב אליו אז זה ברור למה עולות לא מעט ספקות, אני אישית לא מאמין עד שיראו את הטריילר עובר לשליטת השחקן, ואם יראו דבר כזה אני פשוט אתעלף במקום!

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 12 יוני 2014, 02:16

bling כתב:דין, הם מקשרים לאתר שמדווח שהם דיברו עם בחור מנוטי דוג שאישר להם לפי המילים שלו שהטריילר "בזמן אמת, IN-ENGINE", לי זה נשמע כמו עוד משחק מילים שאומר שזה IN-ENGINE פשוט, שזה כידוע לא גראפיקה של גיימפליי.

תחשוב על זה, המשחק רץ ב 60 פריימים וב FIDELITY ברמה שכזו...אתה קולט שמה שראינו פה עושה צחוק מכל משחק NEXT GEN שנראה עד היום, ועוד ב 60 פריימים?
סליחה אבל כשמשהו טוב מדי מכדי להיות אמיתי אז כנראה שהוא כזה, זה כמו בדיון שהיה עם SWYM ובאטמן שדיברנו שאחרי שראינו את AC יוניטי ו THE DIVISION אז אין סיבה להניח שבאטמן לא יראה ככה כי יש פה עוד משחקים בקאליבר שלו.

כשאתה רואה את אנצ'רטד שרץ ב 60 פריימים ומשתין על כל מה שראינו מהדור הבא ושום דבר לא מתקרב אליו אז זה ברור למה עולות לא מעט ספקות, אני אישית לא מאמין עד שיראו את הטריילר עובר לשליטת השחקן, ואם יראו דבר כזה אני פשוט אתעלף במקום!

אם חברה מסוימת הולכת לפוצץ לנו את הראש, כשנראה את הגרפיקה במשחק שלה, אז זו כנראה ND.

בכל מקרה, לא צריך להתרגש יותר מידי ממה שראינו עכשיו. לא חסרות דוגמאות לכך שהמשחקים שלהם נראים אחרת (או, פחות טוב, ליתר דיוק) מאיך שהם נראו בחשיפה.
תמונה
תמונה
אין לי ספק שהמשחק יראה מטורף. יכול מאוד להיות שהוא יהיה הדבר הכי יפה על הקונסולות. נחכה ונראה.

זה באמת מעלה את השאלה, מה קרה שפתאום אנשים יוצאים נגד זה? זה מנהג כל כך מושרש בכל תעשיית הפרסום (אם זה תמונות של ההמבורגרים של מקדולנדס, השיפוץ שעוברות דוגמניות במגזינים, המשחה ששמים על צמיגי מכוניות משומשות, כדי לגרום להם להראות חדשים יותר, או תמונות הבולשוט שראינו מאז הNES ועד היום ואפילו השמן ששמים על עיני דגים בשוק, כדי שהם יראו טריים יותר). למה פתאום זה הפך לשערוריה דווקא במשחקים?
אני מנחש שזה קשור לתחושת ה"מגיע לי" הקיצונית במיעוט הקולני בקהל הגיימרים, אבל סביר להניח שהסיבות לכך מורכבות יותר.
נערך לאחרונה על ידי Nucleus_Dawn ב 12 יוני 2014, 02:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 יוני 2014, 10:25

CHAOTIC, אתה מודע לכך שהבאת תמונות מסצינות מרונדרות מראש שאין סיבה שהן יעברו DOWNGRADE, אין לי מושג מה קרה שם אבל הדוגמא הזו לא רלוונטית למה שאנחנו מדברים פה.

אם המשחק יראה ככה בזמן גיימפליי זה יהיה מטורף, אני מנסה לחשוב מה אומר המונח IN ENGINE-REAL TIME שנוטי דוג השתמשה בו ועד כמה זה מעיד על הגיימפליי עצמו.
אם זה REAL TIME אז זה אומר שהסרטון לא מרונדר מראש וכביכול ה PS4 מריץ את זה בזמן אמת, יכול להיות שבגלל שזה CUT SCENE בלי AI וכאלו זה מאפשר לדחוף יותר, אבל לפחות לפי המינוח הזה הפער לא יכול להיות יותר מדי דרמטי אם אכן ה PS4 מרנדרת את זה בזמן אמת.

מבחינתי אני לא סומך על כלום עד שאני רואה גיימפליי, עד אז נוטי דוג יכולה להשתמש באיזה מונח שרוצה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 יוני 2014, 09:58

האמת שהמשחקים של נוטי דוג בדר"כ דווקא עוברים שיפור מהחשיפות הראשוניות, לפחות בגיימפליי. יהיה לי די קל למצוא לזה דוגמאות אם תרצו.

וקורין יו מאשרת את זה, המילה "ריל-טיים" הופיעה הפעם:
http://gearnuke.com/pre-rendered-cutsce ... -4-report/
"Our U4 trailer is an in engine real game level running on a real PS4,Paolo.Our trailer doesn't look good enough to be prerender CGI"
נו, עכשיו נותר לנו רק להכין את הכתר, כי נוטי דוג כנראה עושים זאת שוב... והפעם ב-60 פריימים ;)

מטורף, אבל נחכה עוד טיפה לחשיפת גיימפליי על הבמה... מה הסיכוי שזה יקרה בגיימסקום?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 יוני 2014, 18:39

מעניין אותי למה הם עדיין מקפידים תמיד לצרף את המילה IN ENGINE בכל הזדמנות, אם זה ריל טיים שיגידו ריל טיים ויוסיפו אפילו IN GAME כדי בכלל להסיר ספקות, משהו פה מסריח לטעמי.
ועוד ב 60 FPS, ברור.

ולא LASKIN אין סיכוי לגיימסקום, אתה לא הולך לשמוע כלום עד סוף השנה בדצמבר ב VGA וגם שם לא תצוגת גיימפליי רצינית (נוטי דוג לא עושה כאלו ב VGA אבל היא כן מקפידה תמיד להופיע שם), אולי טיזר קטן שיראה יותר איך המשחק נראה בפועל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 יוני 2014, 11:25

פשוט חכו לחשיפה אמיתית של אנצ'רטד, עד אז כל אחד כנראה יצטרך לחשוב מה שהוא רוצה :)

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 12 יוני 2014, 11:56

נו באמת לאסקין.... איך אתה יכול להאמין לכל הdouble speak הזה? אם זה היה נראה ככה במשחק היו אומרים לך רק in game ויותר מזה היו אומרים לך במפורש "this is how the game looks running on a ps4" או משהו בסגנון, כל התחמקות אחרת ("זה לא טוב מספיק בשביל CGI"... מי אמר את זה? שנים שכל הסיפור הוא סרטונים שהמנוע יודע לייצר אבל החומרה לא מסוגלת להריץ בזמן אמת) מלמדת אותך באופן מוחלט שזה לא המצב.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 יוני 2014, 20:13

swiss-the-engine כתב:נו באמת לאסקין.... איך אתה יכול להאמין לכל הdouble speak הזה? אם זה היה נראה ככה במשחק היו אומרים לך רק in game ויותר מזה היו אומרים לך במפורש "this is how the game looks running on a ps4" או משהו בסגנון, כל התחמקות אחרת ("זה לא טוב מספיק בשביל CGI"... מי אמר את זה? שנים שכל הסיפור הוא סרטונים שהמנוע יודע לייצר אבל החומרה לא מסוגלת להריץ בזמן אמת) מלמדת אותך באופן מוחלט שזה לא המצב.

הרבה סקפטים אמרו את זה שזה CGI ולכן היא הגיבה שזה לא מספיק טוב לזה, כמובן שאני מסכים עם הנקודה שלך, יש פה משחקי מילים וחרטוטים מסביב, אם רוצים להעביר נקודה שכך המשחק נראה בזמן גיימפליי אני בטוח שיש מספיק מילים בשפה האנגלית שיכולים להביע זאת בלי להשאיר את כולם מבולבלים.

כש RAD רצו להעביר את זה שה CUT SCENE שווה לגיימפליי ב THE ORDER הם עשו זאת בקלות ובאופן שלא משתמע לשני פנים- המודל זהה, נכסים זהים, ככה בדיוק המשחק נראה ואנו לא מוסיפים דבר וכו', פה אני רק שומע כל מני ניסוחים מפותלים IN ENGINE REAL TIME בלה בלה בלה, תגידו כבר אם ככה המשחק נראה או לא לעזאזל.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 6 אורחים