אם שעתיים זה יהיה גבולי ללכת לישון בשש ולקום בשמונה

bling כתב:סיכוי גבוה שבניגוד למה שחשבתי אני אראה את המסיבה בלייב, אין לי מצב רוח בכל מקרה לעשות שום דבר מחר אז שיזדיין העולם.
Laskin כתב:
אתה כזה אנרכיסט מטורף!
מקווה שהם ישפרו לך את מצב הרוח אחרי שתראה גיימפליי של UNCHARTED ואנשים יגידו ש"עכשיו מתחיל הדור הבא"!
Laskin כתב:
אתה כזה אנרכיסט מטורף!
מקווה שהם ישפרו לך את מצב הרוח אחרי שתראה גיימפליי של UNCHARTED ואנשים יגידו ש"עכשיו מתחיל הדור הבא"!
swiss-the-engine כתב:מה? אני מרגיש כאילו אני מתבונן בתמונות אחרות.
swiss-the-engine כתב:נראה לגמרי כמו משהו שהייתי מצפה שיצא מfrom לדור הבא
Kazz כתב:איפה גרסת המחשב? מעניין אותי איך העסקה הזו נתפרה ואיך התנהל המו"מ. איך שאני רואה את זה FROM הפעם יכלו לדרוש יותר. הם הראו שהם מוציאים משחקים מצויינים ויש להם עדת מעריצים, הם כבר לא לא-ידועים ולכן יכלו לדרוש דברים. במקרה של דימון סולס פרום היו צריכים את סוני יותר, אחרי שני משחקי דארק סולס המצב אחרת ואפשר להגיד שסוני צריכה אותם הרבה יותר וזה בעקרון אמור להעניק להם יותר כוח במו"מ. אז מעניין אותי איך זה התנהל. 'בואו תעשו לנו בלעדי' -'ה IP יהיה רק בשליטה מלאה של סוני? אנחנו רוצים את האפשרות להוציא גרסת מחשב' -'אממ...אוקיי אבל רק אחרי X חודשים ואתם לא תדברו על הגרסה הזו לפני שהמשחק ייצא לפס4'.
אבל זה כנראה לא יקרה. לא חושב שיש IP של סוני שאי פעם קיבל גירסת מחשב (לא מחשיב משחקים של SOE) אבל פשוט מעניין אותי אם פרום ניסו לבקש אפשרות לגרסת מחשב וסוני שללו את זה. או בלעדי גמור או כלום.
Kazz כתב:ולכן פרום בתיאוריה יכולים להגיד תנו 5X דולרים ותשאירו לנו אפשרות לגרסת מחשב.
בכתבה של ארס על הדרך שלהם למדוד מכירות, דארק סולס 1 היה על 1.3מליון עותקים, וזה משחק שלא דורש את סטים.
Nigga כתב:מסתבר שהטריילר של אנצ'רטד 4 היה ריל טיים..
http://www.eurogamer.net/articles/digit ... -at-60-fps
תקראו את ה UPDATE.
bling כתב:דין, הם מקשרים לאתר שמדווח שהם דיברו עם בחור מנוטי דוג שאישר להם לפי המילים שלו שהטריילר "בזמן אמת, IN-ENGINE", לי זה נשמע כמו עוד משחק מילים שאומר שזה IN-ENGINE פשוט, שזה כידוע לא גראפיקה של גיימפליי.
תחשוב על זה, המשחק רץ ב 60 פריימים וב FIDELITY ברמה שכזו...אתה קולט שמה שראינו פה עושה צחוק מכל משחק NEXT GEN שנראה עד היום, ועוד ב 60 פריימים?
סליחה אבל כשמשהו טוב מדי מכדי להיות אמיתי אז כנראה שהוא כזה, זה כמו בדיון שהיה עם SWYM ובאטמן שדיברנו שאחרי שראינו את AC יוניטי ו THE DIVISION אז אין סיבה להניח שבאטמן לא יראה ככה כי יש פה עוד משחקים בקאליבר שלו.
כשאתה רואה את אנצ'רטד שרץ ב 60 פריימים ומשתין על כל מה שראינו מהדור הבא ושום דבר לא מתקרב אליו אז זה ברור למה עולות לא מעט ספקות, אני אישית לא מאמין עד שיראו את הטריילר עובר לשליטת השחקן, ואם יראו דבר כזה אני פשוט אתעלף במקום!
swiss-the-engine כתב:נו באמת לאסקין.... איך אתה יכול להאמין לכל הdouble speak הזה? אם זה היה נראה ככה במשחק היו אומרים לך רק in game ויותר מזה היו אומרים לך במפורש "this is how the game looks running on a ps4" או משהו בסגנון, כל התחמקות אחרת ("זה לא טוב מספיק בשביל CGI"... מי אמר את זה? שנים שכל הסיפור הוא סרטונים שהמנוע יודע לייצר אבל החומרה לא מסוגלת להריץ בזמן אמת) מלמדת אותך באופן מוחלט שזה לא המצב.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 6 אורחים