סלולרים, ניידים ומשחקים עבורם - הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

kririn
Sage

Re: סלולרים, ניידים ומשחקים עבורם - הנושא הרשמי

הודעהעל ידי kririn » 05 אוקטובר 2013, 05:42

אתמול יצא עדכון תוכנה לנוט 1
הגרסה החדשה זה 4.1.2
לפני היה 4.0.4

בגדול מה שישר הבחנתי בו זה שינוי בעיצוב הממשק ,וצלילים שעושים דברים
מעבר לזה לא יודע מה השינוים ,אבל זה כתוב רישמית

MagmaJet
Trainee

הודעהעל ידי MagmaJet » 05 אוקטובר 2013, 12:48

קנו לי HTC ONE, זה עם Gorilla Glass 2 אני חושב...

אז אתם ממליצים לי להשאיר אותו בלי מגן מסך?
תודה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 05 אוקטובר 2013, 13:25

MagmaJet כתב:קנו לי HTC ONE, זה עם Gorilla Glass 2 אני חושב...

תודה

אני עם לומיה 920 ואני בלי מגן מסך ואני לא בדיוק עדין עם המכשירים שברשותי. יש לו לא מעט שריטות אבל אף אחד מהם הם לא שריטות שאתה רואה בתפעול של המכשיר (כלומר כשהמסך דולק) אלא רק כשהמסך כבוי ואתה מחפש זוויות של אור כאלה שיראו לך את השריטות בבירור.

לדעתי מיותר לשים מגן מסך כי זה מעוות את התמונה (קצת כמו שטיפה של מים על המסך עובד כמו זכוכית מגדלת ומראה לך פיקסלים שלא היית רואה במצב רגיל) ועם המסכים האיכותיים שיש בטלפונים בימינו זה די חבל.

מה שכן ביום שתרצה למכור את המכשיר (אם בכלל) השריטות הללו יורידו מערכו של המכשיר.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 05 אוקטובר 2013, 13:44

זה מאוד תלוי באיזה סוג אדם אתה.. יש כאלה ששריטה הכי קטנה משגעת אותם, והיא הופכת לדבר היחיד שהם רואים במסך. ויש כאלה שלא מעניין אותם בכלל.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 05 אוקטובר 2013, 22:33

MagmaJet כתב:קנו לי HTC ONE, זה עם Gorilla Glass 2 אני חושב...

תודה

אני לא חושב שאת צריך מגן. הוא גם עם זכוכית מחוזקת וגם עשוי מאלומיניום, ככה שאפילו בנפילות הוא די עמיד.
פשוט תדאג שיהיה לו כיס משל עצמו ולא עם מפתחות או מטבעות והוא יהיה בסדר.
תמונה

Shlomix
Warrior

הודעהעל ידי Shlomix » 05 אוקטובר 2013, 15:20

והכי חשוב: תמנע ממגע עם חול.
כמה גרגרי חול בכיס יכולים לשרוט בקלות את המסך. אם כי כמובן שלא שריטה עמוקה כמו של מפתחות או מטבעות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 אוקטובר 2013, 16:11

אני עם אייפון 5 בלי מדבקה על המסך מדצמבר שעבר והמסך עדין מושלם אבל כמובן שהכל תלוי באיזה סוג בן אדם אתה ואיך אתה מטפל בטלפון ובאיזה מקומות אתה נוטה לשים אותו ולהשאיר אותו.
We're just normal men. We're just innocent men

MagmaJet
Trainee

הודעהעל ידי MagmaJet » 05 אוקטובר 2013, 16:56

אוקיי, תודה רבה על ההיענות.

אז הפעם אשאיר את המסך כמו שהוא ואשתדל להימנע מלשים בכיס יחד עם מפתחות או מטבעות

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 12 אוקטובר 2013, 16:33

טוב סוף סוף יצא העדכון GDR2 למכשירי AT&T וסוף כל סוף אני יכול להשתמש באפליקציית צילום החדשה של נוקיה ואני חייב לומר... הוא אדיר! פשוט עולם אחר לחלוטין מהסטוק של ווינפון ולא רואה אף אפליקצית צילום אחרת שיש לי על הטלפון או מה שראיתי על אייפון (אבל אין לי באמת הרבה ניסיון עם תוכנות צילום שונות על האייפון). לגבי אנדרויד אני בכלל לא יכול להשוות.

קיצר אני מבסוט אש.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 אוקטובר 2013, 19:03

swiss-the-engine כתב:טוב סוף סוף יצא העדכון GDR2 למכשירי AT&T וסוף כל סוף אני יכול להשתמש באפליקציית צילום החדשה של נוקיה ואני חייב לומר... הוא אדיר! פשוט עולם אחר לחלוטין מהסטוק של ווינפון ולא רואה אף אפליקצית צילום אחרת שיש לי על הטלפון או מה שראיתי על אייפון (אבל אין לי באמת הרבה ניסיון עם תוכנות צילום שונות על האייפון). לגבי אנדרויד אני בכלל לא יכול להשוות.

קיצר אני מבסוט אש.

אתה יכול לתת דוגמאות וסיבות? כלומר מה עושה את האפליקציה כל כך טובה?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 13 אוקטובר 2013, 19:56

בראש ובראשונה זה הINTERFACE שמעיף את השטות הזאת של לחיצה על כפתור וירטואלי בשביל בחירה של משהו.
שנית הכל הרבה יותר נגיש בפחות לחיצות וללא חסימה של המסך (כלומר הVIEWFINDER) כמו WB וISO.
יש גישה סוף סוף למהירות הצמצם.
יש גישה ידנית לפוקוס.
במצב סטוק אם אתה לוחץ על נקודה במסך זה יעשה פוקוס וצילום כאשר באפליקציה החדשה זה רק עושה פוקוס ואז תצלם מתי שאתה רואה לנכון.
אם מחזיקים את הכפתור הפיזי לחוץ אז הוא מצלם כל הזמןבמרווחים של בערך 1/2-3/4 שניה.
באופן כללי (וזה עד כמה שידוע לי לא קשור לאפליקציה אלא לשיפור הכללי של המערכת) איכות התמונה טובה יותר ובאופן נקודתי ומאוד חשוב סידרו (פחות או יותר) את הAUTO WB. המצב לפני כן מבחינת WB נוראי. המערכת ממש לא יודעת להחליט באופן יעיל על הWB של הסצנה.
אפשר לעשות זום בזמן צילום וידאו.

ושוב... הכי חשוב זה כל האינטרפייס שהכל נגיש עם SWYPES וכאלה והבחירה של משהו (כמו ISO) היא דרך סוג של גלגלת כזאת על המסך.

אה וגם המערכת תמיד מראה לך את הנתונים של הVIEW שלך כמו מה כמות הISO שהמערכת מפעילה וEXPOSURE ומהירות צמצם וכו... כמובן בהנחה שהם על AUTO.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 13 אוקטובר 2013, 17:28

בגירסאות האחרונות של אנדרואיד, הממשק של המצלמה הוא גם משהו שמזכיר את מה שאתה מתאר:
http://www.youtube.com/watch?v=KFbrj7VwH6k

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 אוקטובר 2013, 00:43

swiss-the-engine כתב:בראש ובראשונה זה הINTERFACE שמעיף את השטות הזאת של לחיצה על כפתור וירטואלי בשביל בחירה של משהו.
שנית הכל הרבה יותר נגיש בפחות לחיצות וללא חסימה של המסך (כלומר הVIEWFINDER) כמו WB וISO.
יש גישה סוף סוף למהירות הצמצם.
יש גישה ידנית לפוקוס.
במצב סטוק אם אתה לוחץ על נקודה במסך זה יעשה פוקוס וצילום כאשר באפליקציה החדשה זה רק עושה פוקוס ואז תצלם מתי שאתה רואה לנכון.
אם מחזיקים את הכפתור הפיזי לחוץ אז הוא מצלם כל הזמןבמרווחים של בערך 1/2-3/4 שניה.
באופן כללי (וזה עד כמה שידוע לי לא קשור לאפליקציה אלא לשיפור הכללי של המערכת) איכות התמונה טובה יותר ובאופן נקודתי ומאוד חשוב סידרו (פחות או יותר) את הAUTO WB. המצב לפני כן מבחינת WB נוראי. המערכת ממש לא יודעת להחליט באופן יעיל על הWB של הסצנה.
אפשר לעשות זום בזמן צילום וידאו.

ושוב... הכי חשוב זה כל האינטרפייס שהכל נגיש עם SWYPES וכאלה והבחירה של משהו (כמו ISO) היא דרך סוג של גלגלת כזאת על המסך.

אה וגם המערכת תמיד מראה לך את הנתונים של הVIEW שלך כמו מה כמות הISO שהמערכת מפעילה וEXPOSURE ומהירות צמצם וכו... כמובן בהנחה שהם על AUTO.

האמת שזה נשמע בול כמו המצלמה של IOS7 רק ששם אין שליטה על חשיפה.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 14 אוקטובר 2013, 08:55

לא נגעתי בטלפון של חברה שלי כבר מלא זמן אבל אם זה כמו באייפאד אז אין שום דבר למעט הסווייפ על מנת לשנות מצב בין צילום סטילס ווידאו בios7. אין שם כלום. או שאיכשהו אני מצליח לפספס את כל האפשרויות שציינתי.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 אוקטובר 2013, 01:16

swiss-the-engine כתב:לא נגעתי בטלפון של חברה שלי כבר מלא זמן אבל אם זה כמו באייפאד אז אין שום דבר למעט הסווייפ על מנת לשנות מצב בין צילום סטילס ווידאו בios7. אין שם כלום. או שאיכשהו אני מצליח לפספס את כל האפשרויות שציינתי.

יש את הצילום הרציף בהחזקת כפתור, יש את הפוקוס הידני, יש את הסוויפ בשביל להחליף מצבי תמונה, רק עניין השליטה בפרמטרי צילום עצמם לא קיים. להגיד את האמת, אני לא בטוח שאפל אפילו נותנת גישה להם.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 14 אוקטובר 2013, 09:21

מוזר... אם כך אז זה לא קיים באייפאד.

האפשרויות הידניות הם העיקר (בנוסף לנוחות השימוש בהם כמובן). השאר זה נחמד אבל לא ESSENTIAL.
תאכלס במקום לחפור הנה סרטון ויזואלי של איך זה נראה.

Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 14 אוקטובר 2013, 17:34

DrKeo כתב:האמת שזה נשמע בול כמו המצלמה של IOS7 רק ששם אין שליטה על חשיפה.

בתכל'ס, לשלוט ידנית על חשיפה במצלמה עם עדשה כל כך קטנה נשמע כמו סיוט מיותר, קשה לי להאמין שמישהו יצליח להוציא מזה ערך. לשלוט על ISO דווקא יכול להיות יעיל. יש מצב שיש אפליקציות צילום חיצוניות שמאפשרות את זה.

מצד שני, צריך לציין שאפשר באייפון לשלוט על החשיפה בצורה עקיפה. כשעושים Touch to focus אז האייפון לא רק קובע את הפוקוס לאיזור עליו אתה לוחץ, אלא גם את נתוני החשיפה. שזו לא שליטה ידנית, רחוק מזה - אבל כן מאפשר טיפה יותר שליטה על מה ייצא לך בסוף.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 23 אוקטובר 2013, 10:43

יצא עדכון לאפליקציית צילום של נוקיה שמשלבת את האפליקציה הקיימת עם הפונקציות שיש בSMART CAM שלהם.
הוסף גם האפשרות של BRACKETING.. כלומר צילום HDR ועוד כמה נקודות מינוריות.

יש גם לא מעט מידע חדש שיוצא מהEVENT שלהם שאבו דבי אבל מכיוון שווינפון מעניין רק אותי אין סיבה שאשקיע בלכתוב על כך.

יוצא אייפאד עם בזל דק יותר שיקרה אייפד AIR. יוצא אייפד מיני עם תצוגת רטינה.

יש גם עדכון חומרה למק פרו היפייפה. נראה לי גם עדכנו את החומרה של המק בוקים.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 23 אוקטובר 2013, 10:49

swiss-the-engine כתב:יצא עדכון לאפליקציית צילום של נוקיה שמשלבת את האפליקציה הקיימת עם הפונקציות שיש בSMART CAM שלהם.
הוסף גם האפשרות של BRACKETING.. כלומר צילום HDR ועוד כמה נקודות מינוריות.

יש גם לא מעט מידע חדש שיוצא מהEVENT שלהם שאבו דבי אבל מכיוון שווינפון מעניין רק אותי אין סיבה שאשקיע בלכתוב על כך.

יוצא אייפאד עם בזל דק יותר שיקרה אייפד AIR. יוצא אייפד מיני עם תצוגת רטינה.

יש גם עדכון חומרה למק פרו היפייפה. נראה לי גם עדכנו את החומרה של המק בוקים.

הגעתי למסקנה שאם אקנה מתישהו טלפון שאיננו אייפון, הכי סביר שאקנה ווינפון.
כרגע המערכת לא מספיק בשלה, לדעתי, אבל יכול להיות שזה יהיה הטלפון שאחרי הבא שלי, אם היא תמשיך להשתפר בקצב הנוכחי.

אני אומר את זה, כדי להגיד לך שאם מתחשק לך לכתוב על המידע החדש, כשירות לציבור (כאשר הציבור הוא אני, אנוכי ועצמי), זה יהיה מוערך.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 23 אוקטובר 2013, 11:23

:P
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 אוקטובר 2013, 15:14

אף אחד לא הולך להתיחס לאייפד החדש?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 אוקטובר 2013, 23:31

הוא מגניב.
אבל אני עדיין לא קונה שום אייפד עד שלא תהיה קישוריות אלחוטית נורמלית עם הטלויזיה. ולא, אני לא אקנה מכשיר נוסף של אפל בשביל שזה יתאפשר.
אני פשוט לא מוצא שום שימוש באייפון גדול יותר, כשיש לי אייפון.

המיני גם נחמד, כי אני חשבתי שהם יתעצלו איתו וישאירו מצלמה פחות טובה או מעבד של אייפד קודם, אבל לא... הם ממש עשו אותו כמו שצריך.

ועדיין - מוצר שלי אישית אין מה לעשות איתו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 אוקטובר 2013, 15:33

Laskin כתב:הוא מגניב.
אבל אני עדיין לא קונה שום אייפד עד שלא תהיה קישוריות אלחוטית נורמלית עם הטלויזיה. ולא, אני לא אקנה מכשיר נוסף של אפל בשביל שזה יתאפשר.
אני פשוט לא מוצא שום שימוש באייפון גדול יותר, כשיש לי אייפון.

המיני גם נחמד, כי אני חשבתי שהם יתעצלו איתו וישאירו מצלמה פחות טובה או מעבד של אייפד קודם, אבל לא... הם ממש עשו אותו כמו שצריך.

ועדיין - מוצר שלי אישית אין מה לעשות איתו.

אי אפשר לדעת מה אייפד נותן לך עד שיש לך אייפד. גם אני קראתי לו אייפון גדול עד שהיה לי אחד, היום אני קורא לו לפטופ מוקטן.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 אוקטובר 2013, 23:39

בוא נראה, מה אני צריך בלפטופ...
אופיס מלא
מקלדת נוחה
גלישה נוחה (כמה טאבים במקביל, מעבר מהיר לדסקטופ, הקבלת חלונות ומיקומן)

לא יודע, לא יכול להסכים איתך.
בנוסף, היה לי אייפד 2 כשהיה חדש (של חבר שנסע), למשך חודשיים וממש לא מצאתי סיבה להרים אותו כמעט אף פעם.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 אוקטובר 2013, 00:37

DrKeo כתב:אף אחד לא הולך להתיחס לאייפד החדש?

אני שוקל לקנות אייפד מיני רטינה. זה יכול להיות נורא נחמד. קצת מאכזב שהם העלו את המחיר שלו, אבל גם ב399$ הוא אחלה של דבר. יש כמה וכמה משחקים שאשמח לשחק עם אייפד.

מעניין שהם זנחו את המחזוריות של הוצאת מכשירים חדשים חצי שנה אחרי הקודמים. זה גם האייפד הראשון שמגיע עם מעבד כמו של האייפון החדש ולא מעבד משופר (כלומר, זה A7 ולא A7X). מעניין אם יש להם מוצר אחר שיכנס לטווח הזה, או שהם פשוט יעברו לעדכונים שנתיים, במקום חצי שנתיים של הקטלוג שלהם.
האכזבה העיקרית שלי זה העדר touch id. אחלה פיטצ'ר, שהייתי שמח לראות גם בהם, אבל כנראה נראה אותו רק בעוד שנה, בגירסאות הבאות.

קצת הזוי לחשוב שאני יכול להביא אייפון 5S ואייפד מיני רטינה מארה"ב, במחיר זול יותר באיזה 1000 שקלים ממחיר של אייפון 5S בארץ.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 33 אורחים