MagmaJet כתב:קנו לי HTC ONE, זה עם Gorilla Glass 2 אני חושב...
אז אתם ממליצים לי להשאיר אותו בלי מגן מסך?
תודה
MagmaJet כתב:קנו לי HTC ONE, זה עם Gorilla Glass 2 אני חושב...
אז אתם ממליצים לי להשאיר אותו בלי מגן מסך?
תודה
swiss-the-engine כתב:טוב סוף סוף יצא העדכון GDR2 למכשירי AT&T וסוף כל סוף אני יכול להשתמש באפליקציית צילום החדשה של נוקיה ואני חייב לומר... הוא אדיר! פשוט עולם אחר לחלוטין מהסטוק של ווינפון ולא רואה אף אפליקצית צילום אחרת שיש לי על הטלפון או מה שראיתי על אייפון (אבל אין לי באמת הרבה ניסיון עם תוכנות צילום שונות על האייפון). לגבי אנדרויד אני בכלל לא יכול להשוות.
קיצר אני מבסוט אש.
swiss-the-engine כתב:בראש ובראשונה זה הINTERFACE שמעיף את השטות הזאת של לחיצה על כפתור וירטואלי בשביל בחירה של משהו.
שנית הכל הרבה יותר נגיש בפחות לחיצות וללא חסימה של המסך (כלומר הVIEWFINDER) כמו WB וISO.
יש גישה סוף סוף למהירות הצמצם.
יש גישה ידנית לפוקוס.
במצב סטוק אם אתה לוחץ על נקודה במסך זה יעשה פוקוס וצילום כאשר באפליקציה החדשה זה רק עושה פוקוס ואז תצלם מתי שאתה רואה לנכון.
אם מחזיקים את הכפתור הפיזי לחוץ אז הוא מצלם כל הזמןבמרווחים של בערך 1/2-3/4 שניה.
באופן כללי (וזה עד כמה שידוע לי לא קשור לאפליקציה אלא לשיפור הכללי של המערכת) איכות התמונה טובה יותר ובאופן נקודתי ומאוד חשוב סידרו (פחות או יותר) את הAUTO WB. המצב לפני כן מבחינת WB נוראי. המערכת ממש לא יודעת להחליט באופן יעיל על הWB של הסצנה.
אפשר לעשות זום בזמן צילום וידאו.
ושוב... הכי חשוב זה כל האינטרפייס שהכל נגיש עם SWYPES וכאלה והבחירה של משהו (כמו ISO) היא דרך סוג של גלגלת כזאת על המסך.
אה וגם המערכת תמיד מראה לך את הנתונים של הVIEW שלך כמו מה כמות הISO שהמערכת מפעילה וEXPOSURE ומהירות צמצם וכו... כמובן בהנחה שהם על AUTO.
swiss-the-engine כתב:לא נגעתי בטלפון של חברה שלי כבר מלא זמן אבל אם זה כמו באייפאד אז אין שום דבר למעט הסווייפ על מנת לשנות מצב בין צילום סטילס ווידאו בios7. אין שם כלום. או שאיכשהו אני מצליח לפספס את כל האפשרויות שציינתי.
DrKeo כתב:האמת שזה נשמע בול כמו המצלמה של IOS7 רק ששם אין שליטה על חשיפה.
swiss-the-engine כתב:יצא עדכון לאפליקציית צילום של נוקיה שמשלבת את האפליקציה הקיימת עם הפונקציות שיש בSMART CAM שלהם.
הוסף גם האפשרות של BRACKETING.. כלומר צילום HDR ועוד כמה נקודות מינוריות.
יש גם לא מעט מידע חדש שיוצא מהEVENT שלהם שאבו דבי אבל מכיוון שווינפון מעניין רק אותי אין סיבה שאשקיע בלכתוב על כך.
יוצא אייפאד עם בזל דק יותר שיקרה אייפד AIR. יוצא אייפד מיני עם תצוגת רטינה.
יש גם עדכון חומרה למק פרו היפייפה. נראה לי גם עדכנו את החומרה של המק בוקים.
Laskin כתב:הוא מגניב.
אבל אני עדיין לא קונה שום אייפד עד שלא תהיה קישוריות אלחוטית נורמלית עם הטלויזיה. ולא, אני לא אקנה מכשיר נוסף של אפל בשביל שזה יתאפשר.
אני פשוט לא מוצא שום שימוש באייפון גדול יותר, כשיש לי אייפון.
המיני גם נחמד, כי אני חשבתי שהם יתעצלו איתו וישאירו מצלמה פחות טובה או מעבד של אייפד קודם, אבל לא... הם ממש עשו אותו כמו שצריך.
ועדיין - מוצר שלי אישית אין מה לעשות איתו.
DrKeo כתב:אף אחד לא הולך להתיחס לאייפד החדש?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 33 אורחים