תרבות גיימינג

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

Re: תרבות גיימינג

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 02 פברואר 2017, 11:02

מעניין אם הם יחזרו לעבוד,נקודה..כל הפרסומים על קרייטק בשנה האחרונה היו שליליים זה נראה כאילו זה זה רק עניין של זמן עד ההכרזה על פשיטת רגל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 פברואר 2017, 11:17

אני חושב שהם פשוט מחזירים את הגלגל לאחור. בשלוש שנים האחרונות הם התרחבו בצורה הזויה, פתחו כמה וכמה אולפני F2P ועשו כל מני רכישות כמו פרי רדיקל או IP שונים מ-THQ כשהיא נסגרה. הם הבינו שהם תנתו ביס יותר גדול ממה שהם יכולים ללעוס והם הצטמצמו בחזרה. האמת שהם כל כך הצטמצמו שעכשיו הם יותר קרובים לגודל שלהם כשהם הפיקו את קרייסס 1 מאשר קרייסס 2. אני משער שהם יתרכזו עכשיו בשני הצוותים שנשארו בלבד בפיתוח AAA גדול יחסית.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 מרץ 2017, 19:26

קולין מוריארטי עוזב את kinda funny פחות או יותר בגלל טוויט אחד בודד שכל הSJW התנפלו עליו בגללו:

זה פשוט מדכא אותי, חוש ההומר פג מהעולם.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 14 מרץ 2017, 19:56

בזמן שהחלאה הגזען הזה ממשיך לעבוד בביווור:

תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 14 מרץ 2017, 20:24

DrKeo כתב:קולין מוריארטי עוזב את kinda funny פחות או יותר בגלל טוויט אחד בודד שכל הSJW התנפלו עליו בגללו:
זה פשוט מדכא אותי, חוש ההומר פג מהעולם.

חוש ההומור במעגלים מסוימים, אבל תמיד אפשר לצחוק על המעגלים האלו ככה שזה מתקזז.
לפי מה שקולין טוען (למרות שיכול להיות שזה כדי להוריד את הלהבות) זה שהעזיבה שלו תוכננה מראש להיפרד כי הוא רצה לנסות כיוונים אחרים.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 24 מרץ 2017, 13:37

מישהו ראה אתמול את הכתבה על נשים בגיימינג בערוץ 2 ? http://www.mako.co.il/news-channel2/Cha ... =400787074 (דקה 26:50)

אמ;לק:

1. לוקחים ברצינות משחק דפדפן סוג ז' לבנות 10 שיוצרים ומלבישים בו דוגמנית בתור אינדיקציה לייצוג נשים בתעשיה.
2. "משחק כזה הוא גן עדן לפדופילים", אומר דוקטור כלשהו בתחום המשחקים. הוא צודק בהחלט, אבל להאשים פלטפורמה בפשעי המשתמשים בה?
3. מונטאז' נשים במשחקים:טומב ריידר 2013, משחק יפני לא מזוהה, קתרין, dead or alive, מורטל קומבט בתור דוגמא לנשים במשחקים כהגשמת פנטזיות גבריות.
4. תראו בעצמכם מה הכתב אמר על GTA. הו הבורות, שלא לדבר על שקר מוחלט.
5. שתי גיימריות (שעונות על הטייפקאסט של גיימר גירל חנונית, אלא מה) מספרות על הטרדות במשחקי אונליין ובקשות לראות ציצים. אין הרבה התייחסות לכך ששתיהן יוטבריות (לדבריהן), דבר שכבר חוצה את הגבול של "סתם" לשחק אונליין בכך שהן יוצרות אינטרקציה מחוץ לגבולות המשחק וחושפות מי הן במציאות. כמובן שהנ"ל הוא התנהגות פסולה ואין לכך הצדקה אבל רבאק, לא להיתמם. כידוע:

תמונה

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 26 מרץ 2017, 09:43

MGS FREAK כתב:מישהו ראה אתמול את הכתבה על נשים בגיימינג בערוץ 2 ? http://www.mako.co.il/news-channel2/Cha ... =400787074 (דקה 26:50)

תמונה

כתבת הפחדה ממוצעת כדי למשוך רייטינג, כמו כל תוכניות התחקיר של התקופה האחרונה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 27 מרץ 2017, 09:49

MGS FREAK כתב:מישהו ראה אתמול את הכתבה על נשים בגיימינג בערוץ 2 ? http://www.mako.co.il/news-channel2/Cha ... =400787074 (דקה 26:50)

אמ;לק:

1. לוקחים ברצינות משחק דפדפן סוג ז' לבנות 10 שיוצרים ומלבישים בו דוגמנית בתור אינדיקציה לייצוג נשים בתעשיה.
2. "משחק כזה הוא גן עדן לפדופילים", אומר דוקטור כלשהו בתחום המשחקים. הוא צודק בהחלט, אבל להאשים פלטפורמה בפשעי המשתמשים בה?
3. מונטאז' נשים במשחקים:טומב ריידר 2013, משחק יפני לא מזוהה, קתרין, dead or alive, מורטל קומבט בתור דוגמא לנשים במשחקים כהגשמת פנטזיות גבריות.
5. שתי גיימריות (שעונות על הטייפקאסט של גיימר גירל חנונית, אלא מה) מספרות על הטרדות במשחקי אונליין ובקשות לראות ציצים.

לא יודע אם מה שיותר גרוע זו הכתבה עצמה, או העובדה שהייתי צריך לעבור שלושה דפדפנים וביטול שני חוסמי פרסומות כדי לנסות לנגן את הוידאו באתר מאקו המסריח הזה, רק כדי להיות מותקף בפרסומות וידאו אחת אחרי השניה לפני שהתוכנית מתחילה בכלל. בסוף מצאתי אותו גם באתר של רשת ועובד כמו שצריך:
http://reshet.tv/item/news/channel2/dai ... 17-219791/
לפחות האמא של הבנות 10 יצאה שפויה בכתבה הזו: מנסה להסביר לכתב שצריך לקחת את זה בפרופורציות ומבחינתה המשחק הוא כלי שמלמד ניהול תקציב (משהו שבית הספר לא מספק). בתכלס זה די חביב שגם האמא, גם בנות העשר ("כל עוד לא נפגשים איתו, לא יוצרים איתו קשר אז זה בסדר"), וגם שתי הגיימריות יותר ("זה רק טרולים. יש אותם בכל מקום") יוצאות יותר אינטיליגנטיות מהגברים בכתבה.

מה שכן, הטייפקאסט של "גיימר גירל חנונית" לא משתקף בכתבה לדעתי. אולי רק לך יש סטיגמות מושרשות על גיימרים שקשה לך להודות בהן? :)
וה"משחק היפני לא מזוהה" דווקא כן מזוהה ובכלל לא יפני: הדמות שם זה ה-Sloth Demon מ-Dragon Age.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 27 מרץ 2017, 17:48

swym כתב:

אמ;לק:

5. שתי גיימריות (שעונות על הטייפקאסט של גיימר גירל חנונית, אלא מה) מספרות על הטרדות במשחקי אונליין ובקשות לראות ציצים.

מה שכן, הטייפקאסט של "גיימר גירל חנונית" לא משתקף בכתבה לדעתי. אולי רק לך יש סטיגמות מושרשות על גיימרים שקשה לך להודות בהן? :)
וה"משחק היפני לא מזוהה" דווקא כן מזוהה ובכלל לא יפני: הדמות שם זה ה-Sloth Demon מ-Dragon Age.

הכוונה שלי היא שלא בחרו לכתבה בחורה מהרחוב שבמקרה משחקת משחקים אלא self proclaimed גיימרית קומפלט עם המראה והאופי הסטריאוטיפיים פחות או יותר (שיער צבעוני, משקפיים, קעקועים אם זכור לי נכון, פוסטרים של סרטים ומשחקים ומקלדת ועכבר גיימינג) כי להראות סתם מישהי שיושבת כמו רובינו באיזה חדר משעמם ומשחקת במחשב בסבבה שלה בלי להחצין את התחביב יותר מדי לא היה מתחבר עם עולם הדימויים שיש לאזרח הממוצע על עולם משחקי הוידאו והאנשים שמתעניינים בו.

"אחת ממטרות המשחק ב-GTA היא אף פגיעה בנשים". קיבינימט, עושה חשק לשלוח לו מייל זועם.

אה אוקיי, זה נראה לי יפני :)

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 27 מרץ 2017, 18:04

אני בכלל שמתי לב לא פעם בכמה כתבות שראיתי באולפן שישי בערוץ 2 שעושת שימוש במוזיקה של the last of us! מעניין אם דרוקמן יודע על זה :) אני לא בקיא בכל הקטע החוקי,מותר לעורכי הכתבות של אולפן שישי לעשות את זה? ההיגיון אומר שלא אבל סתם סקרן.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 27 מרץ 2017, 18:20

יש לפעמים דברים הזויים. אני זוכר שלפני כמה שנים הייתה מהדורת סיכום שנה מיוחדת או משהו כזה עם המוזיקה של MGS3.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 מרץ 2017, 20:42

אני די בטוח שמקרים כאלה מכוסים על ידי כל מני תשלומים לאקו״ם.

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 28 מרץ 2017, 08:27

Uncle Pey'j כתב:אני בכלל שמתי לב לא פעם בכמה כתבות שראיתי באולפן שישי בערוץ 2 שעושת שימוש במוזיקה של the last of us! מעניין אם דרוקמן יודע על זה :) אני לא בקיא בכל הקטע החוקי,מותר לעורכי הכתבות של אולפן שישי לעשות את זה? ההיגיון אומר שלא אבל סתם סקרן.

ההנחה הרווחת הזאת, שקופצת בכל פעם שמישהו מופתע לגלות מוזיקה מאיזה משחק או פסקול שהוא אוהב במיוחד מלווה כתבה בחדשות, תמיד מפתיעה אותי. אתה באמת מאמין שבחברת החדשות של ערוץ 2, על שלל היועצים המשפטיים ואנשי המקצוע שעובדים שם, יעזו לשלב בכתבות שלהם קטעים שלא הוסדרו זכויות היוצרים שלהם?

ובכן, מלבד מקרים ספציפיים מאוד (בעיקר של קטעים שבעלי הזכויות לא אותרו, שזה לא אישיו בכלל במקרה הזה) - זה לא קורה. ערוץ 2 משלמים תמלוגים והכל מוסדר וחוקי. כמו כן - עורכים מוזיקליים של כתבות חדשותיות בהחלט מכירים פסי קול של משחקים ומתמשים בהם כשהם חושבים שזה יועיל לוידאו שהם עורכים. זו העבודה שלהם.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 28 מרץ 2017, 10:51

erezronen כתב:
Uncle Pey'j כתב:אני בכלל שמתי לב לא פעם בכמה כתבות שראיתי באולפן שישי בערוץ 2 שעושת שימוש במוזיקה של the last of us! מעניין אם דרוקמן יודע על זה :) אני לא בקיא בכל הקטע החוקי,מותר לעורכי הכתבות של אולפן שישי לעשות את זה? ההיגיון אומר שלא אבל סתם סקרן.

ההנחה הרווחת הזאת, שקופצת בכל פעם שמישהו מופתע לגלות מוזיקה מאיזה משחק או פסקול שהוא אוהב במיוחד מלווה כתבה בחדשות, תמיד מפתיעה אותי. אתה באמת מאמין שבחברת החדשות של ערוץ 2, על שלל היועצים המשפטיים ואנשי המקצוע שעובדים שם, יעזו לשלב בכתבות שלהם קטעים שלא הוסדרו זכויות היוצרים שלהם?

ובכן, מלבד מקרים ספציפיים מאוד (בעיקר של קטעים שבעלי הזכויות לא אותרו, שזה לא אישיו בכלל במקרה הזה) - זה לא קורה. ערוץ 2 משלמים תמלוגים והכל מוסדר וחוקי. כמו כן - עורכים מוזיקליים של כתבות חדשותיות בהחלט מכירים פסי קול של משחקים ומתמשים בהם כשהם חושבים שזה יועיל לוידאו שהם עורכים. זו העבודה שלהם.

מה הכוונה עורכים מוזיקליים מכירים פסי קול של משחקים? או שהם עורכים מוזיקליים של כתבות חדשותיות, או שהם גיימרים. זה לא יכול לבוא ביחד.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 מרץ 2017, 10:57

ואם כבר עורכים, העורכים של החדשות של ערוץ 11 הם גיקים ברמות אחרות. אני לא יודע מי ראה חדשות בערוץ 11 לאחרונה אבל הם משתמשים בהמון תוכן גיקי וגם כתבות גיקיות. לדוגמה כשיצא הוויצ'ר 3 הם עשו עליו כתבה, איפה עוד ראיתם כתבה על משהו כזה בערוץ חדשות ישראלי?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 28 מרץ 2017, 11:22

DrKeo כתב:ואם כבר עורכים, העורכים של החדשות של ערוץ 11 הם גיקים ברמות אחרות. אני לא יודע מי ראה חדשות בערוץ 11 לאחרונה אבל הם משתמשים בהמון תוכן גיקי וגם כתבות גיקיות. לדוגמה כשיצא הוויצ'ר 3 הם עשו עליו כתבה, איפה עוד ראיתם כתבה על משהו כזה בערוץ חדשות ישראלי?

יש לי שתי בדיחות גרועות על זה... אחת זה על זה שהם פולנים, אז ברור שהם יעשו כתבה על הפיתוח הפולני הכי חשוב בהיסטוריה האנושית.
הבדיחה השניה היא על זה שכל מי שרואה ערוץ 11 הוא סופר זקן, אז הכתבות האלו ממש בזבוז, כי המשחק הכי מתקדם שהוא מכיר זה חישוק עם מקל.

בטח אוכל לחשוב על עוד בדיחות ואפילו על בדיחות יותר מחורבנות, אבל זה מספיק בנתיים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 28 מרץ 2017, 12:06

מה זה הערוץ הזה? ערוץ 11?
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 אפריל 2017, 02:07

אני משער שנזרוק פה את כל מה שהוא 1 באפריל. כן, עכשיו 1 באפריל ואתם צריכים להכנס למצא המחשבתי שבו לא מאמינים לאף חדשה שיוצאת :)

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 02 אפריל 2017, 08:25

DrKeo כתב:אני משער שנזרוק פה את כל מה שהוא 1 באפריל. כן, עכשיו 1 באפריל ואתם צריכים להכנס למצא המחשבתי שבו לא מאמינים לאף חדשה שיוצאת :)

אז אה... פרק ראשון לעונה שלישית של ריק ומורטי בסטרימינג?
http://www.adultswim.com/videos/streams

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 03 אפריל 2017, 23:03

swym כתב:
DrKeo כתב:אני משער שנזרוק פה את כל מה שהוא 1 באפריל. כן, עכשיו 1 באפריל ואתם צריכים להכנס למצא המחשבתי שבו לא מאמינים לאף חדשה שיוצאת :)

מה?! אז יש או אין, סתם הפצתי בעבודה לכולם שיש :(, מחר יסכלו אותי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 04 אפריל 2017, 00:46

Death_119 כתב:
swym כתב:

מה?! אז יש או אין, סתם הפצתי בעבודה לכולם שיש :(, מחר יסכלו אותי.

בטח שיש.

לא יודע אם זה בסטרימינג עדין, אבל יש והיה אחלה פרק :D
תמונה

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 04 אפריל 2017, 09:43

הקישור לפרק עדיין מסתובב ברשת, ראיתי אתמול.
פתיחה מצויינת לעונה שבתקווה תגיע במהרה.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 אפריל 2017, 11:06

היה פרק מדהים, לא פחות.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 17 אפריל 2017, 12:46

דוקו מרתק על הורייזון והפיתוח שלו ובכלל על גיימינג. מומלץ מאוד מאוד.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 11 מאי 2017, 17:31

הפתעה נעימה,מסתבר שזכיתי בעותק של Lego City Undervover ל-PS4 מ-IGN ישראל (: בעקבות תגובה שפרסמתי בתחרות שהד ארצי והם ארגנו לאיזה "סרט הייתם רוצים לראות הופך למשחק לגו?" (bad boys!). מזל ש-IGN כל פעם עושה לי redirect לאתר הישראלי כשאני רוצה את האמריקאי אחרת בכלל לא הייתי רואה את התחרות הזו |:.
שמתי עין על המשחק בלי קשר,מקווה שגרסאת ה-PS4 שווה משהו,אני אעיף מבט על האנלסיס של DF.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 30 אורחים