ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי DrKeo » 17 ינואר 2018, 21:07

ברור שיושי, קירבי ומריו טניס הם לא הבשר האמיתי של 2018, הם תבלין נחמד. הבשר הוא פייר אמבלם, ביונטה ופוקימון לפי איך שזה נראה כרגע. בנושא סמאש, גם הגרסת WIIU לא הייתה נחוצה והאמת שגם לא הגרסת WII, סך הכל מדובר במשהו שגובל בהרחבות אחת על השניה. אז בדיוק כמו כל SSB שיצא אחרי הקיוב, זה פשוט יהיה גרפיקה טיפה יותר יפה עם עוד דמויות ועוד שלבים ועוד מודים ועוד שיט סינגל פלייר לעשות. אבל כן, גם מצידי שיוציאו SSB של הWIIU רק בגרסת דלוקס, אני לא יודע אם זה ממילא כל כך שונה מממש המשך SSB.

בנושא הצוותים, רטרו לא בדיוק ידועים במהירות שלהם. אני אזכיר שבין המשחק המלא הקודם קודם שלהם (פריים 3) לבין טרופיקל פריז עברו 7 שנים. הם עוזרים בהפקות של משחקים בנינטנדו (מריו קארט WIIU או donkey kong country returns ל-WII למשל) אבל ממש הפקות של משחקים מלאים, ב-17 שנים האחרונות הם עשו בערך שלושה משחקי מטרויד ואת טרופיקל פריז. כלומר לא ממש יפתיע אותי אם המשחק הבא שלהם יצא רק ב-2019 ובסוף הוא יהיה טרופיקל פריז 2. בקשר לשאר הצוותים של נינטנדו, מאז הארגון מחדש של החברה ב-2015 הם לא ממש בנויים מצוותים עם שמות סטייל R&D1 שהיו פעם, עכשיו כל מה שיש זה NEP&D שמכיל בתוכו המון מפתחים. אין לי מושג אם הם בכלל מחולקים ממש לצוותים קבועים בתוך NEP&D כך שאני לא יודע אם אפשר להגיד שצוות X לא הוציא משחק מזמן, יכול להיות שמה שהיה צוות X עבד על זלדה כי המשחק בSCOPE כל כך הרבה יותר גדול ממה שנינטנדו רגילה.
We're just normal men. We're just innocent men

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 17 ינואר 2018, 23:42

השוואה לא רצינית בין קונסלה hd לכאלה שהם לא וגם משמעותית פחות חזקות, לבין מכשיר שהוא קצת יותר חזק מ wii u (רק בנייד , שזה מרשים בפני עצמו). אני טוען שבסיטואציה הנוכחית אין לך הרבה לאן לכוון ברמה הטכנית, ועוד על משחק שהוא גם ככה 1080p ו 60fps. אני באופן אישי חושב שיש ערך למשחק שנראה יותר טוב גם במשחקים מהסוג של פיפא וכאלה, אבל בכל מקרה מאחר וסמאש הוא אכן מסוג המשחקים האלה שלא משנים את הבסיס שלהם ורק מרחיבים אחד על השני (הייתי אומר שרוסטר לפחות פי שתיים יותר רחב למשל מהמשחק על הגיימקיוב זה גם די נחוץ למי שאוהב את המשחק) זה פשוט נראה היה יותר הגיוני בעיני שזה יהיה פורט עם כל התוספות הקטנות האלה אם הם לא יכולים ממש לשפר משמעותית ברמה הגרפית. אולי אני פשוט לא מעריך נכון את הכוח של הסוויצ' וטועה בעניין. אבל האם זה שונה? מאחר ולוקח להם כמה שנים לעבוד על כל משחק כזה אני די בטוח שזה שונה ומשנה עבורם אם מדובר בפורט עם תוספות או משחק חדש עם נכסים חדשים וכו', זה מצריך משאבים אחרים לגמרי ולא בטוח שזה הכרחי מבחינתם הפעם, אבל אני בטח לא יתלונן אם הם יחליטו אחרת זה יהיה מעניין לראות איך משחק כזה נראה.

בקשר לרטרו הם עבדו על מריו קארט במשותף עם צוות נוסף (זה היה מריו קארט 7 ל 3ds) אבל דונקי קונג ל wii זה לגמרי משחק שלהם, טרופיקל פריז הוא המשך ישיר שלו רק ב hd.
קח בחשבון שבין שני המשחקים האלה שיצאו בסוף 2010 ותחילת 2014 עברו בערך 3 שנים וחודשיים ובין לבין הם גם הספיקו לתת עבודה על מריו קארט, ככה שלחכות ל 2019 - מינמום של 5 שנים מהמשחק האחרון שלהם במקרה הטוב - למשחק דונקי קונג 2.5d נוסף שיסגור טרילוגיה, אחרי שהם כבר עשו שתיים כאלה... יהיה מאוד מאכזב (ואני מת על המשחקים האלה), אבל בעיקר מאוד לא אפקטיבי מבחינתם, גם ביחס להיסטוריה שלהם שהיא די סטנדרטית מבחינת תפוקה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 ינואר 2018, 02:23

idan כתב:השוואה לא רצינית בין קונסלה hd לכאלה שהם לא וגם משמעותית פחות חזקות, לבין מכשיר שהוא קצת יותר חזק מ wii u (רק בנייד , שזה מרשים בפני עצמו). אני טוען שבסיטואציה הנוכחית אין לך הרבה לאן לכוון ברמה הטכנית, ועוד על משחק שהוא גם ככה 1080p ו 60fps. אני באופן אישי חושב שיש ערך למשחק שנראה יותר טוב גם במשחקים מהסוג של פיפא וכאלה, אבל בכל מקרה מאחר וסמאש הוא אכן מסוג המשחקים האלה שלא משנים את הבסיס שלהם ורק מרחיבים אחד על השני (הייתי אומר שרוסטר לפחות פי שתיים יותר רחב למשל מהמשחק על הגיימקיוב זה גם די נחוץ למי שאוהב את המשחק) זה פשוט נראה היה יותר הגיוני בעיני שזה יהיה פורט עם כל התוספות הקטנות האלה אם הם לא יכולים ממש לשפר משמעותית ברמה הגרפית. אולי אני פשוט לא מעריך נכון את הכוח של הסוויצ' וטועה בעניין. אבל האם זה שונה? מאחר ולוקח להם כמה שנים לעבוד על כל משחק כזה אני די בטוח שזה שונה ומשנה עבורם אם מדובר בפורט עם תוספות או משחק חדש עם נכסים חדשים וכו', זה מצריך משאבים אחרים לגמרי ולא בטוח שזה הכרחי מבחינתם הפעם, אבל אני בטח לא יתלונן אם הם יחליטו אחרת זה יהיה מעניין לראות איך משחק כזה נראה.

המשך אפשר לעשות גם בלי לעבור דור, היה בקלות אפשר לעשות המשך ל-SSB של הWIIU עם השדרוגים הגרפים של תחילת דור לעומת סוף דור וכל התוכן הנוסף עוד על הWIIU עצמה. כלומר ההפרשי כוח לא באמת משנים יותר מדי (למרות שעדין יש הפרש של בערך פי 2 בכוח של הסוויטצ' לWIIU ובגלל שממילא המשחק המקורי היה ב1080P 60FPS כנראה ש100% מההפרש היה הולך לאיכות גרפית), המשך יכל להיות כאן או כן אבל אני בטוח שאם יעשו המשך מלא לSSB על הסוויטצ' הוא יראה יותר טוב מזה של הWIIU. למרות שזה לא באמת משנה, זה לא שהמשחק WIIU נראה כל כך הרבה יותר טוב מהWII וזה לא שהWII נראה כל כך הרבה יותר טוב מזה של הקיוב.

האמת שאפילו לא ברור לי לגמרי מה ההבדל בין פורט משודרג למשחק חדש לגמרי בסדרה כמו SSB, לפחות המשחק של הWII הרגיש לי כמו פורט של המשחק קיוב עם אקסטרה תוכן.

idan כתב:בקשר לרטרו הם עבדו על מריו קארט במשותף עם צוות נוסף (זה היה מריו קארט 7 ל 3ds) אבל דונקי קונג ל wii זה לגמרי משחק שלהם, טרופיקל פריז הוא המשך ישיר שלו רק ב hd.
קח בחשבון שבין שני המשחקים האלה שיצאו בסוף 2010 ותחילת 2014 עברו בערך 3 שנים וחודשיים ובין לבין הם גם הספיקו לתת עבודה על מריו קארט, ככה שלחכות ל 2019 - מינמום של 5 שנים מהמשחק האחרון שלהם במקרה הטוב - למשחק דונקי קונג 2.5d נוסף שיסגור טרילוגיה, אחרי שהם כבר עשו שתיים כאלה... יהיה מאוד מאכזב (ואני מת על המשחקים האלה), אבל בעיקר מאוד לא אפקטיבי מבחינתם, גם ביחס להיסטוריה שלהם שהיא די סטנדרטית מבחינת תפוקה.

אתה צודק בקשר לדונקי קונג של הWII, אני יודע שגם PGN3 עבדו עליו אז טעיתי כשזכרתי שרטרו לא היו המפתחים הראשיים עליו. בכל מקרה רטרו חברה מאוד שנה היום ממה שהיא הייתה לפני 6 שנים ואני לא בטוח כמה כוח אדם ויכולת יש להם. אולי דונקי קונג לקח להם 3 שנים אבל מדובר בפלטפורמר דו מימדי, בכל פלטפורמה אחרת היו קוראים לזה משחק אינדי. אין לי מושג אם הם מסוגלים לפתח AAA אמיתי כיום.

אה, וזה מה שנינטנדו חשפה היום. אין לי מושג איך לבלוע את זה, כל כך נינטנדו:

נינטנדו בעצם לקחה את הקונספט של הWII, כלומר פלסטיקה ואביזרים עד אין סוף, והפכה את זה לזול וזמין מספיק בשביל לעשות "אביזר" ספציפי עבור כל משחק. קונספט מעניין אבל באמת יותר לילדים מאשר לנו.
זה נמכר בשתי ערכות, האחת זאת הערכת רובוט (פלוס המשחק) ב-79$ והשניה מכילה את כל שאר הדברים שרואים בסרטון יחדיו (אופנוע, חכה, בית, פסנתר ומכונית על שלט) עם האוסף משחקונים ב-69$.
תמונה
תמונה

הכל יוצא ב20 לאפריל.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 18 ינואר 2018, 07:06

טוב הם אמרו שזה לילדים
את האמת, דבר מאוד מקורי לתעשייה

לא היתי מתקרב לזה, אבל הם לא אמרו שזה לקור

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 18 ינואר 2018, 09:39

לא חסרה להם יצירתיות,
מה שכן מעניין כמה הקרטון הזה יהיה עמיד ויחזיק אצל ילדים מעבר לניסיון המשחק הראשון, במיוחד הרובוט.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 ינואר 2018, 11:32

DrKeo כתב:
Laskin כתב:*בוודאות* הדור הכי טוב שלהם מאז הגיימקיוב ואני מניח שגם יהיה טוב ממנו.
אבל אני אישית פחות מתחבר להרבה מהרשימה, נגיד מריו טניס - הוא בטח יהיה חביב והכל, אבל אין לי זמן "לבזבז" עליו

ככה אני מרגיש עם הורייזן :)

אתה טועה לגבי הורייזן, איך אפשר להשוות אותו למריו טניס?! הגיימפליי של הורייזן הוא לא משהו שדומה ממש למשחקים אחרים, כמו גם העולם עצמו. אתה סתם הייטר, אחרי שתשחק כמה שעות (ואתה תשחק) אתה תבין :D

לגבי הקרטון הזה - הייתי בטוח בהתחלה שזה אחד באפריל, ואז ראיתי את התאריך - 4/20 וזה עוד יותר בילבל אותי.
לדעתי זה יהיה להיט ענק ביפן, הרבה פחות במקומות אחרים... המחיר גבוה מאוד, 70-80 דולר, עם כל הכבוד לתכנה שמגיעה עם זה...
אם הילדות היו קצת יותר גדולות הייתי שוקל את זה אבל גם זה לא בטוח, במחיר הזה אני יכול לקנות אחלה של צעצועים שגם יחזיקו מעמד אחרי זמן מה :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 ינואר 2018, 11:36

אה, ועוד משהו לגבי ימי הגיימקיוב העליזים... לדעתי אתה קצת שוכח שבפועל ה"בלעדיים" של הקיוב לא היו עד כדי כך טובים במבט לאחור, וחלקם לא נשארו בלעדיים... פשוט ההתלהבות הייתה שנינטנדו אשכרה מקבלת תמיכה כלשהי מצד ג' אחרי דור שלם בערך שהיו צריכים לדאוג לעצמם.
אין מה להשוות בכלל בין מה שיש כרגע על הסוויץ' לפירורים שהם קיבלו בגיימקיוב, לדעתי.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 18 ינואר 2018, 11:39

קרטון ב70$ זה באמת חתיכת וואו...

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 18 ינואר 2018, 11:45

omerkot כתב:קרטון ב70$ זה באמת חתיכת וואו...

זה כולל משחק ילדים
60$ למשחק, 10$ לקרטון

לפחות ככה אני מעריך נינטנדו מתמחרים את זה
עם המשחק, שווה או לא, זה כבר עניין אחר

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 ינואר 2018, 12:20

זה לא משחק כמו שזו אפליקציה, ממה שראינו בינתיים... כל חברה אחרת הייתה מוכרת ב-15 דולר, אבל זו נינטנדו ואני לא מאשים אותם, הם יכולים להרשות לעצמם.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 18 ינואר 2018, 12:45

לא חושב שנינטנדו צדיקה, אמיבו לדוגמה
לא שונה יותר מידי, ממיקרו תשלומים

אבל אנחנו לא יודעים את איכות המשחק
והרבה חברות,כולל גדולות, מכרו לפעמים משחק גרוע
ב60 $

סוני, Ms, נינטנדו
ובלי לדבר על צד שלישי

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 ינואר 2018, 13:52

Laskin כתב:אה, ועוד משהו לגבי ימי הגיימקיוב העליזים... לדעתי אתה קצת שוכח שבפועל ה"בלעדיים" של הקיוב לא היו עד כדי כך טובים במבט לאחור, וחלקם לא נשארו בלעדיים... פשוט ההתלהבות הייתה שנינטנדו אשכרה מקבלת תמיכה כלשהי מצד ג' אחרי דור שלם בערך שהיו צריכים לדאוג לעצמם.
אין מה להשוות בכלל בין מה שיש כרגע על הסוויץ' לפירורים שהם קיבלו בגיימקיוב, לדעתי.

החמישיה של הגיימקיוב הייתה מצויינת, כולם היו משחקים טובים ואחד מהם, RE4, היה משחק מגדיר דור שהפך לאבא של השוטר גוף שלישי המודרני כמו אנצ'רטד וגירס. מעבר לזה התמיכת צד ב' של נינטנדו הייתה משהו ברמה אחרת לגמרי ממה שיש לה היום, ביונטה 3 וזינובלייד 2 הם נחמדים מאוד אבל הם לא rogue leader או eternal darkness שהיו חומר של GOTY. בכל מקרה אני לא חושב שזה פשוט להתחרות בקיוב, אולי הסוויטצ' יכולה לעשות את זה להתחשב בזה שהיא אפילו לא בת שנה ויש עליה המון משחקים מעניינים אבל לא הייתי כל כך בטוח שהיא תצליח.

ובנושא המחיר של LABO, צעצוע לילדים ב70$ זה ממש אבל ממש לא יקר וביחוד שמשחק סטנדרטי עולה 60$. קניתם פעם משהו לילד? כל שיט נוראי מקרטון עולה 50+ שקלים
ואם יש על זה טיפה איכות או מותג זה קופץ ל200+ וכאן מדובר במשהו יחסית איכותי עם חלקים זזים ורכיבים אלקטרונים (למשל המכוניות על שלט נוסעות, החליפת רובוט כוללת רכיב אלקטרוני לתזוזה של הידיים והרגליים). בחירה של הורה בין זה ב70$ לבין משחק אחר ב60$ שכנראה שופכים בו מעיים? ברור שזה, ועוד עם החיבה של הורים היום לכל מני צעצועי עץ ורטרו ושזה משחק שגורם לילדים ליצור ולהיות פעילים גופנית סטייל הWII? אני חושב שאתם מפספסים ממש את המטרה, זה הולך להיות להיט ברמות אחרות. בשניה שראיתי את זה ידעתי שכל פלצנית צפונית מהגן של הילד פשוט תהיה חייבת את זה בשבילו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 ינואר 2018, 14:48

שוב - הזכרון שלך והמציאות "קצת" שונים...
קודם כל - מתוך החמישייה הזו DEAD PHEONIX בוטל... אז נשארנו עם רביעייה.
על RE4 אין מה להתווכח - משחק מדהים. אבל גם לא נשאר בלעדי הרבה זמן, הוכרז כבר לPS2 עוד לפני שיצא אפילו לGC.
VIEWTIFUL JOE היה בהחלט מגניב מאוד, לדעתי אוברייטד אבל עדיין מגניב מאוד לתקופתו.
P.N03 הוא משחק עם ממוצע של 63. לא משנה איך תהפוך את זה... מגניב? כן. אבל רחוק מלהיות "מצויין" או אפילו טוב מאוד.
KILLER 7 ממוצע 74, גם כן היה לו סגנון אדיר אבל גם הוא בקושי משחק "טוב".

לדעתי ביונטה 3 וזינובלייד הרבה יותר מעניינים מרוג לידר או ED, שהאחרון גם כן מגה-אוברייטד וקיבל יחס כזה בעיקר כי הוא היה M RATED או משהו כזה, אבל זה גם כן עניין של טעם אני מניח...

אנחנו רק בשנה הראשונה של הסוויץ' ויש דברים כמו הMARIO RABBIDS למשל, תמיכה נהדרת מצד ג', לדעתי אין באמת מה להשוות אפילו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 ינואר 2018, 15:21

Laskin כתב:שוב - הזכרון שלך והמציאות "קצת" שונים...
קודם כל - מתוך החמישייה הזו DEAD PHEONIX בוטל... אז נשארנו עם רביעייה.
על RE4 אין מה להתווכח - משחק מדהים. אבל גם לא נשאר בלעדי הרבה זמן, הוכרז כבר לPS2 עוד לפני שיצא אפילו לGC.
VIEWTIFUL JOE היה בהחלט מגניב מאוד, לדעתי אוברייטד אבל עדיין מגניב מאוד לתקופתו.
P.N03 הוא משחק עם ממוצע של 63. לא משנה איך תהפוך את זה... מגניב? כן. אבל רחוק מלהיות "מצויין" או אפילו טוב מאוד.
KILLER 7 ממוצע 74, גם כן היה לו סגנון אדיר אבל גם הוא בקושי משחק "טוב".

לדעתי ביונטה 3 וזינובלייד הרבה יותר מעניינים מרוג לידר או ED, שהאחרון גם כן מגה-אוברייטד וקיבל יחס כזה בעיקר כי הוא היה M RATED או משהו כזה, אבל זה גם כן עניין של טעם אני מניח...

אנחנו רק בשנה הראשונה של הסוויץ' ויש דברים כמו הMARIO RABBIDS למשל, תמיכה נהדרת מצד ג', לדעתי אין באמת מה להשוות אפילו.

אני חושב שדווקא הזיכרון שלך מעוות כי למרות ש-K7 ו-PN03 יצאו רק בסדר (ויש לPN03 מעריצים עד היום ואני אזכיר לך שvanquish הוא המשך רוחני לPN03 כי PN03 הפך למשחק קאלט), וויוטיפול ג'ו היה משחק מאוד אהוב אחד הגדולים של הקיוב (ואני אזכיר שהוא הגיע לSSB בWII בגלל זה) ו-RE4 זה בערך כמו להגיד היום שRDR2 יוצא בלעדית לסוויטצ', מדובר במפלצת שלא תהיה על הסוויטצ' מבחינת צד ג'. ובקשר לED ורוג לידר? אני לא יודע אם אתה זוכר אבל רוג לידר לקח GOTY על ימין ועל שמאל בשנה שיצא FFX, DMC ו-MGS2, אחת השנים הטובות בהסטוריה של משחקי הוידאו, אז לא בדיוק הייתי מזלזל בו. רוג לידר היה בנצ'מארק גרפי ששום משחק ב2001 לא הצליח להתקרב אליו ומשחק מצויין, אחד הAAA הכי טובים של הדור של הפס2. גם ED היה ענקי, הרבה יותר מכל משחק ארנבונים או ביונטה 3.

לא קל להתחרות בספריה של הגיימקיוב, אפילו אם של הN64 טובה ממנה בהרבה. נינטנדו יכולה לעשות את זה בדור הזה אם הם ימשיכו בקצב שהם פועלים עכשיו אבל קצת קשה להתחרות בגיימקיוב כשבאותו דור הייתה להם את הקונסולה הכי חזקה בשוק (עובדתית בכל תחום יותר חזקה מהפס2 ודי שקולה לXBOX כשלכל אחת מהן היו היתרונות שלה) עם משחקי AAA שהתחרו במפלצות הכי גדולות בתעשיה. היום הסוויטצ' היא קונסולת דור קודם, לא מעט משחקים שיוצאים אליה הם קצת "דור קודם". בתקופה של הגיימקיוב לנינטנדו היו כל מני "אנצ'רטד 4" שכאלה, היום אין לה באמת חיות כאלה והיא צריכה להסתמך בעיקר על מקוריות כדי לנסות לקפוץ מעל לתחרות.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 ינואר 2018, 16:04

אני אמרתי זאת אז וגם היום עומד מאחורי זה - הרבה משחקים על קונסולות של נינטנדו מקבלים יחס מועדף רק בגלל שהם שם, או בגלל שהם היו "בוגרים" יחסית אז שינוי הנוף סינוור מעט...
לגבי החמישיה - אתה פשוט כתבת ש"כולם היו טובים", אז אני רק תיקנתי שאחד בכלל לא יצא, חצי היו מעולים וחצי היו MEH.
רוג לידר בהחלט היה משחק מגניב, ואחלה בנצ'מארק, אבל העובדה שהוא עקף את MGS2 או DMC רק מוכיחה כמה זה היה אוברייטד. לפחות בעיניי. כל אחד ודעתו וזה... לדעתי העובדה שלא יצאו לו המשכים ולשאר כן מדברת בזכות עצמה, לא חשוב מה הסיבות בכלל :)

ברור, יכול להיות שהקצב יאט על הסוויץ' אבל לפי איך שזה נראה ולפי השנה הראשונה בלבד - אני חושב שזה מנותק לחשוב כך.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 18 ינואר 2018, 18:43

נינטנדו רכשו את monolith soft (זינובלייד) לפני איזה 10 שנים, הם לא צד ב' או ג'. מעבר ל RPGs שהם מכינים עבורם יש להם סטודיו נוסף שעוזר בפרוייקטים אחרים של נינטנדו כמו זלדה botw ו skyward sword .

לא כולל אינדי וכאלה, כבלעדיים יש כרגע את המשחק של יוביסופט וביונטה 3 מתי שזה לא יצא. אבל צריך להגיד שהסוויץ תפס הרבה חברות בהפתעה, הם היו סקפטיים אחרי ה wii u (ובצדק) ולא הכינו יותר מידי תחמושת. אני בטוח שכל מיני קאפקום ובנדאי נמקו וכאלה (ובוודאי יוביסופט) יעשו משחקים במיוחד ל switch אחרי שהתברר להם שמדובר בהצלחה גדולה, עד כמה הם יהיו טובים נחכה ונראה.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 18 ינואר 2018, 20:10

והאינטרנט לא שותק

26730766_1630618873697954_8982396507993829783_n.jpg
26730766_1630618873697954_8982396507993829783_n.jpg (40.83 KiB) נצפה 11537 פעמים
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 ינואר 2018, 23:14

Laskin כתב:אני אמרתי זאת אז וגם היום עומד מאחורי זה - הרבה משחקים על קונסולות של נינטנדו מקבלים יחס מועדף רק בגלל שהם שם, או בגלל שהם היו "בוגרים" יחסית אז שינוי הנוף סינוור מעט...
לגבי החמישיה - אתה פשוט כתבת ש"כולם היו טובים", אז אני רק תיקנתי שאחד בכלל לא יצא, חצי היו מעולים וחצי היו MEH.
רוג לידר בהחלט היה משחק מגניב, ואחלה בנצ'מארק, אבל העובדה שהוא עקף את MGS2 או DMC רק מוכיחה כמה זה היה אוברייטד. לפחות בעיניי. כל אחד ודעתו וזה... לדעתי העובדה שלא יצאו לו המשכים ולשאר כן מדברת בזכות עצמה, לא חשוב מה הסיבות בכלל :)

ברור, יכול להיות שהקצב יאט על הסוויץ' אבל לפי איך שזה נראה ולפי השנה הראשונה בלבד - אני חושב שזה מנותק לחשוב כך.

היחס המעודף לנינטנדו לא היה קיים בגיימקיוב, הוא התחיל רק בWII כשעיתונאים שהיו תקועים על קונסולה עם כוח של פס2 בלי ספרית משחקים היו נואשים לכל פרור של משחק שהם יכלו לשים את הטלפים שלהם עליהם. זאת הסיבה למה משחקים כמו NMH או DEADLY CREATURES קבלו אור זרקורים, כל משחק שקצת הזכיר הפקה גדולה יותר מסתם אינדי או משחק מסיבה היה קרן אור על הWII. על הגיימקיוב? זה ממש לא היה קיים. הגיימקיוב והפס2 שחקו באותו מגרש, זה עוד טרום התקופה שבה נינטנדו הפכה לילד של הכיתה הטיפולית.

רוג לידר בהחלט קבל המשך, קראו לו rebel strike והוא היה MEH כי משום מה F5 החליטו שהם רוצים להוסיף למשחק משימות קרקע בגוף שלישי והן היו כל כך נוראיות שהן הצליחו להרוס את כל המשחק למרות שמשימות הטיסה עדין היו מצויינות. rebel strike היה כשל והוא הרג את הפרנצ'ייז ופחות או יותר פרק את היחסים של F5 ונינטנדו ומשם F5 עברו אל סוני ועשו את יצירת המופת LAIR, משחק כל כך טוב שהוא הוביל לסגירת החברה. אבל אם נחזור אל רוג לידר, הוא היה בנצ'מארק גרפי על הקונסולות עד שיצא פריים שהפך לבנצ'מארק החדש והוא גם היה משחק מעולה. לא היו שם הנחות נינטנדו, זאת עדין לא הייתה התקופה של הנחות נינטנדו, זאת הייתה התקופה שבה חשבו שהגיימקיוב אולי אפילו תדיח את הפס2 עם המכירות הפשוט מצויינות שהיו לה בשנה הראשונה ובשיגר (פשוט אי אפשר היה להשיג גיימקיוב בחצי שנה הראשונה) ורוג לידר היה משחק שיגור, אולי אחד המשחקי שיגור הכי טובים בהסטוריה.

בנושא הספריה של הסוויטצ', אין לי ספק שצד ג' יתעוררו עליה, ביחוד יוביסופט אחרי ההצלחה של הארנבונים, השאלה היא מה הן יחליטו להביא; זה יהיה משחקי AAA או נסיונות לתפוס כסף כמה שיותר מהר? אני מקווה שהעובדה שנינטנדו מתיחסת הרבה יותר לCORE על הקונסולה תגרום גם לצד ג' לעשות אותו דבר, בדיוק כמו שנינטנדו עשתה מלא טראש מסיבה על הWII שהביא איתו המון טראש מסיבה מצד ג'.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 19 ינואר 2018, 10:04

זה גדול!
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 28 ינואר 2018, 08:33

omerkot כתב:
DrKeo כתב:יש היום לנינטנדו הכרזה בחצות, היא קשורה לילדים ול-"ילדים בלב" כך שאולי היא לא רלוונטית אלינו כל כך.

זמזומים כאלה מזכירים לי תקופות אפלות ואני מקווה שהחברה לא הולכת לחרבן פה איזה מד דופק...

אחרי מה שהם שחררו פה בדיעבד, לא הייתי מתנגד למד דופק.

Laskin כתב:לדעתי ביונטה 3 וזינובלייד הרבה יותר מעניינים מרוג לידר או ED, שהאחרון גם כן מגה-אוברייטד וקיבל יחס כזה בעיקר כי הוא היה M RATED או משהו כזה, אבל זה גם כן עניין של טעם אני מניח...

בהחלט מסכים עם זה. האקסלוסיביים (מצד א' וג') על ה-GC היו ספורדיים מידי והתפזרו על פני יותר מידי שנים, מה שהשאיר אותה מאחורי המתחרות בפער די גדול. היא בטח לא היתה אסון כמו הWII עם האקסלוסיביים, אבל הWIIU כבר בשנה הראשונה שלה מתחילה להיראות יותר כמו הימים הטובים של הN64 וזה בזכות צד א' וג' יחד.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 ינואר 2018, 12:30

swym כתב:זמזומים כאלה מזכירים לי תקופות אפלות ואני מקווה שהחברה לא הולכת לחרבן פה איזה מד דופק...
אחרי מה שהם שחררו פה בדיעבד, לא הייתי מתנגד למד דופק.

כן? מד דופק? הכרזה לא רעה בכלל להתחשב בזה שהם הכינו אותנו מראש שמדובר במשהו קז'ואלי לילדים. דווקא חשבתי שכאבא לילדים תחשוב שזה ממש מגניב.
swym כתב:בהחלט מסכים עם זה. האקסלוסיביים (מצד א' וג') על ה-GC היו ספורדיים מידי והתפזרו על פני יותר מידי שנים, מה שהשאיר אותה מאחורי המתחרות בפער די גדול. היא בטח לא היתה אסון כמו הWII עם האקסלוסיביים, אבל הWIIU כבר בשנה הראשונה שלה מתחילה להיראות יותר כמו הימים הטובים של הN64 וזה בזכות צד א' וג' יחד.

דווקא לקיוב היו שלוש שנים ראשונות מאוד דחוסות מבחינת בלעדיים. זה נכון שהקונסולה מתה אחרי 4 שנים בשוק אבל היו לה 3+ שנים עם הרבה בלעדיים בכל שנה שחלקם היו מגדירי דור.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 פברואר 2018, 08:52

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 01 פברואר 2018, 09:27

ז"א שאחרי אוקטובר הם גובים כסף על האונליין המנוון שלהם...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 פברואר 2018, 09:38

omerkot כתב:ז"א שאחרי אוקטובר הם גובים כסף על האונליין המנוון שלהם...

בדיוק, 19$ לשנה עם השירות משחקי NES המוזר שלהם.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 01 פברואר 2018, 10:37

בו ניראה עם לפחות יגיע נטפליקס ליוטיוב

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 24 אורחים