DrKeo כתב:כן? מד דופק? הכרזה לא רעה בכלל להתחשב בזה שהם הכינו אותנו מראש שמדובר במשהו קז'ואלי לילדים. דווקא חשבתי שכאבא לילדים תחשוב שזה ממש מגניב.
idan כתב:זה שרטרו לא עובדים על מטרויד אני חושב שידענו מהיום שהוא הוכרז, אבל לא הבנתי איך הגענו למסקנה שהם בהכרח עובדים על דונקי קונג? מאיפה השמועה הזאת?
Nucleus_Dawn כתב:התחלתי את מריו אודיסי. חתיכת משחק מקסים. כל עולם מצליח להפתיע אותי איכשהו. יש מפות עצומות ומפות קטנות, אבל בכל מקום כיף להסתובב וכל מקום עמוס בדברים לעשות וירחים למצוא. אני כרגע עברתי את העולם הרביעי (עולם אגם עם בנות ים) ויש לי מעט יותר מ100 ירחים.
מרגיש כאילו לקחו את כל מה שטוב בגלקסי וכל מה שטוב ב3D WORLD וזה מה שיצא. ממש ממש כיף.
DrKeo כתב:Nucleus_Dawn כתב:התחלתי את מריו אודיסי. חתיכת משחק מקסים. כל עולם מצליח להפתיע אותי איכשהו. יש מפות עצומות ומפות קטנות, אבל בכל מקום כיף להסתובב וכל מקום עמוס בדברים לעשות וירחים למצוא. אני כרגע עברתי את העולם הרביעי (עולם אגם עם בנות ים) ויש לי מעט יותר מ100 ירחים.
מרגיש כאילו לקחו את כל מה שטוב בגלקסי וכל מה שטוב ב3D WORLD וזה מה שיצא. ממש ממש כיף.
אני אחלוק עליך ואגיד שהוא מריו 64 על סטרואידים. הוא עולמות פתוחים שנועדו לחקירה, גלקסי היה משחק לינארי בהרבה.
DrKeo כתב:אני לא חושב שהוא קצר ממשחקים אחרים, את מריו 64 אפשר לסיים ממש מהר. רוב האתגר מגיע מלמצא הרבה ירחים, בעולם מדבר הסתובבתי איזה 4 שעות למרות ש״סיימתי״ אותו אולי אחרי חצי שעה. גם צריך לזכור שיש עולמות שמדלגים עליהם (פעמיים או שלוש במשחק מבקשים ממך לבחור בעולם x או y כך שאתה מדלג על כמה), השלבים משתנים ברגע שמסיימים את המשחק ואם אני לא טועה יש שלב נוסף שאפשר לפתוח רק אחרי סוף המשחק. כלומר גיימפליי לא חסר שם והפתיחות של השלבים עושה את המשחק עמוק יותר מגלקסי למניהם.
DrKeo כתב:יכול להיות שאתה צודק, לא ממש שמתי לב לזה.
אני שומר את חלקי ההשלמה פוסט הסיום של המשחק למילואים הבאים באפריל
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 25 אורחים