ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 01 פברואר 2018, 11:23

אני רוצה את ה-Gamecube VC שלי :cry: יש כבר ת'רד שלם ב-resetEr על אימולטור גיימקיוב שעובד (לא דולפין) באופן כמעט מושלם על shield עם tegra x1ץ למה נינטנדו מחכים?

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 01 פברואר 2018, 14:30

חלק ממשחקי הגימקיוב ,קיבלו פורט משופר לwiiu
וחלק גם ככה לא יקבלו פורט ,בגלל בעיות זיכיון

לדוגמה משחקים מבוססים מלחמת הכוכבים
אני הייתי רוצה את זלדה tp hd
לעשות סיבוב נוסף על המשחק ,בגרפיקה משופרת
ובנידות

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 01 פברואר 2018, 18:42

DrKeo כתב:כן? מד דופק? הכרזה לא רעה בכלל להתחשב בזה שהם הכינו אותנו מראש שמדובר במשהו קז'ואלי לילדים. דווקא חשבתי שכאבא לילדים תחשוב שזה ממש מגניב.

ב-70$ של החתיכות קרטון הדפוקות האלו אני יכול להביא להם אפילו מנינטנדו עצמה איזה SNES Classic עם מספיק משחקים מובנים שיעסיקו אותם את הבתמיצווש בערך. ובתור אבא לילדים אני יכול גם לספר לך שב-10 שקלים לטושים ממאסטופ + קרטונים ממשלוחה של השופרסל הם יחשבו גם ככה שהבאת להם את הדבר הכי מגניב בעולם, ובלי תופעת הלוואי של להתבאס כשהם שפכו מיץ תפוזים על הקרטונים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 פברואר 2018, 15:31

We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 פברואר 2018, 21:08

אז... אומרים שמי שמפתח את מטרויד פריים 4 זה.........
לא רטרו :/
מדובר בבאנדאי-נאמקו, סניף סינגפור, והם גם לכאורה מפתחים את רידג׳ רייסר בבלעדיות לסוויץ׳
https://www.vg247.com/2018/02/07/metroi ... ch-report/

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 פברואר 2018, 21:44

והשמועה אומרת שרטרו מפתחת עוד דונקי קונג. יופי של סדר עדיפויות נינטנדו, יופי שלא שמו את רטרו על משחק קיפול קרטון.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 07 פברואר 2018, 22:01

4 שנים and keep counting לפלטפורמר 2D כנראה,לא ייאמן...אין לי כלום נגד רטרו,אני חושב בכנות שהן אחת המפתחות הכי מוכשרות בתעשייה הזו אבל ראבק,למה כל כך הרבה זמן? ואתם יודעים מה,נניח שלוקח כל כך הרבה זמן מסיבה מוצדקת ולא איזה mismanagement,לפחות שיכריזו על משהו הם בטוח יודעים כמה אנשים צמאים להכרזה אחרי כל הזמן הזה. בכל מקרה,אם מדובר בדונקי קונג,זה שיפור משמעותי מהשמועה הקודמת שטענה שהם בכלל לא מפתחים משחק אלא משהו סטייל השטיק הזה לילדים שנינטנדו הכריזו לאחרונה.אני אשמח לראות את הפרנצ'ייז עושה את המעבר ל-3D סוף סוף,זה מרגיש שעכשיו הוא הזמן הנכון,בדיוק כמו עם פוקימון.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 פברואר 2018, 23:07

מעבר לתלת מימד? אתה מתכוון דונקי קונג 64? כי יש לי סיוטי ראפ קופים :)

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 07 פברואר 2018, 23:26

נכון my bad,שכחתי ממנו לגמרי. בשביל ההגינות אף פעם לא שיחקתי בו,הוא יצא שהייתי צעיר מדי בשביל שיפנקו אותי בנינטנדו 64. אבל באופן כללי,אם TF היה ונשאר הפלטפורמר 2D הכי טוב ששיחקתי עד היום,אני אשמח לדונקי קונג חדש ב-3D כי למען האמת,אני באמת מתקשה לראות איך רטרו יעקפו את הגאונות של TF עם עוד 2D,זה נראה כמעט בלתי אפשרי. שלא תעז לפספס אותו על הסוויץ'!

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 פברואר 2018, 00:13

אני לגמרי אקנה אותו על הסוויטצ' והאמת שאין יותר מדי קשר בין RARE של סוף שנות ה90 לרטרו של היום, אני סתם מתגרה :)
בכל מקרה רטרו מבוזבזים על דונקי קונג אם זה המקרה, באמת חבל.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 08 פברואר 2018, 02:27

זה שרטרו לא עובדים על מטרויד אני חושב שידענו מהיום שהוא הוכרז, אבל לא הבנתי איך הגענו למסקנה שהם בהכרח עובדים על דונקי קונג? מאיפה השמועה הזאת?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 פברואר 2018, 03:10

idan כתב:זה שרטרו לא עובדים על מטרויד אני חושב שידענו מהיום שהוא הוכרז, אבל לא הבנתי איך הגענו למסקנה שהם בהכרח עובדים על דונקי קונג? מאיפה השמועה הזאת?

היא רצה עוד מהשמועה על הדירקט של נינטנדו מינואר שהתבררה כנכונה והיא תודלקה עוד יותר כשהתחילה שמועה חדשה שדיוויד ווייס עובד עם רטרו על המשחק הבא שלהם, הוא המלחין האגדי של RARE שהלחין את המוסיקה לכל משחקי הSNES וה-N64 שלהם וחזר לעבוד חד פעמית עם רטרו על טרופיקל פריז בשביל המוסיקה של דונקי קונג. כלומר אם הוא באמת עובד איתם, סיכוי מאוד גבוה שזה דונקי קונג. אבל היי, לא יהיה שמח ממני אם זה לא יהיה נכון בסוף.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 פברואר 2018, 18:21

התחלתי את מריו אודיסי. חתיכת משחק מקסים. כל עולם מצליח להפתיע אותי איכשהו. יש מפות עצומות ומפות קטנות, אבל בכל מקום כיף להסתובב וכל מקום עמוס בדברים לעשות וירחים למצוא. אני כרגע עברתי את העולם הרביעי (עולם אגם עם בנות ים) ויש לי מעט יותר מ100 ירחים.

מרגיש כאילו לקחו את כל מה שטוב בגלקסי וכל מה שטוב ב3D WORLD וזה מה שיצא. ממש ממש כיף.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 פברואר 2018, 20:06

Nucleus_Dawn כתב:התחלתי את מריו אודיסי. חתיכת משחק מקסים. כל עולם מצליח להפתיע אותי איכשהו. יש מפות עצומות ומפות קטנות, אבל בכל מקום כיף להסתובב וכל מקום עמוס בדברים לעשות וירחים למצוא. אני כרגע עברתי את העולם הרביעי (עולם אגם עם בנות ים) ויש לי מעט יותר מ100 ירחים.

מרגיש כאילו לקחו את כל מה שטוב בגלקסי וכל מה שטוב ב3D WORLD וזה מה שיצא. ממש ממש כיף.

אני אחלוק עליך ואגיד שהוא מריו 64 על סטרואידים. הוא עולמות פתוחים שנועדו לחקירה, גלקסי היה משחק לינארי בהרבה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 פברואר 2018, 20:46

DrKeo כתב:
Nucleus_Dawn כתב:התחלתי את מריו אודיסי. חתיכת משחק מקסים. כל עולם מצליח להפתיע אותי איכשהו. יש מפות עצומות ומפות קטנות, אבל בכל מקום כיף להסתובב וכל מקום עמוס בדברים לעשות וירחים למצוא. אני כרגע עברתי את העולם הרביעי (עולם אגם עם בנות ים) ויש לי מעט יותר מ100 ירחים.

אני אחלוק עליך ואגיד שהוא מריו 64 על סטרואידים. הוא עולמות פתוחים שנועדו לחקירה, גלקסי היה משחק לינארי בהרבה.

האמת שכשאני חושב על זה, אתה צודק. הוא יותר מריו 64 מבחינת כמות החקירה שאתה יכול לעשות בשלבים השונים. את גלקסי ראיתי בכל מיני אזורים חבויים יותר או פחות. המיני שלבים האלה לינאריים יותר ומזכירים את גלקסי/world, אבל המבנה הכללי של המשחק באמת הרבה יותר 64.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 20 פברואר 2018, 00:18

"סיימתי" את מריו.

יש לי קרוב ל400 ירחים. אני כבר יודע פחות או יותר איפה למצוא כמה נוספים.
ספויילר: הצג
אני יכול להגיע לצד החשוך של הירח, אבל אעשה את זה אחרי עוד סיבוב על כל עולם שבו כבר הייתי. יותר מחצי מהעולמות אספתי גם את כל הטוקנים הסגולים, אבל פה ושם חסר לי 3-4 (בעולם הראשון חסרים לי 10). זה קצת מתסכל כשכל מה שנשאר לי זה למצוא שלישיה אחת של עגבניות סגולות ואין לי מושג איפה לחפש, אבל לא נורא.
החלק האחרון, בו משחקים עם באוזר היה כזה מספק ומגניב. תגמול הולם לכל האתגרים שהצלחתי לעבור וסוף (ראשון) יפה למסע כולו.

לכל אורך המשחק הרגשתי שכל דבר שקיים בו, נעשה ברמה הגבוהה ביותר שאפשר לעשות. עיצוב העולמות (האומנותי והטכני) נהדר. המוזיקה מושלמת. היכולות השונות שנותנים היצורים תמיד כיפיים ומעניינים. פשוט תענוג. דווקא באחד השלבים האחרונים (עם הלבה) פתאום היו כמה פאשלות ממש בסיסיות שלא ציפיתי לראות, עם צ'קפוינטס לא מוצלחים. הייתי צריך לחזור על כמה אזורים לפני קרב בוס שהפסדתי בו. כשאני חושב על זה, יכול להיות שזה ככה גם בשאר המשחק, אבל פשוט לא הפסדתי ביותר מידי מקרבות הבוס הקודמים.

משחק פשוט מעולה. עוד אבלה איתו כמה שעות טובות לפני שארגיש שמיציתי אותו.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 20 פברואר 2018, 03:32

אני משחק במאריו מדי פעם בהפסקות מזינובליד X
וכמות התוכן פשוט עצומה

המשחק קצת איטי מידי לטעמי ,אבל בגלל כמות התוכן ,אני מבין את הציונים המאוד גבוהים
זה הרבה הרבה יותר ארוך ,מכל משחק בסגנון הזה ששיחקתי בעבר

וגם יותר מגוון

ויש גם דברים נוסטלגים ,שהכניסו לכיף

חוץ מזה מחובר לטלוויזיה ,הרבה יותר כיף לשחק ממצב ניד ,עם מחברים לטלוויזיה מכובדת ,מערכת מכובדת ,וגימפאד פרו
במצב ניד ,זה מאבד חלק מהאיכות ,אבל גם ככה נייח או נייד ,לא מכיר משחק פלטפורמה "אסוף את הכל " ,שמדגדג את מאריו אודיסי

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 20 פברואר 2018, 09:36

אני גם משחק מריו בהפסקות די ארוכות כבר כמה חודשים לצד פרסונה 5 ועכשיו מאנסטר האנטר ככה שקצת קשה לי לעמוד במדויק את האורך שלו (אחיינים שלי גם שיחקו בו המון, ככה שהספירת שעות בסוויץ' שלי לא מייצגת), אבל אם מדברים על "הסיפור" או הדרך המרכזית אז אני די בטוח שהוא דווקא היה יותר קצר ממשחקי מריו קודמים. אבל יש הרבה תוכן מעבר לזה כמובן, לאו דווקא שלבים חדשים כמו במשחקים קודמים אלה פשוט למצוא עוד המון ירחים (שאתה מגיע ל 500 זה כן פותח משהו חדש שעוד לא עשיתי). יכול להיות שאם אתה משכלל את הכל אז המשחק יותר ארוך למרות שקשה להגיד כי כמעט תמיד במשחקי מריו יש תוכן end game שמאריך את המשחק.

יש לי הרבה ביקורת על נינטנדו על המון דברים שהם עושים, אבל דבר אחד שאי אפשר לקחת מהם זה שהם מוציאים משחק אתה מרגיש שאתה מקבל משחק מלא. זה אמנם עניין קטן אבל דמיינו המון חברות אחרות בתעשייה היום שהיו עושות את המשחק הזה, הרי אין ספק בכלל שכל ההרבה יותר מידי תחפושות החמודות האלה של מריו לא היו שם כמעין תמריץ או פרס נחמד אלא פשוט היינו משלמים עליהן כסף כ dlc , על חלק מהן לפחות. וזה גם לא היה מכעיס במיוחד אם הם היו עושים את זה אם איך שהתעשייה נראית היום בשנת 2018, זה הרי לא מהותי לגיימפלי, אז למה לא לעשות על קוסמטיקה קצת כסף? לא יודע , אבל זה די מגניב בעיני.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 20 פברואר 2018, 14:16

חלק מהתלבושות ,זה חובה לירחים מסוימים

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 20 פברואר 2018, 14:44

אתה צודק, יש דמויות שנותנות לך ירח או חדרים מסויימים שנותנים לך להיכנס אליהם רק אם אתה עם תלבושת ספציפית, כמו בעיר עם התלבושת של מריו מייקר או במדבר עם הפונצ'ו והסומבררו. אבל זה לא מקביל לפאוור אפס מהמשחקים הקודמים או משהו כזה ככה שזה לא באמת מהותי לגיימפלי, יכלו לתת לך להיכנס גם עם תלבושת רגילה וזה לא היה משנה כלום במשחק.

יש תלבושת אחת ספציפית שאני לא יספיילר אבל היא כל כך עובדת על נוסטלגיה ו fanservice שבעיני כמעט כל חברה אחרת היום הייתה מוכרת לך את זה בכסף , ואני די בטוח שגם היו מספיק אנשים שהיו קונים אותה בשביל שנינטנדו היו גורפים רווח יפה, ככה שזה כן ראוי לציון בעיני שהם נותנים לך את זה כהפתעה נחמדה בתוך המשחק ולא מנסים לסחוט עוד כמה דולרים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 פברואר 2018, 21:18

אני לא חושב שהוא קצר ממשחקים אחרים, את מריו 64 אפשר לסיים ממש מהר. רוב האתגר מגיע מלמצא הרבה ירחים, בעולם מדבר הסתובבתי איזה 4 שעות למרות ש״סיימתי״ אותו אולי אחרי חצי שעה. גם צריך לזכור שיש עולמות שמדלגים עליהם (פעמיים או שלוש במשחק מבקשים ממך לבחור בעולם x או y כך שאתה מדלג על כמה), השלבים משתנים ברגע שמסיימים את המשחק ואם אני לא טועה יש שלב נוסף שאפשר לפתוח רק אחרי סוף המשחק. כלומר גיימפליי לא חסר שם והפתיחות של השלבים עושה את המשחק עמוק יותר מגלקסי למניהם.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 20 פברואר 2018, 21:37

DrKeo כתב:אני לא חושב שהוא קצר ממשחקים אחרים, את מריו 64 אפשר לסיים ממש מהר. רוב האתגר מגיע מלמצא הרבה ירחים, בעולם מדבר הסתובבתי איזה 4 שעות למרות ש״סיימתי״ אותו אולי אחרי חצי שעה. גם צריך לזכור שיש עולמות שמדלגים עליהם (פעמיים או שלוש במשחק מבקשים ממך לבחור בעולם x או y כך שאתה מדלג על כמה), השלבים משתנים ברגע שמסיימים את המשחק ואם אני לא טועה יש שלב נוסף שאפשר לפתוח רק אחרי סוף המשחק. כלומר גיימפליי לא חסר שם והפתיחות של השלבים עושה את המשחק עמוק יותר מגלקסי למניהם.

אני לא חושב שמדלגים על עולמות בכלל. לי זה נראה כאילו אתה בסה"כ בוחר לאיזה עולם תגיע קודם והעולם שאחריו הוא תמיד השני שלא בחרת.

בכל מקרה, 501 ירחים ועוד לא עשיתי ריצה שנייה על רוב העולמות. הקצב שבו משיגים ירחים חדשים כל כך ממכר וכיפי. הם גם יצרו כמה עולמות גדולים וכמה דאגו שהם יהיו סופר צפופים בדברים לעשות ולגלות. זה ממש נהדר וכיפי.
בעולמות שחזרתי אליהם עם הירחים של הpost game גם כמעט והשגתי הכל. לפחות, השגתי את כל מה שאפשר (התוכי כבר לא נותן רמזים על כלום) בנקודה הנוכחית.
גם ברור לי שאם אחרי שאסיים עם כל הירחים, אעשה מלא גריינדינג בשביל כסף, כי אני רוצה לקנות הכל. חסרים לי 4-5 תלבושות שקונים בכסף. יש לי כמה חוסרים בגלל הטוקנים הסגולים שחסרים לי בחלק מהעולמות. זה כנראה החלק היחיד במשחק שהייתי מגדיר כמתסכל. אני יודע שיש לי איזה מקבץ יחיד שפספסתי מתישהו והסתובבתי מלא בעולם ואין לי מושג איפה לחפש עוד. גם מדריך לא כזה יעזור, אלא אם כן אעבור איתו על עשרות המיקומים השונים של טוקנים בכל עולם, עד שאגיע לאחד שאני לא מצאתי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 פברואר 2018, 21:46

יכול להיות שאתה צודק, לא ממש שמתי לב לזה.

אני שומר את חלקי ההשלמה פוסט הסיום של המשחק למילואים הבאים באפריל :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 20 פברואר 2018, 23:52

DrKeo כתב:יכול להיות שאתה צודק, לא ממש שמתי לב לזה.

אני שומר את חלקי ההשלמה פוסט הסיום של המשחק למילואים הבאים באפריל :)

נראה לי כרגע כאילו זה לפחות 50% מהמשחק. אולי יותר.
תמונה

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 21 פברואר 2018, 00:25

אתה לא יכול לדלג על עולמות ונראה לי שאתה גם צריך קודם לעשות את הבוס (או את הארנבים האלה) בכל עולם לפני שאתה מתקדם אאל"ט, מה שכן הכמות ירחים שאתה צריך לאסוף בשביל שהספינה שלך תוכל לטוס לעולם הבא היא הרבה יותר קטנה ממה שיש בתוך השלב עצמו (עוד לפני שהם מוסיפים לך את הירחים החדשים) ככה שכמו שאמרתי הדרך המרכזית יכולה להיות קצרה יותר והרגישה ככה עבורי אבל מטבע הדברים זה תלוי כמה אתה לוקח את הזמן שלך בסיבוב הראשון, אבל סה"כ תוכן במשחק יש כנראה יותר (למרות שאני לא ממש זוכר כמה זמן לוקח לעשות 100% בגלקסי, כי גם שם נותנים לך אתגרים חדשים ודברים לאסוף בשלבים ישנים אחרי שאתה מסיים את המשחק בשביל לפתוח שלבים חדשים).

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 25 אורחים