PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי bling » 01 ספטמבר 2014, 14:08

Death_119 כתב:אתה מודע לעובדה שPersona זה אולי הJRPG הכי חזק שיש מלבד Monster hunter.

אני אמרתי כבר ש PERSONA 5 לפס4 זו ההכרזה הגדולה לצד התאריך של BB, אבל אל תשכח שהמשחק גם יוצא לפס3 וזה לא שמדובר במשהו שדוחף קונסולות לקצה במיוחד, אין לבעלי PS3 שמעריצים את PERSONA סיבה לקנות PS4.
זו אחלה חדשה לבעלי PS4 קיימים שהתעניינו במשחק, אבל זה לא מוסיף אטרקטיביות ל PS4 ולא ידחוף מכירות.

חוץ מזה ש PERSONA 5 אחד לא מכסה על TGS חלש.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 01 ספטמבר 2014, 14:42

אבל זה לא בכלל pre TGS? כלומר שיש עוד דברים להכריז בהמשך?
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 01 ספטמבר 2014, 14:45

אולי מצד חברות אחרות, אבל זו היתה המסיבה של סוני ככה שלא הולך לצוץ פתאום בלעדי גדול ל PS4 בהמשך התערוכה, אולי חברות אחרות יכריזו דברים, אולי נראה גיימפליי חדש מדברים שהוכרזו (כמו טקן 7) אבל בטח לא בלעדיים לסוני אחרת זה היה מופיע במסיבה.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 01 ספטמבר 2014, 15:10

bling כתב:
אני אמרתי כבר ש PERSONA 5 לפס4 זו ההכרזה הגדולה לצד התאריך של BB, אבל אל תשכח שהמשחק גם יוצא לפס3 וזה לא שמדובר במשהו שדוחף קונסולות לקצה במיוחד, אין לבעלי PS3 שמעריצים את PERSONA סיבה לקנות PS4.
זו אחלה חדשה לבעלי PS4 קיימים שהתעניינו במשחק, אבל זה לא מוסיף אטרקטיביות ל PS4 ולא ידחוף מכירות.

חוץ מזה ש PERSONA 5 אחד לא מכסה על TGS חלש.

מצד שני, הם ייחצנו אותה כגרסה העדיפה מבין השתיים, אחר ואין פיסי או אקסבוקס ביפן (הOne עדיין לא יצא שם) מדובר בלא מעט כותרים שמגיעים דיי בלעדית בגרסאת הדור הבא לפס4, זה יזיז לא מעט קונסולות. ביחד עם RE חדש כמובן.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 ספטמבר 2014, 19:55

bling כתב:אולי מצד חברות אחרות, אבל זו היתה המסיבה של סוני ככה שלא הולך לצוץ פתאום בלעדי גדול ל PS4 בהמשך התערוכה, אולי חברות אחרות יכריזו דברים, אולי נראה גיימפליי חדש מדברים שהוכרזו (כמו טקן 7) אבל בטח לא בלעדיים לסוני אחרת זה היה מופיע במסיבה.

לא :P
יש לסוני עוד מסיבה ב-17 לחודש עם עוד הכרזות, לטענתם :)
זו הייתה מסיבת הPRE
:D
TGS עוד לא התחיל, צפה גם לKH וFF בתצוגה של סקוור, ועוד חברות שיעשו מסיבות עיתונאים שם.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 02 ספטמבר 2014, 09:39

Death_119 כתב:מצד שני, הם ייחצנו אותה כגרסה העדיפה מבין השתיים, אחר ואין פיסי או אקסבוקס ביפן (הOne עדיין לא יצא שם) מדובר בלא מעט כותרים שמגיעים דיי בלעדית בגרסאת הדור הבא לפס4, זה יזיז לא מעט קונסולות. ביחד עם RE חדש כמובן.

לי זה נראה שסוני באיזשהו מקום מורידה הילוך מהשוק היפני, רק צריך לראות את הטבלאות השבועיות שמגיעות משם כדי להבין למה, גם ה WIIU מוכר יותר מהפס4 ושניהם מוכרים נורא ואיום, שוק הקונסולות שם נמצא בשפל והמון אנשים עברו לסמארטפונים.
אולי סוני חושבת שלא שווה להשקיע כל כך הרבה מאמצים בשוק שכזה, גם ההשקה המאוחרת היא סימן לכך כשמלא מדינות מקבלות קונסולה לפני יפן, משהו שבחיים לא היה קורה בדורות קודמים כשביפן הכל הושק קודם.
Laskin כתב:
לא :P
יש לסוני עוד מסיבה ב-17 לחודש עם עוד הכרזות, לטענתם :)
זו הייתה מסיבת הPRE
:D
TGS עוד לא התחיל, צפה גם לKH וFF בתצוגה של סקוור, ועוד חברות שיעשו מסיבות עיתונאים שם.

זו אמורה להיות מסיבה שמיועדת לשוק האסייתי, בטח סין בעיקר, אתה באמת מצפה למשהו שם?
ואמרתי שיכולות להיות הכרזות מחברות אחרות שמיועדות לשלל פלטפורמות, אבל בכל הנוגע ל TGS סוני אמרה את שלה.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 02 ספטמבר 2014, 10:06

bling כתב:לי זה נראה שסוני באיזשהו מקום מורידה הילוך מהשוק היפני, רק צריך לראות את הטבלאות השבועיות שמגיעות משם כדי להבין למה, גם ה WIIU מוכר יותר מהפס4 ושניהם מוכרים נורא ואיום, שוק הקונסולות שם נמצא בשפל והמון אנשים עברו לסמארטפונים.
אולי סוני חושבת שלא שווה להשקיע כל כך הרבה מאמצים בשוק שכזה, גם ההשקה המאוחרת היא סימן לכך כשמלא מדינות מקבלות קונסולה לפני יפן, משהו שבחיים לא היה קורה בדורות קודמים כשביפן הכל הושק קודם.

זו אמורה להיות מסיבה שמיועדת לשוק האסייתי, בטח סין בעיקר, אתה באמת מצפה למשהו שם?
ואמרתי שיכולות להיות הכרזות מחברות אחרות שמיועדות לשלל פלטפורמות, אבל בכל הנוגע ל TGS סוני אמרה את שלה.

אתה מכיר המון מדינות שמכרו חצי מיליון קונסולות משיגורה של הפס4? אתה משווה את השוק היפני לאמריקאי, ברור שהוא לא באותו סדר גודל, מעולם לא היו. אבל עדיין מדובר בשוק השני בגודלו. אם סוני היתה מורידה הילוך, היא לא הייתה באה לTGS, מראה כותרים שמיועדים לשוק היפני ותומכת בפיתוח יפני כמו From. לשם השוואה בהשקתו הנוראית ביפן, מכר הפס4 370,000 יחידות לעומת 250,000 בשוק הבריטי הנורא חשוב. תן ליפנים זמן, הם תמיד מראים רגליים ארוכות, עד היום הפס3 מכרה שם כ-10 מיליון יחידות, יותר מכל מדינה אחרת מלבד ארה"ב.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 ספטמבר 2014, 14:27

bling כתב:לי זה נראה שסוני באיזשהו מקום מורידה הילוך מהשוק היפני, רק צריך לראות את הטבלאות השבועיות שמגיעות משם כדי להבין למה, גם ה WIIU מוכר יותר מהפס4 ושניהם מוכרים נורא ואיום, שוק הקונסולות שם נמצא בשפל והמון אנשים עברו לסמארטפונים.

איך היא "אמרה את שלה" אם היא עשתה רק 50 אחוז ממסיבות העיתונאים המתוכננות שלה? :)
אם המסיבה הנכחית לא הייתה בגדר "מכוונת לשוק האסייתי" - אז אני לא יודע מה היא הייתה... חצי מהמשחקים שהוצגו שם בכלל לא מגיעים למערב. למה אתה חושב שדווקא "סין בעיקר"? מעולם לא היה לסוני תצוגה ביום שTGS יוצא שהייתה קשורה לסין. זה יהיה ממש מוזר.
אני לא אומר שזו תהיה מסיבה מפוצצת בהכרזות, אבל בטח שיוצגו עוד דברים חדשים, ובגלל שזה יהיה בזמן הטירוף הגדול של TGS - אז אני מנחש שתהיה אפילו טובה יותר מזו שהייתה עכשיו.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 03 ספטמבר 2014, 09:28

Death_119 כתב:אתה מכיר המון מדינות שמכרו חצי מיליון קונסולות משיגורה של הפס4? אתה משווה את השוק היפני לאמריקאי, ברור שהוא לא באותו סדר גודל, מעולם לא היו. אבל עדיין מדובר בשוק השני בגודלו. אם סוני היתה מורידה הילוך, היא לא הייתה באה לTGS, מראה כותרים שמיועדים לשוק היפני ותומכת בפיתוח יפני כמו From. לשם השוואה בהשקתו הנוראית ביפן, מכר הפס4 370,000 יחידות לעומת 250,000 בשוק הבריטי הנורא חשוב. תן ליפנים זמן, הם תמיד מראים רגליים ארוכות, עד היום הפס3 מכרה שם כ-10 מיליון יחידות, יותר מכל מדינה אחרת מלבד ארה"ב.

תגיד אתה עוקב אחרי המכירות השבועיות מיפן?
ההשקה היתה בסדר, אבל מאז המכירות הן הכל חוץ מבסדר, הויטה וה WIIU אפילו מפרקות לה את הצורה למרות שגם הן רחוקות מלהרשים, המכשיר מוכר איזה 5000 יחידות כל שבוע, משהו ברמה של איזה שבוע ממש טוב בארץ, לפעמים היא עושה תיקו עם ה PS3, המספרים רעים מאוד והשוק בתרדמת רצינית אם לא גוסס לכל דבר, לא יודע על מה אתה מדבר.

ולי נראה שסוני לא השקיעה במיוחד ב TGS הזה, סדרת סולס הולכת במערב לא פחות מביפן אז ברור שזה NO BRAINER להפיק משחק בסדרה הזו.
Laskin כתב:
איך היא "אמרה את שלה" אם היא עשתה רק 50 אחוז ממסיבות העיתונאים המתוכננות שלה? :)
אם המסיבה הנכחית לא הייתה בגדר "מכוונת לשוק האסייתי" - אז אני לא יודע מה היא הייתה... חצי מהמשחקים שהוצגו שם בכלל לא מגיעים למערב. למה אתה חושב שדווקא "סין בעיקר"? מעולם לא היה לסוני תצוגה ביום שTGS יוצא שהייתה קשורה לסין. זה יהיה ממש מוזר.
אני לא אומר שזו תהיה מסיבה מפוצצת בהכרזות, אבל בטח שיוצגו עוד דברים חדשים, ובגלל שזה יהיה בזמן הטירוף הגדול של TGS - אז אני מנחש שתהיה אפילו טובה יותר מזו שהייתה עכשיו.

ממתי סוני עושה 2 מסיבות עם הכרזות גדולות במשהו? למה שהיא תפזר ככה את ההכרזות שלה?
זאת פעם ראשונה שאני זוכר בכלל שיש עוד מסיבה שמתוכננת מעבר לרגילה, אז אם זה לא סין אז מה הרעיון של מסיבה שנייה?
נחכה ונראה אבל אני הייתי מוריד את הציפיות.
------------------------

דרך אגב, לבעלי PS4 ו PLUS, התעדכנה החנות עם משחקי פלוס של ספטמבר וביניהם VELOCITY 2 ל PS4 שמקבלים חינם בהשקה ועושה רושם של משחק מעולה- יושב כרגע על ממוצע 88 ב Metacritic, מומלץ מאוד לנסות.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 03 ספטמבר 2014, 10:03

bling כתב:תגיד אתה עוקב אחרי המכירות השבועיות מיפן?
ההשקה היתה בסדר, אבל מאז המכירות הן הכל חוץ מבסדר, הויטה וה WIIU אפילו מפרקות לה את הצורה למרות שגם הן רחוקות מלהרשים, המכשיר מוכר איזה 5000 יחידות כל שבוע, משהו ברמה של איזה שבוע ממש טוב בארץ, לפעמים היא עושה תיקו עם ה PS3, המספרים רעים מאוד והשוק בתרדמת רצינית אם לא גוסס לכל דבר, לא יודע על מה אתה מדבר.

ולי נראה שסוני לא השקיעה במיוחד ב TGS הזה, סדרת סולס הולכת במערב לא פחות מביפן אז ברור שזה NO BRAINER להפיק משחק בסדרה הזו.

ממתי סוני עושה 2 מסיבות עם הכרזות גדולות במשהו? למה שהיא תפזר ככה את ההכרזות שלה?
זאת פעם ראשונה שאני זוכר בכלל שיש עוד מסיבה שמתוכננת מעבר לרגילה, אז אם זה לא סין אז מה הרעיון של מסיבה שנייה?
נחכה ונראה אבל אני הייתי מוריד את הציפיות.
------------------------

דרך אגב, לבעלי PS4 ו PLUS, התעדכנה החנות עם משחקי פלוס של ספטמבר וביניהם VELOCITY 2 ל PS4 שמקבלים חינם בהשקה ועושה רושם של משחק מעולה- יושב כרגע על ממוצע 88 ב Metacritic, מומלץ מאוד לנסות.

נמוכות ביחס לפס3 בשיאו? כן. אבל שוב, אתה טוען שהשוק היפני פחות רלוונטי, הוא עדיין השוק השני הכי מוצלח של סוני, אז מה זה משנה אם הוא גדול מהבריטי ב-10% או ב-50%. הוא לא איבד ממעמדו. הוא השוק השני היחיד מלבד האמריקאי שמקבל יחס של VIP מצד של מפיצת משחקים כמעט.

ואתה מאוד אופטימי אם אתה חושב שמדובר במספרים בישראל בשבוע טוב. בישראל בשבוע טוב מוכרים אולי 40 קונסולות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 03 ספטמבר 2014, 10:20

Death_119 כתב:נמוכות ביחס לפס3 בשיאו? כן. אבל שוב, אתה טוען שהשוק היפני פחות רלוונטי, הוא עדיין השוק השני הכי מוצלח של סוני, אז מה זה משנה אם הוא גדול מהבריטי ב-10% או ב-50%. הוא לא איבד ממעמדו. הוא השוק השני היחיד מלבד האמריקאי שמקבל יחס של VIP מצד של מפיצת משחקים כמעט.

ואתה מאוד אופטימי אם אתה חושב שמדובר במספרים בישראל בשבוע טוב. בישראל בשבוע טוב מוכרים אולי 40 קונסולות.

יש לך את המספרים שקובעים שהוא השוק השני?
אולי זה היה נכון בעבר אבל לי נראה שבמצבו זה כבר לא כל כך בטוח.
ולא הבנתי איזה יחס VIP סוני נותנת לו- אתה מדבר על ההשקה המאוחרת אחרי שכבר הושק המכשיר בכל חור בעולם? או שאולי ה- 0 משחקים בלעדיים לפלטפורמה שמעניינים את השוק היפני וזמינים על המכשיר?

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 03 ספטמבר 2014, 10:26

bling כתב:יש לך את המספרים שקובעים שהוא השוק השני?
אולי זה היה נכון בעבר אבל לי נראה שבמצבו זה כבר לא כל כך בטוח.
ולא הבנתי איזה יחס VIP סוני נותנת לו- אתה מדבר על ההשקה המאוחרת אחרי שכבר הושק המכשיר בכל חור בעולם? או שאולי ה- 0 משחקים בלעדיים לפלטפורמה שמעניינים את השוק היפני וזמינים על המכשיר?

כן, מכרו שם 620,000 קונסולות והיתה לו את ההשקה השנייה הכי מוצלחת של הפס4. אני לא יודע מה המספרים של השוק הבריטי, יש נתון שאומר שמכרו שם חצי מיליון קונסולות אחרי חודשיים, לא יודע כמה זה אמין. במקרה הרע השוק היפני הוא השלישי בגודלו בצמוד לבריטי. מה שעדיין לא שם את המשפט - "חסר רלוונטי" כמצב פה. הוא יכל לעשות הרבה יותר טוב, אין ספק, ולטעמי אנחנו נראה מגמה דיי גדולה של השתפרות בחודשים הקרובים כשייצאו כותרים יפנים גדולים כמו Dragon quest וRE.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 ספטמבר 2014, 13:16

בלינג, סוני עשו בעבר 2 מסיבות עיתונאים נפרדות באותה תערוכה, בTGS בשנה שעברה. והשנייה לא הייתה סביב סין, כך שאין לי מושג מאיפה הבאת את ההשערה הזו, מעולם לא הייתה כזו מסיבה שהתרכזה בסין בTGS וגם לא נראה לי שתהיה.
אני מניח שבמסיבה השנייה נראה משחקים כמו ABZU ועוד מכל מיני מפתחות יפניות, בין היתר של סוני עצמה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 04 ספטמבר 2014, 16:06

אני לא זכרתי שהם עשו בעבר, וגם אם עשו אני זוכר שרק מסיבה אחת היתה משמעותית כי בחיים לא ראיתי סטרים של 2 מסיבות עיתונאים של סוני מ TGS אז כנראה שהשנייה היתה חסרת חשיבות.
אבל סבבה, בוא נחכה ונראה אילו הכרזות יהיו באירוע השני, אני חושב שכל מה שהיה להם להכריז עבור הקהל היפני כבר היה בסטרים הזה, אם זה רק היה מתאבן לקראת הדבר האמיתי שיבוא עוד שבועיים אז כנראה יהיה להם TGS מעולה, אני בספק.

דרך אגב ההשערה שלי עם "סין" באה בעקבות הניסוח של הסטרים השני שמיועד "לקהל האסייתי", כאילו משתמע שהראשון יועד עבור יפן (ואכן היה כך) והשני לשאר הקהלים האסייתים.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 08 ספטמבר 2014, 01:18

Death_119 כתב:מצד שני, הם ייחצנו אותה כגרסה העדיפה מבין השתיים, אחר ואין פיסי או אקסבוקס ביפן (הOne עדיין לא יצא שם) מדובר בלא מעט כותרים שמגיעים דיי בלעדית בגרסאת הדור הבא לפס4, זה יזיז לא מעט קונסולות. ביחד עם RE חדש כמובן.

ה-One יצאה כבר ביפן. משהו כמו שישה אנשים קנו אותה בהשקה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 ספטמבר 2014, 09:46

bling כתב:אני לא זכרתי שהם עשו בעבר, וגם אם עשו אני זוכר שרק מסיבה אחת היתה משמעותית כי בחיים לא ראיתי סטרים של 2 מסיבות עיתונאים של סוני מ TGS אז כנראה שהשנייה היתה חסרת חשיבות.

גם בCES הקודם הם עשו סטרימינג ל-2 המסיבות, וגם בTGS הקודם 2 מתוך 3 אירועים שודרו בלייבסטרים.
בכל אופן - אני ממש לא רואה אופציה שסוני ישבו בשקט בזמן שהחברות האחרות עושות הכרזות רבות, או רבות פחות :)

רק עוד שבוע וחצי עד שנדע ^_^
יש כרגע שמועה שאומרת שאחת מההכרזות תהיה LEGEND OF DRAGOON לPS4

ובנושא אחר - דסטני יצא, אז הPSN בטח יפול היום :P

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 ספטמבר 2014, 11:42

ה PS4 מכרה מיליון יחידות ב UK, מקום שני בכל הזמנים אחרי ה Wii מבחינת קצב המכירות (שבתכל'ס היא לא בדיוק קונסולה מסורתית וזה היה מקרה מיוחד, מבחינת קהל ההארדקור זה מקום ראשון בכל הזמנים), הנה הסטטיסטיקה:
PS4 has sold 1m units in the UK, making it the second fastest selling home console of all time.

The machine reaches the figure after 42 weeks. Wii managed the same feat in 38 weeks.

By comparison, PS2 hit 1m in 50 weeks and Xbox 360 took 60 weeks to hit that target. PS3 was quite quick to 1m, selling to that number by week 46
.

And UK MD Fergal Gara has told MCV that many of the customers that have picked up PS4 have come over from Xbox.

"We have certainly seen PS3 consumers come across quite hard and fast," he said.

"But a very significant proportion are people we have never seen on our network before. And from their behaviour and the types of games they are playing, it’s fairly clear that a big chunk of those have come across from Xbox, which is tremendous to see.

http://www.mcvuk.com/news/read/ps4-hits-1m-uk-sales/0138062

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 09 ספטמבר 2014, 11:48

bling כתב:ה PS4 מכרה מיליון יחידות ב UK, מקום שני בכל הזמנים אחרי ה Wii מבחינת קצב המכירות (שבתכל'ס היא לא בדיוק קונסולה מסורתית וזה היה מקרה מיוחד, מבחינת קהל ההארדקור זה מקום ראשון בכל הזמנים), הנה הסטטיסטיקה:

http://www.mcvuk.com/news/read/ps4-hits-1m-uk-sales/0138062

מרשים, זה הופך רישמית את בריטניה לראשונה בהיסטוריה כנראה לשוק השני בגודלו לפלייסטישן נכון לכרגע.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 ספטמבר 2014, 10:10

בדיוק דיברנו בת'רד הPC על DRIVECLUB ועלתה הסוגיה ש"אין לו מספיק תוכן" - אז זה כנראה עדיין יהיה נכון בהשקה, אבל בשנה הראשונה שלו מתוכננים עדכונים רבים:

תמונה

אז נראה לי שעשו לי בחירה קלה ואני אקנה את הGOTY EDITION שכולל את כל מה שיקבלו בSEASON PASS... בהנחה והמשחק יהיה טוב כמובן :)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 14 ספטמבר 2014, 17:44

האם כניסתה של האקסבוקס one מתחיל ליצור תחרות בשוק הישראלי? לראשונה איי פעם כנראה בשוק הישראלי, מחירה של קונסולה יורד בשנתה הראשונה. הפס4 תמכר בגרסה הלבנה עם דסטיני ואחריות לשנתיים במקום שנה ב-2400 ש"ח, המבצע יהיה תקף לחודש. לשואלים, המחיר זהה כמעט לגרסאת ההשקה של הOne שעולה 2300 ש"ח וכוללת שני משחקים - פיפ"א 2015 ופורצה הורייזן.
מעניין.
http://gamer.nana10.co.il/Article/?Arti ... 80&sid=212
נערך לאחרונה על ידי Death_119 ב 15 ספטמבר 2014, 13:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 15 ספטמבר 2014, 12:42

זינוסאגה מגיעה ברימייק לפס4 :D. אומיי גוד, זה היה המשחק האחרון שלי לפס2 שמעולם לא הגיע לאירופה כך שהייתי צריך לקנות אותו לפס3 האמריקאית שלי, אחרי שנהרסה לי הקונסולה השמנה נאלצתי להפסיק לשחק, עכשיו אוכל לשחק שוב בJRPG המופלא הזה, מואהאהאה :D.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 ספטמבר 2014, 13:08

אני אחכה לרימייק של XENOGEARS, תודה :D
אבל עדיף רימייק לCHRONO TRIGGER כמובן ^_^

בקשר לPS4 - מפתה... אבל לא רוצה דסטיני עדיין :)
וחוץ מזה - השלט נראה לי מגנט ללכלוך

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 15 ספטמבר 2014, 13:33

Laskin כתב:אני אחכה לרימייק של XENOGEARS, תודה :D
אבל עדיף רימייק לCHRONO TRIGGER כמובן ^_^

בקשר לPS4 - מפתה... אבל לא רוצה דסטיני עדיין :)
וחוץ מזה - השלט נראה לי מגנט ללכלוך

אין שום קשר בין זינוגירס לזינוסאגה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 ספטמבר 2014, 14:08

Death_119 כתב:האם כניסתה של האקסבוקס one מתחיל ליצור תחרות בשוק הישראלי? לראשונה איי פעם כנראה בשוק הישראלי, מחירה של קונסולה יורד בשנתה הראשונה. הפס4 תמכר בגרסה הלבנה עם דסטיני ואחריות לשנתיים במקום שנה ב-2400 ש"ח, המבצע יהיה תקף לחודש. לשואלים, המחיר זהה כמעט לגרסאת ההשקה של הOne שעולה 2300 ש"ח וכוללת שני משחקים - פיפ"א 2015 ופורצה הורייזן.
מעניין.
http://gamer.nana10.co.il/Article/?Arti ... 80&sid=212

למרות שבתור בעל PS4 אני תמיד אשמח שסוני יובילו, בישראל ספציפית אין לי בעיה שישפאר תקבל קצת בראש, מאוד אשמח אם ה X1 יצליח פה ויפרק את ה PS4 ויעיר קצת את התחת המדושן של ישפאר.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 ספטמבר 2014, 15:05

שניהם מתחילים ב"זינו-"?
לשניהם אותו במאי וכותב?
לפחות 20 מהאנשים שעבדו על SAGA עבדו על GEARS?
כן, כן וכן...
אז יש קשר כלשהו :)

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 37 אורחים