Death_119 כתב:אתה מכיר המון מדינות שמכרו חצי מיליון קונסולות משיגורה של הפס4? אתה משווה את השוק היפני לאמריקאי, ברור שהוא לא באותו סדר גודל, מעולם לא היו. אבל עדיין מדובר בשוק השני בגודלו. אם סוני היתה מורידה הילוך, היא לא הייתה באה לTGS, מראה כותרים שמיועדים לשוק היפני ותומכת בפיתוח יפני כמו From. לשם השוואה בהשקתו הנוראית ביפן, מכר הפס4 370,000 יחידות לעומת 250,000 בשוק הבריטי הנורא חשוב. תן ליפנים זמן, הם תמיד מראים רגליים ארוכות, עד היום הפס3 מכרה שם כ-10 מיליון יחידות, יותר מכל מדינה אחרת מלבד ארה"ב.
תגיד אתה עוקב אחרי המכירות השבועיות מיפן?
ההשקה היתה בסדר, אבל מאז המכירות הן הכל חוץ מבסדר, הויטה וה WIIU אפילו מפרקות לה את הצורה למרות שגם הן רחוקות מלהרשים, המכשיר מוכר איזה 5000 יחידות כל שבוע, משהו ברמה של איזה שבוע ממש טוב בארץ, לפעמים היא עושה תיקו עם ה PS3, המספרים רעים מאוד והשוק בתרדמת רצינית אם לא גוסס לכל דבר, לא יודע על מה אתה מדבר.
ולי נראה שסוני לא השקיעה במיוחד ב TGS הזה, סדרת סולס הולכת במערב לא פחות מביפן אז ברור שזה NO BRAINER להפיק משחק בסדרה הזו.
Laskin כתב:איך היא "אמרה את שלה" אם היא עשתה רק 50 אחוז ממסיבות העיתונאים המתוכננות שלה?
אם המסיבה הנכחית לא הייתה בגדר "מכוונת לשוק האסייתי" - אז אני לא יודע מה היא הייתה... חצי מהמשחקים שהוצגו שם בכלל לא מגיעים למערב. למה אתה חושב שדווקא "סין בעיקר"? מעולם לא היה לסוני תצוגה ביום שTGS יוצא שהייתה קשורה לסין. זה יהיה ממש מוזר.
אני לא אומר שזו תהיה מסיבה מפוצצת בהכרזות, אבל בטח שיוצגו עוד דברים חדשים, ובגלל שזה יהיה בזמן הטירוף הגדול של TGS - אז אני מנחש שתהיה אפילו טובה יותר מזו שהייתה עכשיו.
ממתי סוני עושה 2 מסיבות עם הכרזות גדולות במשהו? למה שהיא תפזר ככה את ההכרזות שלה?
זאת פעם ראשונה שאני זוכר בכלל שיש עוד מסיבה שמתוכננת מעבר לרגילה, אז אם זה לא סין אז מה הרעיון של מסיבה שנייה?
נחכה ונראה אבל אני הייתי מוריד את הציפיות.
------------------------
דרך אגב, לבעלי PS4 ו PLUS, התעדכנה החנות עם משחקי פלוס של ספטמבר וביניהם VELOCITY 2 ל PS4 שמקבלים חינם בהשקה ועושה רושם של משחק מעולה- יושב כרגע על ממוצע 88 ב Metacritic, מומלץ מאוד לנסות.