Laskin כתב:כן, פתחתי בדיוק נושא TGS, אבל הוא באמת נראה משהו שונה לחלוטין מכל הסדרה, וזה מעולה.
בעצם, הוא מעט מאוד מזכיר את FF XIII-3 או משהו כזה, אני פשוט לא שיחקתי ב-13 בכלל, אבל הוא כן היה חצי-זמן-אמת נדמה לי.
בכל אופן - סוף סוף FF עוברים לגיימפליי שמזכיר יותר את KH מאשר את FF הקלאסיים, ובעיניי זה מעולה.
If it carries on From Software's legacy - as the playable demo on the show floor at EGX suggests it will - it's hard to see there being any better game in 2015.
bling כתב:בימים אלו מתקיים כנס המשחקים EGX של יורוגיימר והאתר החליט על בחירת BloodBorne כמשחק התערוכה שלו, הם עד כדי כך התרשמו מהדמו שלו שהם חושבים שאם המשחק המלא ישמור על אותה רמת איכות קשה להם לראות מה ימנע ממנו לקחת את משחק השנה של 2015, להזכירכם שנה שבה יוצאים MGSV, הוויטצ'ר 3, באטמן, אנצ'רטד 4, QB, NMS ואינספור משחקי ענק מצופים, Damn!
http://www.eurogamer.net/articles/2014-09-27-egx-2014-eurogamer-net-editors-choice
Klayman כתב:מגניב! מעניין איך הוא בהשוואה לDS1-2... הסגנון האומנותי שלו נראה מגניב לאלללללללה! הרבה יותר מעניין משאר סדרת הסולס, לטעמי. מאוד מושך אותי.
bling כתב:גם לי האומנות שלו בעיקר עושה את זה, נראה כמו עולם שהייתי מת לצלול אליו.
בקשר להשוואה ל DS1-2- הוא אמור להיות מהיר יותר ולעודד יותר התקפה, אבל כמובן שהוא ברוח הסדרה ומיועד לאוהביה (כולל רמת הקושי, מעטים הצליחו לסיים את הדמו בתערוכות השונות) ככה שאל תצפה פה לאיזה DMC.
לא שזה רע, בכל זאת סדרה שהמשחקים שלה נעים בין 90 ל 95, אבל עדיין משחק הארדקורי למדי שדורש סבלנות, למרות כל הסופרלטיבים אני מנחש שאחכה לא מעט זמן שיהיה בסייל על מנת להתנסות עם הסגנון הזה, אבל פה בניגוד לקודמיו יש לי רצון להתנסות איתו, פשוט יש יותר מדי משחקים גדולים ב 2015, בתקופת יובש הייתי מהמר גם וקונה במחיר מלא.
Death, כן זה ברור שמדובר במשחק מעולה אבל לא חשבתי שהם יסחפו עד כדי כך שיעמידו אותו למשחק השנה מול כל כך הרבה שמות חזקים שיוצאים.
Death_119 כתב:מלבד MGS 5 שנראה מדהים ולדעתי יהיה הזוכה האמיתי של השנה הבאה, הוא לוקח את כל השאר מבחינת גיימפליי בהליכה. כל עיתונאי וגיימר אמיתי היה נמנע מלכלול משחקים שיודעים רק להעביר פרזנטציה טובה בגדר משחק השנה.
DrKeo כתב:וויצ׳ר 3? Mgs5? בטמן? קוונטום ברייק? אנצ׳רטד 4? אין לי ספק שמדובר במשחק מעולה, סיכוי סופר גבוה ל90+, אבל לא טיפה מוקדם? אנחנו אפילו לא מכירים את כל המשחקים של 2015
bling כתב:גם אם נצא מנקודת ההנחה המופרכת שלך שאנצ'רטד 4 או QB אלו משחקים שיודעים להעביר רק פרזנטציה בגלל שהם סינמטיים ולניאריים (שזה קשקוש ואנצ'רטד 2 היה הכי ראוי שיש באותה שנה ל GOTY אבל נגיד), מה עם הוויטצ'ר 3? NO MANS SKY? באטמן? זלדה החדש? EVOLVE? וכו'
האם אלו משחקים שיודעים להעביר בעיקר פרזנטציה ואין בהם באמת "גיימפליי" לעומת BB? זה באמת קשקוש ואתה יודע את זה, BB משחק אקשן-RPG מצויין אבל אין לו בהכרח גיימפליי עמוק או טוב יותר מהשמות שציינתי, כולם "ראויים" להיות GOTY פוטנציאלי.
כן גם אני חושב שהעורך של יורוגיימר נסחף, זה נכון ש BB משחק עם סיכוי גבוה ל 90+, אבל חלק מהמתחרים שלו הם גם בעלי סיכוי ממשי ל 95, לא הייתי ממהר לקבוע שאם המשחק המלא ישמור על האיכות של הדמו הוא אוטומטית GOTY, יש שמות שיכולים לצאת גם עם גיימפליי מעולה כמו של BB וגם להיות חדשניים יותר/ מרשימים יותר או פקטורים אחרים שבהם יהיו טובים ממנו שיתנו להם את ה GOTY.
בקיצור עוד מוקדם לקבוע ולא ראינו אפילו חלק מהשמות הגדולים שעוד צריכים לצאת כדי לקבוע בכזאת נחרצות, אם היה יוצא השנה הייתי לגמרי מבין את הקביעה שלו אבל לא כשמדובר ב 2015
bling כתב:אתה צודק, זה הכל פרזנטציה, אין קשר להיותו אחד מהקמפיינים הטובים שיצאו עם פייסינג כמעט מושלם במהלך הדור, זה הכל פרזנטציה וזה למה אנצ׳רטד 3 שהיה יפה אפילו יותר זוכה לאפילו יותר אהבה מהשני. אה רגע![]()
אבל זה בסדר, למדנו להכיר אותך, עד סוף שנה הבאה במידה ואנצ׳רטד 4 אכן יראה מדהים ויזכה לביקורות טובות (במיוחד אם יתעלה על הבלעדי של המתחרה- טומב ריידר) נראה אותך פה בראש רכבת ההייפ כרגיל, עם סופרלטיבים מפה ועד להודעה חדשה כאילו אנו חוזים בלידתו המחודשת של ישו
DrKeo כתב:וויצ׳ר 3? Mgs5? בטמן? קוונטום ברייק? אנצ׳רטד 4? אין לי ספק שמדובר במשחק מעולה, סיכוי סופר גבוה ל90+, אבל לא טיפה מוקדם? אנחנו אפילו לא מכירים את כל המשחקים של 2015
swym כתב:מצד שני, אם היו אומרים לי שDark Souls 2 הוא מועמד מוביל למשחק השנה ב-2014 הייתי גם מרים גבה - בטח כשיש פייבוריטים זוכי תערוכות של E3 כמו Titanfall ו-Destiny. אבל כשמתסכלים על התמונה הנוכחית של טרום החגים לפחות אנחנו מגלים שהוא כרגע המשחק שיושב על הציון הכי גבוה בMC, בלי כמעט אף משחק שמדגדג אותו בצד של ה-90+
bling כתב:זה גיימפליי?
זה נראה כמו ART, גם תואם את האירוע שיש עכשיו עם האומנות של נוטי-דוג, בכל מקרה אי אפשר להבין הרבה מהתמונות.
עריכה: הנה הכתבה מ IGN, זה אכן CONCEPT ART מתוך ספר חדש שיוצא של האומנות של נוטי דוג שחוגגת 30 שנות קיום.
http://www.ign.com/articles/2014/10/01/first-concept-art-for-uncharted-4-revealed
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 20 אורחים