DrKeo כתב:שאלו את הצוות של PANIC BUTTON (החבר'ה שפתחו את הפורט של דום, וולפנשטיין ורוקט ליג לסוויטצ') מה הפורט סוויטצ' החלומות שלהם וכולם ענו הורייזן זירו דון. כמובן שזה לא יקרה, כותר צד א' של סוני, אבל הייתי מת לראות איך דבר כזה נראה.
The director went on to assure fans that the failed Final Fantasy 15 Switch run shouldn’t be taken as a negative about the system, as the team didn’t perform any specific optimization on the Luminous Engine; they only loaded it and recorded how it performed. Tabata and his team also carried out tests on the Unity engine and the Unreal Engine 4, noting that those ran quite well on the Nintendo console.
This also isn’t to say that a Switch version of the game is entirely out of the question. The team understands the technical specifications of the system, and is eager to continue exploring what they can do on the platform.
DrKeo כתב:למה ישר להגיד שffxv לא יכול לרוץ על הסוויטצ׳? הם רק עשו ניסוי בודד עם לומינה ללא כל אופטימיזציה ולא היו מרוצים מהתוצאות אבל כשהם ניסו מנועים אחרים שכן עברו אופטימיזציה כמו יוניטי או אנריל 4 הם דווקא קבלו תוצאות יפות.The director went on to assure fans that the failed Final Fantasy 15 Switch run shouldn’t be taken as a negative about the system, as the team didn’t perform any specific optimization on the Luminous Engine; they only loaded it and recorded how it performed. Tabata and his team also carried out tests on the Unity engine and the Unreal Engine 4, noting that those ran quite well on the Nintendo console.This also isn’t to say that a Switch version of the game is entirely out of the question. The team understands the technical specifications of the system, and is eager to continue exploring what they can do on the platform.
DrKeo כתב:הסוויטצ׳ חזקה מקונסולות דור קודם, היא עושה ב1080p מה שהוויו עושה ב720p והוויו חזקה מהפס3 וה360. גם היא קרובה יותר לדור הנוכחי מבחינת נפח זיכרון מאשר ל360 והcpu ברמה די קרובה לפס4. רוב המשחקים של הדור הנוכחי אפשר להביא לסוויטצ׳ בשנמוך גרפי, השאלה היא כמה צריך להקריב.
DrKeo כתב:הסוויטצ׳ חזקה מקונסולות דור קודם, היא עושה ב1080p מה שהוויו עושה ב720p והוויו חזקה מהפס3 וה360. גם היא קרובה יותר לדור הנוכחי מבחינת נפח זיכרון מאשר ל360 והcpu ברמה די קרובה לפס4. רוב המשחקים של הדור הנוכחי אפשר להביא לסוויטצ׳ בשנמוך גרפי, השאלה היא כמה צריך להקריב.
bling כתב:DrKeo כתב:הסוויטצ׳ חזקה מקונסולות דור קודם, היא עושה ב1080p מה שהוויו עושה ב720p והוויו חזקה מהפס3 וה360. גם היא קרובה יותר לדור הנוכחי מבחינת נפח זיכרון מאשר ל360 והcpu ברמה די קרובה לפס4. רוב המשחקים של הדור הנוכחי אפשר להביא לסוויטצ׳ בשנמוך גרפי, השאלה היא כמה צריך להקריב.
ועד עכשיו משום מה כל הפורטים שראינו מהסוויץ׳ היו למשחקים עם עיצוב שלבים וגיימפליי אולד סקול שכזה, עדיין לא ראינו פרויקט ״דור הבא״ גדול ומאסיבי שמגיע לסוויץ׳. אולי זה יקרה, נחכה ונראה, אבל בתחושה שלי למרות שמדובר אכן בקונסולה חזקה יותר מהפס3 וה 360, אולי אף חזקה משמעותית, היא עדיין לא וזקה ברמה של קפיצת דור אמיתית, יותר כמו איך פס3 פרו היתה אמורה להראות.
זו התחושה שלי לפחות ואני לא רע בתחושות כאלו, בזמנו בתחילת הדור הזה אמרתי שהוואן קונסולה של 900P ושהיתרון הזה ישאר לפס4 לאורך כל הדור וצדקתי למרות כמה שטענו פה שעם הזמן ושיפור כלי הפיתוח מייקרוסופט תסגור את הפער כמו שסוני עשתה עם הפס3 מול ה 360, וואלה כמו שחזיתי זה לא קרה למרות שההבנה שלי בחומרה לא גבוהה.
מאמין שגם במקרה הזה בסוף הדור של הסוויץ׳ כולם יסכימו שהיא היתה פס3 משודרגת אבל לא באמת שייכת לדור הזה מבחינה טכנית על סמך המשחקים שיגיעו אליה.
כמו שאני אוהב לאמר, נחיה ונראה, אין לי בעיה לאכול את הכובע ולהודות שטעיתי כמו שקרה עם הפלוס בדור הזה שצדקת בתחזית שלך
bling כתב:זלדה מתמקד על דברים מסויימים והוא עושה את זה מעולה אבל הוא לא מציע את אותה רמת ליטוש כמו שיש להוריזון, הוא אולי יותר מורכב מבחינת המכניקות והפיזיקה אבל לא על זה אני מדבר, אני יותר מדבר על עולם פתוח שמשחק ומרגיש ונראה יותר טוב מרוב הדברים הלנייארים שזה מה שהוריזון עושה.
חוץ מזה שזלדה זה משחק WiiU שמלבד רזולוצייה אין הרבה הבדל, אז מה עכשיו גם ה WiiU זה דור הבא בגלל שיש עליו את זלדה?
בדור הקודם כמעט כל הדברים שהיו עולם פתוח הרגישו ונראו ושיחקו על הפנים, אתה הרגשת שיש הקרבה לכך שהמשחק עולם פתוח.
GTA5 זה משחק בתקציב מפלצתי ונדיר והוא לא מעיד על הממוצע אבל גם שם מבחינת מכניקות הוא היה דור קודם ולא הרגיש מלוטש עכשיו כמו לשחק את אנצ׳רטד או גירס. מה גם שהרמה הטכנית שלו על החומרות האלה היתה ירודה למדי וזה כשמדובר במשחק שתוכנן להן מראש, אז מה אתה חושב יקרה עם משחק שנועד לחומרות מתקדמות יותר כמו הורייזון אם יעבירו אותו לסוויץ׳?
בעניין הרזולוצייה של הוואן, אנשים טענו שהפער יסגר בדומה לסיטואציה שהיתה עם הפס3, זה לא משנה על איזו טקטיקה הלכו המפתחות, הפער לא נסגר והמכשיר הוא 900P כמו שהיה ברור לי מהרגע שמייקרוסופט סידרה את הבעיות הטכניות של ההשקה, זה גם די היה צפוי שיורידו רזולוצייה במקום להתעסק עם דברים מורכבים מדי.
bling כתב:קרירין תקרא מה שאמרתי, משחקים שמעוצבים בסגנון אולד סקול שכזה אין כזו בעייה להעביר. הרי גם קוד 4 בזמנו קיבל פורט לווי ואז הפער היה יותר מוגזם בהרבה.
DrKeo כתב:bling כתב:זלדה מתמקד על דברים מסויימים והוא עושה את זה מעולה אבל הוא לא מציע את אותה רמת ליטוש כמו שיש להוריזון, הוא אולי יותר מורכב מבחינת המכניקות והפיזיקה אבל לא על זה אני מדבר, אני יותר מדבר על עולם פתוח שמשחק ומרגיש ונראה יותר טוב מרוב הדברים הלנייארים שזה מה שהוריזון עושה.
חוץ מזה שזלדה זה משחק WiiU שמלבד רזולוצייה אין הרבה הבדל, אז מה עכשיו גם ה WiiU זה דור הבא בגלל שיש עליו את זלדה?
בדור הקודם כמעט כל הדברים שהיו עולם פתוח הרגישו ונראו ושיחקו על הפנים, אתה הרגשת שיש הקרבה לכך שהמשחק עולם פתוח.
GTA5 זה משחק בתקציב מפלצתי ונדיר והוא לא מעיד על הממוצע אבל גם שם מבחינת מכניקות הוא היה דור קודם ולא הרגיש מלוטש עכשיו כמו לשחק את אנצ׳רטד או גירס. מה גם שהרמה הטכנית שלו על החומרות האלה היתה ירודה למדי וזה כשמדובר במשחק שתוכנן להן מראש, אז מה אתה חושב יקרה עם משחק שנועד לחומרות מתקדמות יותר כמו הורייזון אם יעבירו אותו לסוויץ׳?
בעניין הרזולוצייה של הוואן, אנשים טענו שהפער יסגר בדומה לסיטואציה שהיתה עם הפס3, זה לא משנה על איזו טקטיקה הלכו המפתחות, הפער לא נסגר והמכשיר הוא 900P כמו שהיה ברור לי מהרגע שמייקרוסופט סידרה את הבעיות הטכניות של ההשקה, זה גם די היה צפוי שיורידו רזולוצייה במקום להתעסק עם דברים מורכבים מדי.
WIIU הוא לא מכשיר דור הבא כי יש עליו את זלדה, אבל הוא כן מריץ משחק עם מערכות גיימפליי מתקדמות הרבה יותר מהורייזן. הורייזן הוא עטיפה יפה, מתחתיה יש לך משחק שבכיף יכל להיות על ה-360 אולי חוץ מאשר מגבלות זיכרון ולסוויטצ' יש כמעט זיכרון פנוי כמו הפס4 (3GB פנוי למפתחים לעומת 5GB פנוי למפתחים, ממש קרוב). ברור שיהיו הקרבות גרפיות, הפס4 אוכלת את הסוויטצ' בלי מלח, אבל אני לא רואה שום סיבה שמשחק כמו הורייזן לא ירוץ על הסוויטצ' אחרי ההקרבות הגרפיות המתאימות.
בנושא הרזולוציה של ה-ONE, בסופו של דבר ה-GPU של הפס4 חזק ב-25% ושום דבר שמיקרוסופט יעשו לא יתקן את זה. מה שהיה בתחילת הדור זה פאק תכנוני די נוראי שמיקרוסופט עשו שמאוד הקשה על מפתחים להגיע ל-1080P. עכשיו זה קל להם, כמו שחזינו. אז לפני 5 שנים הם עשו 900P כי זה נכפה עליהם, עכשיו הם עושים 900P מבחירה
DrKeo כתב:אני חושב שאתה מפריז לגמרי בכמה צריך לשנמך את הורייזן בשביל שירוץ על הסוויטץ׳. הgpu של הסוויטצ׳ מודרני משל הפס4 (אפילו אם הוא רבע כוח ממנו) כך שהוא יכול לעשות כל אפקט שבמשחק המקורי, הזיכרון כמעט זהה וכנ״ל עם הcpu. זה לא מקרה הווי מול ה360 שהיה שם הפרש של פי 8 בזיכרון ודור מלא עם המעבד והזיכרון. שלא נדבר על העובדה שהיה לווי סט פקודות של הגיימקייב.
Speaking to GameSpot, Eidos Montreal lead Heath Smith stated that there were "no plans" for a Switch port. According to Smith "all of the focus" is on PC, PS4, and Xbox One (a phrase I've typed hundreds of times in the past five years), and the Switch "wasn't a right fit."
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 83 אורחים