ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי DrKeo » 07 אוגוסט 2018, 14:33

שאלו את הצוות של PANIC BUTTON (החבר'ה שפתחו את הפורט של דום, וולפנשטיין ורוקט ליג לסוויטצ') מה הפורט סוויטצ' החלומות שלהם וכולם ענו הורייזן זירו דון. כמובן שזה לא יקרה, כותר צד א' של סוני, אבל הייתי מת לראות איך דבר כזה נראה.
We're just normal men. We're just innocent men

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 08 אוגוסט 2018, 07:01

היום צריך להיות Nintendo Direct ,מוקדש לSSB
לא למין למה הצורך ,אחרי E3 ,אבל זה מה שהכריזו

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 אוגוסט 2018, 14:36

DrKeo כתב:שאלו את הצוות של PANIC BUTTON (החבר'ה שפתחו את הפורט של דום, וולפנשטיין ורוקט ליג לסוויטצ') מה הפורט סוויטצ' החלומות שלהם וכולם ענו הורייזן זירו דון. כמובן שזה לא יקרה, כותר צד א' של סוני, אבל הייתי מת לראות איך דבר כזה נראה.

גם אני הייתי מת לראות את זה, אם זה בכלל אפשרי להריץ את זה על הסוויץ׳ מלחתכילה, גם ב settings מאוד נמוכים. זה בכלל לא בטוח בלי פשרות חמורות בעולם ובגיימפליי לרמה של איבוד הדנא של המשחק.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 אוגוסט 2018, 15:45

אני בספק אם אי אפשר לעשות את הורייזן על הסוויטצ'. אין שם משהו מעבר לגרפיקה יפה, אז הוא יראה גרפית הרבה פחות טוב, אבל מעבר לזה? לא נראה לי שיצטרכו לשנות משהו.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 אוגוסט 2018, 17:33

את מונסטר האנטר ואת FFXV גם אי אפשר היה להעביר וגם עליהם אתה יכול לאמר דברים דומים. יש פה רמת ליטוש (כולל המכניקות והגיימפלי) ופירוט של עולם שאני מתערב שלא אפשריים על הסוויץ׳.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 אוגוסט 2018, 18:08

למה ישר להגיד שffxv לא יכול לרוץ על הסוויטצ׳? הם רק עשו ניסוי בודד עם לומינה ללא כל אופטימיזציה ולא היו מרוצים מהתוצאות אבל כשהם ניסו מנועים אחרים שכן עברו אופטימיזציה כמו יוניטי או אנריל 4 הם דווקא קבלו תוצאות יפות.

The director went on to assure fans that the failed Final Fantasy 15 Switch run shouldn’t be taken as a negative about the system, as the team didn’t perform any specific optimization on the Luminous Engine; they only loaded it and recorded how it performed. Tabata and his team also carried out tests on the Unity engine and the Unreal Engine 4, noting that those ran quite well on the Nintendo console.

This also isn’t to say that a Switch version of the game is entirely out of the question. The team understands the technical specifications of the system, and is eager to continue exploring what they can do on the platform.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 08 אוגוסט 2018, 19:02

אני חושב שחלק מהבעיות למפתחים בNS
זה שמדיה פיזית ,של 64 גיגה ,שאפשרית בהחלט בNS ,תיהיה יקרה עכשיו ,וזה או יוריד מהרווח ,או יוסיף למחיר לצרכן
בלו רי כפול צד ,מאפשר 50 גיגה ,ועולה הרבה פחות מ64 גיגה ,זיכרון קשיח

אבל בגדול המון משחקים אפשרים בNS ,עם שינמוך גרפי

עם כבר ,בעיות אני חושב שיהיו במשחקים בסגנון של RTS ,שם צריך הרבה עבודה של המעבד
או משחקים עם המון פיזיקה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 08 אוגוסט 2018, 19:03

אני חושב שחלק מהבעיות למפתחים בNS
זה שמדיה פיזית ,של 64 גיגה ,שאפשרית בהחלט בNS ,תיהיה יקרה עכשיו ,וזה או יוריד מהרווח ,או יוסיף למחיר לצרכן
בלו רי כפול צד ,מאפשר 50 גיגה ,ועולה הרבה פחות מ64 גיגה ,זיכרון קשיח

אבל בגדול המון משחקים אפשרים בNS ,עם שינמוך גרפי

עם כבר ,בעיות אני חושב שיהיו במשחקים בסגנון של RTS ,שם צריך הרבה עבודה של המעבד
או משחקים עם המון פיזיקה

בכל מקרה -זה הדירקט

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 אוגוסט 2018, 19:24

DrKeo כתב:למה ישר להגיד שffxv לא יכול לרוץ על הסוויטצ׳? הם רק עשו ניסוי בודד עם לומינה ללא כל אופטימיזציה ולא היו מרוצים מהתוצאות אבל כשהם ניסו מנועים אחרים שכן עברו אופטימיזציה כמו יוניטי או אנריל 4 הם דווקא קבלו תוצאות יפות.

The director went on to assure fans that the failed Final Fantasy 15 Switch run shouldn’t be taken as a negative about the system, as the team didn’t perform any specific optimization on the Luminous Engine; they only loaded it and recorded how it performed. Tabata and his team also carried out tests on the Unity engine and the Unreal Engine 4, noting that those ran quite well on the Nintendo console.

This also isn’t to say that a Switch version of the game is entirely out of the question. The team understands the technical specifications of the system, and is eager to continue exploring what they can do on the platform.

טוב שהציטוטים האלה לא נשמעים כמו צוות שמנסה לעשות פורט של משחק AAA למובייל. גם אם יצליחו אני באמת סקרן לראות איך המשחק יראה וירגיש במיוחד אם יצטרכו מנוע שונה למטרה הזו.

נחכה ונראה מה ישאר מהמשחק אם הם ילכו על זה בכלל, בלי קשר לזה שלדעתי הוריזון הוא מקרה אפילו יותר קיצוני מ FFXV.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 אוגוסט 2018, 19:56

הסוויטצ׳ חזקה מקונסולות דור קודם, היא עושה ב1080p מה שהוויו עושה ב720p והוויו חזקה מהפס3 וה360. גם היא קרובה יותר לדור הנוכחי מבחינת נפח זיכרון מאשר ל360 והcpu ברמה די קרובה לפס4. רוב המשחקים של הדור הנוכחי אפשר להביא לסוויטצ׳ בשנמוך גרפי, השאלה היא כמה צריך להקריב.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 אוגוסט 2018, 20:09

אואואו, גריי פוקס בssb!

DF4F4104-505A-432D-9397-6A6A5A0438F3.jpeg
DF4F4104-505A-432D-9397-6A6A5A0438F3.jpeg (205.39 KiB) נצפה 9038 פעמים

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 08 אוגוסט 2018, 20:47

DrKeo כתב:הסוויטצ׳ חזקה מקונסולות דור קודם, היא עושה ב1080p מה שהוויו עושה ב720p והוויו חזקה מהפס3 וה360. גם היא קרובה יותר לדור הנוכחי מבחינת נפח זיכרון מאשר ל360 והcpu ברמה די קרובה לפס4. רוב המשחקים של הדור הנוכחי אפשר להביא לסוויטצ׳ בשנמוך גרפי, השאלה היא כמה צריך להקריב.

אני לא חושב שאפשר לקרוא לWII U חזקה יותר מהפס3 או מה-360,יש לה אומנם GPU יותר מודרני וחצי גיג'ה זיכרון יותר אבל פה נגמרים כל היתרונות שלה- המעבד שלה בדיחה ממש רעה והזיכרון הוא בכלל DDR3 עם רוחב פס מזערי. אני חושב שהיתרון של הסוויץ' על הדור הקודם הוא בעיקר בזכות העובדה שהיא מודרנית יותר ומשתמשת בחומרה עדכנית,פחות מכיוון של brute force.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 08 אוגוסט 2018, 21:29

לwiiu היה גם 32 מגה esram לגרפיקה
כמו הxbo וxbo s

והכרטיס הגרפי ,עזר בחלק מהדברים ,שהcpu
עשה דור לפני זה
המעבד היה חלש יותר
אבל ברוב המשחקים ,אלו שלא דורשים cpu חזק
היה לwiiu יתרון

מפתחות צד שלישי נטשו מהר מאוד את הwiiu
אבל בתקופת ההשקה ,היו כמה מולטיפלטפורם
שגרסת הwiiu ,היתה עדיפה גרפית ,חוץ מגרסת הpc

צריך לזכור ,שצד שלישי עשו פורטים של משחקי aaa
רק בשנתיים הראשונות בערך ,אולי אפילו פחות
ככה שניצול אמיתי של החומרה ,כמו בxbo ,היום
לא היה

אנשים כבר שכחו ,הesram ,עשה הרבה בעיות גם לms
זה זיכרון מאוד מהיר ,אבל יקר יחסית לכמות
ולנצל אותו ביעילות ,שונה מgddr5 שמגיע בנפחים גדולים בהרבה

הwiiu בהשקה התחרה מול הps3
שהיתה לה 2 סוגי זכרונות שונים של 256 מגה כל סוג

וה360 ,שהיה לה 512 זיכרון מאוחד

אנשים עשו חישוב של זה ,נגד רק ה2 ג'יגה
Ddr3 ,ואמרו שלקונסולות המתחרות יש יותר רוחב פס כללי בזיכרון ,אבל לא חישבו את הesram
בפועל עם מנצלים את הesram ,כזיכרון גרפי
לwiiu יש יותר ,והכרטיס גרפי טוב יותר
שגם לוקח חלק מהעומס על המעבד ,שבמקרה הזה כן חלש
למעשה 3 מעבדי wii אורגינליות על סטרואידים
באותו סיליקון

בכל מקרה הns ,יותר חזקה מהwiiu
אבל חלשה יותר מהxbo

ולנידת ב300 דולר ,ב2018 ,זה מצוין

עכשיו סתם דוגמה קיצונית ,תוריד כל משחק aaa למתחרות
שרץ בfhd
ל480p ,בns ,ורובם המוחץ ירוץ בלי בעיה
זה סירוס ענקי ,וממש לא תמיד כלכלי לעשות פורט
אבל זה אפשרי
בגלל זה ,מפתחות שכן עושות פורטים ,עושות את זה בדרכים אחרות

משחקים גדולים בנפח אכסון ,זה כבר בעיה אחרת
בגלל המחיר היום
גם בקניה דיגיטלית ,זה מצריך מהלקוחות מיקרו sd מכובד ,וזה מצמצם הרבה מהשוק
ולסרס דברים כמו איכות סרטוני מעבר ,יפגע בהרבה מהחוויה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 אוגוסט 2018, 21:31

DrKeo כתב:הסוויטצ׳ חזקה מקונסולות דור קודם, היא עושה ב1080p מה שהוויו עושה ב720p והוויו חזקה מהפס3 וה360. גם היא קרובה יותר לדור הנוכחי מבחינת נפח זיכרון מאשר ל360 והcpu ברמה די קרובה לפס4. רוב המשחקים של הדור הנוכחי אפשר להביא לסוויטצ׳ בשנמוך גרפי, השאלה היא כמה צריך להקריב.

ועד עכשיו משום מה כל הפורטים שראינו מהסוויץ׳ היו למשחקים עם עיצוב שלבים וגיימפליי אולד סקול שכזה, עדיין לא ראינו פרויקט ״דור הבא״ גדול ומאסיבי שמגיע לסוויץ׳. אולי זה יקרה, נחכה ונראה, אבל בתחושה שלי למרות שמדובר אכן בקונסולה חזקה יותר מהפס3 וה 360, אולי אף חזקה משמעותית, היא עדיין לא וזקה ברמה של קפיצת דור אמיתית, יותר כמו איך פס3 פרו היתה אמורה להראות.

זו התחושה שלי לפחות ואני לא רע בתחושות כאלו, בזמנו בתחילת הדור הזה אמרתי שהוואן קונסולה של 900P ושהיתרון הזה ישאר לפס4 לאורך כל הדור וצדקתי למרות כמה שטענו פה שעם הזמן ושיפור כלי הפיתוח מייקרוסופט תסגור את הפער כמו שסוני עשתה עם הפס3 מול ה 360, וואלה כמו שחזיתי זה לא קרה למרות שההבנה שלי בחומרה לא גבוהה.

מאמין שגם במקרה הזה בסוף הדור של הסוויץ׳ כולם יסכימו שהיא היתה פס3 משודרגת אבל לא באמת שייכת לדור הזה מבחינה טכנית על סמך המשחקים שיגיעו אליה.

כמו שאני אוהב לאמר, נחיה ונראה, אין לי בעיה לאכול את הכובע ולהודות שטעיתי כמו שקרה עם הפלוס בדור הזה שצדקת בתחזית שלך :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 אוגוסט 2018, 23:23

bling כתב:

ועד עכשיו משום מה כל הפורטים שראינו מהסוויץ׳ היו למשחקים עם עיצוב שלבים וגיימפליי אולד סקול שכזה, עדיין לא ראינו פרויקט ״דור הבא״ גדול ומאסיבי שמגיע לסוויץ׳. אולי זה יקרה, נחכה ונראה, אבל בתחושה שלי למרות שמדובר אכן בקונסולה חזקה יותר מהפס3 וה 360, אולי אף חזקה משמעותית, היא עדיין לא וזקה ברמה של קפיצת דור אמיתית, יותר כמו איך פס3 פרו היתה אמורה להראות.

זו התחושה שלי לפחות ואני לא רע בתחושות כאלו, בזמנו בתחילת הדור הזה אמרתי שהוואן קונסולה של 900P ושהיתרון הזה ישאר לפס4 לאורך כל הדור וצדקתי למרות כמה שטענו פה שעם הזמן ושיפור כלי הפיתוח מייקרוסופט תסגור את הפער כמו שסוני עשתה עם הפס3 מול ה 360, וואלה כמו שחזיתי זה לא קרה למרות שההבנה שלי בחומרה לא גבוהה.

מאמין שגם במקרה הזה בסוף הדור של הסוויץ׳ כולם יסכימו שהיא היתה פס3 משודרגת אבל לא באמת שייכת לדור הזה מבחינה טכנית על סמך המשחקים שיגיעו אליה.

כמו שאני אוהב לאמר, נחיה ונראה, אין לי בעיה לאכול את הכובע ולהודות שטעיתי כמו שקרה עם הפלוס בדור הזה שצדקת בתחזית שלך :)

אתה יכול לתת לי דוגמה למשחק פס4 שלא משחק חצי דור מאחורי זלדה? ברור שגרפית היא לא מצליחה להתמודד כי הכרטיס מסך שלה הוא שליש XBOX ONE, אבל מבחינת זיכרון ו-CPU? היא יותר פס4 מאשר פס3.

וברור שהסוויטצ' לא שייכת לדור הזה, היא חלשה משמעותית, אבל המשחקים בדור הזה הם משחקי דור קודם עם עטיפה גרפית יפה יותר. קח את הורייזן, תוריד את הגרפיקה משמעותית, תריץ אותו באיזה 800P, תוריד LOD ותקרב את ה-DD ואני בטוח שהוא ירוץ על הסוויטצ'. אין שם שום דבר יחודי שלא היה בדור הקודם, רק גרפיקה יפה יותר. מה יותר מרשים מבחינת עולם, GTAV או הורייזן? ברור ש-GTAV, משחק פס3 שרץ על 256MB של זיכרון. אז לסוויטצ' יש GPU חזק פי 2.5 משל הפס3, יש לה פי 6 יותר זיכרון ומעבד חזק יותר.

בנוגע ל-900p, זה בסופו של דבר נגמר בעצלנות מפתחים. חשבתי בטיפשותי שמפתחים יעדיפו להוריד איכות גרפית של המשחק ולרנדר אותו ב-1080p. מסתבר שהם מעדיפים פשוט להריץ את המשחק ב-900p במקום 1080p וכך לסגור פינה על ההפרש 25% בין הקונסולות ב-GPU (הורדה של 30% ברזולוציה, GPU חלש ב-25%, סוגר להם פינה ואפילו משאיר עוד מרווח ביטחון). בתחילת הדור הבעיה הייתה אחרת, ה-DRAM היה להם קטן מדי והיה קשה להגיע ל-1080P, היו צריכים לקפוץ דרך לולאות. עכשיו זה כבר קל, יש את הכלים בערכות פיתוח שלהם, עכשיו זאת לגמרי בחירה של איך לפצות על ההפרשי כוח בין הקונסולות.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 אוגוסט 2018, 11:21

זלדה מתמקד על דברים מסויימים והוא עושה את זה מעולה אבל הוא לא מציע את אותה רמת ליטוש כמו שיש להוריזון, הוא אולי יותר מורכב מבחינת המכניקות והפיזיקה אבל לא על זה אני מדבר, אני יותר מדבר על עולם פתוח שמשחק ומרגיש ונראה יותר טוב מרוב הדברים הלנייארים שזה מה שהוריזון עושה.

חוץ מזה שזלדה זה משחק WiiU שמלבד רזולוצייה אין הרבה הבדל, אז מה עכשיו גם ה WiiU זה דור הבא בגלל שיש עליו את זלדה?

בדור הקודם כמעט כל הדברים שהיו עולם פתוח הרגישו ונראו ושיחקו על הפנים, אתה הרגשת שיש הקרבה לכך שהמשחק עולם פתוח.

GTA5 זה משחק בתקציב מפלצתי ונדיר והוא לא מעיד על הממוצע אבל גם שם מבחינת מכניקות הוא היה דור קודם ולא הרגיש מלוטש עכשיו כמו לשחק את אנצ׳רטד או גירס. מה גם שהרמה הטכנית שלו על החומרות האלה היתה ירודה למדי וזה כשמדובר במשחק שתוכנן להן מראש, אז מה אתה חושב יקרה עם משחק שנועד לחומרות מתקדמות יותר כמו הורייזון אם יעבירו אותו לסוויץ׳?

בעניין הרזולוצייה של הוואן, אנשים טענו שהפער יסגר בדומה לסיטואציה שהיתה עם הפס3, זה לא משנה על איזו טקטיקה הלכו המפתחות, הפער לא נסגר והמכשיר הוא 900P כמו שהיה ברור לי מהרגע שמייקרוסופט סידרה את הבעיות הטכניות של ההשקה, זה גם די היה צפוי שיורידו רזולוצייה במקום להתעסק עם דברים מורכבים מדי.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 09 אוגוסט 2018, 17:55

לns יצאו כמה משחקי aaa
שמיועדים לדור הזה ,אולופינשטיין 2 ,לדוגמה
שיצא לאחרונה
היה סירוס גרפי ,אבל זה אותו המשחק,וקיבל ביקורות טובות

יש עניין כלכלי ,ויש עניין של מה אפשרי

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 אוגוסט 2018, 18:17

קרירין תקרא מה שאמרתי, משחקים שמעוצבים בסגנון אולד סקול שכזה אין כזו בעייה להעביר. הרי גם קוד 4 בזמנו קיבל פורט לווי ואז הפער היה יותר מוגזם בהרבה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 אוגוסט 2018, 21:07

bling כתב:זלדה מתמקד על דברים מסויימים והוא עושה את זה מעולה אבל הוא לא מציע את אותה רמת ליטוש כמו שיש להוריזון, הוא אולי יותר מורכב מבחינת המכניקות והפיזיקה אבל לא על זה אני מדבר, אני יותר מדבר על עולם פתוח שמשחק ומרגיש ונראה יותר טוב מרוב הדברים הלנייארים שזה מה שהוריזון עושה.

חוץ מזה שזלדה זה משחק WiiU שמלבד רזולוצייה אין הרבה הבדל, אז מה עכשיו גם ה WiiU זה דור הבא בגלל שיש עליו את זלדה?

בדור הקודם כמעט כל הדברים שהיו עולם פתוח הרגישו ונראו ושיחקו על הפנים, אתה הרגשת שיש הקרבה לכך שהמשחק עולם פתוח.

GTA5 זה משחק בתקציב מפלצתי ונדיר והוא לא מעיד על הממוצע אבל גם שם מבחינת מכניקות הוא היה דור קודם ולא הרגיש מלוטש עכשיו כמו לשחק את אנצ׳רטד או גירס. מה גם שהרמה הטכנית שלו על החומרות האלה היתה ירודה למדי וזה כשמדובר במשחק שתוכנן להן מראש, אז מה אתה חושב יקרה עם משחק שנועד לחומרות מתקדמות יותר כמו הורייזון אם יעבירו אותו לסוויץ׳?

בעניין הרזולוצייה של הוואן, אנשים טענו שהפער יסגר בדומה לסיטואציה שהיתה עם הפס3, זה לא משנה על איזו טקטיקה הלכו המפתחות, הפער לא נסגר והמכשיר הוא 900P כמו שהיה ברור לי מהרגע שמייקרוסופט סידרה את הבעיות הטכניות של ההשקה, זה גם די היה צפוי שיורידו רזולוצייה במקום להתעסק עם דברים מורכבים מדי.

WIIU הוא לא מכשיר דור הבא כי יש עליו את זלדה, אבל הוא כן מריץ משחק עם מערכות גיימפליי מתקדמות הרבה יותר מהורייזן. הורייזן הוא עטיפה יפה, מתחתיה יש לך משחק שבכיף יכל להיות על ה-360 אולי חוץ מאשר מגבלות זיכרון ולסוויטצ' יש כמעט זיכרון פנוי כמו הפס4 (3GB פנוי למפתחים לעומת 5GB פנוי למפתחים, ממש קרוב). ברור שיהיו הקרבות גרפיות, הפס4 אוכלת את הסוויטצ' בלי מלח, אבל אני לא רואה שום סיבה שמשחק כמו הורייזן לא ירוץ על הסוויטצ' אחרי ההקרבות הגרפיות המתאימות.

בנושא הרזולוציה של ה-ONE, בסופו של דבר ה-GPU של הפס4 חזק ב-25% ושום דבר שמיקרוסופט יעשו לא יתקן את זה. מה שהיה בתחילת הדור זה פאק תכנוני די נוראי שמיקרוסופט עשו שמאוד הקשה על מפתחים להגיע ל-1080P. עכשיו זה קל להם, כמו שחזינו. אז לפני 5 שנים הם עשו 900P כי זה נכפה עליהם, עכשיו הם עושים 900P מבחירה :)

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 09 אוגוסט 2018, 21:34

bling כתב:קרירין תקרא מה שאמרתי, משחקים שמעוצבים בסגנון אולד סקול שכזה אין כזו בעייה להעביר. הרי גם קוד 4 בזמנו קיבל פורט לווי ואז הפער היה יותר מוגזם בהרבה.

יש לי PC משחקים\PS4\PS3\NS
ועוד קונסולות ,ולא יצא לי לראות הרבה משחקים ,שאני יכול להגיד ,"זה לא יפעל טוב בNS "
יש הרבה משחקים ,שחלק מהחוויה תיפגע ,בגלל הגרפיקה ,אבל בכל זאת
אפילו Far Cry 5 שאני משחק היום בPC ,אני חושב שיכול לפעול סבבה בNS ,עם שינמוך גרפי רציני
ולמה שלא ? במקרה הזה הסדרה דומה מאוד מאז Far Cry 3 ,רק שינו קצת דברים פה ושם ,ושיפרו גרפיקה

אני כן חושב שהעניין הכלכלי ,מונע מהרבה משחקים להגיע לקונסולות
עם בבלו רי ,50 גיגה זה זול מאוד
בכרטיס זיכרון זה יקר יותר

וגם דיגיטלית ,במתחרות המינימום זה 512 גיגה ארד דיסק
בNS מינימום של פחות מ32 גיגה

ועד שזה ישתנה ,כבר נגיע כניראה לדור הבא ,אבל הקפיצה מהGBA ,לDS ,ל3DS ,ואז לNS ,זאת קפיצה ענקית
למעה אפשר לראות את זה ככה
הGBA היתה קרובה ביכולות לSNES

הDS-לN64

ה3DS לגימקיוב וWII רגילה

בקיצור תמיד היה דור אחד אחורה ,אולי חוץ מהגימבוי ,שהיתה די דומה לNES רק בלי צבע

אבל פה קפצנו כבר ,ליתקרבות לדר נוכחי בכוח ,וזה כניראה יותר בגלל ההשקעות בתחום לסמארטפונים וטאבלטים
וגם בזמנו הויטה כבר יתקרבה לPS3

אבל בכל זאת

הקונסולות הניחות היום ,בגדול זה חומרת מחשב ניד ,בצורת קונסולה ,שזה מצוין
אפשר לקנות מחשב ניד ב5000 שקל ,שמריץ משחקים טוב יותר מPS4 רגילה

והNS ,זה חומרת סמארטפונים (כן יודע שהנווידה נכשלה בתחום) ,בקונסולה נידת
שזה מצוין ,כי היתפתחות שם עדיין מהירה מאוד

NS2 עם תצא בעתיד ,תיהיה כניראה יותר חזקה מPS4 היום
ואני כבר היום מרוצה מאוד מהNS הקימת

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 אוגוסט 2018, 07:31

DrKeo כתב:
bling כתב:זלדה מתמקד על דברים מסויימים והוא עושה את זה מעולה אבל הוא לא מציע את אותה רמת ליטוש כמו שיש להוריזון, הוא אולי יותר מורכב מבחינת המכניקות והפיזיקה אבל לא על זה אני מדבר, אני יותר מדבר על עולם פתוח שמשחק ומרגיש ונראה יותר טוב מרוב הדברים הלנייארים שזה מה שהוריזון עושה.

WIIU הוא לא מכשיר דור הבא כי יש עליו את זלדה, אבל הוא כן מריץ משחק עם מערכות גיימפליי מתקדמות הרבה יותר מהורייזן. הורייזן הוא עטיפה יפה, מתחתיה יש לך משחק שבכיף יכל להיות על ה-360 אולי חוץ מאשר מגבלות זיכרון ולסוויטצ' יש כמעט זיכרון פנוי כמו הפס4 (3GB פנוי למפתחים לעומת 5GB פנוי למפתחים, ממש קרוב). ברור שיהיו הקרבות גרפיות, הפס4 אוכלת את הסוויטצ' בלי מלח, אבל אני לא רואה שום סיבה שמשחק כמו הורייזן לא ירוץ על הסוויטצ' אחרי ההקרבות הגרפיות המתאימות.

בנושא הרזולוציה של ה-ONE, בסופו של דבר ה-GPU של הפס4 חזק ב-25% ושום דבר שמיקרוסופט יעשו לא יתקן את זה. מה שהיה בתחילת הדור זה פאק תכנוני די נוראי שמיקרוסופט עשו שמאוד הקשה על מפתחים להגיע ל-1080P. עכשיו זה קל להם, כמו שחזינו. אז לפני 5 שנים הם עשו 900P כי זה נכפה עליהם, עכשיו הם עושים 900P מבחירה :)

שמע, אני מדבר על רמת ליטוש שלא היתה קיימת בדור הקודם בעולמות פתוחים שכאלה, אתה רוצה לשנמך אל הוריזון למצב שלא יהיה מזוהה ושגם ישחק בצורה הרבה פחות חלקה ומלוטשת כדי שירוץ על חומרה חלשה יותר? סבבה זה אפשרי אבל בדיוק פה הנקודה כבר שהמשחק מאבד את עצמו מרוב פשרות.

גם הוויצ׳ר 3 אולי יכול לרוץ על הסוויץ׳ וגם RDR2 וגם סדרת COD על הווי, השאלה מה ישאר מזה בסוף מרוב שתחתוך דברים.

בתחילת הדור אגב הוואן ירדה לרמות של 720P גם בחלק מהמקרים, אבל זה היה ברור שיש פה דפקה מסויימת ושמייקרוסופט תשפר את המצב, אבל זה היה גם נאיבי לחשוב שבהמשך הדור הוואן יריץ 1080P לכל דבר שהוא קצת תובעני.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 אוגוסט 2018, 13:17

אני חושב שאתה מפריז לגמרי בכמה צריך לשנמך את הורייזן בשביל שירוץ על הסוויטץ׳. הgpu של הסוויטצ׳ מודרני משל הפס4 (אפילו אם הוא רבע כוח ממנו) כך שהוא יכול לעשות כל אפקט שבמשחק המקורי, הזיכרון כמעט זהה וכנ״ל עם הcpu. זה לא מקרה הווי מול ה360 שהיה שם הפרש של פי 8 בזיכרון ודור מלא עם המעבד והזיכרון. שלא נדבר על העובדה שהיה לווי סט פקודות של הגיימקייב.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 10 אוגוסט 2018, 13:18

רזולוציה זה חלק מהשיקול של המפתחים
קח כל משחק שרץ בps4 ,הרגילה ב1080p

ו900p ,בxbo

במקום להוריד רזולוציה ,תוריד הגדרות של דברים
אחרים ,כמו איכות הצללה ,תאורה,וכו' וכו'
ותוכל להגיע ל1080p

בns ,הסירוב הגרפי פשוט גדול יותר

בסופו של דבר יש שיקול של מפתחות ,כמו 30 פרימים בשניה במקום 60

מעבר לזה ,הרבה דברים בגרפיקה ,אפשר לשנות דרך
עיצוב אומנותי ,ויצירתיות
לדוגמה בזמנו טאקן 3 ,לא היה אמור להיות אפילו קרוב
לגרסת הארקיד ,בps1

אבל דרך עיצוב נכון ,הצליחו ליצור חוויה מספיק קרובה

נכון שזה לוקח זמן ,וחשיבה ,ובגלל זה הרבה כסף
אבל זה אפשרי
לא תמיד כלכלי ,וזה כבר סיפור אחר

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 14 אוגוסט 2018, 13:28

DrKeo כתב:אני חושב שאתה מפריז לגמרי בכמה צריך לשנמך את הורייזן בשביל שירוץ על הסוויטץ׳. הgpu של הסוויטצ׳ מודרני משל הפס4 (אפילו אם הוא רבע כוח ממנו) כך שהוא יכול לעשות כל אפקט שבמשחק המקורי, הזיכרון כמעט זהה וכנ״ל עם הcpu. זה לא מקרה הווי מול ה360 שהיה שם הפרש של פי 8 בזיכרון ודור מלא עם המעבד והזיכרון. שלא נדבר על העובדה שהיה לווי סט פקודות של הגיימקייב.

סבבה, יכול להיות שאני טועה. נצטרך לחכות למשחק הזה שמעוצב בצורה יותר פתוחה ותובענית מסגנון האולד סקול של בת׳סדה כדי לראות איך זה רץ על הסוויץ׳. הרי הסוויץ׳ נמכרת ממש טוב, אין סיבה שלא יגיעו אליה כל המשחקים הגדולים אם היא באמת יכולה להריץ הכל ללא פשרות רציניות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 אוגוסט 2018, 19:29

ללא פשרות גיימפליי גדולות (חוץ מfps) אבל עם פשרות גרפיות גדולות כמובן.

אגב, אני לא חושב שכמות התוכן שתגיע היא גדולה במיוחד, זה לא רק העניין הזה. תקח לדוגמה את TR החדש, הרי הוא לגמרי עוד מאותו דבר, לגמרי כמו ROTTR שרץ על ה-360 שהיא קונסולה עם חצי מהכוח ו-1/8 הזיכרון של הסוויטצ' כך שברור שהסוויטצ' יכולה להתמודד איתו לגמרי ואפילו בגרפיקה לא רעה, אבל לסקוור איניקס אין כוונה להביא אותו לשם כרגע.
Speaking to GameSpot, Eidos Montreal lead Heath Smith stated that there were "no plans" for a Switch port. According to Smith "all of the focus" is on PC, PS4, and Xbox One (a phrase I've typed hundreds of times in the past five years), and the Switch "wasn't a right fit."

כלומר ברור לכולנו שהמשחק יכול בקלות להיות על הסוויטצ', אפילו בלי פשרות מטורפות מדי על פי ROTTR, אבל הם פשוט לא רוצים להשקיע את המאמץ בפיתוח לסוויטצ' כרגע.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 83 אורחים