תרבות גיימינג

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

Re: תרבות גיימינג

הודעהעל ידי bozeman » 11 מאי 2017, 18:11

יפה לך - תתחדש!
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 מאי 2017, 18:36

חדשות ממש עצובות, סקוור אינקס מוציאה הודעה למשקיעים שהיא זורקת את IO, כנראה שהמשחק היטמן האחרון לא הצליח במיוחד. היא מדווחת שהיא תפסיד בגלל ההפרדות 43 מליון דולר אבל כרגע הם במשא ומתן עם משקיעים שונים בכדי להציל את הסטודיו. הניחוש שלי, לפחות לפי המלל, הוא שה43 מליון הם סוג של קנס הפרת חוזה שהיא תשלם והם מחפשים משקיע/מפיצה חדשים כדי להמנע מלשלם את ה43 מליון דולר.

בכל מקרה העתיד של IO עכשיו לא בדיוק ברור, נחזיק אצבעות.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 11 מאי 2017, 18:51

עצוב מאוד.. היטמן האחרון הוא אחד ה-משחקים של 2016, ואולי הראשון שעשה תוכן אפיזודי בפרקי זמן קבועים מראש (ועמד בלו"ז ושמר על הרמה) והמון תוכן בין הפרקים שממשיך עד עכשיו.

חברה איכותית שהוציאה תוכן איכותי ואני מקווה שתמשיך לייצר לנו עוד בעתיד!
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 11 מאי 2017, 18:59

מי מחזיק ב-IP של היטמן? סקוור או IO? יכול להיווצר מצב שהיטמן נשאר אצל סקוור ו-IO הולכים לדרכם בלי היטמן? זה יהיה גרוע כמעט כמו לסגור את הסטודיו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 מאי 2017, 10:24

זאת שאלה טובה כי איידוס מפיצים את היטמן עוד מאז המשחק המקורי כך שיש מצב שהוא שייך להם.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 12 מאי 2017, 13:57

במקום ספנסר הייתי מגיש הצעה על IO,זה לא שרכישת סטודיואים חיצוניים היא דבר חדש לteam xbox. ואלוהים יודע שהם צריכים את זה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 12 מאי 2017, 14:07

היטמן בלעדי לא ימשוך הרבה קהל :P. אבל כן, יש שם המון כישרון שיכול ליצור אחלה משחקים.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 מאי 2017, 22:25

הנה סיפור הזוי, ALAN WAKE יורד מהמדפים ב-15 לחודש בגלל שפג לו הרשיון לחלק מהמוסיקה שבמשחק כך שהוא הולך לרדת מכל מקום כולל סטים. מי שיש לו כבר את המשחק לא יושפע אבל אי אהיה אפשר לקנות אותו יותר. רמדי מנסים לעבוד על חידוש הרשיון כך שאולי מתישהו המשחק יחזור לסטים אבל בנתיים הוא יורד בלי תאריך חזרה.

לכבוד הירידה שלו מהחנויות, המשחק ימכר החל ממחר ב-3$ יחד עם כל הDLC ואמריקן נייטמר עד שהוא ירד מהחנות ב-15. למי שאין אותו, מאוד מומלץ לקנות לפני שהוא נעלם "לעולם".
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 12 מאי 2017, 22:32

ALAN WAKE היה המשחק הכי מצופה שלי מ2005 עד היציאה שלו ב-2010,הייתי נובר בפורומים הרשמיים של רמדי בשביל פיסת מידע על המשחק הזה בזמנו. כל מי שלא שיחק בו עדיין -shame on you. משחק מדהים,אטמוספרי בצורה בלתי רגילה ואם הייתי צריך לדרג את המשחקים של רמדי הוא היה במקום השני והמכובד אחרי מקס פיין 2.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 מאי 2017, 22:35

אני מת על אלן ווייק, בקלות הבלעדי 360 האהוב עלי בדור הקודם (ובטופ 5 של הדור הקודם בכלליות לדעתי), אבל אני לא חושב שהזמן עשה למשחק טוב.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 12 מאי 2017, 22:44

DrKeo כתב:אני מת על אלן ווייק, בקלות הבלעדי 360 האהוב עלי בדור הקודם (ובטופ 5 של הדור הקודם בכלליות לדעתי), אבל אני לא חושב שהזמן עשה למשחק טוב.

gameplay wise הוא באמת קצת ארכאי אבל העלילה והאווירה עדיין מחזיקות,לפחות עבורי,אבל אני סאקר של כל דבר שמזכיר את טווין פיקס אז אולי אני לא דוגמא טובה :)
ושכחתי לציין,אם כבר לשחק בו,אז רק ב-PC!! אני לא יכול להדגיש את זה מספיק,שיחקתי בו לראשונה על ה-360 והוא בהחלט היה מרשים לזמנו אבל גרסאת ה-PC פשוט זורחת:
הבאמפ ברזולוציה מאוד מאוד מורגש (אני חושב שב-360 הוא רץ באיזו רזולוציית sub 720p?) ובאמת שלא דרוש מחשב חזק היום כדי להעיף אותו ל-max settings ב-60fps.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 מאי 2017, 22:46

AW רץ באיזה 500P ב360 אבל הוא השתמש בטכניקות דומות לאלה שבQB כך שזה לא באמת נראה כמו 500P, זה נראה יותר כמו 720P. השוס האמיתי במחשב, חוץ מ60FPS, הוא שהתאורה והצללים עולים לרזולוציה מטורפת. זה ההבדל העיקרי מאחר והגרפיקה של המשחק הזה מבוססת כמעט כולה על אורות וליומטרים וצללים.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 13 מאי 2017, 12:15

מי שלא שיחק ב Alan Wake, אני ממליץ בחום. גם אם הגיימפליי לא הכי הכי tight שיש, הוא עדיין שווה בשביל הסיפור, האווירה וכל החוויה.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 מאי 2017, 13:31

Klayman כתב:מי שלא שיחק ב Alan Wake, אני ממליץ בחום. גם אם הגיימפליי לא הכי הכי tight שיש, הוא עדיין שווה בשביל הסיפור, האווירה וכל החוויה.

ביחוד הdlc! אבל לא אמריקן נייטמר, הוא ממש לא משהו לדעתי.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 13 מאי 2017, 15:21

ב3 דולר זה מצוין

אבל אני לא מבין, למה פשוט לא מחליפים את המוזיקה?
אפשר לקחת, צוות מאוד קטן, ולהחליף במוזיקה בלי זכויות יוצרים

זה אולי יוריד מאיכות המשחק, אבל הם יוכלו למכור אותו
הרבה שנים, כמשחק הורדה

נינטנדו עדין מוכרת משחקי nes, בצורה דיגיטלית

בהפצה דיגיטלית, אין עניין של מדפים יותר
לא צריך לפנות מקום במדף, למשחקים חדשים

לדעתי זה יהיה טמטום לתת למשחק כזה למות בגלל המוזיקה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 מאי 2017, 16:08

הם דברו על זה שהמוסיקה שזורה מדי במשחק והם מעדיפים לחדש רשיון. זה לא רק דברים כמו דיוויד בואי בסוף פרק, זה גם המוסיקה של הלהקה הנורדית שמופיעה בקטעים כמו הקרב בבמת רוק, כלומר לא משהו שאפשר להחליף בקלות.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 13 מאי 2017, 20:10

ואם כבר קונים אז ב-GOG כי 4 דולר לשני המשחקים עם כל ה-dlc זה באמת כלום. והם שלכם DRM FREE.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 13 מאי 2017, 20:41

בהחלט רעיון טוב. אומנם יש לי אותו לסטים, אבל יש מצב שאקח עותק של GOG.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 מאי 2017, 22:08

אגב, הם אומרים שהמשחק ימשיך להיות זמין כמו תמיד למי שקנה אותו כבר, הוא רק יורד מהחנות.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 13 מאי 2017, 22:21

DrKeo כתב:הם דברו על זה שהמוסיקה שזורה מדי במשחק והם מעדיפים לחדש רשיון. זה לא רק דברים כמו דיוויד בואי בסוף פרק, זה גם המוסיקה של הלהקה הנורדית שמופיעה בקטעים כמו הקרב בבמת רוק, כלומר לא משהו שאפשר להחליף בקלות.

כל עוד הם לא יכולים לחדש רישיון ,עד סוף תקופת זכויות היוצרים
לטעמי זה טעות ,לא להחליף את המוזיקה ,גם עם זה יוריד מאיכות המשחק

סך הכל ,הרבה אנשים עבדו על המשחק הזה ,ושכל העבודה תתפוגג בגלל מוזיקה ,ניראה לי מוזר
תדמיין מצב שיורידו את MGS5 ,בגלל שיש את "האיש שמכר את העולם" ,כשיר במשחק

מה שלא ברור לי ,כי כבר יותר מ20 שנה מדברים על זכויות יוצרים ,למה מראש לא עשו הסכם ,"לנצח" ,על המוזיקה למשחק ?
זה בכללי לא משחק זיכיון ,וגם לא משחק מוזיקה
היו יכולים מראש ,לא להכניס מוזיקה ,שאין להם הסכם לכל תקופת ההפצה

שהזיכיון מרוול ,נגד קאפקום ,הוקפא לכמה שנים טובות ,קאפקום לא יכלה לחזות את זה
לפחות בM VS C ,1-2
ב3 אולי כבר יכלו לחזות בעיה בעתיד ,ובגדול חברות צריכות ללמוד מהיסטוריה

פעם מכירות משחקים חדשים היו מוגבלות בזמן ,היה חיי מדף
והוצאות מחדש היו מוגבלות לפורטים ואוספים

אבל מאז חנויות דיגיטליות למשחקים ,כבר אין מגבלות כאלו ,והתכנון בפיתוח צריך ליתחשב בזה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 14 מאי 2017, 13:32

טוב לקחתי עותק של גוג.... לא שאני חושב שמה שיש לי בסטים הוא בעייתי, אבל מעדיף לתמוך בגוג כשאפשר.
?

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 16 מאי 2017, 14:56

DrKeo כתב:חדשות ממש עצובות, סקוור אינקס מוציאה הודעה למשקיעים שהיא זורקת את IO, כנראה שהמשחק היטמן האחרון לא הצליח במיוחד. היא מדווחת שהיא תפסיד בגלל ההפרדות 43 מליון דולר אבל כרגע הם במשא ומתן עם משקיעים שונים בכדי להציל את הסטודיו. הניחוש שלי, לפחות לפי המלל, הוא שה43 מליון הם סוג של קנס הפרת חוזה שהיא תשלם והם מחפשים משקיע/מפיצה חדשים כדי להמנע מלשלם את ה43 מליון דולר.

בכל מקרה העתיד של IO עכשיו לא בדיוק ברור, נחזיק אצבעות.

לדעתי זה לא עניין של הצלחת המשחק (הוא בסופו של דבר היה רווחי), אלא יותר של יחסים פנימיים: ראש הסטודיו שלהם מזה קרוב לעשור עזב לפני חודשיים, מה שתמיד מוביל לרעידות אדמה. תראו איך 2K פירקו את Irrational ברגע שקן לווין עזב, וזה למרות שBioshock Infinite הוא ככל הנראה ה-FPS נטול מולטיפלייר הכי נמכר אי פעם.
http://www.gamasutra.com/view/news/2923 ... _years.php

אני מניח שבמקביל עלויות ההעסקה, המיסוי וחוקי העבודה שקשורים בניהול סטודיו גדול במדינה כמו דנמרק זה משהו שמאד מכביד על חברת הפצה גלובלית, אבל מה שבטח היה הזרז זה ראש הסטודיו שעזב. נקווה שבסופו של דבר היטמן ושאר הIP שלהם בסופו של דבר ינחתו בידיים טובות... רק אתמול חיסלתי עוד Elusive Target מוצלח במשחק הנהדר הזה שממשיך לספק את הסחורה.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 01 יוני 2017, 11:52

https://waypoint.vice.com/en_us/article ... al-history

מאמר ענק,מקיף ויורד לפרטים הכי קטנים על ההיסטוריה של היילו,מההקמה של באנג'י,דרך הפגישה הסופר קצרה עם סטיב ג'ובס ועד העזיבה של באנגי את מייקרוסופט,כולל מה שקרה אחר כך עם 343 והפיתוח של היילו 4,MCC והיילו 5.

באמת מאמר מרתק,שרובו ככולו כולל ראיונות וציטוטים ישירים מהאנשים שהיו הכי קריטיים לפרנציי'ז הענק הזה,כולל שמות שהולכים כמעט 20 שנה אחורה.
ממה שהבנתי הפיצ'ר הזה היה בעבודה כמה שנים טובות,ולגמרי רואים את זה. אני מצאתי את הכל שם פשוט מרתק,גם בתור מעריץ ענק של היילו וגם בתור מישהו שפשוט מתעניין במה הולך מאחורי הקלעים של פיתוח משחקים.

נראה שהפיתוח של היילו 2 היה פשוט קטסטרופה נוראית בשביל באנג'י,עם המון משברים וover ambition מטורף. גם היילו 4 היה לא פשוט,נראה שהמשחק עבר סוג של ריבוט אחרי העזיבה של ריאן פייטון בקיץ 2011,כי הגרסא שלו להיילו 4 הייתה שונה באפון קיצוני ממה שבא לפני. מעניין אותי לדעת מה הוא בדיוק עשה שם שגרם לזה שהדיחו אותו.

בקיצור,שווה קריאה,אפילו אם מדובר ב-35,000 תווים לפי gaf :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 יוני 2017, 19:45

הולי פאקינג שיט, האקרים מחזיקים בקבצים של CYBERPUNK 2077 ככופר מ-CDPR! פאק. אם הם לא ישלמו ההאקרים ישחררו את מה שהם גנבו אונליין. לפי CDPR מדובר בקבצי עיצוב של המשחק, ART, עלילה וכו'. כלומר לא ממש המשחק עצמו אלה הרבה עבודת קונספט של סייברפאנק. CDPR אומרים שהקבצים יחסית ישנים ולא ממש מיצגים את המשחק במצבו הנוכחי אבל כן מכילים ספויילרים.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 08 יוני 2017, 20:27

אין להם ערכים ,אפילו לקראקרים
מדובר בחברה שלא משתמשת בDRM במשחקים שלה
ונתנה המון המון תוכן בוויצר 3 ,כחלק מהמשחק ,במקום לחלק אותו לDLC בתשלום

ושהוציאה הרחבות ,הם באמת היו הרחבות
CYBERPUNK 2077 זה אחד מהמשחקים שאני מצפה להם ,למרות שבטח ייקח המון זמן עד היציאה שלו

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 40 אורחים