E3 2015 - הדיון הרשמי. והפעם עם המון אחוז יותר PC!

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

Re: E3 2015 - הדיון הרשמי. והפעם עם המון אחוז יותר PC!

הודעהעל ידי matangt8 » 11 יוני 2015, 00:16

DrKeo כתב:סוני לגמרי למדה, זוכר את הטריילר של אנצ'רטד 4 שהיה לגמרי בזמן אמיתי... כלומר בתוך המנוע... כלומר נכסים אמיתיים בתוך המנוע מבוסס על מרנדר שדומה לדודה של ההוא שעובד בסנטה מוניקה?

ולחדשות אחרות, כנראה שGT יחשף בE3 וקוראים לו GT SPORTS, שונה לגמרי מפורצה MOTOR SPORTS :)
מעניין אם זה שינוי שם או שבאמת מדובר בסוג של "פרולוג".

והנה החיבור של השלט החדש של הONE, אין לי מושג אם זה היה ככה גם בקודם אבל ההטענה היא מיקרו USB. מסתבר שיש בשלט גם גלגלת בקרת ווליום לאוזניות:
תמונה

וקצת היילו 5:

רגע הכוונה היא לגראן טוריזמו? אם כן מה הבעיה לקרוא לו GT7? אולי הם רוצים לעשות לו ריבוט טוטאלי?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 יוני 2015, 00:32

קייל בוסמן גורם לי לצחוק בקול רם:
תמונה

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 11 יוני 2015, 00:43

journey מתחת למים

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 יוני 2015, 11:09

וואו, חברה שלי ממש תאהב את זה! :)
ובלי שום קשר נראה באמת קסום... אחד האינדי היותר מיוחדים ויפים שראינו לאחרונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 11 יוני 2015, 11:43

רק אני שמתי לב שפרנק מספר לנו שהצ'יף מתמודד עם השדיים שלו?
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 יוני 2015, 11:44

Laskin כתב:וואו, חברה שלי ממש תאהב את זה! :)
ובלי שום קשר נראה באמת קסום... אחד האינדי היותר מיוחדים ויפים שראינו לאחרונה

היא עדין בקטגורית "חברה"? :)
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 יוני 2015, 12:06

נראה לי שאמשיך להשתמש בזה גם כשיהיו לנו נכדים ^_^ גם לא אוהב כ"כ את המילה "אשתי". זה מרגיש מבוגר :)

Walle
Trainee

הודעהעל ידי Walle » 11 יוני 2015, 12:30

תמונות מHalo 5 עלו לרשת:

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 11 יוני 2015, 12:54

אלה סתם תמונות מהמולטי אני חושב
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Walle
Trainee

הודעהעל ידי Walle » 11 יוני 2015, 12:59

bling כתב:תגידו זה שסוני חשפה ככה את המשחק כמה ימים לפני מעיד על כך שיש להם E3 חזק במיוחד? לא ברור לי למה הם לא שמרו את זה למסיבה שלהם, בטח רוצים לדבר על עוד עונה של POWERS ועל גרסת VR של WONDERBOOK במשך 30 דקות והדבר הזה נתקע להם כמו עצם בגרון בין הפרזנטציות.

לא בהכרח. אם אני לא טועה לפני E3 2010 סוני חשפה הרבה לפני E3 אפילו חודש לפני וכל שבוע היא הכריזה על משחק.
היא הכריזה על Killzone 3, Infamous 2, LittleBigPlanet 2, כל אלה היו לפני E3 והם בעצמם חשפו אותם!
וגם אז אני זוכר שאלו אם זה מעיד על E3 חזק...ממה שאני זוכר לא היה קרוב לזה :lol:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 יוני 2015, 13:01

או זה או שהמשחק מכוער אש...

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 יוני 2015, 13:03

DrKeo כתב:סוני לגמרי למדה, זוכר את הטריילר של אנצ'רטד 4 שהיה לגמרי בזמן אמיתי... כלומר בתוך המנוע... כלומר נכסים אמיתיים בתוך המנוע מבוסס על מרנדר שדומה לדודה של ההוא שעובד בסנטה מוניקה?

אל תתחכם, טיזר in-engine או וואטאבר זה לא גיימפליי מזוייף, זו חשיפה ראשונית מאוד שכמה חודשים אחריה קיבלת גיימפליי אותנטי, סוני לא מזייפת עד עכשיו גיימפליי, היא אפילו לא מציגה וורטיקל סלייס שאפתני סטייל ווטץ' דוגס והוויטצ'ר שהיא לא מצליחה לעמוד בו, כשאתה רואה גיימפליי של משחק שלהם, עד עכשיו זה בדיוק מה שתקבל במוצר הסופי אם לא טוב יותר.

המשחק של הצלילה לי אישית נראה קצת משעמם, הוא יפה מאוד אבל קשה לי להוציא כסף על משחקים שהם נטו "חוויה", או שלפחות יתבססו על מכניקות או שיתבססו על עלילה כמו משחקים בסגנון של טיילטייל, אבל משחקים שדלים בשני הקרטריונים האלה ומציעים רק אווירה כנראה לא הכי בשבילי.
אבל בטוח כש VR יתפוס חזק הסגנון הזה לפחות בהתחלה ידבר אלי, המשחקים האלו נולדו ל VR והם ממש יפרחו תחת הפלטפורמה הזו.

התמונות של היילו נראות ממצב המולטי, לא להיט, אבל כבר נחשפנו אליו בבטא ככה שזו לא בדיוק הדלפה הכי מעניינת, בשלב הזה יותר רוצה לראות איך הסינגל נראה.

Walle כתב:
bling כתב:תגידו זה שסוני חשפה ככה את המשחק כמה ימים לפני מעיד על כך שיש להם E3 חזק במיוחד? לא ברור לי למה הם לא שמרו את זה למסיבה שלהם, בטח רוצים לדבר על עוד עונה של POWERS ועל גרסת VR של WONDERBOOK במשך 30 דקות והדבר הזה נתקע להם כמו עצם בגרון בין הפרזנטציות.

לא בהכרח. אם אני לא טועה לפני E3 2010 סוני חשפה הרבה לפני E3 אפילו חודש לפני וכל שבוע היא הכריזה על משחק.
היא הכריזה על Killzone 3, Infamous 2, LittleBigPlanet 2, כל אלה היו לפני E3 והם בעצמם חשפו אותם!
וגם אז אני זוכר שאלו אם זה מעיד על E3 חזק...ממה שאני זוכר לא היה קרוב לזה :lol:

כן אין לי ציפיות מיוחדות, ובאמת הזכרת לי שזו לא פעם ראשונה שהיא עושה את זה גם כשיש להם E3 חלש, אני זוכר שגם אז לא הבינו למה הם חשפו מוקדם דברים כשהמסיבה היתה כזו חלשה.
אחרי שיצאו דיווחים על מסיבת VR הציפיות שלי בכלל in check.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 יוני 2015, 13:19

bling כתב:

אל תתחכם, טיזר in-engine או וואטאבר זה לא גיימפליי מזוייף, זו חשיפה ראשונית מאוד שכמה חודשים אחריה קיבלת גיימפליי אותנטי, סוני לא מזייפת עד עכשיו גיימפליי, היא אפילו לא מציגה וורטיקל סלייס שאפתני סטייל ווטץ' דוגס והוויטצ'ר שהיא לא מצליחה לעמוד בו, כשאתה רואה גיימפליי של משחק שלהם, עד עכשיו זה בדיוק מה שתקבל במוצר הסופי אם לא טוב יותר.

המשחק של הצלילה לי אישית נראה קצת משעמם, הוא יפה מאוד אבל קשה לי להוציא כסף על משחקים שהם נטו "חוויה", או שלפחות יתבססו על מכניקות או שיתבססו על עלילה כמו משחקים בסגנון של טיילטייל, אבל משחקים שדלים בשני הקרטריונים האלה ומציעים רק אווירה כנראה לא הכי בשבילי.
אבל בטוח כש VR יתפוס חזק הסגנון הזה לפחות בהתחלה ידבר אלי, המשחקים האלו נולדו ל VR והם ממש יפרחו תחת הפלטפורמה הזו.

התמונות של היילו נראות ממצב המולטי, לא להיט, אבל כבר נחשפנו אליו בבטא ככה שזו לא בדיוק הדלפה הכי מעניינת, בשלב הזה יותר רוצה לראות איך הסינגל נראה.

סוני המציאה את הזיוף גרפיקת משחק בטיעוני "IN ENGINE", היא זאת שהפכה את זה לסטנדרט בתעשיה. גיימפליי מזוייף, זה משהו חד פעמי שקרה אך ורק בE3 2005 על ידי סוני, אף אחד אף פעם מעולם לא עשה דבר כזה. כך שאני לא חושב שיש "קטע" כזה, אבל העניין של הIN GAME הבולשיטי? המצאה של סוני שהם חלחלו לשאר התעשיה.

בעניין מסיבת הVR, זה רק אני או שיש הרגשת "MOVE/KINECT" מכל העניין הזה? אני ממש מקווה שזה הולך ליותר סופר CORE.

אגב, יש לקונאמי כבר שני משחקים להציג בE3!

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 יוני 2015, 13:27

לא יודע איפה לשים את זה... אבל מאחר וזה הוכרז עכשיו, אז אני משייך את זה כידיעת E3 :)

לוג'יטק הכריזו רשמית על 2 מערכות הגה:
http://www.dualshockers.com/2015/06/11/ ... -logitech/
אבל קטע ממש מבאס לבעלי קונסולות של סוני - הG29 יתמוך בPS3 ובPS4, ולעומתו הG920 יתמוך בONE וב-PC! מה הקטע שלא לתמוך בPC גם בגירסאות המתאימות לקונסולות של סוני?! אדיוטים! :(

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 יוני 2015, 13:31

ההגה הזה + VR + משחק מירוץ טוב = "שלום אישה ונתראה ב2017"

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 יוני 2015, 14:09

DrKeo כתב:
bling כתב:

סוני המציאה את הזיוף גרפיקת משחק בטיעוני "IN ENGINE", היא זאת שהפכה את זה לסטנדרט בתעשיה. גיימפליי מזוייף, זה משהו חד פעמי שקרה אך ורק בE3 2005 על ידי סוני, אף אחד אף פעם מעולם לא עשה דבר כזה. כך שאני לא חושב שיש "קטע" כזה, אבל העניין של הIN GAME הבולשיטי? המצאה של סוני שהם חלחלו לשאר התעשיה.

בעניין מסיבת הVR, זה רק אני או שיש הרגשת "MOVE/KINECT" מכל העניין הזה? אני ממש מקווה שזה הולך ליותר סופר CORE.

אגב, יש לקונאמי כבר שני משחקים להציג בE3!

סוני המציאה את ה in engine?? מה?
זה נראה לי שטות שקיימת עוד מימי הפס1 בערך, כבר אז היו תמונות יפות הרבה יותר של מגס1 מהגרסה הסופית, סוג של in-engine, לא ידעתי שבכלל מישהו ספציפית המציא את זה, זה כמו לאמר שיוביסופט המציאה את הבולשוטס, פרקטיקה ידועה ונפוצה

מטיזר in engine אין באמת הטעיה שמתקרבת לבולשוטס או וורטיקל סלייסים למיניהם, זה טיזר קטן, אנשים מחפשים גיימפליי כדי לדעת איך משחק נראה ואף אחד לא מסתפק בטיזר הזה, כשאנשים יחפשו גיימפליי של אנצ׳רטד 4 הם יקבלו משהו אותנטי בניגוד לווטץ׳ דוס, הוויטצ׳ר, דארק סולס 2 וכו׳ אז כן, אפשר לאמר שעד עכשיו סוני פחות או יותר אמינה בדור הזה.

בקשר ל VR החברה שסוני הקימה אמורה ליצור תוכן ברמה גבוהה לדבריהם, קשה לי להאמין שזה לזרוק פריזבי לכלב או שטויות מוב בסגנון, אל תשכח גם שמדובר בתוספת יקרה מאוד, אני חושב שסוני דווקא ינסו למשוך את ההארדקורים עם משחקים שמעניינים אותם בלי קשר ל VR ויפתו אותם לרכוש את התוסף, נחכה ונראה עוד כמה ימים למי הם מייעדים את התוסף :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 יוני 2015, 14:42

סוני לא המציאה את הבולשוט, אבל היא כן המציאה את הבולשיט IN ENGINE שאנחנו רואים בשנים האחרונות. עד לפני כמה שנים כשראיתי משהו והיה כתוב בהתחלה "IN GAME" ידעת שככה המשחק נראה, לפחות בסרטוני מעבר. סוני הכניסה את השטות הזאת עם GT ונוטי דוג בדור של הפס3 ומיקרוסופט רצה ועשתה אותו דבר עם היילו 3 וסדרת פורצה. עכשיו כולם עושים את זה, עד שאתה לא רואה משהו רץ על הקונסולה/PC באמת אנחנו כבר לא מאמינים שככה משחק נראה. בנושא בולשוטס, הן תמיד היו וזה התחיל במגזינים שרצו שהתמונות שהביאו להם יראו יפה על העמוד עוד בשנות ה90 כשהתלת מימד רק התחיל.

בקשר לVR, אני מקווה שאתה צודק אבל אני לא רואה שום "נוטי דוג" או חברה בקליבר עובדת על כותר בלעדי לVR אז קשה לסוני למכור לי את זה לצערי :/

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 יוני 2015, 14:50

DrKeo כתב:סוני לא המציאה את הבולשוט, אבל היא כן המציאה את הבולשיט IN ENGINE שאנחנו רואים בשנים האחרונות. עד לפני כמה שנים כשראיתי משהו והיה כתוב בהתחלה "IN GAME" ידעת שככה המשחק נראה, לפחות בסרטוני מעבר. סוני הכניסה את השטות הזאת עם GT ונוטי דוג בדור של הפס3 ומיקרוסופט רצה ועשתה אותו דבר עם היילו 3 וסדרת פורצה. עכשיו כולם עושים את זה, עד שאתה לא רואה משהו רץ על הקונסולה/PC באמת אנחנו כבר לא מאמינים שככה משחק נראה. בנושא בולשוטס, הן תמיד היו וזה התחיל במגזינים שרצו שהתמונות שהביאו להם יראו יפה על העמוד עוד בשנות ה90 כשהתלת מימד רק התחיל.

בקשר לVR, אני מקווה שאתה צודק אבל אני לא רואה שום "נוטי דוג" או חברה בקליבר עובדת על כותר בלעדי לVR אז קשה לסוני למכור לי את זה לצערי :/

איך אתה יודע שסוני התחילה את זה, יש לך תיעוד של ה in-engine הראשון? מתערב איתך שגם התמונה הזו של MGS1 בזמנו היא in-engine :)
תמונה

אם כבר אמרת GT אז כל עסקי המירוצים זה מלחתכילה הטעיה בסגנון הזה, גם את זה סוני התחילה?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 יוני 2015, 15:01

bling כתב:
DrKeo כתב:סוני לא המציאה את הבולשוט, אבל היא כן המציאה את הבולשיט IN ENGINE שאנחנו רואים בשנים האחרונות. עד לפני כמה שנים כשראיתי משהו והיה כתוב בהתחלה "IN GAME" ידעת שככה המשחק נראה, לפחות בסרטוני מעבר. סוני הכניסה את השטות הזאת עם GT ונוטי דוג בדור של הפס3 ומיקרוסופט רצה ועשתה אותו דבר עם היילו 3 וסדרת פורצה. עכשיו כולם עושים את זה, עד שאתה לא רואה משהו רץ על הקונסולה/PC באמת אנחנו כבר לא מאמינים שככה משחק נראה. בנושא בולשוטס, הן תמיד היו וזה התחיל במגזינים שרצו שהתמונות שהביאו להם יראו יפה על העמוד עוד בשנות ה90 כשהתלת מימד רק התחיל.

איך אתה יודע שסוני התחילה את זה, יש לך תיעוד של ה in-engine הראשון? מתערב איתך שגם התמונה הזו של MGS1 בזמנו היא in-engine :)
תמונה

אם כבר אמרת GT אז כל עסקי המירוצים זה מלחתכילה הטעיה בסגנון הזה, גם את זה סוני התחילה?

הבולשיט בסרטוני GT מקדים את סדרת פורצה, מהטריילר של GT4 בE3 2004. תראה, יכול להיות שיש מישהו אחר שעשה את זה קודם אבל לסוני יש תואר כבוד של חתיכת חלוצה בתחום.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 יוני 2015, 15:16

תמונות חדשות של SF5:
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

נראה לי די בקלות משחק המכות הכי יפה היום, MK ממש אכזב לדעתי מבחינה גראפית.

הקפיצה מ SF4 ענקית, הרבה יותר בולטת מהקפיצה של MK החדש לעומת גרסת ה PS3:
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 יוני 2015, 15:29

הוא נראה מצויין! המשחק מכות הראשון שמרשים אותי גרפית מזה שנים. כבר שני דורות שמשחקי מכות, במקום להיות הדבר הכי יפה בעולם הקונסולות, הם הדבר הכי פחות מרשים. כלומר למען השם, המשחק שלכם צריך לעבוד פחות ממשחק של דיוויד קייג', למה הם כולם כל כך מכוערים? כבוד לקאפקום על SF5.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 יוני 2015, 15:47

DrKeo כתב:הוא נראה מצויין! המשחק מכות הראשון שמרשים אותי גרפית מזה שנים. כבר שני דורות שמשחקי מכות, במקום להיות הדבר הכי יפה בעולם הקונסולות, הם הדבר הכי פחות מרשים. כלומר למען השם, המשחק שלכם צריך לעבוד פחות ממשחק של דיוויד קייג', למה הם כולם כל כך מכוערים? כבוד לקאפקום על SF5.

אנריל 4 בייבי! כמעט ואין משחקי AAA שמשתמשים במנוע הזה, עכשיו עם גירס ואחרים אפשר לקוות שיתחיל להיות נפוץ יותר ושינצלו אותו כמה שאפשר, אני רוצה לראות את הספה מתוך הדירה בפריז במשחק האימה הלניארי הבא :)

וזה באמת נכון, משחקי מכות היו פעם showcase רציני ביחד עם משחקי המירוצים, יכול להיות שה 60 FPS שצריכים להיות נעולים בצורה מוחלטת כדי שיתקבלו טוב בזירה התחרותית מגביל אותם קצת אבל עדיין, הם רחוקים מאוד מהמשחקים המרשימים באמת, כשאתה מגיע למצב שמודלים ממשחקי פעולה לניארים נראים יותר טוב ממשחק המכות שלך אתה יודע שמשהו פה דפוק.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 יוני 2015, 15:53

bling כתב:
DrKeo כתב:הוא נראה מצויין! המשחק מכות הראשון שמרשים אותי גרפית מזה שנים. כבר שני דורות שמשחקי מכות, במקום להיות הדבר הכי יפה בעולם הקונסולות, הם הדבר הכי פחות מרשים. כלומר למען השם, המשחק שלכם צריך לעבוד פחות ממשחק של דיוויד קייג', למה הם כולם כל כך מכוערים? כבוד לקאפקום על SF5.

אנריל 4 בייבי! כמעט ואין משחקי AAA שמשתמשים במנוע הזה, עכשיו עם גירס ואחרים אפשר לקוות שיתחיל להיות נפוץ יותר ושינצלו אותו כמה שאפשר, אני רוצה לראות את הספה מתוך הדירה בפריז במשחק האימה הלניארי הבא :)

וזה באמת נכון, משחקי מכות היו פעם showcase רציני ביחד עם משחקי המירוצים, יכול להיות שה 60 FPS שצריכים להיות נעולים בצורה מוחלטת כדי שיתקבלו טוב בזירה התחרותית מגביל אותם קצת אבל עדיין, הם רחוקים מאוד מהמשחקים המרשימים באמת, כשאתה מגיע למצב שמודלים ממשחקי פעולה לניארים נראים יותר טוב ממשחק המכות שלך אתה יודע שמשהו פה דפוק.

אם BF4 יכול לרוץ ב60FPS ולהיות הרבה יותר מרשים מכל משחק מכות, אני בטוח שמשחק שבו יש רק שתי דמויות על המסך ורקע אפשר לעשות גרפיקת CGI ב60FPS. זה גובל בדמו טכני :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 יוני 2015, 20:00

גם טרן הבא על UE4 והוא לא נראה משהו. אבל בתנועה גם סטריט פייטר לא עד כדי כך מרשים כמו התמונות האלה... ויש טריילר חדש:

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 11 יוני 2015, 20:08

באמת מרשים.. MK אכזב קצת מבחינה גרפית אבל SF5 ממש ממש יפה מהתמונות האלו, זה UE4?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 29 אורחים