DrKeo כתב:רק שבשנה הראשונה של הפס3 היה את רצ'ט וקלאנק, את אנצ'רטד 1, את AC1, את COD4, את אובליביון, את ריינבו 6, את GRAW... אתה פשוט קנית משחקים לא משהו
זה משחק שיצאו בחודש הראשון של השנה השנייה

DrKeo כתב:רק שבשנה הראשונה של הפס3 היה את רצ'ט וקלאנק, את אנצ'רטד 1, את AC1, את COD4, את אובליביון, את ריינבו 6, את GRAW... אתה פשוט קנית משחקים לא משהו
Kazz כתב:אז מי ניסה להשתמש בשרפליי?
Laskin כתב:הם בסבירות מאוד מאוד גבוהה יראו אפילו גיימפליי שלו, ואני מניח שגם נראה את הפרוייקט הבא של הצוות של GOW, שיצא כמעט בוודאות במרץ 2016, משהו כמו 4 חודשים אחרי U4 סביר להניח![]()
איזה מזל שחיכיתי עם קניית הקונסולה. באמת יבש ויש הכל למחשב, בערך. רק בקיץ 2015 קונסולה חדשה תוכל להצדיק את עצמה, עבורי.
DrKeo כתב:עובדים עליו כבר 3 שנים, בטח המשחק יתחיל להתפוצץ ברשת בחודשים הקרובים. אולי GDC? אני לא ממש חושב שיראו משהו מעבר לאיזה טריילר מלא השנה.
bling כתב:לא, לצערי ממש לא עובדים עליו 3 שנים, הצוות של סנטה מוניקה שעבד כמה שנים על משחק זה ההוא של GOW3 בראשות סטיג, וזה הצוות שהמשחק שלו בוטל
קורי ברלוג, הבמאי של GOW2 שככל הנראה עובד על GOW חדש התחיל יחסית לא מזמן, עוד ב 2013 אחרי שסיימו עם אסנשיין, בגלל זה לפני 2016 הוא לא יצא והוא כבר אמר שלא יצפו להופעה של הפרויקט שלו ב E3 2015, כן הביטול של המשחק של סנטה בראשות סטיג דפק קשות את התפוקה של החברה כי עכשיו אם הכל היה כמתוכנן בטוח כבר היינו מכירים את הפרויקט כולל גיימפליי ובטח היה יוצא אפילו לפני אנצ׳רטד 4.
DrKeo כתב:דברתי על אנצ'רטד :/
כן, על GOW עובד הצוות של אסנשן.
DrKeo כתב:עובדים עליו כבר 3 שנים, בטח המשחק יתחיל להתפוצץ ברשת בחודשים הקרובים. אולי GDC? אני לא ממש חושב שיראו משהו מעבר לאיזה טריילר מלא השנה.
Nucleus_Dawn כתב:
נראה לי מאוד סביר שנראה את אנצ'רטד 4 בVGX, לא?
Nucleus_Dawn כתב:
נראה לי מאוד סביר שנראה את אנצ'רטד 4 בVGX, לא?
bling כתב:זו שאלה טריקית, בעבר נוטי דוג הופיעה ב VGA אבל אף פעם לא הראתה שם גיימפליי אלא רק טיזרים והכרזות, הפעם לראשונה יש את האירוע של פלייסטיישן ולא ברור איזו חשיבות סוני מייחסת אליו, המעמד של ה VGA די בשפל והוא כבר עף מערוץ ספייק ומשידור טקס לייב עם קהל גדול והכל ונראה שחברות המשחקים לא מייחסות לו חשיבות רבה (אני עדיין זוכר שבשנה שעברה התרגשו שנינטנדו לראשונה תגיע ומה תהיה ההכרזה עד שגילינו שמדובר בקוף נוסף שיהיה שחיק בדונקי קונג) ככה שיתכן שהפתעות בסגנון הזה נוטי דוג תשמור לאירוע של סוני ולא ל VGX, תלוי עד כמה גדול באמת אירוע הפלייסטיישן מבחינת סוני או לא.
בכל מקרה אני מאמין שגיימפליי אמיתי שאפשר יהיה ללמוד ממנו משהו על המשחק נראה רק ב E3.
Death_119 כתב:סוני בצעד חריג חשפה את משחקי הPS plus של החודשיים הבאים לפס4:
1) Drive club לא יקבל גרסאת PS+ בעתיד הנראה לעין (הם לא מצליחים להתגבר על הבעיות בשרתים ולא רוצים להוסיף עוד עומס).
2)Injustice: God among us וSecret ponchos יגיעו בחודש הבא.
3) בינואר ההרחבה של Infamous - First light ו-The swapper יגיעו גם.
סוני דיווחה שיש לPSN+ כ-7.9 מיליון משתמשים אקטיביים על הפס4 על פני קרוב ל-16 מיליון קונסולות שהם מכרו. חצי מהיוזרים מצטרפים לשירות. דרך אגב, כיום הפעם עומד בין הפס4 לאקסבוקס על כ-פי 3 יותר קונסולות פס4 שנמכרו. מייקרוסופט לא מעוניינת לחשוף בצורה סדירה את נתוני המכירות שלה שעומדים על פי הודעתם על כ-5 מיליון יחידות נכון להיום.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 35 אורחים