PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Death_119 » 26 אוקטובר 2014, 13:36

DrKeo כתב:רק שבשנה הראשונה של הפס3 היה את רצ'ט וקלאנק, את אנצ'רטד 1, את AC1, את COD4, את אובליביון, את ריינבו 6, את GRAW... אתה פשוט קנית משחקים לא משהו :)

זה משחק שיצאו בחודש הראשון של השנה השנייה :). או בשבוע האחרון של הראשונה חלקם. אין בעייה, תקן את זה לשתי תקופות הזמן :).
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 אוקטובר 2014, 13:49

התאורה בCHILDREN OF TOMORROW והצבעים - זה באמת משהו שעוד לא ראינו במשחקים. אני לא יכול לחשוב על שוב דבר שדומה לו, או שום צבע שמזכיר חלק מהדברים שראיתי... זה באמת מאוד נעים לעין, מקווה שהמשחק עצמו גם כיפי, כי אני לא מתחבר בינתיים לסגנון של הגיימפליי שרואים (=לבנות דברים, בעיקר).

בכל אופן - הרבה מידע חדש על BLOODBORNE:

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 27 אוקטובר 2014, 16:29

GTA5 ירוץ ב-1080P על הפס4:
http://www.gamespot.com/articles/gta-5- ... 0-6423194/
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 28 אוקטובר 2014, 15:45

אז מי ניסה להשתמש בשרפליי?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 28 אוקטובר 2014, 16:01

Kazz כתב:אז מי ניסה להשתמש בשרפליי?

ניסיתי עם מישהו מגרמניה, היה לאג ברור וגדול מדי אבל נדהמתי מהפוטנציאל של זה.
אין לי ספק שעם מישהו בישראל וחיבור אינטרנט טוב זה יעבוד בלי בעיות, במיוחד גם שהפס4 שלי מחובר אלחוטית והראוטר יושב במקלט, זה פשוט מדהים.

הייתי בהלם כשהוא לקח את השליטה ששיחקתי ב TEW והתחיל להתרוצץ לי על המסך, זה הדבר הכי NEXT GEN שראיתי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 אוקטובר 2014, 09:52

זה באמת פיצ'ר שאפשר לקרוא לו GAME CHANGER
עכשיו רק צריך שיצאו כבר משחקים שמספיק מעניינים אותי כדי לקנות אותו ^_^

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 29 אוקטובר 2014, 13:51

אהבתי גם את השינויים הנוספים, השליטה הקולית לא עובדת טוב למי שאין לו מבטא אמריקאי או בריטי אז חבל (משום מה, רק Playstation הוא מבין טוב ממני), התוספת של לקפוץ לטרופי היא מגניבה, השליטה על ההורדה היה מתבקש. הבנתי יש עוד המון דברים, בכל מקרה - כיף.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 31 אוקטובר 2014, 18:10

אם עדכנתם את הPS4 שלכם ל2.0, הזהרו ממצב הRest. הוא עלול לתקוע את המכשיר ולהכריח אתכם לאתחל אותו ידנית, מה שיכול לפגוע בקונסולה עצמה, או בקבצים שבה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 03 נובמבר 2014, 13:11

Nigga כתב:סתם משהו משעשע שראיתי ב AMA של המפתחים של COD:

תמונה

יאללה אנצ'רטד 4 אנחנו מחכים לך.

איפה אנצ'רטד 4, יש לך איזה שנה עד אז.
אולי, אם האלים יהיו טובים, נוטי דוג יסכימו להראות איזה טיזר קטנטן בדצמבר באירוע של הפלייסטיישן.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 נובמבר 2014, 13:26

הם בסבירות מאוד מאוד גבוהה יראו אפילו גיימפליי שלו, ואני מניח שגם נראה את הפרוייקט הבא של הצוות של GOW, שיצא כמעט בוודאות במרץ 2016, משהו כמו 4 חודשים אחרי U4 סביר להניח :)
איזה מזל שחיכיתי עם קניית הקונסולה. באמת יבש ויש הכל למחשב, בערך. רק בקיץ 2015 קונסולה חדשה תוכל להצדיק את עצמה, עבורי.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 03 נובמבר 2014, 13:33

Laskin כתב:הם בסבירות מאוד מאוד גבוהה יראו אפילו גיימפליי שלו, ואני מניח שגם נראה את הפרוייקט הבא של הצוות של GOW, שיצא כמעט בוודאות במרץ 2016, משהו כמו 4 חודשים אחרי U4 סביר להניח :)
איזה מזל שחיכיתי עם קניית הקונסולה. באמת יבש ויש הכל למחשב, בערך. רק בקיץ 2015 קונסולה חדשה תוכל להצדיק את עצמה, עבורי.

איך הגעת למסקנה הזו שיראו בסבירות גבוהה מאוד גיימפליי?
לא חושב, יכול להיות שיחשפו את אוסף אנצ'רטד ואין מצב בחיים להדגמת גיימפליי רצינית כמו ההדגמה האגדית ב E3 של אנצ'רטד 2, מקסימום אנחנו נראה שניונת שהמשחק עובר לגיימפליי, נגיד יראו את הטיזר שהוא מתעורר פצוע ביער ואז פתאום המצלמה תעבור לשליטת השחקן ל 4 שניות ונראה אותו מזיז אותו כמה מטרים לתוך היער, למען האמת עוד בטיזר המקורי ציפיתי שכל רגע זה יקרה ויראו שהמשחק עובר לשליטה של השחקן וזה לא קרה, אולי עכשיו נקבל את ההמשך הזה.
את הגיימפליי האמיתי הם ישמרו ל E3.

בקשר ל GOW, היוצר קורי ברלוג אמר שאין מה לצפות מהם גם ב E3 2015, כנראה שהמשחק רחוק מלהיות מוכן למרות שאני מאמין שיספיק להגיע ב 2016, אבל בחגים, לא במרץ :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 נובמבר 2014, 14:15

ברור שאת הגיימפליי "האמיתי" נקבל רק בE3, אבל עד אז אני צופה טיזר עם גיימפליי, וטריילר נוסף עם כמה שניות נוספות, קצת לפני E3.

בקשר לGOW הבא - לא יודע... כמעט כל המשחקים שלהם יצאו במרץ. והם עבדו המון על הפרוייקט שכבר בוטל, אז אני מניח שיש להם המון ASSETS ממנו, ומנוע די מוכן. מאז הביטול עברו כמה חודשים טובים, כך שאני דווקא כן צופה מרץ 16. אבל כמובן שהכל לא מתבסס על שום דבר, מלבד העבר של החברה ^_^

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 נובמבר 2014, 17:34

עובדים עליו כבר 3 שנים, בטח המשחק יתחיל להתפוצץ ברשת בחודשים הקרובים. אולי GDC? אני לא ממש חושב שיראו משהו מעבר לאיזה טריילר מלא השנה.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 03 נובמבר 2014, 17:41

DrKeo כתב:עובדים עליו כבר 3 שנים, בטח המשחק יתחיל להתפוצץ ברשת בחודשים הקרובים. אולי GDC? אני לא ממש חושב שיראו משהו מעבר לאיזה טריילר מלא השנה.

לא, לצערי ממש לא עובדים עליו 3 שנים, הצוות של סנטה מוניקה שעבד כמה שנים על משחק זה ההוא של GOW3 בראשות סטיג, וזה הצוות שהמשחק שלו בוטל :(

קורי ברלוג, הבמאי של GOW2 שככל הנראה עובד על GOW חדש התחיל יחסית לא מזמן, עוד ב 2013 אחרי שסיימו עם אסנשיין, בגלל זה לפני 2016 הוא לא יצא והוא כבר אמר שלא יצפו להופעה של הפרויקט שלו ב E3 2015, כן הביטול של המשחק של סנטה בראשות סטיג דפק קשות את התפוקה של החברה כי עכשיו אם הכל היה כמתוכנן בטוח כבר היינו מכירים את הפרויקט כולל גיימפליי ובטח היה יוצא אפילו לפני אנצ׳רטד 4.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 נובמבר 2014, 18:18

bling כתב:לא, לצערי ממש לא עובדים עליו 3 שנים, הצוות של סנטה מוניקה שעבד כמה שנים על משחק זה ההוא של GOW3 בראשות סטיג, וזה הצוות שהמשחק שלו בוטל :(

קורי ברלוג, הבמאי של GOW2 שככל הנראה עובד על GOW חדש התחיל יחסית לא מזמן, עוד ב 2013 אחרי שסיימו עם אסנשיין, בגלל זה לפני 2016 הוא לא יצא והוא כבר אמר שלא יצפו להופעה של הפרויקט שלו ב E3 2015, כן הביטול של המשחק של סנטה בראשות סטיג דפק קשות את התפוקה של החברה כי עכשיו אם הכל היה כמתוכנן בטוח כבר היינו מכירים את הפרויקט כולל גיימפליי ובטח היה יוצא אפילו לפני אנצ׳רטד 4.

דברתי על אנצ'רטד :/
כן, על GOW עובד הצוות של אסנשן.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 03 נובמבר 2014, 18:40

DrKeo כתב:דברתי על אנצ'רטד :/
כן, על GOW עובד הצוות של אסנשן.

אה אופס.
כן ברור שיש להם מה להראות, למרות שכזכור הפרויקט עבר לא מעט קשיים שהובילו לכך שאיימי והבמאי של אנצ׳רטד 3 התפטרו וניל וברוס הגיעו באמצע הפיתוח אבל קשה להאמין שזרקו לפח את כל העבודה שנעשתה והתחילו מאפס או משהו, הוא בטח עבר שינויים מאז החלפת הראשים אבל ברור שההחלטה אם להראות או לא היא עסקית ולא קשורה למצב מוקדם מדי או משהו כמו עם GOW של ברלוג שיש לו עוד לפחות שנתיים פיתוח, תיאורתית הם יכולים גם להראות שעה של גיימפליי אם הם רוצים :)

אני חושב שיש סיכוי קטן להמשך של הטיזר שחשפו ב E3 עם שניונת של גיימפליי לא יותר וכמובן שאין מה לדבר על הדגמה מלאה של set piece כמו שהם עושים ב E3, זה יהיה בוודאות המופע המרכזי של סוני במסיבת העיתונאים של E3 2015.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 03 נובמבר 2014, 20:52

DrKeo כתב:עובדים עליו כבר 3 שנים, בטח המשחק יתחיל להתפוצץ ברשת בחודשים הקרובים. אולי GDC? אני לא ממש חושב שיראו משהו מעבר לאיזה טריילר מלא השנה.

נראה לי מאוד סביר שנראה את אנצ'רטד 4 בVGX, לא?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 נובמבר 2014, 02:41

Nucleus_Dawn כתב:

נראה לי סביר מאוד אבל זה בטח יהיה טריילר, לא ממש גיימפליי. אולי הטריילר יכיל גיימפליי אבל לא נראה לי שזה המקום לעשות בו ממש דמו.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 04 נובמבר 2014, 12:27

Nucleus_Dawn כתב:

זו שאלה טריקית, בעבר נוטי דוג הופיעה ב VGA אבל אף פעם לא הראתה שם גיימפליי אלא רק טיזרים והכרזות, הפעם לראשונה יש את האירוע של פלייסטיישן ולא ברור איזו חשיבות סוני מייחסת אליו, המעמד של ה VGA די בשפל והוא כבר עף מערוץ ספייק ומשידור טקס לייב עם קהל גדול והכל ונראה שחברות המשחקים לא מייחסות לו חשיבות רבה (אני עדיין זוכר שבשנה שעברה התרגשו שנינטנדו לראשונה תגיע ומה תהיה ההכרזה עד שגילינו שמדובר בקוף נוסף שיהיה שחיק בדונקי קונג :|) ככה שיתכן שהפתעות בסגנון הזה נוטי דוג תשמור לאירוע של סוני ולא ל VGX, תלוי עד כמה גדול באמת אירוע הפלייסטיישן מבחינת סוני או לא.

בכל מקרה אני מאמין שגיימפליי אמיתי שאפשר יהיה ללמוד ממנו משהו על המשחק נראה רק ב E3.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 04 נובמבר 2014, 19:37

bling כתב:זו שאלה טריקית, בעבר נוטי דוג הופיעה ב VGA אבל אף פעם לא הראתה שם גיימפליי אלא רק טיזרים והכרזות, הפעם לראשונה יש את האירוע של פלייסטיישן ולא ברור איזו חשיבות סוני מייחסת אליו, המעמד של ה VGA די בשפל והוא כבר עף מערוץ ספייק ומשידור טקס לייב עם קהל גדול והכל ונראה שחברות המשחקים לא מייחסות לו חשיבות רבה (אני עדיין זוכר שבשנה שעברה התרגשו שנינטנדו לראשונה תגיע ומה תהיה ההכרזה עד שגילינו שמדובר בקוף נוסף שיהיה שחיק בדונקי קונג :|) ככה שיתכן שהפתעות בסגנון הזה נוטי דוג תשמור לאירוע של סוני ולא ל VGX, תלוי עד כמה גדול באמת אירוע הפלייסטיישן מבחינת סוני או לא.

בכל מקרה אני מאמין שגיימפליי אמיתי שאפשר יהיה ללמוד ממנו משהו על המשחק נראה רק ב E3.

נשמע הגיוני, סה"כ.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 05 נובמבר 2014, 17:12

סוני בצעד חריג חשפה את משחקי הPS plus של החודשיים הבאים לפס4:
1) Drive club לא יקבל גרסאת PS+ בעתיד הנראה לעין (הם לא מצליחים להתגבר על הבעיות בשרתים ולא רוצים להוסיף עוד עומס).
2)Injustice: God among us וSecret ponchos יגיעו בחודש הבא.
3) בינואר ההרחבה של Infamous - First light ו-The swapper יגיעו גם.

סוני דיווחה שיש לPSN+ כ-7.9 מיליון משתמשים אקטיביים על הפס4 על פני קרוב ל-16 מיליון קונסולות שהם מכרו. חצי מהיוזרים מצטרפים לשירות. דרך אגב, כיום הפעם עומד בין הפס4 לאקסבוקס על כ-פי 3 יותר קונסולות פס4 שנמכרו. מייקרוסופט לא מעוניינת לחשוף בצורה סדירה את נתוני המכירות שלה שעומדים על פי הודעתם על כ-5 מיליון יחידות נכון להיום.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 05 נובמבר 2014, 17:24

סוני חשפה את החודשים הבאים בצעד חריג בגלל כל ה backlash על מה שקרה עם גרסת הפלוס של דרייב קלאב ועל כך שהפלוס זה רק אינדי (כשפס3 היתה ירידה דרסטית באיכות של הפלוס), הם ידעו שאם יעלו עוד עדכון אינדי כמו של נובמבר ובלי גרסת הפלוס של דרייבקלאב יאכלו אותם חיים אז הם החליטו לזרוק עצם ולהרגיע את המנויים עם הליינאפ של החודשים הבאים, גם העדכון של הליינאפ עלה מאוד מאוחר לבלוג, כמעט באותו היום של עדכון הפלוס עצמו בחנות, כנראה בגלל שרצו לסגור מהר את החודשים הבאים לפני העדכון ולפרסם אותם.

אז יפה שסוף סוף מקבלים AAA, וגם הופתעתי מכך שכבר החליטו לחלק את חבילת ההרחבה של אינפמוס, אני מרוצה ואחדש שוב את המנוי בתקווה שיהיה מבצע יום שישי השחור טוב כמו שהיה שנה שעברה.

דרך אגב את The Swapper קניתי בזמנו במחיר מלא באחד מחודשי היובש והוא אחלה משחק פאזלים למי שאוהב, קצת יותר קשה מפורטל אבל אפשרי, מומלץ לנסות ולשבור קצת את הראש :)

בקשר לנתוני מכירות קשה לי מאוד להאמין ש MS עומדת רק על 5 מיליון, היא לא עדכנה כי הנתון שלה מחוויר מעט לעומת סוני אבל ברור שהיא כבר עברה את זה מזמן.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 05 נובמבר 2014, 21:10

Death_119 כתב:סוני בצעד חריג חשפה את משחקי הPS plus של החודשיים הבאים לפס4:
1) Drive club לא יקבל גרסאת PS+ בעתיד הנראה לעין (הם לא מצליחים להתגבר על הבעיות בשרתים ולא רוצים להוסיף עוד עומס).
2)Injustice: God among us וSecret ponchos יגיעו בחודש הבא.
3) בינואר ההרחבה של Infamous - First light ו-The swapper יגיעו גם.

סוני דיווחה שיש לPSN+ כ-7.9 מיליון משתמשים אקטיביים על הפס4 על פני קרוב ל-16 מיליון קונסולות שהם מכרו. חצי מהיוזרים מצטרפים לשירות. דרך אגב, כיום הפעם עומד בין הפס4 לאקסבוקס על כ-פי 3 יותר קונסולות פס4 שנמכרו. מייקרוסופט לא מעוניינת לחשוף בצורה סדירה את נתוני המכירות שלה שעומדים על פי הודעתם על כ-5 מיליון יחידות נכון להיום.

מייקרוסופט כנראה כבר עברו את ה7 מיליון. הם מכרו ברבעון האחרון 2.4 מיליון יחידות XBOX, כולל 360 ואין מצב בעולם שהם מכרו יותר מחצי מיליון 360. הם כנראה במספר של הWIIU, או קצת מעבר לזה, שזה, כמובן, מצוין, בפחות מחצי מהזמן בשוק.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 06 נובמבר 2014, 10:56

מסתבר שאקטביז'ן חסמו את הShare and play לCOD :(.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 נובמבר 2014, 11:22

רק 50% מהמשתמשים קונים +? זה לא חובה בשביל לשחק אונליין? מוזר לגמרי, זה בקושי מספרי 360 ב2014. אולי עדין לא יצא המשחק מולטי שימשוך את כולם, אולי COD החדש יקפיץ את המספר.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 35 אורחים