נושא הדור הבא

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

Re: נושא הדור הבא

הודעהעל ידי InterAl » 05 יוני 2020, 16:42

הוא לא אמור להתקרב לרמה של BB או DS3, זה בסה״כ רימייק למשחק קאלט שהמון אנשים רוצים לשחק שוב (או לראשונה) על פלטפורמה מודרנית. ועניין המולטיפלייר הוא די קריטי במקרה של DS, בניגוד ל-90% ממשחקי הפס1/2/3 שציינת (כי זה לא רק מולטיפלייר אלא גם ההודעות, כתמי הדם ורוחות הרפאים שנעלמו מאז שירדו השרתים. המשחק כולו מעוצב סביבם).

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 יוני 2020, 17:04

InterAl כתב:הוא לא אמור להתקרב לרמה של BB או DS3, זה בסה״כ רימייק למשחק קאלט שהמון אנשים רוצים לשחק שוב (או לראשונה) על פלטפורמה מודרנית. ועניין המולטיפלייר הוא די קריטי במקרה של DS, בניגוד ל-90% ממשחקי הפס1/2/3 שציינת (כי זה לא רק מולטיפלייר אלא גם ההודעות, כתמי הדם ורוחות הרפאים שנעלמו מאז שירדו השרתים. המשחק כולו מעוצב סביבם).

כנראה שלראשונה, כי DS המקורי לא מכר משהו בסטנדרטים של 2020. באמת שאני לא מבין את המטרה של רימייק ל-DS, זה אשכרה DS3 רק מעפן, קלאנקי ולא גמור עד הסוף. שלא נדבר על זה שיש גרסה משודרגת של BB מחכה כבר בשיגור.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 05 יוני 2020, 17:23

אני מקווה שהכרזה כמו הרימאסטר של BB זה ברמה של משפט וחצי באירוע של סוני ולעבור הלאה, זה כולה אירוע של שעה וקצת ואם הכרזות כאלה בכלל תופסות שם הרבה הייפ ופוקוס אז זה קצת מוריד מההתלהבות כלפי זה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 יוני 2020, 19:31

ידוע משהו על האירוע יוני של MS? גרינברג אמר שיש אירוע ״אחר״ ביוני אבל הם לא הביאו שום עדכון מאז.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 05 יוני 2020, 20:01

DrKeo כתב:
InterAl כתב:הוא לא אמור להתקרב לרמה של BB או DS3, זה בסה״כ רימייק למשחק קאלט שהמון אנשים רוצים לשחק שוב (או לראשונה) על פלטפורמה מודרנית. ועניין המולטיפלייר הוא די קריטי במקרה של DS, בניגוד ל-90% ממשחקי הפס1/2/3 שציינת (כי זה לא רק מולטיפלייר אלא גם ההודעות, כתמי הדם ורוחות הרפאים שנעלמו מאז שירדו השרתים. המשחק כולו מעוצב סביבם).

כנראה שלראשונה, כי DS המקורי לא מכר משהו בסטנדרטים של 2020. באמת שאני לא מבין את המטרה של רימייק ל-DS, זה אשכרה DS3 רק מעפן, קלאנקי ולא גמור עד הסוף. שלא נדבר על זה שיש גרסה משודרגת של BB מחכה כבר בשיגור.

מה לא גמור בו בדיוק? ומעפן, קלאנקי וכו' אתה יכול לומר בערך על כל משחק שהתחיל פרנצ'ייז בן עשור+. רימאסטר שלו זה day0 בשבילי, ושיחקתי בכל משחקי פרום שיצאו ממנו והלאה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 יוני 2020, 20:07

סטיק יכול להרחיב הרבה יותר ממני מה ולמה הוא לא גמור. סולס אלה משחקי נוסחה והנוסחה משתפרת מדור לדור. לעשות רימייק לדימונס סולס זה כמו לעשות רימייק לאנצ'רטד 1, למה שאני ארצה לשחק בזה כשהנוסחה במצב פי 100 יותר טוב כיום ממה שהיא הייתה אז, אפילו אם הגרפיקה יפה יותר. ובניגוד לאנצ'רטד, זה לא שלדימונס סולס יש איזה קשר למשחק אחר או עלילה מטורפת שמישהו ירצה להשלים, את אנצ'רטד 1 אולי יש מי שירצה להשלים עלילתית.

בכל מקרה, עניין של טעם. אולי אתה תקפוץ על דימונס סולס רימייק, אני לא רואה את המטרה של רימייק למשחק הזה.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 05 יוני 2020, 20:38

אינטר מדבר בכלל על רימאסטר, להוציא רימאסטר לדימון סולס זו בהחלט החלטה הגיונית וזה היה קורה כבר בדור הפסר אם לא היה כזה בלאגן הפצתי סביב המשחק הזה, וזו התשובה הרשמית של סוני בזמנו.
רימייק לעומת זאת? הרבה יותר קשה להצדיק מכניקות מיושנות ומשחק שבור במקומות מסוימים על רימייק - כביכול משחק חדש. SOTC הוא משחק שלם ועובד ולכן זה עבד להם, דימון סולס חייב עבודה מחדש. האם בלופוינט יכולים? נראה.
אני בכל צקרה אקנה אותו הן כרימייק והן כרימאסטר, אבל אפילו אני כמעריץ גדול של כל דבר עם סולס בשם, לא מתרגש ברמה שסוני חושבים שאני צריך.
בכל מקרה אוכל להרחיב בהמשך על המצב של דימון סולס, מחר אני מאמין שיהיה לי זמן אם מישהו מעוניין בכך.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 05 יוני 2020, 20:56

DrKeo כתב:סטיק יכול להרחיב הרבה יותר ממני מה ולמה הוא לא גמור. סולס אלה משחקי נוסחה והנוסחה משתפרת מדור לדור. לעשות רימייק לדימונס סולס זה כמו לעשות רימייק לאנצ'רטד 1, למה שאני ארצה לשחק בזה כשהנוסחה במצב פי 100 יותר טוב כיום ממה שהיא הייתה אז, אפילו אם הגרפיקה יפה יותר. ובניגוד לאנצ'רטד, זה לא שלדימונס סולס יש איזה קשר למשחק אחר או עלילה מטורפת שמישהו ירצה להשלים, את אנצ'רטד 1 אולי יש מי שירצה להשלים עלילתית.

בכל מקרה, עניין של טעם. אולי אתה תקפוץ על דימונס סולס רימייק, אני לא רואה את המטרה של רימייק למשחק הזה.

הנוסחה השתפרה אבל לדימון סולס יש סביבות, אויבים ובוסים ייחודיים, והוא משחק טוב בזכות עצמו שעדיין כיף לשחק בו, ובלי קשר לזה - יש את הערך הנוסטלגי וההנאה המוזרה של לשחק את הגרסה המקורית של פרנצ'ייז אהוב. כל גיימר מכיר את זה (לאחרונה סיימתי שוב את ac1 ודיאבלו 1 וכל מה שאמרת חל עליהם, ועדיין נהנתי לא מעט). אני בטוח שיש לא מעט מעריצי סולס שלא שיחקו בדימון ורק מחכים להזדמנות לקפוץ עליו.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 05 יוני 2020, 21:12

שוב, מה שאתה אומר נכון. אבל זה נכון לרימאסטר ולא לרימייק. ולפי הדיווחים, אנחנו מקבלים רימייק.

אגב, AC זו נקודה מעניינת. גם לי (כמוך מסתבר) יש פינה חמה בלב לAC 1 ולמה שהוא יצג בזמנו. אבל תסכים איתי, שכמשחק נוא כמעט דמו טכני, כלומר כל הלופ גיימפלי שלו (ששונה והתפתח בעיקר באמצע הדור הזה) התחיל באמת בכלל רק עם AC2.
מה עוד? כל משחקי הסדרה מהדור ההוא קיבלו רימאסטר, חוץ מאחד - AC1. למה? אני לא באמת יודע, אבל אפשרות היא שיוביסופט מבינים שהוצאה מחודשת של AC 1 חייבת לעבור אוברהול שלם, להבדיל מהארבעה האחרים שכן קיבלו רימאסטר. כלומר אולי הם חושבים שהוצאה מחודשת של AC 1 חייבת להיות רימייק, ואגב יש לי תאוריה שזה יקרה במהלך הדור הזה (כרימייק שלם), אבל אין לזה שום הוכחה כרגע...

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 05 יוני 2020, 22:57

נראה שדברים מתחילים לדלוף מהאירוע של סוני,ואני מקווה שזה יאלץ אותם להכריז על תאריך חדש וקרוב מהר: אינסיידרים ידועים מקשרים בטוויטר לוידאו של בחור שטוען שבלאדבורן אכן מגיע למחשב ולפס5 עם תמיכה ב-4K,ultrawide מודלים טקסטורות וזמניי טעינה משופרים,והרימטסאר הוא שיתוף פעולה בין QLOC שעבדה על הרימסטר של דארק סולס לבין...יאפ בלופוינט והוא מגיע לסטים למקרה שמישהו תהה. אבל חכו,זה לא הסוף,בנוסף הוא טוען שסוני תסגור את האירוע של הפס5 עם רימייק של דימון סולס שנכון לעכשיו לפחות הוא אקסקלוסיבי מלא לפס5.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 05 יוני 2020, 23:16

Stick כתב:שוב, מה שאתה אומר נכון. אבל זה נכון לרימאסטר ולא לרימייק. ולפי הדיווחים, אנחנו מקבלים רימייק.

אגב, AC זו נקודה מעניינת. גם לי (כמוך מסתבר) יש פינה חמה בלב לAC 1 ולמה שהוא יצג בזמנו. אבל תסכים איתי, שכמשחק נוא כמעט דמו טכני, כלומר כל הלופ גיימפלי שלו (ששונה והתפתח בעיקר באמצע הדור הזה) התחיל באמת בכלל רק עם AC2.
מה עוד? כל משחקי הסדרה מהדור ההוא קיבלו רימאסטר, חוץ מאחד - AC1. למה? אני לא באמת יודע, אבל אפשרות היא שיוביסופט מבינים שהוצאה מחודשת של AC 1 חייבת לעבור אוברהול שלם, להבדיל מהארבעה האחרים שכן קיבלו רימאסטר. כלומר אולי הם חושבים שהוצאה מחודשת של AC 1 חייבת להיות רימייק, ואגב יש לי תאוריה שזה יקרה במהלך הדור הזה (כרימייק שלם), אבל אין לזה שום הוכחה כרגע...

למה זה נכון רק לרימאסטר ולא לרימייק? מה זה משנה?

ולגבי AC1, אני מסכים. אבל מצד שני, אהבתי יותר את המיקוד של AC1 על פני ההמשכים: אתה משחק assassin, והמשימות הן משימות התנקשות נטו. מן היטמן בימי הביניים. הוא הרגיש לי מאוד אימרסיבי ואווירתי, ואהבתי את הקונספט (ברור שהמימוש פגום מאוד). אבל אין ספק שחלק גדול מההנאה ממנו היום נובע מנוסטלגיה. עם AC2 יובי הרחיבה את הקונספט מעבר לנדרש והפכה אותו למן GTA היסטורי עם עלילה מנופחת מדי ולא מעניינת. הכל רק כדי שיהיה גדול יותר ומפוצץ יותר, אבל גדול יותר זה לא בהכרח טוב יותר.

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 06 יוני 2020, 01:36

EA זזה ל-18 לחודש:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 יוני 2020, 01:47

אני מסכים איתך שיש ערך לרימאסטר וגם לרימייק, אבל זה לא הטרוף שסוני מחפשת פה לשיגור של קונסולה. רימייק של DS זה מגניב, אבל זה כל מה שזה, זה לא הרימייק של SOTC ובטח ובטח לא ההבטחה של בלופויינט לעלות ל-LEVEL הבא.

פייג', אחלה דליפות, BB למחשב זה ממש מגניב. אני אשמח לשחק בו בקרוב אבל אם הפאטצ' לפס5 חינם, אני אחכה לו כי כבר יש לי את המשחק לפס4.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 06 יוני 2020, 07:50

DrKeo כתב: רימייק של DS זה מגניב, אבל זה כל מה שזה, זה לא הרימייק של SOTC ובטח ובטח לא ההבטחה של בלופויינט לעלות ל-LEVEL הבא.

למה לא? לא נראה לי שאתה יכול לקבוע את זה בלי לראות את המשחק, זה הרי משהו שהוא לגמרי תלוי עבודה. אם sotc הוא רימייק אחד לאחד ודימון סולס הוא יותר מזה? אם אפילו רק ברמה הגרפית הם לקחו לעצמם יותר חופש אומנותי או לקחו על עצמם לשנות/לשפר אנימציות זו כבר תהיה עליית מדרגה משמעותית מבחינתם. זה שאתה מעריך יותר או פחות את המשחק אין שום נגיעה לעניין, מה גם שאפילו ברמת הבסיס דימון סולס פשוט משחק ארוך, מגוון ומורכב יותר מ sotc, כזה שמצריך יותר עבודה.

מעבר לזה דימון סולס מכר יותר מ sotc המקורי, והרבה יותר מ ico שרצית רימייק שלו. וזה לפני שהוא הפך למותג שטרילוגיה שקרויה על חצי מהשם שלו מכרה קרוב ל 30 מיליון עותקים. הוא יביא לסוני מספיק "טירוף", בוודאי אם הרימייק הקודם הוא נקודת הייחוס שלך.

ואינטר, אתה צודק בקשר לאונליין, יש גם בוס אחד במשחק שדי תלוי בו...
וואלה שכחתי לגמרי שהם הורידו את השרתים שלו, זה מעניין כי ממה שאני רואה זה קרה שלושה שבועות אחרי שהרימייק ל sotc יצא.. יכול להיות רמז :)

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 06 יוני 2020, 08:27

בקשר לבלאדבורן, הוא אמנם המשחק היחידי שאי פעם עשיתי בו פלטיניום, אבל אני רק מחפש תירוץ בשביל לחזור אליו לעוד סיבוב (או שניים, שלושה..).
אני אישית כמובן יקפוץ עליו, אבל בוא נגיד שזה לא יהיה המראה הכי טוב אם סוני ימכרו רימאסטר מהסוג הזה על הפס5 בזמן שמיקרוסופט מציעה אותו דבר+שידרוגים אחרים ובחינם.

ולפי הבחור בסרטון, זה לא הבלעדי האחרון שהם יביאו למחשב. עכשיו מצד אחד אפשר לראות בזה טקטיקה חכמה שבסוף הדור אחרי שהם כבר מיצו את כל המכירות של המשחקים האלה ואת האפיל שלהם כמוכרי קונסולות, הם מנסים למשוך בעזרתם שחקני pc לקפוץ על הקונסולה הבאה שלהם. מצד שני הם שולחים מסר שיש סיכוי שיום אחד המשחקים שלהם יגיעו למחשב, גם המשחקים של הפס5, ככה שזה יכול לעבוד גם הפוך.
כל עוד הם לא פותחים חנות ייעודית משלהם על ה pc לא נראה לי שהם רוצים לקפוץ עמוק, אבל הם כן מתרחקים קצת מהמודל הנינטנדואי הקלאסי ואני לא יתפלא אם בסופו של תהליך הם כן יהיו על הפלטפורמה עד הסוף כמו מיקרוסופט.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 06 יוני 2020, 09:01

המשחק היחיד של FROM שבאמת אהבתי (מהדורות האחרונים - לא מחשיב את הדברים שהם עשו בעבר הרחוק), הוא סקירו. שיחקתי בכל סדרת דארק סולז + BB, ולא התחברתי לאף משחק שם. אם זה משהו בשליטה, בחוסר העלילה או לא יודע מה. סקירו היה לטעמי המוצלח שבהם, ואני מחכה מאוד לראות מה הם יעשו עם ER.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 יוני 2020, 11:52

idan כתב:
DrKeo כתב: רימייק של DS זה מגניב, אבל זה כל מה שזה, זה לא הרימייק של SOTC ובטח ובטח לא ההבטחה של בלופויינט לעלות ל-LEVEL הבא.

למה לא? לא נראה לי שאתה יכול לקבוע את זה בלי לראות את המשחק, זה הרי משהו שהוא לגמרי תלוי עבודה. אם sotc הוא רימייק אחד לאחד ודימון סולס הוא יותר מזה? אם אפילו רק ברמה הגרפית הם לקחו לעצמם יותר חופש אומנותי או לקחו על עצמם לשנות/לשפר אנימציות זו כבר תהיה עליית מדרגה משמעותית מבחינתם. זה שאתה מעריך יותר או פחות את המשחק אין שום נגיעה לעניין, מה גם שאפילו ברמת הבסיס דימון סולס פשוט משחק ארוך, מגוון ומורכב יותר מ sotc, כזה שמצריך יותר עבודה.

מעבר לזה דימון סולס מכר יותר מ sotc המקורי, והרבה יותר מ ico שרצית רימייק שלו. וזה לפני שהוא הפך למותג שטרילוגיה שקרויה על חצי מהשם שלו מכרה קרוב ל 30 מיליון עותקים. הוא יביא לסוני מספיק "טירוף", בוודאי אם הרימייק הקודם הוא נקודת הייחוס שלך.

ואינטר, אתה צודק בקשר לאונליין, יש גם בוס אחד במשחק שדי תלוי בו...
וואלה שכחתי לגמרי שהם הורידו את השרתים שלו, זה מעניין כי ממה שאני רואה זה קרה שלושה שבועות אחרי שהרימייק ל sotc יצא.. יכול להיות רמז :)

ברור שאם הם רוממו אותו לרמות אחרות לגמרי ופתאום נקבל משחק פרום שהוא יותר טוב מDS3 או סיקרו אז זה נכון. אבל חובת ההוכחה על בלופויינט פה, חברה עם אפס נסיון. אז תרשה לי להיות סקפטי.

בנוגע למכירות, אין לי שמץ כמה SOTC מכר ביחס לדימונס סולס אבל אני כן יודע שSOCT מכר יותר עותקים ביפן בשבוע הראשון מאשר דימונס סולס ב-10 חודשים הראשונים שלו ויפן היא איזה 15% מהמכירות של דימונס סולס.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 06 יוני 2020, 13:20

InterAl כתב:
Stick כתב:שוב, מה שאתה אומר נכון. אבל זה נכון לרימאסטר ולא לרימייק. ולפי הדיווחים, אנחנו מקבלים רימייק.

למה זה נכון רק לרימאסטר ולא לרימייק? מה זה משנה?

ולגבי AC1, אני מסכים. אבל מצד שני, אהבתי יותר את המיקוד של AC1 על פני ההמשכים: אתה משחק assassin, והמשימות הן משימות התנקשות נטו. מן היטמן בימי הביניים. הוא הרגיש לי מאוד אימרסיבי ואווירתי, ואהבתי את הקונספט (ברור שהמימוש פגום מאוד). אבל אין ספק שחלק גדול מההנאה ממנו היום נובע מנוסטלגיה. עם AC2 יובי הרחיבה את הקונספט מעבר לנדרש והפכה אותו למן GTA היסטורי עם עלילה מנופחת מדי ולא מעניינת. הכל רק כדי שיהיה גדול יותר ומפוצץ יותר, אבל גדול יותר זה לא בהכרח טוב יותר.

ההבדל בין רימאסטר לרימייק הוא פשוט הבדל של תיאום צפיות. כשאתה ניגש למשחק, ובהגדרה מפרק אותו ובונה אותו מאפס למאה, יש צפייה לעבוד על המערכות שלו כי גם ככה אתה עובד על המשחק עצמו. רימייק הוא כמעט משחק חדש, והוא כמעט עומד בפני סטנדרטים של משחק חדש.
כשאתה בהגדרה עושה רימאסטר, כלומר לוקח משחק קיים וסגור ורק משפשף לו קצת את הקצוות, אז הצפיות מלכתחילה הן שהוא יהיה אותו משחק לטוב ולרע.
אתן דוגמה: אני לא יודע בדיוק מה המצב בRE, אבל בוא נסתכל על DMC. המשחק הראשון קיבל רימאסטר, שעשה אותו אותו המשחק בHD. יש לך ספק שאם (כלומר כש) יצא רימייק לDMC הראשון אז הוא יהיה עם מצלמה חופשית נניח? כי זה א' ב' היום וזה לא משנה איך המשחק היה אז. מתקבל ברימאסטר, לא מתקבל ברימייק.

אגב, לגבי הנקודה שלך על AC 1, אני ממש מסכים. כבר אמרתי פה שמשחק החלומות שלי לסדרה זה פשוט AC שהוא לא יותר ממה שAC 1 היה אמור להיות.
אני לא יכול להגיד שAC 1 הוא משחק ממש טוב, אבל הפרמיס והקונספט שלו, שפוצץ ראשים בזמנו כהבטחה לדור הבא של הפס3, הוא עדיין אחד הדברים הכי מעניינים בתעשייה.
משחק שהוא קצת SOTC במבנה שלו, עם תשעה 'קרבות בוס' שאלו הן ההתנקשויות, ועולם פתוח באמצע שיתן באמת כלים ולא שתי אופציות רפטטיביות.
בגלל זה אני כל כך חם על רימייק של AC1, כי רימייק שלו לדעתי יהיה חייב להבנות מלמטה לגמרי מבחינת גיימפלי, וזה יכול לתת להם תירוץ כדי להוציא בהגדרה משחק AC שהוא קטן ןמהודק יותר, ונשען על עקרונות היסוד ההם של תחילת הסדרה.
כלומר אני נהנה מהARPG העצומים שהם עשו, אבל זה יותר מיינדלס פאן כזה וזו סדרה שבפרמיס שלה הייתה אמורה להיות הרבה יותר.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 06 יוני 2020, 13:29

DrKeo כתב:
idan כתב:

SOTC מכר 1.14 מיליון ודימון סולס מכר 1.83 מיליון, למי אכפת כמה הם מכרו בשבוע הראשון באיזור אחד של העולם? למרות שגם לזה יש הסבר מניח דעת, אחד היה משחק שקיבל גב של סוני וקמפיין פרסומי נרחב יחסית, השני לפי שוהיי יושידה שעד היום מכה על חטא לדבריו, היה משחק עם דמו רע מבילד מוקדם שלא מזכיר את המשחק המלא והתקבל רע בכל מיני תצוגות והמפיצה שלו כ"כ לא האמינה בו שהיא ויתרה על הזכויות עליו מחוץ ליפן ככה שלא סביר שהם השקיעו המון בקמפיין שלו. בדיעבד התברר שהוא דווקא ממש טוב ולכן הגיוני שמדובר במשחק פה-לאוזן קלאסי עם רגליים ארוכות ולא משהו שמתפוצץ בהשקה.

ואני לא מדמיין שהם יעשו משחק יותר טוב מ DS3, אבל אני גם לא חושב שזה מדד רלוונטי בשום צורה ל"הבטחה" שלהם לעלות ל level הבא. הם אמרו שהם מגדירים את sotc כרימייק (ביחס לרימאסטרים שהם עשו בעבר) ואת הפרוייקט הנוכחי כ re-envisioning בגלל שהם הולכים כאן לטענתם מעבר למה שהם חשבו שאפשרי עם sotc, כלומר הם לוקחים כאן לכאורה צעד נוסף קדימה. מה הצעד הזה? אנחנו לא יודעים, אבל לדעתי זה לא חייב להיות משהו שקשור במשחקיות (קשה לי להאמין), זה יכול להיות נטו עניין טכני/אומנותי (אנימציות, פיזיקה,חופש אומונתי נרחב יותר וכו') - כך או כך אני לא מצליח להבין למה אתה חושב שזהות המשחק מכתיבה שהם לא ילכו צעד אחד קדימה, זה לא שמדובר פה באיזה סייד סקרולר. אין שום דבר מבני בדימון סולס שאמור לגרום לנו לחשוב ככה, ההפך אם כבר.
נערך לאחרונה על ידי idan ב 06 יוני 2020, 13:33, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 06 יוני 2020, 13:33

ההגדרה של רימייק היא לא ממש ברורה, לא כל רימייק הוא כמו FF7R, יש רימייקים שיותר קרובים לגרסת רימאסטר, כמו למשל SOTC, זלדה OOT או halo anniversary. רימייקים כאלה לא נוגעים בגיימפליי יותר מדי אלא רק משפרים את הגרפיקה משמעותית (בעיקר ע"י מנוע חדש) ומוסיפים שיפורי QOL. זה גם מה שאני מצפה מרימייק של DS.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 06 יוני 2020, 13:42

אין שום סיכוי שהם יעשו משהו שמתקרב ל FF7R, זה כבר לעשות משחק חדש לכל דבר ועניין, שזה לא משהו שהסטודיו הזה אי פעם עשה.
אבל הם כן טוענים שהפרוייקט הנוכחי שאפתני יותר מהרימייק של sotc ככה שזה יהיה מעניין לראות מה זה אומר בדיוק בפועל, אבל אני לא חושב שזה ילך מעבר לעניינים גרפיים/טכניים. הם אולי ילטשו קצת את הג'אנק, אבל אף אחד לא צריך לצפות שהם ימציאו את הגיימפלי מחדש.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 יוני 2020, 13:57

idan כתב:
DrKeo כתב:
idan כתב:

SOTC מכר 1.14 מיליון ודימון סולס מכר 1.83 מיליון, למי אכפת כמה הם מכרו בשבוע הראשון באיזור אחד של העולם? למרות שגם לזה יש הסבר מניח דעת, אחד היה משחק שקיבל גב של סוני וקמפיין פרסומי נרחב יחסית, השני לפי שוהיי יושידה שעד היום מכה על חטא לדבריו, היה משחק עם דמו רע מבילד מוקדם שלא מזכיר את המשחק המלא והתקבל רע בכל מיני תצוגות והמפיצה שלו כ"כ לא האמינה בו שהיא ויתרה על הזכויות עליו מחוץ ליפן ככה שלא סביר שהם השקיעו המון בקמפיין שלו. בדיעבד התברר שהוא דווקא ממש טוב ולכן הגיוני שמדובר במשחק פה-לאוזן קלאסי עם רגליים ארוכות ולא משהו שמתפוצץ בהשקה.

ואני לא מדמיין שהם יעשו משחק יותר טוב מ DS3, אבל אני גם לא חושב שזה מדד רלוונטי בשום צורה ל"הבטחה" שלהם לעלות ל level הבא. הם אמרו שהם מגדירים את sotc כרימייק (ביחס לרימאסטרים שהם עשו בעבר) ואת הפרוייקט הנוכחי כ re-envisioning בגלל שהם הולכים כאן לטענתם מעבר למה שהם חשבו שאפשרי עם sotc, כלומר הם לוקחים כאן לכאורה צעד נוסף קדימה. מה הצעד הזה? אנחנו לא יודעים, אבל לדעתי זה לא חייב להיות משהו שקשור במשחקיות (קשה לי להאמין), זה יכול להיות נטו עניין טכני/אומנותי (אנימציות, פיזיקה,חופש אומונתי נרחב יותר וכו') - כך או כך אני לא מצליח להבין למה אתה חושב שזהות המשחק מכתיבה שהם לא ילכו צעד אחד קדימה, זה לא שמדובר פה באיזה סייד סקרולר. אין שום דבר מבני בדימון סולס שאמור לגרום לנו לחשוב ככה, ההפך אם כבר.

מאיפה אתה מביא את הנתון הזה? הנתון מכירות היחיד שאני מכיר על DS הוא בערך מליון יחידות אחרי בערך 3 שנים. אל תגיד לי שזה מVGC. ובכלליות לא ברור לי מה נתון המכירות של המשחק המקורע רלוונטי בכלל.

ובשביל בלו פויינט ״הלבל הבא״ הוא בר מאוד מאוד נמוך להתחשב בזה שכל שיפור כלשהו לגיימפליי יהיה בשבילם הלבל הבא. אם DS זה גרפיקה חדשה נטו, אני לא ממש מבין איך זה אמור להיות פילר בלוח יציאות של סוני. DS בלי שום שיפור גיימפליי ועיצוב הוא פשוט המשחק סולס הכי גרוע בשוק עם הגרפיקה הכי טובה בשוק. גם לא ברור לי איך אתה חושב ששיפור גרפי בלבד זה ״הלבל הבא״, זאת סתם שכבת צבע. DS צריך הרבה יותר משכבת צבע בשביל להחזיק מים ב2020. אפילו המעריץ סולס מספר אחת פה בפורום בקושי מראה התלהבות, ויש לזה סיבה, סולס המקורי היה אבטיפוס לא גמור, הוא לא יכול לצאת as is ולהיות AAA ענקי ב2020. צריך להכניס בו המון עבודה בשביל לרומם אותו לרמת 2020.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 06 יוני 2020, 14:58

לא, הוא לא. תראה את C&C Remastered שיצא אתמול, פאקינג משחק בן 25 שנה שהשחקנים והמבקרים עפים עליו, למרות שאין ספק שהוא משחק אסטרטגיה מזוויע בסטנדרטים של היום. זה הכל עניין של קאלט + נוסטלגיה + העובדה שמדובר במשחק מגדיר ז׳אנר, בדיוק כמו DS.
נערך לאחרונה על ידי InterAl ב 06 יוני 2020, 15:00, נערך פעם 1 בסך הכל.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 06 יוני 2020, 14:58

אני רק אגיד שרימייק לדימון סולס לעולם לא יהיה משחק הסולס הכי גרוע בשוק, המקום הזה שמור תמיד לDS2 :).
ושבגדול אני כן מתלהב מהרימייק, כמו שאמרתי זה כנראה המותג השני של סוני אחרי GOW שהייתי רוצה לראות לו רימייק, זה פשוט שכמו שאתה אומר - עד שיוכח אחרת אני יוצא מנקודת הנחה שכבר שיחקתי במשחק סולס טוב יותר. בכמה טובים יותר.
זה כאילו סוני תכריז על GOW 2 באירוע וקורי יעלה ויגיד "וואלה, הכנו לכם פה אחלה משחק שבטוח תהנו ממנו. אבל אל תצפו לרמה של GOW 2018, דיללנו משם את המערכות והורדנו את הסקופ של עיצוב העולם והשלבים. אבל הוא נראה נהדר". אז ברור שכולנו נרצה את GOW 2 הזה בכל זאת, אבל קשה להגיד שזה הדבר הכי מעורר הייפ בעולם :).

אבל בכל מקרה, בוא נחכה להכרזה. כמו שכבר העלנו ספקולציות אני יכול לראות אפילו צוות קטן של FS שעובד איתם על גיימפלי ועיצוב, וזה לבד יעלה לי את מפלס ההייפ מ50 ל100.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 יוני 2020, 15:11

InterAl כתב:לא, הוא לא. תראה את C&C Remastered שיצא אתמול, פאקינג משחק בן 25 שנה שהשחקנים והמבקרים עפים עליו, למרות שאין ספק שהוא משחק אסטרטגיה מזוויע בסטנדרטים של היום. זה הכל עניין של קאלט + נוסטלגיה + העובדה שמדובר במשחק מגדיר ז׳אנר, בדיוק כמו DS.

הייפ זה עניין יחסי. בו נגיד את זה ככה, אם הבלעדי הגדול של ה-XSX בשיגור היה C&C רימאסטרד ב-20$ אז כנראה שה-XSX היה הופך לבדיחה מהלכת. אני בטוח שרימייק שכזה שהוא גרפי בלבד יקבל ציונים טובים וימכור 2-3 מליון עותקים, אבל בו נגיד שזה לא בדיוק אלדן רינג.

Stick כתב:אני רק אגיד שרימייק לדימון סולס לעולם לא יהיה משחק הסולס הכי גרוע בשוק, המקום הזה שמור תמיד לDS2 :).
ושבגדול אני כן מתלהב מהרימייק, כמו שאמרתי זה כנראה המותג השני של סוני אחרי GOW שהייתי רוצה לראות לו רימייק, זה פשוט שכמו שאתה אומר - עד שיוכח אחרת אני יוצא מנקודת הנחה שכבר שיחקתי במשחק סולס טוב יותר. בכמה טובים יותר.
זה כאילו סוני תכריז על GOW 2 באירוע וקורי יעלה ויגיד "וואלה, הכנו לכם פה אחלה משחק שבטוח תהנו ממנו. אבל אל תצפו לרמה של GOW 2018, דיללנו משם את המערכות והורדנו את הסקופ של עיצוב העולם והשלבים. אבל הוא נראה נהדר". אז ברור שכולנו נרצה את GOW 2 הזה בכל זאת, אבל קשה להגיד שזה הדבר הכי מעורר הייפ בעולם :).

אבל בכל מקרה, בוא נחכה להכרזה. כמו שכבר העלנו ספקולציות אני יכול לראות אפילו צוות קטן של FS שעובד איתם על גיימפלי ועיצוב, וזה לבד יעלה לי את מפלס ההייפ מ50 ל100.

אין ספק שאם FS מעורבים זה כבר עניין אחר לגמרי.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 27 אורחים