PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Laskin » 10 נובמבר 2014, 13:19

DrKeo כתב:בטח שכן, אם היא רוצה לשמור על הרמה של השירות.

זה כמו שנגיד לאמאזון יש שירות מעולה, והם עושים באמת אחלה מבצעים, ואז יוצא משהו חדש, נגיד אייפון6 - וכולם יתלוננו שאמאזון לא עושה עליו מבצעים.
ברור שהיא לא תעשה מבצע, ואף אחד לא מצפה מהם...

אז נכון, זה שונה לגמרי כי זה שירות לגמרי שלהם ובלהבלהבלה... אבל העקרון זהה:
אדם הגיוני לא יכול לצפות לאותו שירות על קונסולה חדשה לגמרי, כמו שהיה בשנים האחרונות של קונסולה ישנה.
ואם הוא מצפה לזה - שיתאכזב, אבל בעיניי הציפיות שלו מלכתחילה לא היו בגדר ההגיון, כך שזה לא מעניין אותי ;)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 נובמבר 2014, 17:06

Laskin כתב:
זה כמו שנגיד לאמאזון יש שירות מעולה, והם עושים באמת אחלה מבצעים, ואז יוצא משהו חדש, נגיד אייפון6 - וכולם יתלוננו שאמאזון לא עושה עליו מבצעים.

אדם הגיוני לא יכול לצפות לאותו שירות על קונסולה חדשה לגמרי, כמו שהיה בשנים האחרונות של קונסולה ישנה.
ואם הוא מצפה לזה - שיתאכזב, אבל בעיניי הציפיות שלו מלכתחילה לא היו בגדר ההגיון, כך שזה לא מעניין אותי ;)

בחודשיים הראשונים של הקונסולה זה לגמרי הגיוני, בגיל חצי שנה בערך, בגיל שנה כבר ממש לא. סליחה אבל סוני עושה משחקים בעצמה, העלות שלה לשים משחק כמו KZ בשירות הוא 0$ (כמובן שההפסד מגיע מחוסר המכירות שלו, מצד שני הם מקבלים כסף על יותר אנשים שעושים פלוס). כן, לשכנע את EA לשים שם את פיפ"א 2015 הוא קלוש, אבל מה עם פיפ"א 14? ומה עם כל המשחקים של סוני עצמה שיכולים להיות שם?
אני אתן דוגמאות:
- NBA2K14 הגיע לשירות ביוני 2014, בגיל 10 חודשים (אגב הוא גם יצא לפס4, הוא יכל בקלות להגיע גם לפס4 כבר לפני חודשים)
- היטמן אבסולושן, הגיע לשירות במאי 13, בגיל 6 חודשים
- ME3 הגיע בגיל שנה

ואני יכול להביא עוד המון דוגמאות. אז אם הצלחות כמו ME3 שהוא AAA ובכלל מחברת צד ג' יכול להגיע לפלוס אחרי שנה, למה משחקים של סוני עצמה לא יכולה להגיע אחרי שנה שלמה? אם הם היו רוצים לשמור על הרמה של הפס3 בכלל היית צריך לראות את אינפמס כבר בשירות עכשיו פחות או יותר (אחרי 10 חודשים, לא בדיוק שובר שיאים) אבל נראה שסוני הורידה ברמה.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 10 נובמבר 2014, 17:17

Laskin כתב:

די נו... לא עושים יותר כי הם לא אנדרדוג בנושא וזהו... לא מבין מה צריך לספר סיפורים.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 נובמבר 2014, 17:58

swiss-the-engine כתב:די נו... לא עושים יותר כי הם לא אנדרדוג בנושא וזהו... לא מבין מה צריך לספר סיפורים.

כן זה מה שמחשיד, שכנראה הם מרגישים שהם מאוד מצליחים וממילא אנשים חייבים לעשות + בשביל האונליין אז הם הורידו את הרגל מהדוושה. אולי הם יחזרו לימי הפס2 שלהם, חארות מתנשאים. בתקווה לא.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 10 נובמבר 2014, 19:48

למה מתנשאים? למה לשלם סתם בלי תמורה? אין בזה הגיון.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 נובמבר 2014, 20:18

swiss-the-engine כתב:למה מתנשאים? למה לשלם סתם בלי תמורה? אין בזה הגיון.

אתה מתכוון למה לשלם סתם למפיצות? לא יודע, הסיסמה שלהם היא For the gamers אבל כל מה שהם עשו לפלוס זה לעטוף אותו בPAY WALL למשחק אונליין ולהוריד משמעותית את הרמה שלו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 נובמבר 2014, 09:11

ברור שאם הם היו במצב גרוע אז היו שמים כבר את קילזון, למשל... אבל זה באמת היה הגיוני רק אם היו במצב שכזה.

בכל אופן - יום חג! מלא מלא עדכונים, ובצד של הPS4 זה בעיקר TTC:
http://www.gamersyde.com/hqstream_the_t ... 37_en.html
http://www.gamersyde.com/hqstream_the_t ... 38_en.html
וסתם TIMELAPSE
http://www.gamersyde.com/hqstream_the_t ... 39_en.html

המשחק בהחלט נראה כמו משהו שעוד לא ראינו, מבחינה אמנותית, וגם טכנית.
מיוחד, משונה... אבל אני לא מבין אותו עדיין בכלל. לא בטוח שהוא מהנה בכלל.
אבל פשוט להסתכל עליו ועל ה"תעמולה הקומוניסטית" שלו זה מטורף.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 11 נובמבר 2014, 11:55

DrKeo כתב:אתה מתכוון למה לשלם סתם למפיצות? לא יודע, הסיסמה שלהם היא For the gamers אבל כל מה שהם עשו לפלוס זה לעטוף אותו בPAY WALL למשחק אונליין ולהוריד משמעותית את הרמה שלו.

בסדדר אנחנו לא מפגרים, אנחנו יודעים שזה סתם עוד ססמת PR כמו כל ססמת PR של כל חברה.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 נובמבר 2014, 13:29

Laskin כתב:ברור שאם הם היו במצב גרוע אז היו שמים כבר את קילזון, למשל... אבל זה באמת היה הגיוני רק אם היו במצב שכזה.

בכל אופן - יום חג! מלא מלא עדכונים, ובצד של הPS4 זה בעיקר TTC:
http://www.gamersyde.com/hqstream_the_t ... 37_en.html
http://www.gamersyde.com/hqstream_the_t ... 38_en.html
וסתם TIMELAPSE
http://www.gamersyde.com/hqstream_the_t ... 39_en.html

המשחק בהחלט נראה כמו משהו שעוד לא ראינו, מבחינה אמנותית, וגם טכנית.
מיוחד, משונה... אבל אני לא מבין אותו עדיין בכלל. לא בטוח שהוא מהנה בכלל.
אבל פשוט להסתכל עליו ועל ה"תעמולה הקומוניסטית" שלו זה מטורף.

המשחק מהמם, התאורה שלו בין המרשימות שראיתי ולא מביישת אף משחק AAA, למרות שאני לא מבין כלום ממה שהולך שם :)

בקשר לפלוס אני חושב שהכיוון בהחלט נראה חיובי, אנחנו בתחילת הדור ואין מה להשוות לזמן שבו התחילו לחלק AAA בדור שעבר, ירידות המחירים אפסיות וזה פאקטור חשוב בפלוס, לא זכור לי במיוחד שחילקו משחק ששווה 40-50$ בחנות, בדר"כ חילקו משחקים רק אחרי שעברו סיילים כבדים לפני והערך שלהם היה כמעט בתחתונים אחרי שהמפיצה מיצתה כל אפשרויות רווח מסורתיות.
בלי קשר הפלוס טכנית לא יוכל להיות ברמה של הפס3 גם אם ישתפר בהיצע מהסיבה הפשוטה שיש יותר פלטפורמות וכל אחת מקבלת 2 משחקים, בעבר יכלתי לקבל 2 משחקי AAA ואינדי, היום בפורמט החדש זה AAA ואינדי אחד, ככה שברור שטכנית זה לא יכול להיות ברמה של ה PS3 אלא אם כן יפסיקו את השירות על הפס3 או הויטה וככה הפס4 יוכל לקבל יותר משחקים.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 11 נובמבר 2014, 13:35

בלינג למה צריך את ההסברים האלה? אפשר הכל ואם אתה חושב אחרת אז אתה משקר לעצמך וזה יהיה די משונה. לא עושים כי לא צריכים וזהו.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 נובמבר 2014, 13:41

swiss-the-engine כתב:בלינג למה צריך את ההסברים האלה? אפשר הכל ואם אתה חושב אחרת אז אתה משקר לעצמך וזה יהיה די משונה. לא עושים כי לא צריכים וזהו.

למה אתה מתעלם מכל הנתונים והרציונלים שאני זורק וקובע שאני משקר לעצמי, זה לא שאני מדבר מהתחת, התמונה שאני מצייר סכ"ה הגיונית, אם בפברואר יחזרו לאינדים בלבד אני לא אתווכח בכלל שאין כוונה להביא פלוס נורמלי.
אני הודיתי עוד לפני שאני לא חושב שהפלוס יהיה ברמה של הפס3 או ישחזר את השיאים שלו, לפחות לתקופה הקרובה ובמיוחד בפורמט הנוכחי.

ולסוני עוד אכפת, כי עובדה שחשפה חודשים מראש בגלל backlash משהו שבחיים לא עשתה עם הפלוס, דווקא מייקרוסופט לא עושה מספיק עם השירות ביחס לזה שהיא אנדרדוג.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 11 נובמבר 2014, 14:17

השירות של מיק' בתחת.

כל הטיעונים שלך לא משנים כלום.... אם הם לא היו מצליחים כמו שהם מצליחים כרגע ואם לשחק אונליין לא היה קשור לפלוס אז הייתי רואה אותם ממשיכים באותו הקו שנותר מהPS3. אין שום סיבה לחשוב אחרת.

ככה שכן, החיפוטש אחר סיפורים רציונליים היא שקר עצמי. הם לא עושים יותר כי לעשות יותר עולה יותר כסף והיחס עלות תועלת למהלך כזה לא הגיוני מבחינת סוני.

נחכה ונראה מה יהיה שנה הבאה.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 נובמבר 2014, 14:34

אתה יודע זה לא יהיה דיון פרודוקטיבי במיוחד אם תמשיך לחזור על כך שאני משקר לעצמי למרות שאני אומר לך בדיוק איפה אני עומד- לא מאמין שהפס4 תשחזר בזמן הקרוב אם בכלל את השיאים של הפס3 גם מהסיבות שציינת, חושב שזה זמן מוקדם מדי לשפוט את השירות ולצאת בהצהרות בלי קשר, יודה בקלות שהשירות נפילה אם שנה הבאה לא נמשיל לקבל AAA, איפה פה אני משקר לעצמי אם חזרתי על הדברים הללו לכל אורך הדיון?

תעשה לי טובה יש לי מודעות עצמית יותר גבוהה משל דג כדי לדעת אם אני משקר לעצמי או לא, לזרוק משפטים כאלו לדיון לא באמת תורמים הרבה, תענה לטיעונים או שתחסוך ממני בבקשה מה אתה חושב שאני עושה או לא.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 11 נובמבר 2014, 14:45

מה בדיוק טענת? שיש שתי פלטפורמות? יש יותר אבל מה זה צריך לשנות? עם הויטה עוד היה הגיון בטענה כזאת אבל עם הנייחים אין בכך שביב של הגיון.
אז מה עוד יש לנו? משחקים יקרים יותר? ברור כי פוטנציאל המכירה שלהם קטן בהרבה. יש עוד סיבות אבל זה בראש ובראשונה.
מה עוד? אמרת שנחכה? לא טיעון.

אמרת שאני (או מישהו אחר, לא באמת משנה) חרץ את גורל השירות? שקר. מדברים על מה היה עד עכשיו... אף אחד לא נביא ואין טעם לדבר בנבואות.

אז כן, חוץ מלהגיד "השירות נפל לגמרי וברור שזה כי אין להם צורך להשקיע בפלוס כמו שהשקיעו עם הPS3" זה לשקר לעצמך. לא שזה עקרוני... כולה דיבורים על קונסולה, זה לא כאילו טענתי שאתה משקר לעצמך במשהו שבאמת אשכרה משנה לך משהו בחיים. לא מובן לי מה אתה לוקח את זה בקטע רע.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 נובמבר 2014, 15:14

טענתי שיש 3 פלטפורמות מה שאוטומטית מוריד מכמות המשחקים שניתן לקבל ולמעשה כך פוגע ברמת השירות לפס4, מה לא הגיוני פה? אני מדבר מבחינת פוטנציאל השירות לשחזר את הימים של הפס3 שיכלתי לקבל 2 AAA ואינדי, בפורמט הזה מרחב התמרון קטן יותר עבור פלטפורמה בודדת.

כן משחקים יקרים יותר זה טיעון חשוב, גם זמן- בקושי עברה שנה ולא שבפס3 ישר היית מקבל טונות של משחקי AAA שנה אחרי, הממוצע לרוב היה יותר משנה, שלא לדבר על כך שאנחנו רק בתחילת הדור לעומת כמה שנים לתוך הדור על הפס3- ככל שיהיו יותר אנשים מנויים ויותר מבחר של משחקים והמחירים יהיו זולים יותר ויתחילו לעשות סיילים לשם שינוי ככה יכול לעלות ערכו של הפלוס.

לאמר שהשירות נפילה לא בגלל הגורמים הללו של זמן, מחירים וכו' אלא בגלל שסוני פשוט שולטת בשוק ובאופן כללי יכולה לשים עלינו זובי זה כמו לחרוץ את השירות, כי בעצם אתה אומר שאתה לא רואה איך הוא משתפר כל עוד סוני מובילה ומוכרת טוב ואין לה צורך להשקיע בו.

ולטעון שבגלל שאני מעדיף לא לחרוץ ולטעון שיש ירידה בשירות בגלל שסוני מוכרת ולא אנדרדוג (למרות שבעצמי אמרתי שלטעמי השירות לא יגיע כנראה לרמה של הפס3 הרבה בגלל הגורם הזה) אז אני משקר לעצמי זה טיעון די מטופש וחסר ביסוס, ואין קשר אם זה מהותי בחיים או לא, זה פשוט לא קשור ולא תורם לדיון.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 נובמבר 2014, 15:51

מה אכפת לאדם שיש לו פס4 בלבד שיש 3 פלטפורמות? אם זה היה משנה משהו אז היו נותנים לך לבחור X משחקים מתוך רשימת המשחקים כך שלא היית יכול לקחת את כל המשחקים של כל הפלטפורמות. לא ברור לי למה שחקן פס4 בלבד צריך לסבול כי סוני עדין תומכת בפס3.

בכל מקרה, הרמה ירדה והיא לא הייתה חייבת לרדת, סוני בחרה שהיא תרד. זה הכל.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 נובמבר 2014, 21:52

DrKeo כתב:מה אכפת לאדם שיש לו פס4 בלבד שיש 3 פלטפורמות? אם זה היה משנה משהו אז היו נותנים לך לבחור X משחקים מתוך רשימת המשחקים כך שלא היית יכול לקחת את כל המשחקים של כל הפלטפורמות. לא ברור לי למה שחקן פס4 בלבד צריך לסבול כי סוני עדין תומכת בפס3.

בכל מקרה, הרמה ירדה והיא לא הייתה חייבת לרדת, סוני בחרה שהיא תרד. זה הכל.

מה לעשות שהמשאבים מוגבלים בסופו של דבר, זה היה יופי אם יכלו לחלק לכל פלטפורמה 4 משחקים בחודש אבל זה לא מציאותי, אפשר לקוות שסוני תפסיק את התמיכה בפס3 בקרוב ותשנה את הפורמט של הפלוס, אני אישית גם לא מת על הפורמט החדש וברור לי שהוא DOWNGRADE בשבילי כמישהו שכבר אין לו PS3 עובד עוד ותלוי רק ב PS4, אבל תראה שגם ברגע שיבטלו את הפלוס ל PS3 כל העולם יזעק עליהם ויראו בזה מהלך אנטי צרכני, סוג של מצב שהם לא יכולים לנצח בו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 נובמבר 2014, 22:30

bling כתב:מה לעשות שהמשאבים מוגבלים בסופו של דבר, זה היה יופי אם יכלו לחלק לכל פלטפורמה 4 משחקים בחודש אבל זה לא מציאותי, אפשר לקוות שסוני תפסיק את התמיכה בפס3 בקרוב ותשנה את הפורמט של הפלוס, אני אישית גם לא מת על הפורמט החדש וברור לי שהוא DOWNGRADE בשבילי כמישהו שכבר אין לו PS3 עובד עוד ותלוי רק ב PS4, אבל תראה שגם ברגע שיבטלו את הפלוס ל PS3 כל העולם יזעק עליהם ויראו בזה מהלך אנטי צרכני, סוג של מצב שהם לא יכולים לנצח בו.

אבל אני לא מבין מה הקשר שזה בפלטפורמות אחרות. אם זה מפריע לסוני אז בכל חודש תצטרך לבחור ולא תקבל 100% מהמשחקים. ואם עוד שנה יצא VITA 2, אז המשחקים של הפס4 יהיו אפילו פחות טובים? זה מה שצריך לעניין שחקן פס4?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 נובמבר 2014, 07:44

DrKeo כתב:אבל אני לא מבין מה הקשר שזה בפלטפורמות אחרות. אם זה מפריע לסוני אז בכל חודש תצטרך לבחור ולא תקבל 100% מהמשחקים. ואם עוד שנה יצא VITA 2, אז המשחקים של הפס4 יהיו אפילו פחות טובים? זה מה שצריך לעניין שחקן פס4?

לא הבנתי מה הקשר מה אתה מוריד ומה לא, סוני צריכה לסגור עסקאות על כל המשחקים הללו ומן הסתם זה עולה לה יותר כסף ככל שהיא מעלה יותר משחקים לשירות, בין אם תוריד או לא.
וכן יש לפעמים מצבים שאין דרך לנצח בהם, אם סוני למשל היתה מפסיקה את התמיכה בפס3 ב 2013 כמו ש MS עשתה ומעבירה את כל המשאבים לפס4 ככה ש TLOU וביונד ו GOW היו יוצאים לפס4 אז היו צועקים עליה שזנחה את הפלטפורמה שיש לה בה עשרות מליוני לקוחות לעומת מליונים בודדים עם הפס4, אז עכשיו צועקים שאין לפס4 ליינאפ נורמלי מצד א' (שזה נכון), זה ברור שהפס4 לא חיה בוואקום והיא מושפעת גם מפלטפורמות אחרות של סוני, ככל שיתקדם הדור אפשר להניח שזה ישתפר, מן הסתם צד א' לפחות כבר מת סופית על הפלטפורמות האחרות והוא לא יפגע עוד בפיתוח ל PS4.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 נובמבר 2014, 09:40

רגע, בואו נרגע ונעשה סדר...
על מנת שסוני יעמדו עם השירות שלהם בPS4 בסטנדרטים של הPSN על הPS3 בשנתיים האחרונות, הם היו צריכים להציע כבר את קילזון, אינפמוס ו-TLOU:R בחינם.
פשוט כי אף אחד לא יתאר לעצמו שיציעו משחקי AAA צד ג' חדשים בחינם, כשהם מוכרים מצויין בזכות עצמם, כך שאם חייבים AAA - הוא ללא ספק אמור להגיע מסוני עצמה.
לדעתי - מדובר בציפיות שמלכתחילה אינן בגדר ההגיון העסקי.
בעצם, הם היו צריכים לתכנן להוציא בשנה הרא/שונה רק AAA שהם יודעים שהם יציעו בתוך חודש-חודשיים או גג חצי שנה - בחינם לחלוטין.
אני לא מכיר חברה שמוכנה להשקיע שנים בפיתוח של משחקים, רק כדי להציע את המשחקים האלה בחינם בתוך כמה חודשים בודדים. זה AAA, יש היצע מאוד נמוך על הקונסולה, וזה אפילו מגוחך לצפות לדבר כזה.

אז נכון, זה קצת פחות מגוחך אם סוני היו בצרות, ובעזרת מהלך כזה היו יכולים לצאת מהן. אבל זה לא המצב, והשירות הוא עדיין טוב מאוד, פשוט לא פסיכי כפי שהיה בסוף הדור הקודם, בנסיבות אחרות לחלוטין, על קונסולה עם ותק של כמה שנים טובות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 נובמבר 2014, 12:23

Laskin כתב:רגע, בואו נרגע ונעשה סדר...
על מנת שסוני יעמדו עם השירות שלהם בPS4 בסטנדרטים של הPSN על הPS3 בשנתיים האחרונות, הם היו צריכים להציע כבר את קילזון, אינפמוס ו-TLOU:R בחינם.
פשוט כי אף אחד לא יתאר לעצמו שיציעו משחקי AAA צד ג' חדשים בחינם, כשהם מוכרים מצויין בזכות עצמם, כך שאם חייבים AAA - הוא ללא ספק אמור להגיע מסוני עצמה.
לדעתי - מדובר בציפיות שמלכתחילה אינן בגדר ההגיון העסקי.
בעצם, הם היו צריכים לתכנן להוציא בשנה הרא/שונה רק AAA שהם יודעים שהם יציעו בתוך חודש-חודשיים או גג חצי שנה - בחינם לחלוטין.
אני לא מכיר חברה שמוכנה להשקיע שנים בפיתוח של משחקים, רק כדי להציע את המשחקים האלה בחינם בתוך כמה חודשים בודדים. זה AAA, יש היצע מאוד נמוך על הקונסולה, וזה אפילו מגוחך לצפות לדבר כזה.

אז נכון, זה קצת פחות מגוחך אם סוני היו בצרות, ובעזרת מהלך כזה היו יכולים לצאת מהן. אבל זה לא המצב, והשירות הוא עדיין טוב מאוד, פשוט לא פסיכי כפי שהיה בסוף הדור הקודם, בנסיבות אחרות לחלוטין, על קונסולה עם ותק של כמה שנים טובות.

אתה מכיר חברה כזאת, כל חברת משחקים קיימת. לך תסתכל על הרשימות של פלוס מהשנים האחרונות, היטמן למשל הגיע אחרי 6 חודשים בלבד. אם היינו משליכים את זה על מקרה קילזון הוא היה אמור להיות בפלוס כבר במאי האחרון ואינפמס באוגוסט. אפילו NBA2K14 הגיע כבר במאי האחרון לפלוס, בגיל 9 חודשים, אז למה הם לא יכלו לעשות אותו דבר בפס4? למה 2K14 לא הגיע לפס4 אבל כן לפס3 כבר לפני חצי שנה?

בלינג, הם נטשו את הפס4 לטובת הפס3, טעות פטאלית. הם תמכו 8 שנים בפס3, הגיע הזמן להתקדם. תאר לך שהמשחק של דיוויד קייג', GT6, TLOU ו-GOW היו משחקי פס4 במקום (לא משנה כמה הם היו צריכים להדחות, נניח היו נפרשים על כל השנה אחרונה ואולי קצת זולגים לשנה הבאה), איזו אטרקציה הייתה הפס4? אדירה. לי יש פס3 מיובשת בסלון ושום סיבה לקנות פס4 כרגע.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 נובמבר 2014, 13:01

זה שונה, שוב... כי ההיצע על קונסולה חדשה הוא קטן בהרבה מאוד מההיצע הכללי על קונסולה בת כמה שנים.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 13 נובמבר 2014, 12:15

Nigga כתב:מעניין מתי אנחנו כבר נראה גיימפליי את התותחים הכבדים. אנצ'רטד 4, GOW חדש, ה IP החדש של GG..
E3 2015 זה קצת רחוק.

בדצמבר יש 2 אירועים פוטנציאלים אחד אחרי השני, ה VGA ואירוע הפלייסטיישן, אם שם לא יחשף משהו תצטרך לחכות ל E3.

אני כבר יכול לאמר לך שאת GOW לא תראה בכלל בזמן הקרוב, ברמת סבירות גבוהה גם לא ב E3 לפי הבמאי, לאנצ'רטד 4 אני מאמין יש סבירות טובה לזרוק איזו עצם באחד משני האירועים הקרובים, השאלה אם נראה טיפה גיימפליי או סתם איזה קשקוש In-engine נוסף.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 נובמבר 2014, 12:37

Laskin כתב:זה שונה, שוב... כי ההיצע על קונסולה חדשה הוא קטן בהרבה מאוד מההיצע הכללי על קונסולה בת כמה שנים.

איך ההצע קשור כשNBA2K14 זמין על שתי הקונסולות, אחת קבלה אותו בפלוס והשניה גם חצי שנה מאוחר יותר לא קבלה משחק ברמתו בכלל?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 נובמבר 2014, 13:24

כי הרבה יותר קל לתת משחק במתנה כשההיצע עצום. כשיש לך רק איזה 10 משחקים טובים בשוק - כולם מוכרים טוב. או לפחות - הפוטנציאל של כל העשרה גבוה בהרבה.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 24 אורחים