PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 13 נובמבר 2014, 13:28

Laskin כתב:כי הרבה יותר קל לתת משחק במתנה כשההיצע עצום. כשיש לך רק איזה 10 משחקים טובים בשוק - כולם מוכרים טוב. או לפחות - הפוטנציאל של כל העשרה גבוה בהרבה.

אני בטוח שהמכירות של 2K14 לא בדיוק להיט אחרי שיצא 2K15 לפני חודשיים. עם כל הכבוד להביא משחק ספורט אחרי שיצאה הגרסה של השנה הבאה זה לא בדיוק קשה. ביחוד שבפס3 כבר הביאו אותו עוד לפני שיצאה הגרסה של שנה שעברה, אין באמת תירוץ חוץ מזה שסוני כנראה לא מחפשים יותר מדי להביא את הכותרי AAA האלה לפלוס יותר.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 15 נובמבר 2014, 11:30

לא ציפיתי לכזאת כתבה שלילית מיורוגיימר על ה-PS4... מעניין לראות מה הם יגידו על השנה הראשונה של ה-One בשבוע הבא.

נראה שהכל עניין של מומנטום... XBO נהנה מ-PR חיובי שנה מההשקה שלו ויכול לנצל את זה לחגים.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 נובמבר 2014, 11:41

Wan7ed כתב:לא ציפיתי לכזאת כתבה שלילית מיורוגיימר על ה-PS4... מעניין לראות מה הם יגידו על השנה הראשונה של ה-One בשבוע הבא.

נראה שהכל עניין של מומנטום... XBO נהנה מ-PR חיובי שנה מההשקה שלו ויכול לנצל את זה לחגים.

לא הייתי אומר שהיא כתבה שלילית. בסה"כ יש שם המון על כמה שסוני הצליחו וכמה שהPR שלהם היה מדויק ומוצלח.
זה שגם הזכירו את העובדה שסוני נכשלה בכל הנוגע ללהוציא משחקים ברמה גבוהה, או שיש לא מעט בעיות בPSN, זה נכון, אבל זה רק חלק מהעניין.

מה שכן נכון, זה שזו כתבה הרבה יותר שלילית, לעומת הגישה שהPS4 נהנתה ממנה עד החודש-חודשיים האחרונים. כנראה שPR מצוין מספיק להרבה הצלחה, אבל בסוף משחקים טובים זה עדיף ולדעתי זה כל מה שצריך בשביל להסביר את השינוי המהותי ביחס כלפי שתי הקונסולות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 נובמבר 2014, 11:47

הוא אומר שאין שום קילר על הקונסולה בשנה הראשונה אבל עם כל הכבוד איזה קילר יש בדיוק למתחרה?
יותר משחקים טובים? כן, אבל אף אחד מהם לא קרוב ללהיות קילר.

רק ל WIIU יש כביכול קילרים למי שאוהב נינטנדו בדמות מאריו, סמאש ומריו קארט.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 נובמבר 2014, 12:26

bling כתב:הוא אומר שאין שום קילר על הקונסולה בשנה הראשונה אבל עם כל הכבוד איזה קילר יש בדיוק למתחרה?
יותר משחקים טובים? כן, אבל אף אחד מהם לא קרוב ללהיות קילר.

רק ל WIIU יש כביכול קילרים למי שאוהב נינטנדו בדמות מאריו, סמאש ומריו קארט.

לא זכור לי שהוא כתב שיש קילר לONE. אין סתירה בין העובדה שסוני נכשלה כמעט לחלוטין עם המשחקים הבלעדיים שלה עד עכשיו, לבין העובדה שמייקרוסופט הצליחה יחסית מעט עם שלה.
וזה נכון שSO לא קילר וMCC לא קילר ופורזה הורייזן 2 לא קליר. שלושתם יחד, לעומת זאת? זה כבר לא רחוק מזה בכלל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 נובמבר 2014, 12:50

Nucleus_Dawn כתב:
לא זכור לי שהוא כתב שיש קילר לONE. אין סתירה בין העובדה שסוני נכשלה כמעט לחלוטין עם המשחקים הבלעדיים שלה עד עכשיו, לבין העובדה שמייקרוסופט הצליחה יחסית מעט עם שלה.
וזה נכון שSO לא קילר וMCC לא קילר ופורזה הורייזן 2 לא קליר. שלושתם יחד, לעומת זאת? זה כבר לא רחוק מזה בכלל.

הוא לא הזכיר את אינפמוס שמבחינת מכירות מכר יותר מ SO, הוא בטח יותר קילר (גם אם רוב הסיכויים משחק פחות טוב- לא מתווכח על זה אבל מדברים על קילריות ולא תמיד האיכותי יותר הוא קילר כמו שראינו עם SO), גם TLOU מכר מעולה, רק במירוצים לסוני אין אלטרנטיבה להוריזון אבל 2 משחקי המירוצים של הקונסולות הן פלופ גם אם יש פער גדול באיכות, נראה שאין עניין רב בז׳אנר כרגע באופן כללי.

בכל אופן ברור לי שהקילר העיקרי פה זה המחירים והמבצעים של מייק לעומת באנדלים ב 450$ של סוני, כמובן שליינאפ קצת עדיף לא מזיק ורק מוסיף לבטחון בהחלטה ללכת על ה ONE, אבל הפער שם לא מספיק עדיין כדי להיות פקטור משמעותי במיוחד בהחלטת הקנייה למרות שברור לי שסוני פישלה ביחס ל MS עם ליינאפ החגים שלה, לפחות ביום שישי השחור הם ירדו לבאנדלים של 400$ למרות שגם פה זה פער משמעותי לעומת חלק ממבצעי יום שישי השחור שרצים אצל MS.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 24 נובמבר 2014, 11:17

bling כתב:פרסומת מגניבה ל Share Play של סוני, בדר"כ אני לא מעלה דברים כאלו אבל היא ממש חמודה ומזכירה בול את הפרסומות של YES (שאת רובן אני נורא מחבב) בארץ עם השחקנים ששוברים את הקיר הרביעי ומודעים לכך שהם בתוך סדרה ומדברים על ה Feature התורן ש YES מקדמת, ממש הייתי יכול להשבע שמשרד הפרסום של YES עשה את הפרסומת עבור סוני :)

וואו, זה בול פרסומת של YES. מה שמעיד בעיקר על הרמה יוצאת הדופן בשוק המקומי לפרסומות שYES עושים.

DrKeo כתב:השירות בנה לעצמו שם, הפס4 לא עומדת בשם הזה, זה הכל. פלוס היה מדהים על הפס3, הוא חביב מינוס בפס4, זה לא ממש מסובך.

נראה לי שהטענה שלך היא בעצם טענת "new gen" קלאסית, שאני אגב מסכים איתה אבל ברור מאיפה היא מגיעה. גם התלונות על פורצה 5 נניח היו דומות בגלל כמות התוכן הפחותה שהוא הציע ביחס למשחקי הדור הקודם המאוחרים יותר.

אז פה היה לך סטנדרט בPS3 ועם הזמן הוא עלה, ועכשיו הסטנדרט בPS4 הוא כמו מה שהיה בPS3 בתחילת הדרך ולא אחרי שהוא השתפר.
אבל ככה דברים עובדים:
- מדובר בדור חדש ונוצץ אבל עם מבחר משחקים נמוך יותר, הקהל על הPS4 מצומצם יותר ולכן יותר יקר לסוני להצדיק תשלום גבוה עבור השכרת משחקים לשירות (ומעט מאד משחקים משלה).
- במקביל, עבור חלק מהלקוחות מדובר בתשלום שהם גם ככה שמו עבור הPS3/ויטה ככה שהם לא משלמים עכשיו יותר בשביל לקבל גם את משחקי הPS4.
- בנוסף, אתה מצפה שסטנדרטים של שירות יעלו עם הזמן. אם עכשיו סוני היו מתחילים לזרוק תותחים כבדים, אחר כך אנשים היו מתלוננים על כל חודש שבו הם לא עומדים באותו הסטנדרט. מבחינה עסקית עדיף להתחיל נמוך ולהציג שיפור הדרגתי מאשר ליצור אצל הלקוחות סטנדרט גבוה מידי שאי אפשר לעמוד בו לאורך זמן.
- ולכל זה אפשר להוסיף את העובדה הפשוטה שהאונליין גם ככה בתשלום בדור הזה. אנשים שרוצים מולטיפלייר ישלמו בין אם המשחקים גרועים או טובים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 נובמבר 2014, 11:24

swym כתב:וואו, זה בול פרסומת של YES. מה שמעיד בעיקר על הרמה יוצאת הדופן בשוק המקומי לפרסומות שYES עושים.

נראה לי שהטענה שלך היא בעצם טענת "new gen" קלאסית, שאני אגב מסכים איתה אבל ברור מאיפה היא מגיעה. גם התלונות על פורצה 5 נניח היו דומות בגלל כמות התוכן הפחותה שהוא הציע ביחס למשחקי הדור הקודם המאוחרים יותר.

אז פה היה לך סטנדרט בPS3 ועם הזמן הוא עלה, ועכשיו הסטנדרט בPS4 הוא כמו מה שהיה בPS3 בתחילת הדרך ולא אחרי שהוא השתפר.
אבל ככה דברים עובדים:
- מדובר בדור חדש ונוצץ אבל עם מבחר משחקים נמוך יותר, הקהל על הPS4 מצומצם יותר ולכן יותר יקר לסוני להצדיק תשלום גבוה עבור השכרת משחקים לשירות (ומעט מאד משחקים משלה).
- במקביל, עבור חלק מהלקוחות מדובר בתשלום שהם גם ככה שמו עבור הPS3/ויטה ככה שהם לא משלמים עכשיו יותר בשביל לקבל גם את משחקי הPS4.
- בנוסף, אתה מצפה שסטנדרטים של שירות יעלו עם הזמן. אם עכשיו סוני היו מתחילים לזרוק תותחים כבדים, אחר כך אנשים היו מתלוננים על כל חודש שבו הם לא עומדים באותו הסטנדרט. מבחינה עסקית עדיף להתחיל נמוך ולהציג שיפור הדרגתי מאשר ליצור אצל הלקוחות סטנדרט גבוה מידי שאי אפשר לעמוד בו לאורך זמן.
- ולכל זה אפשר להוסיף את העובדה הפשוטה שהאונליין גם ככה בתשלום בדור הזה. אנשים שרוצים מולטיפלייר ישלמו בין אם המשחקים גרועים או טובים.

הנקודה האחרונה שלך היא היחידה שאני מסכים איתה. סוני יודעים ממילא שיקנו פלוס כי אין ברירה אז אין להם תמריץ להשקיע במשחקים לפלוס. שאר הטענות מבוטלות על ידי זה שסוני הוציאה את 2k14 במאי על הפס3 ובנובמבר עדין לא הוצחאה אותו על הפס4 אפילו ש2k15 יצא כבר לפני חודשים.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 24 נובמבר 2014, 12:19

זה נשמע שלא קראת את התגובה שלו על ההבדלים בין השירות על הפס3 ועל הפס4, תנסה שוב.
דרך אגב יפן מקבלת בדצמבר את קילזון לפלוס וזה כשהיתה להם עוד השקה מאוחרת, יש מצב שבגלל שהמשחק היה שם פלופ והוא מוכר 2 עותקים בחודש ומיצה את אפשרויות הרווח שלו שבגלל זה הם מחלקים אותו?

נראה לי אפשרות סבירה, ואני ממש לא מקנא בהם אגב, מעדיף את ההרחבה של אינפמוס וגם משחקי אינדי טובים על פני הזבל הזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 נובמבר 2014, 13:11

קראתי את התגובה והגבתי לה יופי, שאר הדברים שנאמרו לא רלוונטים בגלל סיבות שציינתי שוב ושוב ושוב וושוב כאן. אני באמת צריך לכתוב אותן שוב? כי גיא לא אמר שום דבר שאתה לא אמרת. אבל אני זורם עם זה, הנה:
"- מדובר בדור חדש ונוצץ אבל עם מבחר משחקים נמוך יותר, הקהל על הPS4 מצומצם יותר ולכן יותר יקר לסוני להצדיק תשלום גבוה עבור השכרת משחקים לשירות (ומעט מאד משחקים משלה)."

מבחר המשחקים לא רלוונטי כי הקונסולה בת שנה, זה היה רלוונטי בפברואר, לא באוגוסט וטוח שלא בסוף נובמבר. כדוגמה, NBA2K14, זאת דוגמה מאוד ספיציפית שמראה איך הורידו את הרמה של השירות למרות משחקים מקבילים עם מסגרות זמן מקבילות לפס4 על הפס3 כן יוצאים.
"- במקביל, עבור חלק מהלקוחות מדובר בתשלום שהם גם ככה שמו עבור הPS3/ויטה ככה שהם לא משלמים עכשיו יותר בשביל לקבל גם את משחקי הPS4."

מצידי שיחלקו משחקים ל99 קונסולות, לי יש רק פס3, לבלינג יש רק פס4. אני מקבל שירות הרבה יותר טוב בצורה די קיצונית מבלינג.
"- בנוסף, אתה מצפה שסטנדרטים של שירות יעלו עם הזמן. אם עכשיו סוני היו מתחילים לזרוק תותחים כבדים, אחר כך אנשים היו מתלוננים על כל חודש שבו הם לא עומדים באותו הסטנדרט. מבחינה עסקית עדיף להתחיל נמוך ולהציג שיפור הדרגתי מאשר ליצור אצל הלקוחות סטנדרט גבוה מידי שאי אפשר לעמוד בו לאורך זמן."

זה באמת טעון? להתחיל גרוע כדי שההמשך יראה טוב יותר? לדפוק את הצרכן כדי שהוא ירגיש מנצח כשיפסיקו לדפוק אותו?
"- ולכל זה אפשר להוסיף את העובדה הפשוטה שהאונליין גם ככה בתשלום בדור הזה. אנשים שרוצים מולטיפלייר ישלמו בין אם המשחקים גרועים או טובים."

כן, נכון, זה בדיוק מה שאני אומר. אין לסוני סיבה להשקיע בפלוס, כך או כך בערך 50% מהלקוחות ישלמו על פלוס כי הם רוצים אונליין כמו שבXBOX במשך שנים בערך 50% שלמו על LIVE כי הם רצו לשחק אונליין.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 24 נובמבר 2014, 19:07

אני לא כל כך מבין איך הדוגמא שלך של NBA 2K עונה על הטיעונים, היא היתה דוגמא טובה אם הטענה היתה שהפלוס על הפס4 לא נפל מהרמה שהיתה על הפס3, אבל כשהטענות מדברות על רמות המחירים השונות של המשחקים, מבחר המשחקים הקטן בהרבה, על הפז"ם הצעיר של השירות לעומת הפס3, על המשאבים המוגבלים כשצריך לתמוך ב 3 פלטפורמות (ואמרתי לך כבר בעבר שעם כל הכבוד יש משאבים מוגבלים כשחברה צריכה לתמוך בפלטפורמות נוספות שלא היו בתקופת הפס3, גם אם אתה בא מנקודת מבט של לקוח פס4 בלבד) וכו' אין קשר בין הדוגמא הזו.

אבל בתכל'ס מיצינו את הויכוח הזה, SWYM החזיר אותו מהמתים אבל בעיקרון כל צד אמר את שלו ובכל מקרה לא יהיה ויכוח אם ב 2015 השירות ישתפר/ יתדרדר, כל אחד יודה בטעותו לטוב או לרע, כל מה שנשאר זה לחכות :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 נובמבר 2014, 12:32

bling כתב:אני לא כל כך מבין איך הדוגמא שלך של NBA 2K עונה על הטיעונים, היא היתה דוגמא טובה אם הטענה היתה שהפלוס על הפס4 לא נפל מהרמה שהיתה על הפס3, אבל כשהטענות מדברות על רמות המחירים השונות של המשחקים, מבחר המשחקים הקטן בהרבה, על הפז"ם הצעיר של השירות לעומת הפס3, על המשאבים המוגבלים כשצריך לתמוך ב 3 פלטפורמות (ואמרתי לך כבר בעבר שעם כל הכבוד יש משאבים מוגבלים כשחברה צריכה לתמוך בפלטפורמות נוספות שלא היו בתקופת הפס3, גם אם אתה בא מנקודת מבט של לקוח פס4 בלבד) וכו' אין קשר בין הדוגמא הזו.

אבל בתכל'ס מיצינו את הויכוח הזה, SWYM החזיר אותו מהמתים אבל בעיקרון כל צד אמר את שלו ובכל מקרה לא יהיה ויכוח אם ב 2015 השירות ישתפר/ יתדרדר, כל אחד יודה בטעותו לטוב או לרע, כל מה שנשאר זה לחכות :)

אני חושב ש2K הוא דווקא דוגמה מושלמת כי הוא משחק שהיה על שתי הפלטפורמות ויצא כבר במאי האחרון לפלוס של הפס3. הוא מדגים בצורה מושלמת איך סוני מרגישה חובה לתת משחקים ברמתו על הפס3 כי בלי זה אף אחד לא יעשה פלוס ועל הפס4 היא לא מרגישה חובה להביא אותו כי היא יודעת שממילא הלקוחות כבולים.

זה הכל. והלוואי וסוני תעלה את הרמה שנה הבאה אבל אני חושב ששנינו יודעים שזה יקרה אך ורק אם הלקוחות יתלוננו על הרמה.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 25 נובמבר 2014, 14:54

נדב אתה כן מתעלם מהמחיר הריאלי של המשחק הזה לשתי הפלטפורמות השונות בשוק.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 נובמבר 2014, 15:30

swiss-the-engine כתב:נדב אתה כן מתעלם מהמחיר הריאלי של המשחק הזה לשתי הפלטפורמות השונות בשוק.

במאי?
אגב, כרגע באמזון גרסת הפס3 עולה 27.48$ וגרסת הפס4 28.83$ והמחיר הרשמי של שניהם כרגע הוא 39.95$ כך שאני ממש לא מתעלם, הם עולים אותו דבר. אגב גרסת 2015 עולה בול אותו דבר גם, כך נראה שהם די תואמים ואין הבדל.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 25 נובמבר 2014, 15:59

DrKeo כתב:במאי?
אגב, כרגע באמזון גרסת הפס3 עולה 27.48$ וגרסת הפס4 28.83$ והמחיר הרשמי של שניהם כרגע הוא 39.95$ כך שאני ממש לא מתעלם, הם עולים אותו דבר. אגב גרסת 2015 עולה בול אותו דבר גם, כך נראה שהם די תואמים ואין הבדל.

מעניין ומפתיע... אני חוזר בי. ניצחת. :)
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 נובמבר 2014, 16:14

swiss-the-engine כתב:מעניין ומפתיע... אני חוזר בי. ניצחת. :)

אני פותח בקבוק קריסטל :mrgreen:

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 25 נובמבר 2014, 17:19

תמונה
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 נובמבר 2014, 17:32

אם זה היה ויכוח עם רונן זה היה זה:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 25 נובמבר 2014, 18:28

תחזיר את הקריסטל למקרר כי מבחינתי לא ניצחת :P
קודם כל באופן כללי אתה לא יכול לקבוע זאת בלי קשר כי כולנו פה מניחים ומנפיצים בלי ידע אמיתי, הרי אם הפלוס ישתפר בעתיד ויהיה ברמה גבוהה אז בדיעבד טעית כי עובדה שכן משקיעה בו למרות שמשלמים לאונליין, כמובן שזה גם עובד ההפך ואם זה יהפך לשירות אינדי יחסית זול באופן בלעדי אז גם התיאוריות שלי נזרקו לפח, ככה שאין מנצחים עד שנראה מה קורה.

דבר שני, זה לא הזמן הכי טוב לבדוק מחירים באופן כללי, עכשיו יש הרבה יותר סיילים בסוף השנה, וולפנשטיין למשל שהיה עד לפני דקה על 60$ בונקר כאילו הושק לפני יומיים נמכר לך ב 30$ באמאזון, גם מורדור ו TEW שיצאו לפני דקה נמכרים במחירים הללו.

דבר שלישי זה לא רק מחירי בסיס שזולים יותר על הדור הקודם, זה בעיקר סיילים שזו כמעט חיה שלא היתה קיימת עד לפני רגע על הדור הבא, ותאמין לי שאני אומר זאת כמישהו שכל שבוע בודק בבלוג של סוני לגבי מבצעים וכל שבוע כל הסיילים וההנחות של המשחקי AAA נמצאים בצד של ה PS3 בזמן שעל הפס4 יש איזה הנחה של כמה דולרים על איזה אינדי נידח, המבצע המשמעותי היחיד שאני זוכר מהדור הבא זה Injustice שהיה בסייל של 12$ וכמה מפתיע, זה המשחק שמקבלים בחודש הבא.
אפילו AC4 מההשקה שבכיף הייתי קונה באחד מימי היובש היה תקוע על 50$ כשרק לאחרונה ירד ל 40$, שום סייל או אפילו רמז לכך, אפילו קילזון מההשקה לא היה בשום סייל ורק לאחרונה יחסית ירד מ 50$ ל 40$, אין בכלל מה להשוות.
כמובן אחרי שהסייל עובר המחיר חוזר לבסיס ככה שזו גם לא בדיקה שאתה יכול לבצע באקראיות אלא ממש לעקוב אחרי הדברים הללו.

כמובן שהדוגמא שלך לא עונה על שאר הטיעונים כמו מבחר המשחקים הקטן הרבה יותר, הגיל של השירות וכו׳, אבל די, הויכוח כבר משעמם וסתם חוזרים במעגלים.

אם נדבר באופן פרקטי אז חבל שתחזור שוב על הטענות שלך ואני על שלי, בוא פשוט תאמר מה ישכנע אותך אחרת ושטעית, יש לי הרגשה שגם אם השירות ישתפר מאוד אתה תתבצר בעמדתך ותתחיל לקשקש שבגלל שסוני הפסידה ב NPD של נובמבר ודצמבר אז היא התחילה קצת להשקיע שוב וכו׳ בגלל זה באופן כללי ויכוחים זה בזבוז של זמן כי תמיד כל אחד ימצא תירוץ :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 נובמבר 2014, 18:50

bling כתב:תחזיר את הקריסטל למקרר כי מבחינתי לא ניצחת :P
קודם כל באופן כללי אתה לא יכול לקבוע זאת בלי קשר כי כולנו פה מניחים ומנפיצים בלי ידע אמיתי, הרי אם הפלוס ישתפר בעתיד ויהיה ברמה גבוהה אז בדיעבד טעית כי עובדה שכן משקיעה בו למרות שמשלמים לאונליין, כמובן שזה גם עובד ההפך ואם זה יהפך לשירות אינדי יחסית זול באופן בלעדי אז גם התיאוריות שלי נזרקו לפח, ככה שאין מנצחים עד שנראה מה קורה.

דבר שני, זה לא הזמן הכי טוב לבדוק מחירים באופן כללי, עכשיו יש הרבה יותר סיילים בסוף השנה, וולפנשטיין למשל שהיה עד לפני דקה על 60$ בונקר כאילו הושק לפני יומיים נמכר לך ב 30$ באמאזון, גם מורדור ו TEW שיצאו לפני דקה נמכרים במחירים הללו.

דבר שלישי זה לא רק מחירי בסיס שזולים יותר על הדור הקודם, זה בעיקר סיילים שזו כמעט חיה שלא היתה קיימת עד לפני רגע על הדור הבא, ותאמין לי שאני אומר זאת כמישהו שכל שבוע בודק בבלוג של סוני לגבי מבצעים וכל שבוע כל הסיילים וההנחות של המשחקי AAA נמצאים בצד של ה PS3 בזמן שעל הפס4 יש איזה הנחה של כמה דולרים על איזה אינדי נידח, המבצע המשמעותי היחיד שאני זוכר מהדור הבא זה Injustice שהיה בסייל של 12$ וכמה מפתיע, זה המשחק שמקבלים בחודש הבא.
אפילו AC4 מההשקה שבכיף הייתי קונה באחד מימי היובש היה תקוע על 50$ כשרק לאחרונה ירד ל 40$, שום סייל או אפילו רמז לכך, אפילו קילזון מההשקה לא היה בשום סייל ורק לאחרונה יחסית ירד מ 50$ ל 40$, אין בכלל מה להשוות.
כמובן אחרי שהסייל עובר המחיר חוזר לבסיס ככה שזו גם לא בדיקה שאתה יכול לבצע באקראיות אלא ממש לעקוב אחרי הדברים הללו.

כמובן שהדוגמא שלך לא עונה על שאר הטיעונים כמו מבחר המשחקים הקטן הרבה יותר, הגיל של השירות וכו׳, אבל די, הויכוח כבר משעמם וסתם חוזרים במעגלים.

אם נדבר באופן פרקטי אז חבל שתחזור שוב על הטענות שלך ואני על שלי, בוא פשוט תאמר מה ישכנע אותך אחרת ושטעית, יש לי הרגשה שגם אם השירות ישתפר מאוד אתה תתבצר בעמדתך ותתחיל לקשקש שבגלל שסוני הפסידה ב NPD של נובמבר ודצמבר אז היא התחילה קצת להשקיע שוב וכו׳ בגלל זה באופן כללי ויכוחים זה בזבוז של זמן כי תמיד כל אחד ימצא תירוץ :)

אני לא מבין מה הקשר לזה שעכשיו יש סיילים, המחיר בסיס של שני המשחקים זהה כל הזמן (גם וולפנשטיין למשל, 60$ לשניהם, כרגע במבצע ב30$ לשניהם) וגם המבצעים זהים אז מה ההבדל?

בנושא המבצעים שאתה עוקב אחריהם, אתה מדבר על מבצעי פלוס לPSN? כי אם כן זה רק מחזק את העובדה שסוני עוד יותר זורקת על הPSN של הפס4.

המשחק 2K14 הוא כל כך רלוונטי שהוא הופך כל טעון אחר ללא רלוונטי. הוא מזקק את טענת ה"אין עדין משחקים על הפס4" למשחק ספורט שקיים על שתי הפלטפורמות אז מה הקשר שאין מגוון על הפס4? עובדתית יש עליו את 2K14, עובדתית סוני מצאה לנכון לשלם כסף בשביל להביא אותו לפס3, עובדתית היא יכלה להביא אותו גם לפס4, עובדתית היא לא הביאה. ואם נסתכל על הנתונים שונים נראה למשל שלפי VGC דווקא גרסת הפס3 מכרה יותר מגרסת הפס4 בכמעט פי 2 מה שאומר ש2K14 לא כזה להיט על הפס4 לעומת הפס3 ש2K הייתה מסרבת לשים אתו בשירות, אם כבר ההפך.

אז לא ברור לי איך טענות כמו "אין מספיק משחקים על הפס4" בכלל וולדיות? על הפס3 מביאים לך לפעמים 3 משחקי AAA שחלקם בני חודשים, לא שנים. אז כן, לפס4 אין מבחר בשביל להפציץ אותך ב100 משחקים בחודש בחינם, יש לה בשביל לתת לך כותר AAA גדול בחודש בחינם בכיף. אולי לא מנובמבר 2013, אבל אין שום סיבה למה בקיץ פלוס לא הפך להיות שירות ברמה שוב.

בנושא העתיד, בגלל שכרגע סוני יכולה לעשות שירות ברמה של הפס3 ובוחרת לא לעשות את זה, אז ברור שההנחה הכי ברורה לי היא שהיא תעלה את רמת השירות רק בגלל תלונות צרכנים ולא מתוך נדיבות ליבה. זה פחות או יותר כל הטעון שלי, שסוני בהחלט יכולה מאוד בקלות לתת פלוס ברמה של הפס3 היום אבל היא בוחרת לא לעשות את זה. לפני 10 חודשים זה היה בלתי אפשרי בשבילה, היום זאת כבר בחירה שלה ושלה בלבד.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 25 נובמבר 2014, 19:05

אני מדבר על כל מבצע, אחן סיילים וכמעט ירידות מחירים משמעותיות על הדור הבא ועדיין לא קניתי את AC4 שרציתי לנסות מאז ההשקה, הטענות שלך על 2K לא שוות כי אין לך מושג כמה מכר והמשיך למכור על כל פלטפורמה, אני אומר שעל הפס3 בקושי מכר בעוד שעל הפס4 גם בגלל מבחר הרבה יותר קטן המשיך למכור אחלה במצב כזה שאין מצב ש 2K ישחררו אותו לפלוס של הדור הבא, כמו שאין מצב שיובי תשחרר את AC כי מוכר מספיק טוב ולעומת זאת סוני כן שחררה את קילזון לחודש הבא ביפן כי הם לא שמים עליו בכלל והוא בטח מכר 2 יחידות לשבוע.

אבל זה פשוט בזבוז זמן, כי הנה כבר עכשיו הכנת תירוץ שאם ישתפר זה בטח לא בגלל ההנחות שלי ושל SWYM אלא כי היו ״תלונות של צרכנים״, איזה קשקוש, כאילו זה מה שעצר את MS ששלטה הרבה פחות בדור הקודם ממה שסוני שולטת עם הפס4 להמשיך לפרק את הלקוחות עם שירות מסריח שנועל אפילו יוטיוב מאחורי דמי מנוי, תעשה לי טובה ושים כסף איפה שהפה שלך כמו שאומרים האמריקאים, אתה טוען שבגלל דמי מנוי לאונליין כולם בכל מקרה בכיס שלה, אם פתאום היא כזו רגישה שכמה תלונות שברור שיהיו בכל מקרה ברגע שהחליטה לא להשקיע בשירות גורמות לה להשקיע עוד מליונים בפלוס ולהביא שמות גדולים אז ההנחה שלך מלחתכילה מופרכת וחסרת תועלת בדיעבד.

לפחות אני קצת פרודוקטיבי בדיון הזה ואני אשכרה בא ואומר שיצאתי צנצנת אם השירות לא משתפר במשך השנה הבאה ולא מכין לעצמי תירוצים, זה ברור שכל הויכוח הזה בזבוז זמן אם אין שום אפשרות או תסריט שטעית, לי לא היתה בעיה להודות לסוויס שטעיתי באיזה דיון שהיה בינינו על אילו הכרזות יהיו ולא החלטתי להתקפל עם איזה תירוץ מופרך ברגע שהסתבר שצדק אלא נתתי לו קרדיט, אבל נו אנחנו באינטרנט ופה כנראה שאף אחד לא יהיה טועה בחיים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 נובמבר 2014, 20:16

bling כתב:אני מדבר על כל מבצע, אחן סיילים וכמעט ירידות מחירים משמעותיות על הדור הבא ועדיין לא קניתי את AC4 שרציתי לנסות מאז ההשקה, הטענות שלך על 2K לא שוות כי אין לך מושג כמה מכר והמשיך למכור על כל פלטפורמה, אני אומר שעל הפס3 בקושי מכר בעוד שעל הפס4 גם בגלל מבחר הרבה יותר קטן המשיך למכור אחלה במצב כזה שאין מצב ש 2K ישחררו אותו לפלוס של הדור הבא, כמו שאין מצב שיובי תשחרר את AC כי מוכר מספיק טוב ולעומת זאת סוני כן שחררה את קילזון לחודש הבא ביפן כי הם לא שמים עליו בכלל והוא בטח מכר 2 יחידות לשבוע.

אבל זה פשוט בזבוז זמן, כי הנה כבר עכשיו הכנת תירוץ שאם ישתפר זה בטח לא בגלל ההנחות שלי ושל SWYM אלא כי היו ״תלונות של צרכנים״, איזה קשקוש, כאילו זה מה שעצר את MS ששלטה הרבה פחות בדור הקודם ממה שסוני שולטת עם הפס4 להמשיך לפרק את הלקוחות עם שירות מסריח שנועל אפילו יוטיוב מאחורי דמי מנוי, תעשה לי טובה ושים כסף איפה שהפה שלך כמו שאומרים האמריקאים, אתה טוען שבגלל דמי מנוי לאונליין כולם בכל מקרה בכיס שלה, אם פתאום היא כזו רגישה שכמה תלונות שברור שיהיו בכל מקרה ברגע שהחליטה לא להשקיע בשירות גורמות לה להשקיע עוד מליונים בפלוס ולהביא שמות גדולים אז ההנחה שלך מלחתכילה מופרכת וחסרת תועלת בדיעבד.

לפחות אני קצת פרודוקטיבי בדיון הזה ואני אשכרה בא ואומר שיצאתי צנצנת אם השירות לא משתפר במשך השנה הבאה ולא מכין לעצמי תירוצים, זה ברור שכל הויכוח הזה בזבוז זמן אם אין שום אפשרות או תסריט שטעית, לי לא היתה בעיה להודות לסוויס שטעיתי באיזה דיון שהיה בינינו על אילו הכרזות יהיו ולא החלטתי להתקפל עם איזה תירוץ מופרך ברגע שהסתבר שצדק אלא נתתי לו קרדיט, אבל נו אנחנו באינטרנט ופה כנראה שאף אחד לא יהיה טועה בחיים.

1) 2K14 מכר יותר טוב על הפס3 בהפרש גדול לפי VGC, אם היה לנו נתון יותר טוב היינו יכולים להשתמש בו אבל הוא היחיד שיש לנו. הם גם נמכרים באותו מחיר ובאותם מבצעים.
2) שיפור בשירות לא אומר שאני צדקתי או אתה צדקת, רק אומר שהשירות השתפר. השאלה היא מלכתחילה שונה לגמרי, השאלה היא למה הוא גרוע היום, לא למה הוא גרוע/נהדר עוד שנתיים
3) לעולם לא נדע מי משנינו צדק, הדרך היחידה לאשר שמשהו מאיתנו צדק הוא אם השירות ישאר חרא ואז הטעונים שלכם יהיו לא וולידים בשום צורה
4) אני טוען שכבר היום אין סיבה למצב של השירות ולכן הטעונים שלכם כבר לא נכונים היום

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 25 נובמבר 2014, 20:44

DrKeo כתב:1) 2K14 מכר יותר טוב על הפס3 בהפרש גדול לפי VGC, אם היה לנו נתון יותר טוב היינו יכולים להשתמש בו אבל הוא היחיד שיש לנו. הם גם נמכרים באותו מחיר ובאותם מבצעים.
2) שיפור בשירות לא אומר שאני צדקתי או אתה צדקת, רק אומר שהשירות השתפר. השאלה היא מלכתחילה שונה לגמרי, השאלה היא למה הוא גרוע היום, לא למה הוא גרוע/נהדר עוד שנתיים
3) לעולם לא נדע מי משנינו צדק, הדרך היחידה לאשר שמשהו מאיתנו צדק הוא אם השירות ישאר חרא ואז הטעונים שלכם יהיו לא וולידים בשום צורה
4) אני טוען שכבר היום אין סיבה למצב של השירות ולכן הטעונים שלכם כבר לא נכונים היום

אין לנו מידע על עד כמה היתה ירידה חדה במכירות לכל פלטפורמה, או במילים אחרות עד כמה באותו חודש שעלה לפלוס על הפס3 הוא היה לגמרי סוס מת ועד כמה עוד הפיק רווחים על הפס4.

בכל מקרה, הטענה שלך ריקה לגמרי, מה אתה בעצם אומר פה? שבגלל שאנחנו משלמים דמי מנוי לאונליין אז סוני משפרת את השירות לרמה גבוהה רק בדצמבר במקום ביולי כמו שאתה חושב שאמורה? הולי שיט! איזה נבזיים! :O
כאילו באמת, כל הדיון הזה עכשיו נראה כמו בדיחה ואין בו שום בשר, אם השירות יהיה מעולה אז כמה חודשי יובש כביכול שלקח לשירות זמן להתרומם יהיו בקושי בליפ ברדאר, כאילו זה באמת הסיפור הגדול פה? שאנחנו בכיס שלה ועכשיו הפלוס יהיה אדיר באיחור של כמה חודשים? ממש מואהאהאהאה מה אני אגיד לך :|

בלי קשר שכמעט כווולם אמרו כשהתחיל הפס4 שקשה להאמין שנראה AAA לפחות שנה עד שתגדל הספרייה משמעותית, זה לא באמת משנה, הכמה חודשי יובש הללו לא שווים את הדיון אם בעצם זו העמדה שלך, ההיגיון אומר מן הסתם שזה לא זלזול כי אנחנו בכיס שלה אלא שלל הסיבות האחרות במקרה שכזה שתתחיל לעלות את הרמה שלו, אבל זה באמת לא שווה את המאמץ בכלל לדון על כמה חודשי יובש כביכול, אם אין השלכה של הדיון הזה לטווח ארוך יותר זה בזבוז זמן.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 נובמבר 2014, 20:55

bling כתב:אין לנו מידע על עד כמה היתה ירידה חדה במכירות לכל פלטפורמה, או במילים אחרות עד כמה באותו חודש שעלה לפלוס על הפס3 הוא היה לגמרי סוס מת ועד כמה עוד הפיק רווחים על הפס4.

בכל מקרה, הטענה שלך ריקה לגמרי, מה אתה בעצם אומר פה? שבגלל שאנחנו משלמים דמי מנוי לאונליין אז סוני משפרת את השירות לרמה גבוהה רק בדצמבר במקום ביולי כמו שאתה חושב שאמורה? הולי שיט! איזה נבזיים! :O
כאילו באמת, כל הדיון הזה עכשיו נראה כמו בדיחה ואין בו שום בשר, אם השירות יהיה מעולה אז כמה חודשי יובש כביכול שלקח לשירות זמן להתרומם יהיו בקושי בליפ ברדאר, כאילו זה באמת הסיפור הגדול פה? שאנחנו בכיס שלה ועכשיו הפלוס יהיה אדיר באיחור של כמה חודשים? ממש מואהאהאהאה מה אני אגיד לך :|

בלי קשר שכמעט כווולם אמרו כשהתחיל הפס4 שקשה להאמין שנראה AAA לפחות שנה עד שתגדל הספרייה משמעותית, זה לא באמת משנה, הכמה חודשי יובש הללו לא שווים את הדיון אם בעצם זו העמדה שלך, ההיגיון אומר מן הסתם שזה לא זלזול כי אנחנו בכיס שלה אלא שלל הסיבות האחרות במקרה שכזה שתתחיל לעלות את הרמה שלו, אבל זה באמת לא שווה את המאמץ בכלל לדון על כמה חודשי יובש כביכול, אם אין השלכה של הדיון הזה לטווח ארוך יותר זה בזבוז זמן.

אה, אני לא חושב שגם בדצמבר הם מעלים את הרמה. פורט של משחק בן 3 שנים, חבילות הרחבה שעולות כמו משחק אינדי. לדעתי הרמה נשארה נמוכה, אולי טיפונת יותר גבוהה משאר השנה.

הקונסולה כבר בת שנה, פלוס היה צריך להיות כבר החודש ברמה ה-ר-ב-ה יותר גבוהה מאשר ה"עלית דרגה" של דצמבר.

בנושא נפילת המכירות, 2K14 לפי VGC מכר הרבה יותר על הפס3 מאשר על הפס4 למרות שהוא היה זמין חינם לכל בעל פלוס כבר במאי האחרון.

אני חייב לציין שאם כבר הטענה שלך ריקה, לא שלי. אתה אומר "אין משחקים להביא לפלוס" ואני מוכיח לך שיש המון משחקים להביא לפלוס, ביחוד שעל הפס3 כל הזמן מגיעים משחקים בני חודשים עד שנה לשירות. כלומר סוני כבר יכלה להחזיק בפס4 שירות ברמה של הפס3 או לפחות להתקרב אליו, היא בוחרת שלא.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 24 אורחים