תחזיר את הקריסטל למקרר כי מבחינתי לא ניצחת
קודם כל באופן כללי אתה לא יכול לקבוע זאת בלי קשר כי כולנו פה מניחים ומנפיצים בלי ידע אמיתי, הרי אם הפלוס ישתפר בעתיד ויהיה ברמה גבוהה אז בדיעבד טעית כי עובדה שכן משקיעה בו למרות שמשלמים לאונליין, כמובן שזה גם עובד ההפך ואם זה יהפך לשירות אינדי יחסית זול באופן בלעדי אז גם התיאוריות שלי נזרקו לפח, ככה שאין מנצחים עד שנראה מה קורה.
דבר שני, זה לא הזמן הכי טוב לבדוק מחירים באופן כללי, עכשיו יש הרבה יותר סיילים בסוף השנה, וולפנשטיין למשל שהיה עד לפני דקה על 60$ בונקר כאילו הושק לפני יומיים נמכר לך ב 30$ באמאזון, גם מורדור ו TEW שיצאו לפני דקה נמכרים במחירים הללו.
דבר שלישי זה לא רק מחירי בסיס שזולים יותר על הדור הקודם, זה בעיקר סיילים שזו כמעט חיה שלא היתה קיימת עד לפני רגע על הדור הבא, ותאמין לי שאני אומר זאת כמישהו שכל שבוע בודק בבלוג של סוני לגבי מבצעים וכל שבוע כל הסיילים וההנחות של המשחקי AAA נמצאים בצד של ה PS3 בזמן שעל הפס4 יש איזה הנחה של כמה דולרים על איזה אינדי נידח, המבצע המשמעותי היחיד שאני זוכר מהדור הבא זה Injustice שהיה בסייל של 12$ וכמה מפתיע, זה המשחק שמקבלים בחודש הבא.
אפילו AC4 מההשקה שבכיף הייתי קונה באחד מימי היובש היה תקוע על 50$ כשרק לאחרונה ירד ל 40$, שום סייל או אפילו רמז לכך, אפילו קילזון מההשקה לא היה בשום סייל ורק לאחרונה יחסית ירד מ 50$ ל 40$, אין בכלל מה להשוות.
כמובן אחרי שהסייל עובר המחיר חוזר לבסיס ככה שזו גם לא בדיקה שאתה יכול לבצע באקראיות אלא ממש לעקוב אחרי הדברים הללו.
כמובן שהדוגמא שלך לא עונה על שאר הטיעונים כמו מבחר המשחקים הקטן הרבה יותר, הגיל של השירות וכו׳, אבל די, הויכוח כבר משעמם וסתם חוזרים במעגלים.
אם נדבר באופן פרקטי אז חבל שתחזור שוב על הטענות שלך ואני על שלי, בוא פשוט תאמר מה ישכנע אותך אחרת ושטעית, יש לי הרגשה שגם אם השירות ישתפר מאוד אתה תתבצר בעמדתך ותתחיל לקשקש שבגלל שסוני הפסידה ב NPD של נובמבר ודצמבר אז היא התחילה קצת להשקיע שוב וכו׳ בגלל זה באופן כללי ויכוחים זה בזבוז של זמן כי תמיד כל אחד ימצא תירוץ