במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי Laskin » 09 אפריל 2018, 14:26

הדבר היחיד שמרשים בעיניי במערכת התנועה זה האנימציות המרובות, וזה שאני אומר לפעמים "וואו, הוא באמת "נתלה" על *זה*?!
אני לא חושב שיש פה המון סקיל, לפחות לא במשחקים שאני שיחקתי בהם בסדרה, אולי מאז לונדון הם באמת שיפרו את זה משמעותית. יש יותר קטע של לשנן את המבנים השונים, כדי לדעת איך לטפס או לרדת מהם מהר יותר, זה קצת כמו לזכור מפה בע"פ.
אני לא מסכים כל כך עם אינטר שזה ש"כמעט אי אפשר למות" מוכיח שאין סקיל... הסקיל מתבטא בזרימה של התנועה והקרבות, אני לא חושב שרמת קושי היא מדד בהכרח. המשחק מאוד "סלחן", או לפחות היה כזה כשאני שיחקתי, אבל גם באטמן כזה, ומערכת הקרב שלו כן מבוססת סקיל. הרי אתה יכול לברוח הרבה פעמים, או להשתמש בטכניקות "זולות" שיכולות לעבוד, כנ"ל ביונטה שכבר דיברנו על זה בדיוק... משחקים שהם EASY TO LEARN HARD TO MASTER. אני לא חושב שAC הוא אחד מהם אבל זה היה רק לגבי עניין המוות במשחקים.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 אפריל 2018, 14:30

Laskin כתב:הדבר היחיד שמרשים בעיניי במערכת התנועה זה האנימציות המרובות, וזה שאני אומר לפעמים "וואו, הוא באמת "נתלה" על *זה*?!
אני לא חושב שיש פה המון סקיל, לפחות לא במשחקים שאני שיחקתי בהם בסדרה, אולי מאז לונדון הם באמת שיפרו את זה משמעותית. יש יותר קטע של לשנן את המבנים השונים, כדי לדעת איך לטפס או לרדת מהם מהר יותר, זה קצת כמו לזכור מפה בע"פ.
אני לא מסכים כל כך עם אינטר שזה ש"כמעט אי אפשר למות" מוכיח שאין סקיל... הסקיל מתבטא בזרימה של התנועה והקרבות, אני לא חושב שרמת קושי היא מדד בהכרח. המשחק מאוד "סלחן", או לפחות היה כזה כשאני שיחקתי, אבל גם באטמן כזה, ומערכת הקרב שלו כן מבוססת סקיל. הרי אתה יכול לברוח הרבה פעמים, או להשתמש בטכניקות "זולות" שיכולות לעבוד, כנ"ל ביונטה שכבר דיברנו על זה בדיוק... משחקים שהם EASY TO LEARN HARD TO MASTER. אני לא חושב שAC הוא אחד מהם אבל זה היה רק לגבי עניין המוות במשחקים.

אני מסעים איתך. אני לא חושב שיש המון סקיל במערכת התנועה באססין קריד. גם לא במערכות הקרב של לפני אוריג׳ין. אני פשוט מבדיל בין ״0 סקיל קז׳ואלי המכנה המשותף הנמוך ביותר מוצר נחות שמתאים רק לילדים בלי אצבעות״ ו״פחות דגש על סקיל״.

אני גם מסכים שac לא באמת בסגנון של easy to learn hard to master. לא משם המפתחים יוצרים את הכיף במשחקים בסדרה. זה אחלה לא לאהוב את זה.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 09 אפריל 2018, 14:34

Nucleus_Dawn כתב:תראה, הטענות שלך מסתכמות ב"זה קז'ואלי ופופולארי ולכן לא טוב". לא רציני בעיני. גם נשמע שאתה פשוט לא טוב במשחק. אתה בעצם סותר בעצמך את כל הטענות שלך על העדר סקיל (משוללות כל יסוד, כמובן).
זה בסדר שאתה לא טוב אחרי 18 וזה לא אוטומטית מלמד משהו רע על המערכת. אני שיחקתי מאות שעות בפיפ"א והגעתי לרמה מאוד נמוכה מסוימת שלא הצלחתי להשתפר אחריה. לא כולם יכולים להיות הכי טובים בכל המשחקים. אתה כנראה יותר טוב בOW משאהיה אי פעם. האם זה בסיס לטענה שמדובר במשחק קז'ואלי וחסר סקיל, כי הוא פונה למכנה המשותף הנמוך ביותר (בכל זאת, משחק הרבה יותר פופולארי מAC...)?

זה מגוחך. זה אחלה שאתה לא מתחבר לAC. זה אחלה שאתה לא טוב בAC. אני לא מבין איך מזה אתה מגיע למסקנות הקריקטוריות שלך על המכאניקות של המשחקים בסדרה (עוד מעט תתחיל לכתוב שיטיסופט וmicro$oft).

הגישות של משחקים כמו מריו וME אכן שונות משל AC. שם אין דגש על עולם מורכב ואורגני. אין שום רצון שהשחקן ינוע בחופשיות לכל מקום בעולם הזה. בדיוק ההפך. המשחקים האלו יוצרים את השלבים שלהם מתוך סט תנועות קבוע וכל קיר, פלטפורמה ומעלית מסתובבת ממוקמת בדיוק בהתאם לתנועות הקבועות האלה. בAC הגישה שונה. מדובר במערכת פלטפורמה שהמטרות שלהם הן לא לאתגר את השחקן, אלא לאפשר לו לנוע בחופשיות וביעילות לכל מקום. סה"כ שתי הגישות לגיטימיות במשחקים שלהן (בדיוק כמו שהגישה של AC לספר סיפור עם דמויות וlore ונרטיב לא מורידה מכך שמריו רק יוצר שלד של סיפור חלש כדי לתרץ את כל מה שכיף לעשות במשחק).

מעבר לזה, בלי קשר לאהבה שלי לAC, אתה באמת ובתמים לא מבין כמה מערכת התנועה בAC מרשימה? רק מבחינה טכנית. גם אם אתה חושב (באופן לגיטימי לחלוטין) שהתוצאה לא כיפית.

מרשימה טכנית ? תסביר למה ?
וAC כסדרה ,ממש קלה ,אני בטוח שאין לו אף בעיה לעבור משחק ממוצע בסדרה

ולא זה לא אומר שסדרה AC רעה ,פשוט המכניקה בסדרה לוקח את רוב השליטה של השחקן
לטובת מערכת חצי אוטומטית ,שזורמת מהר ,וניראת יותר קרובה לסרט

גם ה"אנשים" שמסתובבים בעולם המשחק ,זה כמו ניצבים בסרט
הם ממש לא חכמים ,רק ניראים טוב ,ומשמשים את סגנון המשחק בצורה טובה

לא יצא לי לשחק באף משחק AC ,שאמרתי לעצמי איזה AI מתוחכם יש במשחק
נכון גם במאריו וזלדה ,האויבים מטומטמים ,ואיכות משחק זה הרבה כורמים שונים

ואני חושב שהAI ובכללי הגימפלי בסדרת AC ,מתאימים לסדרה

אבל שמהתחלת משחק ,כל מגדל שאני רוצה לטפס אליו ,אני יכול בלי קושי ,חוץ ממגדלים שמצריכים איזה כלי שלא קיבלתי
או משהו בסגנון ,מוכיח כמה לא צריך אף כישרון מיוחד
זאת סדרה קזואלית ,וזה בסדר גמור

יש ערכי הפקה גבוהים מאוד ,דיבוב מקצועי ,עלילה מכובדת ,גרפיקה ברמה גבוה ,הכל סבבה
אבל זה על חשבון חלק מהשליטה של השחקן ,וגם לרוב המבנים בכלל אין אפשרות ליכנס
רובם חיצונים בלבד

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 09 אפריל 2018, 14:48

Laskin כתב:הדבר היחיד שמרשים בעיניי במערכת התנועה זה האנימציות המרובות, וזה שאני אומר לפעמים "וואו, הוא באמת "נתלה" על *זה*?!

איזה משחק קור אתה מכיר ש-AC קשה ממנו? קשה לי לחשוב אפילו על אחד. הוא נמצא די בקצה של הספקטרום. וכן, משחק שהוא קל בצורה קיצונית הוא משחק נטול סקיל. בבאטמן גם אין הרבה סקיל, אבל לאחרונה סיימתי את ארקהם נייט ומתתי בו עשרות פעמים. ב-AC זה כמעט ולא קורה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 אפריל 2018, 14:54

כן, אבל הקלות היא לאו דווקא העניין כמו שכתבתי - גם בביונטה אתה יכול לנצח עם אותו קומבו, ויש עוד משחקים שאפשר לעשות פשוט ספאם לאותם כפתורים וככה לנצח, יש משחקים שכדי להיות טוב בהם - זה אומר לשחק בצורה "חלקה" ומגוונת יותר. לדעתי את כל GOW אפשר לנצח עם ריבוע-ריבוע-משלוש

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 אפריל 2018, 14:56

באטמן וגם SOM הם דוגמאות למשחקים די קלים אם אתה רק רוצה לנצח, אבל כדי לשחק ממש יפה וחלק ולעשות קומבואים מגניבים (=הדרך "הנכונה" לשחק בהם) צריך סקיל.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 09 אפריל 2018, 15:11

נכון, די קלים. אבל גם במשחקים הדי קלים האלה אתה נפסל לא מעט במהלך המשחק. ב-AC לא ממש. גם אין שם ממש את הקונספט של לשחק יפה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 אפריל 2018, 15:12

כן, לאו דווקא חולק עלייך בעניין AC (למרות שממש טיפה כן כנראה), פשוט רציתי להתעכב על הקטע הזה שאם לא מתים אז אין סקיל. סקיל יכול להתבטא בדרכים אחרות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 אפריל 2018, 15:35

אפשר לשחק את ביונטה ברמה הקלה ולקבל F בכל שלב וכל קומבו ועדין לסיים את המשחק, אבל זה לא נמשל ל-AC. לביונטה ובטמן יש עומק, לא אותה רמה של עומק אבל עומק. העדות העיקרית שלי היא מסינדיקט אבל המערכת טיפוס היא פשוט ללחוץ A וסטיק קדימה, אין שם באמת משהו שצריך להבין. אשתי, אדם שבחיים לא שחק משחק עם שלט יותר משעתיים במצטבר בחייו שחקה טיפה AC סינדיקט כי היא חשבה שהסטינג של לונדון ממש מגניב. אמרתי לה ללחוץ A, לעשות קדימה עם הסטיק וזה זרם יחסית בסדר (מודה שמדי פעם הייתי צריך לדחוף לה את האצבע ימינה או שמאלה כי היא נתקעה על איזה חלון בלי זיז זמין מעליו וכו').

עם כל הכבוד, AC זה משחק של לחוות עולם אבל מערכות קרב או פלטפורמה? לא ממש. אם משחקים בבטמן ברמת קושי הגובהה, אתה תמות והרבה וכדי להגיע לקומבואים גבוהים אתה צריך לשלוט במערכת קרב ביד רמה. כן, בטמן הוא לא DMC או ביונטה אבל הוא שואף. ב-AC? באמת שקשה למות שם, שחקנים כמונו כנראה מתו במשחק הזה אולי חופן פעמים, יש חדרים בבטמן ארקאם נייט שמתתי בהם יותר פעמים ממה שמתתי בכל AC סינדיקט.

במערכת קרב של ביונטה או בטמן יש לך לאיפה לשאוף, אתה יכול כל הזמן להשתפר, לפעמים אתה צריך את זה כדי לשרוד ולפעמים רק בשביל ציון טוב יותר. ב-AC? קרבות מושלמים על ימין ועל שמאל, זה מאוד פשוט לעשות את זה כבר מההתחלה וככל שפותחים עוד יכולות זה הופך לבדיחה. אין לאיפה להשתפר, זאת המערכת קרב של בטמן רק פחות רספונסיבית, פחות מלוטשת, פחות עמוקה ופחות מאתגרת. מצאתי את עצמי יוצא עם קומבו מושלם קרב אחרי קרב ב-AC סינדיקט, אז איפה הסקיל?

כנ"ל על הפלטפורמה, זה לא מריו. במריו, ככל שתשלוט בדמות טוב יותר אתה תעשה דברים מדהימים בשלב. ב-AC? גג תמצא איזה מעבר שלא הכרת כי הפלטפורמה אוטומטית, אין לך שליטה עליה. אין אפילו כפתור קפיצה ב-AC, לא ברור לי מאיפה המילה פלטפורמה מגיעה בכלל.

אין לי שום דבר נגד AC, מדובר במשחק פשוט שהוא באמת מנסה להיות סוג של מחנה משותף נמוך כדי למשוך כמה שיותר אנשים אז הפלטפורמה לא תהרוג אותך או תדרוש ממך לעשות יותר מדי והמערכת קרב גם, במיוחד כדי שאנשים "כמו אשתי" (מן הסתם לא כמו אשתי אבל הבנתם את הכוונה) יוכלו לשחק במשחק ולהנות מהעולם שלו. זה ההיילייט של AC, העולם, לא צריך להתחיל להעמיד את AC לפרסים בקטגוריות כמו פלטפורמה ומערכות קרב כשהוא בבירור לא מתאים. צריך לקבל את AC כמו שהוא, בדיוק כמו שאני לא מצפה ממשחק של בת'זדה שיהיה עם אנימציות מדהימות ואירועים מתוסרטים מפוצצי שכל, כל משחק ומה שהוא מתמקד בו וב-AC בבירור המיקוד הוא העולם.
We're just normal men. We're just innocent men

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 09 אפריל 2018, 18:39

אני חושב שac ,זה המקביל במשחקים לסרט קיץ
מפוצץ אפקטים
כמו קפטן אמריקה ,וסרטים דומים

סרטים שכיף לצפות בהם ,אבל לא מפעילים את המוח יותר מידי

מי שבאמת רוצה אתגר ,יכול לשחק בנינגה גאידן
הסדרה ה3d
שם כבר ברמה הרגילה ,חייבים ליתאמץ הרבה

בגדול מה שבאמת מאכזב אותי בסדרת ac
שהיה לה עלילה ראשית בהתחלה
חשבתי שאחרי כמה משחקים ,נגיע לסיום העלילה הראשית
אבל כניראה בגלל ההצלחה ,מרחו את זה

אני מדבר על העלילה של הדמות בהווה
התחלתי לא מזמן את אורגין ,אומנם רק בהתחלה
וזה אפילו לא הוזכר

כן אני יודע שזה ריבוט , ואולי יהיה בהמשך
,בכל זאת
בלי העלילה הראשית ,בגדול משחקים רוצח בתקופת זמן מסוימת ,וממש לא ראליסטי
כבר הייתי מעדיף משחק סופר גיבור במקום

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 09 אפריל 2018, 20:00

טוב אז בפרס תואר המשחק הכי "וואלה, על זה כל הרעש? זה דווקא די סבבה.." ששיחקתי אי פעם זוכה - the order 1886!
כן, כן, המשחק הזה שקיבל על הראש בצורה די היסטרית התגלה כ.. סבבה, אני מניח. באמת, הוא לגמרי בסדר גמור. לפחות כשיודעים לאן נכנסים.
האמת שמה שבאמת מצחיק זה שהוא הפתיע אותי לטובה בעד כמה גיימפלי היה שם, וכמעט ואין שם גיימפלי, אבל הציפיות שלי היו כל כך נמוכות בעקבות הביקורות שזה עבד להיפך.
מסתבר שיש פה מכניקת ירי סבירה, משחק *סופר* לינארי (לא מפריע לי, אבל למי שכן זו בעיה), סיפור נחמד, עולם מעניין, והפקה מרשימה בקנה מידה היסטרי. 3 שנים אחרי וכשאנחנו כבר בפיק של הדור המשחק הזה עדיין נראה ומרגיש כמו משהו מיוחד ומעטים המשחקים שהצליחו להגיע לרמה הזו.
אמממ ו.. זהו? מוזר לחשוב עכשיו על כמות הרעש שהוא עשה בזמנו כי באמת שאין כל כך מה להגיד עליו. הוא מאוד מרשים אבל לא טוב במיוחד, מאוד מצומצם אבל גם לא רע במיוחד. פשוט.. משחק סבבה לגמרי שאני אשכח מחר ובגדול העביר לי יופי של זמן.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 09 אפריל 2018, 20:43

Stick כתב:טוב אז בפרס תואר המשחק הכי "וואלה, על זה כל הרעש? זה דווקא די סבבה.." ששיחקתי אי פעם זוכה - the order 1886!
כן, כן, המשחק הזה שקיבל על הראש בצורה די היסטרית התגלה כ.. סבבה, אני מניח. באמת, הוא לגמרי בסדר גמור. לפחות כשיודעים לאן נכנסים.
האמת שמה שבאמת מצחיק זה שהוא הפתיע אותי לטובה בעד כמה גיימפלי היה שם, וכמעט ואין שם גיימפלי, אבל הציפיות שלי היו כל כך נמוכות בעקבות הביקורות שזה עבד להיפך.
מסתבר שיש פה מכניקת ירי סבירה, משחק *סופר* לינארי (לא מפריע לי, אבל למי שכן זו בעיה), סיפור נחמד, עולם מעניין, והפקה מרשימה בקנה מידה היסטרי. 3 שנים אחרי וכשאנחנו כבר בפיק של הדור המשחק הזה עדיין נראה ומרגיש כמו משהו מיוחד ומעטים המשחקים שהצליחו להגיע לרמה הזו.
אמממ ו.. זהו? מוזר לחשוב עכשיו על כמות הרעש שהוא עשה בזמנו כי באמת שאין כל כך מה להגיד עליו. הוא מאוד מרשים אבל לא טוב במיוחד, מאוד מצומצם אבל גם לא רע במיוחד. פשוט.. משחק סבבה לגמרי שאני אשכח מחר ובגדול העביר לי יופי של זמן.

One of Us!!
סוף סוף מישהו שלא שונא את המשחק הזה שנאה תהומית על כלום. אני נהניתי ממנו ואני מקווה שסוני ייתנו צ'אנס נוסף לRead at Dawn לתת להמשך את טיפול AC1->AC2 ואז ה-IP המדהים הזה באמת יוכל לזרוח. העולם שהם יצרו זועק לעוד משחק,והחבר'ה האלה מוכשרים טכנית ברמות קשות,המשחק פשוט יפייפה,גם אחרי 3 שנים. כן,הblack bars די מרגיזים אבל אני מניח שזה מחיר שהם היו צריכים לשלם בשביל רמה ויזואלית כזו-המשחק פשוט נקי,קצת קשה להסביר בלי לראות אותו,ויש בו רגעים שמרגישים כמעט CGI.
אני לגמרי יכול לראות המשך ככותר השקה לפס5,לגמרי מסוג המשחקים שיכולים למכור קונסולה ל-early adopters,וסוני לא יצטרכו להשתמש בתותחים כבדים סטייל הורייזון 2 כדי לדחוף יחידות בהשקה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 אפריל 2018, 20:50

אני לא הרגשתי אף פעם שמישהו הביע רגשות כל כך משמעותיים כמו שנאה למשחק הזה. התגובות שזכורות לי הן הרבה מאוד "meh. חבל. לא משהו. אחלה עולם. סיפור נחמד" ולא שום דבר שקרוב לשנאה, או רעש.

לפני שהוא יצא היה טיפה "המשחק רק חצי שעה" ושטויות כאלה שלא היו הרבה יותר מהרגיל לכל משחק בפרופיל גבוה. בגלל האדישות שבה הוא התקבל, זה גם נעלם מאוד מהר ופשוט הפסיקו לעסוק בו זמן קצר אחרי היציאה.
תמונה

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 09 אפריל 2018, 20:53

אני זוכר שביציאה שלו היה הרבה כעס על זה שהוא יותר "הדגמה טכנולוגית" ליכולות של הps4 מאשר משחק שלם.
לעולם של המשחק היה המון פוטנציאל, אבל לא שמענו מאז שום דבר בנוגע להמשך אליו וחבל...
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 09 אפריל 2018, 20:59

הייתה המון שנאה אליו, לא ברמה שמישהו לקח את זה כעלבון אישי או משהו, אני מדבר ברמה הנורמטיבית של מוצר בידורי.
הוא קיבל המון חמישיות והמון שישיות ואחרי ששיחקתי בו אני יכול להגיד שלא בצדק.
הממוצע 60 שהוא יושב עליו זה ממוצע כמעט חסר תקדים למשחק בפרופיל כל כך גבוה ובהפקה כל כך מושקעת, כלומר הוא לא נופל על פרזנטציה או גליצ'ים, מהבחינה הזו הוא יוצא מן הכלל, אבל אנשים לקחו את החסרונות שלו והקצינו אותם תוך התעלמות כמעט מוחלטת ממה שהוא עושה טוב, וממה שהוא מנסה לעשות שונה (גם אם לפעמים בהצלחה חלקית).
סך הכל ההייפ היה גבוה והמשחק לא עמד בו, וכתוצאה מכך אנשים הגזימו מאוד בתגובה אליו. קצת מזכיר את המצב של BVS אם אתה שואל אותי.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 09 אפריל 2018, 21:56

אבל בניגוד לThe Order,הסרט הזה היה באמת זוועה :( ואני אעצור כאן כדי לא לגלוש לנושא אחר.. בכל מקרה,נראה ש-RaD לא התאוששו עדיין מהפלופ של the order כי לא ראינו מהם שום דבר רציני מאז,איזה משחק מולטיפלייר קצת מוזר,משחק VR קטן ו..זהו? לפי האתר שלהם הם עובדים על תחזוקה למשחק המולטי שלהם,איזשהו פרויקט VR והכי מעניין:
A new AAA third-person action console title, based on a brand new original IP-ניסוח קצת מוזר ל-IP חדש ולכן יש פה ושם ספקולציות שזה משהו שקשור ל-the order. אפשר רק לקוות..

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 אפריל 2018, 21:58

Stick כתב:הייתה המון שנאה אליו, לא ברמה שמישהו לקח את זה כעלבון אישי או משהו, אני מדבר ברמה הנורמטיבית של מוצר בידורי.
הוא קיבל המון חמישיות והמון שישיות ואחרי ששיחקתי בו אני יכול להגיד שלא בצדק.
הממוצע 60 שהוא יושב עליו זה ממוצע כמעט חסר תקדים למשחק בפרופיל כל כך גבוה ובהפקה כל כך מושקעת, כלומר הוא לא נופל על פרזנטציה או גליצ'ים, מהבחינה הזו הוא יוצא מן הכלל, אבל אנשים לקחו את החסרונות שלו והקצינו אותם תוך התעלמות כמעט מוחלטת ממה שהוא עושה טוב, וממה שהוא מנסה לעשות שונה (גם אם לפעמים בהצלחה חלקית).
סך הכל ההייפ היה גבוה והמשחק לא עמד בו, וכתוצאה מכך אנשים הגזימו מאוד בתגובה אליו. קצת מזכיר את המצב של BVS אם אתה שואל אותי.

לא יודע... נשמע כאילו אפילו אם ציפיות סופר נמוכות אתה לא רואה בו משהו הרבה מעבר ל7-8. לגיטימי לגמרי שעם ציפיות גבוהות והתלהבות הוא ירגיש כמו 5-6. גם לגיטימי שהדברים שהוא לא עשה טוב יפריעו יותר לאנשים מסוימים.
בכל מקרה, מבחינת הביקורות זכור לי שההרגשה היתה שהן הוגנות ומנומקות. הרעש היחיד שזכור לי היה כמה ימים לפני שהוא יצא וכל מיני פוסטים בניאוגאף דיברו על זה שהוא 3 שעות ושזה אנטי צרכני והשטויות הרגילות. משהו שלא נמשך זמן רב, כיאה למשחקים של סוני שבאותה תקופה קיבלו עוד יותר הנחות מהיום.

אני סה"כ מחכה שיגיע לפלוס. נראה כמו משהו מגניב לשחק בישיבה אחת באיזה ערב/לילה.

בנוגע לעתיד - אני לא יודע אם סוני יסכימו להשקיע בעוד משחק בIP הספציפי הזה (אני חושב שהוא באמת לא מכר משהו), אבל אני מקווה שהמפתחים יקבלו עוד הזדמנות לפתח משהו גדול. לפחות כל עוד הם גם ידאגו לשכור את האנשים הנכונים לטפל במה שהם פחות חזקים בו.
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 09 אפריל 2018, 22:08

הם ניסו לעשות משהו מעניין, יש שם באמת נסיון לעשות משחק אקשן סינימטי שמשלב את הנרטיב שלו עם המשחק ב100%.
גם לא לגמרי מזכיר את המשחקים בסגנון של HR, יש שם משהו אחר. זה באמת מעניין, סוג של אנצ'רטד על סטרואידים.. אני לא יכול להגיד שהם לגמרי הצליחו, שלא ישתמע לא נכון - המשחק לא מאוד טוב או משהו, אבל הייתי נותן לו 7.5 ולא 6.
בכל מקרה, זה גם לא נוראי ובהחלט יש שם פוטנציאל והם כן נמצאים באזור הנכון בחלק מהשלבים, הייתי שמח לראות המשך רק כי אם זה יצליח זה יהיה קודם כל משהו שונה וזה גם מאוד יעניין אותי אישית (אישית אין לי בעיה שמשחק ספציפי יהיה מאוד לינארי ויקח אותי במסלול שלו כל עוד הוא יעניין, לא כל משחק צריך להיות הוויצ'ר), אבל אני גם לא צריך לשים על זה כסף. לשאלה האם יש לזה הצדקה מצד סוני? אני לא בטוח, כי מה שהם מנסים לעשות זה משהו שעדיין לא עבד ב100% עד היום וספק אם הם יצליחו, לתת פה סיקוול יהיה חתיכת הימור אחרי שההימור שהם כבר כן נתנו בהם נכשל.
בקיצור הייתי שמח לראות לו המשך, ובאופן כללי גם נהנתי מהמשחק והבנתי מה הם ניסו לעשות, אבל אני בספק אם נקבל המשך, או אם ההמשך שנקבל ילך עוד יותר על כל הקופה בנסיון שלהם או שדווקא יקח צעד אחורה ויקרוץ יותר למיינסטרים.

עריכה:
בהקשר להודעה שלך ניקלס, אני זוכר את הטענות על משחק סופר קצר ושוב, זה פשוט לא נכון.. המשחק לקח לי 7 שעות וזה גם הזמן בHLTB. לא מאוד ארוך, אבל שוב, זה המשחק. היו טענות על משחק לינארי, וזה לגמרי נכון אבל.. זה המשחק. אני חושב שהבעיה העיקרית שלו הייתה בשיווק, אני הגעתי מוכן למשחק קצר (מאוד, וקיבלתי משחק באורך קצר-סביר) ולמשחק לינארי וזה מה שקיבלתי. זה לא שהמשחק *מנסה* להיות פתוח או לתת לך אשליה של אופציות, המשחק הזה נמצא בין משחקי מסילה למשחק גירס בסקאלה שלו ואם אנשים לפחות היו יודעים לצפות לזה אני בטוח שהיו היה מתקבל בצורה סבירה ולא בצורה נוראית.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 אפריל 2018, 22:21

Stick כתב:
עריכה:
בהקשר להודעה שלך ניקלס, אני זוכר את הטענות על משחק סופר קצר ושוב, זה פשוט לא נכון.. המשחק לקח לי 7 שעות וזה גם הזמן בHLTB. לא מאוד ארוך, אבל שוב, זה המשחק. היו טענות על משחק לינארי, וזה לגמרי נכון אבל.. זה המשחק. אני חושב שהבעיה העיקרית שלו הייתה בשיווק, אני הגעתי מוכן למשחק קצר (מאוד, וקיבלתי משחק באורך קצר-סביר) ולמשחק לינארי וזה מה שקיבלתי. זה לא שהמשחק *מנסה* להיות פתוח או לתת לך אשליה של אופציות, המשחק הזה נמצא בין משחקי מסילה למשחק גירס בסקאלה שלו ואם אנשים לפחות היו יודעים לצפות לזה אני בטוח שהיו היה מתקבל בצורה סבירה ולא בצורה נוראית.

כן... אני זוכר כמה בכי ותלונות היו על זה ואז ברגע שכמה מבקרים כתבו כמה זמן המשחק באמת לוקח זה גרם לבכייני האינטרנט המקצוענים להראות כמו בכייני אינטרנט מקצוענים.
גם לגבי הלינאריות אני זוכר מעט תלונות. גם כן, רק מצד אנשים שלא שיחקו במשחק ואיכשהו החליטו שלינארי=רע.
אבל זה הכל היה ממש בקטנה ועבר מאוד מהר.

לא יכול להגיד שאני זוכר איך היה השיווק של המשחק, או אם הוא היה בעייתי. אולי זה מלמד את זה שבאמת לא היה לו מספיק וזה חלק מהסיבה שהוא לא הצליח.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 אפריל 2018, 02:22

Stick כתב:טוב אז בפרס תואר המשחק הכי "וואלה, על זה כל הרעש? זה דווקא די סבבה.." ששיחקתי אי פעם זוכה - the order 1886!

השאלה היא איך היית מרגיש כלפיו אם היית משחק בו ראשון, כמבקר, בלי דיעה קדומה של ממוצע 60 וקטילות על ימין ועל שמאל. מה היית חושב על משחק שצייר את עצמו כמשחק דור הבא הראשון האמיתי, גירס קילר, האנצ'רטד הבא של סוני. אם לא היית מוכן מראש למשחק קצר, מעט גיימפליי וכו', עדין היית מדבר ככה או שהיית קורא לו אכזבה ענקית? כמו שההייפ סביבו הרים את המבקרים והמשחק גרר אותם למטה, ככה אתה הגעת אליו עם אנטי הייפ וציפיה לקטסטרופה והמשחק גרר אותך למעלה :)

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 10 אפריל 2018, 03:40

DrKeo כתב:

השאלה היא איך היית מרגיש כלפיו אם היית משחק בו ראשון, כמבקר, בלי דיעה קדומה של ממוצע 60 וקטילות על ימין ועל שמאל. מה היית חושב על משחק שצייר את עצמו כמשחק דור הבא הראשון האמיתי, גירס קילר, האנצ'רטד הבא של סוני. אם לא היית מוכן מראש למשחק קצר, מעט גיימפליי וכו', עדין היית מדבר ככה או שהיית קורא לו אכזבה ענקית? כמו שההייפ סביבו הרים את המבקרים והמשחק גרר אותם למטה, ככה אתה הגעת אליו עם אנטי הייפ וציפיה לקטסטרופה והמשחק גרר אותך למעלה :)

בסדר גמור, אמרתי שכל ההפתעה הזו שאני נמצא בה מגיעה מהנמכת הייפ מטורפת, זה בעיניי משחק של 7.5 והעובדה שאני מתלהב ממשחק של 7.5 מגיעה רק בגלל הציפיות שהיו לי ומה ששמעתי.
וגם אמרתי שהמשחק לגמרי שווק לא נכון.
ובכל זאת, על זה כל הרעש? המשחק היום עדיין נמצא במעמד של פלופ מטורף, במקום שlair נמצא בו פחות או יותר בדור הקודם. שיחקתי בו, ו.. שורה תחתונה, הוא נמצא שם שלא בצדק כי הוא ללא ספק נמצא כמה דרגות מעל המקום הזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 אפריל 2018, 10:50

האמת שאני לא בטוח אם מישהו פה שחק בLAIR ויכול להעיד האם הוא באמת כל כך רע. בכל זאת מדובר במפתחת איכותית וגם הוא משחק שהיה לו המון הייפ :)

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 10 אפריל 2018, 11:08

אני מרגיש שאתה נטפל לטפל ולא לעיקר :)

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 10 אפריל 2018, 11:09

DrKeo כתב:האמת שאני לא בטוח אם מישהו פה שחק בLAIR ויכול להעיד האם הוא באמת כל כך רע. בכל זאת מדובר במפתחת איכותית וגם הוא משחק שהיה לו המון הייפ :)

עם אתה מתכוון למשחק עם הדרקונים
הוא בינוני מינוס ,יחסית למשחק בהתחלת הPS3
אני שיחקתי ,אבל לא סימתי אותו ,מאוד מאכזב ממפתחת שעשתה את סדרת רוג סקוורדון

אני עזבתי במשימה ,שאני צריך לשמור על שירה מעופפת ,אבל חלק ממיקום האויבים לא ברור
ואחרי שהפסדתי כמה פעמים במשימה הזאת ,בלי אפשרות לדלג על המשימה עזבתי
אבל גם שלבים קודמים לא היו כיפים במיוחד

יותר מזה ,תיקח משחק 2 דורות אחורה ,כמו STAR FOX64
שלא הזדקן יותר מידי טוב לטעמי ,ועדין יהיה לך כיף יותר מLAIR

ובכל זאת בינוני מינוס ,מבחינתי זה לא משחק רע ,היתי משחק בLAIR ,עם לא היו לי הרבה משחקים מעניינים בספריה
מבחינתי משחק באמת רע ,אתה לא רוצה לשחק בו בכלל ,גם עם אין ל משחקים אחרים
LAIR יותר כמו מספיק בקושי ,איזה ציון 55 מתוך 100 ,לפחות עד החלק שאני הגעתי ,אבל לפי מה שהבנתי גם ככה המשחק קצר
ככה שזה די משקף

השליטה לא משהו ,העלילה לא משהו ,הגרפיקה אולי לא טובה היום ,אבל היתה סבבה בתחילת הPS3
המשחק כניראה קצר ,ולמרות שהמשחק מאוד פשוט ,בפועל לפעמים אתה לא מבין מה רוצים ממך ,שזה מאוד מעצבן במשחק שצריך לעשות דברים בזמן מסוים
בקיצור לא מומלץ לרוב האנשים
אבל משחק גרוע זה סופרמן 64

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 אפריל 2018, 12:13

אני שיחקתי בLAIR והוא אכן היה גרוע מאוד :)
לא שיחקתי בTHE ORDER אבל צפיתי בכולו כמו סרט והוא נראה באמת כמו משחק של 7.5, משהו חביב וקצר ונטול כל עומק... אבל מושקע והסיפור חביב וגם העיצוב הכללי, בטח לא משהו נורא ואיום כמו שעשו ממנו.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 34 אורחים