DrKeo כתב:אני מדבר על זה שקבלנו קונסולה משמימה עד מוות אפילו היום כשהיא בת שנה לעומת קונסולה אדירה שיכלה להיות. זה שהצרכנים היו מספיק מטומטמים לקנות פס4 או ONE כשלא היה מה לשחק עליהן זה כבר סיפור אחר.
Laskin כתב:
זה לא שהם "מספיק מטומטמים" כדי לעשות זאת, כמו הרצון שלהם לשחק על קונסולה בסלון ולא לשלם מחיר גבוה יותר על מחשב שלא יחזיק הרבה זמן כמו הקונסולה, ולשחק עם החברים שלהם, והמון המון מתנות מההורים שלא יקנו מחשב יקר.
ועבור אנשים כאלה - הקונסולות האלה מעולות, צד ג' דואג לזה יופייש להם המון המון במה לשחק.
אם הONE היה מציג משהו באמת הרבה הרבה יותר טוב - אז ורק אז סוני היו עושות טעות בקטע הזה, כי אז זה אומר שהם היו הרבה מאחורי התחרות, וזה היה פוגע במכירות משמעותית.
Laskin כתב:כן, היא בהחלט יכלה לדאוג שככה תהיה השנה הראשונה שלה.
אבל אז לקוחות הPS3 היו פחות "משוחדים" כמוני![]()
"I don't wanna sound gay or anything", אבל סוני פינקו לי את התחת לפני שסיימו את הדור. מיקרוסופט השאירו לי טעם מר בפה.
Laskin כתב:סוחבת מספיק כדי להיות משחק הדור, ביחד עם GTA 5 (;
וגם לגבי GOW2 אני חולק עלייך. שמח מאוד שיצא על הפס2
Laskin כתב:סוחבת מספיק כדי להיות משחק הדור, ביחד עם GTA 5 (;
וגם לגבי GOW2 אני חולק עלייך. שמח מאוד שיצא על הפס2
DrKeo כתב:צריך לפנק את תחילת הדור הבא, לא את הסוף של הדור הקודם. למי אכפת איך השנה של הפס3 כשהפס4 חודשיים משחרור? אסטרטגיה כושלת לדעתי, זה כמו GOW2 על הפס2 בזמנו, רעיון רע. שלא נדבר על TLOU, הפס3 בקושי סוחבת אותו.
DrKeo כתב:לא ברורה לי הצורת חשיבה הזאת, לנטוש את בעליה הפס3 חודשיים לפני השיגור של הפס4 כשהיא בת 8 זה רע אבל לנטוש את הבעלי פס4 לשנה שלמה זה סבבה? הגיון שבור לדעתי.
Death_119 כתב:המשחק דווקא מצליח לא רע, הוא עבר את סף המיליון ובאנדל שלו נדחף לכל המוכן בבריטניה:
http://www.videogamer.com/ps4/driveclub ... _week.html
Laskin כתב:המממ, שוב - לי היה אכפת מהפס3. ולעוד מליונים שקנו את המשחק או קנו פס3 בשבילה, אפילו בשלב כה מאוחר בחייה.
וכל הבעיות שציינת לגבי TLOU לא מנעו ממנו להתברג בקלות לטופ 10 של כל הזמנים של הרבה מאוד אנשים בעולם, אז כנראה שכן - היה שווה את זה.
באמת שזה היה אחלה מופע סיום, ממש זיקוקים. מה שגם GTA V היה מביא, אבל לא הייתי מרגיש שסוני הביאו לי את כל האהבה הזו - וזה יתרון ברור.
התחושה שהייתה לי עם ה360 היא לא דבר שאני היחיד שמרגיש אותה. הרבה אנשים שיש להם גם מחשב וגם 360 מרגישים את זה.
אני הולך להוציא בשנה הבאה איזה 2000 ש"ח ולא רוצה אחרי 3 שנים להיות תקוע עם מכשיר שהוא גם מיושן וגם אין עליו שום בלעדי מעניין.
בא נסתכל על זה ככה:
אני מעדיף לשחק גם בUNCHARTED 5 וגם בTLOU2 על הPS4, ולא רק בUNCHARTED 5.
אני לא יודע אם הPS5 תהיה הקטע שלי, ואני לא רוצה להרגיש שאני "חייב" לקנות קונסולה חדשה כשהיא עם חבלי לידה ולהיות מתוסכל ומעט נפח ובמחיר הכי יקר שלה, עבור משחק אחד.
אז כמובן שיבאס אותי אם נוטי דוג יוציאו רק 2 משחקים בדור הזה.
מאוד. אם יוציאו גם את J&D הבא בדור הזה, ממש שבוע לפני שיוצא PS5, או אפילו חודש אחרי - אני ממש אהיה מאושר, למרות שהוא יראה יחסית מיושן.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 33 אורחים