PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 10 דצמבר 2014, 14:46

עד כמה שזכור לי לא חסרים אנשים שאומרים שהפיסיקה בGT טובה משל פורצה. הגזמה להגיד שהסדרה הזאת לא רלוונטית ופורצה כן.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 דצמבר 2014, 15:10

DrKeo כתב:אני מדבר על זה שקבלנו קונסולה משמימה עד מוות אפילו היום כשהיא בת שנה לעומת קונסולה אדירה שיכלה להיות. זה שהצרכנים היו מספיק מטומטמים לקנות פס4 או ONE כשלא היה מה לשחק עליהן זה כבר סיפור אחר.

זה לא שהם "מספיק מטומטמים" כדי לעשות זאת, כמו הרצון שלהם לשחק על קונסולה בסלון ולא לשלם מחיר גבוה יותר על מחשב שלא יחזיק הרבה זמן כמו הקונסולה, ולשחק עם החברים שלהם, והמון המון מתנות מההורים שלא יקנו מחשב יקר.
ועבור אנשים כאלה - הקונסולות האלה מעולות, צד ג' דואג לזה יופי :) יש להם המון המון במה לשחק.
אם הONE היה מציג משהו באמת הרבה הרבה יותר טוב - אז ורק אז סוני היו עושות טעות בקטע הזה, כי אז זה אומר שהם היו הרבה מאחורי התחרות, וזה היה פוגע במכירות משמעותית.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 דצמבר 2014, 15:12

Laskin כתב:
זה לא שהם "מספיק מטומטמים" כדי לעשות זאת, כמו הרצון שלהם לשחק על קונסולה בסלון ולא לשלם מחיר גבוה יותר על מחשב שלא יחזיק הרבה זמן כמו הקונסולה, ולשחק עם החברים שלהם, והמון המון מתנות מההורים שלא יקנו מחשב יקר.
ועבור אנשים כאלה - הקונסולות האלה מעולות, צד ג' דואג לזה יופי :) יש להם המון המון במה לשחק.
אם הONE היה מציג משהו באמת הרבה הרבה יותר טוב - אז ורק אז סוני היו עושות טעות בקטע הזה, כי אז זה אומר שהם היו הרבה מאחורי התחרות, וזה היה פוגע במכירות משמעותית.

זה בטח לא תרם להם בחגים להתקע עם LBP3 בזמן ש MS שמרה ליינאפ לסוף השנה.
מצד שני לא בטוח שמשהו היה עוצר את הבנאדלים המטורפים של MS אז הכל רק ספקולציות.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 דצמבר 2014, 15:24

אני לא יודע... נחכה לראות את הנתונים הרשמיים אחרי החגים.
גם לדעתי הליינאפ של מיקרוסופט טיפה יותר טוב מאשר של סוני השנה, אבל ההבדלים זניחים, כי לשתיהן אין קילר אמיתי.

זה הכל הכל עניין של תחרות.
סוני אולי צפתה שגם אצל מיקרוסופט העניינים לא מאוד לוהטים בחגים והעדיפה לתת ללקוחות הPS3 "טעם טוב" בפה, לפני שיחליטו בדור הבא. הם יודעים שיש להם הרבה יותר מפתחות עבור בלעדיים איכותיים, ואין סיבה אמיתית למהר, עם תמיכת צד ג' כ"כ טובה.
בתור בעל 360 וPS3 - אני יכול להגיד בוודאות שלקנות קונסולה של מיקרוסופט פחות אופציה עבורי, כי היא שנתיים וחצי ה-360 העלתה אבק, בזמן שעל הPS3 היו לי מלא משחקים בלעדיים, מהטובים ביותר בדור.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 דצמבר 2014, 15:39

להגיד שמיקרוסופט אין כלום זה לא תירוץ. שנינו יודעים שהקונסולות האלה מוכרות רק כי ללקוחות נמאס כבר מהדור הקודם, אלה מכירות של "אוף אני רוצה כבר קונסולה חדשה" ולא מכירות של "ואו אני מת כבר לשחק בX" כי דוגרי אין באמת מה לשחק בקונסולות החדשות כל כך.

סוני יכלה שתהיה לה שנה מהסרטים עם TLOU, GOW ו-GT6 ובמקום זה היה לה אחת המשנים הכי גרועות שלה. מכרה הרבה? כן, זה לא סותר שהייתה שנה רעה.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 דצמבר 2014, 15:43

כן, היא בהחלט יכלה לדאוג שככה תהיה השנה הראשונה שלה.
אבל אז לקוחות הPS3 היו פחות "משוחדים" כמוני :)

"I don't wanna sound gay or anything", אבל סוני פינקו לי את התחת לפני שסיימו את הדור. מיקרוסופט השאירו לי טעם מר בפה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 דצמבר 2014, 15:49

Laskin כתב:כן, היא בהחלט יכלה לדאוג שככה תהיה השנה הראשונה שלה.
אבל אז לקוחות הPS3 היו פחות "משוחדים" כמוני :)

"I don't wanna sound gay or anything", אבל סוני פינקו לי את התחת לפני שסיימו את הדור. מיקרוסופט השאירו לי טעם מר בפה.

צריך לפנק את תחילת הדור הבא, לא את הסוף של הדור הקודם. למי אכפת איך השנה של הפס3 כשהפס4 חודשיים משחרור? אסטרטגיה כושלת לדעתי, זה כמו GOW2 על הפס2 בזמנו, רעיון רע. שלא נדבר על TLOU, הפס3 בקושי סוחבת אותו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 דצמבר 2014, 16:06

סוחבת מספיק כדי להיות משחק הדור, ביחד עם GTA 5 (;
וגם לגבי GOW2 אני חולק עלייך. שמח מאוד שיצא על הפס2

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 דצמבר 2014, 16:07

לא ברורה לי הצורת חשיבה הזאת, לנטוש את בעליה הפס3 חודשיים לפני השיגור של הפס4 כשהיא בת 8 זה רע אבל לנטוש את הבעלי פס4 לשנה שלמה זה סבבה? הגיון שבור לדעתי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 דצמבר 2014, 16:10

Laskin כתב:סוחבת מספיק כדי להיות משחק הדור, ביחד עם GTA 5 (;

שמע, בדיוק כמוך - אני גם שחקן PC וכל מה שמעניין אותי זה בלעדיים, ומאוד חשוב לי שיהיו כמה שיותר כאלו, גם אם עוד מעט יוצא דור חדש. אותי זה מאוד מאוד מעניין. גם ככה בתחילת כל דור יש הרבה בעיות ואני מעדיף לקנות מוצר ״מוכן״ומלוטש יותר, אז השנה הראשונה של קונסולה לא מעניינת אותי.

מעדיף את סוף הדור, שמנצלים את כל הכח וכו

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 דצמבר 2014, 16:10

Laskin כתב:סוחבת מספיק כדי להיות משחק הדור, ביחד עם GTA 5 (;

שמע, בדיוק כמוך - אני גם שחקן PC וכל מה שמעניין אותי זה בלעדיים, ומאוד חשוב לי שיהיו כמה שיותר כאלו, גם אם עוד מעט יוצא דור חדש. אותי זה מאוד מאוד מעניין. גם ככה בתחילת כל דור יש הרבה בעיות ואני מעדיף לקנות מוצר ״מוכן״ומלוטש יותר, אז השנה הראשונה של קונסולה לא מעניינת אותי.

מעדיף את סוף הדור, שמנצלים את כל הכח וכו

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 דצמבר 2014, 16:11

DrKeo כתב:צריך לפנק את תחילת הדור הבא, לא את הסוף של הדור הקודם. למי אכפת איך השנה של הפס3 כשהפס4 חודשיים משחרור? אסטרטגיה כושלת לדעתי, זה כמו GOW2 על הפס2 בזמנו, רעיון רע. שלא נדבר על TLOU, הפס3 בקושי סוחבת אותו.

נחמד לדעת שגם עוד 6 שנים, תשחק במשחקים מצוינים בPS4 ולא תהייה מוכרח לקנות את הPS5, במחיר הכי גבוה שהיא אי פעם תהייה.
מגניב שאפשר לחכות שנה ואז לקנות קונסולה חדשה ולא ביום שהיא יוצאת, רק בגלל שאתה יודע שהקונסולה שלך כבר מתה.

בגלל שסוני מתמידים עם זה, עוד מאז הPS2 (ואולי גם עם הPS1. אין לי מושג), זו אחלה חשיבה לטווח הארוך.

הצעד הנכון, לדעתי, היה באמת להוציא משחק אחד מהרשימה המדהימה של השנה האחרונה של הPS3 על הPS4. לשנה ראשונה, זה מספיק. תמיד שנה ראשונה זה מעפן, מבחינת המשחקים, אז משחק אחד בקאליבר של TLOU זה הרבה מעל ומעבר למצופה.
גם משחק מעפן, אבל יפה, כמו משהו של דיוויד קייג', יכול לעבוד.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 דצמבר 2014, 16:15

DrKeo כתב:לא ברורה לי הצורת חשיבה הזאת, לנטוש את בעליה הפס3 חודשיים לפני השיגור של הפס4 כשהיא בת 8 זה רע אבל לנטוש את הבעלי פס4 לשנה שלמה זה סבבה? הגיון שבור לדעתי.

באותה מידה אתה יכול להגיד ״לנטוש את בעלי הפס2/3 בשנה האחרונה שלהם?״
לדעתי עדיף לנטוש בעלים שאינם קיימים מאשר את אחו שכבר קנו

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 דצמבר 2014, 16:18

נטישה של לקוחות פוטנציאליים לטובת לקוחות קיימים איננה ״נטישה״ בספר שלי

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 דצמבר 2014, 16:25

קונסולה בת 8 שנים, שבועות מהשיגור של החדשה, באמת שאין שום סיבה לתמוך בה. לא מובן לי, אתה מעדיף שנה חרא על הפס4 כדי שתהיה שנה טובה על הפס3? יאללה, למה להוציא את הפס4 בכלל? אפשר להמשיך שנים נהדרות נוספות על הפס3. איפה רונן?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 דצמבר 2014, 16:35

אתה מעדיף שכל השנה האחרונה שלה - הקונסולה תעלה אבק, ובעצם תהיה תלויה בצד ג׳.
אני מעדיף שזה מה שיקרה בשנה הראשונה שלה, כי הרי המשחקים האחרונים הם הכי מרשימים תמיד.
אם GoW2 היה יוצא על הפס3 - הוא *לא* היה נראה כמו GoW3, אלא כמו משחק קרוס-ג׳ן כמו תמיד, או שכמו KZ3 - היו בעיקר משקיעים בוויזואליות וזה היה בא על חשבון דברים אחרים.

ברור שאני מעדיף שהמשחקים היחידים שאני משחק על קונסולה (=בלעדיים) - יהיו מרשימים כמה שיותר, ושיקחו את הזמן שלהם עם חומרה שהם מכירים טוב כבר, ויכולים לנצל את כולה.
לגבי השאלה ״למה להוציא פס4 בכלל?״:
מי שקנה פס4 לא אמור להרגיש כעס על סוני שהם נטשו אותו.. הוא ידע מה הוא מקבל, פחות או יותר. אני מתאר לעצמי שהרוב קנו עבור צד ג׳ וזו אחלה סיבה שבעולם לקנות קונסולה למי שאין כסף למחשב חזק או כל סיבה שכבר דיברנו עליה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 דצמבר 2014, 17:08

מה היה שונה בTLOU אם הוא היה יוצא לפס4 במקום ל3? הבעיה בכותרים מוקדמים היא שממהרים איתם, לא שהם יוצאים על קונסולה חדשה, ביחוד שהיא אחת כל כך פשוטה לפיתוח.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 דצמבר 2014, 17:21

מה היה שונה?
הוא היה נראה יותר כמו אנצ׳רטד 3 מאשר 4.
הוא היה נראה קרוס ג׳ן, אולי היה פחות ״פתוח״... כמעט בוודאות פחות יציב, אפילו אם ממש בטיפה (ממה שהיה יכול להיות כמובן..)
עבדו עליו כמה שנים? 4? נראה לך שהם ידעו את המפרט המדוייק ויכלו לספק ערכות פיתוח לפני כל כך הרבה שנים?
ברור שיכלו לעבוד עליו עם ערכות-בערך והכל, אני מתאר לעצמי שידעו בערך את הארכיטקטורה, אבל ככה הוא היה יוצא - ״בערך״ דור הבא.
אנחנו ראינו רק חלק קטן מאנצ׳רטד 4, ואמנם בשלב די מוקדם עדיין בפיתוח, אבל הוא לא ״פוצץ ראשים״ כמו שאתה אומר.
ממש קשה לי להאמין שאם TLOU היה יוצא החודש למשל או מוקדם יותר (שנה ראשונה של הפס4) - הוא היה עושה את זה... ועדיף לי משחק שנה מוקדם יותר, שכן פוצץ לי את הראש, על קונסולה ש*בדיוק* בשביל זה הוצאתי עליה בזמנו איזה 2500 ש״ח, מאשר על קונסולה שבשבילה אוציא עכשיו את הסכום הזה, ושהוא יצא אפילו רק 10% פחות טוב.

זה אפילו כאילו צעד כנגד האינטרסים הכלכליים של סוני, רק לא ממש - בגלל שעדיין יש עודף אדיר של קונסולות פס3 שאחרת היו נשארות על המדפים לעד.
יש שוק גדול מאוד של ״מאחרים״ ועניים יותר שקונים קונסולה בשנים האחרונות שלה, ומשחק כמו TLOU שיצר המון שיח וקיבל שבחים כמעט חסרי תקדים - בהחלט מטה את הכף לכיוון הפס3 על פני 360 ששנים לא יצאו לה משחקים שיצרו באז תקשורתי חוץ מהיילו, וגם זה בגלל מכירות ופחות בגלל החשיבות שלהם למדיה. ובנוסף יש את הקטע של התמיכה ארוכת-הטווח שלהם, שיוצרת נאמנות כלפיהם, אם זה עקבי כמובן (נקודה ששחר העלה).

וזהו, אני חושב שהסברתי את המצב כפי שאני רואה אותו בפירוט רב :D
יתכן שסדר העדיפויות שלך שונה, אבל בתור מי שיש לו תמיד מחשב אישי חזק - אני לא כל כך מבין אותך... אין תקופות יובש, כך שאין שום בעיה לחכות עוד שנה, ומקבלים יותר תמורה והשקעה כשקונים את הקונסולה החדשה שנה מאוחר יותר, בלי באגים וחבלי לידה (שתמיד יש) ושכחתי - גם לפעמים במחיר זול יותר, נפח גדול יותר, ומי יודע? אולי גם גירסה חדשה ודקה יותר של המכשיר (:

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 10 דצמבר 2014, 18:08

לא מבין, אני מאוד אוהב את ההשקעה המטורפת של סוני בשנה האחרונה של הקונסולה.
קודם כל, כי אני יודע שיהיה ככה גם עם הPS4. אני יודע שסוני לא יתנו לו להעלות אבק ולהתייבש עד שלא תיהיה לי אלטרנטיבה שמתחילה לצבור תאוצה, האם מייקרוספוט לא תנטוש את הXONE ברגע שירדו הבאזז והמכירות בעוד כמה שנים?
אני לא אומר שכן, אבל אני ממש לא בטוח שלא.
דבר נוסף, אם אני מסתכל עובדתית על הPS4 והשנה הראשונה שלו.. KZ יצא פחות טוב ממשחקי הדור הקודם, INF יצא פחות טוב ממשחקי הדור הקודם, LBP יצא פחות טוב ממשחקי הדור הקודם. היו עוד? (אני מסתמך כאן רק על ממוצע ציונים כיוון שאין לי PS4 ולא שיחקתי אף אחד מהם, אבל בכולם הירידה בממוצע משמעותית מספיק בשביל לקבל אותה כעובדה).
זה לא קורה סתם, אם אתה מקבל החלטה להוציא משחק כמשחק שיגור (נגיד עד שנה מיציאת הקונסולה) הוא יצא בזמן הזה כאשר אתה מתמודד עם קשיי פיתוח למערכת חדשה, חוסר ידע וודאי בכלל תקופה מסוימת בקשר לאותה המערכת ואפילו סתם ניסיון מתמיד לעשות משהו שהוא "דור הבא".
ואם לא הוצאת את המשחק שלך בסופו של דבר באותו פרק זמן של שנה מהשיגור כי אתה לא מתפשר על איכות המוצר (שוב, משחקי הדור עומדים בצד השני של הסיפור) אז איבדת את כל הפואנטה והמשחק לא יצא כמשחק שיגור והקונסולה עדיין מתה בשנה הראשונה, גם אם במצב כזה הגיוני שהמשחק יצא יותר טוב מגרסאת הדור הקודם.
מצד שני בפיתוח משחק לשירת הברבור של הקונסולה יש לך (ככל הנראה) כבר מנוע מוכן, בסיס מודלים רחב מאוד, מערכות רבות טכניות או משחקיות שמוכנות כבר ואפשר ל"שלוף" ולבנות על גביהן דברים (במידה ומדובר במשחק חדש לגמרי) ויודעים מה? אולי אפילו גב יותר חזק לעשות דברים מיוחדים ומעניינים כי אין צורך בלנסות למכור קונסולה חדשה וללכת למיינסטרים עד הסוף.
ככה שיש לך הרבה יותר יכולת להתרכז במשחק עצמו ולא במסביב בתוך פחות או יותר אותה מסגרת זמן ואפשר להגיד כמעט בוודאות שמשחק שיוצא כמשחק סוף דור יהיה יותר טוב מאותו משחק שיצא כמשחק תחילת דור.
לנו, כגיימרים, זה כמובן טוב. לסוני, שמוציאה את המשחקים בעלות הרבה יותר נמוכה, מוכרת מהם יותר (בסיס משתמשים גדול פי אלף) ובכל זאת מוכיחה עם המכירות המטורפות של הPS4 שהיא יודעת מה היא עושה, זה בטח טוב.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 10 דצמבר 2014, 18:24

Death_119 כתב:המשחק דווקא מצליח לא רע, הוא עבר את סף המיליון ובאנדל שלו נדחף לכל המוכן בבריטניה:
http://www.videogamer.com/ps4/driveclub ... _week.html

התחלנו להמציא נתונים? הלינק אומר שבשבוע המצויין, דרייבקלאב ראה עליה של 999% אחוזים במכירות על פני השבוע שקדם לו בזכות המבצעים על הבאנדל. מאיפה לעזאזל הבנת שהמשחק עבר את המיליון יחידות? המאמר מציינת מפורשות שסוני לא דיווחה עד כה כמה המשחק מכר. ואחרי הכשלון שלו ב NPD בארה"ב אין סיכוי שהוא במיליון.

Walle
Trainee

הודעהעל ידי Walle » 10 דצמבר 2014, 18:36

Ratchet and Clank חדש(לא רימיק) בפיתוח לPS4, לא יודע אם זה כבר הוכרז.
תאריך היעד של המשחק הוא שנה הבאה.

http://www.gameranx.com/updates/id/2562 ... imagining/

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 דצמבר 2014, 18:58

ועכשיו אני אסביר לך את העמדה שלי. על TLOU סיימו לעבוד בתחילת 2013, אפילו קודם, מאותה נקודה הוא נכנס לבטא וכל מה שעשו זה ללטש באגים וכדומה. עכשיו אנחנו בסוף 2014, כמעט שנתיים אחרי. נניח שסוני הייתה באה לנוטי דוג ואומרת להם, חבר'ה, TLOU הוא עכשיו משחק פס4. אז מה הם היו עושים? לוקחים את מה שהם בנו לפס3 והאמנים היו עובדים קשה כדי לגרום להכל להיות מרשים יותר, אנשי התוכנה היו עובדים קשה כדי לגרום למנוע להיות הרבה יותר מרשים (אני מזכיר לך שנוטי דוג אמרו במפורש שהמנוע של U4 הוא פשוט שדרוג של המנוע של TLOU ולא משהו חדש). ומה עם שאר הצוות? גורמים למשחק להיות הרבה יותר טוב מהמשחק פס3 שיצא לפני שנה וחצי. המכניקות היו מלוטשות יותר, השלבים היו בנויים טוב יותר, הפייסינג היה טוב יותר, האוייבים היו חכמים יותר וכדומה.

האם הוא היה נראה פחות טוב מאנצ'רטד 4? כן, די בטוח. אבל היינו מקבלים משחק הרבה יותר טוב שאשכרה רץ כמו שצריך וסיבה לרוץ לחנויות לקנות פס4? כן, זה לגמרי בטוח.

שחקת בTLOU? נפילו פריימים, בעיות AA קשות, פייסינג בעייתי בהתחלה שלו, סרטונים מרונדרים מראש (כן, אני יודע שלרוב זה לא מפריע אבל לי זה ממש מפריע) וזמן טעינה של כמעט 3 דקות. המשחק הזה הרגיש שהוא יצא על הקונסולה הלא נכונה. לא היית מוכן לחכות נניח לקיץ האחרון בשביל לשחק בו לראשונה כמו שצריך? בגרפיקה של פס4, רץ חלק ועם IQ מושלם, עם מערכת קרב ושלבים מעוצבים טוב יותר והכל הרבה יותר מלוטש? זה לא סנריו עדיף? אצלי בספר זה עדיף בהרבה.

ולמי אכפת מהפס3? היא מתה ב2013, כאילו זה משנה אם היא מתה 5 חודשים קודם או 5 חודשים אחרי זה. ה360 מתה בכלל שנה+ לפני הONE, זה טיפה מוגזם אבל וואללה לא בדיוק שובר קרקעות. כלום לא היה קורה אם TLOU ונניח GT6 היו עוברים לפס4.

אגב, בנושא KZ, בבקשה אל תביאו אותו כדוגמה. עבדו עליו שנתיים וקצת שזה מן הסתם לא ממש מספיק בשביל לעשות קפיצה כמו שצריך לדור הבא, הוא היה כותר שיגור (ולא אמרתי כלום על שיגור, אמרתי שנה ראשונה) וכמובן שעבדה עליו גרילה שהיא לדעתי חברה בלי יותר מדי כישרון. אני בספק אם KZ4 פחות טוב מהקודמים, הוא כנראה רע באותה מידה זה הכל.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 דצמבר 2014, 19:36

המממ, שוב - לי היה אכפת מהפס3. ולעוד מליונים שקנו את המשחק או קנו פס3 בשבילה, אפילו בשלב כה מאוחר בחייה.
וכל הבעיות שציינת לגבי TLOU לא מנעו ממנו להתברג בקלות לטופ 10 של כל הזמנים של הרבה מאוד אנשים בעולם, אז כנראה שכן - היה שווה את זה.

באמת שזה היה אחלה מופע סיום, ממש זיקוקים. מה שגם GTA V היה מביא, אבל לא הייתי מרגיש שסוני הביאו לי את כל האהבה הזו - וזה יתרון ברור.
התחושה שהייתה לי עם ה360 היא לא דבר שאני היחיד שמרגיש אותה. הרבה אנשים שיש להם גם מחשב וגם 360 מרגישים את זה.
אני הולך להוציא בשנה הבאה איזה 2000 ש"ח ולא רוצה אחרי 3 שנים להיות תקוע עם מכשיר שהוא גם מיושן וגם אין עליו שום בלעדי מעניין.

בא נסתכל על זה ככה:
אני מעדיף לשחק גם בUNCHARTED 5 וגם בTLOU2 על הPS4, ולא רק בUNCHARTED 5.
אני לא יודע אם הPS5 תהיה הקטע שלי, ואני לא רוצה להרגיש שאני "חייב" לקנות קונסולה חדשה כשהיא עם חבלי לידה ולהיות מתוסכל ומעט נפח ובמחיר הכי יקר שלה, עבור משחק אחד.
אז כמובן שיבאס אותי אם נוטי דוג יוציאו רק 2 משחקים בדור הזה.
מאוד. אם יוציאו גם את J&D הבא בדור הזה, ממש שבוע לפני שיוצא PS5, או אפילו חודש אחרי - אני ממש אהיה מאושר, למרות שהוא יראה יחסית מיושן.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 דצמבר 2014, 02:10

Laskin כתב:המממ, שוב - לי היה אכפת מהפס3. ולעוד מליונים שקנו את המשחק או קנו פס3 בשבילה, אפילו בשלב כה מאוחר בחייה.
וכל הבעיות שציינת לגבי TLOU לא מנעו ממנו להתברג בקלות לטופ 10 של כל הזמנים של הרבה מאוד אנשים בעולם, אז כנראה שכן - היה שווה את זה.

באמת שזה היה אחלה מופע סיום, ממש זיקוקים. מה שגם GTA V היה מביא, אבל לא הייתי מרגיש שסוני הביאו לי את כל האהבה הזו - וזה יתרון ברור.
התחושה שהייתה לי עם ה360 היא לא דבר שאני היחיד שמרגיש אותה. הרבה אנשים שיש להם גם מחשב וגם 360 מרגישים את זה.
אני הולך להוציא בשנה הבאה איזה 2000 ש"ח ולא רוצה אחרי 3 שנים להיות תקוע עם מכשיר שהוא גם מיושן וגם אין עליו שום בלעדי מעניין.

בא נסתכל על זה ככה:
אני מעדיף לשחק גם בUNCHARTED 5 וגם בTLOU2 על הPS4, ולא רק בUNCHARTED 5.
אני לא יודע אם הPS5 תהיה הקטע שלי, ואני לא רוצה להרגיש שאני "חייב" לקנות קונסולה חדשה כשהיא עם חבלי לידה ולהיות מתוסכל ומעט נפח ובמחיר הכי יקר שלה, עבור משחק אחד.
אז כמובן שיבאס אותי אם נוטי דוג יוציאו רק 2 משחקים בדור הזה.
מאוד. אם יוציאו גם את J&D הבא בדור הזה, ממש שבוע לפני שיוצא PS5, או אפילו חודש אחרי - אני ממש אהיה מאושר, למרות שהוא יראה יחסית מיושן.

אני באמת לא מבין אותך. אתה בעצם אומר שאתה מעדיף משחק פחות טוב אבל שיצא לחומרה שכבר יש לי מאשר משחק יותר טוב שיגרה אותך לקנות חומרה חדשה. אבל לא ממש מבין את זה, ביחוד כשזה בא מבן אדם שיוציא 4000₪ על sli רק בשביל לקבלאיכות גרפית טובה יותר על הpc שלו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 דצמבר 2014, 11:37

אני לא מעוניין לקנות קונסולה חדשה עם חבלי לידה בגלל משחק אחד, ומעדיף אותו על מכשיר שכבר יש לי, ושנה קודם.
אני מעדיף יותר משחקים בלעדיים בכל דור שעובדים עליהם מספיק זמן והם לא יוצאים "RUSHED" או קרוס-ג'ן.

אנצ'רטד 3 יצא בנובמבר 2011. אתה בעצם אומר לי - "אין לי שום בעייה שהם ינטשו את הקונסולה שנתיים לפני שמגיעה היורשת שלה".
לי יש.

והרי לכולם היה ברור שTLOU יצא בגירסה משופרת לPS4 מרגע שהכריזו על תאריך היציאה שלו, כך שמי שבאמת רוצה - מוזמן לקנות PS4 בשביל המשחק הזה, שנראה מאוד יפה על הPS4.
אם TLOU היה יוצא נגיד היום לראשונה על הPS4 - אז הוא היה יפה יותר, נכון. אבל הייתי מתבאס לקנות PS4 רק בשבילו, שאין לי עוד מה לקנות עד הקיץ במקרה הטוב (אלא אם THE ORDER ממש יפתיע), ואז תצא גירסת PS4 דקה, זולה או עם נפח גדול יותר ואני ארגיש שסוני קצת זיינו אותי :P

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 33 אורחים