מומלץ למי שראה למחוק את הטריילר מההיסטוריה שלכם שיוטיוב עם ההמלצות שלו לא יהרוס לכם.
אל תכתבו בתיבת החיפוש ביוטיוב את שם המשחק, ההשלמות האוטומטיות שקופצות מכילות ספויילרים!
-----------------
פייג' אני מתאר לעצמי שניל לא אחראי על הגיימפליי עצמו, אולי על איזה set pieces וסיטואציות הוא רוצה לראות אבל לא חושב שעל המכניקות ועל האיזון של הכל כמו שברוס עושה. אני מקווה שמי שכן הוא ברמה של ברוס, סומך על הטאלנט בנוטי דוג.
וכן, אני בטוח ב 100 אחוז שזה יהיה המשחק הכי מדהים וויזואלית על הפס4 ויש מצב שגם על כל פלטפורמה למי שישחק בגרסת ה PRO. נראה פשוט מדהים.
ומה זאת אומרת בערוץ אי אפשר להגיב? כל הסרטונים שעולים ביוטיוב של הערוץ חסומים כרגע לתגובות? בסרטון בערוץ האמריקאי אי אפשר להגיב, לא יודע לגבי כל הערוץ.
עצוב ומבאס בשביל נוטי דוג, כל כך לא מגיע להם למרות שיש אימבצילים גמורים כמו סטרלינג ששמחים לאידם.
swym כתב:bling כתב:תודה קליימן. נראה לי אני בכל זאת אראה. התגובות אליו גם ב ERA טובות ואני חושב שאני רוצה קצת הייפ אחרי כל צעקות הגוועלד שיצאו מהדלפות הספויילרים.
לאסקין אתה אל תראה 

תגובות טובות בERA לכיוון של המשחק זה ברומטר יותר מדאיג מאשר צעקות גוועאלד בכל שאר האינטרנט על העלילה שדלפה...

מדבר נטו על הטריילר, אלה לא אנשים שנחשפו לספוילרים ברובם. לא יודע איך ב ERA הגיבו בכלל לספוילרים כי לא נכנסתי לנושא הענקי סביב זה, היות שקרירין אומר שאין קשר ל SJW אז ייתכן שגם שם הרבה הגיבו בגוועלד. כשזה לא נוגע ב SJW הם לא שונים מיתר בני האדם מבחינת דעות...