Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 31 מרץ 2015, 00:23

Nucleus_Dawn כתב:
זו דרך מעניינת לפתח IP, באמת.
ככה כשאתה משקיע הון בליצור אולפן חדש מכלום, לפחות יש לך רשת בטחון של כותר מוכר ופופולארי, שאתה מקבל רענון שלו כמעט בחינם, בזכות הצוות החדש ולפעמים, כמו עם היילו, זה אומר גם שיפור משמעותי.

כן, רק הייתי רוצה לראות אותם עושים יותר מזה. אני בטוח שלממן לאינסומניאק או לרמדי פיתוח משחק זה הרבה יותר זול מלהחזיק אולפן באופן קבוע. הייתי רוצה לראות אותם מפזרים את הכסף מסביב, נותנים לאולפנים שונים מימון לפתח בלעדיים לONE ולפעול בצורה הזאת איתם. הייתי מת לראות 6-7 כאלה בשנה, ניסויים מטורפים וחופש אומנותי מלא ואולי פעם בשנה הם יפלו על מגה להיט שאפשר להפוך לפרנצ'ייז.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 31 מרץ 2015, 00:30

DrKeo כתב:כן, רק הייתי רוצה לראות אותם עושים יותר מזה. אני בטוח שלממן לאינסומניאק או לרמדי פיתוח משחק זה הרבה יותר זול מלהחזיק אולפן באופן קבוע. הייתי רוצה לראות אותם מפזרים את הכסף מסביב, נותנים לאולפנים שונים מימון לפתח בלעדיים לONE ולפעול בצורה הזאת איתם. הייתי מת לראות 6-7 כאלה בשנה, ניסויים מטורפים וחופש אומנותי מלא ואולי פעם בשנה הם יפלו על מגה להיט שאפשר להפוך לפרנצ'ייז.

זה יהיה מאוד נחמד ומאוד יקר. פחות יקר מלהחזיק 20 אולפנים ולתת להם לפתח 6-7 משחקים בשנה, אבל עדין יקר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 מרץ 2015, 00:33

Nucleus_Dawn כתב:
זה יהיה מאוד נחמד ומאוד יקר. פחות יקר מלהחזיק 20 אולפנים ולתת להם לפתח 6-7 משחקים בשנה, אבל עדין יקר.

אני מוכן להתערב איתך שזה זול יותר ממה שעולה לסוני להחזיק את כל האולפנים שלה :)
חוץ מזה המטרה של זה היא למצא את גירס והיילו הבאים, זאת לא תרומה לנזקקים. היילו מכניס יותר ממליארד דולר לכל משחק, גירס מכניס מאות מליוני דולרים. אז חלק ירוויחו, חלק יפסידו ואחד מ-10 יצא איכות שמוכרת 5 מליון עותקים למשחק כמו גירס.

היי, לא חסרות חברות שאפשר לעשות איתן את הניסויים האלה. גירבוקס, קוג'ימה עכשיו סוכן חופשי, אובסידיון, CD PROJECT, ID, דאבל פיין... יש המון חברות בסגנון הזה שעובדות עצמאי וישמחו לקבל מימון וחופש אומנותי מלא. אפילו שיתופי פעולה עם מפיצות אחרות, קח כדוגמה את BB ו-FROM SOFTWARE.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 31 מרץ 2015, 00:51

DrKeo כתב:אני מוכן להתערב איתך שזה זול יותר ממה שעולה לסוני להחזיק את כל האולפנים שלה :)
חוץ מזה המטרה של זה היא למצא את גירס והיילו הבאים, זאת לא תרומה לנזקקים. היילו מכניס יותר ממליארד דולר לכל משחק, גירס מכניס מאות מליוני דולרים. אז חלק ירוויחו, חלק יפסידו ואחד מ-10 יצא איכות שמוכרת 5 מליון עותקים למשחק כמו גירס.

היי, לא חסרות חברות שאפשר לעשות איתן את הניסויים האלה. גירבוקס, קוג'ימה עכשיו סוכן חופשי, אובסידיון, CD PROJECT, ID, דאבל פיין... יש המון חברות בסגנון הזה שעובדות עצמאי וישמחו לקבל מימון וחופש אומנותי מלא. אפילו שיתופי פעולה עם מפיצות אחרות, קח כדוגמה את BB ו-FROM SOFTWARE.

ברור. זה בדיוק מה שכתבתי. שזה יותר זול מהשיטה של סוני, של להחזיק כמות גדולה של אולפנים.
זה גם מאפשר הרבה יותר גמישות. הרי, סביר להניח שהם לא ישקיעו הרבה כסף, כדי להפיץ את המשחק הבא של קרייטק, אבל כשסוני מוציאה משחק מעפן כמו האורדר, מצוות בבעלותה, הם חייבים להמשיך לממן אותו, או לסגור את האולפן, שזה הרבה יותר קשה, מסתם לא ליצור עוד שיתוף פעולה עם חברה חיצונית.
זה גם מאפשר גמישות בסוגי העסקאות, כך שההשקעה בכותר שלא שייך למייקרוסופט (SO) נמוכה בהרבה, מכותר שכן שייך למייקרוסופט (היילו). אז פעם ב... איזה מאס אפקט יתחמק, אבל זו באמת דרך יעילה לפתח כותרים חדשים ולדאוג למשחקי צד א'/ב' לקונסולה שלך.

גירבוקס לא של 2K?
מי שיצליח להביא את קוג'ימה הולך להוציא כמות אדירה של כסף, על משחק ממש מוזר, שממש מלא אנשים ירצו לקנות.
לא רואה את ID עושים משהו כזה. בכל זאת, הם תחת בת'סדה ואני לא רואה אותם מוציאים משחק בלעדי. מצד שני, גם לא חשבתי שסקוור יעשו את זה והנה, הם עושים את זה עם טומב ריידר. כנראה זה תלוי רק בכמה כסף משקיעים. מצד שני, בתור מייקרוסופט, לא הייתי רוצה להשקיע שקל בID, כי כבר יותר מידי זמן הם לא פיתחו משחק מוצלח.
אין סיכוי בעולם שCD PROJECT יפתחו משחק בלעדי. הם הרבה יותר מידי צמודים לצ'ק ליסט הניאוגאפית שלהם למה "הוגן" ו"מוסרי".
באמת מה שסוני עשו עם BB, מייקרוסופט מנסה לעשות עם פלטינום. מעניין יהיה לראות מה ייצא מהשותפות הזאת.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 מרץ 2015, 01:49

Nucleus_Dawn כתב:
ברור. זה בדיוק מה שכתבתי. שזה יותר זול מהשיטה של סוני, של להחזיק כמות גדולה של אולפנים.
זה גם מאפשר הרבה יותר גמישות. הרי, סביר להניח שהם לא ישקיעו הרבה כסף, כדי להפיץ את המשחק הבא של קרייטק, אבל כשסוני מוציאה משחק מעפן כמו האורדר, מצוות בבעלותה, הם חייבים להמשיך לממן אותו, או לסגור את האולפן, שזה הרבה יותר קשה, מסתם לא ליצור עוד שיתוף פעולה עם חברה חיצונית.
זה גם מאפשר גמישות בסוגי העסקאות, כך שההשקעה בכותר שלא שייך למייקרוסופט (SO) נמוכה בהרבה, מכותר שכן שייך למייקרוסופט (היילו). אז פעם ב... איזה מאס אפקט יתחמק, אבל זו באמת דרך יעילה לפתח כותרים חדשים ולדאוג למשחקי צד א'/ב' לקונסולה שלך.

גירבוקס לא של 2K?
מי שיצליח להביא את קוג'ימה הולך להוציא כמות אדירה של כסף, על משחק ממש מוזר, שממש מלא אנשים ירצו לקנות.
לא רואה את ID עושים משהו כזה. בכל זאת, הם תחת בת'סדה ואני לא רואה אותם מוציאים משחק בלעדי. מצד שני, גם לא חשבתי שסקוור יעשו את זה והנה, הם עושים את זה עם טומב ריידר. כנראה זה תלוי רק בכמה כסף משקיעים. מצד שני, בתור מייקרוסופט, לא הייתי רוצה להשקיע שקל בID, כי כבר יותר מידי זמן הם לא פיתחו משחק מוצלח.
אין סיכוי בעולם שCD PROJECT יפתחו משחק בלעדי. הם הרבה יותר מידי צמודים לצ'ק ליסט הניאוגאפית שלהם למה "הוגן" ו"מוסרי".
באמת מה שסוני עשו עם BB, מייקרוסופט מנסה לעשות עם פלטינום. מעניין יהיה לראות מה ייצא מהשותפות הזאת.

סתם זרקתי שמות, יש עוד המון חברות אחרות כמו למשל צוות נינג׳ה או פלטיניום שציינת (למרות שהם כבר עובדים איתם) או אפילו מיסטווקרס שעושים דברים מיוחדים. אתה יודע מה, אפילו לפנות לחבר׳ה שעשו קיקסטארטרים מוצלחים ולראות מה הם יעשו עם תקציב aaa.

אגב גירבוקס חברה עצמאית, הם עובדים עם כולם. Alien עם סגה, בורדרלנדס עם take2 ואת homeworld הם בכלל הפיצו בעצמם בסטים בלבד.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 31 מרץ 2015, 02:07

DrKeo כתב:סתם זרקתי שמות, יש עוד המון חברות אחרות כמו למשל צוות נינג׳ה או פלטיניום שציינת (למרות שהם כבר עובדים איתם) או אפילו מיסטווקרס שעושים דברים מיוחדים. אתה יודע מה, אפילו לפנות לחבר׳ה שעשו קיקסטארטרים מוצלחים ולראות מה הם יעשו עם תקציב aaa.

אגב גירבוקס חברה עצמאית, הם עובדים עם כולם. Alien עם סגה, בורדרלנדס עם take2 ואת homeworld הם בכלל הפיצו בעצמם בסטים בלבד.

כן. צודק לגמרי.
אני חושב שברור שהם הולכים להשקיע יותר בלפתח משחקים, או לממן אותם ולהפיץ אותם. אשמח מאוד לראות אותם עושים עוד שותפויות, כמו שהם עשו עם MOON. באמת יהיה נחמד אם הם יעבדו עם מפתחים בקני מידה שונה ומגוון.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 31 מרץ 2015, 12:34

DrKeo כתב:כן, רק הייתי רוצה לראות אותם עושים יותר מזה. אני בטוח שלממן לאינסומניאק או לרמדי פיתוח משחק זה הרבה יותר זול מלהחזיק אולפן באופן קבוע. הייתי רוצה לראות אותם מפזרים את הכסף מסביב, נותנים לאולפנים שונים מימון לפתח בלעדיים לONE ולפעול בצורה הזאת איתם. הייתי מת לראות 6-7 כאלה בשנה, ניסויים מטורפים וחופש אומנותי מלא ואולי פעם בשנה הם יפלו על מגה להיט שאפשר להפוך לפרנצ'ייז.

איך בדיוק? סטודיו הוא חברה עצמאית בע"מ בדרך כלל, הוא חי מתרזים המזומנים שלו ללא כל צורך בהתערבות של הקונצרן למעלה. זה כמו חברות באלביט או אפילו אלתא בתעשייה האווירית. אם הסטודיו מצליח יש לו את תקציבי הפיתוח שלו, אם הוא כושל ודורש הזרמה של כסף מבעל הבית הוא בדרך כלל יסגר. קשה לי לחשוב על סטודיו שסוני לא מיהרה לסגור כשהוא עמד עם כשלונות. אין פה דברים כמו המרכז של גוגל בהרצליה שהוא R&D רק וחסר מוצרים ולכן לא מרוויח כסף ורק מבזבז, כל "סטודיו" היא חברה שמייצרת משהו וככה נמדדים התקציבים שלה.

מצד שני מייקרוסופט רק מוציאה כסף כתוספת. החברה גם הרוויחה תקציב פיתוח בנפרד וגם מקבלת תזרים ממייקרוסופט עבור הסכם בלעדי, היחידה שמפסידה היא מייקרוסופט והחברה מרוויחה יותר. המודל של מייקרוסופט הוא הרבה יותר בזבזני, היא מוציאה רק עוד כסף נוסף.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 מרץ 2015, 12:46

Death_119 כתב:איך בדיוק? סטודיו הוא חברה עצמאית בע"מ בדרך כלל, הוא חי מתרזים המזומנים שלו ללא כל צורך בהתערבות של הקונצרן למעלה. זה כמו חברות באלביט או אפילו אלתא בתעשייה האווירית. אם הסטודיו מצליח יש לו את תקציבי הפיתוח שלו, אם הוא כושל ודורש הזרמה של כסף מבעל הבית הוא בדרך כלל יסגר. קשה לי לחשוב על סטודיו שסוני לא מיהרה לסגור כשהוא עמד עם כשלונות. אין פה דברים כמו המרכז של גוגל בהרצליה שהוא R&D רק וחסר מוצרים ולכן לא מרוויח כסף ורק מבזבז, כל "סטודיו" היא חברה שמייצרת משהו וככה נמדדים התקציבים שלה.

מצד שני מייקרוסופט רק מוציאה כסף כתוספת. החברה גם הרוויחה תקציב פיתוח בנפרד וגם מקבלת תזרים ממייקרוסופט עבור הסכם בלעדי, היחידה שמפסידה היא מייקרוסופט והחברה מרוויחה יותר. המודל של מייקרוסופט הוא הרבה יותר בזבזני, היא מוציאה רק עוד כסף נוסף.

כי סוני סופגת כל הזמן את הבעיות של האולפנים הפנימיים שלה, משהו שחברה שמחזיקה חברות חוץ לא צריכה לספוג. למשל RYSE יצא משחק פח, לא מכר משהו, קרייטק כבר לא גורמת לבזבוז כספים אצל מיקרוסופט, היא בחוץ. לעומת זאת כשסוני הוציאה נגיד את MAG הכושל, היא ספגה את ההפסדים והמשיכה להחזיק את האולפן. סוני חיה בעולם שבו היא תמיד "חייבת" לתת הזדמנות שניה, מיקרוסופט מתנהגת כמו משקיע חיצוני שלא קשור לאולפן בשום צורה אחרי הוצאת המשחק. אפילו אם סוני מחליטה לסגור אולפן, זה עולה מליונים על גבי מליונים לסגור אולפן. בנוסף זה הופך את מיקרוסופט גמישה יותר, היא יכולה לבטל פרוייקט וזהו, אין הוצאות. ב2015 אין מספיק כסף? מתחילים רק X פרוייקטים. ב2016 יש הרבה כסף פנוי? מתחילים Y פרוייקטים. כשאתה כבול, העלויות עולות.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 31 מרץ 2015, 14:15

DrKeo כתב:כי סוני סופגת כל הזמן את הבעיות של האולפנים הפנימיים שלה, משהו שחברה שמחזיקה חברות חוץ לא צריכה לספוג. למשל RYSE יצא משחק פח, לא מכר משהו, קרייטק כבר לא גורמת לבזבוז כספים אצל מיקרוסופט, היא בחוץ. לעומת זאת כשסוני הוציאה נגיד את MAG הכושל, היא ספגה את ההפסדים והמשיכה להחזיק את האולפן. סוני חיה בעולם שבו היא תמיד "חייבת" לתת הזדמנות שניה, מיקרוסופט מתנהגת כמו משקיע חיצוני שלא קשור לאולפן בשום צורה אחרי הוצאת המשחק. אפילו אם סוני מחליטה לסגור אולפן, זה עולה מליונים על גבי מליונים לסגור אולפן. בנוסף זה הופך את מיקרוסופט גמישה יותר, היא יכולה לבטל פרוייקט וזהו, אין הוצאות. ב2015 אין מספיק כסף? מתחילים רק X פרוייקטים. ב2016 יש הרבה כסף פנוי? מתחילים Y פרוייקטים. כשאתה כבול, העלויות עולות.

זה לא שונה ממה שאני אמרתי רק שאני טענתי שסוני לא סופגת וזורקת אולפנים מקרטעים (Evolution, Team Soho ועוד רבים...), למרות שזה לא הייטק, בתעשייה הזאת יודעים לחסל חברות דיי מהר ממה שנראה בשל רווחיות לאחר כשלונות או לאחד אולפנים (מכבסה לכך שזורקים את מי שלא צריך באמת). מייקרוסופט רק מפסידה כי היא מוציאה כסף רק כדי לקבל חוזה מסוים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 מרץ 2015, 14:51

Death_119 כתב:זה לא שונה ממה שאני אמרתי רק שאני טענתי שסוני לא סופגת וזורקת אולפנים מקרטעים (Evolution, Team Soho ועוד רבים...), למרות שזה לא הייטק, בתעשייה הזאת יודעים לחסל חברות דיי מהר ממה שנראה בשל רווחיות לאחר כשלונות או לאחד אולפנים (מכבסה לכך שזורקים את מי שלא צריך באמת). מייקרוסופט רק מפסידה כי היא מוציאה כסף רק כדי לקבל חוזה מסוים.

לא, זה לא מה שאמרת, זה ההפך ממה שאמרת. מה שאני אמרתי הוא ההפך הגמור ממה שאתה אמרת, שמיקור חוץ זול יותר מלהחזיק אולפן כשאתה עובד על משהו לא וודאי. זה מה שיפה בשיטה של מיקרוסופט, כשעושים את הניסויים זה סיכון נמוך רווח נמוך אבל ברגע שזה מצליח הם פותחת חברה פנימית ואז עושה רווח גבוה. הם פשוט לא עושים מספיק ניסויים לדעתי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 מרץ 2015, 19:16

בכיר במיקרוסופט אמר שהם מתכננים להביא משחקי אקסבוקס לone ולחלונות 10 עם מולטי cross platform. לא ברור אם זה משחקי 360 או אקסבוקס מקורי אבל זה יהיה מאוד נחמד איזה אוסף גירס hd קרוס פלטפורם למשל :)

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 31 מרץ 2015, 19:45

רק שכל הזכיונות שהזכרת הם בבעלות המפתחת עצמה ולא מיקרוסופט. אין מונע מלהוציא את רייז או את ההמשך שלו על הפס4 ואני מניח שאותו הדבר עם SO. ראינו את זה גם עם טיטאנפול. משחק ההמשך יגיע לפס4 ובכך בעצם מיקרוסופט לא קוצרת את הפירות עבור ההשקעה הראשונית בשיגור מותג חדש. היא לא תקבל את כל המכירות של טיטאנפול 2 ואולי גם גרסת הפס4 תמכור יותר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 אפריל 2015, 01:20

Kazz כתב:רק שכל הזכיונות שהזכרת הם בבעלות המפתחת עצמה ולא מיקרוסופט. אין מונע מלהוציא את רייז או את ההמשך שלו על הפס4 ואני מניח שאותו הדבר עם SO. ראינו את זה גם עם טיטאנפול. משחק ההמשך יגיע לפס4 ובכך בעצם מיקרוסופט לא קוצרת את הפירות עבור ההשקעה הראשונית בשיגור מותג חדש. היא לא תקבל את כל המכירות של טיטאנפול 2 ואולי גם גרסת הפס4 תמכור יותר.

יש לך אסמכתא על זה שso או רייז לא שייכים למיקרוסופט?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 01 אפריל 2015, 10:12

Ryse בוודאות לא שייך, אני זוכר שמישהו מקרייטק אמר משהו בסגנון שהמשחק יכול להגיע לפס4 אם תהיה דרישה (כמובן שאין וסוני לא תשים על זה שקל :))

על SO אומרים שזה שייך לאינסומניאק בגלל שהסיבה העיקרית לכך שהוא בלעדי ל ONE זה עניין הבעלות, בהתחלה המפתחת ניגשה לסוני עם הפרויקט אך בניגוד לבעבר עם סדרת ראטצ׳ט אינסומניאק דרשה בעלות על המותג וסוני לא הסכימו בניגוד ל MS.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 אפריל 2015, 18:19

bling כתב:Ryse בוודאות לא שייך, אני זוכר שמישהו מקרייטק אמר משהו בסגנון שהמשחק יכול להגיע לפס4 אם תהיה דרישה (כמובן שאין וסוני לא תשים על זה שקל :))

על SO אומרים שזה שייך לאינסומניאק בגלל שהסיבה העיקרית לכך שהוא בלעדי ל ONE זה עניין הבעלות, בהתחלה המפתחת ניגשה לסוני עם הפרויקט אך בניגוד לבעבר עם סדרת ראטצ׳ט אינסומניאק דרשה בעלות על המותג וסוני לא הסכימו בניגוד ל MS.

אם זה שייך להן אז באמת ברכות למיקורוספט. אבל כך או כך גם גירס היה שייך לEPIC לדוגמה. מה שכן, אם המפתחת שומרת על הIP אז בכלל זה אמור להיות זול בצורה די קיוצנית למיקרוסופט ביחס לסנריו אחר.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 אפריל 2015, 10:42

לא הספקתי לצלם כי יש לי אייפון 4 שלוקח למצלמה שלו 15-30 שניות לעלות, אבל ראיתי בדרך לעבודה הבוקר טנדר ירוק, עם כיתוב של XBOX ONE, ומאחור היה כתוב משהו בסגנון של "תקוע בפקק? יכולת ליסוע בלמבורגיני עכשיו" או משהו בסגנון, עם הלוגו של FORZA.
מוזר לראות את זה בארץ :)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 02 אפריל 2015, 10:55

Laskin כתב:לא הספקתי לצלם כי יש לי אייפון 4 שלוקח למצלמה שלו 15-30 שניות לעלות, אבל ראיתי בדרך לעבודה הבוקר טנדר ירוק, עם כיתוב של XBOX ONE, ומאחור היה כתוב משהו בסגנון של "תקוע בפקק? יכולת ליסוע בלמבורגיני עכשיו" או משהו בסגנון, עם הלוגו של FORZA.
מוזר לראות את זה בארץ :)

זה המיניבוס של בנדה מגנטיק שמטייל בארץ.
תמונה
תמונה

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 02 אפריל 2015, 12:43

איפה רואים אותם? בעבודה אני "מטייל" הרבה אולי יצא לי לראות אותם

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 אפריל 2015, 13:20

שיט!!! אתם רואים מה זה?! ההתעקשות שלי לא להחליף נייד עלתה לי בבקר :(

עריכה:
אה, עד ה-31 למרץ. נו מילא.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 02 אפריל 2015, 13:22

ראיתי אחד לפני שבועיים (אפילו צילמתי!) ביציאה של תחנת הרכבת "מרכז השמונה"
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 אפריל 2015, 17:03

Qb נדחה ל2016 רשמית :/
אז ב2016 כל הטובים של מיקרוסופט? גריס/qb/קראקדאון?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 02 אפריל 2015, 17:06

DrKeo כתב:Qb נדחה ל2016 רשמית :/
אז ב2016 כל הטובים של מיקרוסופט? גריס/qb/קראקדאון?

טוב זה היה צפוי הרבה יותר מזלדה וגם אנצ'רטד.
די מבאס העסק הזה של הדחיות.
כן 2016 תהיה שנה מעולה, עד שגם שם יתחילו להדחות דברים, בסוף נשחק בכל הדברים הטובים+ TLG+ HL3 ב 2025 ככה :)

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 02 אפריל 2015, 17:48

אם QB יוצא ב2016 והיציאה הזאת תהיי בחגים אז אין סיכוי לראות גירס ב2016. אלא אם כן בעצם קראקדאון ידחה. שורה תחתונה: את שלושתם לא נקבל ב2016.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 אפריל 2015, 17:57

swiss-the-engine כתב:אם QB יוצא ב2016 והיציאה הזאת תהיי בחגים אז אין סיכוי לראות גירס ב2016. אלא אם כן בעצם קראקדאון ידחה. שורה תחתונה: את שלושתם לא נקבל ב2016.

קראקדאון הוכרז בE3 2014 אז ממש לא לעניין להוציא אותו ב2017 ו-QB יוצא רשמית כרגע ב2016. גירס, אלוהים יודע מה יהיה איתו, חגים 2016 יהיה שלוש שנים שכבר עובדים עליו כך שלי זה נשמע דווקא כן הגיוני שהוא יצא בחגים 2016. אבל מי יודע, סטודיו חדש, סדרה ותיקה ואיכותית, כנראה שהם ירצו להוציא את זה הכי איכותי שהם יכולים ואם הם יצטרכו בסוף 4 שנים הם כנראה יקבלו 4 שנים.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 02 אפריל 2015, 18:01

לא מאמין שהם צריכים עוד זמן... פשוט לא סביר בעליל להוציא 3 משחקים אקסקלוסיביים בפרופיל גבוהה באותה השנה. זה פשוט לא יקרה ולא משנה איזה תירוץ יכתבו בPRESS BRIEFING.
Benjamin Franklin

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 14 אורחים