MGS FREAK כתב:עוד כתבת הפחדה על משהו שהצעירים של היום עושים עם המחשבים האלה שלהם באינטרנט הזה (דקה 37:15): http://reshet.tv/item/news/channel2/dai ... 17-378129/
גנבו מוזיקה מ-Binding of Isaac לכתבה שעוסקת בהתאבדויות, אם זה מקרי זה ענק
omerkot כתב:תוסיף גם גרף של DS מול 3DS ו2DS... גם זה נורא חשוב.
Nucleus_Dawn כתב:
נכון. אשב ואחקור את הנושא בהזדמנות.
אגב, אלו לא גרפים שאני הכנתי. מסיבה כלשהי הם מפורסמים בעמוד בפייסבוק של GOG, כחלק מהניסיון המוזר שלהם להיות עמוק פייסבוק מגניבי של גיימרים l33t וגם אתר חדשות.
Uncle Pey'j כתב:וואו..בלגן בנוטי דוג: דיוויד באלארד,עובד לשעבר של ND טוען שהוטרד מינית על ידי אחד בכיר בחברה ב-2015,כשהוא פנה לHR הם ניסו להשתיק אותו עם 20,000 דולר וכשסירב הובילו לפיטורים שלו שבסופו של דבר גרמו לו להיות מובטל למשך יותר משנה וחצי! עכשיו חצי מnegoaf מנסה לעשות detective work כדי לגלות מי המטריד. תוך כדי עובדת לשעבר נוספת טוענת שהוטרדה שם על ידי עובד לשעבר שהיום עובד ב-niantic (החבר'ה של פוקימון go) עשיתי גוגל קצר וקפצו לי פרופילי לינקדין של שני אנשים שעבדו ב-ND וב-Niantic אבל אני לא רוצה לפזר סתם האשמות אז אני לא אכתוב מי. בכל מקרה,לדעתי הולכות להיות לזה השלכות רציניות על ND וזה כנראה רק הסיפור הראשון שנשמע על מקרי הטרדות בתעשייה. הסיפור של ויינסטין באמת גרם לכל החרא לצוף למעלה.
עצוב לי לראות את המפתחת האהובה עלי מעורבת בבלגן כזה,אני לא נאיבי ולצערי הטרדות מיניות קורות בכל מקום ובכל תעשייה,אבל ההשתקה הזו של ה-HR פשוט דוחה ומישהו יהיה צריך לתת את הדין על זה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 29 אורחים