Uncle Pey'j כתב:U4 בהחלט גרם לפס4 להזיע,אבל אני לא זוכר אותו כמשהו מאוד חריג ברמות הרעש,אבל ככלל,הפס4 היא הקונסולה הכי רועשת שלי מאז ה-X360 שהייתה ממש מזעזעת בקטגוריית הרעש. אני חושב ש-RDR2 היה המשחק שהכי טחן את הפס4 אצלי והרעש באמת היה בלתי נסבל.
swiss-the-engine כתב:צופה עכשיו בהדגמה של טסושימה... אולי הזכרון שלי מטעה בי אבל נראה לי כאילו יש שנמוך של החיים לעומת ההצגה הקודמת (שהיה קרב מגניב עם העלים ברוח).
bling כתב:מבחינת שנמוך גראפי לא ראיתי כזה מדמו גיימפליי של נוטי דוג.
תזכיר לי איך TLOU הראשון נפל גראפית לעומת הדמו E3 שלהם. השנמוך הענק היה ב AI ובכל התחושה של גיימפליי סרט שהם יצרו שם (וגם בהמשך) אבל לא בגראפיקה.
אנצ׳רטד 4 - המשחק הסופי חוץ משינוי ART של הטון והצבעים נראה זהה לכל תצוגות הגיימפליי שהיו לו, הג׳יפ במדגסקר כמו כן קטע הקרב שהוצג בתצוגת הגיימפליי הראשונה. לא היה שנמוך.
DrKeo כתב:bling כתב:מבחינת שנמוך גראפי לא ראיתי כזה מדמו גיימפליי של נוטי דוג.
תזכיר לי איך TLOU הראשון נפל גראפית לעומת הדמו E3 שלהם. השנמוך הענק היה ב AI ובכל התחושה של גיימפליי סרט שהם יצרו שם (וגם בהמשך) אבל לא בגראפיקה.
אנצ׳רטד 4 - המשחק הסופי חוץ משינוי ART של הטון והצבעים נראה זהה לכל תצוגות הגיימפליי שהיו לו, הג׳יפ במדגסקר כמו כן קטע הקרב שהוצג בתצוגת הגיימפליי הראשונה. לא היה שנמוך.
אז בעצם מה שאתה אומר הוא שחוץ מהגיימפליי של E3, כל מה שהם הציגו עד עכשיו במקרה מאזור פחות יפה במשחק?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 28 אורחים