bozeman כתב:לדעתי הוא גם יצא לא הרבה אחרי E3 - אולי אפילו מייד יהיה זמין להורדה דיגיטלית (אולי רק להורדה?)
עכשיו שהאפשרות עלתה שהוא ייצא בסמוך לE3, זה לחלוטין נראה לי הגיוני (אם כי, אני חושב שיולי עדיף, כדי להתרחק מבטמן).
bozeman כתב:לדעתי הוא גם יצא לא הרבה אחרי E3 - אולי אפילו מייד יהיה זמין להורדה דיגיטלית (אולי רק להורדה?)
swiss-the-engine כתב:בדוק מכרו את היילו ב40? נראה לי זה היה הדיבור ובסוף מכרו ב60.
אישית אני לא מרגיש שראיתי הבדל גדול בין התמונות שבלינג שם לבין התמונות שנדב שם. בדוק לא מתקרב להפרש שהיה באניברסרי אבל זה אולי כבר קשור לdiminshing returns.
swiss-the-engine כתב:בדוק מכרו את היילו ב40? נראה לי זה היה הדיבור ובסוף מכרו ב60.
אישית אני לא מרגיש שראיתי הבדל גדול בין התמונות שבלינג שם לבין התמונות שנדב שם. בדוק לא מתקרב להפרש שהיה באניברסרי אבל זה אולי כבר קשור לdiminshing returns.
swym כתב:את היילו אניברסרי מכרו ב-40$.מה שדיברו עליו ב-40$ ובסוף מכרו ב-60$ זה ODST.
swym כתב:זה מעניין: מיקרוסופט ממשיכה להציע משחקי ארקייד בGames With Gold למנויי הXbox One, אבל בחודש יוני זה יהיה Massive Chalice של דאבלפיין... משחק שיוצא רשמית רק בתחילת החודש. זו פעם ראשונה שהם אשכרה נותנים משחק ביום ההשקה שלו, מה שמעלה את השאלה.
בעלי ה-360 יקבלו ביוני את Just Cause 2 ואת Thief - שניהם של Square Enix. אני לא אתפלא אם זו איזו עסקת חבילה שכוללת תצוגה של Just Cause 3 במסיבת העיתונאים של מיקרוסופט.
חוץ מזה, בראשון ליוני הקמפיין של Halo ODST מגיע כDLC. מיקרוסופט מרגישים נדיבים במיוחד כי הקמפיין כולו מוצע ב-5$ בלבד, ומגיע עם קוד הורדה בחינם בחינם עבור משתמשים ששיחקו במשחק לפני ה-19 בדצמבר.
bling כתב:על הפס4 כל הזמן מקבלים משחקי אינדי ביום ההשקה, זה לא מונע מכולם להתלונן
bling כתב:על הפס4 כל הזמן מקבלים משחקי אינדי ביום ההשקה, זה לא מונע מכולם להתלונן
swym כתב:אולי פורטים של אינדים ביום ההשקה. אבל מתי מחוץ לתחילת הדור הזה (שם אין כל כך ברירה אלא לתת משחקים בהשקה שלהם) סוני הציעו משחק אינדי בחודש שבו הוא יוצא לראשונה לכל הפלטפורמות?
bling כתב:אני לא זוכר את כולם אבל היה את עקידת יצחק הגרסה המורחבת שיצאה בחינם לפס4 ובמקביל ל PC בתשלום, היה גם את ETHER 1 שהגיע בחינם לפס4 ובתשלום ל PC.
היו עוד כמה שמות שברחו לי, כולל כמה כאלו שהגיעו מעט זמן אחרי או אינדים שברור שהם אטרקטיבים ושווים כסף טוב גם אם בלעדיים כמו OlliOlli 2 שיושב על ממוצע 85, Pix The Cat שהושק לפלוס והגיע אחרי זה ל PC (ממוצע 80), או Velocity 2 שגם הוא אינדי בפרופיל די גבוה שהראשון היה אהוב מאוד שהגיע היישר לפלוס, יש לא מעט בכורות של משחקי אינדי שמושקים על הפס4 בגרסה של פלוס.
Kazz כתב:רק שאתם זונחים להזכיר את הצד השני במשוואת המשחקים החינמיים לXB1 החודש: המשחק השני הוא שוב משחק הפול הזה. כלומר שלושה חודשים רצוף כבר אותו משחק ניתן בחינם. מיקרוסופט מגרדים את החבית.
Death_119 כתב:אם אני לא טועה הם מציגים משחק אחד בתחילת החודש ומשחק שני באמצע החודש, אז כנראה המשחק פול הוצג באמצע חודש קודם ואז זה מרגיש כאילו הוא חודשיים.
דרך אגב, סוני נותנים את Ground zeroes החודש בשירות שלהם. זה אומנם בקושי משחק (שעתיים+ כידוע), אבל פאקינג קניתי את הדרעק הזה ב-25 דולר לפני כמעט יותר משנה. זה לא רע בתור משהו שמחולק חינם.
bling כתב:זה כן רע כשמתחשבים בזה שיוני זה חודש ה E3 שלה, להזכירך באופן מסורתי סוני בכל E3 מפציצה בליינאפ אולי הכי שווה שלך של אותה השנה, כסוג של אניברסרי לשירות (ב E3 היא הכריזה על הפלוס המודרני עם המשחקים חינם) וגם כסוג של הייפ לקראת המסיבה שלה, בחודש הזה בעבר הם נתנו לנו דברים כמו אנצ'רטד 3 ו LBP3 באותו החודש, זו תמיד היתה התקופה (כשהמבנה של הפלוס עוד היה הרבה יותר איכותי עם ספרייה קבועה של המשחקים הכי טובים שלה שהיא תמיד טרחה לפרסם בפליירים של הפלוס ועוד כמה משחקים ממש טובים שמתחלפים בכל חודש) שהיא היתה מחליפה את הספרייה הקבועה בשמות גדולים אחרים שישארו שם עד ליוני של השנה הבאה.
אז כן בהתחשב במסורת זה חודש מביך אפילו יותר מהרגיל שבאמת מצביע שפלוס כמו שהכרנו מת לרגע זה.
Nucleus_Dawn כתב:
אם זה מנחם אותך (ואני לא חושב שזה מנחם במיוחד), אני די משוכנע שעד שאני אקנה PS4, בטח הפלוס יהיה אחלה ויהיו בו אחלה משחקים ישנים, שלא שיחקתי, כי לא היתה לי קונסולה כשהם יצאו.
bling כתב:אז זהו שגם לך אין מה להתנחם כי במבנה הנוכחי אין ספריה של משחקים ישנים וקבועים, כל חודש מביאים כמה משחקים חדשים ומחליפים אותם בחודש הבא ככה שגם כשתצטרף הספרייה שלך תורכב ממה שיש באותו החודש.
בקיצור אוהבים תמיד לדבר על downgrades, השירות הזה קיבל וואחד שנמוך שכזה :/
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 12 אורחים