Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 מאי 2015, 21:46

bozeman כתב:לדעתי הוא גם יצא לא הרבה אחרי E3 - אולי אפילו מייד יהיה זמין להורדה דיגיטלית (אולי רק להורדה?)

עכשיו שהאפשרות עלתה שהוא ייצא בסמוך לE3, זה לחלוטין נראה לי הגיוני (אם כי, אני חושב שיולי עדיף, כדי להתרחק מבטמן).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 16 מאי 2015, 22:27

גירס לא יוצא השנה, יש לו תאריך, מרץ 2016.

מייקרוסופט היא שותפה ליורוויזיון השנה:
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 17 מאי 2015, 14:22

בדוק מכרו את היילו ב40? נראה לי זה היה הדיבור ובסוף מכרו ב60.

אישית אני לא מרגיש שראיתי הבדל גדול בין התמונות שבלינג שם לבין התמונות שנדב שם. בדוק לא מתקרב להפרש שהיה באניברסרי אבל זה אולי כבר קשור לdiminshing returns.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 מאי 2015, 14:35

swiss-the-engine כתב:בדוק מכרו את היילו ב40? נראה לי זה היה הדיבור ובסוף מכרו ב60.

אישית אני לא מרגיש שראיתי הבדל גדול בין התמונות שבלינג שם לבין התמונות שנדב שם. בדוק לא מתקרב להפרש שהיה באניברסרי אבל זה אולי כבר קשור לdiminshing returns.

לא כל כך הבנתי מה אתה משווה עם התמונות של KEO לעומת שלי, התמונות ששמתי זה כל מה שאתה צריך לראות, יש שם תמונה של גירס המקורי ואיך אותה סצינה נראית ברימאסטר, אתה רוצה לאמר שאין הבדל מהותי יחסית?
אל תשכח גם שהוא רץ ב 1080P ו 60 FPS ולא 30 כמו במקור.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 17 מאי 2015, 15:23

swiss-the-engine כתב:בדוק מכרו את היילו ב40? נראה לי זה היה הדיבור ובסוף מכרו ב60.

בדוק. אני קניתי אז כשיצא ב-40 (או יותר נכון חבר שרצה לקנות לי מתנה)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 17 מאי 2015, 15:57

את היילו אניברסרי מכרו ב-40$.מה שדיברו עליו ב-40$ ובסוף מכרו ב-60$ זה ODST.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 17 מאי 2015, 16:12

swym כתב:את היילו אניברסרי מכרו ב-40$.מה שדיברו עליו ב-40$ ובסוף מכרו ב-60$ זה ODST.

אהא!

בלינג... לא הבנתי את זה :oops: בכל אופן נחכה לE3 ונראה סרטונים.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 מאי 2015, 21:11

שמועה שגובלת בהזוי גורסת שמיקרוסופט מציעה לקונאמי סכום של יותר ממליארד דולר כדי לקבל את הזכויות לסדרת סיילנט היל והעסקה תכלול את המשחק של קוג'ימה ודל טורו שלפי השמועה הוא "80% גמור". אם זה נכון מדובר באחד הדברים הכי הזויים בתעשיה. לא יודע, אולי כי הסרטי אימה שמבוססים על הסדרה עשו קצת כסף זה עושה אותה יותר שווה מסתם סדרת משחקי אימה אבל עדין, הזוי.
We're just normal men. We're just innocent men

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 30 מאי 2015, 21:14

ספנר כבר הספיק לשלול את זה. סתם המצאה בלי שמץ של אמינות או הגיון. אבל זה היה מספיק בשביל IGN ישר לכתוב על זה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 30 מאי 2015, 21:39

אין לי צל של ספק שזה לא נכון. מה גם שסיבוט לא דיווח על זה ;). סתם סתם.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 30 מאי 2015, 22:19

זה מעניין: מיקרוסופט ממשיכה להציע משחקי ארקייד בGames With Gold למנויי הXbox One, אבל בחודש יוני זה יהיה Massive Chalice של דאבלפיין... משחק שיוצא רשמית רק בתחילת החודש. זו פעם ראשונה שהם אשכרה נותנים משחק ביום ההשקה שלו, מה שמעלה את השאלה.
בעלי ה-360 יקבלו ביוני את Just Cause 2 ואת Thief - שניהם של Square Enix. אני לא אתפלא אם זו איזו עסקת חבילה שכוללת תצוגה של Just Cause 3 במסיבת העיתונאים של מיקרוסופט.

חוץ מזה, בראשון ליוני הקמפיין של Halo ODST מגיע כDLC. מיקרוסופט מרגישים נדיבים במיוחד כי הקמפיין כולו מוצע ב-5$ בלבד, ומגיע עם קוד הורדה בחינם בחינם עבור משתמשים ששיחקו במשחק לפני ה-19 בדצמבר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 מאי 2015, 23:48

swym כתב:זה מעניין: מיקרוסופט ממשיכה להציע משחקי ארקייד בGames With Gold למנויי הXbox One, אבל בחודש יוני זה יהיה Massive Chalice של דאבלפיין... משחק שיוצא רשמית רק בתחילת החודש. זו פעם ראשונה שהם אשכרה נותנים משחק ביום ההשקה שלו, מה שמעלה את השאלה.
בעלי ה-360 יקבלו ביוני את Just Cause 2 ואת Thief - שניהם של Square Enix. אני לא אתפלא אם זו איזו עסקת חבילה שכוללת תצוגה של Just Cause 3 במסיבת העיתונאים של מיקרוסופט.

חוץ מזה, בראשון ליוני הקמפיין של Halo ODST מגיע כDLC. מיקרוסופט מרגישים נדיבים במיוחד כי הקמפיין כולו מוצע ב-5$ בלבד, ומגיע עם קוד הורדה בחינם בחינם עבור משתמשים ששיחקו במשחק לפני ה-19 בדצמבר.

פחות נדיבות, יותר פיצוי על הבעיות אונליין שהובטח לפני חודשיים. אבל בהחלט נשמע שגולד במסלול שיפור.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 30 מאי 2015, 23:57

על הפס4 כל הזמן מקבלים משחקי אינדי ביום ההשקה, זה לא מונע מכולם להתלונן :P

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 מאי 2015, 00:05

bling כתב:על הפס4 כל הזמן מקבלים משחקי אינדי ביום ההשקה, זה לא מונע מכולם להתלונן :P

אתה לא יודע איך זה עובד? הילד שמקבל כל הזמן מאיות מוציא 80 וההורים מתפוצצים עליו. הילד שמוציא כל הזמן 60 מקבל 80 וכל העולם מרים אותו על הכתפיים :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 31 מאי 2015, 00:11

כל כך נכון.
היה נחמד אם היה כפתור לייק שהיה חוסך ממני תגובות קיטבג כאלו :P

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 31 מאי 2015, 13:28

bling כתב:על הפס4 כל הזמן מקבלים משחקי אינדי ביום ההשקה, זה לא מונע מכולם להתלונן :P

אולי פורטים של אינדים ביום ההשקה. אבל מתי מחוץ לתחילת הדור הזה (שם אין כל כך ברירה אלא לתת משחקים בהשקה שלהם) סוני הציעו משחק אינדי בחודש שבו הוא יוצא לראשונה לכל הפלטפורמות?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 31 מאי 2015, 14:38

swym כתב:אולי פורטים של אינדים ביום ההשקה. אבל מתי מחוץ לתחילת הדור הזה (שם אין כל כך ברירה אלא לתת משחקים בהשקה שלהם) סוני הציעו משחק אינדי בחודש שבו הוא יוצא לראשונה לכל הפלטפורמות?

אני לא זוכר את כולם אבל היה את עקידת יצחק הגרסה המורחבת שיצאה בחינם לפס4 ובמקביל ל PC בתשלום, היה גם את ETHER 1 שהגיע בחינם לפס4 ובתשלום ל PC.
היו עוד כמה שמות שברחו לי, כולל כמה כאלו שהגיעו מעט זמן אחרי או אינדים שברור שהם אטרקטיבים ושווים כסף טוב גם אם בלעדיים כמו OlliOlli 2 שיושב על ממוצע 85, Pix The Cat שהושק לפלוס והגיע אחרי זה ל PC (ממוצע 80), או Velocity 2 שגם הוא אינדי בפרופיל די גבוה שהראשון היה אהוב מאוד שהגיע היישר לפלוס, יש לא מעט בכורות של משחקי אינדי שמושקים על הפס4 בגרסה של פלוס.

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 31 מאי 2015, 17:22

bling כתב:אני לא זוכר את כולם אבל היה את עקידת יצחק הגרסה המורחבת שיצאה בחינם לפס4 ובמקביל ל PC בתשלום, היה גם את ETHER 1 שהגיע בחינם לפס4 ובתשלום ל PC.
היו עוד כמה שמות שברחו לי, כולל כמה כאלו שהגיעו מעט זמן אחרי או אינדים שברור שהם אטרקטיבים ושווים כסף טוב גם אם בלעדיים כמו OlliOlli 2 שיושב על ממוצע 85, Pix The Cat שהושק לפלוס והגיע אחרי זה ל PC (ממוצע 80), או Velocity 2 שגם הוא אינדי בפרופיל די גבוה שהראשון היה אהוב מאוד שהגיע היישר לפלוס, יש לא מעט בכורות של משחקי אינדי שמושקים על הפס4 בגרסה של פלוס.

האמת שמהבחינה הזו זה אותו דבר גם על ה-Xbox One. היו שם לא מעט משחקי ארקייד שהוצעו כמשחק החודשי החינמי מייד או סמוך מאוד להשקתם, רובם בלעדיים לפלטפורמה. Massive Chalice קצת יוצא דופן כי זה משחק שיותר אנשים שמעו עליו, אבל הוא ממש לא הראשון.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 31 מאי 2015, 18:35

רק שאתם זונחים להזכיר את הצד השני במשוואת המשחקים החינמיים לXB1 החודש: המשחק השני הוא שוב משחק הפול הזה. כלומר שלושה חודשים רצוף כבר אותו משחק ניתן בחינם. מיקרוסופט מגרדים את החבית.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 מאי 2015, 18:48

גם סוני וגם מיקרוסופט נותנות שירות די נוראי בדור הזה ביחס לסטנדדרט של PS+ מהדור הקודם.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 31 מאי 2015, 19:55

Kazz כתב:רק שאתם זונחים להזכיר את הצד השני במשוואת המשחקים החינמיים לXB1 החודש: המשחק השני הוא שוב משחק הפול הזה. כלומר שלושה חודשים רצוף כבר אותו משחק ניתן בחינם. מיקרוסופט מגרדים את החבית.

אם אני לא טועה הם מציגים משחק אחד בתחילת החודש ומשחק שני באמצע החודש, אז כנראה המשחק פול הוצג באמצע חודש קודם ואז זה מרגיש כאילו הוא חודשיים.

דרך אגב, סוני נותנים את Ground zeroes החודש בשירות שלהם. זה אומנם בקושי משחק (שעתיים+ כידוע), אבל פאקינג קניתי את הדרעק הזה ב-25 דולר לפני כמעט יותר משנה. זה לא רע בתור משהו שמחולק חינם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 31 מאי 2015, 20:59

Death_119 כתב:אם אני לא טועה הם מציגים משחק אחד בתחילת החודש ומשחק שני באמצע החודש, אז כנראה המשחק פול הוצג באמצע חודש קודם ואז זה מרגיש כאילו הוא חודשיים.

דרך אגב, סוני נותנים את Ground zeroes החודש בשירות שלהם. זה אומנם בקושי משחק (שעתיים+ כידוע), אבל פאקינג קניתי את הדרעק הזה ב-25 דולר לפני כמעט יותר משנה. זה לא רע בתור משהו שמחולק חינם.

זה כן רע כשמתחשבים בזה שיוני זה חודש ה E3 שלה, להזכירך באופן מסורתי סוני בכל E3 מפציצה בליינאפ אולי הכי שווה שלך של אותה השנה, כסוג של אניברסרי לשירות (ב E3 היא הכריזה על הפלוס המודרני עם המשחקים חינם) וגם כסוג של הייפ לקראת המסיבה שלה, בחודש הזה בעבר הם נתנו לנו דברים כמו אנצ'רטד 3 ו LBP3 באותו החודש, זו תמיד היתה התקופה (כשהמבנה של הפלוס עוד היה הרבה יותר איכותי עם ספרייה קבועה של המשחקים הכי טובים שלה שהיא תמיד טרחה לפרסם בפליירים של הפלוס ועוד כמה משחקים ממש טובים שמתחלפים בכל חודש) שהיא היתה מחליפה את הספרייה הקבועה בשמות גדולים אחרים שישארו שם עד ליוני של השנה הבאה.

אז כן בהתחשב במסורת זה חודש מביך אפילו יותר מהרגיל שבאמת מצביע שפלוס כמו שהכרנו מת לרגע זה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 31 מאי 2015, 21:09

bling כתב:זה כן רע כשמתחשבים בזה שיוני זה חודש ה E3 שלה, להזכירך באופן מסורתי סוני בכל E3 מפציצה בליינאפ אולי הכי שווה שלך של אותה השנה, כסוג של אניברסרי לשירות (ב E3 היא הכריזה על הפלוס המודרני עם המשחקים חינם) וגם כסוג של הייפ לקראת המסיבה שלה, בחודש הזה בעבר הם נתנו לנו דברים כמו אנצ'רטד 3 ו LBP3 באותו החודש, זו תמיד היתה התקופה (כשהמבנה של הפלוס עוד היה הרבה יותר איכותי עם ספרייה קבועה של המשחקים הכי טובים שלה שהיא תמיד טרחה לפרסם בפליירים של הפלוס ועוד כמה משחקים ממש טובים שמתחלפים בכל חודש) שהיא היתה מחליפה את הספרייה הקבועה בשמות גדולים אחרים שישארו שם עד ליוני של השנה הבאה.

אז כן בהתחשב במסורת זה חודש מביך אפילו יותר מהרגיל שבאמת מצביע שפלוס כמו שהכרנו מת לרגע זה.

אם זה מנחם אותך (ואני לא חושב שזה מנחם במיוחד), אני די משוכנע שעד שאני אקנה PS4, בטח הפלוס יהיה אחלה ויהיו בו אחלה משחקים ישנים, שלא שיחקתי, כי לא היתה לי קונסולה כשהם יצאו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 31 מאי 2015, 21:39

Nucleus_Dawn כתב:
אם זה מנחם אותך (ואני לא חושב שזה מנחם במיוחד), אני די משוכנע שעד שאני אקנה PS4, בטח הפלוס יהיה אחלה ויהיו בו אחלה משחקים ישנים, שלא שיחקתי, כי לא היתה לי קונסולה כשהם יצאו.

אז זהו שגם לך אין מה להתנחם כי במבנה הנוכחי אין ספריה של משחקים ישנים וקבועים, כל חודש מביאים כמה משחקים חדשים ומחליפים אותם בחודש הבא ככה שגם כשתצטרף הספרייה שלך תורכב ממה שיש באותו החודש.
בקיצור אוהבים תמיד לדבר על downgrades, השירות הזה קיבל וואחד שנמוך שכזה :/

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 31 מאי 2015, 21:40

bling כתב:אז זהו שגם לך אין מה להתנחם כי במבנה הנוכחי אין ספריה של משחקים ישנים וקבועים, כל חודש מביאים כמה משחקים חדשים ומחליפים אותם בחודש הבא ככה שגם כשתצטרף הספרייה שלך תורכב ממה שיש באותו החודש.
בקיצור אוהבים תמיד לדבר על downgrades, השירות הזה קיבל וואחד שנמוך שכזה :/

אולי כשיהיו כמה משחקי AAA של סוני בני 3, זה ישתנה?
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 12 אורחים