לא נורא, עד דצמבר יש לי את הIPHONE 5 של חבר שלי ואז אחליף ל-4 הנוכחי של חברה שלי למשך חודש. זה יהיה חודש קשה

Nucleus_Dawn כתב:
הG2 עובד מהר באופן מפתיע, למרות שכבות הזבל (לא נקסוס, אבל בהחלט יותר טוב מהזבל של סמסונג, למשל) והוא יקר ב200 שקל מהנקסוס 5 בארץ. היתרון של זמן הסוללה עצום, לדעתי ועדכונים לאיזה אנדרואיד חדש ש1.6% מהשוק משתמש בו לא נראים לי מספיקים כדי לחפות על זה.
גולן, בG2 שאצלי בסניף יש 10.6 GB פנויים. בנוסף, יש עליו אפליקציות ששוקלות בערך 600MB ותמונות ששוקלות בערך 100MB. רובם לא יהיו במכשיר שלך, כמובן, אז אתה יכול לסמוך על סביב ה11 GB. זה טיפה גבולי.
אני לא מצפה שהמצב בנקסוס 5 יהיה טוב יותר.
Nucleus_Dawn כתב:
הG2 עובד מהר באופן מפתיע, למרות שכבות הזבל (לא נקסוס, אבל בהחלט יותר טוב מהזבל של סמסונג, למשל) והוא יקר ב200 שקל מהנקסוס 5 בארץ. היתרון של זמן הסוללה עצום, לדעתי ועדכונים לאיזה אנדרואיד חדש ש1.6% מהשוק משתמש בו לא נראים לי מספיקים כדי לחפות על זה.
גולן, בG2 שאצלי בסניף יש 10.6 GB פנויים. בנוסף, יש עליו אפליקציות ששוקלות בערך 600MB ותמונות ששוקלות בערך 100MB. רובם לא יהיו במכשיר שלך, כמובן, אז אתה יכול לסמוך על סביב ה11 GB. זה טיפה גבולי.
אני לא מצפה שהמצב בנקסוס 5 יהיה טוב יותר.
Golan כתב:
השאלה היא כזאת: האם ה-16GB יספיק לי? אני מתכוון להוריד אפליקציות של חדשות, בנקים, ועוד כל מיני דברים כאלה. בין היתר גם אפליקציות של ניווט ודברים מגניבים. כמה משחקים כמובן.
אני אוהב לשמור הרבה תמונות על המכשיר, וגם סרטונים. יהיה נחמד אם יהיה לי מספיק מקום לשים כמה סרטים על המכשיר באורך מלא. וכמובן שאני שם אלבומיי מוזיקה מלאים של אמנים שאני אוהב.
Nucleus_Dawn כתב:
לי יש כמה עשרות אלבומים מלאים, כמה עשרות אפליקציות (משחקים ברוב המקרים) וכמה תמונות ואני סביב ה9-10 GB, ככה שעוד יש לי גמישות.
אם תשים סרט מלא, אז המכשיר שלך יתמלא מאוד מהר. סרטונים תופסים המון נפח.
Golan כתב:
כמה זה סרט אחד בערך?
ובאיזה מכשיר אתה משתמש שנשאר לך 9-10GB?
Nucleus_Dawn כתב:
אני משתמש ב9-10 GB. נשאר לי עוד איזה 3-4 GB פנויים. יש לי אייפון 4.
אם זה סרט 1080P, אז דקה אחת יכולה לשקול בערך 160MB. רבע שעה זה כבר יותר מ2GB.
Golan כתב:
וואו... אז תאר לך שסרט אחד רק של שעה וחצי-שעתיים, זה בטח גומר את כל המקום, לא? זה לא הגיוני אבל... איך אנשים שמים סרטים באייפון שלהם אם זה ככה?
Laskin כתב:סרט של שעה וחצי בפלאפון? מה תצלם שעה וחצי? או שאתה מתכוון לסרט שאתה מוריד מהITUNES? כי אלו מכווצים, מן הסתם.
אגב, פתחתי את הIPHONE 5S, ועשיתי כמה סרטי SLO-MO עם מים וקולהאיזה מדהים זה... מעניין כמה כל דקה שוקלת ב-120 פריימים שלהם.
בכל אופן - מכשיר מדהים. אשחק איתו במהלך הסופ"ש ואעדכן.
אה, וקניתי את ה-32GB, ה-16 ממש לא מספיק כי זה רק איזה 14 בפועל, ואם יש לך 5 אפליקציות ומשחקים יחסית כבדים - זה כבר כמעט כל המקום, וכל יומיים צריך להוריד תמונות וסרטים מהמכשיר.
במיוחד אם אתה קונה מכשיר עם מצלמה טובה, 16 זה ממש מעט.
Klayman כתב:אני לגמרי זומם על נקסוס 5 32GB.
erezronen כתב:
בדיוק אתמול הזמנו לחברה שלי נקסוס 5, אבל את גירסת ה-16 גיגה (היא לא באמת צריכה את האקסטרה-מקום). יקח בערך שבועיים להגיע, אבל בטח יהיה נחמד - ה-5s שלי נגד הנקסוס 5 שלה.
Golan כתב:בקיצור, שחר - 16GB מספיקים לסרטי קולנוע?
ותגיד, בגלל שהתנסית עם המכשיר בחנות - זה נוח שהכפתורים מאחורה? נגיד אם אני מחזיק את הסמארטפון כשהוא שוכב וצופה בוידאו, אני תמיד מניח את הידיים על גבי המכשיר. הכפתורים לא יילחצו לי?
ארז, מהיכן הזמנת?
Nucleus_Dawn כתב:
לסרטי קולנוע? בהחלט לא מספיק.
זה לא נוח ברגע שאתה מחזיק אותו, אבל אחרי שבוע, אתה מתרגל וזה עובד בסדר. גם אם קיימת חוסר נוחות מסוימת, היא לא שווה לוותר על זמן הסוללה הנהדר.
הטלפון מספיק קל, כדי שכאשר הוא שוכב על הגב, הכפתור (רק כפתור ההדלקה בולט, ככה שלא סביר שכפתורי הווליום ילחצו) לא ילחץ. לעומת זאת, כאשר הוא בכיס במכנס צמוד, יכולה להיות לזה משמעות.
כמובן שאם הוא נעול, זה לא משנה בכלל, כי הוא לא יכבה, לא משנה כמה תלחץ עליו.
Golan כתב:
אני מתכוון, אני מחזיק אותו באוויר, כשהידיים על גבי המכשיר. האצבעות לא ילחצו על הכפתור?
וכשמחזיקים רגיל, בצורה ישרה, מרגישים את הכפתורים באצבעות כל הזמן?
Nucleus_Dawn כתב:
לא מרגישים אותם כל הזמן, אבל הם כן נגישים מספיק.
אני לא חושב שזה issue.
דבר עם באג הקרוב אליך ותשאל אם יש להם תצוגה של המכשיר בסניף.
---
החלטתי להשאר עם 16GB (גרמתם לי לחשוב על זה). יש לי כרגע עשרות רבות של אפליקציות וכמה מאות שירים ואני סביב ה10 GB. אני חושב שאסתדר גם עוד שנתיים, עם 20 אפליקציות שבהן אני לא משתמש, במקום 40.
אני גם יודע שבקושי אצלם. אם הייתי משתמש יותר במצלמה, אז הייתי הולך על ה32GB.
Golan כתב:
אבל שוב, האצבעות לא לוחצות כל הזמן על הכפתורים?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 37 אורחים