Nucleus_Dawn כתב:
1) לא. זה יקח לי הרבה יותר זמן, כי אין מספיק זיכרון מהיר למערכת ההפעלה בשביל להפוך את הפעולה הזאת למיידית.
2) בפיפ"א יש אפשרות שמנותקת לחלוטין ממערכת ההפעלה ולא מאפשרת לשתף את הסרטונים האלה עם חברים, אז התשובה לשאלה היא כן. השתמשתי בה לא מעט ובדור הבא כנראה שאשתמש בה הרבה יותר.
3) רלוונטי. צריך יותר מדיסק קשיח, כדי לגשת למשחק הזה באופן מיידי. כאשר זה לא מיידי, זה פיטצ'ר הרבה פחות מעניין.
4) באמת נחמד מאוד. לבד זה לא שווה לגיימפליי יותר טוב, אבל כחלק ממכלול של פיטצ'רים, בהחלט כן.
אני לא צוחק. הAI הטוב יותר באופן זניח והשלבים היותר גדולים באופן זניח או הגרפיקה היותר יפה באופן זניח בהחלט לא שווים לי את האיבוד של כל הפיטצ'רים האלה (ואלו רק פיטצ'רים שמשפרים את חווית המשחק ולא מוסיפים עוד המון דברים למדיומים אחרים).
יותר RAM פי שלושה עשר זה זניח, לעומת יותר RAM פי עשרה והשיפורים שזה יאפשר זניחים באותה המידה. לכן, הוויתור הזה זניח והרווח משמעותי.
1) זה לא יהיה מידי, זה יקח 20 שניות (בערך כמו שלוקח לך היום להעלות משחק מהתפריט של המשחק עד שהCHECKPOINT האחרון שלך עלה. מן הסתם יהיו משחקים שיקח להם 30 שניות ויהיו כאלה שיקח להם 10, תלוי במפתחת
2) אני אני מניח שאתה מעריץ גדול של FRAPS במחשב שלך ומשאיר אותה תמיד פתוחה נכון? אז מה אם היא עושה איזה 10-20 אחוז פגיעה בביצועים. אתה מפעיל את FRAPS כל פעם שאתה משחק בPC? אני מנחש שלא וזה משתי סיבות, הקלטת סרטונים מעניינת לך (כמו לכולם) את התחת ואתה לא רוצה לאבד 20% ביצועים בשביל שהמשחק יוקלט לך ברקע. למה שתרצה את זה בקונסולה? אלוהים יודע.
3) לא, מה שתארת זה פשוט לא נכון. טענת שאתה באמצע משחק ואתה צריך "להמשיך לשחק עד נקודת השמירה" ושזה יבזבז לך רבע שעה. זה פשוט לא נכון, מה שנשמר לך לזיכרון (ואחרי זה נכתב לדיסק הקשיח אגב) פשוט ישמר לך ישר לדיסק הקשיח, מעבר לזה גם בONE כשתשחק משחק א', אז תעבור למשחק ב', אחרי יומיים תעבור למשחק ג' ואז תרצה לעבור למשחק א' שוב הוא כמובן יטען לגמרי מהדיסק הקשיח ויקח לזה 20 שניות בדיוק כמו שתארתי כי יש גבול לכמה משחקים ישמרו לך על הזיכרון. יותר מזה, רוב המשחקים יטענו לך מהדיסק הקשיח כין אין מצב שתחליף רק בין שניים או שלושה משחקים בלבד כל הזמן
4) עצוב לי שהקלטת סרטונים וזה שמעבר למשחק אחר לפעמים יקח לך שניה במקום 20 שניות שווה לך להקריב גיימפליי וגרפיקה, את המשחקים עצמם. אתם בעצם אומר לי "היי, שפיפ"א ו-GTA יהיו פחות טובים אבל העיקר שאני אוכל להקליט את הגיימפליי הפחות טוב ולעבור בין שני המשחקים הפחות טובים האלה מהר יותר". אני מעדיף כל פעם לפרק ולבנות את הקונסולה מחדש בורג בורג בין משחקים אם זה אומר שהיה לי גרפיקה, גיימפליי וחוויה הרבה יותר טובים, עצוב לי לשמוע גיימר מדבר ככה.