Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 20 יולי 2013, 16:07

כבר אמרתי את זה בפורום ot, ע יין התמונות זה פאק שלי מכשעברנו משרת חלונות לשרת לינוקס. זה יתוקן השבוע בצורה יותר מגניבה ממה שזה היה לפני (כלומר התמונה תכווץ לרוחב הפורום וברגע שתלחץ עליה היא תפתח בiframe בגודל מלא).
We're just normal men. We're just innocent men

Chwomp
Padawan

הודעהעל ידי Chwomp » 21 יולי 2013, 00:09

ואם נחליף את AC2 בבאטלפילד 8, זה יהיה יותר הגיוני?
אם התיאוריה שנוקלאוס העלה עקומה מהתחלה, צריך לבדוק אותה בכלים עקומים.
מה שחשוב, שאנשים פה הודו שהם לא היו משלמים כסף רק בשביל המולטי.
קוד חבר 3DS:
2449-5207-9736

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 יולי 2013, 00:33

Chwomp כתב:ואם נחליף את AC2 בבאטלפילד 8, זה יהיה יותר הגיוני?

אנשים לא משלמים כל הזמן רק בשביל מולטי? מה עם TF2? מה עם COD שרוב האנשים אפילו לא פותחים את המולטי שלו? מה עם סטארקארפט? מה עם עשרות משחקי האינדי שהם מולטי בלבד כמו למשל Orcs must die? מה אפילו עם הדוגמה שלך, BF, הרי בכלל לא היה סינגל בBF1 ו-2 וגם בעוד הרבה משחקים קלאסיים שאף אחד לא נגע בסינגל שלהם או לא היה אחד כמו UT על כל הפרמוטציות שלו או קווייק 2 ו-3.

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 20 יולי 2013, 17:23

לפחות נדב ענה בצורה עניינית לתהייתו של שי, ובלי להתייחס לשאלה מי מביניהם צודק, זה לא מה שיותר חשוב, אלא חשוב יותר לדעת לנהל ויכוח.

Fanta כתב:יכול להיות שאני קצת חופר על המשחק
אבל מגניב הקטע של התזוזתיות במוזיקה בהתאם למהלך הקרב
מקווה לראות את זה מגיע למשחקים אחרים, נניח מרוצים

זה יפה מאוד, גם המשחק נראה כמו משחק מכות מצוין.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 20 יולי 2013, 17:41

התהייה שלו היא ממש מוזרה והוא טרח לשאול אותה בצורה כ''כ עקומה ומתפתלת, שכבר אי אפשר היה להבין מה השאלה האמיתית שמסתתרת. חשוב גם להציג את עמדתך בדיון (לא כל דבר הוא ויכוח) בצורה קוהרנטית.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 20 יולי 2013, 17:52

Klayman כתב:התהייה שלו היא ממש מוזרה והוא טרח לשאול אותה בצורה כ''כ עקומה ומתפתלת, שכבר אי אפשר היה להבין מה השאלה האמיתית שמסתתרת. חשוב גם להציג את עמדתך בדיון (לא כל דבר הוא ויכוח) בצורה קוהרנטית.

יכול להיות, אך בסופו של דבר הוא הסביר אותה. דיברתי רק על מה שקרה מאותו רגע.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 20 יולי 2013, 18:23

מאותו הרגע הייתה בדיוק תגובה אחת.
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 20 יולי 2013, 18:43

Chwomp כתב:ואם נחליף את AC2 בבאטלפילד 8, זה יהיה יותר הגיוני?

ברור שזה יהיה יותר הגיוני. אנשים קונים את BF בשביל המולטי.
אני, למשל, שילמתי על GOLD בשביל לשחק און ליין בפיפ"א ובME3.
יש עשרות מיליונים שקנו מנוי גולד, בשביל לשחק במולטי. אין בכך שמץ של ספק ולא משנה כמה שאלות חסרות היגיון, חסרות קשר וחסרות טעם תנסה להעלות, המציאות לא תשתנה.

אין שום דבר עקום ב"תיאוריה" שהעליתי. הפאמילי שייר היה אמיתי. השמועה שגרסה שמדובר בדמואים היתה שקרית, לא הגיונית ואין סיבה שמישהו יאמין לשטות הזאת.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 23 יולי 2013, 14:47

סרטון חדש של Dead rising 3,נראה ממש אדיר אני חייב לציין:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 יולי 2013, 14:58

ולפי הסרטון זה כותר שיגור, כלומר בשיגור יהיה פורצה 5, RYSE ו-DEAD RISING 3 יחד עם כל כותרי המולטי פלטפורם. באמת הולך להיות שיגור חזק.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 23 יולי 2013, 15:31

לא הייתי אומר חזק,לא לאף אחת מהקונסולות,הוא יותר טוב משיגורי עבר אולי של הבוקס והפס (במיוחד הפס שהיה בעל שיגורים מזעזעים בכל שלושת הקונסולות),אבל זאת בעיה שהליננאפ של הדור הקודם אוכל את זה של הקונסולה החדשה שלך באותה שנה.
זאת אומרת GTA5 ובאטמן חדש לבדם אוכלים את כל מה שיש לקונסולות החדשות להציע בלי לדבר על דברים שיצאו באותה השנה כמו ביושוק,TLOU,ביונד,טומב-ריידר,GOW וכו',בכלל לא תחרות.

העניין זה כל הכותרי cross gen שבעיקר גורמים למצב הזה,זה נראה שבזכות זה הקונסולות העתיקות הולכות להתעלק עלינו לפחות לעוד שנה שנתיים עד שמפתחים ירגישו שיש מספיק קהל כדי לעבור הלאה.

אני מקווה שזה לא יפגע בחדירה של הקונסולות החדשות כי זה די חסר תקדים שהדור הקודם כל כך רלוונטי בשיגורים של הדור הבא,אף יותר מהקונסולות החדשות,אין באמת סיבה לקנות את הפס4 או ה ONE אלא אם כן אתה ממש הארדקור אוהב טכנולוגיה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 יולי 2013, 01:55

bling כתב:לא הייתי אומר חזק,לא לאף אחת מהקונסולות,הוא יותר טוב משיגורי עבר אולי של הבוקס והפס (במיוחד הפס שהיה בעל שיגורים מזעזעים בכל שלושת הקונסולות),אבל זאת בעיה שהליננאפ של הדור הקודם אוכל את זה של הקונסולה החדשה שלך באותה שנה.
זאת אומרת GTA5 ובאטמן חדש לבדם אוכלים את כל מה שיש לקונסולות החדשות להציע בלי לדבר על דברים שיצאו באותה השנה כמו ביושוק,TLOU,ביונד,טומב-ריידר,GOW וכו',בכלל לא תחרות.

העניין זה כל הכותרי cross gen שבעיקר גורמים למצב הזה,זה נראה שבזכות זה הקונסולות העתיקות הולכות להתעלק עלינו לפחות לעוד שנה שנתיים עד שמפתחים ירגישו שיש מספיק קהל כדי לעבור הלאה.

אני מקווה שזה לא יפגע בחדירה של הקונסולות החדשות כי זה די חסר תקדים שהדור הקודם כל כך רלוונטי בשיגורים של הדור הבא,אף יותר מהקונסולות החדשות,אין באמת סיבה לקנות את הפס4 או ה ONE אלא אם כן אתה ממש הארדקור אוהב טכנולוגיה.

אפשר להגיד את זה כמעט על כל קונסולה. תמיד היו כותרי CROSS GEN (למשל GUN או BURNOUT REVENGE או NFS) והמון משחקים טובים יצאו לדור שלפניו (אינדיגו פרופסי, GT4, TEKKEN 5, DMC3, TIME SPLITTERS 3, GOW1, ספלינטר סל כאוס ת'אורי, סייקונאטס, סליי קופר 3, SOTC, רצ'ט וקלאנק דד לוק) ועדין הקונסולות התרוממו. תראה איך המכירות של הקוסנולות עכשיו בתחת, אתה חושב שהמצב שלהן יהיה טוב יותר כשיצא הדור הבא? הוא יהיה גרוע בהרבה. אני מאוד מקווה שכל נושא הקרוסג'ן לא יהרוס הכל ומאוד יכול להיות שכן אבל בהשוואה לשיגורים קודמים זה ממש חזק. כמובן שהכל יחסי, אני בטוח ש2015 תהיה שנה טובה פי 100 ממה שאנחנו רואים בשיגור לפס4 ולONE, ככה זה תמיד. אבל בכל זאת, DR3, RYSE ופורצה 5 זה שיגור חזק יחסית.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 24 יולי 2013, 05:00

למי שפספס, אושר שהONE תקליט רק את ה5 הדקות האחרונות של המשחק שלך לעומת ה15 דקות בפס4. עוד פרמטר לשקול שידה של מיקרוסופט על התחתונה.

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 24 יולי 2013, 11:13

ילאה נו, מעניין אותי על מה עכשיו הפאנבויז יבכו

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 24 יולי 2013, 05:23

DrKeo כתב:ולפי הסרטון זה כותר שיגור, כלומר בשיגור יהיה פורצה 5, RYSE ו-DEAD RISING 3 יחד עם כל כותרי המולטי פלטפורם. באמת הולך להיות שיגור חזק.

אכן, אך מוקדם לדעת עד כמה מוצדקת ההימצאות של Ryse ברשימה :)

bling כתב:אני מקווה שזה לא יפגע בחדירה של הקונסולות החדשות כי זה די חסר תקדים שהדור הקודם כל כך רלוונטי בשיגורים של הדור הבא,אף יותר מהקונסולות החדשות,אין באמת סיבה לקנות את הפס4 או ה ONE אלא אם כן אתה ממש הארדקור אוהב טכנולוגיה.

וזה גם מה שטענתי תמיד והתווכחו אתי על כך: לדור הנוכחי עדיין יש מה להציע בהיבט של משחקים איכותיים ומרגשים מאוד.

כשיגיעו המשחקים שינצלו באמת את הדור החדש באופן שלא היה ניתן בדור הנוכחי, ולא רק מבחינה גרפית, אלא משחקיות, אז זה יהיה מוצדק באמת. למרות שכן, גם גרפיקה היא בונוס לא רע בכלל.

kaz כתב:למי שפספס, אושר שהONE תקליט רק את ה5 הדקות האחרונות של המשחק שלך לעומת ה15 דקות בפס4. עוד פרמטר לשקול שידה של מיקרוסופט על התחתונה.

גם 5 דקות זה מספיק למי שבסך הכל רוצה להשוויץ בביצועים ספציפיים, אך 15 דקות יהיו מתאימים יותר למי שירצה להעלות מדריכים קצרים.

בכל אופן, יותר זה תמיד יותר טוב.

Fanta כתב:ילאה נו, מעניין אותי על מה עכשיו הפאנבויז יבכו...

אם זה מה שיקרה, זו תהיה החלטה חכמה מצד מייקרוסופט שלא דוחפת ללקוחות דברים שאינם בהכרח רוצים (ולפי סקר שהצגתי לאחרונה, ראינו שלפחות זיהוי קולי ומצלמה הם בתחתית סולם העדיפויות של השחקנים). זה טוב לכולם, גם לפאנבואים הצווחניים של הקונסולה המתחרה, כי זה יחדד אף יותר את התחרות, ותחרות היא טובה לכולם. אולי סוני תגיב בצעד משלה...

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 24 יולי 2013, 05:36

אישית אני בכל מקרה אקנה את הגרסת קינקט גם אם תהיה גרסת ללא קינקט
אני רוצה כונן 500 גיגה ואנ ירוצה קינקט, אני אוהב את הדבר הזה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 24 יולי 2013, 16:36

DrKeo כתב:אפשר להגיד את זה כמעט על כל קונסולה. תמיד היו כותרי CROSS GEN (למשל GUN או BURNOUT REVENGE או NFS) והמון משחקים טובים יצאו לדור שלפניו (אינדיגו פרופסי, GT4, TEKKEN 5, DMC3, TIME SPLITTERS 3, GOW1, ספלינטר סל כאוס ת'אורי, סייקונאטס, סליי קופר 3, SOTC, רצ'ט וקלאנק דד לוק) ועדין הקונסולות התרוממו. תראה איך המכירות של הקוסנולות עכשיו בתחת, אתה חושב שהמצב שלהן יהיה טוב יותר כשיצא הדור הבא? הוא יהיה גרוע בהרבה. אני מאוד מקווה שכל נושא הקרוסג'ן לא יהרוס הכל ומאוד יכול להיות שכן אבל בהשוואה לשיגורים קודמים זה ממש חזק. כמובן שהכל יחסי, אני בטוח ש2015 תהיה שנה טובה פי 100 ממה שאנחנו רואים בשיגור לפס4 ולONE, ככה זה תמיד. אבל בכל זאת, DR3, RYSE ופורצה 5 זה שיגור חזק יחסית.

אתה באמת רוצה לאמר לי שקונסולות עבר היו כל כך רלוונטיות מבחינת הליינאפ כמו הדור הנוכחי?
זה שיצאו להן כמה שיירים לא משתווה למצב הנוכחי שנראה כאילו יקבלו בשנתיים הקרובות 95 אחוז ממשחקי המולטי פלטפורם ועוד משחקים בלעדיים משלהן,לי זה נראה ייחודי ומשהו שלא היה בכאלו עוצמות בעבר.

וכמו שרונן אמר אתה די יכול להוריד את רייז לפי הרשמים עד עכשיו,ככה שמה,2 משחקים בלעדיים טובים לכל קונסולה? לא כזה חזק,היו שיגורים פחות טובים אבל זה לא משהו שיפתה אנשים לזרוק את ה 360 והפס3 אלא אם כן הם הארדקורים והם קונים דור חדש בלי קשר,אף חבר שלי למשל לא הולך להתפתות בשנה הקרובה,אחד אמר שה Devision ממש הלהיב אותו והוא רוצה לקנות את המכשיר כשיצא,אמרתי לו שאני מקווה בשבילו שזה אכן ירוץ ככה :)

פאנטה הסרטון שהבאת נראה כמו סתם שמועה מקושקשת או ספקולציה במקרה הטוב,הכי נחמד שהיא מדברת על משהו שיקרה אולי עוד שנה כשאף אחד כבר לא יזכור עד אז לראות אם הם טעו אז למה לא לחרטט כבר מעכשיו?
בטוח לא הייתי משתמש במקור מפוקפק שכזה שמדבר על סוף 2014 ו״נראה לנו שיעלה 350 דולר״ בתור תשובה לכל אלו שלא רוצים קינקט.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 יולי 2013, 17:30

bling כתב:אתה באמת רוצה לאמר לי שקונסולות עבר היו כל כך רלוונטיות מבחינת הליינאפ כמו הדור הנוכחי?
זה שיצאו להן כמה שיירים לא משתווה למצב הנוכחי שנראה כאילו יקבלו בשנתיים הקרובות 95 אחוז ממשחקי המולטי פלטפורם ועוד משחקים בלעדיים משלהן,לי זה נראה ייחודי ומשהו שלא היה בכאלו עוצמות בעבר.

וכמו שרונן אמר אתה די יכול להוריד את רייז לפי הרשמים עד עכשיו,ככה שמה,2 משחקים בלעדיים טובים לכל קונסולה? לא כזה חזק,היו שיגורים פחות טובים אבל זה לא משהו שיפתה אנשים לזרוק את ה 360 והפס3 אלא אם כן הם הארדקורים והם קונים דור חדש בלי קשר,אף חבר שלי למשל לא הולך להתפתות בשנה הקרובה,אחד אמר שה Devision ממש הלהיב אותו והוא רוצה לקנות את המכשיר כשיצא,אמרתי לו שאני מקווה בשבילו שזה אכן ירוץ ככה :)

פאנטה הסרטון שהבאת נראה כמו סתם שמועה מקושקשת או ספקולציה במקרה הטוב,הכי נחמד שהיא מדברת על משהו שיקרה אולי עוד שנה כשאף אחד כבר לא יזכור עד אז לראות אם הם טעו אז למה לא לחרטט כבר מעכשיו?
בטוח לא הייתי משתמש במקור מפוקפק שכזה שמדבר על סוף 2014 ו״נראה לנו שיעלה 350 דולר״ בתור תשובה לכל אלו שלא רוצים קינקט.

1) תן לי את הרשימה של משחקי ה360 והפס3 הגדולים של 2014, תהיה בטוח שתוכל למצא אחת גדולה כמוהה גם בליינאפ של הXBOX והפס2 ב2006. כמו שראית ברשימה שהבאתי הפס2 ב2005 ממש לא הייתה שיירים, היא הייתה מפוצצת משחקי AAA
2) RYSE יכול להכנס בנתיים לרשימה יותר מאשר DRIVE CLUB שמקבל רשמים מזעזעים בנתיים

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 24 יולי 2013, 22:39

http://www.vg247.com/2013/07/24/microso ... ng-report/

יאיייי
עכשיו אני בכלל אוכל להנות אם הטעם שלי חחח

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 יולי 2013, 01:26

Fanta כתב:http://www.vg247.com/2013/07/24/microsoft-to-announce-new-indie-policy-which-will-self-publishing-report/

יאיייי
עכשיו אני בכלל אוכל להנות אם הטעם שלי חחח

יהיה אפשר להשתמש בכל קונסולה כערכת פיתוח, אבל זה לא יהיה זמין כבר בהשקה, אלא במועד מאוחר יותר. בגיימסקום הם יראו לו"ז מפורט, כנראה.

וזה אפילו הפסיק להיות שמועה והפך לרשמי לגמרי.

Our vision is that every person can be a creator. That every Xbox One can be used for development. That every game and experience can take advantage of all of the features of Xbox One and Xbox LIVE. This means self-publishing. This means Kinect, the cloud, achievements. This means great discoverability on Xbox LIVE. We'll have more details on the program and the timeline at gamescom in August.

מעולם לא ראיתי חברה שמנסה למצוא חן בעיני הלקוחות הפוטנציאלים שלה, אחרי אסון PR. כל הכבוד להם שהם מקשיבים ומנסים לתקן כל כך הרבה בעיות. מרגיש כאילו עם העזיבה של מאטריק, כל היהירות והזחיחות עפו מהחלון והם ישבו לעבוד קשה, כדי להעביר את הגיימרים בחזרה לצד שלהם.
יהיה מעניין לראות אם הסנטימנט כלפי הONE ימשיך להשתנות לטובה והאם מייקרוסופט יצליחו להביא את זה לשיא שהם צריכים, לקראת ההשקה.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 יולי 2013, 01:32

מצויין לראות שהם מקשיבים לקהל היעד שוב, וחשוב לא הרבה פחות - למפתחים הפוטנציאליים.
חדשות מעולות!
עכשיו רק תכריזו שתאפשרו F2P וחזרנו לשחק :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 יולי 2013, 01:34

Laskin כתב:מצויין לראות שהם מקשיבים לקהל היעד שוב, וחשוב לא הרבה פחות - למפתחים הפוטנציאליים.
חדשות מעולות!

אני חושב שהם הכריזו שאפשרי F2P כבר בחשיפה הראשונה של הקונסולה. אפילו ה360 מקבלת משחק F2P.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 יולי 2013, 02:09

Laskin כתב:מצויין לראות שהם מקשיבים לקהל היעד שוב, וחשוב לא הרבה פחות - למפתחים הפוטנציאליים.
חדשות מעולות!

גם WORLD OF TANK וגם KILLER INSTINCT הם משחקי F2P כך שאני חושב שחזרתם כבר לשחק :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 יולי 2013, 03:30

WORLD OF TANKS הוא לא ל-360?
וKI הוא של מיקרוסופט, לא זכור לי עוד משחקים שלא בהפצה שלהם שיוצאים בחינם נדמה לי וש משחקים שיוצאים לPS4 שאני לא מוצא סיבה שלא יצאו גם לONE, אז תארתי לעצמי שמיקרוסופט לא מאפשרת או מקשה בעניין.
אבל אם אני טועה אז ממש מגניב :)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 25 יולי 2013, 07:47

למה לה להקשות או לא לאפשר את העניין....? היא לא השטן הגדול... :-P
?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 28 אורחים