Chwomp כתב:ואם נחליף את AC2 בבאטלפילד 8, זה יהיה יותר הגיוני?
אם התיאוריה שנוקלאוס העלה עקומה מהתחלה, צריך לבדוק אותה בכלים עקומים.
מה שחשוב, שאנשים פה הודו שהם לא היו משלמים כסף רק בשביל המולטי.
Fanta כתב:יכול להיות שאני קצת חופר על המשחק
אבל מגניב הקטע של התזוזתיות במוזיקה בהתאם למהלך הקרב
מקווה לראות את זה מגיע למשחקים אחרים, נניח מרוצים
Klayman כתב:התהייה שלו היא ממש מוזרה והוא טרח לשאול אותה בצורה כ''כ עקומה ומתפתלת, שכבר אי אפשר היה להבין מה השאלה האמיתית שמסתתרת. חשוב גם להציג את עמדתך בדיון (לא כל דבר הוא ויכוח) בצורה קוהרנטית.
Chwomp כתב:ואם נחליף את AC2 בבאטלפילד 8, זה יהיה יותר הגיוני?
אם התיאוריה שנוקלאוס העלה עקומה מהתחלה, צריך לבדוק אותה בכלים עקומים.
מה שחשוב, שאנשים פה הודו שהם לא היו משלמים כסף רק בשביל המולטי.
bling כתב:לא הייתי אומר חזק,לא לאף אחת מהקונסולות,הוא יותר טוב משיגורי עבר אולי של הבוקס והפס (במיוחד הפס שהיה בעל שיגורים מזעזעים בכל שלושת הקונסולות),אבל זאת בעיה שהליננאפ של הדור הקודם אוכל את זה של הקונסולה החדשה שלך באותה שנה.
זאת אומרת GTA5 ובאטמן חדש לבדם אוכלים את כל מה שיש לקונסולות החדשות להציע בלי לדבר על דברים שיצאו באותה השנה כמו ביושוק,TLOU,ביונד,טומב-ריידר,GOW וכו',בכלל לא תחרות.
העניין זה כל הכותרי cross gen שבעיקר גורמים למצב הזה,זה נראה שבזכות זה הקונסולות העתיקות הולכות להתעלק עלינו לפחות לעוד שנה שנתיים עד שמפתחים ירגישו שיש מספיק קהל כדי לעבור הלאה.
אני מקווה שזה לא יפגע בחדירה של הקונסולות החדשות כי זה די חסר תקדים שהדור הקודם כל כך רלוונטי בשיגורים של הדור הבא,אף יותר מהקונסולות החדשות,אין באמת סיבה לקנות את הפס4 או ה ONE אלא אם כן אתה ממש הארדקור אוהב טכנולוגיה.
DrKeo כתב:ולפי הסרטון זה כותר שיגור, כלומר בשיגור יהיה פורצה 5, RYSE ו-DEAD RISING 3 יחד עם כל כותרי המולטי פלטפורם. באמת הולך להיות שיגור חזק.
bling כתב:אני מקווה שזה לא יפגע בחדירה של הקונסולות החדשות כי זה די חסר תקדים שהדור הקודם כל כך רלוונטי בשיגורים של הדור הבא,אף יותר מהקונסולות החדשות,אין באמת סיבה לקנות את הפס4 או ה ONE אלא אם כן אתה ממש הארדקור אוהב טכנולוגיה.
kaz כתב:למי שפספס, אושר שהONE תקליט רק את ה5 הדקות האחרונות של המשחק שלך לעומת ה15 דקות בפס4. עוד פרמטר לשקול שידה של מיקרוסופט על התחתונה.
Fanta כתב:ילאה נו, מעניין אותי על מה עכשיו הפאנבויז יבכו...
DrKeo כתב:אפשר להגיד את זה כמעט על כל קונסולה. תמיד היו כותרי CROSS GEN (למשל GUN או BURNOUT REVENGE או NFS) והמון משחקים טובים יצאו לדור שלפניו (אינדיגו פרופסי, GT4, TEKKEN 5, DMC3, TIME SPLITTERS 3, GOW1, ספלינטר סל כאוס ת'אורי, סייקונאטס, סליי קופר 3, SOTC, רצ'ט וקלאנק דד לוק) ועדין הקונסולות התרוממו. תראה איך המכירות של הקוסנולות עכשיו בתחת, אתה חושב שהמצב שלהן יהיה טוב יותר כשיצא הדור הבא? הוא יהיה גרוע בהרבה. אני מאוד מקווה שכל נושא הקרוסג'ן לא יהרוס הכל ומאוד יכול להיות שכן אבל בהשוואה לשיגורים קודמים זה ממש חזק. כמובן שהכל יחסי, אני בטוח ש2015 תהיה שנה טובה פי 100 ממה שאנחנו רואים בשיגור לפס4 ולONE, ככה זה תמיד. אבל בכל זאת, DR3, RYSE ופורצה 5 זה שיגור חזק יחסית.
bling כתב:אתה באמת רוצה לאמר לי שקונסולות עבר היו כל כך רלוונטיות מבחינת הליינאפ כמו הדור הנוכחי?
זה שיצאו להן כמה שיירים לא משתווה למצב הנוכחי שנראה כאילו יקבלו בשנתיים הקרובות 95 אחוז ממשחקי המולטי פלטפורם ועוד משחקים בלעדיים משלהן,לי זה נראה ייחודי ומשהו שלא היה בכאלו עוצמות בעבר.
וכמו שרונן אמר אתה די יכול להוריד את רייז לפי הרשמים עד עכשיו,ככה שמה,2 משחקים בלעדיים טובים לכל קונסולה? לא כזה חזק,היו שיגורים פחות טובים אבל זה לא משהו שיפתה אנשים לזרוק את ה 360 והפס3 אלא אם כן הם הארדקורים והם קונים דור חדש בלי קשר,אף חבר שלי למשל לא הולך להתפתות בשנה הקרובה,אחד אמר שה Devision ממש הלהיב אותו והוא רוצה לקנות את המכשיר כשיצא,אמרתי לו שאני מקווה בשבילו שזה אכן ירוץ ככה
פאנטה הסרטון שהבאת נראה כמו סתם שמועה מקושקשת או ספקולציה במקרה הטוב,הכי נחמד שהיא מדברת על משהו שיקרה אולי עוד שנה כשאף אחד כבר לא יזכור עד אז לראות אם הם טעו אז למה לא לחרטט כבר מעכשיו?
בטוח לא הייתי משתמש במקור מפוקפק שכזה שמדבר על סוף 2014 ו״נראה לנו שיעלה 350 דולר״ בתור תשובה לכל אלו שלא רוצים קינקט.
Fanta כתב:http://www.vg247.com/2013/07/24/microsoft-to-announce-new-indie-policy-which-will-self-publishing-report/
יאיייי
עכשיו אני בכלל אוכל להנות אם הטעם שלי חחח
Our vision is that every person can be a creator. That every Xbox One can be used for development. That every game and experience can take advantage of all of the features of Xbox One and Xbox LIVE. This means self-publishing. This means Kinect, the cloud, achievements. This means great discoverability on Xbox LIVE. We'll have more details on the program and the timeline at gamescom in August.
Laskin כתב:מצויין לראות שהם מקשיבים לקהל היעד שוב, וחשוב לא הרבה פחות - למפתחים הפוטנציאליים.
חדשות מעולות!
עכשיו רק תכריזו שתאפשרו F2P וחזרנו לשחק
Laskin כתב:מצויין לראות שהם מקשיבים לקהל היעד שוב, וחשוב לא הרבה פחות - למפתחים הפוטנציאליים.
חדשות מעולות!
עכשיו רק תכריזו שתאפשרו F2P וחזרנו לשחק
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 28 אורחים