DrKeo כתב:מה קורה בשבועים האחרונים, כל האנסים והמטרידים יוצאים מתחת לסלעים.
swym כתב:DrKeo כתב:מה קורה בשבועים האחרונים, כל האנסים והמטרידים יוצאים מתחת לסלעים.
מה שיותר מעניין הוא שאלו תמיד כל מיני "feminist allies" שהאשימו אחרים ומתגלים בתור המטרידים... פרוג'קשן למקסימום.
אמרתי כבר לפני שנים שלמצוא דיונים טובים בנאוגאף זה כמו למצוא זהב בביוב: יש כמה אנשים טובים שמשקיעים בתרדים מפורטים סופר אינפורמטיביים, אבל הם נקברים תחת הרים של ספאם לא רלוונטי מצד אחד ומודרציית groupthink פסיכית מצד שני. איך קראו למבלשט ההוא בזמנו עם כל ההדלפות הרנדומליות ויכולת נבואית של הטלת מטבע? משהו עם butt?![]()
אמנם יהיה חבל לראות פורום גדול כזה קורס תחת חטאי המייסד שלו (בהנחה כמובן שהאשמות נגדו נכונות), אבל אולי יצא מזה משהו טוב והתוכן האיכותי ינדוד לבית חדש. אם הם צריכים אז אני יכול להפנות אותם למישהו שיודע קצת PHPBB ועדיין לא מימש כפתור לייק.
“I think EA gave us too much leeway,” said one. “If anything, EA should’ve probably canceled this project earlier. I think Söderlund and them were too nice, gave us too many opportunities.”
Uncle Pey'j כתב:ג'ייסון שרייר,אחד העיתונאים הכי מקושרים וטובים בביזנס לדעתי,העלה היום בקוטאקו את המאמר שלו על הפרוייקט Star Wars של ויסרל ואיימי הניג. המאמר מרתק,ומי שמעוניין לקרוא צריך לפנות קצת זמן כי מדובר בקריאה די ארוכה. קראתי ואני אנסה לסכם ממש בקטנה בנקודות ואני גם בטוח אפספס כמה דברים:
InterAl כתב:לא כולם בויסראל האשימו רק את EA, חלק האשימו גם את עצמם. בשורה התחתונה, הם עבדו על המשחק במשך שנים, וכל מה שהם הצליחו להפיק בזמן הזה הוא "דמו" סינתטי של 20 שניות. כל שאר הטיעונים, נכונים או לא, לא יכולים לחפות על העובדה הזאת.
InterAl כתב:כן, הם עשו עוד כמה דמואים פנימיים ל-EA שלא שוחררו לציבור, ו-EA לא היו מרוצים מהם כי הם היו שכפול של אנצ׳רטד. הטעות של EA היתה שהם נתנו לויסראל לפתח את המשחק הזה, כשויסראל בעצמם מודים שאין להם את היכולת לפתח משחק מהסוג הזה. EA פתחה סטודיו בקנדה שהצטרף לפיתוח, וצוין בכתבה שהם נחרדו לגלות כמה מעט ויסראל התקדמו בפיתוח. האם הם היו understaffed? כנראה, אבל זה לא היה סוד. EA והסטודיו הקנדי ידעו את זה, ועדיין חשבו שההתקדמות של ויסראל בפרויקט היתה מזעזעת ביחס לכוח האדם שהיה להם.
InterAl כתב:כשאתה כושל, הכי נוח לתלות את האשמה באחרים. תירוצים תמיד אפשר למצוא. כפו עלי, לחצו עלי, לא נתנו לי מספיק משאבים. אולי אם הם היו מתמקדים בלפתח גיימפליי מקורי במקום חיקוי אנצ'רטד, ובלפתח פרוטוטייפ עובד במקום לבזבז שבועות על אנימציית יד על קיר שאף אחד לא רואה וכשעוד אין להם כלום ביד, המצב היה שונה. כמעט בכל פסקה בכתבה של קוטאקו נודף ריח רע של פיתוח כושל. ופיתוח כושל זה בראש וראשונה אשמה של המפתחת, לא המפיצה. בסופו של דבר, מדובר על סטודיו פנימי של EA. ל-EA יש אינטרס לשמר ולטפח מפתחים טובים ולפרק/לפטר מפתחים גרועים. אתה בעצם טוען שההחלטה של EA היתה לא רציונלית ומנוגדת לאינטרס העסקי שלהם. זה טיעון לא טריוויאלי בכלל שדורש הוכחה שאתה לא יכול לספק.
Nucleus_Dawn כתב:חדשות מבאסות ממש - Runic Games, החברה שמאחורי שני משחקי טורצ'לייט הנהדרים וHob שיצא לאחרונה נסגרו על ידי המפיצה הסינית שהם היו בבעלותה.
InterAl כתב:אולי אם הם היו מתמקדים בלפתח גיימפליי מקורי במקום חיקוי אנצ'רטד
swym כתב:InterAl כתב:אולי אם הם היו מתמקדים בלפתח גיימפליי מקורי במקום חיקוי אנצ'רטד
אני מסכים איתך לגבי כל השאר, אבל בעסק הזה "תעשו לנו אנצ'רטד ואל תדחפו לנו גיימפליי מקורי שיבלבל את קהל היעד" זו בדרך כלל הוראה שמגיעה ישירות מההנהלה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 29 אורחים