משחקי 2024

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: משחקי 2024

הודעהעל ידי Laskin » 04 ספטמבר 2024, 12:02

החלום של סוני ומיקרוסופט זה להתפשט לשווקים נוספים, אבל רק סוני עושה בפועל משהו עם זה - יש לה את פרויקט India hero ופרויקט china hero שכבר הוציאו משחקים, וגם יש משהו דומה באפריקה, והמזרח התיכון הוכרז ממש לאחרונה (כמובן לא כולל ישראל).

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 ספטמבר 2024, 12:07

כן, החלום הגדול של מיקרוסופט להתפשט ליפן על ידי הסגירה של טנגו :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 04 ספטמבר 2024, 14:19

חחחח, כאילו איך שכחתי ספנסר גם סיפר השבוע שהוא סירב לבלעדיות על גנשין אימפקט. הייתי אומר שזו הטעות הכי גדולה שלו, לא רק שהוא משחק סיני גם הממשלה הסינית מתערבת למפתחים מרוב שהמשחק הזה פופלארי שם... כאילו.... מה הולך בן אדם... הייתי אומר שאם ספנסר היה חותם על זה הוא היה נותן חתיכת פייט לBMW
גם זוכה בכל השוק הסיני וגם מביא מלא יפנים ומערביים, ואין ספק שהסגירה של טנגו לא מחמיאה לקבלת ההחלטות של ספנסר אבל זה לא מפתיע...

כאילו הבן אדם מעיד על עצמו "אני גרוע בלחתום על דילים כאלה" ספר לנו משהו שאנחנו לא יודעים עליך פיל...
כאילו הוא לא חתם על דסטני כי הוא פאקינג שונא PVP .... WTF ? לול :-)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 ספטמבר 2024, 14:34

לא מעניין את מיקרוסופט בלעדיים, הם לא חושבים שזה תורם למכירות של הקונסולה. זאת הסיבה שאינדיאנה ג'ונס ודום יוצאים לפס5, זאת גם הסיבה שה-XSX מוכרת כמו לחמניות חמות.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 04 ספטמבר 2024, 15:08

זה בלתי נתפס. לנו יש כמה וכמה פלטפורמות, אבל אתה מדמיין מצב שהיית רק על הבוקס? אם אני הייתי רק על הבוקס אני הייתי כל כך עצבני עכשיו. כאילו אני יודע שאפשר להגיד כולה קופסא שעולה 2000 שקל לא נורא, אבל יש כל כך הרבה אנשים שקונים רק אחת ושהPC בכלל לא באופציה שלהם, איך האנשים האלה אמורים להרגיש עכשיו?

אין מצב שהייתי מקבל את הביזון הזה שכל האקסקלוסיבים של המכשיר שלי יוצאים לPS ופשוט הייתי עובר צד לסוני ואני מאמין שאנחנו הולכים לראות את המעבר הכי מאסיבי שראינו אי פעם נהר של אנשים שינהרו לסוני ממיקרוסופט.

(כי הפס6 שווה לפחות למי שרוצה קונסולה בסלון בבית בכל מקרה גם אם יש לו גיימינג PC. גיימר שאוהב קונסולה בסלון שלו לשחק פיפא/מעדיף את המשחקים הסינמטים של סוני בסלון ולא במחשב.לא רואה בחור עם אקסבוקס למה שישאר איתה ולא יעבור פשוט לPS בדור הבא? הוא ליטרלי לא יאבד גישה לשום אקסקלוסיבי שהוא אוהב.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 ספטמבר 2024, 20:38

Space Marine 2 עומד בציפיות ועומד על ממוצע של בערך 85 כרגע
ממש מגניב אבל אני לא חושב שאשלם עליו 70 דולר… אמתין קצת ואקנה סביב ה-40-50

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 05 ספטמבר 2024, 13:02

כן, הרבה מבקרים אמרו שהמשחק להיט בעיקר במולטיפלייר ושבתור סינגל פלייר הוא חצי כוח, אז גם אני החלטתי לחכות איתו להנחה משמעותית.זה גם לא בדיוק חיקוי הגירס האידיאלי שהוא יכל להיות, יש פה יותר מדי קרבות בנשקים קרים, שמרגישים סטייל משחקי סולס וזה משהו שממש לא מתאים למשחק כזה לדעתי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 ספטמבר 2024, 13:07

אין פה שום דבר שמזכיר סולס, ממה שראיתי…
איפה קראת על דמיון כזה?

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 05 ספטמבר 2024, 13:20

למה אתה מתכוון לאסקין, לקטע של "מזכיר משחק סולס?" את זה לא קראתי בשום מקום, פשוט אני צופה בהמון גיימפלי שלו, ובקרבות של הנשקים הקרים הrecovery period של האנימציות עם הנשקים הקרים, הוא ענקית, ממש כמו משחק סולס, רואים את השחקן מחכה המון זמן עד שהוא יכול לתקוף שוב/לתת עוד מכה, לכל הקרבות עם הנשקים הקרים יש את אותה הרגשה מאוד איטית שיש למשחקי הסולס בגלל הrecovery period המוגזמת של האנימציות שלהם.

אם אתה מתכוון, ל"קשה כמו סולס, צריך נשמות וכו' וכו'" לא אין פה שום דבר כזה, אני פשוט מתכוון שהגיימפלי עצמו בגלל האנימציות הממש איטיות שלו, לא מרגיש לי DMC כמו שציפיתי אלא בדיוק אותה איטיות שיש במשחקי סולס, זו לא מערכת קרב זורמת וכייפית, ובגלל שהקרבות הקרים פה הם לפחות 50% מהמשחק או יותר, אז זה מוריד לי.

אם אתה מתכוון על הקטע של המולטיפלייר? כמה וכמה מבקרים אמרו שהוא יותר טוב כמולטיפלייר כי הקמפיין עצמו לא מחזיק לבד, אם לזה התכוונת אני אמצא את זה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 ספטמבר 2024, 15:38

יש במשחק משהו שמזכיר משחקי סולס חוץ מאשר parry?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 ספטמבר 2024, 15:40

אתה כתבת:

glass man כתב:זה גם לא בדיוק חיקוי הגירס האידיאלי שהוא יכל להיות, יש פה יותר מדי קרבות בנשקים קרים, שמרגישים סטייל משחקי סולס וזה משהו שממש לא מתאים למשחק כזה לדעתי.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 05 ספטמבר 2024, 16:01

אוי ואבוי, יש פה גם Parry ? מלח מים מלח מים מלח מים אני בורח מהמשחק הזה אתמול, בגלל הפרי זה ירגיש אפילו יותר סולס ממה שחשבתי.
נדב,הכוונה שלי היא לגיימפלי הנכה הזה של משחקי הסולס. במשחקי סולס, אתה כמעט יכול ללכת להכין קפה בזמן שלוקח לאנימציות של ההתקפה שלך להסתיים
Recovery מטורף לכל ההתקפות שלך, והמון המון זמן,הכוונה היא להרגשה המגושמת הלא זורמת שהrecovery הארוך לכל האנימציות גורם.

זה לא שזה סולס, אלא מגושם, נכה, מעייף, משעמם, כמו משחק סולס בניגוד למשחקים עם recovery מהיר יותר, כמו נגיד DMC או המשחקים של פלטיניום
(רובם)

לאסקין, הניסוח לא היה אידיאלי כנראה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 ספטמבר 2024, 16:13

זה מאוד, מאוד מזכיר את גירס במובן הזה… גם שם הmelee איטי ומגושם. פה אתה קצת יותר ״טנק״, אבל זה ממש ממש דומה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 ספטמבר 2024, 12:45

כמה משחקים שיצאו או יוצאים בימים הקרובים ומקבלים ציונים ממש טובים:

THE PLUCKY SQUIRE - ממוצע 85, זמין עכשיו בPLUS EXTRA
FROSTPUNK 2 - ממוצע 85 גם כן... נדב - אל תיגע בו לפני איזה PUNK אחר שאתה דוחה! :)
DEAD RISING DELUXE REMASTER - מקבל אחלה ביקורות, אותי אישית זה כן מפתיע. ממוצע 83
SATISFACTORY - משחק "בניית מפעל אוטומציה" / משאבים + אקשן ממבט ראשון. אני לא בעניין של משחקים כאלה אבל הוא נראה ממש מעולה - ממוצע 90!
נראה מאוד מיוחד, אשמח לנסות יום אחד למרות שכנראה לא אתחבר.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 18 ספטמבר 2024, 15:42

ראוי לציין שFrost Punk 2 מגיע לGamepass עוד יומיים, חגיגה :D.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 ספטמבר 2024, 16:23

פרוסטפאנק הוא לגמרי הפאנק הנכון לאסקין!

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 ספטמבר 2024, 13:30

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 30 ספטמבר 2024, 15:35

DrKeo כתב:

הם אשכרה חשפו את כלל העלילה בחצי הראשון של המשחק.
לא מיועד למי שלא שיחק בMGS3:
ספויילר: הצג
רק חסר שיספרו על מה הקטע עם אווה.

דרך אגב, איך הם הולכים לגשר את הפער לשחקנים חדשים על העובדה שהם לא יודעים כלום על הפטריוטס, זה "ה" חיבור של 3 ל-2 וואחד Cliff hanger שכססתי ציפורניים שיפתר.

אני חייב להגיד שNaked snake שהוא נשמע מאוד קרינג'י בימנו, כששיחקתי ב-3 לראשונה לפני בערך 20 שנה הוא הרגיש מאוד רציני :).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 ספטמבר 2024, 16:36

לא באמת צריך לדעת כלום על MGS כדי לשחק ב-3. אתה מקבל המון ערך מוסף אם אתה כן מכיר את הסדרה, אבל זה לגמרי התחלה חדשה, זה גם כרונולוגית המשחק הראשון בסדרה. ולמה צריך להכיר את הפטריוטים? הרי כך או כך אין פטריוטים ב-MGS3. זה היה משחק שפותח במיוחד כי הייתה תגובה חריפה לסוף של MGS2 שהסדרה הפכה לסבוכה מדי וקוג'ימה הרגיש שה-LORE מכביד על ההמשך ולכן הוא רצה לעשות משחק מנותק לגמרי מהסדרה הראשית. בטעות יצא לו מאסטרפיס, אחד המשחקים הכי טובים אי פעם :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 ספטמבר 2024, 18:33

למי שלא ראה, אפס ספויילרים גם למי שעדין לא שחק ב-AW2, וזה נראה ממש טוב:

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 01 אוקטובר 2024, 09:16

MGS3, הגרפיקה שלו נראת מדהים, לראות פתאום את הדמויות האלה עם הבעות כאלה מציאותיות, זה מכניס המון המון רגש לסצינות המוכרות.
ואווה נראת מדהים.בהחלט כדאי לאנשים שלא שיחקו לא לצפות בזה, רגעים כל כך טובים מראים פה שגם בלי ההקשר ובלי להבין מה אתה רואה זה הורס כי מהר מאוד תוך כדי משחק אתה תבין שעשו לך ספוילרים אם אין לך זיכרון של דג.

קצת מעצבן אותי שכל המשחקים הכי טובים של הדור הזה, רזי 4, דד ספייס, פפ7-2, DQ3 ריימיק ועכשיו זה, הם .... ריימיקים, לא זוכר מתי היו כל כך הרבה ריימיקים על פלטפורמה אחת אבל אם יש משחק שממש ממש ממש מגיע לו הטיפול הזה של הריימיק זה MGS3 קלאסיקה שחייבת להיות זמינה ונגישה מעבר לפורטים פשוטים.
ואני עוד מעריץ חדש חח.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 01 אוקטובר 2024, 09:36

DrKeo כתב:לא באמת צריך לדעת כלום על MGS כדי לשחק ב-3. אתה מקבל המון ערך מוסף אם אתה כן מכיר את הסדרה, אבל זה לגמרי התחלה חדשה, זה גם כרונולוגית המשחק הראשון בסדרה. ולמה צריך להכיר את הפטריוטים? הרי כך או כך אין פטריוטים ב-MGS3. זה היה משחק שפותח במיוחד כי הייתה תגובה חריפה לסוף של MGS2 שהסדרה הפכה לסבוכה מדי וקוג'ימה הרגיש שה-LORE מכביד על ההמשך ולכן הוא רצה לעשות משחק מנותק לגמרי מהסדרה הראשית. בטעות יצא לו מאסטרפיס, אחד המשחקים הכי טובים אי פעם :)

מה עם
הפילוספרס
, זה חלק מאוד מרכזי בעלילה, למען האמת ההכי מעניין בה.

אני לא מסכים לאימרה, הוא אומנם Prequal לOuter heaven אבל MGS3 הוא עדיין המשחק השלישי בסדרה, הוא בהחלט ממשיך לענות על שאלות שעלו בMGS2, למען האמת הגדולות שבהן. וכן, גם MGS4 דן בדברים שקרו ב-3 ולא רק ב-2.

אנשים יראו את שלשסקה, הם לא יבינו מי זה בכלל. כל הקטע במשחקי MGS זה הקטע של דמויות חוזרות וההתפתחות שלהן, אף משחק בסדרה לא עומד בפני עצמו למעט MGS1 כי Solid snake 1 ו-2 לא שוחקו על ידי איש.

דרך אגב, איך קונאמי בכלל מסוגלים עדיין להוציא משחקים, רימייקים או לא, גם Silent hill 2 remake וגם זה בתקופה הקרובה. הם לא חזרו לכור מחצבתם בעולם הפאצ'ינקו אחרי הסכסוך עם קוג'ימה?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 אוקטובר 2024, 11:39

Death_119 כתב:
DrKeo כתב:לא באמת צריך לדעת כלום על MGS כדי לשחק ב-3. אתה מקבל המון ערך מוסף אם אתה כן מכיר את הסדרה, אבל זה לגמרי התחלה חדשה, זה גם כרונולוגית המשחק הראשון בסדרה. ולמה צריך להכיר את הפטריוטים? הרי כך או כך אין פטריוטים ב-MGS3. זה היה משחק שפותח במיוחד כי הייתה תגובה חריפה לסוף של MGS2 שהסדרה הפכה לסבוכה מדי וקוג'ימה הרגיש שה-LORE מכביד על ההמשך ולכן הוא רצה לעשות משחק מנותק לגמרי מהסדרה הראשית. בטעות יצא לו מאסטרפיס, אחד המשחקים הכי טובים אי פעם :)

מה עם
הפילוספרס

אני לא מסכים לאימרה, הוא אומנם Prequal לOuter heaven אבל MGS3 הוא עדיין המשחק השלישי בסדרה, הוא בהחלט ממשיך לענות על שאלות שעלו בMGS2, למען האמת הגדולות שבהן. וכן, גם MGS4 דן בדברים שקרו ב-3 ולא רק ב-2.

אנשים יראו את שלשסקה, הם לא יבינו מי זה בכלל. כל הקטע במשחקי MGS זה הקטע של דמויות חוזרות וההתפתחות שלהן, אף משחק בסדרה לא עומד בפני עצמו למעט MGS1 כי Solid snake 1 ו-2 לא שוחקו על ידי איש.

דרך אגב, איך קונאמי בכלל מסוגלים עדיין להוציא משחקים, רימייקים או לא, גם Silent hill 2 remake וגם זה בתקופה הקרובה. הם לא חזרו לכור מחצבתם בעולם הפאצ'ינקו אחרי הסכסוך עם קוג'ימה?

לא ידעת על הפילוסופים גם אם שחקת ב-MGS2, הם קונספט חדש לגמרי שהוצג ב-MGS3 אז מה הבעיה? החיבור של החוט המקשר בין הפילוסופים לפטריוטים ומשם ל-AI נעשה רק ב-MGS4. ובהחלט MGS4 מסתמך על MGS3, אבל MGS4 הוא מפלצת LORE שמנסה לסגור את כל הקצוות עלילה של 6 משחקים. MGS3 עמד בפני עצמו כשהוא יצא, אבל מן הסתם אחרי שהוא יצא הוא הפך לחלק אנטגראלי ב-LORE. חוץ מזה הייתי אומר שה-prequeal של outer heaven זה MGS5 שהסוף שלו מוביל ל-outer heaven והוא גם פתר את החור עלילה הכי גדול של הסדרה. אז MGS3 הוא הפריקוול לפריקוול של outer heaven :)

וכן, מן הסתם לדעת מי זה אוסלוט לפני ששחקת ב-MGS3 זה מוסיף המון, אבל ב-MGS3 אתה רואה את השורשים של הדמות ואיך הוא הפך לעוקב של ביג בוס כך ששום ידע מוקדם לא נדרש. להכיר את הסדרה מוסיף שכבה שלמה לעלילה של המשחק, אבל כמעט הכל ב-MGS3 חדש וחוץ מביג בוס ואוסלוט שום דמות לא חופפת עם MG1-2 או MGS1-2. אני אפילו אגדיל ואומר שהסיבה שהקונספט של הפילוסופים קיים במקום הפטריוטים ב-MGS3, סוג של כפילות לא הגיונית, היא כנראה כי קוג'ימה לא רצה את הפטריוטים בMGS3 כדי שהדף יהיה כמה שיותר חלק.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 01 אוקטובר 2024, 13:42

DrKeo כתב:
Death_119 כתב:

מה עם
הפילוספרס

לא ידעת על הפילוסופים גם אם שחקת ב-MGS2, הם קונספט חדש לגמרי שהוצג ב-MGS3 אז מה הבעיה? החיבור של החוט המקשר בין הפילוסופים לפטריוטים ומשם ל-AI נעשה רק ב-MGS4. ובהחלט MGS4 מסתמך על MGS3, אבל MGS4 הוא מפלצת LORE שמנסה לסגור את כל הקצוות עלילה של 6 משחקים. MGS3 עמד בפני עצמו כשהוא יצא, אבל מן הסתם אחרי שהוא יצא הוא הפך לחלק אנטגראלי ב-LORE. חוץ מזה הייתי אומר שה-prequeal של outer heaven זה MGS5 שהסוף שלו מוביל ל-outer heaven והוא גם פתר את החור עלילה הכי גדול של הסדרה. אז MGS3 הוא הפריקוול לפריקוול של outer heaven :)

וכן, מן הסתם לדעת מי זה אוסלוט לפני ששחקת ב-MGS3 זה מוסיף המון, אבל ב-MGS3 אתה רואה את השורשים של הדמות ואיך הוא הפך לעוקב של ביג בוס כך ששום ידע מוקדם לא נדרש. להכיר את הסדרה מוסיף שכבה שלמה לעלילה של המשחק, אבל כמעט הכל ב-MGS3 חדש וחוץ מביג בוס ואוסלוט שום דמות לא חופפת עם MG1-2 או MGS1-2. אני אפילו אגדיל ואומר שהסיבה שהקונספט של הפילוסופים קיים במקום הפטריוטים ב-MGS3, סוג של כפילות לא הגיונית, היא כנראה כי קוג'ימה לא רצה את הפטריוטים בMGS3 כדי שהדף יהיה כמה שיותר חלק.

לא, בMGS3 אתה לומד על האוצר של הפילוספרס ואתה מבין שהם הגרסה המוקדמת של הפטריוטס שהיו בשר ודם (הCliff hanger ב-2 שהם כולם מתים), בלי הפטריוטס במשחק הקודם לא היה פילוספרס.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 אוקטובר 2024, 19:05

Death_119 כתב:
DrKeo כתב:
Death_119 כתב:

מה עם
הפילוספרס

לא, בMGS3 אתה לומד על האוצר של הפילוספרס ואתה מבין שהם הגרסה המוקדמת של הפטריוטס שהיו בשר ודם (הCliff hanger ב-2 שהם כולם מתים), בלי הפטריוטס במשחק הקודם לא היה פילוספרס.

אתה מתבלבל, הפטריוטים לא היו קיימים בתקופה של MGS3, הם נוצרו מאוחר יותר על בסיס הסיום של MGS3. מי שלא שחק במשחקים הקודמים לא צריך לדעת מי הפטריוטים, כי אפילו לא מציינים אותם ב-MGS3.

מה שאנחנו מדברים עליו היא בעיה דומה לסדר שבו כדאי לצפות במלחמת הכוכבים. אתה יכול לראות את הפריקוולים קודם, כלומר לפי סדר כרונולוגי, ואתה תהנה מלא לדעת את הגורל של אנקין ושאר הדמויות. לעומת זאת אתה יכול לראות את פרק 4-6 קודם ואז אולי תהרוס לעצמך חלק מהפריקוולים, אבל תוכל להנות מ-no, I'm you father בלי ספויילרים.

מי שמשחק את MGS3 נהנה מסיפור שהוא 95% מוכל בעצמו, התחלה נקיה, וכמובן שהוא יהרוס לעצמו את הפריקיות של הפטריוטים ושות' ב-MGS2 או כמה אלמנטים מ-MGS1. לעומת זאת יש כמה דברים שהוא ירוויח, למשל כל השיחות על ביג בוס ב-MGS1 ירגישו משמעותיות אחרי ששחקת אותו לאורך MGS3 וכמובן שהוא לא ידע מה יעלה בגורל ביג בוס לאורך כל המשחק בזמן שכל מי ששחק ב-MG1, MG2, MGS1 או MGS2 ידע טוב מאוד לאיפה הסיפור הולך.

לזה יש יתרונות ולזה יש יתרונות, ומן הסתם אני חושב שהכי טוב לשחק בסדרה לפי הסדר. אבל ברור שאפשר להכנס ל-MGS3 ישירות, הוא מתחיל מאפס ומספר על דמויות שרוב שחקני MG רק שמעו עליהן או מעולם לא שמעו עליהן. יש חפיפה מינימאלית עם MGS1-2 ולכן אפשר להנות ממנו גם אם אין לך שום חיבור לסדרה.

הייתי אומר שלשחק את MGS1 בלי לשחק קודם את MG1-2 זה הרבה פחות טוב מאשר לשחק ב-MGS3 בלי ששחקת שום משחק MG לפני כן. לדעת מי זה מאסטר מילר, ביג בוס או פרנק יגר זה כל כך הרבה יותר חשוב מאשר לדעת מי הפטריוטים ב-MGS3.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 18 אורחים