משחקי 2014

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: משחקי 2014

הודעהעל ידי bling » 08 מרץ 2014, 18:37

קודם כל אילו אלמנטים שקריים KZ הציג בקשר למשחקיות?

ועל מה אתה מדבר שאתה לא רואה DOWNGRADE?
אתה כנראה מבולבל כי אתה בעצמך העדת ב GIF שקאז שם עד כמה התאורה עברה שנמוך, ה GIF הזה לידיעתך משווה בין גרסת E3 2013 לבין הבילד האחרון, לא בין הגרסה המקורית.

ואני לא מבין מה הקשר להתלונן שבהיר, אתה לא מבין שהתאורה נהייתה שטוחה לגמרי?
המשחק נראה עכשיו חיוור וחסר חיים לחלוטין כמו משהו שמזכיר דור קודם.

הנה תראה את הסרטון הבא של גיימספוט:

הנה תמונה מתוכו:
תמונה
ויש עוד הרבה רגעים רעים, המשחק נראה מת וחסר אווירה לחלוטין, למה אתה חושב שפרצה הסערה הזו מלחתכילה אם הבילד הזה היה זהה לקודם שאחרי הDOWNGRADE?
אז אנשים דיברו על ירידה אבל המשחק עדיין היה נראה סבבה גראפית, אנשים לא ציפו עכשיו שפתאום המשחק יראה כמו מ 2012 אבל כן ציפו שלא תהיה ירידה נוספת.

ועכשיו יובי אמרו בטוויטר שגרסת הפס4 תראה כמו מ E3 2013 ככה שיכול להיות שנפלנו על FOOTAGE רע אם הם לא מחרטטים, אבל זה ברור שהצילומים האלה לא נראים טוב.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 מרץ 2014, 18:56

תמונה רנדומלית מכוערת אני יכול להביא לך גם מהוויטצ'ר 2 במחשב וגם מקרייסיס 3 במחשב. זה ממש לא מה נראה כמו המשחק עצמו.

בטריילר ששוחרר (ואפילו בפריוויו שאתה שמת פה), המשחק נראה אחלה לגמרי. הוא לא נראה כמו משחק דור קודם. הוא לא נראה חיוור וחסר חיים.
גם אם תשווה אותו למשחק עולם פתוח מסוים שבלעדי לקונסולת דור הבא מסויימת, הוא נראה יותר טוב.
יותר אנשים, צללים בזמן אמת (!), הרבה יותר מכוניות, הרבה יותר מה לעשות בסביבה, הרבה יותר דברים שונים ומשונים שאפשר להשפיע עליהם, DD עדיף בהרבה.
המקומות היחידים שבהם המשחק באמת נראה פחות טוב, זה בשלבים פנימיים וזה באמת תמוהה.
בסה"כ גם בתצוגות קודמות וגם עכשיו, המשחק נראה כמו AC IV לדור הבא, רק יותר מפורט ועם עולם הרבה יותר גמיש ונתון לשינוי ע"י השחקן. מדובר באחד המשחקים הכי מרשימים לדור הבא עד היום וכנראה שמשחק הcross gen הכי מרשים. אני באמת לא רואה סיבה לבכות כל כך הרבה.
האם היה נחמד אם הצללים היו רכים יותר, או אם היתה נעשית עבודה כדי להכניס צללים, על צללים? כן. האם זה משהו שראינו במשחק עולם פתוח על הקונסולות? מעולם לא וכנראה יעבור קצת זמן, עד שכן.

בשורה התחתונה, כל מה שהציגו מראה לנו שמדובר באחד ממשחקי העולם הפתוח הכי יפים על הדור הבא. הוא בהחלט סובל מהיותו cross gen, אבל מצבו יותר טוב גם ממשחקים שזכו לפריבילגיה של להיות בלעדיים. הדור הבא לא מרשים במיוחד, עד עכשיו והמשחק הזה נמצא בטופ שלו. כשייצא הוויטצ'ר 2 כולנו נצחק על כמה שאפשר לעשות משחקי עולם פתוח יפים יותר וכשייה devision יכול להיות שיוביסופט יראו לנו מה הם יכולים לעשות, כשהמשחק שלהם לא צריך לסבול מלפעול על מחשבים בני 8-9.

אני יודע למה פרצה הסערה הזאת מלכתחילה. זה בגלל שבקהילת הגיימינג יש כמות קטנה, אך קולנית באופן לא הגיוני, של בכיינים שבטוחים שמגיע להם הטוב ביותר, לא משנה מה .הם סובלים מחוסר הבנה אקוטי בכל דבר שעליו הם מדברים. הם שורצים בGAF, יותר מאשר בכל מקום אחר, אז ברור שדווקא שם יש סערה גדולה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 מרץ 2014, 19:10

כנראה שבחבורה הקולנית הזו גם אתה נמצא כי רק בעמוד הקודם אמרת עד כמה התאורה שונמכה ביחס לבילד האחרון.

ולאמר שהמשחק מרשים יותר גראפית מאינפמוס זו בדיחה לדעתי, אני לא יודע אם ראית את הסטרים אחרון ב IGN אבל אינפמוס נראה שם כמו משהו שרץ על קונסולה אחרת ביחס למה שראינו מהבילד האחרון שך WD, אני לא צוחק.
לקרוא לדבר החיוור הזה הכי מרשים זה באמת מעבר להבנתי.
ויש עוד הרבה רגעים מכוערים שאני יכול להוציא מה FOOTAGE אם הייתי רוצה אבל אין לי ממש כח לזה, מן הסתם זה סובייקטיבי ולכן זה עקר לגמרי, אתה לא רואה שנמוך? יופי אז אתה תהנה יותר מרוב האנשים.
לא סתם פרצה כל המהומה הזו, המוני אנשים רואים שנמוך מהבילד האחרון.

ולא ענית לי על השאלה בנוגע לקילזון.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 מרץ 2014, 19:47

Nucleus_Dawn כתב:
אני חושב שאתה זוכר ממש לא נכון. ההאקר לא חשף שום דבר, זולת בעיית אבטחה אצל VALVE. הוא לא הצליח לגנוב את הקוד המלא שהיה למשחק (ולכן הקוד הגנוב גם לא הציג את המשחק כולו) ובגלל הגניבה הזאת, המשחק נדחה בשנה וחצי ולא בגלל שהיה חסר בו משהו. ההאקר הוא האשם בדחיה ולא VALVE (שכנראה היו דוחים בפחות זמן, כי זמן VALVE, אבל לא בשנה וחצי), בכך שהוא אילץ אותם לשנות את הקוד.

בתצוגה של KZ הבטיחו שמדובר בגיימפליי בזמן אמת. בהחלט מצב הרבה יותר קיצוני מWD, או HL2, שהראו לנו סרטון שמציג בצורה מאוד נאמנה את המשחקיות, עם שינויים לא מהותיים לפה ולשם (כאשר המקרה של HL2 הרבה יותר נורא, כי הוא הציג דברים שקריים בנוגע למשחקיות).
הסרטונים של HL2 ושל WD, זה בסה"כ vertical slice שהכינו למטרות פנימיות וליטשו לתצוגה פרסומית. במוצר הסופי נאלצו לעשות פשרות שחשבו שיוכלו לא לעשות, אבל זה לא שום דבר מעבר לסביר.

---

מצטער, אבל אני לא רואה שום downgrade מטורף, פרט לזה שראינו מאז החשיפה הראשונה, עם הtarget render והחשיפות שלאחר מכן, שנראו כמו הטריילר ששוחרר השבוע. הטריילר הזה לא הראה לנו שום דבר חדש, חוץ מהתאריך ומהעובדה שהמשחק עדין נראה מצוין, כמו שהוא נראה בכל סרטון ששוחרר, מאז החשיפה הראשונית, שהראית את השאיפה של המפתחים למשחק שיוצא בעוד תקופה ארוכה מאוד.
ראינו גם סרטונים גרועים יותר (מגירסאות הדור הקודם), אז למה אתה לא מדבר על הupgrade המטורף?
בלינג, אתה מוכרח להפסיק לדבר על כמה "בהיר" המשחק פתאום. הוא בהיר רק ברגעים שיש מה שנראה כמו ברקים, שהופכים לשניה את הקרקע ואת כל המסביב ללבנים.

אני מחכה לסרטון של NVIDIA עליו, כדי שנדע איך המשחק נראה באמת. ברור שגירסאות הקונסולות (החלשות באופן מפתיע) נראות פחות טוב מהסרטון שפעל על מחשבים שהיו אמורים לייצג קונסולות חדשות ולא כאלו בנות 3, כמו שקיבלנו בסוף.

מה? מאיפה אתה מביא את זה שVALVE דחו את המשחק בגלל הדליפה? המדליף הוכיח ללא צל של ספק שVALVE פשוט שקרו בפנים, לא היה להם בכלל תוכן וכל המשחק דלף לאינטרנט. קראתי את הספר RISING THE BAR על הפיתוח של HL2, הם מציינים שם במפורש שאחרי 4.5 שנים של פיתוח טכנלוגיה הם פתחו את המשחק עצמו בפחות משנתיים (שוב, המשחק נחשף במאי 2003 ויצא בנובמבר 2004, כלומר במאי הם היו בקושי בתחילת הפיתוח). אפילו יש כתבה מצויינת של יורוגיימר על כל הפרשיה של גניבת הקוד. הנה קטע ממנה:
"At 6am on 7th May 2004, Axel Gembe awoke in the small German town of Schönau im Schwarzwald to find his bed surrounded by police officers. Automatic weapons were pointing at his head and the words "Get out of bed. Do not touch the keyboard" were ringing in his ears.

Gembe knew why they were there. But, bleary-eyed, he asked anyway.

"You are being charged with hacking into Valve Corporation's network, stealing the videogame Half-Life 2, leaking it onto the internet and causing damages in excess of $250 million," came the reply. "Get dressed."

Seven months earlier, on 2nd October 2003, Valve Corporation director Gabe Newell awoke in the large American city of Seattle to find the source code for the game his company had been working on for almost five years had leaked onto the internet.

The game had been due for release a couple of weeks earlier but the development team was behind. 12 months behind. Half-Life 2 was going to be late, and Newell had yet to admit how late. Such a leak was not only financially threatening but deeply embarrassing."

ההאקר הראה לכל העולם שVALVE היו עם המכנסיים מסביב לקרסוליים, שהם שקרו ועל גבי השקרים האלה הם בנו עוד שקרים. זאת הייתה אחת התקריות הכי מביכות בהסטוריה של משחקי הוידאו אם לא הכי מביכה ובשילוב עם הקטסטרופה שסטים הייתה כשהיא יצאה באותה שנה VALVE סבלו מPR איום ונורא. הם שקמו אותו עם השנים בצורה מצויינת, הרבה בזכות זה שHL2 יצא בסוף 2004 והוא נחשב לפחות או יותר המשחק הכי טוב בהסטוריה באותה נקודה, אבל אי אפשר להתעלם שVALVE הורידה את עצמה לקרשים ב2003 עם שקרים על גבי שקרים שנחשפו על ידי האקר גרמני.

אגב אתם מוזמנים לקראת את הכתבה, היא פשוט מרתקת. ביחוד איך גייב נואל החליט לפנות לקהילה בשביל לתפוס את ההאקר במקום למשטרה ואיך זה בסוף עבד.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 מרץ 2014, 20:32

bling כתב:כנראה שבחבורה הקולנית הזו גם אתה נמצא כי רק בעמוד הקודם אמרת עד כמה התאורה שונמכה ביחס לבילד האחרון.

ולאמר שהמשחק מרשים יותר גראפית מאינפמוס זו בדיחה לדעתי, אני לא יודע אם ראית את הסטרים אחרון ב IGN אבל אינפמוס נראה שם כמו משהו שרץ על קונסולה אחרת ביחס למה שראינו מהבילד האחרון שך WD, אני לא צוחק.
לקרוא לדבר החיוור הזה הכי מרשים זה באמת מעבר להבנתי.
ויש עוד הרבה רגעים מכוערים שאני יכול להוציא מה FOOTAGE אם הייתי רוצה אבל אין לי ממש כח לזה, מן הסתם זה סובייקטיבי ולכן זה עקר לגמרי, אתה לא רואה שנמוך? יופי אז אתה תהנה יותר מרוב האנשים.
לא סתם פרצה כל המהומה הזו, המוני אנשים רואים שנמוך מהבילד האחרון.

ולא ענית לי על השאלה בנוגע לקילזון.

אמרתי שהיא שונמכה ביחס לתצוגה הראשונה. זה לא חדש. ראינו את זה מזמן.

המשחק בהחלט נראה מרשים יותר מאינפמוס. אינפמוס משחק לא יפה במיוחד, עם עיר ריקה, אפס צללים, עיר קפואה במקום שאי אפשר להזיז בה כלום פרט לכמה מבנים שדוקרים את העין וברור שהם הריסים. אני בהחלט מסכים ששניהם נראים כאילו הם עובדים על קונסולה אחרת. פשוט לרעת אינפיימוס. יש כל כך הרבה יותר מורכבות בWD ועולם המשחק נראה כאילו הוא מלא בכל פינה בדברים לעשות. הוא נראה יותר טוב מAC IV (שנראה יותר טוב מאינפיימס), אז ברור שהוא בטופ של משחקי העולם הפתוח. אין ספק שהוא מרשים פחות מהוויטצ'ר 3 וסביר להניח שהוא גם יראה פחות טוב ממשחק דור נוכחי אמיתי, כמו devision, אבל הוא עדין נראה אחלה.
הרבה מהומות פורצות סתם. זו אחת מהן. סתם המשכיות של הבכיינות הכרונית של GAF.

קילזון הוא מקרה שונה. הבעיה היא שהם שיקרו באופן ישיר ואמרו שזה היה גיימפליי. זה היה סרטון CGI. אפילו לא סרטון משחקיות, או חיתוך רוחב כמו WD, או HL2.

---

נדב, ההאקר לא הראה שום דבר, מעבר לכמה שהאבטחה של VALVE פרוצה. הדבר היחיד שהוא "תרם" לקהילת הגיימינג זה שHL נדחה יותר ממה שהוא היה אמור להדחות, כי VALVE היו חייבים לשנות את הקוד שהוא הדליף.
יכול להיות שהמשחק היה נדחה בחצי שנה, או עשרה חודשים. בגלל ההאקר, הוא נדחה בשנה וחצי. באמת גיבור, הבחור. כל הכבוד לו.
יש הבדל בין שקר, לטעות. לטעון שסרטון CGI מפוברק הוא גיימפליי, זה שקר. לטעון שמשחק ייצא בתאריך X ולאחר מכן לגלות שהוא לא יהיה מושלם עד אז ולדחות אותו, זו טעות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 מרץ 2014, 20:48

לא קאוטיק זה לא מה שאמרת, אתה ראית את הבילד של E3 2013 (גרסת הפס4) שמשווה איך נראית סצינת המרדף לעומת הבילד של 2014 האחרון וציינת שגרסת 2014 שונמכה, התאורה פחות טובה ויש פחות מקורות אור וכו'

ואם אתה מדבר על "כמה העיר מרשימה" מבחינת מורכבות, מספר תושבים וכו' אני לא מתווכח איתך בכלל, גם GTA5 הרבה יותר מרשים מהבחינה הזו מאינפמוס, אם זה הפרמטר שלך אז סבבה.

אבל מבחינת איזה משחק יותר יפה אסתטית? מה שיש לי לאמר זה פחחח.
ואין באינפמוס אפס צללים, יש המון אפקטים, השתקפויות וצללים, רק לא כל מקורות האור יוצרים צל, באור יום למשל יש צל להכל, וכן זה צורם אבל עדיין המשחק נראה בהרבה יותר טוב מהבילד האחרון של WD (וגם בפני עצמו הוא מהמם ולא רק ביחס לבילד בינוני), זה אפילו לא קרוב.

ואני לא מבין מה כל כך שונה בקילזון, גם במשחק המלא אתה יורה בהמון דברים ויש SET PIECES מושקעים (שאם היית מעביר אותם כמו שהם למנוע של הסרטון המזויף היית מתלהב לא פחות), לא קיבלת איזה משחק שעשו אותו בסוריה עם גראפיקה של פס2, רק הוא לא יכל להראות מן הסתם כמו הסרטון ההוא.
בתכל'ס ההתלהבות הכי גדולה מהדמו של WD2012 היתה נטו הגראפיקה, יותר מאשר איזו מניפולציה מתוסרטת שהוא עשה עם הרמזורים, את כל התהילה וההתלהבות הוא קנה בזכות הגראפיקה, בדיוק כמו מה שניסו לעשות בסרטון ההוא של קילזון.
זה אותו סוג של הונאה בדיוק גם אם אחת יותר בוטה, רק שזו של קילזון נמשכה יומיים ולא נגררה על פני שנתיים :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 מרץ 2014, 20:59

bling כתב:לא קאוטיק זה לא מה שאמרת, אתה ראית את הבילד של E3 2013 (גרסת הפס4) שמשווה איך נראית סצינת המרדף לעומת הבילד של 2014 האחרון וציינת שגרסת 2014 שונמכה, התאורה פחות טובה ויש פחות מקורות אור וכו'

ואם אתה מדבר על "כמה העיר מרשימה" מבחינת מורכבות, מספר תושבים וכו' אני לא מתווכח איתך בכלל, גם GTA5 הרבה יותר מרשים מהבחינה הזו מאינפמוס, אם זה הפרמטר שלך אז סבבה.

אבל מבחינת איזה משחק יותר יפה אסתטית? מה שיש לי לאמר זה פחחח.
ואין באינפמוס אפס צללים, יש המון אפקטים, השתקפויות וצללים, רק לא כל מקורות האור יוצרים צל, באור יום למשל יש צל להכל, וכן זה צורם אבל עדיין המשחק נראה בהרבה יותר טוב מהבילד האחרון של WD (וגם בפני עצמו הוא מהמם ולא רק ביחס לזוועות), זה אפילו לא קרוב.

ואני לא מבין מה כל כך שונה בקילזון, גם במשחק המלא אתה יורה בהמון דברים ויש SET PIECES מושקעים (שאם היית מעביר אותם כמו שהם למנוע של הסרטון המזויף היית מתלהב לא פחות), לא קיבלת איזה משחק שעשו אותו בסוריה עם גראפיקה של פס2, רק הוא לא יכל להראות מן הסתם כמו הסרטון ההוא.
בתכל'ס ההתלהבות הכי גדולה מהדמו של WD2012 היתה נטו הגראפיקה, יותר מאשר איזו מניפולציה מתוסרטת שהוא עשה עם הרמזורים, את כל התהילה וההתלהבות הוא קנה בזכות הגראפיקה, בדיוק כמו מה שניסו לעשות בסרטון ההוא של קילזון.
זה אותו סוג של הונאה בדיוק גם אם אחת יותר בוטה, רק שזו של קילזון נמשכה יומיים ולא נגררה על פני שנתיים :)

זה כן מה שאמרתי.

האמת שהעיר של GTA 5 לא מרשימה בתחום הזה. העולם מרשים בכמה שהוא מרגיש אורגני ואמיתי וכמה שיש בו פרטים קטנים ושעושים אותו אותנטי (אור בתוך המכונית, שנדלק כשפותחים את הדלת, אנשים שעושים לך אצבע משולשת, כשאתה עוקף אותם מהר מידי ועוד המון פרטים קטנים ומגניבים כאלה). עם זאת, היא עדין קפואה בזמן. אין לך ממש איך לשנות אותה, כחלק מהמשחק. בערך שום דבר לא הריס וגם אם אתה מפוצץ מטוס על בית, אין שום דבר שונה.
בWD יש לך אלף ואחת דרכים להשפיע על המון דברים בעיר, כולל התושבים שלה. בגלל זה הוא הרבה יותר מרשים וזה גם מה שהרשים ביום של החשיפה, הרבה יותר מאשר הגרפיקה. במקרה, הוא גם יותר יפה אסטתית מאינפיימס, שמרגיש מלאכותי, בגלל מחסור של המון אפקטים די מתבקשים, כמו למשל שלדמות שלך יהיה צל, או שכשאתה יורה משהו שעושה אור, הוא באמת יעשה אור (ואלו דברים שראינו בדור הקודם, אז די בושה שהם לא במשחק בלעדי בנוכחי).

אני אומר לך בפעם האלף - מה ששונה בקילזון, זה שהיה שקר בוטה וישיר. אמרו לנו "זה גיימפליי רגיל לכל דבר". במציאות, היה מדובר בCGI.
בWD, לעומת זאת, לא אמרו לנו דבר כזה בכלל. בנוסף, זמן קצר יחסית אחרי החשיפה הרשמית, כבר ראינו את המשחק משוחק באמת וראינו שהוא לא מרשים גרפית, כמו התצוגה המקורית שלו עם חתך הרוחב.
אתה יכול לזרוק "שנתיים" כמה שאתה רוצה, אבל במציאות, מה שקרה זה שכמה שבועות אחרי, המשחק כבר סבל מחשיפת יתר וכולם ראו טוב מאוד שהוא פחות מרשים מהתצוגה המקורית שלו.

ההתבלהות הכי גדולה מהדמו של WD2012, היתה מזה שאפשר למצוא מידע על כל אדם בעולם, מזה שאפשר לשלוט בכל המערכות בעיר, מזה שאפשר לבחור מגוון דרכים לגשת לכל משימה והדבר הכי מסקרן שהראו שם, זה שכנראה יעשה משהו מעניין עם מולטיפלייר. הגרפיקה היתה יפה בהחלט, אבל היא לא היתה הדבר הכי מעניין שהראו (בניגוד, למשל, לdevision, שהדבר המעניין היחיד בו זו הגרפיקה וכל השאר גובל בבנאלי).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 מרץ 2014, 21:25

זה כבר באמת נהיה מביך...
הנה התגובה שרשמתי אחרי ה GIF של הגשר שמשווה בין הבילד של E3 2013 לזה האחרון:

מה שמאכזב הכי הרבה זו הירידה ברמת התאורה מאז הפעם האחרונה שהראו אותו (אפשר גם לראות ב GIF את ההבדלים בין הזרקורים של המסוק), לא מבין איך קורה דבר כזה, גם אם רק התאורה התדרדרה וכל השאר זהה לחלוטין זה יוצר אפקט יחסית בולט של DOWNGRADE , חבל מאוד ויותר חבל שגם אחרי שמנוע התאורה הקודם נשחט ככה הקונסולות עדיין מריצות ב 30, זה נראה כמו משחק CROSS GEN שאין סיבה שלא יצליחו להביא אותו קרוב ל 60 עם התאורה העכשווית (כמו שהייתי מצפה מפורט של GTA5 להיות על הדור הבא)

והנה מה שאמרת לי בתגובה מינוס כמה דברים לא רלוונטים:
Nucleus_Dawn כתב:
אני חושב שההבדל הוא לא רק ברמת מודל התאורה, אלא גם בכמות מקורות האור (על הפסלים שבצידי הגשר, למשל, אין זרקורים בסרטון הזה ובמקורי היו).

אני מרגיש כאילו אתה סתם מטריל אותי בשלב הזה...

ומחסור של "המון אפקטים מתבקשים" באינפמנוס, אני לא יודע אם אתה רציני, אחד המשחקים עם האפקטים הכי מרשימים שיש, ואתה כן מטיל אור, תלוי באיזה נשק אתה משתמש, האפקטים מהממים, בין אם הניאון או העשן וכל החלקיקים שיוצאים מהדמות.
מגוחך שבגלל שחסר צל בסיטואציות מסויימות הוא פחות יפה אסתטית ממשחק שנראה קצת יותר מדור קודם ברזולוציה גבוהה.
פחות מרשים אותך בגלל ה SCALE?
סבבה, אבל 99 מתוך 100 איש בערך יאמרו לך שאינפמוס יותר יפה אסתטית, גם אם WD הישג טכנולוגי מרשים יותר.

ונחמד שאתה עושה DOWNPLAY ל GTA5, כמה דברים הריסים יש ב WD בכלל?אם GTA5 לא מרשים מבחינת העיר וכל המסביב אז אני כבר לא יודע מה כן.
יש מצב שאתה לא רוצה להכניס את GTA5 למשוואה כי אז זה הופך את המשפט שלך לאבסורד ותצטרך לאמר שגם GTA5 משחק שנראה טוב יותר מאינפמוס? :)

ולא הבנתי את משפט הקילזון שלך, אז בגלל ששם אמרו זה גיימפליי ובתצוגה של יובי לא אמרו דבר אז זה בסדר?
אתה חושב שמי שראה את WD בזמנו לא חשב שזה גיימפליי? אולי שיער שזה CGI?
למה יובי ציינה שהתצוגה היתה על 680GTX אם ככה, לא כדי לתת לנו מושג איזה מחשב נצטרך כדי להריץ את הדבר שראינו?
איזו התממות לחשוב שמקטע של 10 דקות שנראה כמו גיימפליי לכל דבר אין שום רמייה כי אף אחד לא אמר לי שזה גיימפליי.

וכן, ברור שההתלהבות היתה מזה שהוא עשה מניפולציה לרמזור, לא כולם נפלו מהכסא והתחרפנו מהגראפיקה ורק על זה דיברו, זה לא נהיה סמל ל NEXT GEN, ה WOW היה בגלל הרמזור והרעיון של הפריצה, גם אם יובי היו מראים את אותן מכניקות רק בגרפאיקה של פס3 כולם היו מתחרפנים והמשחק היה זוכה לאותו הייפ :|
לפעמים נדמה לי שאתה חי במציאות משלך.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 מרץ 2014, 21:42

bling כתב:זה כבר באמת נהיה מביך...
הנה התגובה שרשמתי אחרי ה GIF של הגשר שמשווה בין הבילד של E3 2013 לזה האחרון:

והנה מה שאמרת לי בתגובה מינוס כמה דברים לא רלוונטים:

אני מרגיש כאילו אתה סתם מטריל אותי בשלב הזה...

ומחסור של "המון אפקטים מתבקשים" באינפמנוס, אני לא יודע אם אתה רציני, אחד המשחקים עם האפקטים הכי מרשימים שיש, ואתה כן מטיל אור, תלוי באיזה נשק אתה משתמש, האפקטים מהממים, בין אם הניאון או העשן וכל החלקיקים שיוצאים מהדמות.
מגוחך שבגלל שחסר צל בסיטואציות מסויימות הוא פחות יפה אסתטית ממשחק שנראה קצת יותר מדור קודם ברזולוציה גבוהה.
פחות מרשים אותך בגלל ה SCALE?
סבבה, אבל 99 מתוך 100 איש בערך יאמרו לך שאינפמוס יותר יפה אסתטית, גם אם WD הישג טכנולוגי מרשים יותר.

ונחמד שאתה עושה DOWNPLAY ל GTA5, כמה דברים הריסים יש ב WD בכלל?אם GTA5 לא מרשים מבחינת העיר וכל המסביב אז אני כבר לא יודע מה כן.
יש מצב שאתה לא רוצה להכניס את GTA5 למשוואה כי אז זה הופך את המשפט שלך לאבסורד ותצטרך לאמר שגם GTA5 משחק שנראה טוב יותר מאינפמוס? :)

ולא הבנתי את משפט הקילזון שלך, אז בגלל ששם אמרו זה גיימפליי ובתצוגה של יובי לא אמרו דבר אז זה בסדר?
אתה חושב שמי שראה את WD בזמנו לא חשב שזה גיימפליי? אולי שיער שזה CGI?
למה יובי ציינה שהתצוגה היתה על 680GTX אם ככה, לא כדי לתת לנו מושג איזה מחשב נצטרך כדי להריץ את הדבר שראינו?
איזו התממות לחשוב שמקטע של 10 דקות שנראה כמו גיימפליי לכל דבר אין שום רמייה כי אף אחד לא אמר לי שזה גיימפליי.

וכן, ברור שההתלהבות היתה מזה שהוא עשה מניפולציה לרמזור, לא כולם נפלו מהכסא והתחרפנו מהגראפיקה ורק על זה דיברו, זה לא נהיה סמל ל NEXT GEN, ה WOW היה בגלל הרמזור והרעיון של הפריצה, גם אם יובי היו מראים את אותן מכניקות רק בגרפאיקה של פס3 כולם היו מתחרפנים והמשחק היה זוכה לאותו הייפ :|
לפעמים נדמה לי שאתה חי במציאות משלך.

אתה סתם עושה את עצמך, או שבאמת לא ברור לך?
מה שאמרתי, התייחס לתצוגה המקורית.
בכל מקרה, אתה מוזמן להמשיך לבכות על כמה שהמשחק נראה כאילו הוא עובד על NES, או לחשוב שאינפיימס לא מכוער ובעל עולם קפוא, ריק ומלאכותי. אני אהנה יותר מWD. אתה תהנה יותר מאינפיימוס. כולם מנצחים.
אתה גם מוזמן להמשיך לנסות לשפוט איך משחקים נראים מגיפים בGAF. זה רק טיפה פחות מיותר מלנסות לשפוט איך הם נראים מתמונות רנדומליות בGAF, שמפרסמים אנשים בכיינים ומוטים.

---

כל פעם שאני צופה בטריילר החדש, המשחק נראה לי יותר טוב. הטריילר הזה לגמרי החזיר לי את ההייפ, אחרי שקצת ירד לי ממנו בתקופה שהיה טריילר חדש כל שבועיים. איזה כיף שהוא יוצא בקרוב :D
הנה הזדמנות להזכר בגיימפליי של 14 דקות שפורסם לפני חצי שנה:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 מרץ 2014, 21:46

נו אבל הגבת לתגובה שלי שדיברה על ה GIF של E3 2013 והמשכת אותה בהסכמה, לפחות תאמר שהתבלבלת ובדיעבד מיהרת לשפוט (מבחינתך) והקטע הזה לא משקף הבדלים בין הגרסאות או משהו, רק אל תמשיך לחרטט שלא אמרת את זה בחייאת :/

ואני לא שופט מגיפים, ראיתי את הגיימפליי האחרון כמה פעמים ואפילו שמתי אליו לינקים עוד לפני שדיברנו על GIFים או תמונות מכוערות.

ואני רוב הסיכויים, בתקווה גם אהנה מ WD, ואפילו יותר מאינפמוס תתפלא :)
אבל זה לא קשור לדיון.
בקיצור, הלאה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 מרץ 2014, 23:38

Nucleus_Dawn כתב:
אמרתי שהיא שונמכה ביחס לתצוגה הראשונה. זה לא חדש. ראינו את זה מזמן.

המשחק בהחלט נראה מרשים יותר מאינפמוס. אינפמוס משחק לא יפה במיוחד, עם עיר ריקה, אפס צללים, עיר קפואה במקום שאי אפשר להזיז בה כלום פרט לכמה מבנים שדוקרים את העין וברור שהם הריסים. אני בהחלט מסכים ששניהם נראים כאילו הם עובדים על קונסולה אחרת. פשוט לרעת אינפיימוס. יש כל כך הרבה יותר מורכבות בWD ועולם המשחק נראה כאילו הוא מלא בכל פינה בדברים לעשות. הוא נראה יותר טוב מAC IV (שנראה יותר טוב מאינפיימס), אז ברור שהוא בטופ של משחקי העולם הפתוח. אין ספק שהוא מרשים פחות מהוויטצ'ר 3 וסביר להניח שהוא גם יראה פחות טוב ממשחק דור נוכחי אמיתי, כמו devision, אבל הוא עדין נראה אחלה.
הרבה מהומות פורצות סתם. זו אחת מהן. סתם המשכיות של הבכיינות הכרונית של GAF.

קילזון הוא מקרה שונה. הבעיה היא שהם שיקרו באופן ישיר ואמרו שזה היה גיימפליי. זה היה סרטון CGI. אפילו לא סרטון משחקיות, או חיתוך רוחב כמו WD, או HL2.

---

נדב, ההאקר לא הראה שום דבר, מעבר לכמה שהאבטחה של VALVE פרוצה. הדבר היחיד שהוא "תרם" לקהילת הגיימינג זה שHL נדחה יותר ממה שהוא היה אמור להדחות, כי VALVE היו חייבים לשנות את הקוד שהוא הדליף.
יכול להיות שהמשחק היה נדחה בחצי שנה, או עשרה חודשים. בגלל ההאקר, הוא נדחה בשנה וחצי. באמת גיבור, הבחור. כל הכבוד לו.
יש הבדל בין שקר, לטעות. לטעון שסרטון CGI מפוברק הוא גיימפליי, זה שקר. לטעון שמשחק ייצא בתאריך X ולאחר מכן לגלות שהוא לא יהיה מושלם עד אז ולדחות אותו, זו טעות.

אמממ... איזה קוד valve הייתה צריכה לשנות? ולמה? ומאיפה הבאת את זה? הבן אדם פרץ להם לשרתים שלהם חודש אחרי תאריך היציאה המוכרז שלהם וחשף שאין להם פאקינג כלום. הוא השיג מכונת זמן וגרם למשחק להדחות חודש אחרי שהוא שהוא היה אמור לצאת כבר? אין אפילו הגיון במה שאתה אומר, יש לך לפחות אסמכתא לזה?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 מרץ 2014, 08:32

DrKeo כתב:אמממ... איזה קוד valve הייתה צריכה לשנות? ולמה? ומאיפה הבאת את זה? הבן אדם פרץ להם לשרתים שלהם חודש אחרי תאריך היציאה המוכרז שלהם וחשף שאין להם פאקינג כלום. הוא השיג מכונת זמן וגרם למשחק להדחות חודש אחרי שהוא שהוא היה אמור לצאת כבר? אין אפילו הגיון במה שאתה אומר, יש לך לפחות אסמכתא לזה?

ברור שהם לא רצו שהמשחק שלהם יהיה מלא בקוד שכולם מכירים, בגלל בעיות זכויות יוצרים. המשחק היה אמור להדחות בכמה חודשים, אבל הוא גרם לכך שהם יצטרכו לעבוד הרבה יותר ובכך הדחייה היתה ארוכה יותר.
הוא לא חשף שאין להם כלום, בכלל. הוא חשף שהאבטחה שלהם לא טובה והצליח לגנוב חלק מהקוד של המשחק. זה לא שלVALVE לא היה כלום. זה שהוא לא הצליח להגיע לכל התוכן שהיה להם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 מרץ 2014, 00:37

Nucleus_Dawn כתב:
ברור שהם לא רצו שהמשחק שלהם יהיה מלא בקוד שכולם מכירים, בגלל בעיות זכויות יוצרים. המשחק היה אמור להדחות בכמה חודשים, אבל הוא גרם לכך שהם יצטרכו לעבוד הרבה יותר ובכך הדחייה היתה ארוכה יותר.
הוא לא חשף שאין להם כלום, בכלל. הוא חשף שהאבטחה שלהם לא טובה והצליח לגנוב חלק מהקוד של המשחק. זה לא שלVALVE לא היה כלום. זה שהוא לא הצליח להגיע לכל התוכן שהיה להם.

אה? מאיפה אתה מביא את זה? הקוד של valve פתוח לגמרי, אתה יכול לקבל אותו חופשי בסטים אם אתה מוריד את הsdk. אישית עשיתי את זה, העבודת ai שעשיתי בלימודים הייתה על בסיס source ושחקתי בקבצי c++ של ואלוו עצמם שהם מפיצים חופשי לגמרי.

אני לא מבין מאיפה אתה מביא את זה, שמעת את זה איפשהו או משהו?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 מרץ 2014, 08:58

DrKeo כתב:אה? מאיפה אתה מביא את זה? הקוד של valve פתוח לגמרי, אתה יכול לקבל אותו חופשי בסטים אם אתה מוריד את הsdk. אישית עשיתי את זה, העבודת ai שעשיתי בלימודים הייתה על בסיס source ושחקתי בקבצי c++ של ואלוו עצמם שהם מפיצים חופשי לגמרי.

אני לא מבין מאיפה אתה מביא את זה, שמעת את זה איפשהו או משהו?

ברור ששמעתי את זה "איפשהו". כשכל הפרשה התפוצצה וחלק קטן מהמשחק הכי מצופה בתעשייה דלף, שמענו את זה בכל מקום.
הנה כתבה אחת מאותה תקופה:
Half Life 2 Source-Code Leak Delays Debut

הנה אחת נוספת:
Leak Causes Half-Life 2 Delay

הנה עוד אחת, מ2011:
The German hacker's actions were in-part responsible for the highly anticipated Half-Life sequel's very long delay

ועוד אחת...:
The attack and subsequent leak was a disaster for Valve. The game ended up being delayed for months, and wouldn't be released until November 2004, over a year after it was supposed to be out.

הייתי ממשיך לחפש, אבל אני מניח ש4 כתבות (2 מאותה תקופה ו2 בדיעבד) זה מספיק.
אני לא מבין. זה חדשות בשבילך?

הדבר הכי תמוהה פה, זה שאתה באמת חושב שVALVE ב2003, חברה שכבר יש לה כמה להיטים בהיסטוריה שלה, עם צוות מיומן, מנוסה, מוכשר ומקצועי, תכריז על תאריך יציאה, כאשר יש לה אפס תוכן מהמשחק. זה פשוט הזוי.
ברור שHL2 נדחה. זה משחק של VALVE. זה לא קשור לכמה תוכן היה להם וזה בטח ובטח לא חלק מאיזו הונאה. זה קשור אך ורק לאיכות של המשחק ולעובדה שVALVE לא מתפשרים עליה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 מרץ 2014, 03:50

Nucleus_Dawn כתב:
ברור ששמעתי את זה "איפשהו". כשכל הפרשה התפוצצה וחלק קטן מהמשחק הכי מצופה בתעשייה דלף, שמענו את זה בכל מקום.
הנה כתבה אחת מאותה תקופה:

הנה אחת נוספת:

הנה עוד אחת, מ2011:

ועוד אחת...:

הייתי ממשיך לחפש, אבל אני מניח ש4 כתבות (2 מאותה תקופה ו2 בדיעבד) זה מספיק.
אני לא מבין. זה חדשות בשבילך?

הדבר הכי תמוהה פה, זה שאתה באמת חושב שVALVE ב2003, חברה שכבר יש לה כמה להיטים בהיסטוריה שלה, עם צוות מיומן, מנוסה, מוכשר ומקצועי, תכריז על תאריך יציאה, כאשר יש לה אפס תוכן מהמשחק. זה פשוט הזוי.
ברור שHL2 נדחה. זה משחק של VALVE. זה לא קשור לכמה תוכן היה להם וזה בטח ובטח לא חלק מאיזו הונאה. זה קשור אך ורק לאיכות של המשחק ולעובדה שVALVE לא מתפשרים עליה.

אוי נו באמת, תעשה לי טובה. שתי כתבות ראשונות שהבאת מצטטות את הכתבה שאני הבאתי והכתבה השלישית היא כתבה מ2003 שמצטטת את השקר של valve שגייב נואל מודה שהיה שקר בכתבה שהבאתי בשביל לכסות את זה שהמשחק לא קרוב להיות מוכן. על hl2 עבדו מ98, מןה סתם זה ״נדחה״, אבל גייב והצוות שלו חיו בסרט במאי שהם יסיימו משהו רלוונטי עד ספטמבר והם שתקו עד אוקטובר, נתנו לתאריך פשוט לעבור וכשהקוד נגנב באוקטובר הם יצאו בהודעה לציבור שקרית.

כלומר באמת, הם שחררו את הקוד מקור של hl2 יחד עם המשחק, למה שגניבה של קוד המקור תזיז להם את הביצה חוץ מאשר שהיא חשפה אותם במערומיהם, שכל הדמו של e3 היה פיקציה אחת גדולה ומתוסרטת. מחר אני אצלם לך את הקטע הרלוונטי מrising the bar, מפיהם הישיר של valve.

כל מה שהבאת לכאן זה אוסף ציטוטים מהכתבה שהבאתי וציטוטים מההודעה השקרית שוולוו הוציאו לתקשורת באוקטובר 2003 שהיום ידועה כשקרית. אני אחזור על הציטוט מהכתבה של מורוגיימר מלפני שנתיים:
Seven months earlier, on 2nd October 2003, Valve Corporation director Gabe Newell awoke in the large American city of Seattle to find the source code for the game his company had been working on for almost five years had leaked onto the internet.

The game had been due for release a couple of weeks earlier but the development team was behind. 12 months behind. Half-Life 2 was going to be late, and Newell had yet to admit how late. Such a leak was not only financially threatening but deeply embarrassing.

הצוות איחר, המשחק היה כבר באיחור של שבוע אחרי התאריך יציאה שלו ואז הרוד דלף. ומה וולוו עושים יחד עם ויוונדי בצורה פתטית? מאשימים את הדליפה, שקרתה שבוע אחרי תאריך היציאה של המשחק (ששכח באורך פלא לצאת), בזה שהמשחק לא יצא שבוע לפני? כלומר באמת? והם עוד מודיעים שהוא נדחה לאפריל כשכולנו יודעים שבסוף הוא יצא בנובמבר. בקיצור, קלאסטר פאק, שקרים, דמו מזוייף ושקרי, הודעות שקריות לציבור, שתי דחיות ענק שאחת מהן הייתה שבוע אחרי תאריך היציאה שלה משחק ואתה עדין מתיחס לתהליך יחצנות של hl2 נורמאלי? הגיוני? לא הקלאסטר פאק הכי גדול בהסטורית המשחקים?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 מרץ 2014, 04:04

DrKeo כתב:אוי נו באמת, תעשה לי טובה. שתי כתבות ראשונות שהבאת מצטטות את הכתבה שאני הבאתי והכתבה השלישית היא כתבה מ2003 שמצטטת את השקר של valve שגייב נואל מודה שהיה שקר בכתבה שהבאתי בשביל לכסות את זה שהמשחק לא קרוב להיות מוכן. על hl2 עבדו מ98, מןה סתם זה ״נדחה״, אבל גייב והצוות שלו חיו בסרט במאי שהם יסיימו משהו רלוונטי עד ספטמבר והם שתקו עד אוקטובר, נתנו לתאריך פשוט לעבור וכשהקוד נגנב באוקטובר הם יצאו בהודעה לציבור שקרית.

כלומר באמת, הם שחררו את הקוד מקור של hl2 יחד עם המשחק, למה שגניבה של קוד המקור תזיז להם את הביצה חוץ מאשר שהיא חשפה אותם במערומיהם, שכל הדמו של e3 היה פיקציה אחת גדולה ומתוסרטת. מחר אני אצלם לך את הקטע הרלוונטי מrising the bar, מפיהם הישיר של valve.

אני אשמח לראות את הקטע הזה.
יהיה מעניין לשמוע בפעם הראשונה, על זה שהם מודים שהם שיקרו לגבי הפריצה ועל כך שהיה לה חלק בדחייה של המשחק. כלומר, כבר קראתי בכמה הזדמנויות במהלך השנים כתבות שלא הזכירו שום דבר על זה, אבל זה באמת מעניין.
מוזר שלא הזכירו בשום מקום שאחת החברות הפופולאריות בתעשייה הודתה בהונאה של קהל הלקוחות שלה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 מרץ 2014, 12:25

Nucleus_Dawn כתב:
אני אשמח לראות את הקטע הזה.
יהיה מעניין לשמוע בפעם הראשונה, על זה שהם מודים שהם שיקרו לגבי הפריצה ועל כך שהיה לה חלק בדחייה של המשחק. כלומר, כבר קראתי בכמה הזדמנויות במהלך השנים כתבות שלא הזכירו שום דבר על זה, אבל זה באמת מעניין.
מוזר שלא הזכירו בשום מקום שאחת החברות הפופולאריות בתעשייה הודתה בהונאה של קהל הלקוחות שלה.

הם הונו את הלקוחות שלהם כבר שהם הוציאו דמו מזוייף בE3 ונתנו תאריך יציאה לא רלוונטי. תוסיף על זה שההודעה על הדחיה של המשחק יצאה שבועיים אחרי תאריך היציאה של המשחק וקבלת קלאסטר פאק טוטאלי. לא ברור לי איך זה נראה לך הגיוני שחברה מכריזה "המשחק יצא ב30 בספטמבר", שותקת ואז מגיע ה30 בספטמבר וכלום לא קורה. שבוע אחרי זה האקר פורץ אליהם ומשחרר הכל באינטרנט (האמת שהוא טוען שלא הוא שחרר את זה לאינטרנט) והם מאשימים את הדחיה בפריצה? שקרתה שבוע אחרי התאריך יציאה של המשחק? אפילו סטיבן הוקינג ותאוריות עיקום הזמן לא היו מאמינים לזה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 מרץ 2014, 12:56

DrKeo כתב:הם הונו את הלקוחות שלהם כבר שהם הוציאו דמו מזוייף בE3 ונתנו תאריך יציאה לא רלוונטי. תוסיף על זה שההודעה על הדחיה של המשחק יצאה שבועיים אחרי תאריך היציאה של המשחק וקבלת קלאסטר פאק טוטאלי. לא ברור לי איך זה נראה לך הגיוני שחברה מכריזה "המשחק יצא ב30 בספטמבר", שותקת ואז מגיע ה30 בספטמבר וכלום לא קורה. שבוע אחרי זה האקר פורץ אליהם ומשחרר הכל באינטרנט (האמת שהוא טוען שלא הוא שחרר את זה לאינטרנט) והם מאשימים את הדחיה בפריצה? שקרתה שבוע אחרי התאריך יציאה של המשחק? אפילו סטיבן הוקינג ותאוריות עיקום הזמן לא היו מאמינים לזה.

היתה דחיה, לא משנה מה (כי VALVE).
הפריצה גרמה לדחיה יותר ארוכה ממה שהיתה צריכה להיות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 מרץ 2014, 14:19

Nucleus_Dawn כתב:
היתה דחיה, לא משנה מה (כי VALVE).
הפריצה גרמה לדחיה יותר ארוכה ממה שהיתה צריכה להיות.

וויוונדי בהודעה לעיתונות באוקטובר 03 אמרה שהסיבה לדחיה היא הפריצה, עצוב אבל זה מה שהם אמרו. כמובן כשHL2 יצא, VALVE שחררה כך או כך את כל הקוד של המשחק חופשי לכל משתמשי סטים כך שהפריצה כנראה לא הזיזה להם כלום.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 מרץ 2014, 14:51

DrKeo כתב:וויוונדי בהודעה לעיתונות באוקטובר 03 אמרה שהסיבה לדחיה היא הפריצה, עצוב אבל זה מה שהם אמרו. כמובן כשHL2 יצא, VALVE שחררה כך או כך את כל הקוד של המשחק חופשי לכל משתמשי סטים כך שהפריצה כנראה לא הזיזה להם כלום.

הם טוענים שכן.
אמרת שיותר מאוחר, הם חזרו בהם ואמרו שהם שיקרו. אני לא ראיתי את זה בשום מקום, אבל אשמח לראות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 מרץ 2014, 15:12

Nucleus_Dawn כתב:
הם טוענים שכן.
אמרת שיותר מאוחר, הם חזרו בהם ואמרו שהם שיקרו. אני לא ראיתי את זה בשום מקום, אבל אשמח לראות.

כשאני אחזור הביתה ואוכל לצלם את הספר.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 מרץ 2014, 15:13

DrKeo כתב:כשאני אחזור הביתה ואוכל לצלם את הספר.

סבבה.
אם זה מה שVALVE אמרו, אז ברור שטעיתי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 מרץ 2014, 02:53

לא מצאתי את הציטוט בrtb, אני אחפש שוב מחר :/

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 מרץ 2014, 10:45

תעשה CTRL+F בספר :)

לדעתי אתם מגזימים בתיאורים... "הונו" וכד'... אפילו מיקרוסופט בתצוגת הקינקט שלה לא נחשבת לדעתי כ"הונאה". מציגים מוצר על הצד הכי אופטימי שלו, אנחנו כבר אמורים לדעת שזה לא מחייב עמידה בכל התנאים, כפי שבפרסום אתה יכול לכתוב "הטובה ביותר" והיא ממש לא, או "הכי חד" וזה גם לא נכון. קצת פרופורציות...

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 11 מרץ 2014, 10:08

watch dogs לא לבד. גם דארק סולס 2 קיבל שינמוך רציני בתאורה וטקסטורות:

http://www.neogaf.com/forum/showthread. ... 25&page=39

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 30 אורחים