זה כבר באמת נהיה מביך...
הנה התגובה שרשמתי אחרי ה GIF של הגשר שמשווה בין הבילד של E3 2013 לזה האחרון:
מה שמאכזב הכי הרבה זו הירידה ברמת התאורה מאז הפעם האחרונה שהראו אותו (אפשר גם לראות ב GIF את ההבדלים בין הזרקורים של המסוק), לא מבין איך קורה דבר כזה, גם אם רק התאורה התדרדרה וכל השאר זהה לחלוטין זה יוצר אפקט יחסית בולט של DOWNGRADE , חבל מאוד ויותר חבל שגם אחרי שמנוע התאורה הקודם נשחט ככה הקונסולות עדיין מריצות ב 30, זה נראה כמו משחק CROSS GEN שאין סיבה שלא יצליחו להביא אותו קרוב ל 60 עם התאורה העכשווית (כמו שהייתי מצפה מפורט של GTA5 להיות על הדור הבא)
והנה מה שאמרת לי בתגובה מינוס כמה דברים לא רלוונטים:
Nucleus_Dawn כתב:
אני חושב שההבדל הוא לא רק ברמת מודל התאורה, אלא גם בכמות מקורות האור (על הפסלים שבצידי הגשר, למשל, אין זרקורים בסרטון הזה ובמקורי היו).
אני מרגיש כאילו אתה סתם מטריל אותי בשלב הזה...
ומחסור של "המון אפקטים מתבקשים" באינפמנוס, אני לא יודע אם אתה רציני, אחד המשחקים עם האפקטים הכי מרשימים שיש, ואתה כן מטיל אור, תלוי באיזה נשק אתה משתמש, האפקטים מהממים, בין אם הניאון או העשן וכל החלקיקים שיוצאים מהדמות.
מגוחך שבגלל שחסר צל בסיטואציות מסויימות הוא פחות יפה אסתטית ממשחק שנראה קצת יותר מדור קודם ברזולוציה גבוהה.
פחות מרשים אותך בגלל ה SCALE?
סבבה, אבל 99 מתוך 100 איש בערך יאמרו לך שאינפמוס יותר יפה אסתטית, גם אם WD הישג טכנולוגי מרשים יותר.
ונחמד שאתה עושה DOWNPLAY ל GTA5, כמה דברים הריסים יש ב WD בכלל?אם GTA5 לא מרשים מבחינת העיר וכל המסביב אז אני כבר לא יודע מה כן.
יש מצב שאתה לא רוצה להכניס את GTA5 למשוואה כי אז זה הופך את המשפט שלך לאבסורד ותצטרך לאמר שגם GTA5 משחק שנראה טוב יותר מאינפמוס?

ולא הבנתי את משפט הקילזון שלך, אז בגלל ששם אמרו זה גיימפליי ובתצוגה של יובי לא אמרו דבר אז זה בסדר?
אתה חושב שמי שראה את WD בזמנו לא חשב שזה גיימפליי? אולי שיער שזה CGI?
למה יובי ציינה שהתצוגה היתה על 680GTX אם ככה, לא כדי לתת לנו מושג איזה מחשב נצטרך כדי להריץ את הדבר שראינו?
איזו התממות לחשוב שמקטע של 10 דקות שנראה כמו גיימפליי לכל דבר אין שום רמייה כי אף אחד לא אמר לי שזה גיימפליי.
וכן, ברור שההתלהבות היתה מזה שהוא עשה מניפולציה לרמזור, לא כולם נפלו מהכסא והתחרפנו מהגראפיקה ורק על זה דיברו, זה לא נהיה סמל ל NEXT GEN, ה WOW היה בגלל הרמזור והרעיון של הפריצה, גם אם יובי היו מראים את אותן מכניקות רק בגרפאיקה של פס3 כולם היו מתחרפנים והמשחק היה זוכה לאותו הייפ

לפעמים נדמה לי שאתה חי במציאות משלך.